![]() |
|
پروین اعتصامی؛ از مرگ تا قتل!این استاد دانشگاه به بیفایده بودن طرح چنین موضوعاتی اشاره و عنوان کرد: طرح این مسائل درباره شخصیتهای ادبی فایدهای ندارد و به نظر من، بیفایده و غیرمستند است؛ زیرا اگر مسألهای بود، خانواده او مطرح میکردند. |
|
|
چند حکایت تامل برانگیز |
پیوسته حدیث من به گوشت بادا قوتم ز لب شکر فروشت بادا بیمن چو شراب ناب گیری در دست شرمت بادا ولیک نوشت بادا **** ای هجر مگر نهایتی نیست ترا وی وعدهی وصل غایتی نیست ترا ای عشق مرا به صد هزاران زاری کشتی و جز این کفایتی نیست ترا **** نه صبر به گوشهای نشاند ما را نه عقل به کام دل رساند ما را چون یار ز پیش میبراند ما را کو مرگ که زین باز رهاند ما را **** آورد زری عماد رازی بچه را تا بنماید عمود رازی بچه را رازی بچه هر شبی عمادالدین را بردار کند چنان که غازی بچه را **** گفتم که به پایان رسد این درد و عنا دستی بزند به شادمانی دل ما دل گفت کدام صبر ما را و چه کام ور غم سختست شادکامی ز کجا **** این دل چو شب جوانی و راحت و تاب از روی سپیدهدم برافکند نقاب بیدار شو این باقی شب را دریاب ای بس که بجویی و نیابیش به خواب **** هم طبع ملول گشت از آن شعر چو آب هم رغبت از آن شراب چون آتش ناب ای دل تو عنان ز شاهدان نیز بتاب کاریست ورای شاهد و شعر و شراب **** زان روی که روز وصل آن در خوشاب در خواب شبی بر آتشم ریزد آب با دل همه روزم این سوئالست و جواب کاخر شبی آن روز ببینم در خواب **** آن شد که به نزدیک من ای در خوشاب دشمنام ترا طال بقا بود جواب جانا پس از این نبینی این نیز به خواب بر آتش من زد سخن سرد تو آب **** بوطالب نعمه ای سپهرت طالب بر تابش آفتاب رایت غالب در دور زمانه یادگاری نگذاشت بهتر ز تو گوهری علی بوطالب **** هرچند که بر جزو بود کل غالب باشد همه جزو کل خود را طالب جزویست که کل خویش را ماند راست بوطالب نعمه از علی بوطالب **** ای گوهر تو بر آفرینش غالب چون رحمت ایزد همه خلقت طالب از جملهی اولاد نبی چون تو کراست فرزند تو و هر دو علی بوطالب **** بس شب که به روز بردم اندر طلبت بس روز طرب که دیدم از وصل لبت رفتی و کنون روز و شب این میگویم کای روز وصال یار خوش باد شبت **** با بخل بود به غایتی پیوندت کز قوت حکایتی کند خرسندت وینک ز بلای بخل تو ده سالست تا نشخور شیر میکند فرزندت **** دل باز چو بر دام غم عشق آویخت صبر آمد و گفت خون غم خواهم ریخت بس برنامد که دامن اندر دندان از دست غم آخر به تک پای گریخت **** |
پيشگيري از درد ستون فقرات |
آياميدانيدكه... |
|
ها ها ها..... |
| اکنون ساعت 02:53 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |