![]() |
لیست بازیکنان برزیل در جام جهانی ليست 23 نفره سلسائو؛ رونالدينيو به آفريقاي جنوبي نخواهد رفت دونگا ستاره روسونري را به تيم ملي دعوت نكرد http://u.goal.com/90600/90683_news.jpg سايت گل- كارلوس دونگا، سرمربي تيم ملي برزيل، فهرست منتخبش براي جام جهاني آفريقاي جنوبي را اعلام كرد. در اين فهرست نام رونالدينيو، ستاره تيم ميلان ديده نمي شود. دونگا مدت ها بود كه اين بازيكن را به تيمش دعوت نكرده بود اما انتظار مي رفت با توجه به بازي هاي خوب "روني" در رقابت هاي اين فصل سري آ، دونگا او را در فهرست نهايي اش قرار دهد. دروازه بان ها: ژوليو سزار، گومز ، دوني مدافعان: مايكون، دني آلوس، گيلبرتو، ميشل باستوس، لوسيو، خوان، لوئيزائو، تياگو سيلوا هافبك ها: گيلبرتو سيلوا، فيليپه ملو، كاكا، ژوليو باپتيستا، ژوزوئه، كلبرسون، الانو، راميرس مهاجمان: روبينيو، لوئيس فابيانو، نيلمار، گرافيته |
16 روز به آغاز رقابتهای جام جهانی باقی مانده است. |
مرسی از مطالبتون
به امید فینال رویایی من ایتالیا و انگلستان |
ده شرط بندی در مورد جام جهانی |
از حالا شرط بندی... تیم قهرمان از قاره اروپا هست.... و ایتالیا با مربی گری لیپی دوباره قهرمان میشه
|
من که تا حالا با دو نفر شرط زدم هر دو رو رو قهرمانی انگلیس بستم
خیلی امیدوارم که تیم مورد علاقه ام(البته عاشق ایتالیام)قهرمان شه در مورد آقای گل هم من فک می کنم بین رونی و لوییز فابیانو و داوید ویا باشه بهترین تیم آفریقایی هم ساحل عاجه که فک می کنم پرتقال رو هم حذف کنه بهترین خط دفاعی هم از آن انگلستان خواهد بود(البته من فقط از دروازبانش می ترسم) آلمان هم امیدوارم همون اوایل حذف شه ولی فک می کنم تا 8 تا میاد و حذف میشه |
برترین فناوریهای جهان در جام جهاني 2010
در پشت هر حرکت جام جهانی امسال، یک فناوری نهفته است |
فهرست بازيكناني كه بيشترين حضور را در جامهاي جهاني داشتهاند
اسامي باسابقه ترين بازيكنان تاريخ جام جهاني به ترتيب به شرح زير است: |
انگليس با آمدن كاپلو شانس زيادي براي قهرماني داره، ولي اميدوارم باز ايتاليا قهرمان بشه
البته هلند رو هم نبايد دست كم گرفت، تيم خوبي دارند |
وعده عجيب مارادونا در صورت قهرماني ! |
اکنون ساعت 01:05 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |