پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   گوشی های نوکیا Nokia (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=37)
-   -   تاپیک سوال و جواب و بحث در مورد گوشیهای نوکیا (http://p30city.net/showthread.php?t=1381)

pani lovli 06-07-2010 01:38 PM

سلام
مرسی امیر جون
راستش من اشتباه تایپ کرده بودم گوشی 6700 اسلایده کشویی با 5 رنگ .. خیلی خوشکله تو شهر من که نیست فقط تهرانه. اما به من گفتند پشت گوشی زده ساخته چین.. جوابه سوالمه نگرفتم.. آخه گوشیهای چینی بدرد نخورن..با دید کارشناسی شما آیا این گوشی با این قیمت ارزششو داره یا به جای آن n95 بگیرم.. خواهشا توضیح بدبد
مرسی

bigbang 07-13-2010 10:02 PM

چند تا سوال متفرقه

1-آیا کسی میداند n8nokia وارد بازار ایران شده است یا نه ؟

2-کسی در فروم آیفون دارد اگر دارد به این سوال جواب دهد که از آن راضی هست؟ حمل این گوشی برایش سخت نیست ؟ و پس از مرور زمان صفحه اش خراب نمیشود ؟

3-من الان n73 دارم میخواهم گوشی خودم رو از سایت نوکیا به صورت آنلاین و یا به صورت آفلاین آپدیت کنم آیا ارزشش را دارد این کار انجام بدهم یا نه ؟ واقعاً تاثیری در سرعت و رفع باگها دارد یا اینکه نه آنها را بدتر هم میکند ؟

4-آیا مرورگر جاوایی برای موبایل هست که از امکانات پیشرفته جاوا و rss وssl
پشتیبانی کند ؟

GolBarg 07-16-2010 06:10 PM

بیگی جان قرار شد قبل از زدن تاپیک یه سرچی در فروم داشته باشیم
واسه سوالات شما این دو تاپیک داریم

موضوع مهم : تاپیک سوال و جواب و بحث در مورد گوشیهای نــوکـــیـــا

و مشابه این تاپیک
برای
سونی اریکسون
سامسونگ
و مارک های دیگه

تا 24 ساعت دیگه ادغام خواهد شد

امیر عباس انصاری 07-16-2010 09:29 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 165204)

1-آیا کسی میداند n8nokia وارد بازار ایران شده است یا نه ؟

2-کسی در فروم آیفون دارد اگر دارد به این سوال جواب دهد که از آن راضی هست؟ حمل این گوشی برایش سخت نیست ؟ و پس از مرور زمان صفحه اش خراب نمیشود ؟

3-من الان n73 دارم میخواهم گوشی خودم رو از سایت نوکیا به صورت آنلاین و یا به صورت آفلاین آپدیت کنم آیا ارزشش را دارد این کار انجام بدهم یا نه ؟ واقعاً تاثیری در سرعت و رفع باگها دارد یا اینکه نه آنها را بدتر هم میکند ؟

4-آیا مرورگر جاوایی برای موبایل هست که از امکانات پیشرفته جاوا و rss وssl
پشتیبانی کند ؟

1- جواب این سوال:
نگاهی به گوشی جدید نوکیا: نوکیا N8 | یک پزشک

معرفی و بررسی تخصصی موبایل - نوکیا N8

2- گوشی اپل آیفون دارای سیستم عامل مخصوص اپل و امکانات ویژه خودش است
بدیهی است هر گوشی عمری دارد
اما عمر گوشی آیفون بسیار بالاست و البته باطری آن هم جداناپذیر است

3- بله ارزشش را دارد

4- مرورگر فایرفاکس و اپرا مخصوص گوشیهای موبایل دارای امکانات بسیاری هستند

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Mina110 (پست 166168)
بیگی جان قرار شد قبل از زدن تاپیک یه سرچی در فروم داشته باشیم
واسه سوالات شما این دو تاپیک داریم

موضوع مهم :تاپیک سوال و جواب و بحث در مورد گوشیهای نــوکـــیـــا

و مشابه این تاپیک
برای
سونی اریکسون
سامسونگ
و مارک های دیگه

تا 24 ساعت دیگه ادغام خواهد شد

قفل کردن تاپیک فراموش نشود ناظر محترم;)

gms 08-20-2010 09:00 PM

ببخشید ... میدونم بحث این تاپیک با سوال من کاملا متفاوته ولی نمیدونستم و جایی بهتر از اینجا واسه مطرح کردن سوالم پیدا نکردم .

