![]() |
نقــّـــــــــاشِ خــــوبی نــــبودم...
اما ایـــــــــــــن روزها... به لطـــــــــــفِ تــــــــــو... انـــتظــــــار را دیـــــــــــدنی میکـــــِـــــــشـَـم....!!!! |
اگر باعث گریه یک زن شدیدخیلی مراقب باشید، چون خدا اشکهای اورا میشمارد |
من دوستت دارم
بعضی وقتا تو دعوا فقط باید نگاه کنی! سکوت کنی! فحشاشو بده و بهونه هاشو به جون بخری! تموم که شد بغلش کنی و اروم. در گوشش بگی با من نجنگ ، من دوست دارم . :ezat khan: دختر کوچولو :چیکارم داشتی گفتی بیام اینجا؟ پسر کوچولو :میشه با پسرای دیگه بازی نکنی؟ :ummummum::ummummum: |
به تو اندیشیدن، |
ای کاش دنیای ما مثل نقاشیهای بچگی هامون زیبا و رنگی بود..... |
گله این است که رسم دنیا فراموشیست! |
هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست که یک نفر احساست رو بفهمه بدون اینکه |
دخترے که خودشـو واسه" عشقـش " لوس نکنـه...
که دخــتر نیسـت (!) باید سـر به سر عشــــقش بزاره... گاهے گازش بگیـره .. جـاے دندوناش رو لپـش بمـونه .. گاهـے نیشگونـش بگیـره .. سیـاه و کبـود شـه .. گاهـے بپره بغلـشو محـکم بوسـش کنـه .. شیرینـے رابطه و عشـق به هـمین.. شیطنـت ها و دیونه بازے هاسـت + بعضے وقت ها قربون صدقه و عزیزم و قسم و آیه ... جواب نمیده ....! یه موقع هایے باید به عشقت بگے بابا بیشور بفهم دوست دارم دیگه (!) |
فراموشش كرده ام
فقط گاهي بي اختيار اسمش را كه ميشنوم، ميشكنم... |
هرچه احساس داشتم نرسیده به مقصد.....بین فاصله ها مرد.... |
اکنون ساعت 01:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |