پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مطالب آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=11)
-   -   تاپیک کلی مطالب جالب و خواندنی (http://p30city.net/showthread.php?t=602)

shabhaye_mahtabi 01-08-2010 12:53 PM

مصاحبه با یک کاریکاتوریست صاحب نام

رؤياهايم را مي‌فروشم

http://hamshahrionline.ir/images/upl...-88-at-100.jpg

كامبيز درم‌بخش را چندنسل مي‌شناسند: نسل‌اولي‌ها و نسل‌دومي‌ها و نسل سومي‌ها.حالا با آخرين كتابش مي‌توان اميدوار بود كه او به نسل چهارمي‌ها هم تعلق دارد.
كتاب «اگر داوينچي مرا مي‌ديد» و برگزيده شدنش در سومين جشنواره كتاب برتر كودك و نوجوان بهانه‌اي شد تا با او گفت‌وگو كنيم.
فرهاد حسن‌زاده
  • آقاي درم‌بخش اين اتفاق مبارك از كجا شروع شد؟ منظورم كاريكاتوريست شدن شماست.
من از كودكي به نقاشي علاقه‌مند بودم و...
  • بچه‌ها همه به نقاشي علاقه دارند. فكر مي‌كنيد علت اين علاقه در چيست؟
به نظرم آنها با نقاشي‌هايشان حرف مي‌زنند. معمولاً يكي از چيزهايي كه بچه‌ها در نقاشي‌هايشان مي‌كشند يك خانه با دودكش و پنجره و خورشيد و از اين چيزهاست. اين نشان مي‌دهد كه بچه‌ها به شكل ناخودآگاه دوست دارند مستقل باشند. خانه‌اي داشته باشند، اسباب و لوازمي كه شكل كوچكي از زندگي بزرگ‌ترهاست. البته در بچه‌هاي اين دوره و زمانه به دليل تلويزيون و بازي‌هاي كامپيوتري اين استقلال كمتر ديده مي‌شود و آنها تا سنين بالا مهمان پدر و مادرشان هستند و به آنها وابسته‌اند.
  • از نقاشي‌هاي كودكانه كه بگذريم، كار حرفه‌اي را از كي شروع كرديد؟
من زماني كه چهارده‌ساله بودم نقاشي‌هايي مي‌كشيدم و مي‌بردم خيابان فردوسي، حوالي منوچهري و به مغازه‌دارها مي‌فروختم. اين نقاشي‌ها معمولاً مينياتورهاي ايراني و يا تصاويري از تخت‌جمشيد و آثار باستاني بود كه آنها را كپي مي‌كردم. مغازه‌دارها بابت اين نقاشي‌ها پنج تومان به من مي‌دادند و خودشان آنها را به خارجي‌ها پنجاه تومان مي‌فروختند. در‌ آن زمان اين كار باعث شد كه احساس كنم خودم مي‌توانم از راه نقاشي خرج خودم را در بياورم و مستقل شوم.
  • يعني از همين نقاشي‌هاي كپي‌كاري به كاريكاتور رسيديد؟
بله. البته اولش به خاطر پول كار مي‌كردم. اما كم‌كم به اين هنر علاقه پيدا كردم. كاريكاتورهايي را در مجلات ايراني و خارجي پيدا مي‌كردم و آنها را مي‌بريدم. همان‌ها باعث شد كه طنز را بهتر بشناسم. پدر من ارتشي بود و در نشريه‌اي كه متعلق به ارتش بود كار مي‌كرد. او دوست و همكاري داشت كه نامش آقاي تجارتچي بود. پدرم از همكارش خواست كه مرا در اين راه راهنمايي كند. او براي من چند تا كار كشيد و من از روي آنها كپي كردم اما به مرور زمان به اين كارها قناعت نكردم و كم‌كم براي خودم صاحب سبك شدم.
  • در اين راه آموزش هم ديديد؛ كلاسي، چيزي؟
نه. من كاملاً خودساخته بودم. به‌جز همان همكار پدرم كه گفتم كه فقط چند طرح از كارهايش كپي كردم، من در هيچ كلاس و كارگاهي شركت نكردم. در واقع خودم خيلي كوشش مي‌كردم، پژوهش مي‌كردم و با الهام از كارهايي كه مي‌ديدم كارهاي تازه‌اي مي‌كشيدم. اصلاً در آن زمان امكانات مثل امروز نبود. نه نشريه‌اي، نه كتابي. من از كهنه فروش‌ها و اين طرف و آن‌طرف كتاب يا مجله تهيه مي‌كردم. يا به دوستاني كه به خارج از ايران رفت و آمد داشتند، سفارش مي‌كردم. بعد نشاني نشريه‌هاي خارجي را پيدا مي‌كردم و برايشان كار مي‌فرستادم. استقبال آنها از كارهايم و دستمزدهايي كه برايم مي‌فرستادند باعث مي‌شد سرذوق بيايم و بهتر و بيشتر كار كنم و در اين راه جدي‌تر باشم.
اما اين زمان براي جوان‌ها كار راحت تر شده است. آنها با فشار يك دگمه در اينترنت به انواع و اقسام كاريكاتورها و مسابقه‌هاي جهاني دسترسي دارند.
  • مشوق هم داشتيد؟
بله، مشوقم پدرم بود. او علاوه بر اين كه افسر ارتش بود به كارهاي هنري علاقه زيادي داشت و خودش داستان و شعر و نمايش‌نامه و فيلم‌نامه مي نوشت و سردبير يك نشريه بود. او تئاتر هم كار مي‌كرد. وقتي هفت ساله بودم روي صحنه تئاتر رفتم و در يكي از نمايش‌هاي او بازي كردم. حتي در يكي از فيلم‌هايش هم بازي كردم. هنرمندهاي زيادي به خانه ما رفت و آمد داشتند و اين براي من خوب بود. من از طريق همين دوستان با مجله‌ها و روزنامه‌هاي ايراني آن زمان از جمله «اطلاعات هفتگي» و «سپيد و سياه» همكاري داشتم و كارهايم در آنها چاپ مي‌شد.
هيجده سالم بود كه يك بليت اتوبوس به مقصد آلمان خريدم پانصد تومان. يك هفته هم توي راه بودم. دويست، سيصدتا از كارهايم را با خودم برده بودم. استقبال از كارهايم خيلي خوب بود. بزرگ‌ترين مطبوعات آلمان كارهايم را چاپ كردند. در مدتي كه آنجا بودم يك تعداد كار بدون شرح كشيدم. يعني ديدم من كه با زبان آنجا آشنا نيستم بنابراين از كلام در كارم استفاده نكردم و چيزهايي كشيدم كه براي همه قابل فهم باشد. اين سفر نه تنها از نظر مادي بلكه از نظر شناخت كاريكاتور و سبك‌هاي مختلف هنري به من كمك كرد.
  • سبك يعني چي و شما سبكتان را از كي پيدا كرديد؟
سبك چيزي پيش ساخته نيست و در اثر مرور زمان به وجود مي‌آيد. مثلاً در حال حاضر من آدمك‌هايي كه مي‌كشم خيلي ساده هستند و خطوط صورتشان معلوم نيست. وقتي اين آدم‌ها را مي‌بينيم از حالت چهره‌شان چيزي نمي‌فهميم. فقط از حالت بدني‌شان مي‌فهميم كه چه حسي دارند. مي‌فهميم كه مثلاً اين آدم خوشحال است يا افسرده و غمگين. اين شيوه و سبك خيلي آسان و راحت به دست نيامده بلكه در اثر استمرار و مرارت به دست آمده. متأسفانه بعضي از جوان‌ها اين سادگي خطوط را كه مي‌بينند شروع مي‌كنند به اين سبك كار كردن، در حالي كه اين سبك به مرور زمان پديد آمده است.
  • آيا سبكتان در طول اين پنجاه و پنج سال تغيير هم كرده است؟
بله. شما اگر كاريكاتورهاي قديمي‌ام را ببينيد، متوجه مي‌شويد چه‌قدر كار من تغيير كرده است. من در طول اين سال‌ها سبك‌هاي مختلفي را تجربه كرده‌ام. مثلاً در زمان شاه كارهايي داشتم به نام« مينياتورهاي سياه» كه با مينياتورهاي قديمي ايران حرفم را عليه ساواك و رژيم سابق مي‌زدم. حتي نوع نگاه من هم تغيير كرده. من قبلاً با نشريات زيادي كار مي‌كردم، ولي به تدريج از آن فاصله گرفتم. كارهاي مطبوعاتي به دليل اين كه تاريخ مصرف دارند، خيلي ماندگاري ندارند. الان دنبال كارهايي هستم كه تاريخ مصرف نداشته باشند و فقط براي يك منطقه خاص كشيده نشوند. من به دهكده جهاني و انسان و انسانيت فكر مي‌كنم. به پيام‌هاي انساني. يكي از نمونه‌هاي مورد علاقه من فيلم‌هاي چارلي چاپلين است كه تاريخ مصرف ندارد و بدون كلام است. اين ويژگي باعث مي‌شود كه تمام مليت‌ها حرفش را بفهمند.
  • براي نوجوان‌ها بگوييد اصلاً كاريكاتور يعني چه.
كاريكاتور اثري هنري است كه در كوتاه ترين زمان يعني چند ثانيه با مخاطبان ارتباط برقرار مي‌كند. شما وقتي روزنامه يا مجله‌اي را ورق مي‌زنيد اولين چيزي كه توجهتان را جلب مي‌كند كاريكاتورش است.
  • شما در كنار كاريكاتور، نويسندگي را هم تجربه كرده‌ايد. اين نوشتن از كي بوده است؟
نوشتن از مدت‌ها پيش، از همان ابتدا با من بوده است. هنوز هم اين كار را مي‌كنم. ولي احساس مي‌كنم نوشتنم نسبت به قبل ارتقا پيدا كرده است. يكي از دغدغه‌هاي من كوتاه نوشتن است. انسان امروز خيلي فرصت خواندن رمان‌ها و داستان‌هاي طولاني را ندارد، براي همين ترجيح مي‌دهم كارهايم را كوتاه بنويسم.
  • داستان‌هايتان چاپ هم شده‌اند؟
نه. ولي در حال نوشتن تعدادي داستان خيلي خيلي كوتاه هستم. با موضوعاتي خاص. مثلاً داستان يك خط كه مي‌گويد من يك خط نيستم، مي‌توانم تكه‌اي نخ باشم يا سيم گيتار باشم، يا خيلي چيزهاي ديگر.
مي‌دانيد، بعضي اشيا هستند كه ما هميشه آنها را مي‌بينيم و با آنها سر و كار داريم ولي به راحتي از كنارشان رد مي‌شويم و كمتر به آنها توجه مي‌كنيم، در حالي كه آنها براي خودشان شخصيت دارند. يك قوري، استكان يا عينك يا همين صندلي كه من و شما رويش نشسته‌ايم مي‌توانند داستان‌هاي خودشان را داشته باشند.
آدم معمولي صندلي را صندلي مي‌بيند در حالي كه طنز نويس نگاهش به آن فرق مي‌كند. مثلاً صندلي در يك روز باراني مي‌تواند چتر باشد، موقع دعوا مي‌تواند يك سلاح باشد، صندلي پايه شكسته مي‌تواند به بيمارستان برود كه درمان شود. صندلي فرفورژه مي‌تواند شخصيت زن داشته باشد. صندلي‌هاي بزرگ و زمخت مي‌توانند مرد باشند. و چهارپايه صندلي تكامل نيافته است. نگاه خاص كاريكاتوريست مي‌تواند بر شاخه‌هاي درخت، ميز و صندلي‌هايي روييده ببيند.
  • در مورد كتاب «اگر داوينچي مرا مي‌ديد» كه تلفيقي از كاريكاتور و متن است، حرف بزنيد. آيا اول متنش را نوشتيد و بعد كاريكاتورهايش را كشيديد يا برعكس؟
من مدام در همه حالي مثلاً تلفن زدن طرح‌هايي را مي‌كشم كه بعد رويشان كار كنم. گاهي اين طرح‌ها را هم به كار نمي‌برم و كنارشان مي‌گذارم؛ طرح‌هايي كه الان تعدادشان به پنج هزارتا رسيده است. يك بار در آلمان ديدم كه يكي از كاريكاتوريست‌ها طرح‌هاي كامل نشده‌اش را به فروش گذاشته است. از سويي من مدتي در يك شركت تبليغاتي كار مي‌كردم. يكي از كارهايي كه آنجا مي‌كردم نگاه كردن به تصوير بود و نوشتن متن تبليغاتي براي آن. من اين كار را زياد انجام مي‌دادم. گاهي براي يك تصوير چندين متن مي‌نوشتم. روزي تصميم گرفتم براي طرح‌هاي خودم اين متن‌ها را بنويسم. پس نشستم و طرح‌ها را نگاه كردم و متن‌هايي براي آنها نوشتم كه تا به حال سه جلد آن نوشته شده است.
به هر حال اين يك سبك كاري بود و دارم ادامه‌اش مي‌دهم و تعدادي از اين تصويرها را هم تبديل به داستان كوتاه كرده‌ام.
  • اين روزها سالگرد تولد دوچرخه است. نظرتان را درباره تولد و دوچرخه بگوييد.
به اعتقاد من تولد يك شروع است و تولد در همه چيز هست و فقط خاص انسان نيست؛ حتي ساخته دست انسان. وقتي من چيزي يا طرحي را مي‌كشم اين در خانه من حبس است، چون كسي آن را نديده است. ولي اين تولد هنگامي به شكل واقعي اتفاق مي‌افتد كه به دست ديگران برسد، وگرنه يك چيز مرده است. دوچرخه هم با مخاطبانش است كه معناي واقعي پيدا مي‌كند.
دوچرخه اسم زيبايي است براي يك نشريه و آرزوي بسياري از بچه‌هاست. ما در بچگي يك حلقه فلزي داشتيم كه با يك تكه چوب آن را مي‌رانديم. اين بازي ما بود. بعد آرزوي سه چرخه داشتم. بعد دوچرخه. يك زماني با يك تكه تخته و چندتا بلبرينگ يك روروك درست مي‌كردم يا با قوطي سوهان و شمع چراغي براي روروك مي ساختم شبيه چراغ موتورسيكلت. مدتي هم دوچرخه كرايه مي‌كردم. بعد پدرم برايم سه‌چرخه خريد. دوچرخه ياد گرفتنم هم ماجراهايي داشت.
  • بچه‌هايتان به كار شما علاقه دارند؟
من دو فرزند دارم. يكي از آنها رامين است كه به كار انيميشن علاقه دارد. او 15-16 تا فيلم انيميشن كوتاه ساخته كه سه بعدي و بر اساس بعضي شخصيت هاي كارهاي خودم است. قرار است در سال آينده مجموعه‌اي سيزده قسمتي از آنها به نام «دلقك‌ها» پخش شود كه چند قسمت آن ساخته شده است.
  • تفاوت طرح و كاريكاتور در چيست؟
به نظرم طرح همان طراحي است كه بدون هيچ فكر و سوژه خاصي اجرا مي‌شود. بهتر است بگوييم كارتون و كاريكاتور. در واقع كارهايي كه من مي كشم و ساده هستند در خارج از كشور به‌ آن مي‌گويند كارتون. كارتون طرحي است فقط براي تفريح و لذت و مغز را قلقلك مي‌دهد كه سياسي هم نيست يا اگر باشد، كلي و بين المللي است. خارجي‌ها به اين جور كارها كارتون مي‌گويند كه خودش هم چند رشته دارد، مثل «كميك استريپ» يا «استريپ كارتون». بعضي هم كارهايي صرفاً غمگين يا شاعرانه هستند. كارهاي اخير من به شعر نزديك است و دنبال آن هستم كه موضوعي شاعرانه را با خطوطي ساده نشان بدهم.
  • به نوجوان‌هايي كه به كاريكاتور علاقه دارند چه توصيه‌اي داريد؟
اين كار صرفاً آموزش دادني نيست. كاريكاتور كشيدن كاري شبيه آهنگ سازي و شاعري است. ما نمي‌توانيم بگوييم از امروز شاعر يا آهنگ ساز شويد. اين‌ علاقه در وجود آنها بايد باشد. بعد بايد اين علاقه را دنبال كنند. كارهاي ديگران را ببينند. چون ديدن آثار ديگران به آنها ايده مي‌دهد. بچه‌ها بايد بروند تمام مجلات اين رشته را ببينند، سايت‌هاي اينترنتي كاريكاتور را ببينند، فيلم‌هاي كمدي و انيميشن را ببينند، مجموعة اين‌ها باعث مي‌شود كه ذهنشان خلاق شود. كلاس‌هايي هم هست كه اين رشته را درس مي‌دهد. خود من در كلاس‌هايي كه دارم تجربيات اين سال‌ها را كه به سختي به دست آورده ام ، در اختيار جوان‌ها قرار مي‌دهم.
  • اين هنر رابطه مستقيمي با خلاقيت دارد، براي تقويت خلاقيت چه بايد كرد؟
ببينيد، طراحي فقط طراحي نيست. در طراحي طنزآميز تخيلات طنزآميز يك طراح است كه نقش بازي مي‌كند. طراحي به تنهايي نمي‌تواند كاربرد داشته باشد. من در واقع در كارم رؤياهايم را مي‌فروشم. رؤياهايي كه ديگران نمي‌توانند ببينند. شما شايد نتوانيد خواب‌ها و رؤياهايتان را براي كسي تعريف كنيد اما هنرمند كاريكاتوريست يكي از كارهايش اين است كه رؤياهايش را به تصوير بكشد و نشان ديگران بدهد و آن را با ديگران تقسيم كند. البته اين كار را نويسنده‌ها و شاعران و بعضي از هنرمندان ديگر هم انجام مي‌دهند اما در كاريكاتور خيلي ساده و با ارزان‌ترين شيوه اين كار انجام مي‌شود. ولي در هنري مثل فيلم‌سازي هزينه‌ها خيلي بالاست. هنرپيشه و كارگردان و موسيقي و چيزهاي زيادي مي‌خواهد، در حالي كه در كاريكاتور هر ورق كاغذ سفيد پرده سينماست. گويي شما يك فيلم را در كوتاه‌ترين زمان مي‌توانيد ببينيد. بيشتر اين فيلم‌هاي انيميشن در حقيقت يك كاريكاتور است كه آن را گسترش داده‌اند، يا چندين كاريكاتور است كه آنها را به هم وصل كرده‌اند و شده يك انيميشن .
پيوند مبارك متن و تصوير
«خيلي شيطان بودم. شيطان در مقابل من كم مي‌آورد... سگ‌ها و گربه‌ها با ديدن من راه خود را كج مي‌كردند، شيشه‌بُر محله با من رفيق شده بود و برايم بستني مي‌خريد.»
اگر فكر مي‌كنيد اين سطرها را از كتاب خاطرات يك گناهكار نقل كرده‌ام، بايد به عرضتان برسانم كه اشتباه كرده‌ايد! اينها اعترافات بامزۀ يك هنرمند است از روزهاي كودكي‌اش. شايد شما هم از آن آدم‌هايي باشيد كه فكر مي‌كنند هنرمندان در تمام زندگي‌شان انسان‌هاي لطيف و دل‌نازكي هستند. خب، پس يك بار ديگر مجبورم ابراز تأسف كنم از ا ين كه سطرهاي بالا خيلي با تصويري كه در ذهن داشته‌ايد، جور درنيامده است. همۀ اينها از لطف هنرمند صادق و راستگويي مثل كامبيز درم‌بخش است كه اين‌قدر راحت شيطنت‌هاي كودكي‌اش را به تصوير كشيده است.
البته براي آن كه اين مطلب متهم به بدآموزي نشود، همين‌جا اشاره كنم كه درم‌بخش حالا ديگر دست از اين‌جور شيطنت‌ها برداشته است. از روي عكس بزرگسالي‌اش هم مي‌توانيد متوجه شويد كه حالا برخلاف پسربچۀ تخس و اخموي سال‌هاي دور، ظاهري سربه‌راه دارد و آرام. اين جمله را هم براي محكم‌كاري از زبان خودش در مقدمۀ تازه‌ترين كتابش برايتان نقل مي‌كنم: «يك مگس روي بيني من نشسته بود، از او خواهش كردم خودش برود!»
«اگر داوينچي مرا مي‌ديد» به اندازۀ مقدمۀ بحث‌برانگيزش -كه تا اينجا سوژۀ يادداشت ما بود!- بامزه، خواندني و ديدني است. حتماً مي‌پرسيد مگر منظره است كه ديدني باشد؟ نكند امروز، روز جهاني تغيير تصورات است؟ چون در جوابتان بايد بگويم: بله، اين كتاب پر از منظره‌هاي ديدني است:
ماري كه به بدنش كش و قوس داده تا در حين عبور، آسيبي به گل‌ها نرساند.
دم‌برفي‌هايي كه در زمستان سرد، همديگر را بغل كرده‌اند. پسري كه صورتش را چسبانده به تنگ آب و اولين عيد ديدني‌اش با ماهي تنها است و...
البته اين كاريكاتورها هميشه يك جملۀ بامزه در نقش يك يار جدانشدني در كنار خود دارند. بعضي وقت‌ها اين جمله‌ها به خودي خود خنده‌دارند مثل:
«اولين بار بود كه با پدر و مادرم به شمال مي‌آمديم، جاي شما خالي، ناهار ماهي جنوب خورديم.»
و حتي بعضي از جمله‌ها به كاريكلماتور يا حتي سطرهاي شاعرانه شبيه شده‌اند:
«مامان شب همه‌جا را تميز كرد، حتي دفترچه‌ي چركنويس مرا!»
«دلم مي‌خواست هرچه زودتر بزرگ بشوم. دستگاه فتوكپي مرا به آرزويم رساند.»
بعضي وقت‌ها طنز موردنظر از كنار هم قرار گرفتن متن و تصوير و ايجاد پلي از هماهنگي يا تضاد ميانشان حاصل مي‌شود. مثلاً:
«تابستان كنار دريا... از چپ به راست: من، برادر كوچكم و برادر كوچكترم!»
در كنار اين جمله، تصويري از يك دريا كشيده شده كه در آن بيشتر از دو نفر ديده نمي‌شود. جاي نفر سوم يا همان برادر كوچكتر خالي است و به جايش چند حباب از آب بيرون آمده است!
در واقع كاريكاتورها و جمله‌هاي طنزآميز كتاب «اگر داوينچي مرا مي‌ديد» به كمك هم مي‌آيند و همديگر را كامل مي‌كنند. به نظر من كه پيوند مباركي از آب درآمده و... چه‌قدر هم به هم مي‌آيند!
* اگر داوينچي مرا مي‌ديد
* كامبيز درم‌بخش
* نشر افق
* قيمت: 6000 تومان

با تشکر فریبا

SHeRvin 01-13-2010 01:56 PM

چگونه در يک حادثه هوايي زنده بمانيم

جام جم آنلاين: وقوع چندين حادثه هوايي طي هفته گذشته باعث شده است شبكه سي ان ان گزارشي از اين حوادث را در کنار شيوه هايي که مي توانند مسافران را در اين حوادث زنده نگه دارند، پخش کند.

سه شنبه هفته گذشته يکي از هواپيماهاي خطوط هوايي آمريکا به همراه 154 نفر سرنشين در باند فرودگاه جامائيکا دچار لغزش و در نزديکي درياي کارائيب متوقف شد. اين پديده خسارات زيادي به هواپيما وارد کرد اما خوشبختانه هيچ خسارت جاني وارد نيامد. فرداي آن روز حادثه اي ديگر در اسکاتلند نيز منجر به لغزش هواپيما شد اما اين حادثه نيز باعث مرگ هيچ يک از سرنشينان هواپيما نشد.
در کنار اين خوش اقباليها حوادث دردناکي در حين پرواز هواپيماها نيز رخ مي دهند که نمونه هاي آن در کشور ما به وفور ديده مي شود. با توجه به اين رخدادها که در زمان وقوع خود به تيتر تمامي نشريات خبري تبديل مي شوند براي بسياري از مسافران اين سئوال به وجود مي آيد که آيا سفرهاي تجاري از ايمني کافي برخوردارند؟
پاسخ اين سئوال به دو دليل بدون شک مثبت است. اول اينکه حوادث هوايي بسيار نادر بوده و رخ دادن آنها در شرايط معمولي بعيد به نظر مي رسد. بر اساس گزارش انجمن بين المللي حمل و نقل هوايي در ميان هر 1.2 ميليون پرواز تنها يک حادثه رخ مي دهد. دليل دوم اين است که حوادث هوايي معمولا در هنگام بلند شدن يا فرود آمدن هواپيما رخ مي دهند، يعني زماني که هواپيما به سطح زمين نزديک بوده و سرعت پاييني دارد و به همين دليل خلبان در چنين شرايطي قدرت مانور بيشتري براي نجات هواپيما و سرنشينان آن دارد. در مقابل حوادث مرگبار هوايي در ميانه پرواز و در اثر اختلالات جدي مکانيکي يا برخورد هوايي رخ مي دهند.
کليد حياتي براي زنده ماندن در چنين حادثه اي هشيار باقي ماندن در زمان طلايي است. 90 ثانيه حياتي که بلافاصله پس از حادثه آغاز مي شود. در حوادث هوايي که امکان زنده ماندن در آن وجود دارد، اکثر قربانيان نه تنها در اثر برخورد شديد بلکه بيشتر به دليل تنفس دود و آتش و عدم توانايي حرکت در دوره طلايي جان خود را از دست مي دهند.
مسافران براي نجات جان خود در چنين شرايطي مي توانند چند مرحله حياتي را اجرا کنند: 1- بسته نگه داشتن کمربند ايمني در هر شرايطي زيرا بستن کمربند پس از حادثه نيازمند صرف ثانيه هاي حياتي است که معمولا زود از دست مي روند. 2- آشنا شدن با ويژگي هاي ايمني هواپيمايي که فرد قصد سفر با آن را دارد، به اين شکل فرد با آگاهي مي تواند به خروجي ها، ابزار و وسايل اوليه براي نجات جان خود و ديگران دسترسي پيدا کند. 3- رعايت حالت ويژه اي که کارکنان هواپيما آن را در بدو ورود به هواپيما براي مسافران توضيح مي دهند، اين حالت بدن فرد را از پرتاب شدن به جلو و برخورد با صندلي هاي ديگر حفظ مي کند. زيرا در اثر برخورد با صندلي هاي مقابل آسيبهاي شديد گردن و سر به وجود آمده و فرد توانايي حرکت را طي 90 ثانيه طلايي از دست خواهد داد.
سازمان هوانوردي فدرال در اين ميان به دنبال روشهاي جديدتري براي حفظ ايمني مسافران هواپيماهاي مسافربري است و به همين منظور قوانين جديدي را براي بهبود اسکلت بندي هواپيما و صندلي هاي هواپيماهاي در حال توليد ارائه کرده است تا بتوانند ميزان شدت برخورد را تا ميزان 16 برابر نيروي گرانش به خود جذب کنند. همچنين فاصله ميان صندلي ها نيز بري افزايش ايمني مسافران تغيير خواهد کرد. تعبيه کيسه هاي هوايي که با سرعتي کمتر از 90 ميلي ثانيه باز شده و از گردن و کمر مسافران محافظت مي کند، طرح ديگري است که مي تواند در حوادث هوايي منجر به نجات جان انسانها شود.
بر اساس گزارش سي ان ان، در حالي که بسياري از مسافران همچنان درباره ايمني پروازهاي تجاري ترديد دارند، آمارهاي ايمني نشان مي دهد پرواز با هواپيما بسيار امن تر از اين است که فرد بخواهد با خودروي خود به نزديکترين فروشگاه محلي برود.

SHeRvin 01-13-2010 02:01 PM

از اسم خود راضی نیستید؟ این راهکارها را بکار ببندید.

کنار آمدن با اسم بد خیلی سخت است. شاید شما را هم اسمی که والدینتان رویتان گذاشته اند یا اسم فامیلتان رنج می دهد. اسم شما تنها چیزی است که در تمام لحظات زندگی همراهتان است، پس باید آن را قبول کنید. به همین خاطر در این مقاله تصمیم گرفته ایم راهکارهایی به شما معرفی کنیم که کنار آمدن با این اسم آزاردهنده را برایتان راحت تر کند.

1. نگاهی به اینترنت یا کتاب های اسم بیندازید که درمورد تاریخچه و معنا و مفهوم اسم ها مطلب دارند. اگر اسمتان را آنجا پیدا کردید، کمی از نگرانیتان درمورد اسمتان از بین می رود.

2. افراد معروف و مشهوری هم نام خودتان پیدا کنید. وقتی فرد موفقی را هم نام خودتان پیدا می کنید، اسمتان کمتر برایتان آزاردهنده خواهد بود.

3. شیئی را با نام خودتان پیدا کنید. البته پیدا کردن شیئی که اسم شما روی آن باشد کار سختی است به همین خاطر بد نیست که خودتان اینکار را بکنید.

4. شوخی های مسخره درمورد اسمتان را نادیده بگیرید. به جای اینکه از این شوخی ها عصبانی و ناراحت شوید، باید خوشحال باشید که اسمتان یک اسم خاص و تک است.

5. از والدینتان یا هر کس دیگری که اسم شما را انتخاب کرده سوال کنید. اینکار باعث می شود دید و شناخت بهتری درمورد اسمتان پیدا کنید.

6. اگر خیلی برایتان آزاردهنده است، به طور قانونی اسمتان را عوض کنید. البته این اعصبتان را بیشتر خرد می کند چون مجبور می شوید همه جا اسمتان را عوض کنید و این را به همه اطلاع دهید.

7. می توانید از اسم مستعار استفاده کنید یا از حروف اول بعنوان اختصار استفاده کنید (مثلاً mj). به این روش اسم اصلیتان در شناسنامه باقی می ماند اما دیگران شما را به اسمی صدا می کنند که اذیت نشوید.

8. فکر کنید که بعد از ازدواج اسمتان چه خواهد بود. خیلی از خانم ها بعد از ازدواج اسم فامیل همسرشان را می گیرند یا از اسم مستعار استفاده می کنند.

•صبور باشید و درک کنید که زمان می برد همه به اسم جدید شما عادت کنند.
•وقتی اشتباهاً اسم قبلیتان را صدا می کنند، تصحیحشان کنید تا بدانند که در تغییر نامتان کاملاً جدی هستید.
• اجازه ندهید کسی در صدا کردن اسم جدیدتان بی ملاحظگی کند. خیلی ها ممکن است کماکان اسم قدیمتان را صدا کنند و بهانه بیاورند که اسم جدیدتان را فراموش می کنند. این افراد در برابر تغییر لجوج و مقاوم هستند. باید برایشان توضیح دهید که در تغییر اسم خود جدی هستید و خوشحال می شوید که به انتخاب جدید شما احترام بگذارند.
•خیلی ها در روز تولدشان تغییر نامشان را اعلام می کنند که تاثیر بیشتری داشته باشد.
9. وقتی می خواهی اسم جدیدی برای خود انتخاب کنید این را به همه بگویید.
نکات

•معنای اسمتان را پیدا کنید. شاید ارتباطی با خودتان داشته باشد.
•اگر نگه داشتن اسمتان سنت خانوادگی است پس حداقل کمی احساسی است.
هشدارها
•تعجب نکنید که والدینتان ازاینکه از اسمتان خوشتان نمی آید ناراحت شوند اما آنها باید درک کنند که اسم شماست و این شمایید که باید همه عمرتان با آن زندگی کنید.

SHeRvin 01-13-2010 02:05 PM

بخوانید و لذت ببرید!

آیا میدانستید که این حقیقت دارد که به راستی فیل از موش میترسد؟...

آیا میدانستید که دانشمندان ثابت کرده اند که گل سرخ ترکیبی از بوی 40 نوع گل مختلف است؟

آیا میدانستید که اگر کلفتی تار عنکبوت به اندازه مغز یک مداد به هم تنیده میشد می‌توانست یک هواپیمای بویینگ سنگین وزن را تحمل کند؟

آیا میدانستید که این حقیقت دارد که به راستی فیل از موش میترسد؟

آیا میدانستید که شلوغ ترین مکان دنیا کندوی زنبور عسل است؟

آیا میدانستید که در حال حاضر 6 میلیون اختراع در جهان وجود دارد که ادیسون با 1094 اختراع رکورد دار است؟

آیا میدانستید که اگر تمام کرات منظومه شمسی را با هم جمع کنیم و سپس آن را دو برابر کنیم باز هم به اندازه کره مشتری نمی‌شود؟

آیا میدانستید که وسعت کره ماه به اندازه قاره استرالیاست؟

آیا میدانستید که ملخ ها فراوان ترین موجودات بر روی زمین هستند و موجوداتی هستند که در روز دو برابر وزن خود غذا می‌خورند؟

آیا میدانستید که هر چشم مگس از10 هزار عدسی تشکیل شده است؟

آیا میدانستید که طبیعت سیاره اورانوس بر خلاف زمین است یعنی دو قطبش گرم و قسمت های استوایی آن بسیار سرد است؟

آیا میدانستید که سوسک ها مقاوم ترین موجودات در برابر گرسنگی هستند. آنها میتوانند یک ماه بدون غذا و دو ماه بدون آب زنده بمانند؟

آیا میدانستید که نیروی جاذبه ماه میتواند باعث زمین لرزه شود؟

آیا میدانستید که شیارهاى کف دست کمکی براى بهتر گرفتن اشیاء است؟

آیا میدانستید که لاشخورها قادر به دیدن یك موش كوچك از ارتفاع ۴ كیلومتری میباشند؟

آیا میدانستید که مردم فیلیپین به بیش از ۱۰۰۰ لهجه سخن میگویند؟

آیا میدانستید که مورچه ها هم شمردن بلدند و قدم هایشان را برای مسیر یابی میشمارند؟

آیا میدانستید که مصرف زغال اخته از تنگی عروق خون جلوگیری میكند؟

آیا میدانستید که خورشید در مدار کهکشان شیری با سرعت ۹۰۰۰۰۰ کیلومتر در ساعت حرکت میکند؟

آیا میدانستید که نام قدیم یونان، هلاس برگرفته از هلیوس خدای خورشید بوده است؟

آیا میدانستید که فقط قورباغه های نر قور قور می‌کنند؟

آیا میدانستید که خرس با تمام سنگینی خود میتواند با سرعت ۵۰ كیلومتر در ساعت بدود؟

آیا میدانستید که افراد باهوش داراى روى و مس بیشترى در موهایشان هستند؟

آیا میدانستید که شكلات بر عصب و قلب سگ تاثیر بد دارد، با کمی شكلات میتوان یك سگ را کشت؟

آیا میدانستید که یک قطره لیكور عقرب را دیوانه می‌كند و عقرب خودش را نیش می‌زند و می‌كشد؟

آیا میدانستید که مایع موجود در نارگیل نارس را می‌توان بجای پلاسمای خون استفاده كرد؟

آیا میدانستید که درخت بلوط تا قبل از پنجاه سالگی میوه نمی‌دهد؟

SHeRvin 01-13-2010 02:14 PM

مردی که یک چشمش را تخلیه کرد و یک دوربین بجایش قرار داد!! (+عکس)

او که یکی از علاقه‌مندان سریال محبوب دهه ۷۰ میلادی یعنی «مرد شش میلیون دلاری» است، زمانی که قرار شد، پروتزی برایش کار گذاشته شود، ایده‌ای ذهش راه یافت...

اصطلاح سایبورگ Cyborg به موجودی اطلاق می‌شود که علاوه بر اعضای طبیعی بدن، دارای ارگان‌های عملکردی مصنوعی هم باشد. زمانی این اصطلاح، اختصاصا در داستان‌های علمی- تخیلی مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما این روزها دیگر «سایبورگ» یک اصطلاح انتزاعی نیست. در این پست با یک سایبورگ و همچنین مردی آشنا می‌شوید که یکی از اعمال فیزیولوژیکش را تنها به یاری یک کنترل از راه دور می‌تواند انجام دهد!

مورد عجیب «راب اسپنس»: راب اسپنس Rob Spence یک فیلمساز مستند ۳۷ ساله مقیم کانادا است. در ۹ سالگی، به دنبال یک حادثه، بینایی چشم راست او به شدت آسیب دید. ۳ سال قبل، پزشکان مجبور شدند که چشم راست او را تخیله کنند. از آن زمان به بعد او از یک چشم‌بند برای پوشاندن، کاسه چشم خالی استفاده می‌کرد. تا اینکه سرانجام تصمیم گرفت، یک پروتز نصب کند، اما نه یک پروتز معمولی!
او که یکی از علاقه‌مندان سریال محبوب دهه ۷۰ میلادی یعنی «مرد شش میلیون دلاری» است، زمانی که قرار شد، پروتزی برایش کار گذاشته شود، ایده‌ای به ذهش راه یافت، او به دوربین موبایلش نگاه کرد و با خود فکر کرد که چقدر خوب است دوربینی به همین کوچکی به جای چشم آسیب‌دیده‌اش می‌داشت.
راب اسپنس، سرمایه زیادی برای عملی کردن ایده نداشت، ولی خیلی‌ها بعد از مطلع شدن از این ایده، کمکش کردند. مهندسانی داوطلب شدند که به صورت پاره‌وقت روی این پروژه کار کنند. نقش «استیو مان» Steve Mann ،استاد دانشگاه MIT، که سال‌ها روی پروژه کامپیوترهای قابل پوشیدن کار کرده بود، در این میان، برجسته بود. یک مهندس تجربی ماهواره به نام «کوستاس گراماتیس» هم در راه رسیدن به این هدف بسیار کمک کرد.

شرکت OmniVision، شرکتی که در ساخت دوربین‌های کوچک برای موبایل، لپ‌تاپ و آندوسکوپ‌ها تخصص دارد، دوربینی را به او هدیه کرد و سرانجام ایده او عملی شد. او حالا پروتزی دارد که مجهز به یک دوربین کوچک است، این دوربین با حرکت ماهیچه‌های چشمش، به طور طبیعی حرکت می‌کند و دقیقا مناظری را که او در حال دیدن آنهاست، ثبت می‌کند.
دوربینی که اکنون راب اسپنس بر روی پروتز خود دارد، گرچه بینایی را به او بازنمی‌گرداند، اما در عوض می‌تواند با انتقال بی‌سیم تصاویری که او در حال دیدنشان است، کار بی‌نظیری انجام دهد. اسپنس، ‌امیدوار است که چشم جدیدش در ساختن فیلم‌های مستند به او بسیار کمک کند.

این ابتکار و اختراع آنقدر جالب بود که مجله تایم پروژه Eyeborg را به عنوان یکی از ۵۰ اختراع برتر سال ۲۰۰۹ برگزید.

SHeRvin 01-13-2010 02:17 PM

تصویری زیبا و منحصر بفرد: قورباغه‌ای که یک چراغ روشن را بلعیده است!!

صاحب درخت کریسمس با دیدن این صحنه تعجب کرده بود. او در این باره گفت این قورباغه چراغ را بلعیده بود و نمی‌توانست ...

قورباغه‌ای در ایالت فلوریدای آمریکا، یک چراغ را بلعید.
این قورباغه روی به سمت چراغ‌هایی که با آن درخت کریسمس تزئین شده بود، جذب شد. او که گمان می‌کرده چراغ‌های روی درخت حشرات شب‌تاب هستند، یکی ازاین چراغ‌ها را بلعید. این چراغ در داخل بدن قورباغه روشن شده است.

صاحب درخت کریسمس با دیدن این صحنه تعجب کرده بود. او در این باره گفت این قورباغه چراغ را بلعیده بود و نمی‌توانست آن را از دهانش به بیرون پرتاب کند. این حیوان برروی درخت آویزان شده بود. مالک درخت با بیرون کشیدن چراغ از دهان قورباغه، این حیوان را رها کرد.

SHeRvin 01-13-2010 02:25 PM

زن عجیبی که شام را آماده کرد، به بیمارستان رفت، زایمان کرد و برگشت بشقاب‌ها را شست!!

این زن 29 ساله در روز سال نو میلادی بوقلمون را در فر قرار داده است. او در ساعت 12:35 دقیقه ظهر به بیمارستان رفت و در ساعت 1:45 دقیقه ...

یک زن انگلیسی که غذای شب سال نو میلادی را آماده کرده بود، چند ساعت بعد از زایمان نوزاد خود در بیمارستان، به خانه بازگشت و بشقاب‌ها را شست.
به گزارش روزنامه القبس، این زن 29 ساله در روز سال نو میلادی بوقلمون را در فر قرار داده است. او در ساعت 12:35 دقیقه ظهر به بیمارستان رفت و در ساعت 1:45 دقیقه بعد از ظهر نوزادش را به دنیا آورد. این زن ساعت 3 بعد از ظهر به خانه بازگشت و نوزادش را در تختخواب خود قرار داد.
زن انگلیسی 3 فرزند دیگر هم دارد. او در این باره گفت: کسی باور نکرده که او بعد از زایمان نوزادش به این سرعت به خانه بازگشته است. این زن تمایل داشته که شام شب عید را صرف کند. این درحالی است که شوهرش او را زن منحصر به فردی نامیده است.

SHeRvin 01-13-2010 04:00 PM

بازدید از کلیسایی که با استخوان انسان‌ها تزئین شده!! (تصویری)

پس از جنگ‌های 30 ساله كه در قرن هفدهم میلادی رخ دادند استخوان‌های بیش از چهل هزار نفر از كشته شدگان این جنگ‌ها در این كلیسا مورد استفاده قرار گرفته و كلیسا با این استخوان‌ها...

در شهر «كوتنا اورا» در جمهوری چك كلیسایی وجود دارد كه بنای آن به قرن سیزدهم میلادی باز می‌گردد. پس از جنگ‌های 30 ساله كه در قرن هفدهم میلادی رخ دادند استخوان‌های بیش از چهل هزار نفر از كشته شدگان این جنگ‌ها در این كلیسا مورد استفاده قرار گرفته و كلیسا با این استخوان‌ها تزیین شد. به همین دلیل این صومعه قدیمی نامش به كلیسای استخوان تغییر یافت. بازدید از كلیسای استخوان.

SHeRvin 01-13-2010 04:04 PM

ساخت اولین کشتی عمودی تاریخ! (+عکس)

پروژه ساخت این کشتی عمودی که SeaOrbiter نام دارد را ژاک راژری معمار فرانسوی اجرا می‌کند. این کشتی قائم شبیه به یک ایستگاه اقیانوس شناسی شناور از جنس آلومینیوم و به شکل یک باله فوقانی ماهی است که ارتفاع این باله 51 متر است.
بخش بزرگتر کشتی که شبیه به یک ایستگاه فضایی است به طول 31 متر در آب غوطه ور است سازمان دهندگان این پروژه پیش از هر چیز در ساخت این کشتی به استفاده از فناوریهای مدرن برای مطالعه ارتباط میان گرمای جهانی و اقیانوسها اهمیت داده اند.

اقیانوسها به طور روزانه در حدود یک چهارم تمام انتشار دی اکسید کربن دنیا را جذب می‌کنند.
امروزه ایستگاههای زیردریایی چون ایستگاه Aquarius در نزدیکی ساحل " Key Largo" در فلوریدا وجود دارند اما تمام این ایستگاهها غیر متحرک هستند.

این درحالی است که SeaOrbiter با کمک نیروی جریان آب حرکت می‌کند و به خصوص به انسان اجازه می‌دهد به مدت طولانی در اعماق آب بماند.

تیمی‌متشکل از 6 کادر کشتی، 6 دانشمند و 6 پزشک بر روی این کشتی حضور خواهند داشت این پزشکان باید رفتار انسان را در اعماق دریاها بررسی کنند.

هزینه ساخت این کشتی 35 میلیون یورو است این معمار فرانسوی تاکنون توانسته است نیمی‌از بودجه را تهیه کند و امیدوار است تا ماه آینده بتواند تمام هزینه مورد نیاز ساخت این کشتی عمودی را تامین کند. براساس گزارش تیسکالی اروپا، این معمار فرانسوی که به خاطر ساخت زیردریاییهای بزرگ شهرت جهانی دارد از حدود 10 سال قبل به فکر ساخت این اولین کشتی عمودی دنیا افتاد.

SHeRvin 01-14-2010 01:39 PM

ایرانیان مشهور مقیم آمریکا

ایرانیان مشهور مقیم آمریکا

# فرزاد ناظم (شرکت یاهو)
#
# پروفسور علی جوان (کاشف لیزر هلیمی)
#
# امید کردستانی (گوگل)
#
# پیر امیدیار (ای‌بِی e-bay)
#
# پروفسور لطفی‌زاده (استاد دانشگاه آمریکا و پدر منطق فازی)
#
# ماریا خرسند (رئیس شرکت اریکسون)
#
# وحید تارخ (مخترع کدهای فضا-زمان در مخابرات)
#
# آندره آغاسی (قهرمان تنیس)
#
# حسین اسلامبلچی(رئیس شرکت مخابرات آمریکا AT&T)
#
# بیژن داوری (معاون ارشد شرکت آی‌بی‌ام)
#
# انوشه انصاری (رئیس موسسه فناوری تل‌کام و حامی مالی جایزه انصاری)
#
# فیروز نادری (مدیر پروژهٔ مریخ‌نورد ناسا)
#
# محمد جمشیدی (استاد دانشگاه و عضو همکار در برخی از پروژه‌های ناسا)
#
# آزیتا ولی‌نیا (استاد فیزیک دانشگاه در آمریکا و عضو پژوهشگران ناسا)
#
# آزاده تبازاده (دانشمند ایستگاه فضایی ناسا)
#
# کریستین امان‌پور (رئیس بخش خبری سی‌ان‌ان در آمریکا)
#
# شهره آغداشلو (بازیگر)
#
# فریار شیرزاد (معاون وزارت بازرگانی آمریکا و دستیار ریاست جمهوری آمریکا در کاخ سفید)
#
# کتیا فلک‌شاهی (مدیر شرکت NEA)
#
# بیژن پاکزاد (بزگترین سازندهٔ عطر و طراح لباس جهان)
#
# آسیه نامدار (گوینده اخبار در سی‌ان‌ان)
#
# محسن معظمی (معاون ارشد شرکت سیسکو سیستم)
#
# رودی بختیار (از مجریان خبری در سی‌ان‌ان)
#
# پروفسور عبدالحسن آستانه اصل (استاد دانشگاه برکلی،کالیفرنیا،آمریکا و
#
# محقق ) چگونگی ریزش برجهای دوقلو در حادثه ۱۱ سپتامبر

SHeRvin 01-14-2010 02:14 PM

پوشاک برای الاغ های مصری

دولت مصر در اقدامی از رفت و آمد الاغ ها در خیابان ها و معابر مصر که پوشاک نداشته باشند، به صورت جدی جلوگیری می کند.

به گزارش خبرگزاری منا ، به گفته یکی از مقامات دولتی، این اقدام در جهات حفظ زیبایی و پاکیزگی شهر و بالا بردن سطح فرهنگ رعایت بهداشت در جامعه اتخاذ شده است و دولت مصر با تصویب آن سعی در جذب توریست بیشتر دارد.

به این منظور پوشاک هایی مخصوص الاغ ها تعبیه شده است که در فروشگاه های سراسر مصر قابل تهیه است. با صاحبان الاغ ها در مصر که از این قانون سرپیچی کنند برخورد قانونی خواهد شد.

یکی از بیشترین مناظری که در مصر دیده می شود رفت و آمد الاغ های بارکش در سطح شهر است.

SHeRvin 01-16-2010 08:40 PM

دو قلاده یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران سمنان مشاهده شد.

پس از شایعات بسیار زیاد مبنی بر انقراض یوز پلنگ در ایران خبر خوشی را دریافت نمودیم:
دو قلاده یوزپلنگ جمعه گذشته - اول خرداد ماه - توسط گروهی از دانشجویان به سرپرستی "اسماعیل کهرم" در پارک ملی توران سمنان رویت شده است.

البته در دو ماه نخست سال جاری بالغ بر 9 قلاده یوزپلنگ آسیایی در منطقه پارک ملی "توران" استان سمنان مشاهده شده بود.

همچنین در جریان بازدید این گروه دانشجو، 47 راس گورخر نیز در این منطقه مشاهده شده است.
نسل یوزپلنگ آسیایی در بیشتر کشورهای منطقه از بین رفته و تاکنون وجود یوزپلنگ آسیایی در هیچ از کشورهای آسیایی منطقه به تایید مقامات مسوول نرسیده است، تاکنون وجود بیش از 70 قلاده یوزپلنگ آسیایی در مناطق مختلف حفاظت شده ایران به تایید رسیده است.

شهریور ماه هر سال برای علاقمندان و فعالان محیط زیست یادآور روز یوزپلنگ است که برگزاری آن از سال 1386 آغاز گردیده است. در این سال، روز نهم شهریور ماه به عنوان “روز ملی حفاظت از یوزپلنگ ایرانی” انتخاب شد تا دوستداران حفظ محیط زیست این مرز و بوم با انجام فعالیت های نمادین و معرفی یوز، سعی در حفظ این گربه سان در حال انقراض بنمایند.در اینجا لازم است از زحمات محیط بانان زحمتکش تشکر نمایم.

کشتار این جانور نایاب در تمام کشور های آسیا به انقراض نسل آنها انجامید!

SHeRvin 01-20-2010 03:18 AM

شارژ تلفن همراه با نوشابه

طراحي چيني به سفارش شرکت نوکيا تلفن همراه و باطري مخصوص آن را به شکلي طراحي کرده است که براي تامين انرژي بايد نوشابه گازدار بنوشد.

مخترعي چيني شيوه‌اي خلاقانه و کاملا جديد را براي شارژ باطري تلفن‌هاي همراه ابداع کرده است که براي اولين بار مي‌تواند هدفي سودمند و بدون زيان براي وجود انواع نوشابه‌هاي گازدار به شمار رود.

وي معتقد است ابداع جديدش مي‌تواند از ميزان هزينه‌هاي تجاري و زيست محيطي باطري‌هاي تلفن همراه نيز بکاهد زيرا در ابداع وي به جاي استفاده از باطري‌هاي ليتيومي از نوشابه‌هاي گازدار براي انرژي رساني به تلفن همراه استفاده مي‌شود. در واقع اين باطري جديد تلفنهاي همراه را به مواد قندي نيازمند مي‌کند، تنها به يک بسته کامل از قوطي‌هاي نوشابه گازدار براي تامين انرژي اين باطري‌ها نياز است و پس از اتمام شارژ باطري آنچه از نوشابه‌ها به جا مي‌ماند آب و اکسيژن است.

مخترع چيني اين باطري‌هاي نوشابه‌اي، ادعا مي‌کند دوام شارژ اين باطري‌ها سه يا چهار بار بيشتر از باطري‌هاي رايج است و در عين حال هيچ تاثير زيست محيطي نيز از خود به جا نمي گذارند. باطري‌هاي نوشابه‌اي به سفارش شرکت توليد تلفن همراه نوکيا ابداع شده است.

SHeRvin 01-20-2010 03:21 AM

سوتی به این بزرگی دیده بودین؟

اولین طلاق پس از حادثه 11 سپتامبر مربوط می شه به مردی که محل کارش طبقه 103 برج تجارت جهانی بوده، ولی در روز حادثه به جای اینکه سر کارش باشه، خونه دوست دخترش خواب بوده! تلویزیون رو هم ندیده بوده که بدونه چه خبره! خانمش زنگ می زنه. آقا گوشی رو بر می داره. خانمش می پرسه عزیزم حالت خوبه؟ کجایی؟ آقا جواب می ده: سر کارم هستم تو دفترم

behnam5555 01-20-2010 12:07 PM

کشف دو الهه ديگر خارجي ها را به تپه ربط كشاند

كشف دو الهه ديگر خارجي ها را به تپه ربط كشاند

http://heritage.chn.ir/manage/photo/...baldar1(2).jpg

تهران _ ميراث خبر ( آذر ماه-88 )

تازه ترين كاوش هاي باستان شناسي در تپه ربط شهر ربط در شهرستان سردشت به كشف نقش 2 الهه عريان در اين محوطه 3 هزارساله منجر شد.
تپه ربط در شهر سردشت و در كرانه شرقي رودخانه زاب كوچك قراردارد تا پيش از بررسي ها، وسعت اين تپه چهارده هكتار تخمين زده مي شد اما كاوش ها نشان داد كه اين تپه 25 هكتار وسعت دارد.
«رضا حيدري»، باستان شناس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري آذربايجان غربي گفت: «براي اولين بار كاوش هاي باستان شناسان در تپه ربط سردشت به كشف نقش دو الهه عريان بر روي آجر منجر شد. تاكنون چنين نقشي در محوطه هاي باستاني كشور ديده نشده است. اهميت كشف هاي جديد در تپه ربط، خبرنگاران بي بي سي و يك خبرنگار از كشور عراق را به اين منطقه كشانده است. خبرنگاران كشورهاي ديگر از جمله فرانسه اخبار اين كاوش ها را تلفني كسب كردند.»
وجود نقش الهه هاي بالدار در 3هزار سال پيش در اين منطقه تعجب همگان را برانگيخته است. در طي حفاري هاي باستان شناسي نقاط گوناگون جهان، ده ها هزار كننده كاري و مجسمه الهه بزرگ يا الهه مادر، عريان و گاه منقوش به رنگ سرخ كشف شده است. در الهه هاي کشف شده در اين مناطق ويژگي مادري بطور اغراق آميزي تصوير شده است. اين ها زناني هستند كه در شرف زايش هستند اما الهه هاي كشف شده در اين حفاري ها اندامي كاملا متناسب دارند به همين دليل باستان شناسان آن ها را الهه باروري و زايش نمي دانند.
او گفت: «الهه هاي عريان در هنر يوناني يافت مي شوند. در اين هنر، پيكرك هاي الهه هاي زن، نماد باروري به شمار مي روند اما فاقد بال هستند. الهه هاي كشف شده بر روي آجرهاي كنگره دار در سايت باستاني داراي دوبال هستند. دست هاي اين الهه ها به صورت افقي باز شده است و بال آن ها رو به پايين است. بدن اين الهه ها سفيد رنگ است و بر روي شکم يكي از آن ها حلقه هايي كنده شده و پاها به صورت غير طبيعي باز شده است. رنگ بال هاي اين الهه ها زرد وسفيد است. يكي از الهه ها سر ندارد و ديگري فاقد سر و پا است. چگونگي وجود اين نقش ها در اين منطقه از كشور سوالي است كه هنوز پاسخي به آن داده نشده است. شايد بتوان شواهدي از اين آثار را در كشور عراق يا تركيه يافت و بسياري از سوال هاي بي پاسخ امروز جواب داد .»
كاوش هاي بيشتر در اين تپه به بسياري از سوالات امروز پاسخ مي دهد.
باستان شناسان تاكنون به چگونگي استفاده و تهيه رنگ در سه هزار سال پيش در اين محوطه دست نيافته اند. اين بررسي ها نشان نداد كه الهه هاي بالدار يا عريان در سه هزارسال پيش نماد چه چيزي بوده است.
تپه ربط كه سطحي ترين فرهنگ آن به هزاره اول پيش از ميلاد باز مي گردد، يكي از بزرگترين محوطه هاي تاريخي شناخته شده در شمال غرب كشور است. كاوش هاي باستان شناسان در شمال غرب كشور براي مطابقت اين تپه با مركز كشور آرديني(موصاصير) در شهريورماه سال 84 آغاز شده است. طبق مستندات موجود بزرگترين معبد خداي حاليدي در دولت آرديني قرار دارد.

فرانک 01-21-2010 01:15 PM

اسامی ماههای سال: هخامنشی،ترکی،رومی و....

هخامنشي:
چمن آرا, گل آور ,جان پرور, گرما خيز, آتش بيشه, جهان بخش, دژخوي, باران خيز, اندوه خيز, سرماده, برف آزر, مشکين فام.

هجري شمسي به عربي:
حمل(بره), ثو ر( گا و), جوزا(دوقلو), سرطان(خرچنگ), اسد(شير), سنبله(خوشه گندم), عقرب, ميزان(ترازو), قوس(كمان), جوي(بزغاله), دلو(ظرف آب), حوت(ماهي).

رومي:
آزار, نيسان, ايتار, خريزان, تموز, آساماه, ايلول, تشرين اول, تشرين آخر, كانون اول, كانون آخر, شباط.

تركي:
بيرنجي, ايكنده, اوچنچي, درطونچي, بشنچي, آلتنجي, يدنجي, سكنجي, طوقونجي, اوئونجي, اون بيرنجي, حفشاط.

ايراني:
فروردين, ارديبهشت, خرداد, تير, مرداد, شهريور, مهر, آبان, دي, بهمن, اسفند.

هجري قمري:
محرم, صفر, ربيع الاول, ربيع الثاني, جمادي الاول, جمادي الثاني, رجب, شعبان, رمضان, شوال, ذيقعده, ذيحجه.

ميلادي:
ژانويه, فوريه, مارس, آوريل, مه, ژوئن, ژوئيه, اوت, سپتامبر, اکتبر, نوامبر, دسامبر

.............................
به این بخش منتقل شد

رزیتا2

روناک 01-21-2010 09:32 PM

لبخند جذابتان میکند

لبخند جذابتان می کندهمه ما به سمت افرادیکه لبخند می زنند کشیده می شویم. لبخند یک کشش و جذبه فوری ایجاد می کند. دوست داریم نسبت به آنها شناخت پیدا کنیم

http://mail.google.com/mail/?ui=1&vi....2&disp=emb&zw

. لبخند حال و هوایتان را تغییر می دهددفعه بعدی که احساس بی حوصلگی و ناراحتی کردید، لبخند بزنید. لبخند به بدن حقه می زند

.
لبخند مسری استلبخند زدن برایتان شادی می آورد. با لبخند زدن فضای محیط را هم شادتر می کنید و اطرافیان را مانند آهن ربا به سمت خود می کشید

http://mail.google.com/mail/?ui=1&vi....4&disp=emb&zw

. لبخند زدن استرس را از بین می بردوقتی استرس دارید، لبخند بزنید. با اینکار استرستان کمتر می شود و می توانید برای بهبود اوضاع وارد عمل شوید

http://mail.google.com/mail/?ui=1&vi....5&disp=emb&zw

. لبخند زدن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند به این دلیل عملکرد ایمنی بدن تقویت می شود که شما احساس آرامش بیشتری دارید. با لبخند زدن از ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی جلوگیری کنید

. لبخند زدن فشارخونتان را پایین می آوردوقتی لبخند می زنید، فشارخونتان به طرز قابل توجهی پایین می آید. لبخند بزنید و خودتان امتحان کنید

. لبخند زدن اندورفین، سروتونین و مسکن های طبیعی بدن را آزاد می کندتحقیقات نشان داده است که لبخند زدن با تولید این سه ماده در بدن باعث بهبود روحیه می شود. می توان گفت لبخند زدن یک داروی مسکن طبیعی است

. لبخند زدن چهره تان را جوانتر نشان می دهدعضلاتی که برای لبخند زدن استفاده می شوند صورت را بالا می کشند. پس نیازی به کشیدن پوست صورتتان ندارید، سعی کنید همیشه لبخند بزنید

http://mail.google.com/mail/?ui=1&vi....9&disp=emb&zw

. لبخند زدن باعث می شود موفق به نظر برسیدبه نظر می رسد که افرادیکه لبخند می زنند اعتماد به نفس بالاتری دارند و در کارشان بیشتر پیشرفت می کنند

. لبخند زدن کمک می کند مثبت اندیش باشیدلبخند بزنید. حالا سعی کنید بدون از بین رفتن آن لبخند به یک مسئله منفی فکر کنید. خیلی سخت است. وقتی لبخند می زنیم بدن ما به بقیه بدن پیغام می فرستد که "زندگی خوب پیش می رود". پس با لبخند زدن از افسردگی، استرس و نگرانی دور بمانید.