من میخوام گوشی 5800 بخرم ... به نظر شما اینکارو بکنم یا نه ؟
آیا این گوشی قدیمی شده ؟

مهدی 08-20-2010 09:06 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط gms (پست 178020)
ببخشید ... میدونم بحث این تاپیک با سوال من کاملا متفاوته ولی نمیدونستم و جایی بهتر از اینجا واسه مطرح کردن سوالم پیدا نکردم .

من میخوام گوشی 5800 بخرم ... به نظر شما اینکارو بکنم یا نه ؟
آیا این گوشی قدیمی شده ؟

دوست عزیز
من خودم این گوشی رو حدود 1 ساله دارم البته من سری اولش رو خریدم مجاری هم هستش
باید ببینید چه کارایی از این گوشی میخواهید
دوربین آن بد نیست ولی من زیاد راضی نیستم و معمولا یادم میره دوربین داره
ولی دارای جی پی اس است که بدون اینترنت کار میکند که برای من بسیار مهم است
تنظیمات خوبی داره - عمر باتریش بسیار عالی که زیاد کار میکنم یک روز درمیان شارژ میکنم در صورتی که گوشی قبلی با ی باتری زاپاس هر روز شارژ میشد.
حالت بسیار خوب برای پخش موسیقی دارد.
در کل خدماتی که از گوشی میخواهید ملاک انتخاب قرار دهید.

yad 10-16-2010 12:53 PM

با سلام
من تازه واردم در مورد گوشی نوکیا e65 چند سؤال دارم، لطفاً راهنمائی ام کنین

1- این گوشی منوی عربی داره امّا حروفِ فارسیِ( گچ پژ ) نداره آیا نرم افزاری برای اون هست ؟
2- زمان ضبط صدا روی این گوشی محدود وکوتاه است؛ چگونه می توان این زمان را افزایش داد؟
3- آیانرم افزاری برای نصب رادیو روی آن هست؛ ضمناً پخش صدای ضعیفی دارد.
4- آیا تاریخ فارسی نصب می شود، چگونه؟
ممنون:53:

4230426 11-04-2010 11:41 AM

با سلام
من گوشی نوکیا N73 دارم و مدتی هست موقعی که عکسی از آن میگیرم آنرو در قسمت گالری گوشی مشاهده نمیکنم و متاسفانه فقط از طریق منوی Tools و File menager گوشی میتوانم وارد پوشه image و سپس عکسها رو مشاهده میکنم و این حالت واقعا خسته کننده است چند بار گوشی رو از طریق کد #7370#* ریست کردم و باز هم جواب نگرفتم خیلی ممنون میشم اگه مرا راهنمایی کنید؟

sharareh1 02-05-2011 07:04 PM

سلام یکی من رو راهنمایی کنه لطفا چه جوری میشه شماره های رو که تو گوشی 6303 پاک میکنند پیدا کرد؟

مهرگان 02-06-2011 02:13 AM

سلام
یکی منم راهنمایی کنه لطفا بعد از شراره جون

گوشی من اطلاعات رو از طریق بلوتوث میفرسته ولی موقع دریافت بعد از اینکه accept میکنم، بلافاصله پیغام operation failed رو میده. با اینکه حافظه ش به اندازه کافی جا داره و پوشه دریافت هم حتی خالیه.
البته بسته به شانس یک در هزار از گوشی نوکیا دریافت میکنه اگه حجم فایل مثلا یه عکس کم حجم باشه که اونقد زود بیاد که فرصت نمایش اون پیغام رو نداشته باشه. ولی از سونی اریکسون و غیره دیگه اصلا!

مدل گوشیم: Nokia 6300

اکنون ساعت 09:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.