![]() |
مینا خانوم درسته ولی میشه در اوج غمگین بودن هم خندید یا لااقل بخاطر کسانی که دوستمان دارند بظاهر خندید کاری که خیلی سخته |
وای بچه ها چقد حرف زدید
خوشم میاد از این همه انرژی :d خوبه ما دوره وانت مانت نبودیم ها اون پرادو رو من به عنوان پیشکشی برا پی سی اوردم نگفتم تا ریا نشه :d مینا من جای تو باشم یه قلک میزارم دم در تا هرکی اومد اول یه دو هزاری ابی بندازه تو قلک بعد در براش باز شه :d از شوخی گذشته من خیلی این ماشین پرادو رو دوست دارم;) وقتی عکسشو دیدم کلی کیف کردم:p دستت درد نکنه اقا مهدی :53: بچه ها ایشالله لحظه های خوبی داشته باشید |
نگاه کن حالا ما یک قطاب خواستیم از این انجمن یزدی ها .!!!!!!دیگه رفتند و این دور برها پیداشون نشد.میگم اقا مهدی پرادو را روشن کن یک سفر بریم یزد خودمون با عهد و عیال قطاب بخریم بیاییم از این مینا خانم مهمون نوازی بر نمیاد.....
|
سلام دوستان یزدی و خارج از یزد
همیشه جمعتون جمع و دلتون شاد مینا خانم کجاست مهمون داره خودش نیست؟ منم پشمک یزد دوست دارم ;) باقلوا هم خوبه البته باقلواهای کرمانشاه هم خوشمزه هستن خصوصا رشته ای |
سلام به همه دوستان یزدی و غیر یزدی به خصوص مینا جیگیلی که امیدوارم حالش بهتر از همیشه شده باشه ی چیزی در مورد غزل بانو میخواستم بگم میرم تو مازندرانی ها میگم :d |
نقل قول:
سید برامون از کرمونشاه میاورد .. همه خونوادمون عاشقش بودن جز من ... از این شیرینی خرمایی ها ... وااااااااااااای نقل قول:
خوب اگه میخواسی اونجا بگی چرا اینجا نوشتی ؟ http://www.qalamro.com/images/smilies/%28176%29.gif آها یادم رفت ! وختی مینا بیرونمون کرده الان ما اینجا چیکار می کنیم :d |
سلام :53:
من که مثل همیشه دیر می رسم کلی اتفاق می افته تا من میام _:2: اولش اینکه من اومده بودم اینجا مقیم یزد بشم دیگه نرم کرمانشاه گفتم شاید آسمان یزد یه رنگ دیگه باشه بنفشی ، سبز فسفری یه چیزی تو این مایه ها:o:d ولی مثل اینکه باید از اینجا بریم پس منم بر میگردم همون کرمانشاه خو شما ها هم بیاین کلوب کرمانشاه هم سر بزنید :rolleyes::) ایشالا که یه روز واقعا همه با هم جمع بشیم و از همه سوغاتی ها بخوریم {پپوله} درباره ماشین هم برای ما فرق نمیکنه هر چی باشه چون مقصد کرمانشاه اس پس ما که سوار نمی شیم پس فرق نمیکنه _:2: آقا مهدی پیش بینی من برای سال آینده هواپیماس :p الهی به حق همین ماه همگی دلمون خوش باشه و شاد وسالم در کنار هم باشیم {پپوله} |
غزل بانو مینا 110 ما رو ک بیرون نکرده شوخی کرده :d |
کلوب بچه های استان یزد
اوه اوه اوه |
خوب کاری کردی کاکو :d
الان اینجا چشم چشمو نمیبینه از بس خاک بلند شده;) |
اکنون ساعت 07:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |