![]() |
خويشانم مرده اند
خويشاوندان مُردند و من در قيد حيات روز و شب آنان را ناله و زاري مي كنم دوستان مردند و اگر توانستي بود خود را از ديار رنج رها مي ساختم دوستان مردند روزگار بدي است براي آن كس كه معناي ماندن را نمي داند |
سلام اق اميني عزيز مرسي واسه تاپيك قشنگت همينطور ادامه بده كه دست رو ادم بزرگي گذاشتي باشد كه بچه ها اونو بيشتر بشناسند
منم كتابهاي زيادي ازش خوندم شايد بهتريناش پيامبر و ديوانه و پيام آور ماسه و كف و .... باشه البته همه اثارش خوب و زيباست بارها بارها بايد خوند و هر بار كه ميخوني چيزهاي جديدتري ياد ميگيري فقط فكر كنم بايد يه خورده فنتات و بزرگتر كني و طول صفحاتتم كمتر بشه چشم خسته نميشه اين طوري موقع خوندن سطرارو با هم اشتباه نميكني مرسي و موفق باشي |
هنگامی که شادی من متولد شد
هنگامی که شادی من متولد شد او را بغل گرفتم و روی بام خانه ام بردم و فریاد زدم که: |
مرگ خانواده ام از کتاب گورکن: |
خاموش شدیم از کتاب من سرود است:
خاموش شدیم و چیزی نگفتیم مردم سکوت ما را عیب دانستند سخن گفتیم لیک گفتند: بسیار سخن میگویید باز خاموش شدیم و چیزی نگفتیم گفتند: با سکوت می فریبند سخن گفتیم و پنداشتند ما نیرنگ داریم... |
دوست من از کتاب ماسه و کف:
دوست من ! من و تو در زندگی غریب هستیم و با یکدیگر غریب خواهیم ماند. هر یک نیز با خود غریبیم تا آن روز که تو سخن بگویی و من گوش فرا دهم اما من می پندارم صدای تو ، صدای من است و روبرویت می ایستم گویی در برابر آینه ای ایستاده ام! |
در میان روز و شب از کتاب گورکن: |
عکس و نشان من از کتاب سکوت من سرود است
این تصویر جوانی است که زندگی را دوست دارد لیک بدان علاقه ای ندارد و در هر دو حال ملول است چون خاموش باشد و چیزی نگوید نماز عشق را بر او می خوانم تا مضطرب گردد |
اگه ميشه هر مطلبي كه مينويسي نام كتاب مربوط به اونم بنويس شايد كتابي باشه كه من نخونده باشم حداقل بگيرم و بخونم
|
از کتاب ماسه و کف: |
اکنون ساعت 01:40 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |