![]() |
ابراهیم به اسماعیل:
روله بو سرت بورم اسماعیل:باوگه هم شیشه کیشایده؟ |
پروانه اگر به دور شمع سوخت،
به جهنم که سوخت میخواست دور شمع قیته قیت نکند |
كلاش چیست !؟
کفشی است که كردهابه علت تشخیص ندادن پای چپ و راستش میپوشد ! |
به . . . میگن چرا سی دیت انقدر خش داره ؟ میگه :زر قسمتل مهمه خط کیشیامه ! |
دستمال خیس ارزوهایم را فشردم همین سه قطره چکید هایــــده نــــــاو خیــــــالم |
... میره کوفه ضریح مختار میگیره میگه :دمت گرم چه فیلمی بازی کردی
|
به ... میگن بابات چند سالشه ؟ میگه: نمزانم ولی خیلی وقته دریمه :p |
... ادعاي پيامبري ميکنه . بهش ميگن خوب معجزه اي ، چيزي بيار تا باور کنيم .. ميگه خدا وکيلي همين که يه ... پيامبر شده خودش معجزه نيست؟
|
. . . یه روباه مرده میبینه میگه : خوه مرده ور نه گول مه میا!!
|
وصیت . . . :
دور قورم آو صاوین برشنن تا هر که رد بی بکته مه بخنم روحم شاد بو |
چو هرگز نیابی نشانی ز شووی
زگهواره تا گور دانش بجوی :65: :24::24::24::24: |
ترجمه I LOVE you به زبان لری :
دردت بزنه تنگ دلم |
چـــرکن ترین sms سال :
رشک ناو سرتیم رفیق سر نشوری ویلانمان بکی ! |
ترخینه چیست ؟
صد دانه گندم دسته به دسته با نظم وترتیب یه تپکه بسته هرتپکه ای هست بد طعم چون ژان دارد درونش میکروب فراوان:) |
به کرده میگن معنی لا شریک لک لبیک چیه ؟
میگه : نکه ! شریکی و گرد لک نکه !!:21: |
جناب 4دولی برای اخرین بار بهتون اخطار میکنم در جای عمومی پیامک های نامناسب و غیر اخلاقی ارسال نفرمایید.
|
چشمممممممممممممممممممممممممممم م
سلامتی بچه های قدیم که با زغال واسه خودشون سیبیل میذاشتن تا شبیه باباهاشون بشن.نه بچه های الان که ابروهاشونو بر میدارن تا شبیه مادراشون بشن |
چشمتون بی بلا اقا
شما واقعا معنی بعضی از اس ام اس هایی که میفرستین رو میدونین ؟ یا هر چی براتون سند میشه توی سایت ارسال میکنین ؟ |
له گولان بون بوتو
له دلان سوز بوتو له جواني ناسكي بوتو له منيش سلاو بوتو |
ببخشيد طرف اي ما معني بدي نميد بازم شرمنده
|
نامه نانيرم گه ر به تؤنه گات
شعر نانوسم باسي تؤه كات گلولي بؤن ناكه م بؤي تؤنه دات دلم ده ردينم يادي تؤنه كات |
اگه اينا هم نامناسب پاكش كنيد ببخشيد ديگه من منظور بدي ندارم فقط ميخوام همزبونام خوشال وشاد باشن مرسي
|
سلام از همه به خاطر پستي كه ارسال كردم و نامناسب بود معذرت خواهي ميكنم اميدوارم منو ببخشيد مرسي
|
نقل قول:
ما هم خوشحال میشویم پیامک های زیبایی از طرف شما در سایت ارسال شود . |
. . . اندکی پس از افرینش با خدا گلاویز شد و خداوند فرمود : تماشا ای بدبختیه !!
|
لقه چیست ؟
حرکتی است رزمی که . . . ها به صورت نشسته وناگهانی جهت اهلی کردن فرزندان ناخلفشان به کار میبرند |
موضوع انشا . . . ها
تا به حال احساس غیرقابل توصیفی داشته اید ؟ ان را توصیف کنید!! |
. . . ی در سرقت مسلحانه ابسردکن بانک را به جای گاو صندوق دزدید:o
|
اسمس یعنی اروم تو قلبها سرک بکشی و با زبون بی زبونی بگه بیادتم :)
|
کیوانو کیست؟
عامل اصلی تمام درگیریها که در پایان میگوید: روله مگه چه وتمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
خوداوندا
له ملاليو وه من فه ر كه رده نه كه كيشك خوش بت وام الان كه گوراو بيمه و خوشويستكم خوش اتوام اوژن له اراي هميشه فراموشي بكه |
دی نچیم برا چیست ؟
جمله بسیار حرفه ای در مهمانی کردها برای اوردن میوه |
نقل قول:
تا کرماشانی نباشی نمیفهمی ای یعنی چه . |
یارو اسم پیامبر رو فراموش کرده بوده میگه: شادی روح خسوره امام علی صلوات!
|
مشي عليمراد ميره تهران خونه پسرش زنگ آيفون رو ميزنه عروسش كه تهراني بده ميگه بازه تشريف بيار بالا! مشي برا شاكي ميشه و ميگه:بازه بوگده برا سگ!! مه نم عليمراي خه سورت!!!!
|
يه روز يه جاهل كرماشاهي كت بر شان و كفش سرپا داره دنبال يه اتوبوس مي دوه....يكي بهش ميرسه ميگه آقا ولش كن بهش نميرسي!يا رو ميگه:دعا بكه ولي برسم ! آخه اوه اتوبوس خومه! يادمي چي ترمز دسيه گي بكيشم كفتيسه ري!!!!
|
علت گرد و خاک کشور کشف شد
تکاندن شلوار جافی کردها بعد از کندن کنگر :65: |
کره دردت بکته کولم چیست ؟
نشانه ناتوانی کردها در گفتن کلمه دوست دارم است |
از یه کرمانشاهی میپرسن قبله کجاست
میگه : براگم ادرس کوره دانسه پید؟؟ |
لکه با ماشین تند میره یه هو میره تو خاکی
میگه یا حضرت عباس ماشینگه دامه دس خود حضرت عباس میگه: غلط کردی او وخطه ماشینگه و بان آسفالت بوی ارا ندایده دسمو |
اکنون ساعت 04:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |