![]() |
هميشه به اين فكر ميكردم كه بين زندگي و مرگ كدام بالاتره؟!
ولي فهميدم عشق از اونا بالاتره... |
تمام واهمه ام اين است
که تو از کنار لحظه هايت بی من عبور کنی و تمام بادبادکهای احساس مرا باد ببرد ... |
گفتمش دل ميخري ؟ پرسيد چند ؟
گفتمش دل مال تو تنها بخند . خنده كرد و دل ز دستانم ربود تا به خود باز آمدم او رفته بود دل ز دستش روي خاك افتاده بود جاي پايش روي دل جا مانده بود |
اگر برای تو شعری عاشقانه بخوانم
این شعر تا ابد با تو خواهد زیست حتی وقی که من دیگر نباشم یا وقتی که دیگر میان ما عشقی نباشد شعر عاشقانه بیشتر از آدمها می ماند عاشقانت تو را ترک می کنند اما شعر عاشقانه همیشه با تو خواهد بود پس بگذار برایت شعری عاشقانه بخوانم! شعری از اعماق جان، که مرا به یاد تو آورد ... شعری که همیشه با تو بماند |
براي عشق تمنا كن ولي خار نشو
براي عشق تمنا كن ولي خار نشو |
عشق یه طرفه ممنوع!!!
عشق یه طرفه ممنوع!!! |
باور عشق
باور عشق |
من اگر روح پريشان دارم
من اگرغصه هزاران دارم گله از بازي دوران دارم دل گريان، لب خندان دارم به تو وعشق تو ايمان دارم در غمستان نفسگير، اگرنفسم ميگيرد آرزو در دل من متولد نشده، مي ميرد يا اگر دست زمان درازاي هر نفس جان مرا مي گيرد دل گريان، لب خندان دارم به تو و عشق تو ايمان دارم من اگر پشت خودم پنهانم من اگر خسته ترين انسانم به وفاي همه بي ايمانم دل گريان، لبخندان دارم به تو و عشق تو ايمان دارم |
|
چه بي تابانه ميخواهمت،
ای دوری ات، آزمون تلخ زنده به گوري ... |
اکنون ساعت 05:42 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |