![]() |
ترجمه ...
نقل قول:
چشم اقا مهدی ... ;) ------------------------- ماشالا .. ابجی گل گلابم (:d) غزل خانوم _چپله خیلی خوب جواب دوستمونو می دی {پپوله} قربون حرف زدنت تو که هستی خیالم جمع ِ جمع ِ ..;) راسی ترانه خانوم حواستو خوب جمع کن :) (شما بی سواتین به من ربطی نداره.. شکلک هم ترجمه پذیره... :d) فک نکن چون همتون اینجا کرمونشاهی هستین در نزده می تونی بیای تو ، ( قسمت مفهومی این بند از ترجمه ;): باید در بزنی عزیزم تا ما برات فرش قرمز پهن کنیم که کلیک رنجه کنی و تشیف بیاری داخل کلبه فقیرانه ما ) یه سوت بزنم صدتا قائمشهری جمع میشن (منظورشون برای استقبال از قدوم مبارکتان است:d) مگه من مُردم ؟ یه شیر زن مث غزل خانوم گل گلاب حریف شماس.. (در همون باب قدم رنجه فرمودن :d) خواهشا دیگه واسه ما اول و دوم نیا :) (ترجمه پذیری شکلک:d) غزل خانوم گل گلاب مرا ببخش .. عفو بفرما ای بزرگوار.. ای بانوی بزرگ :77: یکم غیرتی شدم خون جلو چشمامو گرفته (این تیکه کنایه از مهمان دوست بودنه:d) غزل خانوم براشون ترجمه کن من اعصابم خورده عجب ! (اعصابش از این که ترنم خانوم کلیک رنجه نمفرمایند به کلبه درویشی ما سربزنن خورده :d) ------------------------- 2750 تومن اقا مهدی.. البته قابل همشهری رو هم نداره :5: |
چه بارونی گرفته اینجا...... چقد قشنگه ........
وای که عاشق بارونم ..................................... کوچه اینقده ناز شده که نگو.... یاد یه مصرع از غزل خودم افتادم : " لَختی بخواب ! لهجه ی شعرت چه بارانی ست .... " صدای چیک چیک بارون هم آرومم می کنه هم دیوونه .... یاد یکی دیگه از غزلای خودم افتادم : شب و دلتنگی و ابر و هوای نیمه بارانی به من تو بارها گفتی به این باران می مانی به این باران می مانی ، به این خاموش آشفته شبی آرام ِ آرامی ؛ شبی هم مثل طوفانی .... این بارون واقعا دوس داشتنیه ................. |
سِلام شمالی های باصِفا
دیگه همه اِما بُریم بَخِسیم غزِل خانِم شِه تی ناری حریف همه هستِ. خوب معلومه امروز همه شِما سرحال و شادنی .{شیت شدن} خوب الحمدالله خدا ره صد هزار مرتبه شکر .:77: دست غزل خانِم درد نکنه از بابت ترجمه بسیار رون و سلیس :41: من نَفِمِسِمه این تعرفه 2750 تِمن ره چجوری حساب ها کردی؟ ( ولی شِه هستِمی ها اَتا کم شِه هواره داشتی ها و تعریف از خودت در وکردی ها:rolleyes:) البته تعریفم دارنی ها . اِره بئوتی عجب وارش بِهاری بِزو . پنچ شنبه شو خوِ نَنی ًهوا چی کار دیه کِرده . تا صبح همینجور بوارسه ها . دل تهرونی ها او. غزل خانم شِما همیشه وارش اِنه یاد شِه غزل ها کفنی ؟ اِما ره ویندی یاد چی کفنی ؟:65: خدمت خواخر شکوفه هم سِلام و خِش آمد عرض کمه . چند روز کم پیدا بینی ؟ مازندرون دهی ایشاالله ؟ اِره تِه شِه دوندی شمالی ها چنده مهمون نواز و مهمون پذیرنه . ولی دیگه قِرار نیه ،آقا کوروش ادمین سایت کرمانشاهی هستِ سوءاستفاده بئوه . ترانه خانِم هم بالای سر ما جا دانِه .:53: بفرمین ، بفرمین بئین دِلِه دم در بَدِ . |
سلاااااااااااااام
به به سِلااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااام شه جان هم ولایتون{شیت شدن}
آخ ... شِماله حال و هوای دور.... یا ابر دره یا بارون .... مِن اگه روزی اینجه جه بورم دیوونه بومبه.................... نقل قول:
نقل قول:
اگه خوانی مِن تیسه اتاکم فرق قائل بَوِم... 3000 ت چتیه ؟خاره ؟ :p نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
:dسلام به روی ماه خودم
بعد سلام به شماها:d خیلی خوشحالم که اون چند خطی که نوشتم انقد ذوق مرگتون کرد :d:p :65: |
سلام
یه عکس قدیمی از شاهی یا همان قائم شهر کنونی عکسش یه مقدار قدیمی و کیفیتش پائینه ولی بسیار خاطر انگیز و جالب برای ما قائم شهریهاست . میدان طالقانی قائم شهر ( فکر کنم مربوط یه سال 56 یا 57 باشه) http://www.pic.iran-forum.ir/images/...744knyms8u.jpg |
شهر من !
آره ترنم ببین چجوری ذوق مرگ شدم که دندونامم معلومه :d
----------------------------------- این پست و توی تاپیک عکاسی قبلا گذاشته بودم ولی دلم میخواست اینجا هم بذارم... عکساییه که خودم گرفتشمون از شهر خودم ! من عاشق عکاسی ام_چپله{شیت شدن} _____________ یه نمای زیبا از آسمون سرخ شهرمون http://www.pic.iran-forum.ir/images/omvg5os3mly1cct6ws61.jpg مرداب پائیزی زیبا ... ( روستای پدریم ) http://www.pic.iran-forum.ir/images/6jlefuixgvyl6tuxrk4.jpg اینم عکس یه اسمون با ابرای سرخ و نیلی ِ البته صبح ِ زوده ها ؟ یه وقت فک نکنین شبه ! و توی ِ کتابخونه توی پارک ِ شهر. http://www.pic.iran-forum.ir/images/pcgodrrxa96lvx4kj048.jpg اینم "تلفیق غروب خورشید و درخت زمستونی انجیر" حیاط خونه ی آقاجونم http://www.pic.iran-forum.ir/images/3v1euq8xhvjkztn9bohh.jpg این یکی از کلبه های روستاهای شمال ِ که دوستم عکسشو گرفته http://www.pic.iran-forum.ir/images/r8rz14p5dx6tz6w1oeos.jpg نیمکتی که یه گوشه شهر غریب افتاده http://www.pic.iran-forum.ir/images/v4ghc29a6y334850udaq.jpg غزل :5: |
هههههههههههههههههههههههه با هم عکس گذاشتیم
چقد جالب :5: من قبلا همچین عکسی از میدون امام دیده بودم .. (عکس قدیمی) خیلی جالب انگیزناک بود همشهری..... شمه دس درد نکِنه _چپله |
سِلام
اَمِشوسه دِ تا ضرب المثل مازنی خوامبه خدمت شِما عرض هاکونم . ضرب المثل اولی:" اسب هدائه خر بئیته از خشالی پر بئیته" ترجمه: اسب خودش را داد و جایش خر گرفت و از خوشحالی هم به هوا می پرید. کاربرد: موقعی که کسی که چیز با ارزشی را بدهد و در ازایش چیز بی ارزشی را بگیرد و خوشحال هم باشد! بکار میرود ضرب المثل دومی:"آخر ماسّه بشنّیه" ترجمه:آخر ماست را ریخت کاربرد:آخر نتوانست کارش را تمام کند. |
سلام خدمت همه ی مازندرانی های گل ومهربون :53:.ماشالا اینجا مثل سابق دوباره گرم شده.:41:
|
شوکای خوبم..
شکوفه مهربون... آقا مهدی گل .... سلاااااااااااااااااااااااااااا اام قربون هم ولایتی های شاد خودم برم .................. هیچ جای دنیا مث شمال بچه های دلشاد و مهمون نواز نداره ه ه ه ه ه ه چاکرخاتیــــــــــــــــــــــ ــم {شیت شدن} وای توروخدا میبینین چه هوای نازی شده ؟ امروز یه عالمه ای پیاده روی کردیم ............... خداکنه گرم نشه ... خرداد و این هوای خنک ؟؟ من عاچق این آب و هوام ..... دوس جون شمالیاااااااااااااااااااااااا دوستون دارم هوارتا ...{جشن پتو} |
سلام به همه دوستان مازندرانی پی سی خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم ایام به کام |
نقل قول:
آقا مهمونی که دس خالی نمیشه ;) یعنی بچه های شمال اینجا بودنو این تاپیک اینقد سرد بود ؟:45: ;) |
اسا شعر
وچون کجه در ِنی ؟ می دل شمسه تنگ هایته ............._:2:
چه اینجه انده سوت و کور بَیه ؟_شکات بئین دله دیگه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه {B Adabi} -------------- دو تا اسا شعر میذارم براتون .. با ترجمه. هرچند بارها گفتم زیبایی ش توو ترجمه ش کشته میشه ! (همون هایکو یا طرح و.. ست که توو زبون مازنی به همچین سبکی میگن اسا شعر. حالا راجب تاریخچه شو و اینا بعدا می نویسم .. فعلا اینا داغِ داغ تقدیم هم ولایتی های گل که نمیدونم چرا ولی خیلی دوسشون دارم.... _باوش) -------------- نا آسمونِ دارمِ نا بِنه ره تَش و اُو مه پِه درِنِه بيل ته چش دله شِخِته جا بَدم ... ( نه آسمونو دارم نه زمينو آب و آتیش دنبال منن بذار توو چشمات قایم شم... ) "جليل قيصری" -------------- خون به دل مِه خون نِنِه ی جور چله شو اگه بئی امه لتكای دار نوج زَنه.. (دلم خون ِ مث هندونه شب يلدا اگه بيای درخت باغچه مون جوونه می زنه..) "احمد غفاری" -------------- دوستون دارم هوارتااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااااا {شیت شدن} |
دلم گرف
چقد سوت و کور عین کلبه متروک.......! افسوس... |
سلام.غزل جون خوبی؟
بچه ها حالتون چزور؟خوبین؟ امیدوارم ایام به کامتون باشه.:53: |
3لام وچون:53: |
بارونو دوس دارم هنوز .....
دوباره یادم اومد !
شکوفه خیلی بی معرفتی ؛ قرار بود وقتی اومدی شمال همو ببینیم !{B Adabi} ولی دلت آب نبات.... از دیشب تاحالا شمال داره یه سره بارون می باره ...http://forum.isatice.com/images/smil...dancegirl2.gif امروزم توی بارون رفتم یه عالمه ای قدم زدم ... تنهایی ... خیس ِ خیس برگشتم خونه .سرمام خوردم نمی دونی چه کیفی داشت وقتی صورتمو می گرفتم سمت آسمون تا دونه های بارون بخوره توو صورتمو خیس شم... برعکس همه ی آدمایی که چتراشونو واکرده بودن تا نکنه خیس شن ! من دیوونه ی بارونـــــــــــــــــم .... http://forum.isatice.com/images/smilies/4xvim2p.gif |
خوشم میاد غزل جون که مثل خودمی ;) |
وااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااای شکوفه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
عاچق دوچرخه م ............... یادش بخیر ساعت تا چند وقت پیش (قبل از رفتن بابا) نصفه شبا با آبجیم می رفتیم توو کوچه دوچرخه بازی .... حتی زیر بارون دلــــــــــم تنگ شد..... |
سلام به همه بر وبچ مازنی خودم
غـــــــزل از اونجایی که ما کرمانشاهیا حق وتو داریم نیاز به در زدن نیست وهمه درا برامون بازن :d نیازی به در زدن ندیدم :p غزل تا اطلاع ثانویه از قلم شما البته با اجازه شما استفاده میکنم اگه ناراحت میشی تا عوض کنم:65: هدفم خوشحال کردن بجه های مازندرانی بود که خدارو شکر خوشحال شدین هرچند که از راه اومدم هیچکی نبود تو این هوای گرم شربتی بده کولری روشن کنه اشکالی نداره این نیز بگذرد البته با احتساب نمره منفی برا انجمن مازندرانی ها :21: |
سلام به برو بچ عزیز مازندرانی |
سلام به همگی |
میدونین خوبیه این بخش چی شده؟ |
سلام
حالا یزد کجا مازندران کجا شکوفه جون چشمت سلامت ;) اقا مهد ی وتو خوردنی نه :dولی تو جیب جا میشه :p اما اینجا چه خنکه در مقایسه با یزد ها :21: |
به به به ببین مهمونا قبل از صابخونه رسیدن :d
سلاااااااااااااااااااااام مهاجران ِ شمال ِ پی سی .............{شیت شدن} ترنم , آقا مهدی .. خیلی خوش اومدیــــــن .قدم هاتون روی چشام ... صفا آوردین با خودتون http://www.qalamro.com/upload/smilie...%281135%29.gif نقل قول:
نقل قول:
تو فقط دستور بده از فردا دیگه پامو تو تاپیک خارجکیا نمیذارمhttp://www.qalamro.com/upload/smilie...%281782%29.gif نقل قول:
نقل قول:
آقا مهدی تندر دلمون براتون تنگ شده .. افتخار نمی دین ؟ {پپوله} |
سلام غزل بانو
کم سعادتمی خواخر جان راسش اتاکم مه سر شلوغه ولی دورا دور جویای حال هستمه و شِمه گپ و صحبتها رو خوندمبه شٍما و شکوقه خانم که دَرنی مٍه خیال جمعه شرمنده که نتومه زیاد در خدمت شما و وچونهای باصفای شِمالی دَواشم َُّشٍه بزرگواری مِره عف هاکنید . عزت زیاد |
نا برار اینتا اسم کم سعادتی نیه . نکنه شمام ارشدای فروم ِ واری با کلاس بَیی
و ِلا مِن هرچی گت تر گت ترون ِ ویمبه اما پچیک تِرا ره محل نِلِندنه اَی مِن هرکیجه انتظار نِدارم تی جا که دارمبه همشهری .تی یاد دَواشه ادِم کسی جا انتظار دارنه معلومه ونه نظر مهم هسه وِنِسه .. وِلا قدیم ندیم که شما دَیِنی اینجه .. اتا حال و هوای دیگه داشته .. مازرونی گپ زومی .. ضرب المثل و شعر و عکس ایشتِمی {شیت شدن} ایشالا شمه سر خلوت بَوِه اماره ویشتر سر بزنی . اَی دِواره قدیم واری اینجه ره گرم هاکنیم اَمه دل که خله خله تنگ هایته .. اَمِشوم خله خِشحال بیمه شمه ره اینجه بدیمه{پپوله} :53::53: خِدا تی یار غزل |
هرچی بئووی حق دانی غزل خانٍم
ای خواخر کلاس دیگه چی هستٍ؟ اصلاً با گروه خونی اٍما خوندنٍ این چیز ها؟ عرض ها کردمه همش شٍما ره سر زمبه ولی زیاد مٍجال بموندسن تو سایت ره ندارمه الانم باید از خدمت شما مرخص بئووم انشالله سعی کمه ویشتر شٍما خار خار رفقا ره سر بزنم مه دلم شٍمسه و همه مازنی ها با صفا سه تنگ هایته خٍشحالمه شٍما ره خٍشحال ویمبه |
:dخا ویمبه که هم ولایتی ها اینجه جم بیینه |
سلامه به همه کیجا و ریکا مازندرانی شمه احوال خار :d |
سلام آقا مهدی
ممنون از اینکه هر از گاهی به کلبه مازنی ها سر میزنی خوشحال میشیم در خدمت شما باشیم بر منکرش لعنت ، صد البته که هرکجا تشریف ببرید صفا رو باخودتون می برید ، اصلاً خصلت تموم مهدی ها همینه که هرکجا قدم میذارن با خودشون سبد سبد صفا می آرند{جشن پتو} در مورد غرل بانو که فرمودید باید به عرض برسونم ایشون به تنهایی جور همه ما رو میکشه و یک تنه داره این کلوپ رو میچرخونه و همیشه حی و حاضره واسه همینه که ما خیالمون جمعه . مهمون نوازیش هم که حرف نداره وتکه {پپوله} اصلاً نگران غرق شدن هم نباشید ، خودم هواتو دارم :d:21: |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
به به سلااااااااااااام آقای مهمون .. خوبی ؟ خوش تشیف آوردی .. از این ورا ؟ منت گذاشتی.. بشین بشین برات یه چایی بیاره آقا مهدی تندر:p نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بابا یکم بیخیال پول دنیاشو.. فردا دوروز دیگه همین مهمونیا مزاحمتای اینا فقط میمونه :d نقل قول:
گفتی سوغاتی. یه بار میخواستم نازخاتون ایمیل کنم برا دوستم نشد :d + نازخاتون یه دسر شمالیه. با ترشی و بادمجون و سبزی درست میشه و فوق العادست مزه اش نقل قول:
نقل قول:
|
واااااااااااااااااای چه کیفی داره اینجاااااااااااااااااااااااااا {شیت شدن}
|
نقل قول:
هم تعریف بیه و هم آمادباش جهت پذیرایی از مهمونها جفتش منظور بیه :p نقل قول:
الان اینجه چی کیف دارنه؟!!!!!{داش مشتی} حتماً از اینکه دری دو گرنی کیف دارنه ؟!!!!!!!!!!!!{شیت شدن} بووین منم درمه دو گرمه تا کیف هاکنم ;):21::21: |
برار پول خوانی خجالت نکش مِره با .. :d
ته اتا تیر دِ تا نشون بَزوئنه جا بیتمه که شِما مهدی ها خله زِرنگ هسِنی .. خِدا امه داد بَرِسه :p بِرار ؟؟؟!!! ینی شِما شی هم ولایتون پیش دَری کیف ندارنه ؟:23: اسا که مهمون دره , اَی ویشتر ... تی باور بونه ؟ اینجه که امبه حس کمبه که عطر شالی و بوی جنگل و دریا اِنه ... انده ذوق کمبه که حد ندارنه .. وچون باصفام که درِنه .. ای ویشتر اینجه چون می دیار بک و بو ره دارنه می حال از این رو به اون رو بونه {شیت شدن} |
میگم غزل به جای این که هی سرک بشی به تاپیک یزدی و مازندرانی و کرمانشاهی و تهرانی و......غیره.پاشو برو یک تاپیک مخصوص بچه های گیلانی بزن .خودت موسس باش منم پشت سرت میام.قول میدم.تی جان قوربان کوچی کر.
|
به به ببین من همش مهمونم و شماها بدو بدو میاین مهمونی:65: |
ای وای ببخشید من فکر کردم غزل شهر بندر انزلی هست.نمیدانم انگار یک جایی این طور خوندم.حالا شایدم من دارم اشتباه میکنم
|
سلام بر همه مازندرانی های عزیز :53:
من قبلا چند بار اومدم به شکوفه جون اینجا سر زدم ولی نمی دونستم که غزل بانو اینجاس و حسابی اینجا رو شلوغ کرده خیلی خوشحال شدم:) شکوفه جون الان دیگه دو روز گذشته و مهمانی تموم شده مطمئنم خیلی خوب برگزار شده ایشالا بهت خیلی خوش گذشته :53: خوب کیانا جونم خودت برو بزن ما هم پشت سرت میایم اونجا رو شلوغ میکنیم فقط کافیه آقا مهدی صفا رو با خودش بیاره دیگه همه چی حله :) |
اکنون ساعت 05:49 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |