![]() |
آدمها برای مردن به دنیا می آیند . جوری زندگی کنیم که در لحظه مرگ به خاطر غرورمان افسوس نخوریم .
|
علی یارتون
|
هر کی بهت جفا کرد سعی نکن تلافی کنی یه روز روزگار تلافیشو سرش در میاره
|
خدا ریشه ظلم بکنه
|
اگه با احتیاط و عاقلانه رفتار کنی هیچوقت پشیمون نمیشی
|
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو
|
به خود تکیه کن و از توانمندی خود استفاده ببر
|
به امید روزهای خوب
|
از ریاکاران بپرهیز تا دچار صدمه نشوی
|
در قلب منی هرگز
|
در قلب منی هرگز یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان و دشمنانت را بشناس |
در قلب منی هرگز تو اس ام اس ها بود.
فقط مرد باش |
غرور و تعصب را رها کن و آینده نگر باش
|
توکلت علی الله و کفی بالله وکیلا
|
نا امیدی آفتی بزرگ است آن را از خود دور کن
|
نتیجه اراده ضعیف ، حرف است ونتیجه اراده قوی ، عمل . |
با دست روی دست گذاشتن هیچی جز اتلاف وقت بدست نمیاد
|
هر گفتگو يا ار تباط پاسخي است به محبت و يا فريادي است براي كمك |
یكبار پشيمان نشدم كه چرانگفتم ولي بارها ندامت بردم بر آنچه گفتم ؟ |
روحي كه هم معني دوست داشتن را مي فهمد
و هم زيبايي اشك را هم مي جنگد و هم مي داندكه سر بر زانويمهربان او نهادن ودر زير دستهاي نوازشگرش -كه دو مسيح خاموش اند- لذت تسليمرام بودن از شكوه آدمي نمي كاهد! |
اگر ایمان داشته باشی نا امید و مأیوس نخواهی شد
|
دلتنگم و بارونی غمگینم و زندونی |
فرمول شکست. من واقعا فرمول دقیقی برای موفقیت نمیشناسم ، اما فرمول شکست را به خوبی میشناسم و آن این است که: سعی کنید که همه را راضی نگهدارید |
فاصله؟؟؟ میدونی فاصله بین انگشتا ن برای چیه؟
برای اینکه که یک نفر دیگه با انگشتاش جای خالی رو پر کنه. پس دنبال دستی باش که تا ابد بتونه دستتو بگیره |
یادم ندادن؟؟؟ همیشه تو مدرسه یادم دادن یک سال =دوازده ماه: یک ماه = چهار هفته: یک هفته =هفت روز: یک روز= بیست و چهار ساعت: یک ساعت= شصت دقیقه ولی کسی یادم نداده یک ثانیه بدون تو میشه هزار سال |
خوب دقت کن..... تا حالا کفشهات رو نگاه کردی : دوتا عاشق دوتا همراه که بی هم میمیرن با هم خاکی میشن بدون هم زیر بارون نمیرن کاش آدماهم یکم از کفشهاشون یاد بگیرن |
يه روز 2 تا آدم برفي دو طرف رودخونه عاشق هم مي شن
از عشق هم آب ميشن تا شايد وسط رودخونه به هم برسن (تقديم به كسايي كه همديگه رو دوست دارن ولي از هم دورن) |
|
خدایا این دوستان من هر مشکلی دارند ان را به لطفت خودت رفع کن و ارزوهایشان را براورده کن ...وامین
|
بكن حرف مرا باور،
نيابي از من عاشقتر ... نمي ترسم من از اقرار، گذشت آب از سرم ديگر ... |
با من بگو راز دلت .....
|
باز لب هاي عطش كرده من عشق سوزان تو را مي جويد مي تپد قلبم و با هر تپشي قصه عشق تو را مي گويد |
دوستان خود را بیازمای تا میزان صدق و دوستی آنان را محک زده باشی
|
درياي آروم ناخداي قهرمان نمي سازه
|
براي ارواح بشري چه چيزي بالاتر از اين است كه در هر رنج و محنتي غمخوار يكديگر و در هر شادي، شريك خنده هاي هم و در خلوت خاطره هاي يكديگر تنها تصاوير ماندگار و ابدي وجود هم باشند. |
مجمع خوبي و لطف است عذار چو مهش
ليكنش مهر و وفا نيست خدايا بدهش |
بهترین مترجم کسی است که سکوت دیگران را ترجمه کند . |
چه تلخ است قصه عادت . |
از ياد برفت هر آنکه از ديده برفت
|
فقط کسی رنگین کمان را میبیند که تا آخر زیر باران بایستد . |
اکنون ساعت 02:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |