![]() |
نام: مهدی
نام خانوادگی: ؟ روز و ماه و سال تولد: 1/6 جنسیت: مذکر شهر و زادگاه: سطح تحصیلات: لیسانس شغل: کارمند! قد: فکر کنم 70/1 وزن: 80 رنگ چشم: قهوه ایی رنگ مو: سیاه بود سفید شده وضعیت فیزیک بدنی: عینکی هستم / نیستم!: نوچ شنا بلدم / بلد نیستم!: آب نیست وگرنه شناگر ماهری هستم! رانندگی بلدم / بلد نیستم!: بدون گواهینامه رانندگی میکنم!! وضعیت تآهل: متاهل متعهد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): حوصله ندارم توضیح بدم -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: والا دوستام بهم میگن ولوله با پیاز داغ زیاد البته مهمترين چيزها در مورد من: ؟ محسنات من: باز هم بفول همون دوستان لبخند بظاهر الکی بر لبانم معایب من: از کوره در رو اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : ؟ پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ دروغ پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: مثل همه پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: زندگی!! پنج آرزوی مهم من: از من گذشته علايق مهم من: عکاسی مونده بقیه علایق بر باد رفتند مهارتهای من: اینترنت!!!! کامپیوتر!! ورزش هاي مورد علاقه من: پیاده روی با ماشین!!! کتابهاي مورد علاقه: موسيقي هاي مورد علاقه من: آهنگ های شادمهر- مرجان- محمد نوری سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: محیا بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: اره بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: پرویز پرستویی بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: ؟ کشورهای مورد علاقه من: ایتالیا شهرهای ایرانی مورد علاقه من: همشون شهرهای جهانی مورد علاقه من: ونیز غذاهاي مورد علاقه من: ماکارانی- استانبلی پلو! وسایل نقلیه مورد علاقه من: اگه میشد بالگرد حالا که نمیشه هرچی که راه برود گوشی موبایل مورد علاقه من: فقط نوکیا از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: هیچکس تنها نیست!! اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: ؟؟ طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: هیچکدوم اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: سال 1379 چه سرعت لاک پشتی هم داشت اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: هیچی بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: آپدیت وبلاگ و ی وبلاگ دیگه مال خودم نیست! دانلود نرم افزار - گوگل ارت که بکارم میاد- دریافت اخبار و ردو بدل کردن فایلهای کاریم اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: نه بابا تو اکثرشون عضو شده بودم ولی بار اول و آخر بود نمیدونم چرا ولی از این فروم خوشم اومده شاید به خاطر جواب دادن سریع همین ادمین و ناظر (بالا دستیها بقول من) به مشکلات و ارائه راه حل تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: یکی دو نفر رو یکمکی میشناسم ولی هنوز غریبم!!! نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: داشتم دنبال شعر و متن درباره کویر میگشتم و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: سلامتی مگه باید انتظار داشته باشیم!!! |
نام: الناز
نام خانوادگی: نیرومند روز و ماه و سال تولد: 8 آذر 65 جنسیت: زن شهر و زادگاه: مشهد زادگاه تبریز سطح تحصیلات: لیسانس شغل: وکیلم قد: 167 وزن: 52 رنگ چشم: مشکی رنگ مو: مشکی وضعیت فیزیک بدنی: خیلی ضعیف عینکی هستم / نیستم!: نیستم شنا بلدم / بلدنیستم!: نیستم رانندگی بلدم / بلد نیستم!: بلدم وضعیتتآهل: مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( کم حرف و سعی میکنم مهربون باشم -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): شوخ* جدي خشک دوستانه* بد اخلاق گوشه گير* شلوغ کمحوصله* صبور قاطع صمیمی کنجکاو توصیف خودم در يک جمله: تفکراتم متفاوته مهمترينچيزها در مورد من: خیلی زود ناراحت میشم محسنات من: سعی میکنم تا جایی که بتونم کمک کنم به بقیه معایب من: زود عصبانی میشم و بی حوصله ام اولین چیزی که در مورد من متوجهخواهی شد: اینکه خجالتی ام پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: انتقاد بی جا ، بی اعتنایی به خواسته ها و خواهشام پنج چیزی که بدون اونانمیتونم زندگی کنم: موفقیت ، عشق ، مادر و پدرم و کار پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: بد رفتاری ، بی اعتنای ، زود قضاوت کردن و... پنج آرزویمهم من: یک وکیل موفق باشم ، ارشد قبول بشم ، یک سفر خارج از کشور داشته باشم (پنج تا زیاده) علايق مهم من: موسیقی (مخصوصا مایکل جکسون) ، فیلم ، رمان های الکساندر دوما مهارتهای من: نقاشی روی بوم و روی سفال ورزش هاي مورد علاقه من: شنا کتابهاي مورد علاقه: رمان های الکساندر دوما همش موسيقي هاي مورد علاقه من: سبک پاپ (مایکل جکسون) و بیشتر سبک متال گوش میکنم سازها و آلات موسیقیمورد علاقه من: پیانو بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: نقاب ، هامون بهترین فیلمهای جهانی ازنظر من: دراکولای برام استوکرز بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:پارسا پیروزفر ، مرحوم خسرو شکیبایی بهترین هنرپیشگان جهانی از نظرمن:جانی دپپپپپپپپپپپپپپپپپ کشورهای مورد علاقه من: ایتالیا ، اسپانیا و فرانسه شهرهای ایرانی مورد علاقه من: اصفهان و تهران شهرهای جهانیمورد علاقه من: شهر گری در ایالت ایندیانا ی آمریکا و پاریس و رم غذاهاي مورد علاقه من: هیچی وسایل نقلیه مورد علاقه من: اسب گوشیموبایل مورد علاقه من: سونی اریکسون از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده میکنید؟: خط دولتی اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:ایرانی دوست ندارم طرفدار کدوم تیمفوتبال در دنیا هستین؟: آث میلان ، بارسلونا از باشگاهی ها و تیم ملی هم ایتالیاااااااااااااااااااااااا اااااااااا اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانیبود؟: 80 اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:تا حالا چت نکردم بیشترین مصرف و استفاده شمااز اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: ایمیل زدن به اقوام و جستجو در فروم های مخصوص هنرمندان مورد علاقه ام و دانلود اگر قبلا در سایت یا فروم یا جاییدیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: منظورتونو نفهمیدم ولی یک مدت وبلاگ نویس بودم دو تا تاپیک هم در یک فروم داریم متعلق به طرفداران مایکل جکسون تو این فرومچه کسانی رو میشناسید؟: هیچکس نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: داشتم دنبال آخر سریال ها میگشتم پیداش کردم و آخرین سوال؛از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: با هم صمیمی باشیم |
عزیزان همگی به پی سی سیتی خوش اومدین :53:
|
سلام به همه ي شما دوستان گل
خب ميرم سراغ معرفي: نام : رها (البته اسم مستعارمه ) نام خانواگي : كيا منش روز ماه سال تولد :10/12/1374 جنسيت : اينكه مشخصه ديگه شهر و زادگاه: اصفهان سطح تحصيلات : دبيرستان !! شغل : فعلا فقط درس خوندن و زندگي كردن!:p قد : 165 وزن : 60 رنگ چشم : مشكي رنگ مو : قهوه اي تيره وضعيت فيزيك بدني : نرمال عينكي هستم / نيستم !: نه خداروشكر شنا بلدم / بلد نيستم!: در حدي كه خوب غرق بشم بلدم !!!!:):p رانندگي بلدم / بلد نيستم !: رانندگي بلدم فقط اگه يه وقتخواستين عزرائيل رو ببينين بغل دستم بشينيد!!! گواهينامه هم ندارم هنوز! وضعيت تاهل :يه 7-8 سال ديگه( البته خدا نكنه!) اخلاق و برخورد (تستي) : شوخ :********** جدي :* خشك : دوستانه :********** بد اخلاق : گوشه گير :** شلوغ :** كم حوصله :* صبور :************* قاطع :***** صميمي :******** كنجكاو :****** توصيف خودم در يك جمله : خوب ،مهربون و به قول دوستام دوستداشتني ام البته كمي خصوصيات بد هم دارم.:)_:2: مهم ترين چيزها در مورد من : خونگرم ،مهربون، احساساتي ، اجتماعي و همچنين دوست خوبي هم هستم . محسنات من : والا در موارد قبل اشاره كردم بهشون معايب من : يكم زود حوصله ام سر ميره اولين چيزي كه درمورد من متوجه خواهي شد : نوبتي هم باشه نوبت شماست ! اينو شما بايد بگيد خودم خبر ندارم!!! پنج مورد كه برايم قال تحمل نيستند : تنبلي ،دروغ ، لجبازي ، غرور و اينكه ندونم چيكار ميخوام بكنم پنج چيزي كه بدون اونا نميتونم زندگي كنم : خانواده ام ، خدا ، اميد ، مهر و بازم خدا پنج چيزي كه با اونا نميتونم كنار بيام : تقريبا همون چيزايي كه برام قابل تحمل نيستن پنج آرزوي مهم من : آرزوي خاصي ندارم هر چي خدا بخواد علايق مهم من : كتاب ، موسيقي ،مسافرت و خيلي چيزاي ديگه از جمله درس خوندن!! مهارتهاي من : مهارت خاصي كه ندارم ولي اونايي هم كه دارم خوبن ورزش هاي مورد علاقه ي من : پينگ پونگ ، شنا ، دوچرخه سواري ،پياده روي !و شطرنج كتابهاي مورد علاقه : زيادن ولي كتابهاي سيمين شيردل ،زويا پيرزاد(چراغ هارا من خاموش ميكنم )و جي.پي .واسواني رو دوست دارم. موسيقي هاي مورد علاقه من: اونا هم خيلي خيلي زيادن . سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: پيانو ،گيتار بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: اصولا هيچكدوم از فيلماي ايراني رو دوست ندارم.;) بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: چي بگم والا الان حضور ذهن ندارم ولي فيلماي زيادي رو دوست دارم (البته فيلم هاي خارجي رو ميگم ) بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: هر هنر پيشه اي ممكنه توي يه فيلم خوب بازي كنه و توي يه فيلم ديگه بد ؛ پس نميشه كلي گفت كه كي خوبه وكي بد . بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: اين هم مثل مورد بالايي کشورهای مورد علاقه من: ايران ،سوئيس ،كانادا ،اسپانيا ،ايتاليا شهرهای ایرانی مورد علاقه من: اصفهان ،شيراز ،سنندج شهرهای جهانی مورد علاقه من: در اين مورد اطلاعات كافي ندارم پس اظهار نظر نميكنم:65: غذاهاي مورد علاقه من: تقريبا تمام غذاهاي مامانم بخصوص خورشت كرفس وسایل نقلیه مورد علاقه من: بنز ،بي ام ،لكسوس ، جنسيس ،وراكروز ،لامبورگيني ،كارنيوال ، سوزوكي گوشی موبایل مورد علاقه من: چيز خاصي مَدنظرم نيست . از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: استفاده نميكنم !!! اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:** پرسپوليس** طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: هر تيمي كه توي مسابقه ببره!!!!!;) اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: دقيق يادم نيست اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: حال خاصي نداشتم فقط داشتم فكر ميكردم مردم چقدر بيكار ميتونن باشن!! بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: دانستنيهاي علمي ،داستان هاي اموزنده ،بازكردن ايميل هاي خونده نشده ي خودم!! اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: نه خداروشكر سابقه دار نيستم!!!:p تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: فقط چند نفر از مديران و كاربران فعال آخه تازه واردم نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: خيلي اتفاقي براي دانلود يه كليپ اومدم اينجا. و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: والا من به شخصه هيچ انتظار خاصي ندارم فقط خواهشا هميشه همينقدر فعال و پر انرژي بمونيد و بخاطر زحماتتون هم متشكرم واقعا خسته نباشيد.:)_باوش |
رها جان به جمع صمیمانه پی سی سیتی خوش اومدی :53:
|
ممنونم . پشتيباني و استقبال شما عزيزان باعث دلگرمي ما تازه كارها ميشه
اميدوارم هميشه پايدار ، پيروز و فعال باشيد و ما رو هر چه بيشتر اميدوار كنيد بازم از زحماتتون تشكر ميكنم:) |
نقل قول:
با فعالیت و روحیه شما کمی آشنا هستم خوشحالم که در جمع ما هستی موفق باشی:) نقل قول:
خیلی به فروم خودت خوش اومدی گلم انشالله اینجا هم بهت خوش بگذره چشم صمیمی هم میشیم;):53: نقل قول:
خوبی عزیزم؟ شما هم خیلی قدم رنجه کردی انشالله در کنار هم موفق باشیم:53: نقل قول:
وظیفمونه:53: |
نام: آرش
نام خانوادگی: نودینیان روز و ماه و سال تولد: 2 بهمن 1372 جنسیت: مرد :D شهر و زادگاه: 14 ساله تهرانم :D متولد سنندجم :D سطح تحصیلات: سال سوم ریاضی شغل: محصل - طراح سایت قد: 175 ، 176 اینا :D وزن: 58 رنگ چشم: قهوه ای رنگ مو: مشکی وضعیت فیزیک بدنی: تقریبا لاغر عینکی هستم / نیستم!: بودم :D شنا بلدم / بلد نیستم!: تقریبا بلدم :D رانندگی بلدم / بلد نیستم!: بلدم :D وضعیت تآهل: متاهلم :D -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): اهم :D نمیدونم چی بگم :D شوووخ :D -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: فقط میتونم بگم اونی که بهش میگم دوسش دارم، واقعا از ته دلم میگم مهمترين چيزها در مورد من: چیز مهمی ندارم :D محسنات من: ندارم :D معایب من: خوده عیبم من :D اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : منگولیت :D پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: خیانت .... پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: اونی که دوسش دارم ..... پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: خیانت ...... پنج آرزوی مهم من: 1- ازدواج با خانوم عزیزم -2- یه کاره ای بشم -3- اونی که دوسش دارم همیشه تنش سلامت باشه و مشکلی نداشته باشه -4- سایه پدر و مادر و برادرم همیشه بالا سرم باشه -5- اونی که دوسش دارمو از دست ندم علايق مهم من: ماشین سواری - همسرم :D مهارتهای من: مهارتی ندارم :D ورزش هاي مورد علاقه من: اتومبیلرانی - یکم بسکتبال :D کتابهاي مورد علاقه: - موسيقي هاي مورد علاقه من: پاپ - رپ سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: گیتار بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: درباره الی ... - دایره زنگی ...... زیادن :D بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: Twilight - Prison Break بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: شهاب حسینی - ترانه علیدوستی - گلشیفته فراهانی - بهرام رادان - کامبیز دیرباز .... زیادن :D بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: - کشورهای مورد علاقه من: ایران سبز :D شهرهای ایرانی مورد علاقه من: تهران و شهرهای ساحلی مازندران :D شهرهای جهانی مورد علاقه من: - غذاهاي مورد علاقه من: قرمه سبزی - پیتزا - لازانیا ... :D وسایل نقلیه مورد علاقه من: BMW 330i - Genesis Coupe - Mercedes Benz CLK 630 - CLS - Lamborgini - Sonata - Pocsche 911 Carrera .... زیادن :D گوشی موبایل مورد علاقه من: فرقی نمیکنه :D هرچی باشه :D از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: ایرانسل :D اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: استقلال :D طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: استقلال :D اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: 7 ، 8 سال پیش :D اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: هیچ حال خاصی نداشتم :D بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: طراحی سایت :D اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: انجمن طراحستان :D راه اندازیش با من و پوریا بوده :D تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: هیشکی :D نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: :-؟؟ و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: هیچی :D |
نقل قول:
شما هم خیلی خوش اومدید انشالله فروم ما براتون مفید واقع بشه موفق باشید |
درود بر همه تازه وارد های گلی که اومدین پی سی موفق باشین;)
|
سلام من شراره اهل مشهد هستم 25 سالمه خیلی خوشحالم که با این سایت و کاربرهای خوبش اشنا شدم:53:
|
نقل قول:
خوبی عزیزم؟ خیلی خوش اومدی همشهری عزیز:53: |
نقل قول:
ممنون ;) |
نام: نازنین
نام خانوادگی:برادران روز و ماه و سال تولد: 22مهر1374 جنسیت: مونث دیگه شهر و زادگاه: مشهد سطح تحصیلات: امسال میرم دوم دبیرستان..اونم از نوع ریاضیش شغل: محصل قد: 1.55 وزن: بماند حالا رنگ چشم: مشکی رنگ مو: مشکی وضعیت فیزیک بدنی: ؟؟؟ عینکی هستم / نیستم!:فعلا نیستم..خدا بخیر کنه با این وضع پشت کامپیوتر نشستنم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلد نیستم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلد نیستم وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):خوبه دیگه..مهربون و سمج و لجباز -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله:باهام مهربون باشن باهاشون مهربونم مهمترين چيزها در مورد من: ؟؟؟؟ چیز خاصی یادم نیس محسنات من:شاید دلسوزیم و دل رحمیم معایب من:لجبازیم اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : ؟؟؟ پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: زیرآب زدن..حسادت...دو رویی پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: مامانم..کامپیوترم..موبایلم..کتاب خوندن پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:؟؟ پنج آرزوی مهم من:تحصیل در خارج..سلامتی خودم و خانوادم.. علايق مهم من: کامپیوتر و اینترنت..سریال فرار از زندان..رمان خوندن..مجله خوندن مهارتهای من: تابستون کلاس خیاطی میرفتم..گلدوزی و بافتنی و اینام یه چیزایی بلدم ورزش هاي مورد علاقه من: بدمینتون کتابهاي مورد علاقه: هر نوع رمانی(مخصوصا میتراود مهتاب) موسيقي هاي مورد علاقه من:هر چیزی که احساسم در همون زمان رو توصیف کنه سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: ویولون..ارگ بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:مگه فیلم ایرانیم قشنگ میشه؟؟ بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:سری فیلمای توایلایت..taken.. بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:؟؟؟ بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:Wentworth millerو جانی دپ کشورهای مورد علاقه من:ایتالیا..آمریکا شهرهای ایرانی مورد علاقه من:اصفهان شهرهای جهانی مورد علاقه من:همه جا غذاهاي مورد علاقه من:ماکارونی..قورمه سبزی وسایل نقلیه مورد علاقه من:پرادو گوشی موبایل مورد علاقه من:همه چی از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:ایرانسل اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: فوتبال ایرانو نمیینم طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:منچستر سابق..رئال فعلی اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:سال 84 اینا بود اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:ماست و دوغ برام یکی بود..همون زمانا بود دیگه بچه 10 ساله چه حسی میتونه داشته باشه؟ بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:فروم گردی اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:قبلا نه..یه جا مدیر چندتا بخشم..تازه تاسیسه..منم تازه کار :دی تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:؟؟؟ نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:دنبال کلیپ ماریا کری بودم و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:انتظار خاصی ندارم..دستتون درد نکنه |
نازنین عزیز به پی سی سیتی خوش اومدی:53:
|
نام: مصطفی
نام خانوادگی:........! روز و ماه و سال تولد: 24 دی 1366 جنسیت: خب مرد دیگه شهر و زادگاه: کرمان سطح تحصیلات: دانشجوی مهندسی مکانیک شغل: ........... قد: فکر کنم 187 وزن: حدود 87 رنگ چشم: مشکی رنگ مو: مشکی وضعیت فیزیک بدنی: طوریم نیست.سالمم! عینکی هستم / نیستم!:نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:هستم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:هستم وضعیت تآهل:نیستم!خدارو شکر مجردم -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): قابل تحملم! -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: گفتم دیگه.قابل تحملم همین خوبه خب! مهمترين چيزها در مورد من: اصلا چیز مهمی وجود نداره محسنات من::24: معایب من:{داش مشتی}قلیون زیاد میکشم اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : عشق فوتبالم پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ خیانت خیانت خیانت خیانت پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: موبایل.فوتبال.کالباس.ساندویچ بندری پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: ادم حسود و دروغگو پنج آرزوی مهم من::rolleyes: علايق مهم من: ساندویچ.فوتبال.مارمولک بزرگ(افتاب پرست) مهارتهای من: فوتبالم خوبه.اراده کنم هرچیزی رو میتونم به دست بیارم.والا! ورزش هاي مورد علاقه من: فوتبال.شنا. کتابهاي مورد علاقه: :24: موسيقي هاي مورد علاقه من:پاپ و البته با صدای حضرت عشق داریوش سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: گیتار.ویالون بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:نقاب بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:تایتانیک.فرار از زندان بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:بهرام رادان.باران کوثری بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: برد پیت کشورهای مورد علاقه من:فرانسه شهرهای ایرانی مورد علاقه من:تهران شهرهای جهانی مورد علاقه من: پاریس.میلان غذاهاي مورد علاقه من:ماکارونی.کالباس.کله پاچه وسایل نقلیه مورد علاقه من:.............. گوشی موبایل مورد علاقه من:............ از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:ایرانسل و همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:پرسپولیس طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:میلان.بارسلونا.ارسنال اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:بالله یادم نیست! اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:حتما خوشحال بودم دیگه بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:چت کردن! اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:مدیر بخش ورزشی و ناظم توی دوتا فروم هستم تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هیچکس.الان اومدم خب! نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:کاملا اتفاقی بود و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:انتظار دارم که به وضع مملکت بیشتر رسیدگی کنند مسولان! |
هانی هستم اسم اصلیم هانیه
اهل کرمانشاه زبان خوندم الان مدرس و مترجم زبان انگلیسی هستم چند تا کلوپ اینترنتی داشتم و دارم یه مدت طراحی وبسایت رو انجا میدادم شوخ طبع عاشق شهرم و مردماش هستم |
منم که همه میشناسن سالومه هستم.
حوصله پر کردن اون طومار سوال و جوابو نداشتم واسه همین اینجوری می نویسم. اگه پست های قبلیمو خونده باشین می دونین که من بوشهریم و عاشق شهر و تیم شهرم. من تو دبیرستان رفتم سراغ هنرستان فنی. رشته کامپیوتر. سال سومم که تمام شد فوری دانشگاه قبول شدم و بازم رفتم رشته کامپیوتر خلاصه دیگه داره حالم از این رشته بهم می خوره.... واسه همین تو فکر اینم که عوضش کنم. ولی خوشحالم که 19 سالمه و کلی تا اینجا پیشرفت کردم و تا حدودی از زندگیم راضیم. یه چیز جالب که تو این سایت دیدم اینه که همه می خوان به همدیگه کمک کنن. همه به فکر همن و واسه پیشرفت دوستاشون کمک می کنن. برای همین خیلی خوشحالم. بچه ها برام دعا کنین من دچار یه بیماری سختی شدم که محتاج دعاهای شمام. ممنون |
یعنی باید اون فرمو پر کنیم:confused:
اگه یه فرم کوتاه تر بود خیلی بهتر میشد کوتاه و مفید:) |
نام: محمد سعید نام خانوادگی:میری روز و ماه و سال تولد: 30/06/1373 جنسیت: مرد شهر و زادگاه: کرمانشاه سطح تحصیلات: فعلاً که سوم ریاضی-فیزیک شغل: دانش آموز قد: 175 فکر کنم وزن: ~70 رنگ چشم: قهوه ای تیره رنگ مو: مشکی وضعیت فیزیک بدنی: ها ؟ عینکی هستم / نیستم!: نیستم شنا بلدم / بلدنیستم!: آره بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!: آره بلدم وضعیتتآهل: مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): کلاً اهل خوش و بش زیاد نیستم (البته در برخورد اول شاید اینطور باشه) اما با دوستان چرا !! اخلاق بدی هم دارم ، یه جورایی مخالف هر چیزی که طرف مقابل موافقش باشه :D البته اینها ذاتییه عمدی نیست -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): مبنا رو *** قرار دادم شوخ ** جدي ** خشک** دوستانه** بد اخلاق** گوشه گير*** شلوغ* کمحوصله ** صبور *** قاطع*** صمیمی ** کنجکاو 0 توصیف خودم در يک جمله: اون ستاره های بالا خودش گویای اینهاست مهمترينچيزها در مورد من: ایضاً محسنات من: دوباره بالا معایب من: همچنین اولین چیزی که در مورد من متوجهخواهی شد : خشک ، جدی ، مغرور (اما نیستم) پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: سوء تفاهم ، جا زدن ، تحقیر و تحمیق ، خیانت ، دروغ(خیلی کلیشه ای هست نه ؟) پنج چیزی که بدون اونانمیتونم زندگی کنم: کامپیوتر ، اینترنت شاید مهم ترینش باشه بقیه رو یادم نیست پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: خب مگه همون " پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند " نبود ؟ پنج آرزویمهم من:خصوصیه علايق مهم من: وب ، برنامه نویسی(البته در این زمینه تازه کارم) ، گرافیک ، بازی ، شجریان ، موسیقی ، نقاشی و خطاطی ، خیام ، فوتبال ، آرسن ونگر ، وردپرس و ... مهارتهای من: وب ، گرافیک ، ادیت بازی PES و ... ورزش هاي مورد علاقه من: فوتبال ، بسکتبال ، والیبال ، تکواندو ، سپک تاکرا کتابهاي مورد علاقه: چنین گفت زردشت(نیچه) ، پنج نفری که در بهشت ملاقات می کنید(میچ آلبوم) ، سهم من (پرینوش صنیعی) و یه سری کتابهای دیگه موسيقي هاي مورد علاقه من: موسیقی ایرانی و کردی (کلا آدم مشکل پسندی هستم ... گوش خودمو دوست دارم) سازها و آلات موسیقیمورد علاقه من: سنتور ، تمبک ، کمانچه بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: ------------ بهترین فیلمهای جهانی ازنظر من:پدرخوانده(1و2و3 البته 1 از همه ش قشنگ تر بود) بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:--------------- بهترین هنرپیشگان جهانی از نظرمن: ------------- کشورهای مورد علاقه من: ایران ، امریکا ، فرانسه ، استرالیا شهرهای ایرانی مورد علاقه من: کرمانشاه و دیگر هیچ شهرهای جهانیمورد علاقه من: زیاد هست ، لندن ،پاریس ، لوس آنجلس ، نیویورک .... غذاهاي مورد علاقه من: زیاده ... وسایل نقلیه مورد علاقه من: خر ، قاطر و سایر وسایل شبیه به اینها(ماشین و...) گوشیموبایل مورد علاقه من:HTC Google Nexus One , HTC Legend از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده میکنید؟: فعلاً ایرانسل اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: هیچکدام ... البته سپاهان بد نیست طرفدار کدوم تیمفوتبال در دنیا هستین؟: آرسنال ، رئال مادرید اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانیبود؟: 6 سال پیش اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: هیچی ، واسه تفریح بود بیشترین مصرف و استفاده شمااز اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: دانلود ، بحث و تبادل نظر در انجمن ها ، و اخیراً جمع کردن یک تیم برای مدیریت سایت اگر قبلا در سایت یا فروم یا جاییدیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: زیاد بوده ... نمونه ش www.p30forums.com هست که الان دیگه نیست ، من کلاً به مدیریت علاقه ای نداشتم به همین دلیل بارها پیشنهاد مدیریت در انجمن ها رو رد کردم تو این فرومچه کسانی رو میشناسید؟: والا فقط کورش چون یه نسبتی باهاش دارم نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: اتفاقی ، تو گوگل سرچ میکردم و آخرین سوال؛از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: هنوز چیزی از این فروم نمی دونم ! |
کاک سعید خویشاوند عزیز به جمع ما خوش اومدی ان شاالله از این به بعد بیشتر شاهد حضورت باشیم
به بقیه عزیزانی هم که اخیرا به جمع ما پیوسته اند خوش امد گویی عرض میکنم ان شاالله که رضایت متقابلی از هم داشته باشیم. |
سلام آقا سعید میری
میبینم فروم ما رو کرمونشاهیا تصرف کردن:d خوش اومدین کوروش جان کم فک و فامیلاتو جمع کن اینجا همینطوریم ازت میترسیم:24: |
نام: نیاز
نام خانوادگی: روز و ماه و سال تولد: جنسیت:زن شهر و زادگاه: تهران سطح تحصیلات: لیسانس شغل: خانه دار قد: 1.65 وزن: 63 رنگ چشم: قهوه ای نه تیره نه روشن رنگ مو: قهوه ای وضعیت فیزیک بدنی: قوی نسبت به بقیه خانمها عینکی هستم / نیستم!: نیستم ولی ممکنه از بس پشت کامپیوتر میشینم بشم شنا بلدم / بلد نیستم!: بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!: بلدم با هر کی هم که ادعا داره میتونم کورس بزارم وضعیت تآهل: متاهل -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): در حالتهای نرمال خیلی آروم و مهربونم توصیف خودم در يک جمله: همیشه عاشق جمع بودن هستم مهمترين چيزها در مورد من: به دیگران خیلی اهمیت میدم محسنات من: کمک توی هر زمینه به دیگران معایب من: خیلی زود به دیگران اعتماد میکنم اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : عاطفی بودنم پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: زرنگی دیگران زرنگی زرنگی زرنگی دروغ گفتن پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: همسرم پسرم دخترم مادرم پدرم پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: خیانت و دروغگویی پنج آرزوی مهم من: سلامتی همه افراد خانواده ام علايق مهم من: موزیک عکاسی اینترنت مهارتهای من: هیچ کاری نیست که نتونم انجام بدم از زنونه ترین کارا تا مردونه ترین کارهای فقط برق کشی نکرده بودم که اونم یکسال پیش انجام دادم ورزش هاي مورد علاقه من: شنا بسگتبال کتابهاي مورد علاقه: کتاب خون نیستم موسيقي هاي مورد علاقه من: راک پاپ سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: گیتار انواع مختلف بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: مارمولک بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: Star wars بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: از قدیمی ها بهروز وثوقی و گوگوش جدید ها هم مهناز افشار ( اخیرا به خاطر بعضی کارهاش محبویتش رو برام از دست داده) محمد رضا گلزار امین حیایی کشورهای مورد علاقه من: کانادا و امریکا اسپانیا شهرهای ایرانی مورد علاقه من: تهران شهرهای جهانی مورد علاقه من: لاس وگاس ونیز غذاهاي مورد علاقه من: آش رشته و بقیه غذا ها وسایل نقلیه مورد علاقه من: ماشین دوچرخه گوشی موبایل مورد علاقه من: Iphone از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:- اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: تیم ملی طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: برزیل اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: 6 سال پیش اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: گیج واگیج بودم بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: اطلاعات و سرگرمی تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: هیچ کس نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: اتفاقی دیدم و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: یک کاری کنید که صفحات خودشون رفرش بشه هر دفعه که بخواهیم پست جدید رو ببینیم سخته که f5 رو بزنیم |
خیلی ممنون
منم همینطور :d |
نام:شهریار
نام خانوادگی: روز و ماه و سال تولد:11/10/1375 جنسیت:مرد شهر و زادگاه:شهر:زاهدان زادگاه:کاشان سطح تحصیلات: سوم راهنمایی شغل: دانش آموز قد: وزن: رنگ چشم: خاکستری رنگ مو: مشکی وضعیت فیزیک بدنی: عینکی هستم / نیستم!: شنا بلدم / بلد نیستم!: رانندگی بلدم / بلد نیستم!: وضعیت تآهل:مجرد (18 سالم نیست) -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):شوخ....صمیمانه..... -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: مهمترين چيزها در مورد من: به اندازه اساتید از کامپیوتر سر در نمیارم محسنات من: معایب من: اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : به اندازه استاتید از کمپیوتر سر درنمیارم پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند:معلم بد اخلاق پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: پنج آرزوی مهم من: علايق مهم من: مهارتهای من: ورزش هاي مورد علاقه من: کتابهاي مورد علاقه: موسيقي هاي مورد علاقه من:کلاسیک سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من:پیانو بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: کشورهای مورد علاقه من: شهرهای ایرانی مورد علاقه من: شهرهای جهانی مورد علاقه من: غذاهاي مورد علاقه من: وسایل نقلیه مورد علاقه من: گوشی موبایل مورد علاقه من: از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هیچ کس نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:گوگل و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:منو بیشتر با کامپیوتر آشنا کنند ببخشید چند تا از سوال ها رو جواب ندادم(فردا امتحان دارم!!) |
نام:محمد
نام خانوادگی: روز و ماه و سال تولد:20/06/1366 جنسیت:مرد شهر و زادگاه:شهر : کرج // زادگاه:تهرانسر سطح تحصیلات: شغل: قد: 184 وزن: 90 رنگ چشم: قهوه ای تیره رنگ مو: مشکی وضعیت فیزیک بدنی: 4 شونه . تو پر . سایز 52 عینکی هستم / نیستم!: نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!: بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!: بلدم وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):توصیف خودم در يک جمله: متین، باوقار، با شرف، گیرا و جذاب مهمترين چيزها در مورد من: محسنات من: معایب من: اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : در ظاهر از نظر احساسی و عاطفی سرد و خشک , و گاهی اوقاتاین حالت شدیدتر میشود، پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: بی انضباطی / دروغ / بی حیایی / نامردی / بدون اجازه به وسایلم دست بزنن پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: پنج آرزوی مهم من: علايق مهم من: مهارتهای من: ورزش هاي مورد علاقه من: کتابهاي مورد علاقه: موسيقي هاي مورد علاقه من: سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: گیتار الکتریک . بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: کشورهای مورد علاقه من: شهرهای ایرانی مورد علاقه من: شهرهای جهانی مورد علاقه من: غذاهاي مورد علاقه من: وسایل نقلیه مورد علاقه من: گوشی موبایل مورد علاقه من: از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:کارشناس ارشد در فروم تخصصی تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هیچ کس نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:گوگل و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: خوب باشند . از دوستان عذر میخوام اگه بقیه موارد رو ننوشتم . لزومی در نوشتنش نمیبینم . هر کدوم از دوستان خواست در پیغام خصوصی در خدمتشون هستم . موفق باشید . |
نقل قول:
خیلی خوش اومدی به جمع ما عزیزم امیدوارم شاهد فعالیت خوبت در اینجا باشیم ;) نقل قول:
شما هم خوش اومدین انشالله اوقات مفیدی در کنار هم داشته باشیم نقل قول:
از حضورتون در جمع خودمون خرسندیم ما همیشه خوبیم ;) شما هم موفق باشی و امیدوارم فعالیت خوبی داشته باشی |
نام: سونیا
نام خانوادگی: روز و ماه و سال تولد: نمیدونی از یک زن نباید سالشو بپرسی؟ 7 آذر جنسیت: زن شهر و زادگاه: مشهد سطح تحصیلات: بیسواد شغل: بیکار قد: 162 وزن: 75 رنگ چشم: عسلی رنگ مو: خرمایی وضعیت فیزیک بدنی: یعنی چی؟ عینکی هستم / نیستم!:نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم وضعیت تآهل:متاهل -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):وا؟؟!! -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: تو یک جمله جا نمیشه مهمترين چيزها در مورد من: محسنات من: معایب من: اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: پنج آرزوی مهم من: علايق مهم من: مهارتهای من: ورزش هاي مورد علاقه من: کتابهاي مورد علاقه: موسيقي هاي مورد علاقه من: سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: پیانو بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: کشورهای مورد علاقه من: شهرهای ایرانی مورد علاقه من: شهرهای جهانی مورد علاقه من: غذاهاي مورد علاقه من: وسایل نقلیه مورد علاقه من: گوشی موبایل مورد علاقه من: از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:7 سال یش اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:عمرا" اگه بگم تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:من غریبم نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:گوگل و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:هنوز بهش فکر نکردم |
به همه ی عزیزان تبریک میگم که اینجا عضو شدن {جشن پتو}و براشون آرزوی موفقیت روزافزون دارم :53:
|
نام: شراره
نام خانوادگی:-بیب روز و ماه و سال تولد: 1 فروردین جنسیت: زن شهر و زادگاه: مشهد سطح تحصیلات: کارشناسی ارشد شغل: مدیر قد: 166 وزن: 69 رنگ چشم: عسلی رنگ مو: مشکی وضعیت فیزیک بدنی: توپ عینکی هستم / نیستم!:نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):کلا باحال
توصیف خودم در يک جمله: زودباور مهمترين چيزها در مورد من: حساس-زودرنج محسنات من:مهربون -صمیمی معایب من:زودجوش اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : - پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند:دروغ به توان 5 پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: اب -غذا-چت پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:هوو-رییس پنج آرزوی مهم من:phd علايق مهم من: - مهارتهای من:- ورزش هاي مورد علاقه من: شنا- دو کتابهاي مورد علاقه: وجود متعالی انسان موسيقي هاي مورد علاقه من:- سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: پیانو بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:- بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:- بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:- بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:- کشورهای مورد علاقه من:امریکا شهرهای ایرانی مورد علاقه من:انزلی شهرهای جهانی مورد علاقه من:هاوایی -honululu غذاهاي مورد علاقه من:;کباب وسایل نقلیه مورد علاقه من: گوشی موبایل مورد علاقه من: از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:10 سال اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:ذوق مرگ بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:بله تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هیچکی همش منو اینجا دعوام کردن نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:گوگل و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:همه چی عالیه مرسی:) |
نام: بهاره
نام خانوادگی:... روز و ماه و سال تولد: 68/6/15 جنسیت: مشخصه دیگه... شهر و زادگاه: تهران - شرق سطح تحصیلات: دانشجوی سال سوم اقتصاد نظری رنگ چشم: قهوه ای روشن رنگ مو: خرمایی وضعیت فیزیک بدنی: نمی دونم! عینکی هستم / نیستم!:نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلد نیستم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلد نیستم وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: آدم مهربون و گاها صبورو زود رنج هستم محسنات من:مهربون و دلسوز معایب من:زود رنج و کم حوصلی البته بعضی اوقات اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : مهربونی پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ - خیانت - بدقولی -بی معرفتی - دو رویی پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:دروغ - خیانت - بدقولی -بی معرفتی - دو رویی پنج آرزوی مهم من:فارغ التحصیل شدن - شاغل شدن -موفق شدن علايق مهم من: سینما - طبیعت - گردش هفتگی - کوه مهارتهای من:تو موضوع خاصی مهارت ندارم... ورزش هاي مورد علاقه من: بد مینتون - بسکتبال کتابهاي مورد علاقه:کتابهای وین دایر _ یک عاشقانه آرام از نادر ابراهیمی - بازگشت به خوشبختی - دنیای صوفی که در مورد فلسفست موسيقي هاي مورد علاقه من:معمولا آروم گوش میدم و دنبال سبک خاصی نیستم: بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:پارسا پیروز فر - حمید گودرزی - کامبیز دیرباز-آناهیتا همتی غذاهاي مورد علاقه من:فسنجون-باقالی پلو با گوشت-ماهی-کوبیده از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همه خطها رو دارم ولی از همراه اول هم دائمی و هم اعتباری استفاده میکنم اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:پرسپولیس اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:نمیدونم اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:جالب بود... بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:یاهو - فروم -وبلاگ شخصیم اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:نه! تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:تقریبا هیچکس!!! نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:شعرهای گه دوستشان داریم و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:همه چی خوبه{جشن پتو} |
نقل قول:
خوبی عزیزم؟ منم همشهریه توام پس غریب نیستی توی این فروم همه با هم یه خانواده بزرگ و مهربون هستن خوش اومدی:53: نقل قول:
شما خوبی خانوم مدیر؟ خوشحالیم عزیزانی مثل شما در جمع ما حضور دارند میبینم کم کم مشهدیا هم دارن زیاد میشن برم یه تاپیک برا خودمون بزنم;) فدات بشم امضات یه خاطره تلخ و شیرینه برا من:_:2: http://p30city.net/showthread.php?t=26003 قربونت:53: نقل قول:
خوش اومدی عزیزم شما هم خوب و عالی هستی امیدوارم در کنار هم از تجارب همدیگه نهایت استفاده مفید رو داشته باشیم :){پپوله} |
سلام دوستان خوب |
نام.فرانک
نام خانوادگی.اولش m تاریخ تولد.با شجاعت تمام 16/9/50 قد .165 وزن.زیاد اضافه ندارم حدود 20 کیلو رنگ چشم. قهوه ای مو مشکی متاهلم شکر خدا بچه های خوب و همسر بسیار بسیار خوبی دارم سعی میکنم احترام همه رو نگهدارم و کسی ازم ناراحت نشه وقتی ببینم به کسی بی احترامی میشه کنترلمو از دست میدم . کلا شاد و سر زنده ام کمتر کسی منو افسرده میبینه رومان زیاد میخونم شیش ماه ورزش میکنم شیش ماه استراحت اگه سوالی دارین در خدمتم در آخر انتظارم از دوستان اینه که به کوروش بگید رنگ منو عوض کنه از نارنجی خسته شدم آها اینو نگفتم از همه چی زود خسته میشم یعنی شروع میکنم نصفه ول میکنم. از افتخاراتم اینه که حافظ 4 جزء قرآن مجیدم |
نام: داش سجاد
نام خانوادگی:---- روز و ماه و سال تولد: 1367/01/14 جنسیت: شهر و زادگاه: صحنه-درگاراژ سطح تحصیلات: نیمه لیسانس شغل: بیکار قد: 188 وزن: 78 رنگ چشم: قهوه ای رنگ مو: قهوه ای وضعیت فیزیک بدنی: خوشتیپ عینکی هستم / نیستم!: شنا بلدم / بلد نیستم!: رانندگی بلدم / بلد نیستم!: وضعیت تآهل: -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):گرم صمیمی..با غریبه نه -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: ما باحالیم{جشن پتو} مهمترين چيزها در مورد من: ایول داشتن:cool: محسنات من:میبینی حالشه میبری{شیت شدن} معایب من: اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : خوش برخوردی پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: زیر دس بودن..کوچیکم کنی..با حس حقارت بهم نگاه کنی--کنه باشی...بخوای زور بگی پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: خدا..خدا..خدا..خدا..خدا:53: پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:خ*****ه ای-خر مقدس..خر لامذهب..درس..زن گرفتن{B Adabi} پنج آرزوی مهم من:خدا..کار ..ماشین ..آزادی(ایران)..یه رنگ بشم;) علايق مهم من: ;) مهارتهای من: ;) ورزش هاي مورد علاقه من: {جشن پتو} کتابهاي مورد علاقه: ارابه ی خدایان موسيقي هاي مورد علاقه من::65:پاپ-راک سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:هیچ بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:فورث کایند بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:هیچ بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:ویل اسمیت کشورهای مورد علاقه من:آلمان -آمریکا-ایران آزاد شهرهای ایرانی مورد علاقه من: شهرهای جهانی مورد علاقه من: غذاهاي مورد علاقه من: وسایل نقلیه مورد علاقه من: گوشی موبایل مورد علاقه من:بلک بری از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:آرسنال(توپچیای لندن) اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:خدا میدانه اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:حالی داشتیم{داش مشتی} بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:برخوردشان خوب باشه |
نام: فاطمه
نام خانوادگید:- روز و ماه و سال تولد: 2.3.1369 جنسیت: خانم شهر و زادگاه: قم سطح تحصیلات: دیپلم البته فعلا بلکه ایشالا 3 سال دیگه لیسانسمم بگیرم شغل: دانشجورم هستم قد: 163 وزن: 54 رنگ چشم: قهوه ایی مایل به مشکی رنگ مو: نمیدونم قهوه ای خیلی تیره یا مشکی خیلی روشن وضعیت فیزیک بدنی: از خود تعریف نباشه اندشم عینکی هستم / نیستم!:متاسفانه عینک ته استکانی باید بزنم تا بتونم ببینم شمارا هردو چشم روهم 5 شنا بلدم / بلد نیستم!:تو عمیق میرم تا حالا هم غرق نشدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:هروقت مامانم کنرم میشینهتا 2 ساعت بعدش دعوام میکنه به بابام میگه بابامم کیف میکنه وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ):توصیف خودم در يک جمله: دیر دوست میشم اما زود فراموش میکنم مهمترين چيزها در مورد من: عشق ورزشم محسنات من:آدم نمی تونه از خودش تعریف کنه معایب من:به جواب بالا رجوع کنید اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد :شوخ طبعی پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: گریه دیگران-مصیبت مردم-بی فرهنگی-صدای بوق-صدای موتور اینم بگم ...مورد ستم قرار گرفتن پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: مامان- بابام- داداش جونیم که 4 ساله خیلی کم میبینمش و هرروز پیشم نیست- خدا و آب و هوا هم که دیگه کلیشه ای شده اما بازم این کلیشه ها (جمله رو حال کن) پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:بی کاری- لیگ فوتبال ایران-قلعه نویی-استارت شروع هر کاری-دوری از خانواده پنج آرزوی مهم من:معدلم 20بشه:d-نفر اول کنکور ارشد بشم:24:-با اینکه تحمل دوری خانوادرو ندارم اما دوست دارم برای یه مدت از خانوادم دور باشم مثلا برای تحصیل-زمان کوروش کبیر زندگی میکردم-دور دنیا یه چرخی بزنم علايق مهم من:ورزززززززززززززززززززززززززززز زززززززززش-رنگ سبز مهارتهای من: با اجازه کمربن دان یک کاراته دارم ورزش هاي مورد علاقه من: مسلما کاراته-تنیس و فوتبال اونم جام جهانیش اونم اسپانیای قهرمان کتابهاي مورد علاقه: هرچی بیاد دستم به خصوص روانشناسی موسيقي هاي مورد علاقه من:همه جورشو گوش میدم اما هیچی به پای سنتی نمیرسه سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: تا و سنتور بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:تنهایی-فیلمهای آقای حاتمی اونایشو که دیدم-یک داستان کوتاه و چند داستان دیگر که کارگردانش کارگردان فیلم تنهاییم بود-و دوان فیلم مذهبی که تنها فیلمای مذهبی قشنگ ایرانی هستن روز واقعه و اصحاب کهف بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:مسیر سبز-یس من دیگه یادم نیست بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:پرویز پرستویی- آتیلا پسیانی-مرحوم نیکو خردمند-بهرام رادان-لیلا حاتمی-محمدرضا هدایتی-مهران مدیری و.... بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:جیم کری بقیرم اسماشونو نمیدونم کشورهای مورد علاقه من:ایران- آمریکا-کره جنوبی- ایتالیا-آلمان شهرهای ایرانی مورد علاقه من:همه جای ایران سرای من است اما اول تهران و شهرهایی که نرفتم مثل تبریز و کرمانشاه شهرهای جهانی مورد علاقه من:برلین -پاریس-نیویورک-رمممممم و.... غذاهاي مورد علاقه من:قرمه سبززززی-آبگوشت-کله پاچهالبته غذایی نیست که دوست نداشته باشم وسایل نقلیه مورد علاقه من:الاغ:24:-در حد خودمون به روآی خودمونم راضیم یه ذره بیشتر شه پرشیا بازم بیشتر شانسی بلند مثل پرادو_:2: گوشی موبایل مورد علاقه من:سونی اریکسون اکسپریا19 از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:0919 اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:فوتبالم شد ورزش ... طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:------- اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:یه سالی میشه اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:همین چند وقت پیش بود حس سرکار گذاشتن ملت بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:همه چیز اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:به خدا نبودم تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:منظور اگر درحد تیم ملیه هیچکس اما در حد فروم دوستان زیادن نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:بی خیال نپرسید ضایع میشم و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: هیچی برو بچ خیلی گلین حالا که تعریف کردم یه ستاره زور وده:d راستی یه چیز میخواستم بگم اسم کار بری من مخفف شده اسم و فامیلیمه نه فدا :فاطمه دا-:fada |
بهار انصاری
متولد سال 1366 ماه اردیبهشت متولد تهران ساکن مشهد... |
نام: علي اكبر
نام خانوادگی:... روز و ماه و سال تولد: 48/6/30 جنسیت: مشخصه دیگه... شهر و زادگاه: كرمانشاه سطح تحصیلات: مهندس برق رنگ چشم: قهوه ای روشن رنگ مو: خرمایی وضعیت فیزیک بدنی: آه عینکی هستم / نیستم!:هستم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلد هستم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلد هستم وضعیت تآهل:متأهل -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: 20 محسنات من:مهربون و دلسوز معایب من:زود رنج و کم حوصلی البته بعضی اوقات اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : مهربونی پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ - خیانت - بدقولی -بی معرفتی - دو رویی پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:دروغ - خیانت - بدقولی -بی معرفتی - دو رویی پنج آرزوی مهم من: آرامش روحي علايق مهم من: سینما - طبیعت - گردش هفتگی - کوه مهارتهای من:خوشنويسي ،كاراي برقي ورزش هاي مورد علاقه من: بد مینتون کتابهاي مورد علاقه:يه وقتي دوست داشتم حالا وقت ندارم موسيقي هاي مورد علاقه من:معمولا آروم گوش میدم و دنبال سبک خاصی نیستم: بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: غذاهاي مورد علاقه من:قرمه سبزي - آبگوشت -كباب همه جوره از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:اينم شد كار ؟يكي ديگه پول ميگيره من خودمو جر بدم؟ اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:سال 81 اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:جالب بود... بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:یاهو - فروم -وبلاگ شخصیم اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:دارم ولي حوصله گفتنش رو ندارم تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:تقریبا هیچکس!!! نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:دنبال كذشته هاي شيرين ميگشتم به اينجا برخوردم و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:حالا تا ببينيم چي ميشه! |
نام: سامیار
روز و ماه و سال تولد: 17 اردیبهشت جنسیت: مرد شهر و زادگاه: مشهد سطح تحصیلات: مهندسی نفت شغل: وب گردی |
نقل قول:
فرانک خانم ورودتون به پی سی رو تبریک میگم :d:cool: نقل قول:
آقا سجاد خوش اومدید ایشالله اوقات خوب و مفیدی داشته باشید:) نقل قول:
فاطمه خانوم خوش آمد نقل قول:
خانم نصاری شما هم خوش آمدید نقل قول:
آقا علی اکبر خیر مقدم نقل قول:
آقا سامیار خوش مره:d |
| اکنون ساعت 12:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |