![]() |
انتظار ...............کشیدن سخت است.
گل ..................زیباست تا وقتی که با طراوت باشد. مراجعت ............را دوست ندارم. احساس صدمه زیاد |
احساس..........بدی دارم
صدمه.......... ندیده زیاد.............گرون نیست ارزش............ توان................. خواسته.................. |
ارزش............هر کس به عقلشه
توان.................انجام هر کاری رو هر کسی نداره خواسته..................های بزرگ برای آدمای بزرگه سرما................. سخت................ بیرون................. |
سرما.................از گرما بهتره.
سخت................نگیر. بیرون.................نرو هوا سرده. موبایل................... صدا.................... زمان................. |
موبايل .............. ت رو چند گرفتي ؟ |
شب ..................خیلی بهتر از روزه
زمستون .............خیلی سرد نیست تنهايي ...............رو دوس دارم اسم............... جک................ حال............... |
اسم............ خوببراي فرزند وظيفه پدر و مادراست
جك............مياي تو مزرعهي ما روزي يه پني كار كن حال............كار كردن نداشته بيدم تبر ........... زين............ اره............. |
تبر ...........تو بزار زمین
زين............اسبت جدیده؟ اره.............منم میام خونه........... امتحان............ یهو............... |
خونه...........ی مادربزرگه رو یادته؟
امتحان............بدترین اتقاق دانشگاهه یهو...............دیدی منم ارشد قبول شدم کتاب سنبل شیشه |
کتاب.............میتونه مفید نباشه
سنبل............ مینا جونه شیشه..........نشکنه امروز.............. توافق........... تبریک............. |
امروز..............پنجشنبه بود.
توافق...........در همه امور خوبه. تبریک.............میگم. سالها........... دور از .......... بشمار تا........... |
سالها...........ی دور از خانه یادته؟
دور از ..........هر رنگ و ریا محاله بشمار تا...........خوابت ببره ترحم.............. توان.............. شتاب........... |
ترحم.............دیگه بسه..
توان..............و نیرویی برام نمانده. شتاب...........ش عالیه. رونق....... ستاره....... بیخیال....... |
رونق.......عهد شبابست و ...
ستاره.......ستاره، همچین پسری کی داره، هر کی داره بیاره بیخیال......روزگار شو نفت..... مومن..... کلاه..... |
نفت.....سرمایه ملیه
مومن.....چیکار میکنی؟ کلاه.....سرم نذار. دوچرخه....... خوشبو....... کاملتر از....... |
دوچرخه.......سواری دوست داری؟
خوشبو.......ترین ادکلن به نظرت چیه؟ کاملتر از......هر چیزی ذات مقدس اوست بهار.... لاستیک.... دکمه.... |
بهار....نزدیکه.
لاستیک....ماشینت کم باده. دکمه....پیرهنت نیست. ساده...... کلانتری...... علتش....... |
ساده......باشیم، چه در باجه بانک چه در زیر درخت...
کلانتری......رفتی تاحالا؟ علتش.......چیه که آب در 4درجه انبساط میکنه؟ درد... مرهم... کلبه... |
درد...عشقی کشیده ام که مپرس.
مرهم...دل شکستگی هیچ چیزی نیست. کلبه...خرابه ما قابل شما رو نداره. الهی ....... سایه....... شیرینی...... |
الهی... خیر از جوونیت ببینی...
سایه پدر از سرتون کم نشه ... شیرنی... ما هم فراموش نشه... بمب... رگبار.... قربونت... |
بمب...اصلا وسیله خوبی نیست.
رگبار....خوب نیست تک تیر بهتره قربونت...یه لیوان آب بده. کاری نداره...... یکبار...... بدو....... |
کاری نداره......امتحان کن
یکبار......برای همیشه بدو.......جا نمونی اعدامی.......... نکوهیده............ تلائلو.............. |
اعدامی ......... معنی زندگی رو میفهمه !
نکوهیده .......... باد هر چه ناامیدی . تلائلو ....... همون انعکاس گیر نده ! |
دوست عزیز سه کلمه رو برای نفر بعدی مشخص نکردی
انگیزه............ هوا............. تمرین............ |
انگیزه............ ای هم داری یا نه؟
هوا.............چطوره ؟ تمرین............میکنی یا نه ؟ اصراف............. راه و روش............. فرار............. |
اصراف.............حرومه
راه و روش.............درستی پیش گرفتی فرار.............فایده نداره بالخره میگیرنت توهم................ حرف........... فکر کن................ |
توهم................چي داري؟
حرف...........زياد زدن خوب نيست فکر کن................من برادرتم اسب.... آن مرد.... نزديك.... |
اسب....سفید خیلی قشنگه
آن مرد....چرا دیگه نمیاد نزديك....نیست خیلی دوره کلک.......... همیشه......... فردا............ |
کلک..........نزن خوشکله فیلم جالبیه.
همیشه.........اینطوری هستی؟ فردا............میبینمت. صدایش را....... بازم داره....... ای بابا....... |
صداش را .........دوست دارم . |
چرا ؟ ............... دیر به دیر میای
تصميم .............مهمی گرفتی اراده ................کن خدا با توئه امروز........... هماهنگ......... شب............ |
امروز...........روز خوبی نبود.
هماهنگ.........کن تا مهمونا فردا نیان. شب............فیلمای قشنگ تری نسبت به روز میده. بد.............. بحث........... ساده.......... |
بد...............اوردم بدجوري
بحث ............ نكن خسته ام ساده ............... تز از من ادم نيست كجا................ چرا................ تنهائي.............. |
كجا................یی،چرا نمیایی؟
چرا................آب مزه نداره؟ تنهائي..............رو دوس دارم. پاستیل............ ژله.................. چوب شور........ |
پاستیل............خوبه
ژله..................دوست ندارم چوب شور........چیه دریا..... پند..... قند.... |
دریا..... رو دوست دارم
پند..... و اندرز مترادفن قند.... خونش بالاست میگن................ اگه................. بیا.................... |
میگن................سری رو که درد نمی کنه دسمال نمی بندن.
اگه.................بخوای هر کاری می تونی بکنی بیا....................بریم شهربازیییییی! شناسنامه........ جوراب.............. آبنبات چوبی..... |
شناسنامه........ لازمه
جوراب..............اتو هر روز بشور آبنبات چوبی.....دوست داری؟ اینقدر........... امروز............ انتها.................. |
اینقدر...........دوست داشتم بهت بگم که...
امروز............سه شنبه هست انتها..................ی لاجوردی آسمان رنگ چشمان توست مزد رستوران کوچک |
مزد....دستت چقدره
رستوران....آشپزباشی غذاهای خوبی داره کوچک....باشه کیف راحت تر حمل میشه صدا بچه درخت |
اکنون ساعت 02:42 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |