![]() |
با سپاس از شما دوست گرامی این مشکل برای pc من بوجود اومد مشکلم رفع شد به این صورت که از ویندوز گردو استفاده کردم وبعد مثل شما که گفتی safe mode with networking انتی ویروس کاسپرkasperskyاستفاده کردم ومشکلم حل شد با تشکر از شما ..؟؟///
|
سلام بر مهندسین عزیز:) |
مشکل uninstall
|
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من از ویندوز XP استفاده می کنم. وقتی که نرم افزارهای کتاب های کانون رو نصب می کنم وبعدش که می خوام اجرا کنم خطای معروف 0xc000007b رو نمایش میده. اکثر کارایی هم که تو اینترنت پیدا کردم انجام دادم اما متاسفانه مشکلم حل نشد. خواهشا یه راهنمایی کارآمد بکنید. |
ارور معروف ! : 0xc000007b
|
سلام عرض شد ....
هر بار که ویندوز 8 نصب میکنم مشکلی که داره اینه : وقتی خاموشش میکنم با حرکت موس یا فشردن هرکدوم از کلید های کیبورد سیستمم روشن میشه شبیه اینه که همیشه روی sleep هستش... ممنون میشم که کمکم کنید |
|
:):):):):):):):):):):):):53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53:
سپاس سپاس ویژه |
سلام
یه فایل دارم به حجم حدود 11 گیگ و یک حافظه 16 گیگ حافظه م خالیه خالیه میخوام فایلمو بریزم توی حافظه م اما میگه حافظه ت کوچیکه!! چه بشش بکنم خوبه؟ http://s5.picofile.com/file/8134731384/slkdjls.PNG |
احتمالا فلشت fat32 هست در این فایل سیستم شما نمیتونی بیش از 4 گیگ فایل داشته باشیبا نرم افزار فرمت کن به ntfs بعد میتونی منتقل کنی .
توی ویندوز ایکس پی خود ویندوز فرمت فلش به ntfs نداره توی ویندوز سون و 8 نمیدونم در هر حال نرم افزار های سبک و ساده زیادی هستند که برای فرمت فلش هستند . |
اکنون ساعت 04:40 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |