![]() |
به سلامتي اون روزهايی که |
به سلامتي من كه دارم بلاخره بعد ١٠٠سال خواهر شوهر ميشم.
بسلامتي داداش جان و بسلامتي زن داداش جان كه بلاخره ميخواهند مزدوج بشوند خلاصه بسلامتي همه عروس و دامادا!!!!!!!!بزن كف قشنگه و سوت بلبلي را !!!!! |
به به به به
به به با همين چادر گل گليت كه توي اواتارته برو عروسيشون خيلي خوبه خانواده هايي كه عروسي توشون مياد فقط اميدوارم بعضي فاميلاتون قبل و بعد از ازدواج گله و گله گذاري و اينا نكنن دير بهمون گفتند بهمون نگفتند به زور بهمون گفتند چرا دزدكي چرا اون چرا اين چرا صندليش رو كج گذاشت منو نبينه چرا چرا بابا بذارين ملت زندگيشون رو بكنند چيكارشون دارين |
ایندفعه به سلامتی اونایی که حسشون ناب بود...... |
به سلامتی اونایی که ولنتاین امسال |
بیست طبقه لاف بزرگی است برای مردن ؛ کافی است ازایوان یک خاطره پایین بپری … |
به سلامتیه هرچه دهه شصتیه
من سرباز نیرو افتظاهیم بیرون که گشت میزنم اکثر پسرا ابرو گرفتن همه هم دهه هفتادی هرچند که ببخشید کرم بی یرتیشون به دهه شصتی داره سرایت میکنه |
سلامتی ادمایی که همه جا میتونن بهترین باشن ولی گاهی میکشن کنار تا بقیه هم بهترین بودن رو تجربه کنن... |
|
به سلامتیه اونی که وقتی فهمید اشکاش برای کسی ارزش نداره، |
* به سلامتي سيم خاردار!
که پشت و رو نداره |
به سلامتی خیام که گفت: |
به سلامتي همه اونايي که خطشون اعتباريه ولي معرفتشون دايميه!
|
یک وقتایی هست که باید لم بدی یه گوشه |
به سلامتی کوردهای خرمشهر با وجود اینکه تو شهر غریب هستن ولی یه ذره از زبون مادریشون دور نشدن
|
کودک که بودم، وقتی زمین میخوردم ،مادرم مرا میبوسید، تمام دردهایم از یادم میرفت |
به سلامتی خودم که خیلی باحالم و از رو نمیرم
والا |
|
به سلامتی اونایی که بودن ولی کسی ندیدشون |
|
به سلامتی اونایی که هم دل دارن و هم معرفت اما کسی رو ندارن ! |
به سلامتی تمام پدر ها
بابا یه یادی از پدرها بکنیم |
به سلامتیِ سکوت که بعضیارو همین سکوت آروم میکنه و بعضیارو هم آتیش میزنه ! |
به سلامتی اونایی که خنده هاشون شکلاتیه....
خالص خالص.... ولی تلخ تلخ *** به سلامتی بچه های فقیر که فقط در زنگ انشا ، تعطیلات را به کنار دریا می روند ! *** به سلامتی عروسک آویزان به آینه ماشین که کل پستی و بلندی زندگیشو فقط میرقصه ! |
یه ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺍﺯﻡ می پرﺳﯿﺪن ﺑﺎﺑﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯼ ﯾﺎ ﻣﺎﻣﺎنی رو ؟ ﻣﻨﻢ ﻣﯿﮕﻔﺘـﻢ ﻣﺎﻣﺎﻧﯽ !!! |
به سلامتی مادرایی که یه عمر، هر وقت چیز خوشمزه ای تو خونه اومد، |
|
پدر بشنو این حرف فرزند خویش
عزیز گرامی و دلبند خویش تویی مایه ی بود و پیدایشم کنارت به ناز و به اسایشم پدر تکیه گاه وجود منی تو سرمایه ی هست و بود منی به سلامتی تمام پدرا روز پدر مبارک |
به سلامتی اونایی که |
به سلامتی محمد که هنوز هم پایه مشاعره است:53::41:
|
سلامتیه اونایی که الان دلشون گرفته |
|
به سلامتی اون حسهایی که نمیشه به اشتراک گذاشتشون
مگر با خدا |
بسلامتیه همه بچه مدرسه ایا
بسلامتیه ماماناشون که هی باید به ساعت نیگا کنن ی وقت نهارشون دیر نشه ی وقت دیر نرسن ی وقت دیر برنگردن به سلامتیه همه بچه های بامرام که قدر پدرمادراشونو میدونن (اونا که شبا هی میگن خودم صب بیدار میشم نمیخواد توبیدار شی)35 |
به سلامتی مردم کوبانی
به سلامتی اون دسته ازمردم کرمانشاه که خودی نشون دادن |
به سلامتی خودمون که خیلی وقت ها فقط سکوت کردیم و هیچ حرفی نزدیم
|
اکنون ساعت 02:43 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |