![]() |
گريه كردم گريه هم اين بار آرامم نكرد
هر چه كردم هر چه آه انگار آرامم نكرد بي تو خشكيدند پاهايم كسي راهم نبرد درد دل با سايه ديوار آرامم نكرد |
تو در جان منی من غم ندارم تو ایمان منی من کم ندارم اگر درمان تویی دردم فزون باد وگر معشوقه ای سهم من جنون باد تویی تنها تویی تو علت من تو بخشاینده بی منت من صدایم کن صدای تو ترانه است کلامت ایه های عاشقانه است تو را من سجده سجده می پرستم که بر سر خاک بر زانو نشستم |
من گنگ خواب دیده و عالم تمام کر من عاجزم ز گفتن و خلق از شنیدنش ... |
می نوش که عمر جاودانی اینست
خود حاصلت از دور جوانی اینستهنگام گل و باده و یاران سرمست خوش باش دمی که زندگانی اینست |
زان کوزهی می که نیست در وی ضرری پر کن قدحی بخور بمن ده دگری زان پیشتر ای صنم که در رهگذری خاک من و تو کوزهکند کوزهگری خیام |
دلم گرفته از اين روزها دلم تنگ است...........
|
از زندگانی ام گله دارد جوانی ام
شرمنده ی جوانی از این زندگانی ام |
نقل قول:
از شهرياره الان امضام اينه : یاران گزیده داشتم روزی **** امروز چه شد که نیست کس یارم؟هر نیمه شب آسمان ستوه آید **** از گریهی سخت ونالهی زارم كه اگه اشتباه نكرده باشم از سعد سلمانه در زندان سروده زماني هم : گلي كه با دست خوم دادم پيچ و تابش به آب ديدگانم دادم آبش به درگاه الهي كي روا بود گل از من ديگري گيرد گلابش زماني هم : ميگن اسبت رفيق روز جنگه م ميگم ازو بهتر تفنگه تفنگ دسته نقره-م رو فروختم براي يارم قباي ترمه دوختم فرستادم برايش پس فرستاد تنفگ دسته نقره-م داد و بيداد و در كل شايد همه ي اينا به هم مرتبط باشه .... |
دل و دينم شد و دلبر به ملامت برخاست
گفت با ما منشين کز تو سلامت برخاست |
من آن مرغ غریب آسمانم
برای کوچ دیگر ناتوانم |
اکنون ساعت 04:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |