![]() |
آرزوهای من خیلی بی حیان چون هیچکدوم جامه ی عمل نمیپوشن بیتربیت ها ! |
خداییش خیلی حال میده ، فامیلیت صالح باشه بعد اسم بچه ات رو بزاری ساحل ! |
سلام
صبركنيد نوبت منم هست! ----------------------- يه سوال: آفتاب پرست ها شب ها چي ميپرستن؟ ----------------------- پرايد به عنوان گران بها ترين تابوت دنيا در گينس ثبت شد! ----------------------- تاحالا دقت كردين هيچ قنادي قند نميفروشه؟هيچ عطاري عطر نميفروشه؟قهوه خانه ها هم همه چي دارن به غيراز قهوه! ----------------------- پيرمرده به زنش ميگه: بيا يادي از قديما كنيم! من تو پارك باهات قرار ميزارم توبيا!ميره پارك يكي دوساعت طول ميكشه زنش نمياد! ميره خونه ميبينه زنش نشسته داره گريه ميكنه! ميگه چي شده؟ميگه بابام نذاشت بيام! خخخخخخخخ ----------------------- هميشه فكر ميكردم هوا مجانيه! تا اينكه 1 بسته چيپس خريدم نظرم عوض شد! ----------------------- فيزيك خيلي آسون تر ميشد اگه به جاي سيب،خود درخت روي نيتون افتاده بود! ----------------------- طرف چراغ قوه ساخته كه با نور خورشيد كار ميكنه! ----------------------- پسرداييم 8سالشه استتوس زده: كسي فركانس جديد نشنال جئوگرافيك نداره؟!!!!!!!!! اينا ديگه كين؟!؟!؟! من تا 10 سالگي جلو پنكه صداي بعععععععع درمياوردم اطرافيانم تشويقم ميكردن! ------------------------------ دختر12ساله تو فيسبوك نوشته: از همه مردها متنفرم! فكر كنم دوست پسرش پفكش رو خورده!...آخي! ------------------------- كاش يكي بود تو اينترنت چايي پخش ميكرد ديگه از پاي كامپيوتر بلند نميشديم ------------- فعلا.... |
خنده
امروز تو خیابون زنه پاش سُر خورد گروووووپس خورد زمین |
پدرگرامی رفته کلی میوه خریــــــــــده اومده میگه دختره گلم خریدم مغزت بهش پروتیین برسه بیست بگیری:| |
نقش سرنشین کنار راننده در ایران |
بهترين شغل داشتن باباي پول داره!
--------------------------------------- يه شب يكي از اين بازيگراي هاليوودي اومد تو خوابم هيچي ديگه از اون به بعد خوابم ف ي ل ت ر شد --------------------------------------- رفيقم 2تات پفك بهم تعارف كرد 2تابراشتم گفت خب ديگه بسه برگشت دستش خورد به تيربرق همش ريخت تو جوب با تشكر(كليد اسرار) --------------------------------------- به عربه ميگن شما به خاطر نفتتونه كه اينقدر تو دنيا اسم در آورديد؟ بدبخت نتونست پ ن پ بگه فوت كرد! -------------------------------------- يارو دو دقيقه پيش زنگ به من زده ميگم الو؟ ميگه شما؟(به جاي اينكه من بگم شما!!) منم گفتم ببخشيد اشتباه برداشتم! --------------------------------------------- راستي راستي معني الو چيه؟ خخخخخخخخخخخ ------------------------------- يارو پسرش كور(نابينا) به دنيا ميآد اسمشو ميزاره حيدر مريم زاده ---------------------------------- استرسي كه تو باز كردن اين كارت شارژ هاي كاغذي هست،تو 3بار اشتباه وارد كردنشون نيست! ----------------------------------------------- خيلي دوست دارم يكي از معلم هامو كه خيلي ازش متنفرم تو خيبون ببينم كه داره ميخنده،بعد برم پيشش بگم: چيز خنده داري هست بگو تا ماهم بخنيدم؟ ----------------------------------------------- يه روز خواستم تريپ عصبانيت و پولداري بردارم گوشي رو پرت كردم رو مبل،لامصب كمونه كرد كم مونده بود بيفته رو زمين،قلبم اومد تو دهنم! ----------------------------------------------- زمانهاي قديم(البته الانم بانك هاي محترم از اين ابر شيئ استفاده ميكنن) فلاپي بودبا 1مگابايت چي رو جا به جا ميكرديم؟ ----------------------------------------------- 90درصد جوانا مشكل كمر درد دارن، اون ده درصد هم كامپيوترندارند ----------------------------------------------- خانوم همسايه ما وقتي ميخواد پارك دوبل كنه نيم كيلو تخمه سنقري ميگيرم ميرم رو بالكن نگاه ميكنم اينم بگم بد نيست: به لقمان گفتند پارك دوبل از كي آموختي؟ گفت از بانوان،هرچه كردند من برعكسش را انجام دادم ----------------------------------------------- عاشقتونم خوش باشيد فعلا... |
بمب خنده
|
ما يه چيزي از فريزر در آورديم كه يخش آب شه!تا اين لحظه مشخص نيست دقيقا چيه! ايشالله كه خيره!
-------------------------------------------------------- اين دبستاني ها كه تو هفته دو روز تعطيل اند و نمره ندارن،پس فردا بيان زر زر كنن كه ما نسل سوخته ايم و اينا،جوري با پشت دست بزنيد تو دهنشون كه ديگه نتونن بلند شن! -------------------------------------------------------- داشتم ماشينو دنده عقب ميبردم تو حياط،دختر خاله ام اومده ميگه بيا بيا بيا بيا، نيا نيا لوله آب شكست! -------------------------------------------------------- هيچ صدايي مثل پخخخ پخخخ آب ميوه وقتي تموم ميشه نا اميد كننده نيست! -------------------------------------------------------- تو رو خدا اين ناف رو يه جور قيچي كنيد كه گود نشه بشه جاي آشغال! با تشكر از جراحان محترم! -------------------------------------------------------- ما به يكي گفتيم خدا به زمين گم بزنتت! نامبرده الان روي شن هاي سواحل آنتاليا داره آفتاب ميگيره! فك كنم سؤ تعبير شده واسه خدا -------------------------------------------------------- خدايا گناهانم را به ريال و كارهاي نيكم را به دلار حساب بفرما-آمين! -------------------------------------------------------- نميخوام ريا بشه،صرفا جهت اطلاع ميگم كه من با پرايد آموزش رانندگي ديدم -------------------------------------------------------- آنجلينا جولي اگه ايراني بود در نوجواني از سوي دوست و آشنا يه لقب=لب شتري =بهش داده بودن و اعتماد به نفسش نابود شده بود و الان منشي درمانگاه بود! -------------------------------------------------------- گره خوردن هنسفري رو ميشه هضم كرد ولي گره خوردنش با شارژر رو نه! -------------------------------------------------------- به تعادي راننده تاكسي جهت تحليل مسائل سياسي خاورميانه در شبكه خبر نيازمنديم! والا!! -------------------------------------------------------- مد شده ميگن عشقت رو ول كن اگه برگرده مال خودته اگه برنگشت،مال تو نبوده از اول! مگه كفتر بازيه؟ -------------------------------------------------------- يه سوال: مامان شما از قسمت فر اجاق گاز به عنوان انباري استفاده ميكنه؟ ------------------------------------------------------- طبق آخرين تحقيقات مشخص شد مردان خوب همان مردان بدي هستند كه هنوز لو نرفته اند -------------------------------------------------------- وصيت يك دختر: بعد از مرگم منو غسل نديد! آرايشم پاك ميشه! ------------------------------------------------------- دلتون شاد،لبتون خندون! فعلا.... |
مادر : داري چيکار ميکني پسرم ؟ پسر بچه ۵ساله : دارم واسه دوست دخترم |
اکنون ساعت 08:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |