![]() |
ترس بی دلیل مادران سبب افزایش عمل سزارین است
ترس بی دلیل مادران سبب افزایش عمل سزارین است |
سایت هوای پاك رونمایی شد
سایت هوای پاك رونمایی شد |
غذاخوردن در ظروف قرمز رنگ، اشتها را كاهش می دهد
شیوه ساده ای برای كاهش وزن |
یك میلیون روبات جایگزین كارگران چینی می شوند
یك میلیون روبات جایگزین كارگران چینی می شوند |
موتورسیكلت های برقی تهران جایگزین موتور سیكلت های فرسوده می شود
موتورسیكلت های برقی تهران جایگزین موتور سیكلت های فرسوده می شود |
هورمون چاقی خطر زوال عقل را در زنان افزایش می دهد
هورمون چاقی خطر زوال عقل را در زنان افزایش می دهد |
آزمایش خون تشخیص جنسیت جنین در هفته پنجم بارداری
آزمایش خون تشخیص جنسیت جنین در هفته پنجم بارداری |
قدرت عجیب و غریب دختر 8 ساله ی مازندرانی!
قدرت عجیب و غریب دختر 8 ساله ی مازندرانی!
فاطمه 8 ساله می تواند یک انسان تا وزن 80 کیلو را روی دوشش سوار کرده و دور اتاق بچرخاند یا اینکه مادر 126 کیلویی اش را با استفاده از یک چارپایه روی دوش خود سوار کرده و چند متر راه ببرد. دختر 8 ساله ساروی دو برابر دیگر همکلاسی هایش قد و وزن دارد و قدرت وی در بلند کردن اجسام به اندازه یک قهرمان وزنه برداری است. یک دختر 8 ساله ساروی قادر است مادر 126 کیلویی خود را روی دوشش سوار کرده و وی را با خود از اتاقی به اتاق دیگر ببرد. به گزارش ایران ناز این دختر فاطمه نادری نام دارد و در محله آرامگاه ساری زندگی می کند. فاطمه دانش آموز کلاس سوم ابتدایی دبستان شهید والفجر ساری است و برخلاف جثه بزرگی که نسبت به همسن و سالان خود در مدرسه دارد هرگز دختر پرخوری نیست و تقریباً به اندازه همکلاسی های خود غذا می خورد. هنوز درباره اینکه راز انرژی بیش از حد در بدن وی ناشی از چیست؟ بررسی صورت نگرفته است اما همه معلمان و همکلاسی هایش بر این باور تاکید دارند که فاطمه قدرتی برابر با یک ورزشکار حرفه ای وزنه برداری دارد و توان اصلی اش در پاهای قدرتمندی است که خدا به وی عطا کرده است. پی بردن اینکه انرژی غیر عادی در بدن این دختر چگونه تولید می شود نیاز به بررسی های تخصصی دارد اما اکنون در کمال سلامت است و مثل دانش آموزان دیگر درس می خواند و به مدرسه می رود. معصومه اصانلو، مادر این دختربچه درباره چگونگی کشف این خصوصیت خارق العاده فاطمه می گوید: سال 1380 ازدواج کردم و فاطمه در سال 1382 متولد شد. وزن و اندازه اش به هنگام تولد بزرگتر از بقیه نوزادان بود. در حالی که دخترم تازه شروع به راه رفتن کرده بود متوجه شدیم به طرز عجیبی علاقه مندی برای بلند کردن اشیای سنگین دارد. به طور مثال در سن دوسالگی گاز پیک نیک را از زمین بلند می کرد. اوایل از ترس اینکه مبادا با این کار به دخترم آسیبی برسد سعی می کردیم وی را از انجام این گونه کارها منع کنیم اما همواره وی از کوچک ترین فرصت برای بلند کردن اجسام از روی زمین استفاده می کرد. وی افزود: بر خلاف مقدار غذایی که فاطمه در روز می خورد وزن وی به طور مرتب بالامی رفت و جثه اش از سایر همسن و سالانش بیشتر و بزرگتر می شد تا اینکه وی را در پیش دبستانی ثبت نام کردیم. یکی از مربیان مدرسه وقتی علاقه مندی پنهان دخترم به بلند کردن اجسام سنگین را دید پس از چند بار تست گرفتن ما را به مدرسه احضار کرده و در این باره پرس و جو کرد و خواست تا این مساله را جدی تر پیگیر باشیم. از آن روز تاکنون بارها به شیوه های مختلف او را مورد آزمایش قرار دادیم و متوجه شدیم که خداوند در وجود دخترم نیرویی را قرار داده و با آن وی را قادر می سازد اشخاص و اجسامی که حرکت دادنش برای افراد بزرگسال مشکل و گاه محال است را به راحتی جابه جا کند. مثلاً او می تواند یک انسان تا وزن 80 کیلو را روی دوشش سوار کرده و دور اتاق بچرخاند یا اینکه مرا که 126 کیلوگرم وزن دارم را با استفاده از یک چارپایه روی دوش خود سوار کرده و چند متر راه برود. دخترم را برای ثبت نام در کلاس های جودو به باشگاه بردم ولی بعداز چهار ماه چون علاقه ای برای ادامه این ورزش نشان نداد از باشگاه بیرون آمد. وی می گوید: عاشق وزنه برداری و بلند کردن اجسام است اما به هر جا که تصور می کردیم بتوانند در این باره کمکی به ما کنند سر زدیم ولی جوابی نگرفتیم. چون اینجا می گویند ورزشی به نام وزنه برداری زنان وجود ندارد. دخترم طوری است که باید هر روز انرژی زیاد خود را با بلند کردن اجسام تخلیه کند و اگر مانع شویم عصبانی شده و به در و دیوار مشت می زند یا پرخاش کرده و به سر ما داد و فریاد می کند. فاطمه دختر 8 ساله ساروی نیز دراین باره می گوید: عاشق بلند کردن اجسام از روی زمین هستم. وقتی مادرم در خانه نیست همه کارهای خانه را انجام می دهم اما اصلاً خسته نمی شوم. یک روز در ایام محرم بود و مسئولان مدرسه برای همه بچه های اول تا پنجم آش نذری درست کرده بودند. من داشتم برای خوردن آب می رفتم مدیر و ناظم می خواستند دیگ بزرگ آش را جابه جا کنند اما زورشان نمی رسید. من کنارشان رفتم و یک طرف دیگ را گرفتم. آنها هم طرف دیگر را بلند کردند. همه از اینکه دختری به سن من می تواند اجسام به این سنگینی را بلند کند تعجب کردند. هر بار که زنگ ورزش داریم چون من از دویدن زود خسته می شوم وسط حیاط می ایستم و دو سه تا از دوستانم دست همدیگر را می گیرند و من آنها را دور خودم می چرخانم. اوایل بچه ها از این کار می ترسیدند اما الآن دیگر صف می ایستند تا من آنها را بچرخانم. از فاطمه می پرسیم از اینکه اجسام سنگین را روی دوش خود می گذاری بدنت درد نمی کند، پاسخ می دهد: اصلاً دردی را احساس نمی کنم. من فقط وقتی تند می دوم خسته می شوم. حالافاطمه 73 کیلو وزن دارد، تقریباً دو برابر همسن و سالان خودش، جثه اش هم از همه بچه های کلاسش بزرگتر است. این دختر بچه عاشق خوردن تخم مرغ و املت است. هرروز صبحانه را کامل خورده و به مدرسه می رود. درسش تقریباً خوب است اما خودش می گوید از ریاضی خیلی خوشش نمی آید. اصلاً بچه خارق العاده ای از نظر مقاومت بدنی در برابر بیماری نیست و به گفته مادرش تقریباً همانند همه بچه ها سرما می خورد و مریض می شود. اکنون 142 سانتی متر قد دارد و تنها بچه خانواده است. منبع:www.irannaz.com |
این زن کوتوله یک وکیل بسیار عالی رتبه است +عکس
این زن کوتوله یک وکیل بسیار عالی رتبه است +عکس
http://www.irannaz.com/user_files/L132647831947.jpg به گزارش ایران ناز این خانم 39 ساله است و در دنیای قضا شهرت فراوانی دارد قد او چیزی در حدود 3 فوت و 8 اینچ است اما در فرانکفورت خیلی ها میخواهند او وکیلشان باشد. http://www.irannaz.com/user_files/im...rannaz_com.jpg او میگوید با اینکه از سوی خیلی ها در دادگاه مورد تمسخر واقع میشود اما هرگز تحت تاثیر رفتار آنها قرار نمیگیرد. http://www.irannaz.com/user_files/im...rannaz_com.jpg او زمانی که به خاطر کوتاهی قدش از نام نویسی در دانشگاه پزشکی توسط وزارت بهداشت آلمان رد صلاحیت شد تصمیم گرفت یک وکیل شود. http://www.irannaz.com/user_files/im...rannaz_com.jpg او میگوید برای من بیش از بزرگی اندام بزرگی روح انسانها مهم است. او اکنون 8 سال است که در دادگاه عالی فرانکفورت مشغول به کار است و یکی از وکلای موفق این اداره به حساب می آید. منبع:www.irannaz.com |
یك پزشك ایرانی در همایش بین المللی سرطان خون آمریكا محقق برتر جهان انتخاب شد
یك پزشك ایرانی در همایش بین المللی سرطان خون آمریكا محقق برتر جهان انتخاب شد |
جایزه برترین محقق سرطان جهان به اردشیر قوام زاده ازایران اعطا میشود
جایزه برترین محقق سرطان جهان به اردشیر قوام زاده ازایران اعطا میشود |
یك دانشمند ایرانی برای نخستین بار تاثیر استرسهای مزمن بر پیری زودرس را كشف كرد
یك دانشمند ایرانی برای نخستین بار تاثیر استرسهای مزمن بر پیری زودرس را كشف كرد |
تشخیص سرطان سینه از روی تار مو
تشخیص سرطان سینه از روی تار مو |
لباس های با الیاف مصنوعی چرخه غذایی را تهدید می كنند
لباس های با الیاف مصنوعی چرخه غذایی را تهدید می كنند |
سهم مردان ایرانی در ناباروری 70 درصد است
یك فوق تخصص درمان نازایی: |
كودكان سه تا پنج ساله به شكل فزاینده خودرا با والدین همانندسازی می كنند
عضومركزتحقیقات روانپزشكی دانشگاه علوم پزشكی مشهد : |
رییس مركز فناوریهای كلان: كمتر از پنج درصد انرژی باد در كشور برای تولید برق استفاده می شود
رییس مركز فناوریهای كلان: كمتر از پنج درصد انرژی باد در كشور برای تولید برق استفاده می شود |
آییننامه جذب و بكارگیری نخبگان برتر در دستگاههای دولتی تصویب شد
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری: |
هواپیمای بدون سرنشین با وزن پروازی یك پنجم نمونه مشابه توسط محققان ایرانی ساخته شد
هواپیمای بدون سرنشین با وزن پروازی یك پنجم نمونه مشابه توسط محققان ایرانی ساخته شد |
نقاط پر خطر دریای خزر شناسایی می شود
نقاط پر خطر دریای خزر شناسایی می شود |
قلب ابریشمی بزودی به تپش می آید
قلب ابریشمی بزودی به تپش می آید |
با كنترل امواج مغزی،معلولان قادربه حركت با دست وپای مصنوعی می شوند
|
تولید سلول های عصبی از سلول های پوستی
تولید سلول های عصبی از سلول های پوستی |
45 درصد مقالات چاپ شده در نشریه ' مدلاین' به ایران اختصاص دارد
|
دانشگاههای كشور انرژی خورشیدی تولید می كنند
|