![]() |
داستان زندگی من آنقدر غم انگیز است که حتی اجازه چاپ هم نیافت.....من در فکر آنم که در قیامت می خواهند دستم نامه اعمال بدهند یا مصیبت نامه..... |
هر صبح... |
مثل کبریت کشیدن در باد
|
دیوانگی شاخ و دم ندارد همین که ساعتها و روزها به فکرو خیال کسی هستی که به فکرت نیست خود نوعی دیوانگیست |
|
|
این روزها عجیب دلم بچگی می خواهد...."خسته ام" فقط یک قلم لطفا |
. سکه های پول همیشه صدا دارند اما اسکناس ها بی صدا هستند پس هنگامی که ارزش و مقام شما بالا میرود بیشتر آرام و بی صدا باشید . . . |
مواظب باش به چه کسی اعتماد میکنی رفیق . . . شیطان هم روزی فرشته بود . . . |
|
|
تنهآ برخے از آבمــها بــ❤ـــاران را اِحســاس مے کننـב ! بقیه فقــط خیـســ مے شونـב … |
لبخند بیش از چند لحظه دوام ندارد ولی خاطره ی ان جاودانی است...(ابراهام لینکن) |
|
میپرسم چرا چرا چرا و صورتم را در دستهایم پنهان میکنم چرا این دستها نتوانستند کاری کنند جز پنهان کردنِ صورتم... |
شایعه توسط آدمهای حسود ساخته... |
چرا؟
گله نکنید که چرا فلانی با شما درست رفتار نمی کند ! اگر می دانید لیاقتتان بیشتر است ، چرا با او رابطه دارید ؟ :ezat khan: |
رابطه هایــــــــی که |
زندگی میکنم حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم می سازد بگذار هر چه از دست می رود ، برود من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد حتی زندگی را ! |
یه میز هرچقدرم که گرون قیمت و شیک و سلطنتی باشه |
سعى كن تو زندگى درخت باشى كه اگر كسى بهت لگد زد . . . . شكوفه بارانش كنى..... !!!! |
هــمـه ی ِ قـراردادهــا را کـه روی کـاغـذهـای بـی جـان نـمی نویسنـــــ....ــــد ! بــعـضی از عـهـدهــا را روی قــلـب هـای هــم مـی نــویــسـیـم ... حـواست به ایـن عـهـدهـای غـیـر کـاغـذی بـاشـد ... شـکـسـتَنـشـان یـک آدم را مـی شـکند !! |
کم باش و از کم بودنت نترس اونی که اگه کم باشی ولت می کنه ، همونیه که اگه زیاد باشی حیف و میلت می کنه ! :53: |
سه چیز محبت دوست را ناب و خالص می کند:
به او سلام کنی وقتی او را دیدی در مجلس جای برایش باز کنی او را به بهترین نام ها و صفاتش بخوانی |
حكومت طلائی آنجاست كه نتوان قوانین را با پول خرید. (برنارد شاو) |
یک قلب پاک از تمام معبد و مساجد و کلیساها مقدس تر است
|
پیامبر اکرم (ص) خطاب به علی (ع) از چهار چیز پیش از رسیدن چهار چیز استفاده کن : |
اصیل
از خاک اومدیم و به خاک بر می گردیم مهم اینه که لجن نشیم ! :باوکه رو: |
کفش کودک را دریا برد،کودک روی ماسه ها نوشت دریای دزد!!!! |
دو چیز شما را تعریف میکند:
بردباری تان ، وقتی هیچ چیز ندارید ؛ و نحوه رفتارتان، وقتی همه چیز دارید . |
بــ ه تـصــوّرِ زمیـن خــوردنــهایِ كـودكـی .. |
آنکه نمی تواند از خواب خویش برای فراگیری دانش و آگاهی کم کند ارزش برتری و بزرگی ندارد . حکیم ارد بزرگ |
نکته
از درد های کوچک است که آدم می نالد، وقتی ضربه سهمگین باشد لال می شود. |
رابطه ای که توش التماس باشه …
ساعت ۹ بزارین دم در خونه تا شهرداری ببره … |
سکوت..... رساترین فریاد یک " زن " است....وقتی سکوت می کند، |
صبر
براي تمــــــام رنـج هايـي كه مي بري صــبـــــــــــر كن «صبـــــــــــر» اوج احترام به حكمت خداست |
یه وقتایی، یه حرفایی، چنان آتیشت میزنه |
اگر زنی را نمی خواهید دیگر...
یا برایش قصد تهیه زاپاس را دارید! به او مردانه بگویید داستان از چه قرار است... آستانه درد او بالاست! یا میماند یا میرود. هر دو درد دارد.... اینجا زمین است حوا بودن تاوان سنگینی دارد |
گــاهی اون قــــدر دلـت مـیشکنه... |
بعضی وقتا باید سکوت کرد..... باید تلاطم دریا را درون خود تحمل کرد، |
اکنون ساعت 10:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |