سلام
من یه اطلاعاتی از گوشیم میدم شاید بعضی توضیحاتش به نظر لازم نیاد که شما باید ببخشید
گوشی من نوکیا N95 هست . 5 سال پیش خرید . اصل هست . دوربینش که خوبه و معروف و کیفیت عکس ها بالاست . تنها ایرادی که از اول داشت این بود که گاهی البته خیلی کم هنگ میکرد و می نوشت اینزرت سیم کارت اما در کل راضی بودم . صداش قویه . مموریش یه گیگ بود دو گیگ گذاشتم . اما به دلیل استفاده زیاد قاب اصلیش پارسال رنگ و روش رفت که متاسفانه عوض کردم و قابی که در حال حاضر داره افتضاحه . نمای گوشیو از بین برده بسیار کیفیتش بده . صفحه کلید گاهی قفل میکنه رنگ و روش هم که در جاهای مختلف رفته .
شارژ باطری هم عالیه البته من موسیقی گوش نمیدم . فقط به خاطر شغلم صحبت تلفنی زیاد دارم که خوب طبیعتا نیاز به شارژ مجدد پیدا می کنه . اما حدودا 45 دقیقه که بذارم کامل شارژ میشه ( از صفر) . باطریشو تا حالا عوض نکردم . حدودا یه روز در میون نیاز به شارژ کامل داره . آنتن دهی خوبی داره . ال سی دیش عالیه .
اما متاسفانه مدتیه باهاش مشکل دارم
حالا میتونه از استفاده ی زیاد خودم باشه یا از اینکه بالاخره 6 سال کامل و خوب کار کرده. دو ماه پیش صفحه ال سی دی سیاه شد که 40 تومن خرجش شد تا درست کردند . باز الان دو سه روزه مدام صفحه خاموش روشن میشه و بدتر از همه اینکه صداش دچار مشکل شده . مخاطب من صدامو داره ولی من هیچ صدایی ندارم. در صورتیکه وقتی از هد ست بلوتوث N76 استفاده می کنم صدارو دارم کامل .
نمیدونم تا چه حد اطلاعات مفید بود . ببخشید