نقل قول:
نوشته اصلی توسط jacoooob
امیر جان سی سی کش درسته قدیمی هستش ولی مال زمان بیتلز نیست ... سنم خیلی کم بود ولی مال همون دوران بلک سابات و ای سی دی سی بود ... اونا راک بودن اینا پاپ اون دوران بودن ... گروه های زیادی بودن
سامانتا فاکس یادمه یکی از اعضای بدنش بیمه بود مثل تینا ترنر .... سامانتا فاکس یکی از اهنگ های معروفش تاچ می بود اگه خاطرت باشه
سندرا هم اهنگ هیروشیما رو یادمه و اهنگ های خوبش که هنوز ریمیکسش تو بازار موسیقی هستش ... تاپیک اخرین اجرای زندش رو تو سایت زدم
کیم وایلد رو یادمه ولی خیلی گوش ندادم ... اون هم زمان ننا با موزیک معروفش به اسم 99 red balloons و گروه roxette و خیلی از گروه هایی که الان تکرار نمیشه بود
همیشه زنده باد 80s موزیک ...
|
سلام
به ای جانم
کیف می نماییم
شروین جان اونایی که گفتی رو نامه لینک بفرست بیزحمت خصوصا ساندرا (بدون ریمیکس) و سامنتا فاکس، تینا ترنر رو یادمه چه جیغهای بنفشی میزد.اوپن د ویندوووووووو
میگم شروین سابرینا سالرنو رو هم یادته؟ بویز بویز؟

کلیپ پسرها عشق و تابستان و... سان شاین دنس. عجب کلیپی بود به زمان خودش من یادمه هم دنبالش بودند و هی میگفتند فلانی اون خواننده رو دیدی!!!!!! و من کلیپ روی سن رو دیده بودم و نمی گرفتم منظورشون چیه و دنبال چی هستند تا اینکه ما هم روزی با بتاماکس!!! مستحفیظ شدیم.
از موفقهای دهه هشتاد همون دیتر بوهلن و توماس اندرسن هم بودند با مدرن تاکینگ.
تو قلب منی
تو جان منی
عجب ترانه ای بود.