![]() |
سند حضور قطبي در آفريقا به نمايش در آمد
سند حضور قطبی در آفریقا به نمایش درآمد/قطبی:بازیکن ملی باید شخصیت داشته باشد |
واكنش شدشد ملي پوشان به ترابيان
رحمتی: آقای ترابیان ما ساحل ندیده نیستیم!
http://u.goal.com/100800/100885_news.jpg سایت گل- صحبتهای عباس ترابیان در برنامه نود درباره اردوی تیم ملی در اتریش باعث ناراحتی و واکنش شدید ملی پوشان شد. سید مهدی رحمتی دروازهبان شماره یک تیم ملی هم از صحبتهای ترابیان ناراحت است. او هم مثل اکثر بازیکنان تیم ملی معتقد است که حرفهای این مسئول فدراسیون چیزی جز توهین به بازیکنان و خانوادههایشان نبوده است. «آقای ترابیان خواسته یا ناخواسته حرفهایی را به زبان آورد که توهین به بازیکنان و خانوادههای آنها بود. باید بگویم که برای خانواده ما خارج یعنی عربستان، سوریه و عراق که اینها همه کشورهای زیارتی هستند و خانواده ما دوست دارند به چنین جاهایی بروند. البته شنیدهام که خانواده آقای ترابیان در انگلیس هستند ولی خانوادههای ما بیشتر جای زیارتی را دوست دارند.» رحمتی در ادامه حرفهایش میگوید: « آقای ترابیان،ما ساحل و رودخانه ندیده نیستیم.این برای اولین بار نبود که به اردوی خارج از ایران میرفتیم و حالا شاید به خاطر این حرفها آخرین اردو باشد ولی بد نیست بدانید که با حضور همین مسئول فعلی حراست که با ما به اتریش و ایتالیا آمده بود، به اسپانیا و چک رفتیم و اتفاقا در کنار دریا اردو زده بودیم، یعنی هتل ما در کنار دریا بود ولی هیچ مشکلی پیش نیامد. اکثر بازیکنان تیم ملی خانوادهدار و متاهل هستند. در ضمن ما بچه مسلمان هستیم و به طور حتم مراقب رفتار خود خواهیم بود. وقتی ایشان میگوید که نمیتوانستیم بازیکنان را جایی ببریم که در کنار رودخانه و دریا باشد، دیگران چه فکری میکنند؟ حتما میخواستند ما را به کوه ببرند تا آدم نبینیم! » دروازهبان ملی پوش سپاهان تاکید میکند: «آقای ترابیان شما در پربیننده ترین برنامه نود خواسته یا ناخواسته این حرفها را زدید و در همان برنامه باید از تک تک بازیکنان عذرخواهی کنید. درضمن من از سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال میخواهم که این موضوع را پیگیری کنند. الان شرایط طوری شده که حتی بازیکنانی که عاشق تیم ملی هستند سرخورده شدهاند. ما در این ده سال با تیم های باشگاهی و ملی سفرهای مختلفی داشتهایم. ولی آیا پیش آمده که یک بازیکن تخلفی کند؟» رحمتی در پایان حرفهایش میگوید: «من تا حالا سعی کردم که مصاحبه نکنم چون هیچ وقت دوست ندارم حاشیهای ایجاد شود ولی باید بگویم بازیهای دوستانهای که روابط بینالملل برای تیم ملی ترتیب داد به هیچ عنوان در شان ما نبود. تیم ملی نباید با واشاش مجارستان بازی میکرد که چند وقتی پیش به ایران آمد و مقابل تیم هنرمندان قرار گرفت! |
علی کریمی: قطبی جسارت دارد، بگوید چرا خطم زد/ مصدوم نبودم ، خودم اردو را ترک کردم
علی کریمی به شدت از افشین قطبی انتقاد کرد. |
کریمی: قطبی جسارت دارد بگوید چرا دعوتم نکرد!
مصاحبه منتشر شده روی سایت اختصاصی کریمی وجود ندارد و مغایر با صحبتهای پخش شده از او در مصاحبه با برنامه ورزش از نگاه دو است http://u.goal.com/58300/58383_news.jpg سایت گل- علی کریمی کاپیتان تیم ملی که برای بازی دوستانه مقابل ارمنستان دعوت نشده است، در مصاحبه ای که امروز درسایتهای مختلف خبری قرار گرفت ، اعلام کرد که در اردوی اتریش مصدومیتی نداشته است و به میل خود اردوی تیم ملی را ترک کرده و به تهران بازگشته است! کریمی در واکنش به دعوت نشدن به تیم ملی گفت: بهتر است علت دعوت نشدن من به تیم ملی را از کسی سوال کنید که این تصمیم را گرفته است و قطبی اگر جسارت داشته باشد، می گوید که چرا من را دعوت نکرده است! کریمی درباره اتفاقات اردوی اتریش نیز گفت: هر اتفاقی که در اردوی تیم ملی رخ داده است، تمام شده ولی من نه مصدوم بودم و نه از نظر فنی بد کار کردم. الان هم اماده هستم تا به تیم ملی کشورم کمک کنم، اما این مربی تیم ملی است که تصمیم می گیرد ولی خیلی دوست دارم بدانم چرا دعوت نشده ام. |
حمله مجدد پرويز مظلومي به قطبي
حمله مجدد پرويز مظلومي به افشين قطبي: قهرماني پرسپوليس كار كاشاني بود نه قطبي! / انقدر كوچك نيستيم كه كمك مربي كره سرمربي تيم ملي ما باشد |
و اینجوریه که میگن فوتبال ایران حاشیه ندارد؟!!!!!!
چقدر ما بی حاشیه هستیم خداوکیلی اصلا تمام هم و غم فوتبال ما تمرین و تکنیک و تاکتیکه و کسی به کسی کار نداره و همه دارند وظایف خودشون رو درست انجام میدن و اصلا خاله زنک بازی در فوتبال ایران وجود نداره نیست آقاجان نگرد گفتم که نیست وجود ندارد اصلا و ابدا |
قطبی و مدارک عجیبش! |
هر کسی علیه تیم ملی مصاحبه کند ،حذف میشود
بحث یک ساعته سرمربی تیم ملی با خبرنگاران |
دو بازیکن خط خوردند / مدرسه فوتبالیها سکوت تیم ملی را شکستند
نخستین تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان برای برگزاری دیدار تدارکاتی برابر ارمنستان با کنار گذاشتن دو بازیکن برگزار شد.به گزارش خبرنگار مهر، نخستین تمرین تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار با ارمنستان عصر امروز یکشنبه با حضور 22 بازیکن در زمین شماره یک کمپ تیم های ملی برگزار شد. |
کریمی قربانی حیله گری قطبی! |
اکنون ساعت 02:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |