![]() |
کلیپ صوتی طنز کردی کرمانشاهی . واج آرایی خ
1 فایل پیوست
دوستان جدیدی که به جمعمون اضافه شدها ند خوش اومدند
ان شاالله حسابیییییییی لذت ببرید اینجا :d میبرید قول میدم .... ============================ بچه ها نمیدنم از این حرکتا استقبال بکنین یا نه ;) kh.zip دانلود کنین ببینین خوشتون میاد شروع میکنین به شکستن سرم ؟ واج آرایی خ به زبان کرمانشاهی ... آقا یه رو خور دانه پیم خیرالله و ناو خیاوان ..... اگه خوشتون اومد یه چیزای دیگه هم میذارم براتون... |
مگه میشه کسی اینجا باشه ولذت نبره
نقل قول:
|
نقل قول:
ویییییییییییییییییی خدا مردم از خنده روده به دلم نماند مشی کورش ای چه بود:21::21: بیان عزیز به جمع ما خوش آمدی |
سلام به دوستان قدیمی و دوستان جدید!
تاپیکی با عنوان : "دیروز،امروز و فردای کرمانشاه" میخواستم ایجاد کنم، به نظرتون موضوعش در چه موردی باشه بهتره؟ شاید بشه در مورد گذشته حال و آینده تمام مسائل کرمانشاه بحث کرد... و یا اینکه اسمشو "کرمانشاه من" بذارم. |
کلیپ صوتی طنز کردی - آموزش زبان لکی خنده دار
1 فایل پیوست
خو ممنونم از ای همه ذوق و شوقی که از خودتان در کردین برای او کلیپ صوتی که براتان هشتم
جز عسل بانو هیشکی هیشی نگفت ! بنابراین به پاس و میمنت این همه استقبال و کف و سوت کلیپ دوم رو هم میگذارم. amozeshe-laki.zip ======================== سعی کنین این نوشته هایی که با رنک سفید نوشته ام بعد از اینکه کلیپ رو گوش دادین بخونین. چکله تویکان :d = بچه خورده های فامیل خوانکه = جا نانی گوجینه = کوچکترین عضو گله کو = حمله دسته جمعی و بی رحمانه ولکتم = به شدت خسته ام سگ بوه باوم ار بچم = پدرم دچار سگ گرفتگی شود اگر بروم :24: دویت ارن ؟ درست مینویسم ؟ به او ضربه وارد کرد :eek: خدات بوه مامور = واگذارت کردم به خداوند متعال قابل توجه آقای نریتر شانه به سر دارکوب نیست ! الان خلپان خوینته مکم :24:{B Adabi} شما را غرق خون میکنم شهیدته مکم = :21::24: شما را به شهادت میرسانم. |
سلام همشهری های عزیزمن این کلیپ آموزش لکی رو قبلا گوش دادم پیشنهاد میکنم که همه گوش بدن حالا من این کلیپ خیلی دوست داشتم به هر کی می رسیدم اینو براش میذاشتم از قضا یکی از اونایی که این کلیپو براش گذاشتم خودش از این طایفه بود منم که نمی دانستم دیدم خیلی بد داره بهم نگاه میکنه منم به روی خودم نیاوردم گفتم تا خلپانه خونیم نکرده دربرم دیگه از اون روز کلیپو از گوشیم حذف کردمنتیجه اخلاقی :تا وقتی طرف مقابلتانه خوب نشناختین باهاش شوخی نکنید
|
بابا اخه خدایی این هیچ توهین و بی ادبی توش نیست خیلی قشنگه ادم باید برای طنز ارزش قائل باشه واقعا نباید عصبانی بشن
مگه من کرد نیستم ؟ من از نود درصد اس ام اس ها که درست میکنند استقبال میکنم این واقعا قشنگه بلهبعضی چیزها هست که توهینه تخریبه نه اونکسی که درستش کرده مجاز بوده و نه بقیه در انتشارش ... اما این واقعا طنزه جالبیه ... |
سلام
میبینم که بحث شوخی و طنز و خنده گرم گرمه، اما کسی پیدا نشد که نظری در مورد پیشنهاد من بده. اصلا" خوبه بده زشته چیه؟ |
نقل قول:
:) ســــــــــلام به همه سلامت و دلخوش باشین همیشه . . . آقا مهدی خیلی چاکریم ، پست هایی که میزنی سوپاپ اطمینان تالاره و همه ی حرفات هم که حرف حق هستن ایشالا که همه جا موفق باشی . به نظر بنده ی کوچکترین این تاپیک که شما میخوای بزنی وجودش برای تالار کرمانشاه کاملا ً ضروریه و به گمان من باعث میشه وزن تالار کرمانشاه بیشتر بشه . مثل اغلب مواقع دست روی خوب موضوعاتی میذاری ، خوشحال کننده س که همچین موضوعاتی مطرح و پیگیری بشن . |
سلام خو بین من تازه امروز با هاتون آشنا شدم.راستی منم کردم.واز آشنا ی با شما خیلی خوشحالم.
|
اکنون ساعت 01:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |