![]() |
باز هم طبق معمول مساوی.
اما به نظر من اگه تیم ها خصوصی بودن می شد در موردش فکر کرد. بقیه رو نمی دونم.:mad::mad::21::mad::mad: |
همیشه اینا مساوی می کنن:53:http://www.en.kolobok.us/smiles/arti...ozer/cards.gif
|
نگران نباشید پرسپولیس همیشه برنده است اگه یه وقتی هم میبازه دلش بحال استقلال میسوزه
|
شايد تعدادتون بيشتر باشه اما قهرمانياتون از استقلال خيلي كمتره شما حتي يه بارم نتونستين تو اسيا قهرمان شين در صورتي كه استقلال 2 بار تونسته قهرمانه اسيا بشه تمتون حالا حالاها بايد پيشه استقلال لنگ بندازه
|
نقل قول:
همون طوری که بر تو عیب نیست :d تو با اسی یا سپ؟:24:تکلیفه خودتو مشخص کن فردا تو سایت وگولنزج امید نوتونه تصمیم وگیره:21::21: |
شما که آقایی امید جان
من زیادی پیر شدم مادر;) |
شوت می زند کریم
سوی دروازه وحید سرکش است شوت باقری وحشت است سهم طالبی هی دعا کند هلا یا رب که تمام شود این وقت خسته ام ز شوت کریم کوهی از دلهره است و بیم نشود گل همی خواهم بخورد همه اش به تیر. |
بالاخره فردا معلوم میه کی میبره فعلا که درصد برد پرسپولیس از همه بیشتره.
|
عاشقم بر خلق و بر شوت کریم
خلق او اول بود شوتش عظیم. |
سپاهان سوراخه ............ نياوران يه كاخه قرار اين شعار رو استقلاليا و پرسپليسيا روز بازي بدن..... فارغ از نتيجه بازي ...هرچند استقلالم سوراخ اما نه به سوراخي سپاهان... |
اکنون ساعت 03:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |