![]() |
|
بیایید ،بیایید به گلزار بگردیم برین نقطه ی اقبال چو پردار بگردیم بیایید که امروز به اقبال بپیروز چو عشاق نو آموز بر آن یار بگردیم در این خاک در این مزرع به جز مهر به جز عشق دگر بذر نکاریم در این غم چو زاریم در این دام شکاریم دگر کار نداریم دراین کار بگردیم شما مست نگشتید وز ان باده نخوردید چه دانید که در چه شکاریم خیزید مخوسبید که هنگام صبوح است ستاره ی روز امد به آثار بدیدیم |
هنـوز هم |
نی حدیث راه پر خون میکند
قصه های عشق مجنون میکند در غم ما روزها بیگاه شد روزها با سوز ها همراه شد روزها گر رفت گو رو باک نیست تو بمان ای انچه چون تو پاک نیست شمع و پروانه منم بسته می خوانه منم رسوای زمانه منم دیوانه منم یار پیمانه منم از خود بیگانه منم رسوای زمانه منم دیوانه منم چون باد صبا در به درم با عشق و جنون همسفرم شمع شب بی سحرم از خود نبود خبرم تو ای خدای من شنو نوای من زمین و اسمان تو میلرزد به زیر پای من مه ستاره گان تو میسوزد به ناله های من |
بدترين
شكنجه اين است كه ديگر نتواني دوست بداري... |
این روزها غذایم شده کلی بغضای نترکیده..... |
کاش می دانستم چیست؟ |
آسمان من |
در هوایت بی قرارم روز شب
سر ز کویت بر ندارم روز و شب زان شبی که وعده کردی روز وصل روز و شب را میشمارم روز و شب |
همیشه نمی شود |
اکنون ساعت 12:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |