![]() |
به به آقا مهدی مبارک باشه
ایشالله بری تا قرمز :d |
اوا.. من دیشب نصفه شبی فروم بودم. کی صورتی شدی مهدی نارنجی ؟؟ اِ.. حالا که صورتی شدی چی صدات کنم ؟؟
مبارکه آقا مبارک.. |
دنیا خانوم |
نه سبزه رو چون ندیدمت نمی دونم هسی یا نه، نمی تونم صدات کنم.خدایی ش مهدی نارنجی ملکه ذهنم شده سخته عوض کردنش.
باید تمرین کنم مهدی صورتی صدات کنم.. صورتی..صورتی... تو می تونی غزل ! |
آقا مهدی تبریک!
|
اول از همه یه تبریک ویژه به آقا مهدی که رنگش پلنگ صورتی شده و به جمع ناظرین سایت پیوستن . تبریک مهدی جان :53:انشالا در مقام صدر اعظم ببینمت :d
تبریک میگم به تمامی دوستان و عزیزان ارتقاء یافته : رزیتا خانم :53:- فرشته خانم :53:- مهرگان خانم:53: - شراره خانم :53:- محمد عزیز ( بیگی خودمون ) :53:و ... این اسامی بود که در ذهن من ذخیره شده بود ، اگر سایر دوستان از قلم افتادن من رو به بزرگواری خودشون ببخشند . |
نقل قول:
ضمن سپاس و تقدیر از کوروش عزیز بابت این حسن انتخاب و اعتمادش:cool: به آقای مهدی عزیز مدیر پرتلاش و کاربر خستگی ناپذیر انجمن درجه جدیدش رو تبریک عرض میکنیم:53::53::53: مهدی جان مبارکت باشه انشاءلله تو زندگیت هم همیشه تکخال باشی :cool::cool::cool::cool: |
سپاس
مریم خانوم |
به تمامی عزیزان ترقیده فعلی تبریک و خسته نباشید عرض میکنم ترق تروق ها هنوز تمام نشده و این پست صرفا جهت سر کار گذاشتن سایر عزیزان و البته روحیه دادن به اونها ست . موفق باشید. |
اقا مهدی تبریک عرض میکنم
|
اکنون ساعت 12:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |