![]() |
به همه عزیزان تبریک میگم :53::53: |
سلام |
دارم فکر میکنم سایتمون هم داره جمع و جور میشه هم داره سر و سامان بیشتری می یابه، هم اینکه خیلی داره خوش میگذره ! |
به همه دوستان عزیز تبزیک میگم
امیدوارم توی کارتون موفق بشید {پپوله} |
سلام
اول تشکر میکنم از ادمین گرامی به خاطر سمتی که به من دادن،ایشالله که برای سایت مثمر ثمر باشم و دوم اینکه به دوستان دیگه هم تبریک میگم و برای آنها آرزوی موفقیت دارم .:53::53: |
mohammad.90 |
یهک دونیاسپاسی...
یهک دونیاسپاسی بهرێزانی سایتی خۆمان دهکهم وپربهدڵ ئاواتهخۆازی سهرکهوتنی ههمووئازیزان ودۆستانی خۆشهویستم ههیه هێوادارم به خزمه ت کردن بهم سایته بتوانم قهره بووی بکه مهوه. دیسانیش دهست خۆشانهوپێ دهلێم {پپوله}:53:{پپوله}:53:{پپوله}:53:{پپوله} یک دنیا سپاسگزار بزرگواران سایت خودمان هستم و از ته دل آرزوی موفقیت همه عزیزان ودوستان خوبم را دارم، امیدوارم بتوانم با خدمت به این سایت تلافی کنم. باز هم دست مریزاد :cool: |
به همه ی دوستان عزیز ارتقا یافته تبریک میگم:53:
امیدوارم شاهد موفقیتهای بیشتر شما دوستان در همه ی مراحل زندگی باشیم |
تبریک
سلام خدمت دوستان .
ما که نبودیم نمیدونیم چه خبر بوده و چه ها گذشته . به تمام دوستانی که ارتقاء گرفتن تبریک می گم . امیدوارم موفق باشید:53: |
همکار گرامی
mohammad.90 اقا محمد به خاطر حضور فعال اخیرشون و حسن خلقشون با توجه به نزدیک بودن بعضی از رویدادهای ورزشی مهم , به صورت ازمایشی مدیر کل بخش ورزش سایت شدند براشون ارزوی توفیق دارم بهشون خسته نباشید عرض میکنم و امیدوارم حداکثر همکاری ممکن رو با ما داشته باشند و بلافاصله مدیر ثابت شوند . مدیریت ازمایشی و موقت قبلا سابقه داشته همانطوری که در این تاپیک مشخص هست . امیدوارم محمد عزیز هم به طور ویژه ای بخش مورد نظر خودش رو ساماندهی و مهیای رخدادهای ورزشی که در پی هستند بکنند . |
اکنون ساعت 09:41 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |