پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   پرسپولیس (آخرین اخبار و حواشی باشگاه پرسپولیس و هواداران پرسپولیسی) (http://p30city.net/showthread.php?t=834)

T I N A 05-27-2010 07:21 AM

سرود پرسپولیس آبروداری كرد

مرجع خبری پرسپولیس : بالاخره از سرود پرسپولیس و كلیپی كه مدت‌ها برای تهیه‌اش زحمت كشیده شده بود، در روز قهرمانی پرسپولیسی‌ها رونمایی شد تا هواداران بدانند دستپخت داریوش خواجه‌نوری و اسطوره‌های پرسپولیس چه از آب درآمده.

خواجه‌نوری كه ساعت‌ها قبل از شروع بازی گروهش را به ورزشگاه آزادی كشانده بود، در میان تشویق هواداران پرسپولیس قطعات كلبه، دنیای رنگی و پرنده را اجرا كرد. خواجه‌نوری كه خودش یك هوادار دو آتشه پرسپولیس است، بعد از پخش سرود و كلیپ پرسپولیس به شدت از سوی هواداران تشویق شد.

در واقع هواداران آنقدر از سرود به وجد آمده بودند كه خواجه‌نوری را با شعار «داریوش پرسپولیسی» تشویق كردند و او مجبور شد برایشان دور افتخار بزند. اما اتفاق اصلی بعد از قهرمانی پرسپولیس افتاد. كلیپ و سرود پرسپولیس سه بار در ورزشگاه پخش شد و همه نگاه‌ها به اسكوربورد رفت، خنده‌های پروین، بهت مهدوی‌كیا و آواز خواندن اسطوره‌هایی چون پیوس، خوردبین، آشتیانی و خیلی‌های دیگر قهرمانی را شیرین‌تر كرد.
سرانجام نوبت به اجرای روی استیج رسید. گروه كر خواجه‌نوری و نوازندگان همه سر جای خود مستقر شدند. خواجه‌نوری پشت میكروفن ایستاد اما كنارش محسن خلیلی، شیث، سپهر و میثاق حلقه‌ای درست كردند تا با لباس قهرمانی در وصف پرسپولیس و بزرگی‌اش بخوانند. این بار شور و حرارت آنها حتی از داخل استودیو نیز بیشتر بود و طوری فریاد می‌كشیدند كه هر لحظه می‌شد انتظار كشید هنجره یكی‌شان آسیب می‌بیند.
در این بین خواجه‌نوری هم حس و حال عجیبی داشت و این حس از سوی او و بازیكنان به روی سكوها نیز منتقل شد تا هواداران قطعه مربوط به خود را به بهترین شكل همخوانی كنند. در حین پخش سرود البته اتفاقات جالبی هم افتاد. بعد از چند لحظه یكهو چندین بازیكن پرسپولیس روی استیج رفتند. اولین نفر آرفی بود كه سراغ درام رفت و كنار دست محمدعلی خواجه‌نوری نشست تا در سرود پرسپولیس سهیم باشد. آرفی طوری درام می‌نواخت یا حداقل ژستش را گرفته بود كه به نظر می‌رسید با آن موها و چهره ویژه‌اش یك درامر قدیمی است.
ابراهیم شكوری هم كنار او ادای درام زدن را درمی‌آورد اما لحظه‌ای بعد سراغ كیس گیتار رفت و حالت نواختن گیتار را گرفت و در همخوانی سرود سهیم شد تا حواس خوانندگان به او برود. عادل كلاه‌كج، یكی دو لیدر و تداركاتچی هم در حین اجرای برنامه میكروفن را در دست گرفته و فریاد زدند تا به نوعی در اجرا پارازیت بیندازند و بامزگی خودشان را اثبات كنند. آخر كار اما اتفاق جالب با حركت ابراهیم شكوری رخ داد كه میكروفن را به دست گرفت و برای استقلالی‌ها كری خواند تا همه ورزشگاه با او همراه شوند.
در پایان اجرای سرود پرسپولیس، خواجه‌نوری كه از اجرای این كار به وجد آمده بود، گفت: «اجرای این كنسرت برای من یك افتخار بود و سعی كردم بهترین اجرا را برای هواداران پرسپولیس داشته باشم. با پخش این سرود روزی به یادماندنی همراه پرسپولیس داشتم و خوشحالم كه هواداران از این كار استقبال كردند.» البته خواجه‌نوری و همكارانش در روز قهرمانی پرسپولیس موفق به ضبط قسمت مربوط به هواداران نشدند و این برنامه به بازی‌های بعدی این تیم موكول شد.

T I N A 05-27-2010 07:22 AM

استقبال از كارت هواداری پرسپولیس كاملا رضایت‌بخش است

http://www.perspolisnews.com/images/...other/card.jpgمرجع خبری پرسپولیس: مسئول هدفمند كردن كارت‌های هواداری باشگاه پرسپولیس گفت: تا به امروز استقبال هواداران بسیار رضایت‌بخش بوده است.

ابوذر مختاری اظهار داشت: متاسفانه در سال‌های گذشته عواملی بود كه برخی از هواداران دوست نداشتند برای دریافت كارت‌ هواداری پرسپولیس اقدام كنند اما امسال خوشبختانه با استقبال گسترده‌ و رضایت‌بخشی روبرو شدیم.

وی افزود: طرح‌های بسیاری را برای پروژه كارت‌های هواداری پرسپولیس مطالعه كردیم و سپس به دنبال علل مشكلات در گذشته رفتیم. با بازبینی و بررسی‌هایی كه شد توانستیم علل‌ مشكلات گذشته را متوجه شویم.

وی گفت: با این بررسی‌ها برای كارت‌های جدید هواداری پرسپولیس برنامه‌ریزی كردیم و باید بگویم همچنان انتظار داریم مردم و مخصوصا هواداران پرسپولیس از این طرح حمایت كنند. طبق قرارداد 3 ساله‌ای كه با شركت پست داریم تا زمانی كه كارت یك هوادار صادر نشود پول آنرا به ما نمی‌دهند. به همین دلیل به این موضوع پایبند هستیم تا كارت‌های هواداری به دست هواداران ما برسد.

مختاری یادآور شد: شاید در قبل هواداران در خصوص كارت‌ها مشكلاتی داشتند. ما برای رفع مشكل این عزیزان و بخاطر اینكه حق آنها ضایع نشود سعی كردیم با اطلاع‌رسانی به هواداران اعلام كنیم در صورتی كه مدارك مستندی داشته باشند به آنها كارت‌های هواداری را اهدا خواهیم كرد و كارت آنها را شارژ می‌كنیم.

وی خاطرنشان كرد: هواداران پرسپولیس به حبیب كاشانی و برنامه‌های او در خصوص كارت هواداری اعتماد كامل داشته باشند و مطمئن باشند اجازه نمی‌دهیم اتفاقات گذشته تكرار شود. به همین دلیل با برنامه‌ریزی دقیقی كه داریم رو به جلو حركت می‌كنیم تا شاهد شكوفایی خاصی در پخش كارت‌های هوادارای باشیم و به همه ثابت كنیم كه بزرگترین باشگاه ایران هستیم.

گفتنی است در جشن قهرمانی تیم پرسپولیس در جام حذفی هم بازیکنان این تیم با پیراهن هایی با پیام تبلیغاتی ضرورت تهیه کارت هوادارای پرسپولیس وارد زمین شدند.

T I N A 05-27-2010 07:23 AM

رضایی: با پرسپولیس مذاكرات خوبی داشتم

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: با پرسپولیس مذاكرات خوبی داشتم و تكلیفم به زودی مشخص می‌شود.

غلامرضا رضایی درباره شرایطی كه امسال در لیگ برتر داشت، عنوان كرد: با حضورم در فولاد و كار كردن با مجید جلالی تجربه خوبی كسب كردم. مردم اهواز فوتبال را خوب می فهمند و از سوی دیگر مجموعه فولاد با سازمان دهی خوب خود شرایط ایده آلی را برای بازیكنان فراهم كرده اند.
وی تاكید كرد: با این تیم در نیم فصل دوم توانستیم به نتایج خوبی برسیم. پیش از این فكر نمی كردم مجموعه فولاد كادری به این قدرتمندی داشته باشد. این حرف ها را برای ماندن یا نماندنم نمی زنم و فقط می خواهم ذهنیتم از این تیم را گفته باشم.

رضایی در ادامه گفت و گو درباره دعوت به تیم ملی و شرایط ایران در آسیا تصریح كرد: این سومین اردویی خواهد بود كه من در تیم ملی با حضور قطبی دعوت شده ام. هر لیستی كه اعلام می شود از سوی بعضی ها انتقاداتی می شود. به هر حال انتخاب بازیكن به نظر و سلیقه مربی باز می گردد.

رضایی در ارتباط با مذاكراتش با باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: سه روز قبل با مسئولان این باشگاه مذاكراتی داشتم و فقط مسئله كوچكی است كه نمی توانم بگویم اما اگر حل شود برای حضور در این تیم مشكلی ندارم. فصل گذشته هم كه از امارات به ایران بازگشتم قرار بود به این تیم بروم اما فهرست پرسپولیس پر بود.

این بازیكن كه برای تمدید قرارداد مورد توجه باشگاه فولاد است، گفت: مسئولان باشگاه فولاد می دانند با پرسپولیسی ها مذاكره كرده ام و به طور حتم این حق را به من می دهند كه برای فصل آینده با تصمیم درست بهترین انتخاب را انجام دهم.

وی خاطرنشان كرد: تیم ملی این پتانسیل را دارد كه بتواند در آسیا قهرمان شود و این همان چیزی است كه علاقه مندان به فوتبال در ایران خواهان آن هستند

T I N A 05-27-2010 07:23 AM

یارکشی ها برای هیئت مدیره و مدیرعامل

http://www.perspolisnews.com/images/...70110_orig.jpgمرجع خبری پرسپولیس : بعد از بركناری عباس انصاری‌فرد از مدیرعاملی پرسپولیس و آمدن كاشانی با حكم سرپرستی به این باشگاه، نام‌های زیادی درخصوص مدیرعامل آینده قرمزپوشان مطرح شد، این حرف و حدیث‌ها حتی تا روز گذشته هم ادامه داشت.

سعید آذری، مدیرعامل سابق ذوب‌آهن یكی از نام‌هایی بوده كه بارها و بارها برای مدیرعاملی پرسپولیس مطرح شده است. حضور سعید آذری در ورزشگاه آزادی در فینال جام حذفی و تماشای بازی تیم‌های پرسپولیس و فولادگستر شایعات قبلی را جدی‌تر كرد و بحث مدیرعاملی او در پرسپولیس تقویت كرد.

خود سعید آذری روز گذشته شایعه مدیرعاملی‌اش را در پرسپولیس تكذیب كرد و مدعی شد برای حضور در این باشگاه با او هیچ صحبتی نشده است، اما این‌طور كه شنیده می‌شود حضور مدیر جوان و موفق اصفهانی در تهران برای مذاكره جهت حضور در پرسپولیس بوده است.

براساس شنیده‌ها، كاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس چندی پیش آذری را برای مدیرعاملی به سعیدلو پیشنهاد می‌دهد. بعد از اینكه سعیدلو سوابق آذری را بررسی می‌كند، از كاشانی می‌خواهد تا با آذری وارد مذاكره شود و با او صحبت كند. كاشانی فینال جام حذفی را بهترین فرصت دانست تا از آذری دعوت كند تا به تهران بیاید و به بهانه تماشای فینال با او مذاكره كند. آذری دعوت كاشانی را می‌پذیرد و به تهران سفر می‌كند تا هم بازی را از نزدیك ببیند و فردای روز بازی به دیدار سعیدلو برود تا درخصوص مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس با او صحبت كند.

آذری شب قبل از بازی فینال به تهران آمد و در روز بازی با حبیب كاشانی به ورزشگاه رفت. او بازی را از نزدیك تماشا كرد و حتی بعد از قهرمانی پرسپولیس به پایین رفت و با بازیكنان و كادر فنی خوش و بش كرد. همه چیز خوب پیش می‌رفت تا اینكه آذری صبح روز گذشته بدون اینكه با سعیدلو دیدار كند، تهران را ترك كرد و به اصفهان رفت.

این‌طور كه شنیده می‌شود صبح روز گذشته اتفاقاتی رخ می‌دهد كه آذری ناراحت می‌شود و بلافاصله به اصفهان می‌رود. آذری می‌شنود كه گروهی در پرسپولیس به دنبال این هستند تا فرخزادی مدیرعامل پرسپولیس شود و تمام تلاششان را می‌كنند تا كس دیگری به این پست نرسد. آذری به همین دلیل از حبیب كاشانی خداحافظی می‌كند و به او می‌گوید كه هر وقت برای حضور من به توافق رسیدید، با من تماس بگیرید تا دوباره به تهران بیایم.

ماجرا از این قرار است كه كاشانی كه گفته می‌شود رییس هیات مدیره آینده پرسپولیس است قصد دارد طبق قولی كه از اول به او داده‌اند، فرد مورد نظر خودش را به هیات مدیره بیاورد تا مدیرعامل شود. در طرف مقابل حسین هدایتی و علی پروین كه خود را گزینه حضور در هیات مدیره معرفی می‌كنند، حامی مجید فرخزادی برای پست مدیرعاملی شده‌اند.

فرخزادی كه یكی از نزدیكان سعیدلو است، تحت حمایت هدایتی و پروین است و این دو فرد دنبال این هستند تا در صورت حضور در هیات مدیره او مدیرعامل شود تا جایگاه خودشان محكم‌تر شود. به هر حال ماجرای درگیری كاشانی و هدایتی از یك طرف و این داستان دو قطبی شدن اعضای احتمالی هیات مدیره مشكل اساسی و پیش‌روی سعیدلو است.

سعیدلو پیش از فینال جام حذفی مدعی شده بود بعد از این بازی حساس تمام این افراد را دور هم جمع می‌كند و با گفت‌وگو تمام مشكلات را برطرف می‌سازد. این‌طور كه مشخص است اعضای آینده هیات مدیره كه مد نظر سعیدلو هستند به‌شدت با هم مشكل دارند و باید دید رییس سازمان برای حل این مشكل چه كار خواهد كرد.

T I N A 05-29-2010 07:47 AM

کاشانی در ورزش و مردم ( 2 ): چرا برای مربی كه در تهران ساکن است خانه گرفتند!

مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس به ابهامات موجود در قرارداد احمدرضا عابدزاده پاسخ داد.
http://www.perspolisnews.com/images/...r/kashani2.jpg

حبیب كاشانی به ابهاماتی كه پیرامون قرارداد احمدرضا عابدزاده با باشگاه پرسپولیس وجود داشت و سرانجام به بروز اختلاف بین دو طرف و فسخ قرارداد این مربی انجامید، پایان داد و گفت: به خاطر حفظ آرامش تیم پرسپولیس چند ماهی در این خصوص سكوت كردم. خیلی‌ها گفتند كه واقعیات را بیان كن اما خواستم تا مسابقه‌ها تمام شود.

وی ادامه داد: احمدرضا عابدزاده پس از آن كه بنده در سال 86 از باشگاه پرسپولیس جدا شدم، به كادر فنی این تیم اضافه شد. در شرایطی كه در آن مقطع مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس سعید عزیزیان بود ما قراردادی به مبلغ 30 میلیون تومان را با او امضا كردیم چرا كه عرف مبلغ قرارداد مربی دروازه‌بان‌ها در همه تیم‌ها مشخص است اما نمی‌دانم در سال 87 مسوولان باشگاه پرسپولیس گنج پیدا كرده بودند و یا به هر دلیل دیگری قراردادی را به مبلغ 150 میلیون تومان با عابدزاده بستند. همچنین در كنار آن مقرر شده بود تا یك منزل مسكونی اجاره‌ای برای وی تهیه شود.

وی افزود: در قرارداد عابدزاده آمده كه این منزل مسكونی تمام تجهیزات لازم را داشته باشد و پرداخت قبوض آب، گاز، برق، تلفن، شارژ ماهیانه و هزینه‌های دیگر و نیز خرید موبایل به عهده باشگاه باشد.

ایشان آپارتمانی با نرخ كرایه دو میلیون تومان در ماه را اجاره كرده بود كه بر این اساس باشگاه باید حداقل 24 میلیون تومان هم به وی بابت حق منزل پرداخت كند. قرارداد عابدزاده در سال 88 به مبلغ 200 میلیون تومان افزایش یافت و با احتساب حق منزل باید 224 میلیون تومان به وی پرداخت می‌شد.

كاشانی با بیان این كه قرارداد عابدزاده به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها ثبت نشده بود، گفت: پس از آن كه علی دایی سرمربی تیم شد بر اساس نیازهایش اعلام كرد كه می‌خواهم از محمدعلی یحیوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها استفاده كنم. ما كاری به استقلالی بودن یحیوی نداریم و اصلا این موضوع اهمیتی ندارد چرا كه كسانی چون عابدزاده و عزیزیان هم در دو باشگاه كار كرده بودند. اصولا قرارداد مربی دروازه‌بان‌ها نباید بیشتر از 30 ، 40 و نهایتا 80 میلیون تومان باشد. عزیزیان هم در استیل آذین قراردادی به مبلغ 50 میلیون تومان بسته بود و هیچ باشگاهی با ارقامی بالاتر از این قرارداد نمی‌بندد. در این شرایط به دلیل آن كه عابدزاده با عنوان مربی دروازه‌بان‌ها با پرسپولیس قرارداد نبسته بود و باید مربی یا دستیار او را قلمداد می‌كردیم، او برای باشگاه پرسپولیس یك مربی عمومی بود و می‌توانستیم در پست‌های دیگر از وی استفاده كنیم. وقتی قرارداد او به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها ثبت نشده بود ما توانستیم به آسانی كارت مربی‌گری یحیوی را از سازمان لیگ بگیریم.

سرپرست باشگاه پرسپولیس ادامه داد: چندین پست را به عابدزاده پیشنهاد كردیم كه رییس آكادمی فوتبال پرسپولیس، مدیر تیم‌های پایه، مشاور مدیریت، آنالیزور و... در آن قید شده بود اما او حاضر به همكاری با ما نشد و در نهایت از باشگاه پرسپولیس شكایت كرد. كمیته انضباطی فدراسیون هم حكمی را صادر كرد كه بر اساس آن عابدزاده باید به باشگاه پرسپولیس برمی‌گشت چرا كه او به عنوان مربی عام با ما قرارداد بسته بود. ان‌شاءالله كه خودش به نتایج لازم و تصمیم‌هایی كه اتخاذ می‌كرد رسیده باشد،

هرچند بنده فكر می‌كنم یك سری از افراد در این كار دخالت كردند و باعث به وجود آمدن آن مشكلات شدند. در ادامه عابدزاده نامه‌ای را خطاب به محمود خوردبین سرپرست باشگاه نوشت كه در آن آورده بود حاضر است در شش جایگاه پیشنهادی از جمله مربی دروازه‌بان‌ها، كارهای دفاعی، هافبك، فوروارد، تمرین‌های بدنسازی و آنالیزور در خدمت باشگاه پرسپولیس باشد كه بنده هم به او نامه‌ای نوشتم و مسوولیت آنالیز تمرین‌های تیم و بازی‌های رقبای پرسپولیس را بر عهده وی گذاشتم، ضمن اینكه باید در تمرین‌ها هم حضور مستمر می‌داشت. ب
ه هر حال این عناوین را بنده بر اساس آنچه كه خود عابدزاده درخواست كرده بود در نظر گرفتم. به هر حال ما باید برای پرداخت مبلغ قرارداد ایشان، بهانه‌ای داشته باشیم چرا كه نهادهای نظارتی مختلف وجود دارند و نمی‌توانیم بی حساب و كتاب به وی پولی پرداخت كنیم.

وی ادامه داد: عابدزاده در نهایت تصمیم گرفت كه قراردادش را با باشگاه پرسپولیس فسخ كند كه بر اساس آن باید مبلغ 100 میلیون تومان را از ما دریافت می‌كرد تا آن زمان 84 میلیون تومان گرفته بود كه در آخرین پرداختی كه ما به بازیكنان داشتیم، 8 میلیون تومان هم به عابدزاده دادیم و او در حال حاضر دقیقا مبلغ 94 میلیون و 800 هزار تومان را از ما گرفته است. مقداری از مطالبات وی درباره كرایه خانه‌اش مانده كه ما در این باره تنها به كمیته استیناف اعتراض كردیم كه مربی‌ای كه در تهران سكونت دارد نباید پولی بابت كرایه‌خانه به وی پرداخت شود. حال هر رایی در این باره صادر شود از آن اطاعت كرده و در صورت لزوم آن مطالبات را پرداخت خواهیم كرد.

T I N A 05-29-2010 07:47 AM

آخرین اخبار از نقل و انتقالات و حواشی آن
مرجع خبری پرسپولیس : گزارشی کوتاه از سه بازیکن پرسپولیس قبل از تمدید و همچنین آخرین وضعیت کاندیداهای حضور در پرسپولیس:

خلیلی در تركیه

محسن خلیلی مهاجم گلزن پرسپولیس صبح امروز به تركیه رفت. خلیلی كه فصل راضی‌كننده‌ای را پشت سر نگذاشته در انتظار تمدید قرارداد با قرمزهاست.

شکوری و پروین در لیست کمالوند

"ابراهیم شکوری" و "محمد پروین" در لیست خرید فراز کمالوند برای پیوستن به تراکتورسازی هستند.

ابراهیم شکوری و محمد پروین 2 بازیکن پرسپولیس هستند که برای فصل آینده در لیست خرید تراکتورسازی قرار دارند و فراز کمالوند خواهان جذب این 2 بازیکن است، حتی تراکتورسازی به ابراهیم شکوری پیشنهاداتی ارائه داده و مسئولین این تیم قصد دارند مذاکراتشان را با محمد پروین تا چند روز آینده آغاز کنند.

سپاهان در پی حفظ سیدجلال

محمدرضا ساكت مدیرباشگاه سپاهان از علاقه این باشگاه به حفظ جلال حسینی مهاجم این باشگاه گفت. گفته می‌شود حسینی به پرسپولیس خواهد پیوست

عقیلی در انتظار تماس سپاهان

هادی عقیلی مدافع سپاهان در گفت‌وگو كوتاهی گفت:«هنوز پیشنهادی رسمی برای تمدید قرارداد از سپاهان دریافت نكرده است.»او گفت:«یكبار حرف زدیم و دیگر صحبت خاصی مطرح نشد.»عقیلی در پاسخ با این سوال آیا حقیقت دارد كه قلعه‌نویی علاقه‌ای به ادامه همكاری با وی ندارد؟ :«من خبر ندارم از خود ایشان بپرسید.»

* یک خبر بامزه‌تر...یک هافبک طراح سابقا خوب حالا در سی و یکی، 2 سالگی کمی مشکل پیدا کردن تیم دارد. کسی که چند فصل است مدیر برنامه‌های مختلف و باشگاههای مختلف را به طریق مختلف پیچانده‌ و بارها از امضا کردن قرارداد سرباز زده. حالا دارد از طریق این و آن برای مدیر برنامه‌های سابق وباشگاههای ناراضی پیغام دوستی می‌فرستد! من حاضرم با شما قرارداد ببندم. شما چطور؟

* بازار نقل و انتقالات بازار شایعات و خبرها هست. بازار توافقات و پورسانتها و مذاکره‌ها و کارهای بامزه دیگر. کاش می‌شد هرچه می‌دانستیم می‌نوشتیم.

مثلا داستان آن هافبکی که با یک تیم پولدار قرارداد داخلی بست و پولش را هم گرفت و تشریف برد جزیره کیش و بعد زنگ زد به تیمی که دنبالش بود و التماس کرد که جذبش کنند! قصه مسخره‌ای است درست می‌گویم؟

T I N A 05-29-2010 07:48 AM

کاشانی در ورزش و مردم (3) : خبر تکمیلی
مرجع خبری پرسپولیس : حبیب كاشانی درباره پرسپولیس و سایر مسائل فوتبال ایران در برنامه ورزش و مردم http://www.perspolisnews.com/images/...ir/kashani.jpgصحبت‌های زیر را مطرح كرده است:

* نیازی نداشتم به لیدرها پول بدهم

یادم می‌آید اوایل كه در سال 86 به عنوان مدیرعامل پرسپولیس انتخاب شدم آقایان به من این انگ را زدند كه حبیب كاشانی به لیدرهای پرسپولیس پول می‌دهد تا او را تشویق كنند در صورتی كه نیازی این كار نبود. در همان زمان به آقای علی‌آبادی گفته بودم كه قصد دارم كنار بكشم. همان دست نوشته من به آقای علی‌آبادی نشان می‌دهد كه برای ماندن در این تیم دست و پا نزدم.

* می‌گفتند هفته پنجم با لگد از پرسپولیس می‌روی

در ابتدا كه به پرسپولیس آمدم خیلی‌ها علیه من شعار می‌دادند. آنها می‌گفتند مدیرعامل سیاسی نمی‌خواهیم. پس از حضور 4 ماهه‌ام در این تیم هر كس من را می‌دید می‌گفت آقای كاشانی هفته پنجم تو را با لگد از پرسپولیس بیرون می‌كنند.

در همان زمان مشغول بستن تیم بودیم و واقعا 6 - 7 بازیكن در اختیار نداشتم. بعدا فهمیدم منظور آقایان از هفته پنجم چه بود. قبل از بازی هفته اول می‌گفتند آبادان هوا گرم است و 55 درجه گرمای هوا باعث باخت پرسپولیس می‌شود.

در هفته دوم گفتند ملوان در این چند سال همیشه پرسپولیس را برده است. در هفته سوم بهانه كردند ابومسلم به پرسپولیس باج نمی‌دهد در هفته چهارم برای ما گربه سیاه درست كردند و در هفته پنجم كه مقابل راه‌آهن تحت مدیریت محمد حسن انصاری‌فرد مدیرعامل سابق پرسپولیس باید بازی می‌كردیم ادعا می‌كردند كه اخراج می‌شوم. همه فكر می‌كردند در این تقابل من بازنده هستم. عده‌ای می‌گفتند در روز بازی هواداران پرسپولیس آقای كاشانی را با لگد بیرون می‌اندازند. من هم به كنایه به آقایان می‌گفتم درست است كه "كاشانی " هستیم اما سربازیم و آمدیم خدمت كنیم.

* بازیكنی كه با من قرارداد بست به تیم رقیب رفت

زمانی كه به پرسپولیس آمدم با خودم اتمام حجت كردم و تصمیم گرفتم چیزی كه بلدم انجام دهم اما در این بین هر كدام از آقایان برای ما مشكل ایجاد كردند. یك بازیكن سر تمرین آمد اما به او گفتند كاشانی بدحساب است و او رفت. بازیكن بعدی 20 میلیون از ما پول گرفت و سر از یك تیم دیگر درآورد و یك بازیكن دیگر كه در تمرینات ما هم شركت كرده بود با پچ پچ آقایان به تیم رقیبمان رفت.

در زمان مدیریت من شانتاژ تبلیغاتی زیاد شد و همه گفتند كاشانی كار بلد نیست. وقتی در روزنامه‌ها می‌نویسند فلان مدیر 5 بمب می‌تركاند هواداران نگران می‌شدند اما حالا خوشبختانه هواداران فهمیده‌اند كه ما احساسی كار نمی‌كنیم. بعضی‌ها مثل مقوا می‌سوزند و مقوا هم زود آتش می‌گیرد و گرمایش هم زود فروكش می‌كند.

* هر 6 سهمیه را از لیگ برتر می‌خواهیم

علی دایی به عنوان سرمربی نیازهایش را پس از كارشناسی به اعلام كرده است. مثلا ما در دفاع وسط مشكل داریم و ایشان دو گزینه به ما معرفی كرده‌اند تا با آنها این مشكلات را برطرف كنیم. در دفاع چپ، هافبك چپ، هافبك راست و خط حمله گزینه‌هایی مدنظر ما است كه با نظر علی دایی آنها را خریداری خواهیم كرد.

* آقایان مدعی چرا در زمان حضور در پرسپولیس اسپانسر نگرفتند

شنیده‌ام كه یكی از مدیران گفته می‌خواهیم اسپانسر 3 میلیاردی برای استیل آذین جذب كنیم. سؤال من این است هنگامی كه در سال 86 ما اسپانسر یك میلیارد و 950 میلیون تومانی گرفتیم چرا در آن زمان آقایان نمی‌توانستند برای پرسپولیس اسپانسر 3 میلیاردی بگیرند. در سال 87 نیز به مسابقات آسیایی رفتیم و با توجه به اینكه 7 بازی به بازی‌های ما اضافه می‌شود مبلغ هزینه‌های ما بالاتر می‌رود. بنابراین آقایان باید در مدت زمان حضور خودشان در پرسپولیس خود را نشان می‌دادند و مطرح كردن مسائلی مثل جذب اسپانسر 3 میلیاردی برای تیم‌ها نوعی عوام فریبی است.

چطور می‌شود پرسپولیس برای 40 بازی اسپانسر یك میلیارد و 100 میلیونی برای یك فصل می‌گیرد اما وقتی من در نیم فصل دوم آمده‌ام این قرارداد را فسخ كردم و در نیم فصل دوم برای نیمی از بازی‌ها یك میلیارد و 700 میلیون تومان اسپانسر گرفتیم. به اعتقاد من ثبت عدد اولیه در باشگاه پرسپولیس اصلا واقعی نیست و همه باید بدانند كسی در این بین مبلغ 150 میلیون تومان به عنوان حق شخصی برداشت كرده است.

* با واعظ و شفق جلسه می‌گذاریم

در خصوص جذب اسپانسر شب گذشته با آقای شفق جلسه داشتیم و قرار است فردا به اتفاق ایشان و آقای واعظ آشتیانی جلسه دیگری برگزار كنیم. مدیرعامل تراكتورسازی مدعی شده برای این تیم اسپانسر 3.5 میلیاردی را رد كرده و باید ببینیم برای تیم هایمان چه منابع مالی‌ را پیدا كنیم تا كمتر به دولت وابستگی داشته باشیم.

* شاید آشتیانی با نظراتش قوانین AFC را تغییر دهد

تا آنجا كه می‌دانم از قوانین AFC است كه قهرمان لیگ و جام حذفی باید در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شركت كنند. جالب است سالی كه ما قهرمان لیگ شدیم (86) استقلال قهرمان جام حذفی شد پس چرا این تیم در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شركت كرد؟ شاید قوانین عوض شده است و من خبر ندارم.

دعا می‌كنیم ایران 4 سهمیه داشته باشد اما تا آنجا كه می‌دانیم در آسیا و اروپا هم به این شكل بوده كه تیم‌های قهرمان در لیگ قهرمانان قاره‌شان شركت كنند. اگر مدیرعامل استقلال نقطه‌نظری دارد به AFC اعلام كند تا قانون را تغییر بدهند. در بازی‌های جام حذفی و در جلسه AFC كه سوم فروردین ماه انجام شد عدم حضور پرسپولیس باعث نگرانی مسئولان AFC شده بود.

* شیث بازیكن سال 86 نیست

به اعتقاد ما بازیكنی مثل شیث رضایی می‌تواند به تیم ملی كمك كند. خواهش من این است سرمربی تیم ملی مسائل شخصی را كنار بگذارد چون شیث آن بازیكن سال 86 نیست و با آن روزها تفاوت‌های زیادی دارد. در این بین سپهر حیدری نیز می‌تواند به تیم ملی كمك كند و بازیكنانی مثل امین منوچهری، محمد محمدی، كریم باقری و دیگران جایشان در لیست تیم ملی خالی است.

* در چندین جبهه جنگیدیم

در دربی در حالی كه در جایگاه ویژه بودم و پرسپولیس یك بر صفر عقب بود به اطراف خود نگاه كردم و دیدم مدیرعامل استقلال و اعضای هیأت مدیره این باشگاه در جایگاه نشستند اما من تنها بودم وقتی نیمه اول یك بر یك تمام شد آقای آشتیانی ورزشگاه را ترك كرد. فردای بازی كه ایشان به من زنگ زد تا پیروزی پرسپولیس را تبریك بگوید به او گفتم چرا ورزشگاه را ترك كردی گفت ضربان قلبم بالا رفت. به او گفتم پس من چه بگویم كه روزی 17 قرص می‌خورم. شما 6 - 7 نفر باهم بودید اما من تنها در ورزشگاه بودم.

می‌خواهم این را بگویم كه امسال پرسپولیس در چند جبهه در حال جنگیدن بود. با 150 میلیون تومان به خاطر بابك معصومی تیم فوتسال پرسپولیس را راه انداختیم و هنوز خیلی از بازیكنان این تیم مطالبات خود را نگرفته‌اند اما این تیم به لیگ برتر صعود كرد. در بحث تیم فوتبال نیز امسال چهارم شدیم كه نسبت به سال گذشته با توجه به بازیكنان این دو فصل نتیجه خوبی است. در سال 87 پرسپولیس 15 ستاره داشت كه امسال اكثر آنها از این تیم جدا شدند. در سال 87 این تیم پنجم شد البته از عملكرد خودمان راضی نیستیم و معتقدیم حق این تیم و هوادارانش بالاتر از این جایگاه است.

* قرارداد یك مربی دروازه‌بانی 200 میلیون تومان نیست

برای حفظ آرامش تیم نخواستم زمانی كه با عابدزاده دچار مشكل شدیم صحبت كنم زمانی كه من در پرسپولیس بودم یعنی در سال 86 با عزیزیان به عنوان مربی گلرها 30 میلیون تومان قرارداد بستیم كه 10 درصد آن به خاطر جریمه نیز كسر شد. در سال 87 كه بنده از پرسپولیس جدا شدم مدیریت جدید به هر دلیل كه شاید گنج پیدا كرده بودند با آقای عابدزاده قرارداد 150 میلیون تومانی امضا كردند به اضافه اجاره یك منزل مسكونی متعارف كه كلیه قبوض برق، آب، گاز، و شارژ ماهانه بر عهده باشگاه بود.

همچنین باید یك سیم‌كارت هم برای ایشان تهیه می‌شد. امضای عابدزاده و آقای مصطفوی به عنوان مدیرعامل باشگاه نیز در این قرارداد موجود است. مبلغ اجاره منزل آقای عابدزاده در سال 24 میلیون و ماهانه 2 میلیون تومان بوده است.

در سال 88 نیز كه مربوط به مدیریت آقای انصاری فرد است این مبلغ قرارداد 200 میلیون تومان شده است. تا اینكه تیم را من تحویل گرفتم و آقای دایی به مجموعه ما اضافه شد ایشان اعلام كرد می‌خواهد با آقای یحیوی به عنوان مربی گلرها كار كند. وقتی قرارداد مربیان را بررسی كردیم متوجه شدیم آقای عابدزاده نه به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها بلكه به عنوان دستیار با باشگاه پرسپولیس قرارداد بسته است. بروید از همه باشگاه‌ها بپرسید به مربی گلرها 200 میلیون تومان نمی‌دهند. این مبلغ قرارداد برای یك مربی است. همین آقای عزیزیان در استیل آذین 50 میلیون تومان گرفته است.

* اگر عابدزاده مربی دروازه‌بان‌ها بود برای یحیوی نمی‌توانستیم كارت بگیریم

طبق قراردادی كه آقای عابدزاده با باشگاه پرسپولیس امضا كرده به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها از او یاد نشده است و ما هم به سازمان لیگ مراجعه كردیم و برای آقای یحیوی درخواست كارت كردیم.

اگر آقای عابدزاده كارت گلری داشت ابتدا باید كارت او باطل می‌شد تا ما بتوانیم برای آقای یحیوی كارت جدیدی را تحویل بگیریم. از طرفی چون آقای عابدزاده با باشگاه قرارداد داشت من با او جلسه گذاشتم و به او چندین پستی كه در باشگاه كسی مسئول آن نبود را پیشنهاد دادم اما خودش نخواست كار كند. به همین دلیل به كمیته انضباطی مراجعه و از باشگاه شكایت كرد.

كمیته انضباطی با توجه به قرارداد ایشان با پرسپولیس حكم به ادامه فعالیتش با این تیم داد. به هر حال من فكر می‌كنم كسان دیگری هم بودند كه به آقای عابدزاده در تفكراتش خط می‌دادند. اگر این قرارداد از طرف باشگاه یك طرفه فسخ می‌شد موظف بودیم همه حق و حقوق آقای عابدزاده را بدهیم اما این باشگاه نبود كه قرارداد را فسخ كرد و خود ایشان حاضر به همكاری با تیم نشد.

* مشکل نامه وزیر آوزش و پرورش تا حدودی حل شد
حبیب كاشانی سرپرست كاشانی در برنامه ورزش و مردم اعلام كرد كه وزیر آموزش و پرورش به نامه وی پاسخ داده و مشكل وی برای مدیریت پرسپولیس حل خواهد شد.

كاشانی كه مدت‌هاست با عنوان سرپرست موقت مدیریت باشگاه پرسپولیس را برعهده دارد، به دلیل اجرای قانون منع فعالیت در شغل دوم نمی‌توانست مدیرعامل پرسپولیس بشود، در این هفته رسماً می‌تواند این سمت را در اختیار بگیرد. او گفت:«آقای حاجی‌بابایی وزیر آموزش و پرورش با من تماس گرفتند و گفتند به خاطر مردم و هواداران پرسپولیس با نامه تو موافقت می‌شود. »

كاشانی در این نامه از حاجی‌بابایی درخواست كرده بود كه نامه وی كه محل خدمت وی را شورای شهر اعلام كرده، به سازمان تربیت بدنی تغییر یابد و وی به خدمت در آنجا مأمور شود كه با این نامه موافقت شده است.

*شفاف سازی بازیکنان برزیلی
وی همچنین به شفاف‌سازی درباره قرارداد دو بازیكن برزیلی پرسپولیس یعنی وسلی برازیلیا و تیاگو فراگو پرداخت و تصریح كرد: این دو بازیكن در دوره مدیریت قبلی با باشگاه پرسپولیس قراردادهایی را امضا كردند كه جمعا مبلغ 730 هزار دلار شد. ضمن اینكه اگر بازیكنی آزاد باشد، هزینه‌ای برای اخذ ITC او وجود ندارد و در غیر این صورت باید مبلغی را به این موضوع اختصاص داد. برای هر دو بازیكن 450 هزار دلار به منظور اخذ ITC پرداخت شده است. همچنین طبق قرارداد باید به هر كدام از آن‌ها ماهیانه مبلغ هزار دلار حقوق پرداخت می‌كردیم كه طی دو سال مبلغ 48 میلیون تومان می‌شود.
هزینه اسكان و وسایل نقلیه‌شان هم به عهده باشگاه بود كه پرسپولیس مبلغ 85 میلیون تومان را برای این كار هزینه كرده است. مبلغ 280 میلیون تومان هم مالیات قراردادهایشان است كه با جمع تمامی هزینه‌ها، این دو بازیكن كه یكی از آن‌ها چندان برای پرسپولیس بازی نكرد و دیگری هم از نفرات ثابت نبود، مبلغ یك میلیارد و 800 میلیون تومان برای باشگاه هزینه داشته است.

T I N A 05-29-2010 07:48 AM

نقل و انقالات لیگ دهم و دو گزارش کوتاه
بازیکنان مازاد پرسپولیس برای تسویه حساب به باشگاه می‌روند

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکنانی که برای فصل آینده در لیست مازاد و فروش باشگاه قرار گرفتند از روز شنبه و در روزهای ابتدایی هفته برای تسویه حساب به باشگاه خواهند رفت.

لیست مازاد دایی تهیه شده و در اختیار باشگاه قرار گرفته که گفته می‌شود 7 بازیکن پرسپولیس در این لیست هستند.

نورمحمدی: پرسپولیسی شدنم فقط در حد حرف است

مدافع تیم فوتبال راه‌آهن شهرری گفت: فعلا پرسپولیسی شدن من در حد حرف است و هیچ پیشنهاد رسمی از این تیم دریافت نکردم.

"علیرضا نورمحمدی" اظهارداشت: تا وقتی رسما با پرسپولیسیها وارد مذاکره نشوم و قراردادی بسته نشود، نمی‌توانم به صراحت بگویم که پرسپولیسی شدم.

وی تصریح کرد: به پرسپولیس علاقه دارم و بدم نمی‌آید به این تیم بروم اما هنوز چیزی مشخص نیست.

نورمحمدی در خصوص وساطت یکی از بازیکنان پرسپولیس در جریان این نقل و انتقال گفت: چنین چیزی اصلا صحت ندارد. کسانی که دایی را می‌شناسند می‌دانند که وی به حرف کسی گوش نمی‌کند و خودش لیست می‌دهد بنابراین اصلا این خبر صحبت ندارد.

T I N A 05-29-2010 07:49 AM

سایپا تا روز یکشنبه مهلت خواست
باشگاه سایپا تا یکشنبه به پرسپولیسی‌ها جواب می‌دهد

مرجع خبری پرسپولیس : باشگاه سایپای کرج تا روز یکشنبه آخرین نظرشان را در خصوص وضعیت انصاری‌فرد به پرسپولیس اعلام خواهند کرد.

کریم انصاری‌فرد یکی از بازیکنانی است که نامش برای فصل آینده در لیست علی دایی دیده می‌شود و دایی قطعا او را برای فصل بعد می‌خواهد، حتی مسئولان پرسپولیس در این خصوص با مسئولان سایپا مذاکراتی داشتند و آنها هم به پرسپولیسیها قول دادند تا روز یکشنبه آخرین نظر خود را در خصوص این جدایی اعلام کنند.

اگر حضور کریم انصاری‌فرد به پرسپولیس قطعی شود وی جزء سهمیه‌های امید محسوب خواهد شد.

T I N A 05-29-2010 07:50 AM

مرجع خبری پرسپولیس: با توجه به اینکه سایت باشگاه پرسپولیس چند روز تعطیل بود ! و تنها عکاس باشگاه به رختکن تیم دسترسی دارد ، امروز مرور می کنیم حاشیه هایی از بازیکنان پرسپولیس پس از قهرمانی و داخل رختکن را به روایت تصویر

http://perspolisnews.com/images/88/g...akhtkan/10.jpg
http://perspolisnews.com/images/88/g...akhtkan/15.jpg
http://perspolisnews.com/images/88/g...akhtkan/12.jpg
http://perspolisnews.com/images/88/g...akhtkan/13.jpg
http://perspolisnews.com/images/88/g...akhtkan/14.jpg
http://perspolisnews.com/images/88/g...rakhtkan/4.jpg
http://perspolisnews.com/images/88/g...akhtkan/11.jpg
http://perspolisnews.com/images/88/g...rakhtkan/6.jpg
http://perspolisnews.com/images/88/g...rakhtkan/7.jpg
http://perspolisnews.com/images/88/g...rakhtkan/8.jpg

T I N A 05-29-2010 07:56 AM

پرداخت مطالبات وینگادا و عدم جذب دروازه بان برای پرسپولیس
مطالبات وینگادا تا دوشنبه پرداخت می‌شود

مرجع خبری پرسپولیس : مطالبات "نلو وینگادا" تا روز دوشنبه در حساب مدیر برنامه‌های وی واریز خواهد شد.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که کلیه مطالبات وینگادا مربی سابق پرسپولیس تا روز دوشنبه در حساب مدیر برنامه‌های وی واریز خواهد شد تا او دیگر طلبی از باشگاه نداشته باشد. لازم به ذکر است؛ مطالبات وینگادا از باشگاه پرسپولیس 150 میلیون تومان است

پرسپولیس دروازه بان نمی خواهد

حبیب کاشانی اعلام کرد که در لیست خرید این تیم پرسپولیس فقط 6 بازیکن جدید هستند که نام هیچ دروازه بانی در این لیست دیده نمی شود.وی اعلام کرد که پرسپولیس فقط خواهان 6 بازیکن در پستهای دفاع‌ آخر، هافبک راست، هافبک چپ، هافبک هجومی و 2 مهاجم است و فقط در این پستها می‌خواهد تیم را تقویت کنند.

با این تفاسیر صحبتهای کاشانی نشان می‌دهد که نام دروازه‌بانانی که برای پیوستن به این تیم شنیده می‌شود، شایعه و بی‌اساس است و پرسپولیس 2 دروازه‌بان خود را حفظ خواهد کرد.

هدایتی : کاشانی نادان و جاهل است
http://www.perspolisnews.com/images/...r/hedayati.jpgمرجع خبری پرسپولیس: رئیس هیات مدیره باشگاه استیل‌آذین گفت: همیشه دوست داشتم حرمت‌ها حفظ شود اما حالا می‌گویم نادانان و جاهلان در اظهارنظرهای خود بیشتر دقت كنند.

حسین هدایتی خصوص اظهارات صبح امروز سرپرست باشگاه پرسپولیس مبنی بر این كه " آنهایی كه حرف از اسپانسر سه میلیاردی می‌زنند عوام فریبی می‌كنند " اظهار داشت: باید خدمت آقایان بگویم اگر ما اسپانسر سه میلیاردی یا بیشتر داریم فقط به خودمان ارتباط دارد و به هیچ كسی مربوط نیست كه درباره ما اظهار نظر كند.

وی افزود: چون باشگاه استیل آذین برای خودم است و به این باشگاه، مسئولان و بازیكنانش افتخار می‌كنم هیچ كس نمی‌تواند از من حساب پس بگیرد. من اسپانسر سه میلیاردی و بیشتر دارم و این لیاقت باشگاه بزرگ و خدمتگذار استیل آذین است.

هدایتی در مورد این كه كاشانی گفته " آنها چرا این كار را در فصل قبل برای پرسپولیس انجام نداده‌اند " تاكید كرد:

عضو پیشین هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: واقعا برای آقایان متأسفم كه این قدر جاهل و نادان هستند كه بدون بررسی، هر چه دوست دارند اعلام می‌كنند. من از این آقایان می‌خواهم به خودشان زحمت بدهند و اسناد مالی باشگاه را كه مكتوب وجود دارد بررسی كنند و سپس ببینند چگونه یك علاقمند عاشق و خدمتگذار به مردم خدمات خود را به این تیم نشان داده است.

وی خاطرنشان كرد: زمانی كه در پرسپولیس بودم یك و نیم میلیارد تومان با اسپانسری قرارداد بستیم و 5 میلیارد تومان هم از جیب خودم هزینه كردم. با توجه به دریافتی‌ام از باشگاه و به جزء اسپانسر كه باید برای باشگاه هزینه می‌شد و به من ارتباطی ندارد، هم اكنون سه میلیارد تومان از باشگاه پرسپولیس طلبكار هستم كه آن را طی شاخه گلی به هواداران خونگرم پرسپولیس بخشیدم. این كاركرد مالی من در باشگاه پرسپولیس بود. پس مشخص است همان سال توفیقات و زحمات خودم را نشان دادم.

وی ادامه داد: تمام اسناد و مدارك این مسائل نزد خودم و باشگاه پرسپولیس وجود دارد و مطمئن باشید روزی آنها را رسانه‌ای خواهم كرد تا ببینید چه كسی شیطنت می‌كند.

مالك باشگاه استیل آذین اظهار داشت: بهتر است آقایان به خودشان زحمت بدهند و اسناد مالی را بررسی كنند و به مردم اطلاعات درست بدهند. اگر این طور نباشد من از مسئولان سازمان تربیت بدنی می‌خواهم مامور حساب رسی به باشگاه پرسپولیس بفرستند تا دریافتی‌ها و پرداختی‌های من مشخص شود تا آن وقت ببینیم چه كسی عوام فریبی می‌كند.

هدایتی یادآور شد: دوست دارم این ضرب‌المثل را برخی‌ها بشنوند كه "كافر همه را به كیش خود پندارد " اما قیامت صحنه زیبایی است كه نزد پروردگار عوام‌ فریبی‌ها مشخص می‌‌شود و همه باید آن روز جواب بدهند. هیچ كس قیامت را نباید فراموش كند و حرف‌هایی كه می‌زند نباید عوام‌ فریبی باشد چون عوام فریب واقعی رسوا می‌شود.

باقری: تنها بازیكنی هستم كه هیچ مشكلی با دایی نداشتم
كریم باقری: پرسپولیس به خانه ‌تكانی نیاز دارد

مرجع خبری پرسپولیس : كاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس برای موفقیت در فصل آینده نیازمند خانه‌تكانی در كادر بازیكنانش است.

http://www.perspolisnews.com/images/...n/bagheri1.jpg
كریم باقری اظهار كرد: قهرمانی در جام حذفی عنوان خوبی بود كه با تلاش بازیكنان،‌ مربیان و مسوولان تیم بدست آوردیم، هر چند در لیگ جایگاه بهتر از چهارمی برایمان حاصل نشد و انشاا... با خانه‌تكانی كه مدیریت باشگاه در كادر بازیكنان با آوردن نفرات جدید ایجاد می‌كند، بتوانیم كاستی‌های فصل قبل را جبران كرده و موفق‌تر از قبل باشیم.

باقری با بیان اینكه هیچ علاقه‌ای به كار مربیگری ندارد، گفت: من اصلا از كار مربیگری خوشم نمی‌آید. كارم را در آینده در بخش مدیریت هم پیگیری نمی‌كنم. كماكان كه در پرسپولیس هستم و قرارداد دوساله‌ای را امضا كردم و می‌خواهم تا جایی كه توان دارم فوتبالم را ادامه دهم.

وی با تكذیب صحبت‌هایی كه به نقل از او در برخی از مطبوعات ورزشی منتشر شده بود، مبنی بر اینكه با پرسپولیس قهرمانی در آسیا را در فصل آینده می‌خواهد، گفت:

این حرف‌ها را من نزدم. شرایط برای ما سخت است. ما باید اول به دنبال قهرمانی در لیگ باشیم و سپس به قهرمانی در آسیا بیاندیشیم. امیدوارم پرسپولیس در لیگ دهم با شكل و شمایل جدیدش عملكرد موفقیت‌آمیزی داشته باشد. ما باید لیگ را خوب شروع كنیم و تا رسیدن به موفقیت فرصتی را از دست ندهیم.

باقری همچنین از ارتباط خوبش با علی دایی سرمربی پرسپولیس یاد كرد و گفت: در همان روزهای ابتدایی كه با دایی برخورد داشتم برخی عنوان كردند كه ما با هم اختلاف داریم؛ 15،16 سال است كه با هم دوست هستیم و كوچكترین مشكلی تاكنون در هیچ تیمی نداشتیم. شاید اگر از خود دایی هم بپرسید بگوید كه من تنها بازیكنی باشم كه هیچ‌ وقت با او مشكلی نداشتم.

كاپیتان پرسپولیس همچنین در واكنش به هزینه‌های سنگین دو بازیكن برزیلی این تیم كه مبلغ یك میلیارد و هشتصد میلیون تومان بوده است، خاطرنشان كرد: وسلی برازیلیا زیاد برای ما بازی نكرد اما تیاگو فراگو مقداری بازی كرد. البته فكر می‌كنم این مبالغ در ایران هنگفت به نظر بیاید اما در اروپا اصلا به
چشم نمی‌آید.

T I N A 05-29-2010 07:58 AM

داد و فریادهایم بی دلیل نیست

http://www.perspolisnews.com/images/...n/haghighi.jpgمرجع خبری پرسپولیس: وقتی با 21 سال سن به تیم ملی دعوت شوی و محافظ دروازه سرخ‌ها باشی، قطعا بازیكن مستعد و احتمالا خوش‌شانسی هستی.
علیرضا حقیقی حالا فقط به لژیونر شدن فكر می‌كند: «می‌خواهم در پرسپولیس و تیم ملی آنقدر خوب كار كنم تا لژیونر شوم... من عاشق منچستر هستم.»

پرسپولیس را در فصل گذشته چطور دیدی؟

به نظر من پرسپولیس به‌رغم فراز و نشیب‌هایی كه داشت خیلی خوب كار كرد و خدا را شكر كه در پایان پرسپولیس قهرمان شد. البته من معتقدم كه پرسپولیس هرگز نتوانست توقعات را برآورده كند و این باعث شد هواداران پرسپولیس ناراحت شوند. تغییر سرمربی تیم به ضرر ما شد و پس از آمدن دایی بود كه تیم ما دوباره جان گرفت و توانستیم قهرمان شویم.

علیرضا حقیقی را چطور ارزیابی می‌كنی؟

همیشه دوست دارم تا مردم و كادر فنی در مورد من نظر بدهند. فكر می‌كنم در طول این مدت عملكردم راضی‌كننده بوده و بابت همین خدا را شكر می‌كنم.

اما فراز و نشیب‌های زیادی هم داشتی...

این طبیعی است. هر جوانی بالا و پایین دارد. اما مهم این بود كه من همیشه انگیزه و پشتكارم را حفظ كردم و در پایان توانستم اعتماد مربیان تیم را جلب كنم. این درست كه این اعتماد كردن دیر اتفاق افتاد، ولی خدا را شكر كه این اتفاق افتاد و من توانستم توی یك نیم‌فصل به گلر اول پرسپولیس تبدیل شوم و به تیم ملی هم دعوت شوم.

تو و پرسپولیس پایان خوبی داشتید.

این لطف و خواست خدا بود كه این اتفاق بیفتد. اما این فصل برای من فراموش‌كردنی نیست، چون توانستم با جام قهرمانی به تیم ملی بروم.

پس با این حساب برای تیم ملی حسابی نقشه كشیده‌ای؟

رفتن به تیم ملی آرزوی هر كسی است و خوشحالم كه آرزوی من برآورده شد. رسیدن به قهرمانی جام حذفی و تیم ملی برای هر كسی پرزحمت است، ولی نگه داشتن آن از هر چیزی مهمتر و سخت‌تر است.

در فصل گذشته اتفاقات حاشیه‌ای هم برای تو رقم خورد. مثل ماجرای شیث و...

ماجرای شیث یك سوء تفاهم بود كه دیگر تكرار نمی‌شود. اصلا من می‌گویم كه در آن اتفاق 99 درصد منتقدان حق دارند، ولی اگر حتی یك درصد به من حق بدهید و شرایط مرا هم درك كنید، متوجه می‌شوید كه در آن شرایط سخت نمی‌شود خیلی راحت فكر كرد و تصمیم گرفت. هوادارها كاری به این ندارند كه در زمین چه می‌گذرد. آنها فقط از من می‌خواهند كه توپ از خط نگذرد. من هم از این اتفاقات درس‌های زیادی گرفتم و حالا خوشحالم كه یك سال پخته‌تر و باتجربه‌تر شده‌ام.

توی این مدت خیلی از حاشیه‌سازان به دنبال این بودند كه من زمین بخورم، ولی دخالت پدرم و یك سری از دوستان بود كه با این مشكلات جنگیدم. من بعد از داربی هم گفتم كه باید شوك بدهم و اگر آن فریادها نباشد دچار مشكل می‌شویم. مطمئن باشید كه اگر این صحبت كردن‌ها ایراد داشت، دایی نمی‌گذاشت من این‌طوری داد و فریاد كنم.

خیلی‌ها نگران هستند كه تو به سرنوشت نیما نكیسا و پدرش دچار نشوی!

من چیزی راجع به دخالت‌ها و یا همراهی پدر نیما نكیسا نمی‌دانم، ولی من با پدرم رفیق هستم و همیشه از حمایت‌ها و صحبت‌های او استفاده می‌كنم. این را باید بگویم كه اگر به خاطر پدرم باشد حاضرم كه فوتبال را كنار بگذارم، ولی هرگز به خاطر فوتبال پدرم را كنار نمی‌گذارم. دوست دارم این را بنویسید تا منتقدانم تكلیفشان روشن شود.

چرا فكر می‌كنی كه منتقد و مخالف داری؟

چون توی چشم هستم! نمی‌دانم... شاید وقتی در آن بازی پرسپولیس - سایپا پنالتی دایی را گرفتم، این اتفاق افتاد... فكر می‌كنم توی چشم هستم. حتی اگر یك عطسه بكنم و جلوی دهانم را نگیرم، برایم حرف درمی‌آورند. ولی در مورد بقیه این‌طوری نیست. من همیشه از حاشیه دوری می‌كنم، ولی نمی‌دانم چرا حاشیه بی‌خیال من نمی‌شود.

تو با 21 سال سن به تیم ملی رسیدی و در پرسپولیس فیكس شدی. سقف آرزوهای حقیقی كجاست؟

دوست دارم لژیونر بشوم. با دعوت شدن به تیم ملی این مسیر هموارتر می‌شود و دوست دارم كه جواب این زحمات را با لژیونر شدن بگیرم.

از تیم مورد علاقه‌ات بگو.

تا به حال در این مورد حرف نزده بودم، ولی عاشق منچستر هستم. از خیلی وقت پیش‌ها منچستر را دوست داشتم.

فكر می‌كنی دایی سخت‌گیرتره یا فرگوسن؟

(خنده) با فرگوسن كه تا حالا كار نكرده‌ام. دایی هم فقط توی زمین سختگیر است. بیرون زمین دایی با همه رفیق است.

T I N A 05-29-2010 07:59 AM

دایی: کاشانی مسوول جذب بازیکن می باشد
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: درخصوص جذب بازیكنان جدید با كاشانی به جمع‌بندی نهایی رسیدیم و او مسوول جذب آنهاست.

علی دایی درباره كادر بازیكنان تیم فوتبال پرسپولیس برای فصل آینده، اظهار كرد: پس از صحبت‌ها و بررسی‌های لازم در این زمینه، پنج‌شنبه با حبیب كاشانی جلسه‌ای داشتیم و در آن به جمع‌بندی نهایی رسیدیم؛ مدیریت باشگاه از این پس مسوول به خدمت گرفتن بازیكنان مدنظر در پست‌های مختلف است. امیدوارم تیم خوب و قدرتمندی را برای فصل آینده ببنیدم و بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده از ابتدای مسابقات درست كار كنیم.

وی ادامه داد: پرسپولیس امسال می‌خواهد در هر سه جام پیش رویش مدعی و موفق باشد و امیدوارم در كنار هم بتوانیم همكاری خوبی داشته و مسابقات را به پایان ببریم.

دایی در پست‌های دفاع جلو، هافبك وسط، چپ و راست هر كدام یك بازیكن و دو بازیكن هم در خط حمله، درخواست جذب بازیكن كرده است.

پرونده كمالوند در حال بررسی است
محمدی: برای بازیكنان با قیمت بیشتر از 350 میلیون تومان كارت صادر نمی‌كنیم
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال گفت: برای بازیكنانی كه قراردادی بیشتر از سقف در نظر گرفته شده امضا كنند، كارت بازی صادر نخواهیم كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8802...3/A0663517.jpg

عزیز محمدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره قرارداد جان واریو با سپاهان كه گفته می شود بیش از یك میلیارد تومان و مغایر با سقف در نظر گرفته شده از سوی سازمان لیگ است، اظهار داشت: سازمان لیگ بر طبق مصوبه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال سقف قرارداد را 350 میلیون تومان اعلام كرده و ملاك سازمان لیگ برای صدور كارت هم فرم قراردادی است كه باشگاه ها برای ما ارسال می كنند.

وی تاكید كرد: هر مبلغی كه از سوی رسانه ها اعلام شود برای من مهم نیست. نمی توانم بر اساس این اخبار صحبت كنم. آقای ساكت در جریان سقف قراردادها است. اگر فرم قراردادی به ما برسد كه بیش از 350 میلیون تومان باشد این قرارداد نه ثبت رسمی می شود و نه كارتی برای آن بازیكن صادر می شود.

محمدی عنوان كرد: اگر دو طرف غیر از فرم قرارداد توافق بیشتری برای مبلغ قرارداد داشته باشند و در آینده با هم به مشكل بخورند و بازیكن ادعای پول بیشتری از باشگاه خود داشته باشد سازمان لیگ مبلغ قرارداد بیشتر را به رسمیت نمی شناسد و بازیكن و باشگاه را جریمه می كند.

رئیس سازمان لیگ در پاسخ به این سوال كه شاید باشگاه خصوصی مثل استیل آذین بخواهد پول بیشتری به بازیكنان بدهد، گفت: همه باشگاه ها را به یك چشم می بینیم. فقط باشگاه استیل آذین خصوصی است و باید به فكر دیگر باشگاه ها هم بود.

محمدی در ادامه در مورد استعلام باشگاه تراكتورسازی مبنی بر اینكه آیا فراز كمالوند برای فصل آینده منشوری است یا خیر، اظهار داشت: درباره افراد صحبت نمی كنیم. هنوز جواب استعلام باشگاه تراكتورسازی را نداده ایم. درحال بررسی این مورد هستیم. درباره آقای كمالوند كاری به منشور اخلاقی نداریم. ایشان فصل گذشته یك بار تیم را مقابل ابومسلم از زمین بیرون برده و چندین مصاحبه در زمینه های مختلف انجام داده كه هر كدام از آنها قابل بررسی است.

جواد کاظمیان:تیم جدیدم را دقیقه 90 انتخاب می‌کنم

بازیکن ایرانی تیم فوتبال الامارات گفت: نمی خواهم مثل فصل های گذشته زود تصمیم بگیرم و قصد دارم تیم فصل آینده ام را در دقیقه 90 انتخاب کنم.

جواد کاظمیان در روزهای پایانی لیگ امارات به دلیل آنچه توهین به داور خوانده شد با محرومیتی 5 جلسه ای از سوی کمیته انضباطی فدراسیون امارات محکوم شد.
کاظمیان در مورد این محرومیت به پایگاه خبری فوتبال خاورمیانه گفت: نمی دانم باید در این باره چه توضیحی بدهم. فکر می کنم همه چیز مشخص است. من به خاطر یک تصمیم اشتباه 5 جلسه محروم شدم. دو بازی را به دلیل دریافت مسقتیم کارت زرد از دست دادم و سه بازی را هم که فدراسیون محرومم کرد. روی هم رفته این محرومیت به خاطر گفتن یک کلمه نه چندان زشت واقعا مغرضانه بود. از تصمیمی که فدراسیون فوتبال امارات گرفته در تعجب هستم و نمی دانم چرا یک بازیکن به دلیل گفتن یک حرف ساده باید اینقدر محروم شود. به داور چیز خاصی نگفتم و تنها به خاطر اشتباهی که داشت گفتم تصمیم مسخره ای گرفتی. واقعا تنبیه گفتن چنین حرفی اینقدر سنگین است؟
وی در مورد دلایل حساسیت داوران اماراتی به بازیکنان ایرانی نیز گفت: من کار خودم را می کنم و به این مسائل کاری ندارم که دیدگاه اماراتی ها نسبت به بازیکنان ایرانی بد شده یا نه. من درباره اتفاقی که افتاده یک نظر دارم و آن این است که مستحق چنین محکومیتی نبودم. در صحنه ای که باید نهایتا یک کارت زرد می گرفتم چنین داستانی برایم درست کرده اند. این نهایت بی عدالتی است.

هافبک پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در مورد تیم فصل آینده اش گفت: در سال های گذشته عادت داشتم بعد از اولین پیشنهاد سریع وارد مذاکره شوم و تیم جدیدم را انتخاب کنم. اما دیگر دوست ندارم این کار را انجام دهم. می خواهم تا آخرین لحظه نقل و انتقالات منتظر بمانم و دقیقه 90 تیم جدیدم را انتخاب کنم.

کاظمیان ادامه داد: حالا برایم فرق نمی کند چه بخواهم تیم ایرانی انتخاب کنم و چه تیم اماراتی. امسال اصلا فصل خوبی را پشت سر نگذاشتم و احساس می کنم تنها در صورت استراحتی مناسب می توانم برای فصل بعد انتخاب خوبی داشته باشم. الان که فکر می کنم می بینم من نسبت به سال های گذشته بهتر تمرین کرده بودم و آمادگی لازم را داشتم اما فصل با بدی برایم پیش رفت.

وی به اتفاقات بد فصل گذشته اشاره کرد و گفت: در عجمان پولم را ندادند و مجبور شدم علیه این تیم حرف بزنم. بعد از عجمان جدا شدم و به الامارات رفتم اما در این تیم هم کارت قرمز گرفتم و این بحث ها پیش آمد. از اینکه اخراج شده ام ناراحت نیستم اما از لحاظ شخصیتی این اتفاق برایم خوب نبود. فعلا واقعا خسته ام و نیاز به استراحت دارم تا این اتفاقات را کمی فراموش کنم.

T I N A 05-29-2010 08:00 AM

حبیب كاشانی پس از اتهام عوام‌فریبی به هدایتی: می‌خواستند با لگد بیرونم كنند!
احمدرضا عابدزاده پس از آن كه بنده در سال 86 از باشگاه پرسپولیس جدا شدم، به كادر فنی این تیم اضافه شد. در شرایطی كه در آن مقطع مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس سعید عزیزیان بود ما قراردادی به مبلغ 30 میلیون تومان را با او امضا كردیم چرا كه عرف مبلغ قرارداد مربی دروازه‌بان‌ها در همه تیم‌ها مشخص است اما نمی‌دانم در سال 87 مسوولان باشگاه پرسپولیس گنج پیدا كرده بودند و یا به هر دلیل دیگری قراردادی را به مبلغ 150 میلیون تومان با عابدزاده بستند. همچنین در كنار آن مقرر شده بود تا یك منزل مسكونی اجاره‌ای برای وی تهیه شود.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در رابطه با وضعیت این باشگاه، هیات مدیره، پرونده احمدرضا عابدزاده،‌ قرارداد بازیكنان برزیلی، اظهارنظر امیررضا واعظی آشتیانی و حسین هدایتی و برنامه پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات سخن گفت.

به گزارش ایسنا؛ حبیب كاشانی درباره وضعیت مدیریت باشگاه پرسپولیس اظهار كرد: شنبه (فردا) جلسه‌ای را با علی سعیدلو رییس سازمان تربیت بدنی در این زمینه خواهیم داشت كه قرار است آخرین مطالب بر طبق چارچوب‌های اصلی مطرح و در شرایط موجود با قالب‌های كلی كه ترسیم شده بود از میان 15 گزینه‌ی مد نظر، به جمع‌بندی برسیم و در روزهای آتی با تشكیل مجمع باشگاه اعضای هیات مدیره هم مشخص شوند.

كاشانی درباره حل مشكل دو شغله بودنش و احتمال مدیرعامل شدن در باشگاه پرسپولیس گفت: حدود دو سه ماه پیش سازمان بازرسی كل كشور با ارسال نامه‌ای عنوان كرد كه بنده به دلیل معلم بودن و داشتن سمت مشاور ارشد رییس سازمان تربیت بدنی، مسوولیت سرپرستی موقت باشگاه پرسپولیس برایم شغل محسوب شده و دو شغله هستم. بنده هم نامه‌ای را به وزیر آموزش و پرورش نوشتم مبنی بر این كه از این وزارتخانه به سازمان تربیت بدنی به عنوان معلم مامور شوم تا در نهایت بتوانم در این مجموعه خدمت كنم.

وی افزود: خوشبختانه وزیر آموزش و پرورش هم لطف كرد و این موضوع را پذیرفت و بحث ماموریت بنده به سازمان تربیت بدنی حل شد. حال سازمان می‌تواند این مشكل را خود به تنهایی حل كند. اگر حل كرد و بنده در خدمت باشگاه پرسپولیس بودم، خوشحال می‌شوم. اگر نشد هم برای این تیم آرزوی موفقیت می‌كنم. به هر حال باید از سازمان بازرسی كل كشور به خاطر همكاری‌ای كه تاكنون با ما داشت و توانستیم مسابقه‌های پرسپولیس را تا آخر فصل ادامه داده و در نهایت قهرمان جام حذفی شویم، تشكر كنم.

وی افزود: نداشتن هیات مدیره در باشگاه پرسپولیس برای من در فصل گذشته احساس غربتی را به وجود آورده بود و این موضوع در داربی برگشت مقابل تیم استقلال شدت گرفت چرا كه واعظی آشتیانی مدیرعامل باشگاه استقلال كنار بنده نشسته بود و در صندلی‌های كناری‌اش هم اعضای هیات مدیره این باشگاه حضور داشتند. این احساس وقتی شدت بیشتر گرفت كه پرسپولیس هم با نتیجه یك بر صفر از حریف عقب افتاده بود اما وقتی بازی به تساوی یك بر یك رسید و در بین دو نیمه، واعظی آشتیانی رفت و بعد كه از او پرسیدم گفت ضربان قلبم بالا رفته بود و دیگر نمی‌توانستم بمانم. من هم به او گفتم كه به دلیل بیماری‌هایی چون فشار خون، دیابت، چربی و بیماری قلبی روزی 17 قرص را می‌خورم اما ماندم.

كاشانی با اشاره به سابقه اولین حضورش در باشگاه پرسپولیس گفت: فكر می‌كنم در این دوره كار در پرسپولیس سخت‌تر باشد. البته آن زمان هم مشكلاتی داشتیم چرا كه در آن دوره از چهار ماه قبل از حضورم بر علیه بنده در استادیوم آزادی شعار می‌دادند و می‌گفتند "مدیر سیاسی نمی‌خواهیم". نمی‌دانم چرا آن اتفاق‌ها می‌افتاد. سرانجام بنده پس از چهار ماه مدیرعامل باشگاه شدم. آن عده كه مخالف حضور بنده بودند، مدام می‌گفتند كه در پایان هفته پنجم شما را با لگد از باشگاه پرسپولیس بیرون می‌اندازیم! تعداد زیادی از هواداران و اطرافیان باشگاه جزو این دسته بودند و تقریبا غالب كسانی كه با آن‌ها مواجه بودیم همین‌ها بودند. نمی‌دانستم آن هفته پنجم چیست و چه مفهومی دارد. بعدا مشخص شد كه آن‌ها می‌گویند در هفته اول شما به تیم نفت آبادان به دلیل گرمای جنوب می‌بازید. در هفته دوم با تیم پگاه گیلان بازی دارید كه همیشه پرسپولیس را برده است. در بازی سوم باید به مصاف ابومسلم بروید و این تیم چند سالی است كه پرسپولیس را شكست می‌دهد. در هفته چهارم با گربه سیاه پرسپولیس مواجه خواهید شد و در هفته پنجم با تیم راه آهنی روبه‌رو می‌شوید كه مدیرعاملش محمدحسن انصاری فرد و شخص روبه‌روی شماست كه آنجا در آن تقابل شكست خواهید خورد و شما را بیرون می‌كنیم. این ادبیات در همه جا وجود داشت و مطرح می‌شد. اما بنده می‌گفتم كه سرباز هستم و می‌خواهم در این باشگاه خدمت كنم. در آن زمان برای خودم تكلیف تعیین كرده بودم.

وی ادامه داد:‌این افراد مشكلاتی را به هر شكل ممكن برایم به وجود آوردند. بازیكنی كه به تمرین‌های ما آمده بود را با بیان مطالبی چون كاشانی پولت را نمی‌دهد فراری دادند. بازیكن دیگری كه 20 میلیون تومان از ما گرفته بود پرسپولیس را ترك كرد. یكی دیگر از تیم رقیب ما سر درآورد و... . آن‌ها حرف‌شان این بود كه كاشانی كار بلد نیست و مردم هم كه اطلاعاتی از من نداشتند شاید حرف‌شان را باور می‌كردند اما ما در آن زمان نیازهایمان را ارزیابی كرده و بر اساس آن جلو رفتیم.

وی خاطرنشان كرد: در حال حاضر اعتماد هواداران به بنده بیشتر شده و نگرانی‌هایشان كمتر است. بعضی‌ها سوختن‌شان مثل سوختن مقواست كه زود شعله‌ی زیادی می‌گیرند اما به سرعت فروكش می‌كنند. اما ما معتقدیم كه باید پیوسته بسوزیم. ما برای بستن پرسپولیس لیگ دهم، كار كارشناسی و بررسی شده‌ای را انجام دادیم و بر اساس توان مالی باشگاه خیلی حساب شده نیازهایمان را در كادر بازیكنان تامین خواهیم كرد. تیم ما از هر شش سهمیه‌ی لیگ برتری‌اش استفاده خواهد كرد. علی دایی سرمربی تیم، نیازهایش را مطرح كرده كه بر اساس آن می‌خواهیم بازیكنانی در پست‌های دفاع جلو، هافبك وسط،‌هافبك چپ و راست و دو مهاجم را جذب كنیم.

كاشانی درباره صحبت‌های حسین هدایتی، مالك باشگاه استیل آذین كه گفته است رقبای ما به هزینه‌های باشگاه استیل آذین انتقاد نكنند و اگر می‌توانند بروند اسپانسر 3 میلیارد تومانی بگیرند گفت: ما در سال 86 با اسپانسر باشگاه پرسپولیس قراردادی را به مبلغ یك میلیارد و 950 میلیون تومان بستیم اما در سال 87 كه این آقایان در گروه مدیریتی باشگاه پرسپولیس بودند و تیم هم به لیگ قهرمانان آسیا صعود كرده بود و طبیعتا باید به دلیل بازی‌های بیشتر تیم، مبلغ قرارداد اسپانسر هم حداقل یك و نیم برابر می‌شد، اسپانسر یك و نیم میلیارد تومانی گرفتند كه مداركش موجود است. چطور آن‌ها اسپانسرهای مد نظرشان را برای تیم دولتی نمی‌گرفتند و اكنون در تیم خصوصی‌شان این كار را انجام می‌دهند. فكر می‌كنم بیان بخشی از این مطالب، عوام‌فریبی است. البته قرارداد اسپانسری كه برای پرسپولیس آوردند یك میلیارد و 250 میلیون تومان بوده كه مبلغ 150 میلیون تومان را واسطه این اسپانسر برداشته است.

وی گفت: اما بنده در زمانی كه دوباره به باشگاه پرسپولیس آمدم برای یك نیم فصل قرارداد یك میلیارد و 700 میلیون تومانی را برای پرسپولیس بستم كه اگر به یك فصل توسعه یابد مبلغ 3 میلیارد و 400 میلیون تومان می‌شود. برای لیگ دهم هم صحبت‌هایی را با ناصر شفق مدیرعامل باشگاه تراكتورسازی و امیررضا واعظی آشتیانی مدیرعامل باشگاه استقلال داشتیم و قرار است شنبه جلسه‌ی مشتركی را در این زمینه داشته باشیم. شفق به ما گفت كه برای تیم تراكتورسازی اسپانسر 3 و نیم میلیارد تومانی را رد كرده است. چرا كه آن‌ها بازی‌هایشان در فصل پیش رو به طور مستقیم از شبكه دوم سیما هم پخش خواهد شد. ما قرار است نظمی را در این زمینه ایجاد بكنیم چرا كه عمده درآمد باشگاه‌های ما از این راه است تا بتوانیم وابستگی كمتری به دولت داشته باشیم.

سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس گفت: نمایندگان AFC هنگام بازرسی از باشگاه پرسپولیس گفتند كه شما چطور یك تیم خصوصی هستید كه از دولت پول می‌گیرید؟ من هم گفتم ما برای حق پخش تلویزیونی پول اندكی را دریافت می‌كنیم و دولت آن مبلغ را با كمك‌هایش جبران می‌كند. حق پخش تلویزیونی یكی از منابع مهم درآمدی باشگاه بزرگی چون پرسپولیس است و اكنون با عوض شدن اسمش به عنوان كمك‌های دولتی به ما پرداخت می‌شود.

كاشانی همچنین درباره صحبت‌هایی مبنی بر احتمال مدیریت كریم باقری در باشگاه پرسپولیس گفت: باقری هوش مدیریتی بالایی دارد. بارها به او گفته‌ام كه وقتی قرار است از جامعه ورزش مدیرهای لایقی مجموعه‌های مختلف را مدیریت كنند، شما می‌توانید یكی از آن افراد باشید. امیدوارم فضایی باز شود كه در نهایت او بتواند مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شود. اگر بنده برای فصل پیش رو به عنوان مدیرعامل باشگاه انتخاب شوم، از باقری می‌خواهم كه به عنوان مشاورم در این مسوولیت، كمك كند.

سرپرست باشگاه پرسپولیس با ابراز خرسندی از فعال كردن تیم فوتسال پرسپولیس گفت: ما امسال 150 میلیون تومان را برای تیم فوتسال پرسپولیس هزینه كردیم و خوشحالم كه این تیم با یاری بابك معصومی و بچه‌هایی كه به خاطر او به این تیم آمده بودند و نیز افراد مختلف دیگری چون حیدریان، توانست به لیگ برتر فوتسال راه یابد و امیدوارم در لیگ برتر هم بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های مد نظر از قدرت‌های خوب مسابقه‌ها باشیم.

كاشانی عملكرد پرسپولیس در فصل گذشته را با توجه به بضاعتش موفق ارزیابی كرد و گفت: تیم پرسپولیس در لیگ هشتم با آن همه بازیكنان ستاره‌ای كه داشت در نهایت به جایگاهی بهتر از رتبه پنجم در لیگ نرسید، ضمن این كه در لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی هم حذف شد. اما در فصل گذشته با بضاعت كمتر نسبت به آن زمان ما رتبه چهارم رسیدیم هرچند این جایگاه هم مناسب شان و بزرگی پرسپولیس نیست اما در نهایت در جام حذفی هم قهرمان شدیم لذا عملكرد پرسپولیس را نسبت به فصل گذشته‌اش و بضاعتی كه داشت، در لیگ نهم موفق می‌دانم.

وی همچنین به شفاف‌سازی درباره قرارداد دو بازیكن برزیلی پرسپولیس یعنی وسلی برازیلیا و تیاگو فراگو پرداخت و تصریح كرد: این دو بازیكن در دوره مدیریت قبلی با باشگاه پرسپولیس قراردادهایی را امضا كردند كه جمعا مبلغ 730 هزار دلار شد. ضمن اینكه اگر بازیكنی آزاد باشد، هزینه‌ای برای اخذ ITC او وجود ندارد و در غیر این صورت باید مبلغی را به این موضوع اختصاص داد. برای هر دو بازیكن 450 هزار دلار به منظور اخذ ITC پرداخت شده است. همچنین طبق قرارداد باید به هر كدام از آن‌ها ماهیانه مبلغ هزار دلار حقوق پرداخت می‌كردیم كه طی دو سال مبلغ 48 میلیون تومان می‌شود. هزینه اسكان و وسایل نقلیه‌شان هم به عهده باشگاه بود كه پرسپولیس مبلغ 85 میلیون تومان را برای این كار هزینه كرده است. مبلغ 280 میلیون تومان هم مالیات قراردادهایشان است كه با جمع تمامی هزینه‌ها، این دو بازیكن كه یكی از آن‌ها چندان برای پرسپولیس بازی نكرد و دیگری هم از نفرات ثابت نبود، مبلغ یك میلیارد و 800 میلیون تومان برای باشگاه هزینه داشته است.

كاشانی در واكنش به صحبت‌های واعظی آشتیانی مبنی بر اینكه قهرمان جام حذفی نباید در لیگ قهرمانان آسیا شركت كند، اظهار كرد: این قانونی بوده كه از سالیان گذشته از سوی AFC اعمال شده است كه ا گر بنا باشد دو تیم از یك كشور راهی لیگ قهرمانان شوند، یكی قهرمان لیگ و دیگری قهرمان جام حذفی باشد. این قاعده در فوتبال اروپا هم وجود دارد، به هر حال اگر قانون فوق مشكل دارد ایراد از AFC است و آشتیانی می‌تواند نظراتش را به مسوولان كنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه كرده تا آن‌ها در صورت لزوم قاعده را تغییر دهند. ما دعا می‌كنیم كه سهمیه فوتبال ایران در لیگ قهرمانان همان چهار تیم باقی بماند.

وی ادامه داد: البته مسوولان AFC علاقه مند هستند كه هر دو تیم پرهوادار پرسپولیس و استقلال در این مسابقه‌ها حضور داشته باشند. نبود پرسپولیس در مسابقه‌های این دوره میانگین حضور تماشاگران را تا حد قابل توجهی پایین آورده است.

**كاشانی سكوت را شكست!
سرپرست باشگاه پرسپولیس همچنین به ابهامات موجود در قرارداد احمدرضا عابدزاده پاسخ داد.

حبیب كاشانی به ابهاماتی كه پیرامون قرارداد احمدرضا عابدزاده با باشگاه پرسپولیس وجود داشت و سرانجام به بروز اختلاف بین دو طرف و فسخ قرارداد این مربی انجامید، پایان داد و گفت: به خاطر حفظ آرامش تیم پرسپولیس چند ماهی در این خصوص سكوت كردم. خیلی‌ها گفتند كه واقعیات را بیان كن اما خواستم تا مسابقه‌ها تمام شود.

وی ادامه داد: احمدرضا عابدزاده پس از آن كه بنده در سال 86 از باشگاه پرسپولیس جدا شدم، به كادر فنی این تیم اضافه شد. در شرایطی كه در آن مقطع مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس سعید عزیزیان بود ما قراردادی به مبلغ 30 میلیون تومان را با او امضا كردیم چرا كه عرف مبلغ قرارداد مربی دروازه‌بان‌ها در همه تیم‌ها مشخص است اما نمی‌دانم در سال 87 مسوولان باشگاه پرسپولیس گنج پیدا كرده بودند و یا به هر دلیل دیگری قراردادی را به مبلغ 150 میلیون تومان با عابدزاده بستند. همچنین در كنار آن مقرر شده بود تا یك منزل مسكونی اجاره‌ای برای وی تهیه شود.

وی افزود: در قرارداد عابدزاده آمده كه این منزل مسكونی تمام تجهیزات لازم را داشته باشد و پرداخت قبوض آب، گاز، برق، تلفن، شارژ ماهیانه و هزینه‌های دیگر و نیز خرید موبایل به عهده باشگاه باشد. ایشان آپارتمانی با نرخ كرایه دو میلیون تومان در ماه را اجاره كرده بود كه بر این اساس باشگاه باید حداقل 24 میلیون تومان هم به وی بابت حق منزل پرداخت كند. قرارداد عابدزاده در سال 88 به مبلغ 200 میلیون تومان افزایش یافت و با احتساب حق منزل باید 224 میلیون تومان به وی پرداخت می‌شد.

كاشانی با بیان این كه قرارداد عابدزاده به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها ثبت نشده بود، گفت: پس از آن كه علی دایی سرمربی تیم شد بر اساس نیازهایش اعلام كرد كه می‌خواهم از محمدعلی یحیوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها استفاده كنم. ما كاری به استقلالی بودن یحیوی نداریم و اصلا این موضوع اهمیتی ندارد چرا كه كسانی چون عابدزاده و عزیزیان هم در دو باشگاه كار كرده بودند. اصولا قرارداد مربی دروازه‌بان‌ها نباید بیشتر از 30 ، 40 و نهایتا 80 میلیون تومان باشد. عزیزیان هم در استیل آذین قراردادی به مبلغ 50 میلیون تومان بسته بود و هیچ باشگاهی با ارقامی بالاتر از این قرارداد نمی‌بندد. در این شرایط به دلیل آن كه عابدزاده با عنوان مربی دروازه‌بان‌ها با پرسپولیس قرارداد نبسته بود و باید مربی یا دستیار او را قلمداد می‌كردیم، او برای باشگاه پرسپولیس یك مربی عمومی بود و می‌توانستیم در پست‌های دیگر از وی استفاده كنیم. وقتی قرارداد او به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها ثبت نشده بود ما توانستیم به آسانی كارت مربی‌گری یحیوی را از سازمان لیگ بگیریم.

سرپرست باشگاه پرسپولیس ادامه داد: چندین پست را به عابدزاده پیشنهاد كردیم كه رییس آكادمی فوتبال پرسپولیس، مدیر تیم‌های پایه، مشاور مدیریت، آنالیزور و... در آن قید شده بود اما او حاضر به همكاری با ما نشد و در نهایت از باشگاه پرسپولیس شكایت كرد. كمیته انضباطی فدراسیون هم حكمی را صادر كرد كه بر اساس آن عابدزاده باید به باشگاه پرسپولیس برمی‌گشت چرا كه او به عنوان مربی عام با ما قرارداد بسته بود. ان‌شاءالله كه خودش به نتایج لازم و تصمیم‌هایی كه اتخاذ می‌كرد رسیده باشد، هرچند بنده فكر می‌كنم یك سری از افراد در این كار دخالت كردند و باعث به وجود آمدن آن مشكلات شدند. در ادامه عابدزاده نامه‌ای را خطاب به محمود خوردبین سرپرست باشگاه نوشت كه در آن آورده بود حاضر است در شش جایگاه پیشنهادی از جمله مربی دروازه‌بان‌ها، كارهای دفاعی، هافبك، فوروارد، تمرین‌های بدنسازی و آنالیزور در خدمت باشگاه پرسپولیس باشد كه بنده هم به او نامه‌ای نوشتم و مسوولیت آنالیز تمرین‌های تیم و بازی‌های رقبای پرسپولیس را بر عهده وی گذاشتم، ضمن اینكه باید در تمرین‌ها هم حضور مستمر می‌داشت. به هر حال این عناوین را بنده بر اساس آنچه كه خود عابدزاده درخواست كرده بود در نظر گرفتم. به هر حال ما باید برای پرداخت مبلغ قرارداد ایشان، بهانه‌ای داشته باشیم چرا كه نهادهای نظارتی مختلف وجود دارند و نمی‌توانیم بی حساب و كتاب به وی پولی پرداخت كنیم.

وی ادامه داد: عابدزاده در نهایت تصمیم گرفت كه قراردادش را با باشگاه پرسپولیس فسخ كند كه بر اساس آن باید مبلغ 100 میلیون تومان را از ما دریافت می‌كرد تا آن زمان 84 میلیون تومان گرفته بود كه در آخرین پرداختی كه ما به بازیكنان داشتیم، 8 میلیون تومان هم به عابدزاده دادیم و او در حال حاضر دقیقا مبلغ 94 میلیون و 800 هزار تومان را از ما گرفته است. مقداری از مطالبات وی درباره كرایه خانه‌اش مانده كه ما در این باره تنها به كمیته استیناف اعتراض كردیم كه مربی‌ای كه در تهران سكونت دارد نباید پولی بابت كرایه‌خانه به وی پرداخت شود. حال هر رایی در این باره صادر شود از آن اطاعت كرده و در صورت لزوم آن مطالبات را پرداخت خواهیم كرد.

T I N A 05-29-2010 08:02 AM

رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون
ما هوادار حبیب کاشانی نیستیم بلکه طرفدار مدیریت سالم در پرسپولیسیم

http://free2upload.com/images/63763154854159581145.jpg

به این تصاویر با دقت نگاه کنید.
حبیب کاشانی درفروردین ۸۶قبل ازورود به پرسپولیس

http://img4u.net/images/a1im33m7yf6kt220af0.jpg

بعد از اینکه در لیگ هفتم پرسپولیس را قهرمان کرد

http://img4u.net/images/poj26jvkxy4fj8upykwi.jpg

حضور مجدد او در پرسپولیس در سال ۸۸

http://img4u.net/images/rqhl936ao1akv0hescx.jpg

بعد از اینکه پرسپولیس با مدیریت او قهرمان جام حذفی شد

http://img4u.net/images/q1tmtxodjsi16myutydl.jpg

حاج حبیب عزیز خسته نباشید

http://img4u.net/images/634pzlqgdw6d21oxoez9.jpg

کاشانی: چطور سال 86 استقلال با جام حذفی آسیایی شد؟

حبیب كاشانی درباره پرسپولیس و سایر مسائل فوتبال ایران در برنامه ورزش و مردم صحبت‌های زیر را مطرح كرده است:

* نیازی نداشتم به لیدرها پول بدهم

یادم می‌آید اوایل كه در سال 86 به عنوان مدیرعامل پرسپولیس انتخاب شدم آقایان به من این انگ را زدند كه حبیب كاشانی به لیدرهای پرسپولیس پول می‌دهد تا او را تشویق كنند در صورتی كه نیازی این كار نبود. در همان زمان به آقای علی‌آبادی گفته بودم كه قصد دارم كنار بكشم. همان دست نوشته من به آقای علی‌آبادی نشان می‌دهد كه برای ماندن در این تیم دست و پا نزدم.

* می‌گفتند هفته پنجم با لگد از پرسپولیس می‌روی

در ابتدا كه به پرسپولیس آمدم خیلی‌ها علیه من شعار می‌دادند. آنها می‌گفتند مدیرعامل سیاسی نمی‌خواهیم. پس از حضور 4 ماهه‌ام در این تیم هر كس من را می‌دید می‌گفت آقای كاشانی هفته پنجم تو را با لگد از پرسپولیس بیرون می‌كنند.

در همان زمان مشغول بستن تیم بودیم و واقعا 6 - 7 بازیكن در اختیار نداشتم. بعدا فهمیدم منظور آقایان از هفته پنجم چه بود. قبل از بازی هفته اول می‌گفتند آبادان هوا گرم است و 55 درجه گرمای هوا باعث باخت پرسپولیس می‌شود.

در هفته دوم گفتند ملوان در این چند سال همیشه پرسپولیس را برده است. در هفته سوم بهانه كردند ابومسلم به پرسپولیس باج نمی‌دهد در هفته چهارم برای ما گربه سیاه درست كردند و در هفته پنجم كه مقابل راه‌آهن تحت مدیریت محمد حسن انصاری‌فرد مدیرعامل سابق پرسپولیس باید بازی می‌كردیم ادعا می‌كردند كه اخراج می‌شوم. همه فكر می‌كردند در این تقابل من بازنده هستم. عده‌ای می‌گفتند در روز بازی هواداران پرسپولیس آقای كاشانی را با لگد بیرون می‌اندازند. من هم به كنایه به آقایان می‌گفتم درست است كه "كاشانی " هستیم اما سربازیم و آمدیم خدمت كنیم.

* بازیكنی كه با من قرارداد بست به تیم رقیب رفت

زمانی كه به پرسپولیس آمدم با خودم اتمام حجت كردم و تصمیم گرفتم چیزی كه بلدم انجام دهم اما در این بین هر كدام از آقایان برای ما مشكل ایجاد كردند. یك بازیكن سر تمرین آمد اما به او گفتند كاشانی بدحساب است و او رفت. بازیكن بعدی 20 میلیون از ما پول گرفت و سر از یك تیم دیگر درآورد و یك بازیكن دیگر كه در تمرینات ما هم شركت كرده بود با پچ پچ آقایان به تیم رقیبمان رفت.

در زمان مدیریت من شانتاژ تبلیغاتی زیاد شد و همه گفتند كاشانی كار بلد نیست. وقتی در روزنامه‌ها می‌نویسند فلان مدیر 5 بمب می‌تركاند هواداران نگران می‌شدند اما حالا خوشبختانه هواداران فهمیده‌اند كه ما احساسی كار نمی‌كنیم. بعضی‌ها مثل مقوا می‌سوزند و مقوا هم زود آتش می‌گیرد و گرمایش هم زود فروكش می‌كند.

* هر 6 سهمیه را از لیگ برتر می‌خواهیم

علی دایی به عنوان سرمربی نیازهایش را پس از كارشناسی به اعلام كرده است. مثلا ما در دفاع وسط مشكل داریم و ایشان دو گزینه به ما معرفی كرده‌اند تا با آنها این مشكلات را برطرف كنیم. در دفاع چپ، هافبك چپ، هافبك راست و خط حمله گزینه‌هایی مدنظر ما است كه با نظر علی دایی آنها را خریداری خواهیم كرد.

* آقایان مدعی چرا در زمان حضور در پرسپولیس اسپانسر نگرفتند

شنیده‌ام كه یكی از مدیران گفته می‌خواهیم اسپانسر 3 میلیاردی برای استیل آذین جذب كنیم. سؤال من این است هنگامی كه در سال 86 ما اسپانسر یك میلیارد و 950 میلیون تومانی گرفتیم چرا در آن زمان آقایان نمی‌توانستند برای پرسپولیس اسپانسر 3 میلیاردی بگیرند. در سال 87 نیز به مسابقات آسیایی رفتیم و با توجه به اینكه 7 بازی به بازی‌های ما اضافه می‌شود مبلغ هزینه‌های ما بالاتر می‌رود. بنابراین آقایان باید در مدت زمان حضور خودشان در پرسپولیس خود را نشان می‌دادند و مطرح كردن مسائلی مثل جذب اسپانسر 3 میلیاردی برای تیم‌ها نوعی عوام فریبی است.

چطور می‌شود پرسپولیس برای 40 بازی اسپانسر یك میلیارد و 100 میلیونی برای یك فصل می‌گیرد اما وقتی من در نیم فصل دوم آمده‌ام این قرارداد را فسخ كردم و در نیم فصل دوم برای نیمی از بازی‌ها یك میلیارد و 700 میلیون تومان اسپانسر گرفتیم. به اعتقاد من ثبت عدد اولیه در باشگاه پرسپولیس اصلا واقعی نیست و همه باید بدانند كسی در این بین مبلغ 150 میلیون تومان به عنوان حق شخصی برداشت كرده است.

* با واعظ و شفق جلسه می‌گذاریم

در خصوص جذب اسپانسر شب گذشته با آقای شفق جلسه داشتیم و قرار است فردا به اتفاق ایشان و آقای واعظ آشتیانی جلسه دیگری برگزار كنیم. مدیرعامل تراكتورسازی مدعی شده برای این تیم اسپانسر 3.5 میلیاردی را رد كرده و باید ببینیم برای تیم هایمان چه منابع مالی‌ را پیدا كنیم تا كمتر به دولت وابستگی داشته باشیم.

* شاید آشتیانی با نظراتش قوانین AFC را تغییر دهد

تا آنجا كه می‌دانم از قوانین AFC است كه قهرمان لیگ و جام حذفی باید در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شركت كنند. جالب است سالی كه ما قهرمان لیگ شدیم (86) استقلال قهرمان جام حذفی شد پس چرا این تیم در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شركت كرد؟ شاید قوانین عوض شده است و من خبر ندارم.

دعا می‌كنیم ایران 4 سهمیه داشته باشد اما تا آنجا كه می‌دانیم در آسیا و اروپا هم به این شكل بوده كه تیم‌های قهرمان در لیگ قهرمانان قاره‌شان شركت كنند. اگر مدیرعامل استقلال نقطه‌نظری دارد به AFC اعلام كند تا قانون را تغییر بدهند. در بازی‌های جام حذفی و در جلسه AFC كه سوم فروردین ماه انجام شد عدم حضور پرسپولیس باعث نگرانی مسئولان AFC شده بود.

* شیث بازیكن سال 86 نیست

به اعتقاد ما بازیكنی مثل شیث رضایی می‌تواند به تیم ملی كمك كند. خواهش من این است سرمربی تیم ملی مسائل شخصی را كنار بگذارد چون شیث آن بازیكن سال 86 نیست و با آن روزها تفاوت‌های زیادی دارد. در این بین سپهر حیدری نیز می‌تواند به تیم ملی كمك كند و بازیكنانی مثل امین منوچهری، محمد محمدی، كریم باقری و دیگران جایشان در لیست تیم ملی خالی است.

* در چندین جبهه جنگیدیم

در دربی در حالی كه در جایگاه ویژه بودم و پرسپولیس یك بر صفر عقب بود به اطراف خود نگاه كردم و دیدم مدیرعامل استقلال و اعضای هیأت مدیره این باشگاه در جایگاه نشستند اما من تنها بودم وقتی نیمه اول یك بر یك تمام شد آقای آشتیانی ورزشگاه را ترك كرد. فردای بازی كه ایشان به من زنگ زد تا پیروزی پرسپولیس را تبریك بگوید به او گفتم چرا ورزشگاه را ترك كردی گفت ضربان قلبم بالا رفت. به او گفتم پس من چه بگویم كه روزی 17 قرص می‌خورم. شما 6 - 7 نفر باهم بودید اما من تنها در ورزشگاه بودم.

می‌خواهم این را بگویم كه امسال پرسپولیس در چند جبهه در حال جنگیدن بود. با 150 میلیون تومان به خاطر بابك معصومی تیم فوتسال پرسپولیس را راه انداختیم و هنوز خیلی از بازیكنان این تیم مطالبات خود را نگرفته‌اند اما این تیم به لیگ برتر صعود كرد. در بحث تیم فوتبال نیز امسال چهارم شدیم كه نسبت به سال گذشته با توجه به بازیكنان این دو فصل نتیجه خوبی است. در سال 87 پرسپولیس 15 ستاره داشت كه امسال اكثر آنها از این تیم جدا شدند. در سال 87 این تیم پنجم شد البته از عملكرد خودمان راضی نیستیم و معتقدیم حق این تیم و هوادارانش بالاتر از این جایگاه است.

* قرارداد یك مربی دروازه‌بانی 200 میلیون تومان نیست

برای حفظ آرامش تیم نخواستم زمانی كه با عابدزاده دچار مشكل شدیم صحبت كنم زمانی كه من در پرسپولیس بودم یعنی در سال 86 با عزیزیان به عنوان مربی گلرها 30 میلیون تومان قرارداد بستیم كه 10 درصد آن به خاطر جریمه نیز كسر شد. در سال 87 كه بنده از پرسپولیس جدا شدم مدیریت جدید به هر دلیل كه شاید گنج پیدا كرده بودند با آقای عابدزاده قرارداد 150 میلیون تومانی امضا كردند به اضافه اجاره یك منزل مسكونی متعارف كه كلیه قبوض برق، آب، گاز، و شارژ ماهانه بر عهده باشگاه بود.

همچنین باید یك سیم‌كارت هم برای ایشان تهیه می‌شد. امضای عابدزاده و آقای مصطفوی به عنوان مدیرعامل باشگاه نیز در این قرارداد موجود است. مبلغ اجاره منزل آقای عابدزاده در سال 24 میلیون و ماهانه 2 میلیون تومان بوده است.

در سال 88 نیز كه مربوط به مدیریت آقای انصاری فرد است این مبلغ قرارداد 200 میلیون تومان شده است. تا اینكه تیم را من تحویل گرفتم و آقای دایی به مجموعه ما اضافه شد ایشان اعلام كرد می‌خواهد با آقای یحیوی به عنوان مربی گلرها كار كند. وقتی قرارداد مربیان را بررسی كردیم متوجه شدیم آقای عابدزاده نه به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها بلكه به عنوان دستیار با باشگاه پرسپولیس قرارداد بسته است. بروید از همه باشگاه‌ها بپرسید به مربی گلرها 200 میلیون تومان نمی‌دهند. این مبلغ قرارداد برای یك مربی است. همین آقای عزیزیان در استیل آذین 50 میلیون تومان گرفته است.

* اگر عابدزاده مربی دروازه‌بان‌ها بود برای یحیوی نمی‌توانستیم كارت بگیریم

طبق قراردادی كه آقای عابدزاده با باشگاه پرسپولیس امضا كرده به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها از او یاد نشده است و ما هم به سازمان لیگ مراجعه كردیم و برای آقای یحیوی درخواست كارت كردیم.

اگر آقای عابدزاده كارت گلری داشت ابتدا باید كارت او باطل می‌شد تا ما بتوانیم برای آقای یحیوی كارت جدیدی را تحویل بگیریم. از طرفی چون آقای عابدزاده با باشگاه قرارداد داشت من با او جلسه گذاشتم و به او چندین پستی كه در باشگاه كسی مسئول آن نبود را پیشنهاد دادم اما خودش نخواست كار كند. به همین دلیل به كمیته انضباطی مراجعه و از باشگاه شكایت كرد.

كمیته انضباطی با توجه به قرارداد ایشان با پرسپولیس حكم به ادامه فعالیتش با این تیم داد. به هر حال من فكر می‌كنم كسان دیگری هم بودند كه به آقای عابدزاده در تفكراتش خط می‌دادند. اگر این قرارداد از طرف باشگاه یك طرفه فسخ می‌شد موظف بودیم همه حق و حقوق آقای عابدزاده را بدهیم اما این باشگاه نبود كه قرارداد را فسخ كرد و خود ایشان حاضر به همكاری با تیم نشد.

* مشکل نامه وزیر آوزش و پرورش تا حدودی حل شد

حبیب كاشانی سرپرست كاشانی در برنامه ورزش و مردم اعلام كرد كه وزیر آموزش و پرورش به نامه وی پاسخ داده و مشكل وی برای مدیریت پرسپولیس حل خواهد شد.

كاشانی كه مدت‌هاست با عنوان سرپرست موقت مدیریت باشگاه پرسپولیس را برعهده دارد، به دلیل اجرای قانون منع فعالیت در شغل دوم نمی‌توانست مدیرعامل پرسپولیس بشود، در این هفته رسماً می‌تواند این سمت را در اختیار بگیرد. او گفت:«آقای حاجی‌بابایی وزیر آموزش و پرورش با من تماس گرفتند و گفتند به خاطر مردم و هواداران پرسپولیس با نامه تو موافقت می‌شود. »

كاشانی در این نامه از حاجی‌بابایی درخواست كرده بود كه نامه وی كه محل خدمت وی را شورای شهر اعلام كرده، به سازمان تربیت بدنی تغییر یابد و وی به خدمت در آنجا مأمور شود كه با این نامه موافقت شده است.

*شفاف سازی بازیکنان برزیلی

وی همچنین به شفاف‌سازی درباره قرارداد دو بازیكن برزیلی پرسپولیس یعنی وسلی برازیلیا و تیاگو فراگو پرداخت و تصریح كرد: این دو بازیكن در دوره مدیریت قبلی با باشگاه پرسپولیس قراردادهایی را امضا كردند كه جمعا مبلغ 730 هزار دلار شد. ضمن اینكه اگر بازیكنی آزاد باشد، هزینه‌ای برای اخذ ITC او وجود ندارد و در غیر این صورت باید مبلغی را به این موضوع اختصاص داد. برای هر دو بازیكن 450 هزار دلار به منظور اخذ ITC پرداخت شده است. همچنین طبق قرارداد باید به هر كدام از آن‌ها ماهیانه مبلغ هزار دلار حقوق پرداخت می‌كردیم كه طی دو سال مبلغ 48 میلیون تومان می‌شود.

هزینه اسكان و وسایل نقلیه‌شان هم به عهده باشگاه بود كه پرسپولیس مبلغ 85 میلیون تومان را برای این كار هزینه كرده است. مبلغ 280 میلیون تومان هم مالیات قراردادهایشان است كه با جمع تمامی هزینه‌ها، این دو بازیكن كه یكی از آن‌ها چندان برای پرسپولیس بازی نكرد و دیگری هم از نفرات ثابت نبود، مبلغ یك میلیارد و 800 میلیون تومان برای باشگاه هزینه داشته است.

* احیای فوتسال پرسپولیس

سرپرست باشگاه پرسپولیس با ابراز خرسندی از فعال كردن تیم فوتسال پرسپولیس گفت: ما امسال 150 میلیون تومان را برای تیم فوتسال پرسپولیس هزینه كردیم و خوشحالم كه این تیم با یاری بابك معصومی و بچه‌هایی كه به خاطر او به این تیم آمده بودند و نیز افراد مختلف دیگری چون حیدریان، توانست به لیگ برتر فوتسال راه یابد و امیدوارم در لیگ برتر هم بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های مد نظر از قدرت‌های خوب مسابقه‌ها باشیم.

T I N A 05-30-2010 07:33 AM

http://www.mehrnews.ir/fa/image/print.gif
ظهر امروز صورت گرفت/سعیدلو سرزده به باشگاه پرسپولیس رفت/ جلسه با کاشانی پشت در بستهرئیس سازمان تربیت بدنی ظهر امروز به طور سرزده وارد باشگاه پرسپولیس شد و با حبیب کاشانی دیدار کرد.به گزارش خبرنگار مهر، علی سعیدلو که ریاست مجمع باشگاه پرسپولیس را برعهده دارد ظهر امروز شنبه ضمن بازدید از بخش های مختلف باشگاه پرسپولیس در نشستی با حبیب کاشانی که پشت درهای بسته برگزار شد، شرکت کرد.
بررسی آخرین وضعیت باشگاه پرسپولیس و تامین منابع مالی برای حضور تیم فوتبال پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و دهمین دوره لیگ برتر از مهمترین محورهای گفتگوی علی سعیدلو و حبیب کاشانی خواهد بود.
حبیب کاشانی در سال گذشته به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس فعالیت می کند و قرار است بزودی تکلیف مدیرعاملی او از سوی رئیس سازمان تربیت بدنی مشخص شود.

T I N A 05-30-2010 07:33 AM

كاشانی: مثل برخی نیستم كه درخواست كمك كنم

http://www.perspolisnews.com/images/...r/kashani3.jpgمرجع خبری پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: مثل برخی افراد نیستم كه همیشه نامه دریافت كنم و كمك بخواهم.

حبیب كاشانی اظهار داشت:‌ جلسه بسیار خوبی با رئیس سازمان تربیت‌بدنی برگزار كردیم و موارد مختلفی را در خدمت ایشان مورد بررسی قرار دادیم.
وی خاطرنشان كرد: در این جلسه مشكلات بزرگ و كوچك پرسپولیس مطرح شد و انشاءالله با كمك همه و با جذب اسپانسرهای بهتر مشكلات پرسپولیس را برطرف كنیم تا حدود 60 درصد از مشكلات مالی را خودمان حل كنیم.

كاشانی یادآور شد: مثل برخی افراد نیستم كه همیشه نامه دریافت كنم و كمك بخواهم. آقای سعیدلو با اشرافی كه به این باشگاه دارند خودشان به این باشگاه كمك می‌كنند.

سرپرست باشگاه پرسپولیس در خصوص انتخاب اعضای هیات مدیره پرسپولیس گفت: خوشبختانه اعضای هیات مدیره پرسپولیس مشخص شده و ظرف چند روز آینده معرفی خواهند شد. در این بین نام تمام افرادی كه زحمت كشیده و مدنظر باشگاه هستند مشخص شده و باید پس از تصویب مجمع این افراد معرفی شوند.

كاشانی در جواب این سوال كه آیا نام علی پروین در بین اعضای هیات مدیره است گفت: همه پرسپولیسی‌ها پروین را دوست دارند چون او یك پیشكسوت بزرگ پرسپولیس است. در لیست جدید هیات مدیره همه چیز را لحاظ كردیم و اجازه ندادیم حقی از كسی ضایع شود اما اسامی افراد را ظرف چند روز آینده معرفی خواهیم كرد.

كاشانی در خصوص جذب بازیكنان جدید گفت: طبق لیستی كه علی دایی داده و با توجه به بضاعت‌مان بازیكنان جدید را جذب خواهیم كرد كه ظرف 3-4 روز آینده اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

T I N A 05-30-2010 07:34 AM

میداوودی: گزینه اولم پرسپولیس است
من یک پرسپولیسی اصیل هستم / قرمزها شایسته قهرمانی در جام حذفی بودند
مرجع خبری پرسپولیس : میلاد میداودى در لیست اول على دایى نیست اما اگر پرسپولیس موفق به جذب غلامرضا رضایى و خلعتبرى نشود، با این بازیکن جنوبى وارد مذاکره مى شود. گفت وگو با او را بخوانید:

• با توجه به پایان قراردادت با استقلال اهواز، پیشنهاداتى دارى؟
- یکى دو تیم تلویحى و غیررسمى پیغامهایى را فرستاده اند که فعلاً جواب خاصى به آنها نداده ام. مشکلى از این بابت وجود ندارد. اگر به هر دلیلى حضورم در امارات منتفى شد، پیشنهادات دیگرم را جدى تر دنبال خواهم کرد.

• ظاهراً در لیست بازیکنان مدنظر على دایى هستى؟
- به صورت جسته و گریخته صحبتهایى در خصوص حضورم در این تیم و پیوستنم به پرسپولیس شده است. اگر قرار باشد در ایران فوتبالم را ادامه دهم یکى از اولین گزینه هایم پرسپولیس خواهد بود. مساله اى را که به دوستان نزدیکم هم اعلام کرده ام.

• یعنى پرسپولیسى هستى؟
- آنهایى که مرا مى شناسند به خوبى از این مساله اطلاع دارند که میداودى یک پرسپولیسى است. مساله اى که هیچ واهمه اى از بیان آن ندارم.

• نظرت را در مورد قهرمانى پرسپولیس در جام حذفى مى گویى؟
- این تیم استحقاق کسب این عنوان را داشت. پرسپولیس در لیگ بدشانسى هایى را داشت که شانس حضورشان در جمع سه تیم اول را از آنها گرفت. اتفاقاً من بازى برگشت فینال جام حذفى را از طریق تلویزیون تماشا کردم و جدا از اینکه یک بازى خوب و جذاب را دیدم، از حضور این همه هوادار مشتاق پرسپولیس لذت بردم در آن بازى بیش از یکصد هزار نفر به استادیوم آمده بودند و با شور و حرارت خاصى پرسپولیس را تشویق مى کردند. مساله اى که مطمئنم کرد جدا از علاقه قلبى که نسبت به پرسپولیس دارم، حضور این همه هوادار مشتاق و پر شور، انگیزه ام را بیشتر کرد تا اگر قرار باشد در ایران فوتبالم را ادامه دهم، گزینه اولم براى فصل آینده پرسپولیس باشد.

• چه زمانى تکلیفت به صورت قطعى و صددرصد مشخص مى شود؟
- پس از حل مشکل اقامتم در امارات، سفرى به این کشور خواهم داشت تا مذاکراتم را با تیمهایى که به من پیشنهاد داده اند آغاز کنم. خدا را چه دیدید شاید اگر اماراتى ها راضى ام نکردند و نتوانستند رضایتم را جلب کند بازگشتم به فوتبال ایران قطعى شده آن زمان پیشنهاد پرسپولیس را جدى تر دنبال خواهم کرد.

• راستى مساله کمیته انضباطى ات به کجا کشیده شد؟
- طبق زمان بندى که به من اعلام شده بود، به کمیته انضباطى رفتم با وجود عدم حضور آقاى شریفى، جلسه ام با حضور معاونان برگزار شد. قرار شده طى چند روز آینده نتیجه نهایى از جلسه از سوى مسئولان کمیته انضباطى اعلام شود

T I N A 05-30-2010 07:35 AM

6 بازیکن جدید در یک قدمی پرسپولیس

مرجع خبری پرسپولیس : دیروز یكی از سایت‌های خبری ( گل ) اعلام كرد پرسپولیس در پست‌های دفاع چپ، فوروارد (2 نفر)، هافبك راست، مهاجم و دفاع (احتمالا میانی) 6 بازیكن را جذب خواهد كرد.

علی دایی هم 6 بازیكن خواسته و سایت‌های خبری نوشته‌اند سید جلال حسینی، محمد نوری، امیرحسین فشنگچی، محمدرضا خلعتبری، كریم انصاری‌فرد و غلامرضا رضایی این شش نفر هستند. از طرفی كاشانی دیروز در برنامه ورزش و مردم اعلام كرد در پست‌های دفاع جلو، هافبك وسط، هافبك چپ و راست و دو مهاجم بازیكن جذب می‌كنیم.

در واقع شش بازیكن فوق را می‌توان در پست‌هایی كه دایی و كاشانی تاییدش كرده‌اند، جا داد: سید جلال مدافع میانی است، انصاری‌فرد و رضایی دو مهاجم هستند، خلعتبری و فشنگچی هافبك‌های چپ و راست و محمد نوری هافبك وسط.
احتمالا از امروز این 6 نفر یكی یكی با پرسپولیس به توافق می‌رسند اما چند درصدی هم احتمال وجود دارد كه پروسه جذب این شش گزینه نهایی نشود؛ هر شش بازیكن از ستاره‌های لیگ برتری هستند و به غیر از كریم انصاری‌فرد كه در لیگ اخیر رو آمد و مطرح شد، بقیه به ازای هر فصل ارقامی بالاتر از 300 میلیون گرفته‌اند و بعید است امسال با قراردادی كمتر از 400 میلیون سر از پرسپولیس دربیاورند.

به غیر از این شش نفر اما شایعاتی دور و بر نام‌های دیگر مطرح می‌شود كه تا روز آخر مشخص نخواهد شد تا چه حد صحیح و تا چه میزان نادرست است. پرسپولیس هافبك دفاعی می‌خواهد و اگر دایی رو به گزینه خارجی یا لیگ یكی نیاورد، شایعه جذب حسین كاظمی یا تیموریان قوت می‌گیرد.

در دفاع چپ با ماندن اكبری و شكوری، مذاكره با شیرزاد قطع شد. در دفاع میانی بحث جذب علیرضا نورمحمدی كاپیتان راه‌آهن مطرح است و اگر میثاق رفتنی شود، مذاكره با رحمان احمدی و حسین آشنا جدی‌تر می‌شود. با این حال علی دایی و كاشانی بر سر لیست خرید به تفاهم رسیده‌اند، ضمن اینكه دایی همه امور را به كاشانی محول كرده و قصد دخالت در پروسه جذب نفرات جدید را ندارد. حال باید منتظر نشست و دید كاشانی تا چه حد می‌تواند از پس عملی كردن خواسته‌های سرمربی بربیاید.

گمانه زنی درباره لیست مازاد لیست مازاد 7 تا 10 نفره است!

مرجع خبری پرسپولیس : ایران و همه می‌خواهند بدانند كدام بازیكنان در لیست مازاد پرسپولیس قرار می‌گیرند.

اگر فرض كنیم این لیست فعلا 7 نفره است و دایی اعلام كرده 7 نفر را نمی‌خواهد، با توجه به اینكه سرمربی پرسپولیس تاكید كرده جوان‌های تیم را قطعا نگه نمی‌دارد، همه حواس‌ها به بازیكنانی منعطف می‌شود كه دایی روی آنها نظر نداشته یا خیلی كم از آنها استفاده كرده است گزینه اول میثم بائو است كه در دوره كرانچار بازیكن اصلی بود اما حالا یكی از آنهایی است كه از سرمربی فعلی دلخوری دارد. دایی روی وسلی برازیلیا و اشپیتیم آرفی هم نظر ندارد. گفته می‌شود هوار ملامحمد هم در لیست مازاد دایی قرار دارد تا فصل بعد شاهد بی‌انضباطی‌های او و پا در میانی‌های مكرر خودش نباشد!

در مورد محمد پروین اخبار صحیحی در دست نیست و هیچ‌كس نمی‌داند واقعا دایی او را می‌خواهد یا نه، هر چند كه پروین اعلام كرده با وضعیتی كه در فصل اخیر داشت، در پرسپولیس نمی‌ماند.

قرارداد دو ساله عادل كلاه‌كج با توجه به مسائل مالی و شرایط دوطرف سر جای خودش باقی خواهد بود و شاید او نیز جزو بازیكنان جدا شده از پرسپولیس باشد.تا دو سه هفته پیش علی دایی روی محمد منصوری و مهدی شیری هم نظر مساعدی نداشت اما گفته می‌شود در مورد این دو هافبك تكنیكی تا حدودی تغییر عقیده داده است.

گفته می‌شود ماندن منصوری و شیری در پرسپولیس منوط به مذاكره با آنهاست و احتمالا تغییراتی در قرارداد ایشان لحاظ خواهد شد. در دو سه هفته اخیر یكی از آنهایی كه بحث جدایی‌شان از پرسپولیس مطرح بوده نبی‌الله باقری‌هاست اما گفته می‌شود نام او در لیست مازاد دایی نیست مگر اینكه خودش بخواهد برود.در مورد نبی هم شنیده می‌شود ماندن او در پرسپولیس بستگی به مذاكره و صحبت با سرمربی و باشگاه دارد.
اما نام سه نفر دیگر همه در لیست مازاد قرار گرفته است؛ اكبر صغیری، سعید حلافی و ضیاءالدین نیك‌نفس، سه بازیكن كه در فاصله دو نیم‌فصل به تیم‌های دیگر رفتند جایی در تیم سال بعد نخواهند داشت. با در نظر گرفتن تمام موارد فوق لیست مازاد دایی بین 7 تا 10 نفر خواهد بود هر چند خروجی‌های پرسپولیس را فقط این لیست مشخص نخواهد كرد؛ بازیكنانی كه قراردادشان را تمدید نمی‌كنند یا قرارداد مشروط دارند و بر سر سال دوم به توافق نمی‌رسند هم می‌توانند لیست خروجی قرمزها را مثل دو سال اخیر پر و پیمان كنند

پروین : اگر حاج آقا هدایتی بگذارد محمد استیل آذینی می شود

مرجع خبری پرسپولیس : علی پروین سرمربی سابق پرسپولیس و اسطوره این باشگاه كه در برگزاری حاشیه‌ جام یونس شكوری به دوربین‌های تلویزیونی پاسخ می‌داد.

وی درباره احتمال حضورش به عنوان عضو هیئت مدیره پرسپولیس گفت:«من 4 جلسه با آقای سعیدلو برگزار كردم و حرف‌هایم را زدم و حالا قرار است آنها در این زمینه به ما خبر بدهند.

او كه ظاهراً دوباره به دلایلی از علی دایی دلخور است در پاسخ به سوالی درباره احتمال موفقیت او در فصل بعد با بی‌تفاوتی گفت:«اگر یارگیری خوب بكنند، حتماً موفق می‌شوند. اما مهمترین سوال درباره سرنوشت محمد پروین در پرسپولیس بود.» علی پروین گفت:«اسم من روی سر این بچه سنگینی می‌كند.

به نظر من محمد نباید از استیل آذین جدا می‌شد و باید تا آخر فوتبالش در این باشگاه می‌ماند. الان هم بعد از این همه مدت نیمكت‌نشینی ما نمی‌گذاریم او در پرسپولیس بماند، چون اصلا به صلاح نیست. البته محمد با پرسپولیس قرارداد دارد اما اگر حاج آقا(هدایتی) اجازه بدهد، او را امسال به استیل آذین می‌فرستم.

این گفت‌وگوی پروین در شرایطی انجام شد كه در طول مصاحبه نیمی از تنه حسین هدایتی مالك استیل آذین شانه به شانه پروین در كادر دوربین قرار داشت

T I N A 05-30-2010 07:36 AM

منصوری: با سپاهان به توافق رسیدم / در پرسپولیس نمی مانم

مرجع خبری پرسپولیس : محمد منصوری اظهارداشت: از 2، 3 تیم لیگ برتری پیشنهاد دارم اما با توجه به اینکه از مدتها قبل با سپاهان اصفهان صحبت کرده بودم کارم با این تیم تمام شده است.

وی ادامه داد: آنها از نیم‌فصل دنبالم بودند و من با قلعه‌نویی صحبت کردم. صحبتهای اولیه را انجام دادم و اگر اتفاق خاصی نیفتد به زودی سپاهانی می‌شوم.

هافبک فصل گذشته پرسپولیس افزود: این فصل را با مصدومیت شروع کردم و همین روی فوتبالم تأثیر بدی گذاشت اما با این تفاسیر با قهرمانی پرسپولیس خاطرات خوش فصل را تمام کردیم.

منصوری اظهارداشت: از وقتی دایی به کادر فنی پیوست عدم حضورم در بوشهر این تفکر را بوجود آورد که از قصد به بوشهر نرفتم. حتی در بازی با ابومسلم هم چنین حرف و حدیثی را برایم پیش آوردند اما دایی به من اعتماد کرد و در 2، 3 بازی اخیر به من میدان داد و تیم قهرمان شد.

وی ادامه داد: پرسپولیس تجربه خوبی برایم بود اما با این یارگیری که کردند و در پست من با 2 بازیکن به توافق رسیدند دیگر ماندن در این تیم به نفعم نیست. تا حالا هم از سوی باشگاه با من هیچ تماسی نداشتند. در پرسپولیس خاطرات خوبی داشتم، همیشه پرسپولیسی می‌مانم و آرزوی موفقیت برای تیم محبوبم دارم.

منصوری خاطرنشان ساخت: مشکلی در این فصل با پرسپولیس نداشتم. کاشانی واقعا انسان محترم و خوبی است که همیشه به من و خانواده‌ام لطف داشته و برای وی و دایی آرزوی موفقیت می‌کنم.

T I N A 05-30-2010 07:36 AM

پرسپولیس یك پله بالاتر از فصل قبل

مرجع خبری پرسپولیس : خیلى ها اعتقاد دارند كه پرسپولیسى ها خیلى آستانه تحملشان كم بود كه نتوانستند http://www.perspolisnews.com/images/...ri-derbi68.jpgبیش از ۲۱ هفته با زلاتكو كرانچار كنار بیایند و خیلى هاى دیگر هم اعتقاد دارند اگر على دایى زودتر به پرسپولیس مى آمد، در پایان لیگ چنین سرنوشتى گریبان سرخ پوشان را نمى گرفت.

پرسپولیس كه لیگ نهم را با كرانچار شروع كرده بود، با على دایى و با كسب عنوان چهارمى به پایان رساند، عنوانى كه شاید خود پرسپولیسى ها هم به تعبیرى انتظار آن را نداشتند.

پرسپولیسى ها با دایى در جریان رقابتهاى لیگ برتر براى آنكه سرنوشت آسیایى شدن خود را به اما و اگر نسپرده باشند، در كنار لیگ جام حذفى را بسیار جدى گرفتند و توانستند در آن به مقام قهرمانى برسند.

پرسپولیس كه با على دایى چند هفته اى را خوب نتیجه مى گرفتند، در انتهاى كار و در هفته هاى پایانى دچار مشكلات عدیده شدند، مشكلاتى كه براى سرخ پوشان از بازى با ابومسلم شروع شد.

با تمام این تفاصیل پرسپولیس نسبت به تیم فصل قبل با آن همه ستاره در جدول یك پله بالاتر ایستاد .

على دایى
اگر بخواهیم كه منصفانه به ماجراى پرسپولیس نگاه كرده و منكر تلاش هاى زلاتكو كرانچار نشویم، باید بگوییم كه او در پرسپولیس عملكردى به مانند على دایى داشت و همین مساله باعث شد تا كمتر نوك تیز انتقادات به سوى او سرازیر شود. على دایى در شرایطى كه هیچكس انتظار آن را نداشت، سكان هدایت سرخ پوشان را در دست گرفت و توانست نشان دهد كه در كار مربیگرى اندك اندك دارد به مرز پختگى كامل مى رسد.
دایى اگر چه مشتركاً با كرانچار به مقام چهارم لیگ دست یافت، اما در قهرمانى پرسپولیس در جام حذفى در كنار حاج حبیب كاشانى نقشى اساسى و تعیین كننده داشت.

همه بازیكنان پرسپولیس
سپهر حیدرى، علیرضا محمد، هادى نوروزى، حسین بادامكى، شیث رضایى، عادل كلاه كج، میثاق معمارزاده، كریم باقرى، میثم بائو، مجتبى زارعى، تیاگو فراگا، محسن خلیلى، مجتبى شیرى، علیرضا حقیقى، جلال اكبرى، هوار محمد، ابراهیم شكورى، حمیدرضا على عسكرى، نبى الله باقرى ها، وستلى برازیلیا، اشپیتیم آرفى، محمد منصورى، مهدى شیرى، سامان آقا زمانى، محمد پروین و اكبر صغیرى همه بازیكنان پرسپولیس در لیگ نهم بودند.

تماشاگر میلیونى
پرسپولیسى ها همراه تراكتورسازان تبریزى به لحاظ داشتن پشتوانه تماشاچى از تیم هاى پرطرفدار لیگ به حساب آمدند، تیمى كه بیش از یك میلیون تماشاگر از بازیهایش در ورزشگاه آزادى و دیگر ورزشگاه هاى كشور دیدن كرد تا به لحاظ تعداد تماشاگر، سالى موفق را پشت سر بگذارد، یك میلیون و یكصد و بیست و نه هزار تماشاگر، همه آن تعداد تماشاگرانى بودند كه در موفقیت هاى پرسپولیس طى سال جارى و سال گذشته لیگ نقش كلیدى داشتند و توانستند به بهترین شكل ممكن از تیم محبوب شان حمایت كنند.

ركورددار بازى
سپهر حیدرى مدافع میانى سرخ پوشان ركورددار بازى در تیمى بود كه به لحاظ مهره شرایط چندان نامناسبى را نداشت.
سپهر در مجموع لیگ چیزى حدود
۲هزار و ششصد و شانزده دقیقه براى پرسپولیس بازى كرد، تا ركورددار بازى در تیم پر مهره پرسپولیس لقب بگیرد.
سپهر حیدرى به جز بازى با ذوب آهن و فولاد آن هم در دور برگشت لیگ در بقیه بازیهاى پرسپولیس در طول لیگ نهم و حذفى یكى از بازیكنان ثابت این تیم بود.

۴ قضاوت براى مظفرى زاده

سعید مظفرى زاده با ۴ بار قضاوت دیدارهاى تیم پرسپولیس در طول رقابتهاى لیگ نهم ركوددار قضاوت بازیهاى این تیم بود.
پرسپولیس با سعید مظفرى زاده در بازى سخت خود در لیگ در مقابل مس كرمان به نتیجه تساوى ۲ بر ۲ رسید. سرخ پوشان در بازى با سایپا كه در كرج برگزار شد، با قضاوت سعید مظفرى زاده به پیروزى ۲ بر صفر رسیدند.سعید مظفرى زاده دربى برگشت ۲ تیم سرخابى را نیز در ورزشگاه آزادى قضاوت كردند كه با پیروزى ۲ بر یك قرمزپوشان همراه بود. بازى با تراكتورسازى هم آخرین دیدارى بود كه پرسپولیسى ها در آن به نتیجه مساوى یك بر یك رسیدند كه باز قضاوت آن با سعید مظفرى زاده بود.

بهترین گلزن
كریم باقرى هافبك با تجربه سرخ پوشان با زدن ۱۰ گل در طول رقابتهاى لیگ نهم، عنوان بهترین گلزن پرسپولیس را به خود اختصاص داد.
باقرى ۷ گل از ۱۰ گل خود را در نیم فصل اول زد و ۳ گل دیگر خود را نیز در نیم فصل دوم به ثمر رساند.
باقرى در بازى با صباى قم، ذوب آهن، شاهین بوشهر، راه آهن، مقاومت سپاسى و ابومسلم در دور رفت و در بازى با تیمهاى پیكان، استقلال و ملوان در دور برگشت براى پرسپولیس گلزنى كرد.

خشن ترین بازیكن
حسین بادامكى خشن ترین بازیكن سرخ پوشان در طول لیگ نهم بود.
بادامكى در دیدار با تیمهاى پاس و سایپا در دور رفت و در دیدار با تیمهاى استقلال اهواز، ذوب آهن، راه آهن، پیكان، استقلال و تراكتورسازى از داوران كارت زرد دریافت داشت تا تعداد كارت زردهایش در طول لیگ نهم به عدد ۷ برسد و به واسطه آن خشن ترین بازیكن پرسپولیس لقب بگیرد.
همه گلزنان پرسپولیس
۱۰ گل: كریم باقرى
۸ گل: هادى نوروزى
۶ گل: محسن خلیلى
۴ گل: هوارمحمد و سپهر حیدرى
۳ گل: میثم بائو
۲ گل: مجتبى زارعى و وستلى برازیلیا
۱ گل: اشپیتیم آرفى، شیث رضایى، محمد پروین و تیاگو فراگا
۴ گل، ۴ بازى
كریم باقرى كاپیتان تیم پرسپولیس در نیم فصل اول لیگ ركوردى را در گلزنى از خود بر جاى گذاشت كه هیچ بازیكنى در این تیم پرطرفدار موفق به تكرار آن نشد.
باقرى در ۴ بازى متوالى پرسپولیس در مقابل تیمهاى صباى قم، ذوب آهن، شاهین بوشهر و راه آهن براى سرخ پوشان گلزنى كرد كه ۲ گل آن از روى نقطه پنالتى بود.پرسپولیس با گلهاى كریم باقرى به یك پیروزى یك بر صفر و ۳ تساوى دست یافت.

مغضوب هر ۲ مربى
محمد پروین از جمله مغضوبین تیم پرسپولیس در لیگ نهم بود. پروین كه در دوران زلاتكو كرانچار كمتر مورد توجه این مربى قرار داشت و كمتر به بازى گرفته مى شد، با آمدن على دایى دیگر فراموش شد و به روى سكوها تبعید گشت. پروین در ۱۵ هفته پایانى لیگ هرگز براى سرخ پوشان به میدان نرفت و فینال رقابتهاى جام حذفى كه با قهرمانى سرخ پوشان به پایان رسید را هم از روى سكوهاى سیمانى ورزشگاه آزادى به تماشا نشست.

اُفت آقاى گل اسبق

محسن خلیلى در طول لیگ نهم هرگز آن گلزن مورد انتظار نبود و به لحاظ فوتبالى نیز با افت شدیدى روبرو بود.
خلیلى اگر چه در تیم فصل اول به دلیل ضعف هایش كمتر به بازى گرفته شد، اما با آمدن على دایى یك بار دیگر این فرصت را پیدا كرد تا به میادین فوتبال برگردد، بازگشتى كه متاسفانه همراه با موفقیت هم براى او نبود.خلیلى فرصت هاى طلایى بسیارى را در مقابل دروازه حریفان براى پرسپولیس از دست داد و باعث شد تا برخى از رسانه هاى گروهى به عملكرد او انتقاد كنند.

مرد سرعت
مجتبى زارعى بازیكن فصل گذشته تیم راه آهن كه در لیگ نهم براى نخستین بار بازى در تیم بزرگى چون پرسپولیس را تجربه مى كرد، یكسال ناموفق را پشت سر گذاشت.
زارعى نه آن تكنیك مورد نیاز یك مهاجم را داشت و نه قدرت گلزنى یك بازیكن ششدانگ را. او تنها در زمین مى دوید و به دلیل همین دوندگیهاى بى دلیل خود گاهى از اوقات به دلیل اشتباهات مدافعان تیمش را صاحب موقعیت مى كرد . زارعى در واقع مرد سرعت پرسپولیسى ها بود.

عملكرد دروازه بانان
میثاق معمارزاده در نیم فصل اول و از مجموع ۱۷ بازى این تیم در ۱۴ بازى تیمش شركت داشت. اما در نیم فصل دوم تنها در ۶ بازى توانست پیراهن سرخ پوشان را به تن كند و در ۱۱ بازى هم به عنوان ذخیره حقیقى بر روى نیمكت ذخیره ها نشست.
میانگین
میانگین برد: ۶/۲
میانگین مساوى: ۴/۲
میانگین باخت: ۸/۴
میانگین گل زده: ۳۵/۱
میانگین گل خورده: ۱۷/۱
میانگین امتیاز: ۵۵/۱

برزیلى ناموفق

وستلى برازیلیا مهاجم تكنیكى تیم پرسپولیس كه در دوران سرمربیگرى كرانچار در زمره بازیكنان مورد اعتماد این مربى صرب بود با آمدن على دایى به پرسپولیس تقریباً فراموش شد، بطورى كه صحبت از انتقال او به تیمهاى دیگر لیگى نیز در برهه اى از زمان مطرح گشت.وستلى در پرسپولیس ماند و تمریناتش را انجام داد تا بتواند با كسب آمادگى لازم اعتماد على دایى را هم بدست آورد كه این اتفاق نیفتاد. وستلى در نیم فصل دوم لیگ تنها در بازى آخر سرخ پوشان در مقابل سپاهان ۲۵ دقیقه به میدان رفت، تا به نوعى سنت شكنى كرده باشد.

T I N A 05-30-2010 07:37 AM

تمام حاشیه های حضور سعیدلو در باشگاه
پرسپولیس به هیچ فردی بدهکار نیست

مرجع خبری پرسپولیس : رئیس سازمان تربیت بدنی در بازدیدی غیر منتظره و سر زده از باشگاه
http://www.perspolisnews.com/images/...y%20of%203.jpg پرسپولیس، ضمن برگزاری جلسه‌ای با حبیب کاشانی، از بخش‌های مختلف این باشگاه نیز بازدید کرد.

دکتر سعیدلو امروز (شنبه) در بازدیدی 4 ساعته از باشگاه پرسپولیس، در جریان آخرین مسائل مربو
ط به این باشگاه بزرگ تهرانی قرار گرفت.

دکتر سعیدلو در جلسه‌ای با حبیب کاشانی گزارشی از آخرین وضعیت باشگاه پرسپولیس دریافت کرد. در این جلسه همچنین برای اولین بار گزارشی از بودجه پرسپولیس به صورت مکتوب، به رئیس سازمان تربیت بدنی ارائه شد.

کریم باقری، کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس نیز در جلسه‌ دکتر سعیدلو و کاشانی حضور داشت و مسائل و مشکلات مربوط به بازیکنان را مطرح کرد.

کریم باقری همچنین در بخشی از جلسه که به موضوع افزایش بی‌رویه قیمت بازیکنان در فصل نقل و انتقالات اختصاص داشت، نظرات خود را مطرح کرد و راه کارهای مناسب برای مواجهه با این مسائل را ارائه داد.

در جلسه دکتر سعیدلو و حبیب کاشانی علاوه بر مسائل باشگاه پرسپولیس در خصوص وضعیت مدیریتی باشگاه و نیز مسائل مربوط به فصل نقل و انتقالات و مشکلات مربوط به جذب بازیکنان و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها در این فصل نیز بحث و تبادل نظر شد.

سعیدلو: کسی کمک شخصی به پرسپولیس نکرده است

رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: تا به امروز کسی به صورت شخصی پولی را به باشگاه نیاورده است. اگر کسی مدعی چنین مسئله‌ای است مدارک خود را ارائه کند.

دکتر سعیدلو پیش از بازدید از بخش‌های مختلف باشگاه پرسپولیس، افزود: جلسه خوبی با آقای کاشانی داشتیم و درباره مسائل مختلفی صحبت کردیم. آقای کاشانی در این فصل زحمات زیادی برای باشگاه پرسپولیس کشیدند و توانستند با همت و تلاش و برنامه ریزی، قهرمانی را برای هواداران این تیم به ارمغان بیاورند.

رئیس سازمان تربیت بدنی در پاسخ به این سئوال که آیا حبیب کاشانی به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به کار خود ادامه خواهد داد، گفت: مشکل حضور آقای کاشانی در باشگاه پرسپولیس با نظر مثبت وزیر آموزش و پرورش حل شده و کار انتقال ایشان به سازمان تربیت بدنی، قطعی شده است. بهرحال وزیر آموزش و پرورش هم از اینکه شخصیتی مثل آقای کاشانی بتواند به ورزش کشور خدمت کند، استقبال کرده‌اند.

سعیدلو در پاسخ به سئوال شبکه خبر تلویزیون درباره ادعای برخی افراد مبنی بر هزینه شخصی برای پرسپولیس، تأکید کرد: تا به امروز هیچ‌کس به صورت شخصی برای باشگاه هزینه نکرده است و چنین ادعایی درست نیست. اگر کسی چنین ادعایی دارد مدارکش را نیز ارائه دهد تا مسائل به صورت شفاف روشن شود.

حاشیه‌های بازدید

- ارائه گزارش حبیب کاشانی به رئیس سازمان تربیت بدنی مبنی بر اینکه باشگاه پرسپولیس از داشتن ساختمان اختصاصی و نیز زمین تمرین اختصاصی محروم است، با ابراز شگفتی دکتر سعیدلو مواجه شد. رئیس سازمان تربیت بدنی در همین راستا اعلام کرد مساعدت‌های لازم برای اینکه ساختمان باشگاه هر چه زودتر به نام باشگاه پرسپولیس صورت می‌گیرد.

- دکتر سعیدلو اعلام کرد هزینه تعمیرات استخر و سونای مجموعه درفش‌فر که قرار است به زودی و با بازسازی برخی از قسمت‌های آن، به عنوان کمپ تیم پرسپولیس مورد بهره برداری قرار گیرد، از سوی سازمان تربیت بدنی پرداخت خواهد شد.

- رئیس سازمان تربیت بدنی با حضور در طبقات مختلف ساختمان باشگاه پرسپولیس، از تک تک بخش‌های باشگاه بازدید و با متصدیان مربوطه، گفت و گو کرد.

- دکتر سعیدلو در پایان بازدید خود از بخش‌های مختلف باشگاه پرسپولیس در سالن کنفرانس این باشگاه پاسخ گوی سوالات خبرنگاران شد.

- تعیین و معرفی اعضای هیئت مدیره، تثبیت جایگاه حبیب کاشانی و مدیرعاملی ایشان، امکان حضور پیشکسوتان پرسپولیس در هیئت مدیره و نحوه همکاری احتمالی آنها، سرفصل سوالات خبرنگاران از ریاست مجمع باشگاه پرسپولیس بود.

- همچنین حبیب کاشانی در خلال صحبت‌های رئیس سازمان تربیت بدنی درباره ادامه وضعیت حضور خود در باشگاه پرسپولیس، آخرین وضعیت لیست ورودی و خروجی بازیکنان پرسپولیس برای فصل آینده و کمک‌های مالی سازمان به باشگاه، پاسخ گوی سوالات خبرنگاران بود.

کاشانی از ارائه لیست بازیکنان مورد نیاز و مازاد از سوی علی دایی خبر داد و ارایه اخبار جدید در این خصوص را به روزهای آینده موکول کرد.

T I N A 05-30-2010 07:37 AM

میداودی: هیچ وقت نگفتم گزینه اولم پرسپولیس است
میداودی: اولویتم تیمهای اماراتی هستند

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال استقلال اهواز در فصلی که گذشت، گفت: هیچ وقت نگفتم گزینه اولم برای فصل بعد پرسپولیس است.

"میلاد میداودی" ظهارداشت: هیچ گاه نگفتم گزینه اولم برای فصل بعد پرسپولیس است. طی روزهای اخیر همواره شایعاتی مبنی بر پیوستن من به تیمهای استقلال و پرسپولیس شنیده می‌شود در حالی که من از این موضوعات بی‌خبرم.

وی افزود: در این میان برخی شیطنت می‌کنند و نام من را هر روز برای یک تیم اعلام می‌کنند. از همان ابتدای فصل نقل و انتقالات گفتم که اولویت اصلی‌ام مذاکره با اماراتی‌هاست و در صورتی که با آنها به توافق نرسم به گزینه‌های داخلی فکر می‌کنم.

وی در پایان گفت: اولویت اصلی‌ام لژیونر شدن است اما در صورتی که این اتفاق نیفتد سایر پیشنهاداتم را بررسی خواهم کرد چون هنوز زود است در خصوص تیم فصل بعدم تصمیم بگیرم.

T I N A 05-30-2010 07:38 AM

اظهارات سعیدلو و کاشانی در جمع خبرنگاران / تکمیلی

سعیدلو :فكر می‌كردم پرسپولیس قصر داشته باشد / اعضای هیات مدیره بزودی معرفی می‌شوند / پروین درهیات مدیره باشد یا نباشد، پرسپولیسی است
مرجع خبری پرسپولیس : رییس سازمان تربیت بدنی گفت: اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس مشخص شده‌اند http://www.perspolisnews.com/images/...%20saeedlo.jpgو بزودی اعلام می‌شوند.

علی سعیدلو در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در مورد اینكه عنوان شده بود امروز هیات مدیره باشگاه پرسپولیس معرفی می‌شوند، گفت: توافق‌هایی بر سر اعضای هیات مدیره انجام شده و مجموعه به جمع‌بندی اسامی نهایی رسیده است. بزودی نفرات اعلام می‌شوند. تكلیف اعضای هیات مدیره مشخص است.

فكر می‌كنم بیشتر از اینكه به فكر اعلام اسامی نفرات باشیم، باید به فكر انجام كار باشیم. درست است كه طول كشیده، اما آیا اشكالی دارد؟ معتقدم اشكالی ندارد، چرا كه كارها در حال انجام شدن است و اعضا با آرامش خیال كارهای محول شده را انجام می‌دهند.

وی در مورد بازدیدش از باشگاه پرسپولیس گفت: بازدید خوبی بود. هم بحث كردیم هم بازدید بود. به هر حال فكر می‌كردم این گونه باشگاه‌ها كه این همه پول خرج می‌كنند باید قصری داشته باشند؛اما دیدم كه منابع آن‌ها خیلی محدود است.

در واقع كار آن‌ها صرفه‌جویی در حد اعلا است. دیدم كه باشگاه بزرگی مانند پرسپولیس چه ساختمان كوچكی دارد.

رییس سازمان تربیت بدنی در مورد دو شغله بودن حبیب كاشانی اظهار نظری نكرد و در مورد حضور پروین در لیست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: پروین اگر هیات مدیره باشند یا نباشند، پرسپولیسی هستند. هیات مدیره محدود به چند نفر است و بر اساس یك برگه كاغذ به عضویت هیات مدیره درمی‌آیند؛ اما بسیاری هستند كه ارزش‌شان بیشتر است و كمك می‌كنند. همه اعضای فوتبال هستند و كسی خارج نیست.

وی در مورد خصوصی سازی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس گفت: از شما سوالی دارم. اگر خصوصی سازی كنیم خوب است یا نكنیم؟ ما قانون را رعایت می‌كنیم. مقدمات كار آماده شده و در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار داده شده است. آن‌ها باید بر اساس ترازنامه باشگاه‌ها و دیگر موارد، تصمیم بگیرند كه آیا این باشگاه باید وارد بورس شود یا فرابورس؟

سعیدلو در پاسخ به سوالی كه آیا حمایت‌هایی كه از باشگاه پرسپولیس می‌شود، از استقلال هم انجام خواهد شد گفت: این حمایت‌ها از آن تیم هم انجام می‌شود؛ حتی بیشتر.

* كاشانی: سال آینده 50 تا 60 درصد درآمدزایی خواهیم داشت

در ادامه حبیب كاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس با تشكر از حضور سعیدلو، رییس سازمان تربیت بدنی از این بازدید گفت: شاید این اولین باری است كه مدیران سازمان تربیت بدنی زمان می‌گذارند و از باشگاه مردمی پرسپولیس بازدید می‌كنند. باشگاه پرسپولیس كه بیش از 40 سال قدمت دارد، هنوز سند ساختمانش را در اختیار ندارد. امیدواریم بزودی این مساله برطرف شود.

وی افزود: در این بازدید گزارشی را در مورد فعالیت‌های باشگاه پرسپولیس و مجموعه‌های در اختیار این باشگاه مانند درفشی فر تقدیم سعیدلو شد كه امیدواریم این مشكلات برطرف شود.

كاشانی در مورد مامور شدنش به سازمان تربیت بدنی و رفع مشكل دو شغله بودنش گفت: وزیر آموزش و پرورش امروز نامه مامور شدن من به سازمان تربیت بدنی را امضا كردند و من به این سازمان مامور خواهم شد. مسوولان سازمان باید بررسی‌های نهایی را انجام دهند كه ببینند به نوعی می‌شود این مشكل را حل كرد یا نه؟

وی در مورد اینكه آیا در این بازدید سعیدلو كمك مالی به باشگاه پرسپولیس كرده است گفت: یكی از مشكلات ما این است كه هر گاه مسوولی برای بازدید به مكانی می‌رود، سریع نامه‌ای را به او می‌دهیم تا كمك مالی بگیریم؛ اما در این جلسه اصلا بحث مالی نشد. تنها بحث، كارشناسی بود. برای اولین بار بودجه سالیانه خود را تقدیم رییس سازمان تربیت بدنی كردیم و برای اولین بار هم قرار شد باشگاه 50 تا 60 درصد درآمدزایی داشته باشد و از این بودجه دولتی كمتر استفاده كند و خودش درآمدزایی كند.

سرپرست باشگاه پرسپولیس در مورد فصل نقل و انتقالات و فعالیت‌های باشگاه پرسپولیس گفت: لیست دایی، سرمربی تیم خود را گرفته‌ایم و از آن میان با سه یا چهار بازیكن مذاكره انجام داده‌ایم. با این بازیكنان به توافق رسیده‌ایم و طی چند روز آینده ثبت خواهیم كرد. فصل را بر اساس چیزی كه دایی خواسته آغاز خواهیم كرد و از 26 خرداد كار خودمان را شروع می‌كنیم.

كاشانی در مورد اینكه لیست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس نهایی شده و آیا افرادی مانند پروین یا دیگر پیشكسوتان پرسپولیس در آن حضور دارند، گفت: به جمع‌بندی نهایی رسیده‌ایم و در چند روز آینده نفرات معرفی خواهند شد. اینكه اسامی تطبیق داده شده چه كسانی خواهند بود، به نظر ریاست سازمان تربیت بدنی به عنوان مجمع بستگی دارد. هر زمان و هر فردی كه آن‌ها تصمیم بگیرند، برای ما محترم است.

كاشانی در مورد حضور پروین در هیات مدیره گفت: حضور او طبیعتا افتخاری است؛ اما نمی‌دانم كه در هیات مدیره حضور دارد یا نه. اسامی به سعیدلو رییس مجمع داده شده است و آن‌ها هر فردی را صلاح بدانند، در جمع‌بندی نهایی معرفی می‌كنند. با افراد هیات مدیره صحبت شده و بزودی معرفی می‌شوند.

گفتنی است كریم باقری كاپیتان تیم پرسپولیس پس از بازدید سعیدلو از باشگاه، بدون انجام هیچ مصاحبه‌ای محل باشگاه را ترك كرد.

T I N A 05-30-2010 07:38 AM

مرجع خبری پرسپولیس : حضور حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس در برنامه دیروز ورزش و مردم فرصتی بود بر ناگفته های مدیریت وی در طول چند ماه گذشته .

کاشانی که با حضور در این برنامه و ارائه اسناد مستند به مجری و کارشناس این برنامه پرده از رویدادهایی در پرسپولیس برداشت که در هیچ یک از تیم های لیگ دسته سوم نیز اتفاق نیافتاده است.

قراردادهای میلیونی از پول هواداران و ادعاهای بی مورد مدیریتی , مدیران گذشته پرسپولیس از نکات جالب این برنامه بود . کاشانی در بخشی از سخنان خود گفت:

پس از این سخنان بود که رئیس پیشین هیات مدیره پرسپولیس در مقام پاسخگو با لهنی تند برآمد . وی گفت :
رئیس هیات مدیره باشگاه استیل‌آذین گفت: همیشه دوست داشتم حرمت‌ها حفظ شود اما حالا می‌گویم نادانان و جاهلان در اظهارنظرهای خود بیشتر دقت كنند.

حسین هدایتی خصوص اظهارات صبح امروز سرپرست باشگاه پرسپولیس مبنی بر این كه " آنهایی كه حرف از اسپانسر سه میلیاردی می‌زنند عوام فریبی می‌كنند " اظهار داشت: باید خدمت آقایان بگویم اگر ما اسپانسر سه میلیاردی یا بیشتر داریم فقط به خودمان ارتباط دارد و به هیچ كسی مربوط نیست كه درباره ما اظهار نظر كند.

حال پس از گذشت تنها یک روز از این اتفاقات رئیس ورزش کشور آب پاکی را بر روی دست مدیر سابق پرسپولیس و برخی رسانه های نوشتاری ریخت و گفت :

تا به امروز کسی به صورت شخصی پولی را به باشگاه نیاورده است. اگر کسی مدعی چنین مسئله‌ای است مدارک خود را ارائه کند."

سعیدلو در پاسخ به سئوال شبکه خبر تلویزیون درباره ادعای برخی افراد مبنی بر هزینه شخصی برای پرسپولیس، تأکید کرد: "تا به امروز هیچ‌کس به صورت شخصی برای باشگاه هزینه نکرده است و چنین ادعایی درست نیست. اگر کسی چنین ادعایی دارد مدارکش را نیز ارائه دهد تا مسائل به صورت شفاف روشن شود."

در پایان روی سخن ما با مالک باشگاه استیل آذین می باشد :
همیشه دوست داشتیم حرمت‌ها حفظ شود اما حالا می‌گویم آقای نادان و جاهل در اظهارنظرهای خود بیشتر دقت كن !
چون باشگاه پرسپولیس برای هواداران است و به این باشگاه، مسئولان و بازیكنانش افتخار می‌كنیم هیچ كس نمی‌تواند برسر هواداران منت بگذارد .
بهتر است دست از عوام فریبی برداری !!دوست دارم این ضرب‌المثل را بهم شنوی كه "كافر همه را به كیش خود پنداردو بس !

T I N A 05-30-2010 07:39 AM

مرجع خبری پرسپولیس : مروری داریم بر اخبار پرسپولیس در 24 ساعت گذشته در چند خط:

مذاكره با آلمانی‌ها بالاخره نتیجه داد و به گفته علیپور، پرسپولیس اردوی تابستانی‌اش را از روز 9 تیر ماه در كمپ دورتموند برپا می‌كند.

باشگاه در نامه‌ای به نلو وینگادا اعلام كرد كه طلب 68 هزار دلاری او را تا دوشنبه پرداخت خواهد كرد.

علی دایی از مولایی خواسته كه برنامه‌هایش برای بدنسازی پیش از فصل پرسپولیس را تا دو روز آینده در اختیار او قرار بدهد.

سرخپوشانی كه در لیست فصل آینده دایی جایی ندارند، برای تسویه حساب، از امروز به باشگاه فراخوانده شدند .

گزارش آنچه كه در دربی روز چهارشنبه امیدهای پرسپولیس و استقلال اتفاق افتاده بود، صبح پنج‌شنبه در اختیار حبیب كاشانی قرار گرفت.

اشپیتیم آرفی، تیاگو فراگا و وسلی برزیلیا با دریافت بلیت‌های‌شان از باشگاه، بامداد امروز ایران را ترك كردند.

باشگاه سایپا جواب آخرش برای انتقال كریم انصاری‌فرد به پرسپولیس را فردا رسما اعلام می‌كند.

در نامه‌ای كه در اختیار تمام باشگاه‌ها قرار گرفته، دكتر هاشمیان روز پنج‌شنبه به باشگاه پرسپولیس اعلام كرد كه قبل از امضای قرارداد با هر بازیكن جدید، درباره او از كمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون، تاییدیه بگیرد.

مشكل سرور سایت اینترنتی باشگاه اگرچه حل شده اما به گفته علیپور فرمت این سایت قرار است بار دیگر تغییر كند كه این كار، زمانی سه چهار هفته‌ای را می‌طلبد.

روزنامه پرسپولیس كه پیش شماره آن در روز قهرمانی منتشر شد، از روز 16 خرداد ماه به صورت داخلی و از 20 خرداد ماه به طور رسمی روی كیوسك می‌رود.

علی سعیدلو پس از بازدید امروز از باشگاه پرسپولیس عنوان كرد: جلسه بسیار خوبی را برگزار كردیم و برخی كارها مورد بررسی قرا گرفت تا انشاءالله این باشگاه نتایج خوبی در آینده كسب كند.

سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: مثل برخی افراد نیستم كه همیشه نامه دریافت كنم و كمك بخواهم. حبیب كاشانی اظهار داشت:‌ جلسه بسیار خوبی با رئیس سازمان تربیت‌بدنی برگزار كردیم و موارد مختلفی را در خدمت ایشان مورد بررسی قرار دادیم.

محمد منصوری اظهارداشت: از 2، 3 تیم لیگ برتری پیشنهاد دارم اما با توجه به اینکه از مدتها قبل با سپاهان اصفهان صحبت کرده بودم کارم با این تیم تمام شده است.

مهاجم سایپا( انصاری فر ) گفت: با باشگاه پرسپولیس به توافق نهایی رسیده‌ام و فصل آینده در این تیم توپ خواهم

T I N A 05-30-2010 07:39 AM

انصاری‌فرد: با پرسپولیس به توافق نهایی رسید

كریم انصاری فرد در مورد شایعه حضورش در پرسپولیس اظهار داشت: با مسئولان باشگاه پرسپولیس مذاكره‌ كرده‌ام و با آنها به توافق نهایی رسیدم. البته قرارداد داخلی امضا نكرده‌ام ولی فصل آینده قطعا در پرسپولیس بازی خواهم كرد.
مهاجم سایپا در مورد اینكه یك فصل دیگر با باشگاه سایپا قرارداد دارد گفت: مشكلی نیست و انشاا... رضایت‌نامه‌ام را از باشگاه دریافت می‌كنم. با مایلی‌كهن در این مورد صحبت كرده‌ام.

T I N A 06-02-2010 08:26 AM

وسلی از پرسپولیس جدا شد

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با دریافت رضایتنامه از این تیم جدا شد.

وسلی برازیلیا مهاجم برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس، صبح دیروز با مراجعه به باشگاه و دریافت مطالباتش برگه تسویه حساب خود را امضاء و رضایتنامه‌اش را دریافت کرد.

وی در مدت حضورش در تیم پرسپولیس در نیم فصل اول به عنوان بازیکن ثابت و ذخیره به میدان رفت. اما پس از غیبت در اردوی نیم فصل و تأخیر در بازگشت به ایران از ترکیب تیم کنار گذاشته شد. که نهایتاً در انتهای فصل در آخرین دیدار مقابل سپاهان و دیدار رفت فینال جام حذفی مقابل گسترش فولاد تبریز به میدان رفت.

T I N A 06-02-2010 08:27 AM

دایی: با عقیلی مذاكره كرده‌ام اما قول كاپیتانی نداد‌ه‌ام
مگر می شود بازوبند کاپیتانی پرسپولیس را با پول قیاس کرد؟

http://www.perspolisnews.com/images/...rabi/daei3.jpgمرجع خبری پرسپولیس : شایعات مختلف درباره بازیكنان مد نظر پرسپولیس برای پیوستن به این تیم و كسب اخبار دقیق در این ارتباط سبب شد دایی در گفت‌وگو با سایت پرسپولیس به این مسائل جواب دهد.

*در حالی كه پس از قهرمانی پرسپولیس هیچ مصاحبه‌ای نداشته‌اید، اخبار و شایعات مختلفی درباره مذاكرات شما با بازیكنان مختلف به گوش می‌رسد.

-شایعات كه همیشه وجود دارد، اما من پس از قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی با هیچ خبرنگار و هیچ روزنامه‌ای صحبت نكرده‌ام.

*یكی از روزنامه‌ها خبری منتشر كرده بود مبنی بر مذاكره شما با هادی عقیلی و وعده دادن كاپیتان دومی پرسپولیس به این بازیكن. -من می‌گویم با هیچ روزنامه و خبرنگاری صحبت نكرده‌ام و 90 درصد اخباری كه از قول من منتشر می‌شود تنها گمانه زنی‌های دیگران است. تأیید می‌كنم با هادی عقیلی صحبت كرده‌ام اما درباره كاپیتانی و این قبیل مسائل صحبتی نداشته‌ایم.

*شایعه مطرح شده این بوده كه در قبال دریافت مبلغی كم‌تر از رقم پیشنهادی عقیلی، وی كاپیتان دوم پرسپولیس خواهد شد.

-واقعاً كه بعضی‌ها چه حرف‌های خنده داری می‌زنند. مگر می‌شود بازوبند كاپیتانی پرسپولیس را با پول قیاس كرد؟ همان طور كه گفتم چنین ادعایی از ریشه كذب محض است.

*اگر امكان دارد از وضعیت در بازار نقل و انتقالات صحبت كنید؟

-تمام سعی ما در پرسپولیس این است كه با توجه به بضاعت باشگاه، نسبت به جذب نفرات مورد نظرمان اقدام كنیم. در این راه آقای كاشانی تلاش مضاعفی می‌كنند تا از این بابت مشكلی احساس نشود.

*بنابراین خیال هواداران راحت باشد كه تیم خوبی برای فصل آینده بسته خواهد شد؟

-مطمئن باشید گزینه‌های مد نظرمان را جذب خواهیم كرد و به امید خدا با تیمی پر قدرت وارد رقابت‌های فصل آینده خواهیم شد.

T I N A 06-02-2010 08:28 AM

ادعای مضحک یک سایت خبری: حقیقی منشوری می شود!

http://www.perspolisnews.com/images/...hi-ezdevaj.jpgمرجع خبری پرسپولیس : هنوز هیچ منبعی خبر فوق را تایید نکرده و به نظر می رسد این موضوع از پایه بی اساس و فقط تلاشی برای به حاشیه کشاندن پرسپولیس است.

به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس، وبسایت یک روزنامه ورزشی که چندی پیش به دلیل انتشار مطالب خلاف واقع توقیف شده است؛ ادعا کرد علیرضا حقیقی سنگربان جوان پرسپولیس و تیم ملی ایران به دلیل شایعه ارتباطش با الناز شاکردوست بازیگر سینما از سوی فدراسیون فوتبال منشوری خواهد شد!

این سایت حتی به نقل از یکی از اعضای ستاد منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال مصاحبه ای منتشر کرده است: «اگر چه رابطه های خصوصی افراد خارج از زمین فوتبال به خودشان مربوط است و نمی خواهیم در آن دخالت کنیم اما این موضوع دیگر مربوط به روابط خصوصی نیست زیرا وقتی در استادیوم های ورزشی کشور نام این بازیگر سینما را صدا می زنند نمی توانیم از آن چشم پوشی کنیم! به همین دلیل امکان دارد این بازیکن را که در دربی پایتخت هم حاشیه هایی داشت منشوری تلقی کنیم»

این ادعا در حالی مطرح می شود که مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفته بود لیگ دهم بازیکن منشوری ندارد. خبر ارتباط علیرضا حقیقی و الناز شاکردوست بازیگر سینما نخستین بار از سوی روزنامه خبر ورزشی مطرح شد و طرفین خیلی زود آن را تکذیب کردند. وبسایت خبرآنلاین چند روز بعد در مطلبی با عنوان "رابطه علیرضا حقیقی و الناز شاکردوست چگونه خبرساز شد؟" ادعا کرد از آنجایی که این دو در مراسم معرفی بهترین های جشنواره فیلم فجر در کنار یکدیگر بودند و با عنایت به اینکه مجموعه گروه خبر در خصوص نامشروع بودن این رابطه اطمینان نداشت خبر ازدواج این دو ستاره فوتبال و سینما را منتشر کرد!

ستاره پرسپولیس هم روز بعد با تنظیم شکایت نامه ای و تقدیم آن به مراجع قضایی از این مجموعه شکایت کرد که طبق روال شکایت های قبلی به شکایت سنگربان پرسپولیس نیز رسیدگی نشد. خبر منشوری بودن حقیقی در حالی منتشر می شود که به نظر می رسد یک شیطنت رسانه ای از سوی مافیای فوتبال برای به حاشیه کشاندن حقیقی و باشگاه پرسپولیس خواهد بود.

T I N A 06-02-2010 08:29 AM

فرخزادی: بعضی ها نمی خواهند هدایتی و کاشانی آشتی کنند

http://www.perspolisnews.com/images/...farokhzadi.jpgمرجع خبری پرسپولیس : در تمام این چند ماه مجید فرخزادی را در فوتبال ندیدیم اما این دلیل نمی‌شود كه عضو سابق هیات مدیره پرسپولیس در چارت مدیریتی جدید باشگاه هم جایی نداشته باشد.

خودش البته حاضر نیست در این باره به صراحت حرفی به زبان بیاورد: «دكتر سعیدلو قول داده بود كه هیات مدیره جدید پرسپولیس خرداد ماه معرفی شود. این دیگر به رییس سازمان بستگی دارد كه چه زمانی را انتخاب كند. درباره خودم هم همه چیز به نظر سعیدلو برمی‌گردد. ما مشاوره‌های‌مان را داده‌ایم و بقیه را اجازه بدهید او اعلام كند.»

و بعد با اشاره به اختلاف هدایتی و كاشانی اینطور می‌گوید: «آنها هر دو پرسپولیسی‌اند و در كنار هم می‌توانند كمك زیادی به باشگاه بكنند البته بعضی‌ها نمی‌خواهند این دو نفر به هم نزدیك شوند ولی زمینه فراهم است كه آنها در یك نشست دوستانه اختلاف‌ها را كنار بگذارند تا تیر بعضی‌ها به سنگ بخورد.

خود من برنامه‌هایی دارم و به زودی آنها را با هم آشتی می‌دهم.» فرخزادی در عین حال، احتمال حضور دوباره حسین هدایتی در هیات مدیره پرسپولیس را هم رد نمی‌كند: «بالاخره در این مورد هم سعیدلو است كه تصمیم می‌گیرد.» در پایان درباره این ادعای مدیرعامل استقلال كه «سعیدلو به صراحت گفت به استقلال كمك نمی‌كند»

هم مجید فرخزادی می‌گوید: «سعیدلو به پرسپولیسی‌ها گفته باید قسمت اعظم هزینه‌های باشگاه را خودشان تامین كنند. او به هر دو باشگاه گفته كه 60 درصد هزینه‌ها را خودشان باید با درآمدزایی تامین كنند و 40 درصد باقیمانده را سازمان تربیت بدنی كمك می‌كند. مگر این حرف بدی است؟»

T I N A 06-02-2010 08:29 AM

گفت و گو با مردی که 16 است در پرسپولیس ماندگار شده

مرجع خبری پرسپولیس : پرسپولیس هر سال چهره عوض می‌كند، عده‌ای می‌روند و گروهی تازه می‌آیند. مربی اخراج می‌شود، مربی دیگر با جار و جنجال زیاد می‌آید. مدیرعامل با دلخوری بركنار می‌شود و نفر بعدی با هزار وعده و امیدواری سر جای مدیر قبلی می‌نشیند.

ستاره‌ها پیراهن قرمز را از تن بیرون می‌آورند و مهره‌های دیگر سرخپوش می‌شوند تا در فوتبال ایران به نوایی برسند. حتی دامنه تغییرات به اجزای كوچك‌تر تیم هم می‌رسد، پس چنانچه فردی 16 سال دراین تیم ماندگار شود، باید فرد ویژه‌ای باشد؛ فرید زرینه پزشك پرسپولیس همان فرد ویژه است كه با مدیران، مربیان و بازیكنان زیادی كار كرده و در تمام اتفاقات تلخ و شیرین كنار تیم پرسپولیس بوده است.

صلاح دیدیم به جای گفت‌وگو با بازیكنانی كه یك سال قرمزند و سال بعد نه، با فردی صحبت كنیم كه 16 سال برای پرسپولیس زحمت كشیده و خیلی كم به صفحات روزنامه‌ها و تیترهای درشت آن راه یافته است.

آقای زرینه چند سال است كه در تیم پرسپولیس حضور دارید؟
■ تقریبا اواخر سال 73 بود كه آمدم. دقیقا اسفند همان سال و الان در سال شانزدهم حضورم در پرسپولیس هستم.

قبل از شما چه كسی پزشك پرسپولیس بود؟
■ فردی به نام آقای قربانی بودند كه وقتی من آمدم، یك ماه قبل از آن از پرسپولیس رفته بودند. ورود من هم همزمان شد با حضور مرحوم ثابتی‌فر كه چند سالی با هم كار كردیم.

قهرمانی امسال حتما جزو خاطرات شیرین شما خواهد بود اما حتما شما خاطرات شیرین زیادی در پرسپولیس دارید.
■ مسلما این قهرمانی شیرین بود به خاطر اینكه زحمت زیادی كشیدیم و خوب شد كه این همه زحمت نتیجه‌ای به همراه داشت اما برای من دو خاطره از بقیه ماندگارتر و شیرین‌تر است. یكی قهرمانی دو سال پیش و دیگری قهرمانی سال 80. در آن سال سه هفته مانده به پایان لیگ ما 4 امتیاز از استقلال عقب بودیم. فكر كنم استقلال باید از بازی خود چهار امتیاز می‌گرفت. آنها تنها یك برد و یك مساوی گرفتند اما ما هر دو بازی‌مان را بردیم. آنها اگر در انزلی مساوی می‌كردند قهرمان می‌شدند و ما در تهران با فجر بازی داشتیم. قبل از آن بازی هیچ كس فكر نمی‌كرد قهرمان شویم. حتی علی پروین شب قبل از بازی در جلسه تیم به بازیكنان گفت: «شما بروید این بازی را ببرید، فكر نمی‌كنم استقلال در انزلی برنده شود. اینطوری آنها با تفاضل گل قهرمان می‌شوند و قهرمانی‌شان زیاد دلچسب نیست.» با این حال ملوان استقلال را برد و ما هم با گل ابراهیم اسدی كه خیلی دیر زده شد، قهرمان شدیم. خاطرات بعدی هم مربوط به دربی است. یك بار با گل هاشمی نسب یك-2 عقب افتادیم اما علی كریمی دقیقه 90 گل زد كه هیچ كس انتظارش را نداشت. یك بار هم در فینال جام حذفی افشین پیروانی گل زد و یك-2 بردیم. گل كریمی در فصل گذشته، گل خلیلی دو سال پیش و همین گل امسال كریم باقری هم خاطره‌ساز شد. خلاصه چند بار از دست استقلال جستیم كه همه‌اش خاطره‌ساز بوده.

حتما بعد از این گل‌ها، شادی شما هم ویژه بوده؟
■ شادی دو گل را هیچ وقت فراموش نمی‌كنم. یكی همان گل ابراهیم اسدی بود كه اصلا رفتم داخل زمین و وقتی اسدی به سمت نیمكت می‌آمد پریدم روی سر او كه البته داور متوجه نشد. یكی هم گل سپهر در دقیقه 96 بود كه من كیف پزشكی‌ام را پرت كردم هوا. شادی‌ام در آن لحظه اصلا قابل وصف نیست اما كارم كاملا غیر ارادی بود چرا كه در حالت عادی من هیچ وقت چنین كاری نمی‌كنم.

مهمترین بازگشت بازیكنان به تركیب كه در این 16 سال به دست شما اتفاق افتاد، كدام بوده؟
■ دو مورد را به خاطر دارم. یكی قبل از بازی با استقلال بود كه یك-2 با گل‌های گل‌محمدی و ابوالقاسم‌پور بردیم. قبل از آن بازی افشین پیروانی و ابراهیم اسدی به شدت مصدوم بودند. آقای پروین به من گفت می‌شود كاری كرد؟ و من هم جواب دادم اگر بشود، روز آخر جواب می‌گیریم كه پروین گفت هر كاری از دستت برمی‌آید، انجام بده. تیم به این دو نفر خیلی احتیاج داشت اما من 5 روز بیشتر وقت نداشتم. با این حال ما كارمان را انجام دادیم و روز آخر این دو نفر تمرین سبك انجام دادند و در بازی هم اتفاقا ستاره‌های تیم‌مان بودند. پیروانی كه دفاع را كاملا جمع كرده و اسدی موتور تیم بود. یك بار هم مهرزاد معدنچی در تیم ملی مصدوم شد، 5 روز مانده بود به بازی سپاهان كه دچار كشیدگی شد اما به بازی رسید و در دقیقه 90 با ضربه آزاد گل زد و ما بردیم. قبل از آن هیچ وقت برایم پیش نیامده بود كه بازیكنی در زمین از من تشكر كند. دیدم مهرزاد در حال دویدن به سمت نیمكت است. او همیشه دنیزلی را بعد از گل‌هایش بغل می‌كرد اما من اصلا حواسم نبود و داشتم خوشحالی می‌كردم كه دیدم به بقیه علامت می‌دهد بروید كنار. مهرزاد آمد و من را در آغوش گرفت، حركت معدنچی خیلی در روحیه‌ام تاثیر گذاشت. بعد از آن اتفاق، آقای باقری هم همین امسال چند بار این كار را انجام داده است كه در خاطرم مانده.

حتما در این مدت طولانی مصدومیت‌های غیرمترقبه و شدیدی در پرسپولیس دیده‌اید، كدام‌شان بدتر از همه بوده؟
■ همیشه كشیدگی عضله همسترینگ و خونریزی آن حداقل سه هفته زمان نیاز دارد اما معدنچی یك هفته‌ای خوب شد. من نمی‌گویم كاری كردم، هر چه بود كار علمی بود اما گاهی اوقات با تجربه‌ای كه دارید متوجه می‌شوید می‌توان میانبرهایی زد كه در عین حال پایه و اساس علمی داشته باشد. من خودم تجربه كرده‌ام كه اگر بازیكن بخواهد، خوب می‌شود. مثلا در مورد پیروانی و اسدی، هر دو نفر می‌خواستند كه بازی كنند و روزی سه بار فیزیوتراپی می‌كردند. در همین مصدومیت آخر آقای باقری، روزی 6 بار فیزیوتراپی می‌كردیم چون قبل از بازی با تراكتورسازی برایش حاشیه درست كرده بودند. این تكنیك مخصوص ما نیست اما وقتی اصولی كار كنید و بازیكن هم خودش بخواهد، نتیجه می‌گیرید.

نگران‌كننده‌ترین مصدومیتی كه در پرسپولیس دیدید كدام بود؟
■ معمولا مصدومیت‌هایی مثل پارگی رباط به خاطر طولانی بودن دوری از میدان، ناراحت‌كننده است اما نگران‌كننده نیست. فكر می‌كنم نگران‌كننده‌ترین مصدومیتی كه دیدم در یكی از بازی‌ها یا تمرین‌هایمان اتفاق افتاد كه سر سعداوی و گل‌محمدی محكم به یكدیگر برخورد كرد و ترسیدیم كه ضربه مغزی شوند. ما بلافاصله كارهای اولیه را انجام دادیم، بعد هم رفتیم بیمارستان و سی‌تی‌اسكن گرفتیم اما خدا را شكر كه خونریزی اتفاق نیفتاد. یك بار هم در مشهد و بازی با ابومسلم، یكی از بازیكنان حریف روی كریم باقری خطا كرد و هر سه لیگامنت شانه ایشان پاره شد و استخوان ترقوه‌شان قشنگ بیرون زد كه واقعا صحنه دردناكی بود.

معمولا در پارگی رباط، شدت درد و ناراحتی آنقدر زیاد است كه بازیكنان حتی گریه می‌كنند، در پرسپولیس چنین چیزی دیده‌اید؟
■ بله، پارگی رباط ناراحتی زیادی دارد. در این سال‌های اخیر كه محسن خلیلی در تیم ملی مصدوم شد. میثاق معمارزاده هم مقابل پاس این چنین بود.

T I N A 06-02-2010 08:30 AM

وقتی حرفی از هافبک دفاعی به میان نمی آید
مرجع خبری پرسپولیس : در فصلی كه گذشت پرسپولیس بیشترین ضربه را از نبود یك هافبك دفاعی مقتدر در میانه میدان خورد، هافبكی كه بتواند رابط خوبی برای خط دفاعی و بازیكنان هجومی پرسپولیس باشد.

در سیستم 1-3-2-4 نبود هافبك دفاعی آماده یعنی مرگ یك تیم. پرسپولیس هم كه با این سیستم پا به رقابت‌ها گذاشت، هافبكی در حد و اندازه‌های نام دیگر بازیكنان برای حضور در میانه میدان نداشت.

نه عادل كلاه‌كج متخصص بازی در این پست بود و نه حسین بادامكی. تیاگو تنها بازیكنی بود كه به حضور در این پست آشنایی كامل داشت كه البته این برزیلی هم به تنهایی نمی‌توانست نقش 2 هافبك دفاعی هماهنگ را به نمایش بگذارد.

بازی در سیستم 1-3-2-4 نیاز به 2 هافبك دفاعی دارد كه یكی بازیساز و رابط خط دفاعی و خط هجومی باشد و دیگری بدود و عنصر جنگیدن را به نحو احسن تعریف كند.

پرسپولیس فصل گذشته عاری از چنین هافبك‌هایی بود. نكته جالب‌تر اینكه برای فصل جدید هم نامی از هافبك‌های تدافعی كارساز و متخصص در لیست خرید علی دایی وجود ندارد.

جلال حسینی، غلامرضا رضایی، كریم انصاری‌فرد، محمد نوری، محمدرضا خلعتبری و امیرحسین فشنگچی بازیكنانی هستند كه لیست 6 نفره علی دایی را برای حضور در پرسپولیس تشكیل می‌دهند.

نبود هافبك‌های تدافعی در این لیست بیش از حد تصور به چشم می‌خورد. هافبك‌هایی مثل پژمان نوری و فرزاد آشوبی می‌توانستند در این لیست حضور داشته باشند تا معضل خط میانی پرسپولیس 2 ساله نشود.

نوری و‌ آشوبی كه به راحتی می‌توانند خط میانی پرسپولیس را به یك خط میانی ایده‌آل تبدیل كنند چرا و به چه دلیل نباید راهی به لیست علی دایی پیدا كنند؟ بازیكنانی كه به دلیل تعصب بالا به پرسپولیس با اشاره دایی و كاشانی و بدون شرط و شروط به پرسپولیس می‌آیند چرا باید پشت خط بازیكنان دیگر قرار بگیرند؟ آقای دایی به هوش باش تا پرسپولیس در لیگ دهم هم از نبود هافبك‌های دفاعی مقتدر ضربه نخورد.

T I N A 06-02-2010 08:31 AM

شرط 200 میلیونی برای رضایتنامه پروین / رای معمارزاده دوشنبه اعلام می شود

هر کس پروین را می خواهد 200 میلیون بپردازد

مرجع خبری پرسپولیس : باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که هر تیمی خواهان محمد پروین است باید 200 میلیون به باشگاه پرداخت کند.

محمد پروین یکی از بازیکنانی است که ساز جدایی سر داده و از حالا 2 تیم پیکان و استیل‌آذین نیز خواهان این بازیکن هستند اما باتوجه به اینکه پروین یکسال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد، مسئولان این تیم اعلام کردند که هر تیمی خواهان پروین است باید 200 میلیون تومان به باشگاه پرداخت کند تا رضایتنامه وی را بدهند.

رای معمارزاده دوشنبه اعلام می شود
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که رأی کمیته انضباطی به احتمال فراوان دوشنبه آینده اعلام خواهد شد. عباس علیپور اظهارداشت: فعلا به علت تعطیلات اعلام رأی میثاق معمارزاده به تعویق افتاده اما تا دوشنبه آینده به احتمال فراوان رأی وی اعلام خواهد شد.

در خصوص تمدید قرارداد وی هم باید بگویم که احتمال هر چیزی وجود دارد و شانس تمدید قرارداد وی بسیار است.
همچنین علیپور در خصوص اردوی آلمان گفت: رفتن به اردوی آلمان تا نهم تیر قطعی شده و این اردو با حضور بازیکنان فعلی که در لیست دایی هستند و جدید صددرصد شده و ما در این تاریخ به آلمان خواهیم رفت.

اکنون ساعت 04:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.