پس....همیشه لبخند بزنید
!قبوله....همیشه لبخند میزنید
نمی زنی

marykhosh 01-24-2010 10:16 AM

متن جالب یک کارت عروسی

متن جالب یک کارت عروسی آخر این هفته، جشن ازدواج ما به پاست
با حضور گرم خود، در آن صفا جاری کنید

ازدواج و عقد یک امر مهم و جدی است
لطفاً از آوردن اطفال، خودداری کنید

بر شکم صابون زده، آماده سازیدش قشنگ
معده را از هر غذا و میوه ای عاری کنید

تا مفصل توی آن جشن عزیز و با شکوه
با غذا و میوه ی آن جشن، افطاری کنید

البته خیلی نباید هول و پرخور بود ها
پیش فامیل مقابل آبروداری کنید

میوه، شیرینی، شب پاتختی مان هم لازم است
پس برای صرفه جویی اندکی یاری کنید

گر کسی با میوه دارد می نماید خودکشی
دل به حال ما و او سوزانده، اخطاری کنید

موقع کادو خریدن، چرب باشد کادوتان
پس حذر از تابلو و ساعات دیواری کنید

هرچه باشد نسبت قومی تان نزدیک تر
هدیه را هم چرب تر، از روی ناچاری کنید

در امور زندگی، دینار اگر باشد حساب
کادو نوعی بخشش است، آن را سه خرواری کنید

گرم باید کرد مجلس را، از این رو گاه گاه
چون بخاری بهر تنظیم دما، کاری کنید

ساکت و صامت نباشید و به همراه موزیک
دست و پا را استفاده، آن هم ابزاری کنید

لامبادا، تانگو و بابا کرم یا هرچه هست
از هنرهاتان تماماً پرده برداری کنید

البته هر چیز دارد مرزی و اندازه ای
پس نباید رقص های نابه هنجاری کنید

حرکت موزون اگر درکرد از خود، دیگری
با شاباش و دست و سوت از او طرفداری کنید

کی دلش می خواهد آخر در بیاید سی دی اش؟
با موبایل خود مبادا فیلمبرداری کنید

در نهایت، مجلس ما را مزین با حضور
بی ادا و منت و هر گونه اطواری کنید

ZZRSS 01-24-2010 03:38 PM

برای دفاع از خلیج فارس به گوگل ارث اعتراض کنیم(+آدرس سایت)

سایت گوگل ارت از نام جعلی خلیج عربی بجای خلیج فارس استفاده کرده است. ایرانیان سراسر جهان با امضای اعتراضییه الکترونیکی به این اقدام گوگل ارت اعتراض کرده و می کنند .شما هم از طریق امضای اعتراضیه به آدرس زیر از هویت ملی خلیج فارس دفاع کنید.

برای اعتراض به نام جعلی خلیج " ع ر ب" بر روی لینک زیر کلیک کنید:
خلیج همیشه فارس

1)بر روی petition click here to sign کلیک نمایید

2)نام و ادرس ایمیلتان را وارد نمایید

3) بر روی گزینه preview your signature کلیک نمایید

فرانک 01-26-2010 12:57 PM

اولین قربانی سانحه رانندگی در ایران

غلامحسين درويش معروف به درويش خان يكي از نامداراترين موسيقيدانان ايران ، اولين قرباني تصادف رانندگي در ايران است ، که شرح آن رسماً ثبت شده است. ماجرا از اين قرار است كه : آخر شب دوم اسفند ماه سال 1305 هجري شمسي جهت عزيمت استاد از محفل موسيقي به منزل درشكه اي دو اسبه كرايه مي كنند و استاد سوار بر درشكه به طرف منزل حركت مي نمايد ، در آن زمان اتومبيل به تازگي وارد خيابانهاي شهر شده بود و تعداد آنها به سختي به 50 دستگاه مي رسيد و همچنين اخذ گواهي نامه رانندگي هنوز وجود نداشت و رانندگان عموما" ناشي بودند و قوانين راهنمايي و رانندگي نيز نه وجود داشت و نه اعمال مي شد ،زمانيكه درشكه حامل درويش خان از خيابان اميريه به سمت شمال مي پيچد ، اتومبيل فوردي از جهت مخالف با درشكه و اسبهاي آن تصادف مي كند ، اسبهاي درشكه درجا تلف مي شوند و استاد از درشكه به بيرون پرتاب شده و از ناحيه سر به زمين برخورد مي كنند ، بلافاصله مردم رسيده و مجروح را به بيمارستان نظميه تهران كه بهترين بيمارستان آن زمان تهران بود مي رسانند ، اما متاسفانه ضربه سنگين بوده و استاد گرانقدر موسيقي ايران بعد از 5 روز ، به دليل ضربه مغزي فوت نموده و جامعه موسيقي را سياه پوش و داغدار فقدان خود مي نمايد . درويش خان در زمان مرگ 54 ساله بود ، پيكر استاد را در گورستان ظهير الدوله جنب مزار مراد خود ظهيرالدوله داماد درويش مسلك ناصرالدين شاه دفن نمودند

فرانک 01-26-2010 02:04 PM

ساندویچ خود را چگونه میخورید؟

روش ميل كردن ساندويچ توسط شما مي تواند بيانگر بسياري از احساسات دروني شما و بطور كلي شناخت شخصيت شما باشد.

کدام يک از روش هاي زير را براي خوردن ساندويچ در نظر مي گيريد؟

1- ساندويچ خود را به قطعات کوچک تر تقسيم مي کنيد؟
2- ساندويچ خود را دو لقمه مي کنيد؟
3- ساندويچ خود را آرام و با اشتهايي وصف ناپذير مي خوريد؟
4- ساندويچ خود را نصف کرده و باقي مانده را در بشقاب مي گذاريد؟
5- ساندويچ خود را کاملاْ باز کرده و محتويات آن را تنها با تکه اي نان مي خوريد؟

?. چنانچه ساندويچ خود را به قطعات کوچک تر تقسيم مي کنيد :
فردي منظم، حساس، دقيق و عاطفي هستيد. در واقع نظم در زندگي شما حرف اول را مي زند. ديگران به خوبي مي دانند که از چه جايگاهي بايد با شما وارد سخن شوند. گذشت شما در زمينه هاي مختلف زبانزد خاص و عام است. صبر و استقامت از ديگر ويژگي هاي شماست. ديگران براي انجام کارها و رفع نيازهاي روزمره خود روي شما حساب مي کنند.

?. چنانچه ساندويچ خود را دو لقمه مي کنيد :
شما ظاهراً فردي عجول و نسبتاً خشن بوده و اين خصوصيت راحتي در غذا خوردن را نيز نشان مي دهد. ظاهراً خيلي از خودتان مطمئن هستيد و مي توان گفت که در اکثر اوقات به خاطر عجول بودنتان بدون مشورت با ديگران تصميم مي گيريد که در بسياري از موارد عواقب آن را نيز متحمل مي شويد. معمولاً شما فرصت رسيدگي به حرف و سخن ديگران و يا حتي خود را نداريد، که اين نيز ناشي از همان عجول بودن ذاتي شماست.

?. چنانچه ساندويچ خود را آرام و با اشتهايي وصف ناپذير مي خوريد :
به راحتي با ديگران دوست مي شويد و خوشرو و دست و دلباز هستيد و به راي و نظر فرد مقابل احترام مي گذاريد و از درگير شدن با اطرافيان پرهيز مي کنيد، آرامش خاصي داريد و ديگران از بودن در کنار شما احساس لذت مي کنند.

?. چنانچه ساندويچ خود را نصف کرده و باقي مانده را در بشقاب مي گذاريد :
آينده نگري و نگاهي به فردا داشتن از ويژگي هاي شخصيتي شماست. در هر زمينه اي و براي اقدام در مورد هر مساله ابتدا به عواقب آن انديشيده و با مروري به آينده حال را برنامه ريزي مي کنيد. مصمم و هوشياريد و نسنجيده حرف نمي زنيد. دير با کسي دوست مي شويد اما دوستي هايتان پايدار است.

?. چنانچه ساندويچ خود را کاملاْ باز کرده و محتويات آن را تنها با تکه اي نان مي خوريد :
شخصيتي قابل احترام داريد. سعي مي کنيد هيچ گاه به دنبال کارهاي بيهوده نرويد. نگاه گيرا و نافذ شما مي تواند مخالفانتان را به سرعت سر جاي خودشان بنشاند. بخش بسيار قوي و ممتاز شخصيت شما آن است که قادريد از جنبه هاي ناچيز و مادي فراتر رفته و ماوراي آنها را نيز ببينيد. انرژي شما براي يافتن دوستان جديد و کم نظير نيز مثال زدني است. در حل مشکلات بسيار ماهر و زبر دست بوده و عاشق رقابت سالم با ديگران هستيد
http://www.ciirang.com/images/styles...er_offline.gif

asora 01-26-2010 04:31 PM

مورچه ها چه جوری میشمارند؟

سلام من یک سوال دارم دانشمندان میگند که مورچه ها رفت و امد خود را در یک راه شمارش میکنند چه جوری ممکنه اگه این که مورچه اومده باشه بهشون بگه اگه کسی میدونه بهم بگه؟{شیت شدن}

فرانک 01-27-2010 01:37 PM

غذای مخصوص میلیونرها

اگر احیاناً سری به یکی ازرستورانهای بین المللی در کشور خودمان یا کشورهای ثروثمند جهان بزنید، حتماً گرانترین غذای رستوران یا از لیست زیر است یا اینکه مواد تشکیل دهنده آن یکی از مواردی ‏است که در لیست زیر به عنوان گرانترین مواد خوراکی جهان آمده است و شما می توانید با افتخار بگویید ‏که حداقل چهار مورد از 8 مورد غذای گران جهان درا یران پرورش و تولید می شود.

۱- خاویار بلوگا:
خاویار بلوگا گرانترین ماده خوراکی جهان است که هر کیلوگرم آن افزون بر پنج میلیون تومان فروخته می شود. خاویار که تخم نوعی ماهی است اغلب از دریای خزر به دست می آید. تقریباً ۲۰ ‏سال طول می کشد که یک ماهی خاویار به اندازه ای بالغ شود که بتوان آنرا صید کرد. در زمان صید این ماهی حدود ۲ ‏تن وزن دارد. خاویار معمولاً روی قطعه های کوچک نان تست وبدون نیاز به طعم دهنده به صورت ‏خام سرو می شود.اگرتا به حال خاویار نخورده یا شانس امتحان آنرا ندارید باید به شما بگویم که طعم خاویار نمکی و ماهی مانند است که با خوردن هر دانه تخم خاویار، این مزه تشدید می شود. ضمناً یادتان باشد که خاویار با چیزی که از شکم ماهی سفید به عنوان اشپل ماهی مصرف می کنیم، کاملاً تفاوت دارد.

۲- زعفران:
گرانترین ادویه جهان که با توجه به فصل آن قیمتش ‏درهر کیلوگرم تا ۴ ‏میلیون تومان افزایش می یابد. زعفران سه نوع کلاله دارد. هزاران کلاله زعفران باید توسط دست جمع آوری شود تا چیزی حدود ۳۰ گرم ادویه زعفران به وجود ‏آ ید. این ادویه بسیار خوشبو برای طعم و رنگ بسیاری ازغذا های بین المللی استفاده شده و مزه آن گزنده و شیرین است.لازم به ذکرا ست که مرغوبترین زعفران جهان که بسیار گران می باشد درشمال شرقی ایران رشد می کند.

۳- قارچ دنبلانی:
سفید ازخانواده میوه های زیرزمینی است که به خاطر قیمت بسیار بالایش در جهان معروف است. بوی آن به آجیل بو داده شباهت فراوانی داشته و طعم بسیار قوی دارد به طوری که مصرف ‏آ ن باعث گیجی و آرامش عجیبی شده و اعتیاد آور است. این ماده غذایی گران قیمت که ورق بسیار نازکی از آن در کنارغذاهای بسیار گران بین المللی سرومی شود برای خوشمزه تر شدن در روغن خوابانده می شود.

۴- گوشت گاو کوبه:
اصل این گوشت ازگاوهای تاجیما یوشی در واگیو به دست می آ ید وفقط در بخش هیوگو ژاپن پرورش داده می شود. این گاو طبق سنت های شدید، خاص، مرموز و پنهانی پرورش داده می شوند. غذای آنها فقط شراب وگندم است. گوشت آ نها بسیار ترد بوده و هرکیلوی آن ششصد هزار ترمان ارزش دارد. چربی موجود درا ین گوشت ‏در هیچ گوشت دیگری در جهان یافت نمی شود. گفته می شود که صاحبان ا ین گاوها برای خوشمزه ترشدن گوشت آنها هر روز به آ نها پیغامهای خاص می دهند!

۵- غذای لانه پرنده:
این ماده گران خوراکی از خشک شدن آب دهان نوعی پرنده در هوای آزاد تولید می شود. این ماده بیشتردر چین یافت شده و اغلب به صورت سوپ مصرف می شود اما به صورت شیرینی ‏هم می توان آن را مصرف کرد وقتی این ماده خشک در آب انداخته می شود، حالت ژلاتینی پیدا می کند. چینی هامعتقدند این ماده برای پوست و ریه ما بسیار مفید می باشد.

6- شاه میگو:
فروش این نوع خرچنگ سالانه مبلغی معادل ۱/۸ میلیون دلار به صنعت فروش محصولات دریای جهان پول تزریق می کند. زیستگاه این جانور دریایی آبهای شور، دریاهای صخره دار و آبهای کثیف می باشد. آنها اغلب در زیر صخره ها زندگی می کنند. برای پخت این نوع خرچنگ آنها را به ‏صورت ناگهانی وارد آب درحال جوش کرده و باعث کشته شدن ناگهانی خرچنگ می شوند.گوشت این نوع خرچنگ معمولاً با کره آب شده سرو می شود.

7- قارچ ماتسوتاکه:
ماتسوتاکه یک نوع قارچ خوراکی ژاپنی است. این قارچ جزو گران قیمت ترین مواد خوراکی ژاپن می باشد. برداشت سالانه ا ین نوع قارچ محدود و کمتر از هزار تن است. درموارد بسیار نادر این نوع قارچ درچین، کره و کانادا رشد می کند. کشت و برداشت این قارچ بسیار سخت بوده و در فصل اول برداشت و یا همان نوبرانه خودمان، افزون برکیلویی دو میلیون تومان به فروش می رسد

8- صدف خوراکی:
‏ نام این صدف برای گروه بسیار بزرگی ازسخت ‏تنان که زیستگاهشان آب های شور است، استفاده می ‏شود. می توان گفت که به جز این نوع صدف، بقیه سخت تنان دریایی ارزش فروش در بازار را ندارند. این صدف اغلب خام و با چکاندن قطره ای آب لیمو سرو می شود. خوردن این صدف نیروی جنسی را افزایش می دهد.

فرانک 01-27-2010 02:08 PM

زیباترین تصاویر جهان

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-503119.jpg
نور حاصله از پرتاب موشک بر فراز نروژ

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-311017.jpg
منظومه جبار و سحاب آتش

کشف سیاره ای توسط فضاپیمای سوبارو

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-469358.jpg
فضاپیمای Wise درحال نقشه بردای فضا

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...uto-275048.jpg
شن های قطبی سطح مریخ

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-466104.jpg
سیاره ای شبیه به زمین پوشیده از یخ

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-325378.jpg
سیارکی در کمربند کویپر

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...uto-463258.jpg
دهانه آتشفشانی جدیدی در سطح مریخ

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-259217.jpg
تصویری از سطح مریخ

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-414467.jpg

تصویر سیاه و سفیدی از قمر Saturn

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-311423.jpg
تصویر از یک ابرنواختر

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-484148.jpg
تصویر از ایالات متحده پوشید در برف

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-191255.jpg

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-483249.jpg
پرتوهایی از روشنی خورشید بر تیتان

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-389602.jpg
ناسا، پرتاب فضاپیمای Sky Mapper

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-292232.jpg
برخورد بین کهکشان ها

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-429616.jpg
بازگشت مدارگرد مریخ به عملیات

http://450.ir/upload/img/1001/1130-1...i80-222921.jpg
آتلانتیس در فضا

فرانک 01-27-2010 02:24 PM

بهترین شهرهای دنیا همراه با تصویر

وین در اتریش
http://media-cdn.tripadvisor.com/med...e-night-of.jpg

پایتخت جمهوری اتریش با جمعیت ۷/۱ میلیون نفری بزرگ‌ترین شهر این کشور است. این شهر همچنین دهمین شهر بزرگ در اتحادیه اروپا هم هست. وین در واقع به خاطر وجود بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی مانند سازمان کشورهای صادر کننده نفت یا اوپک هم در دسته مهم‌ترین شهرهای دنیا قرار دارد. این شهر که در شرق اتریش قرار گرفته، همسایه کشورهایی مانند چک، اسلواکی و مجارستان هم هست. وین که به خاطر آب و هوای خوب و مراکز درمانی بسیار مجهزش در دنیا شناخته می‌شود، شاخص کیفیت زندگی ۵/۱۰۵ داشته و با شاخص زیرساخت شهری ۹/۱۰۱ اولین شهر از میان بهترین مکان‌های مناسب زندگی دنیا به حساب می‌آید.

زوریخ در سوئیس
http://galenfrysinger.name/eh61/zurich01.jpg
بزرگ‌ترین شهر سوئیس است که معمولا به عنوان پایتخت فرهنگی در برابر برن به عنوان پایتخت سیاسی هم شناخته می‌شود. این شهر که عنوان ثروتمندترین شهر اروپایی را با خود دارد، ۶۸/۱ میلیون نفر را در خودش جا داده است. شاخص کیفیت زندگی این شهر برابر ۴/۱۰۵ و شاخص زیرساخت شهری آن برابر۶/۱۰۲ است و در جایگاه دوم بهترین شهرهای دنیا برای زندگی قرار گرفته. این در حالی است که در سال ۲۰۰۸ رتبه اول را در این فهرست در اختیار داشت.

ژنو در سوئیس

http://www.ada-europe.org/Previous_C...es/geneva1.jpg
این شهر که در حال حاضر با شاخص زیرساخت ۲/۹۹ در جایگاه سوم این فهرست قرار دارد، دومین شهر پرجمعیت سوئیس است. جمعیت این شهر تا پپایان سال ۲۰۰۸ برابر ۱۸۶ هزار و ۸۲۵ نفر بوده و بیشترین جمعیت فرانسه زبان این کشور را در خودش جا داده است. ژنو در حقیقت به خاطر وجود مقر اصلی سازمان ملل متحد و صلیب سرخ در آن به عنوان مرکز جهانی دیپلماسی شناخته می‌شود. این شهر همچنین بر اساس آخرین آمار ششمین شهر مهم مالی و اقتصادی دنیا و بعد از شهرهایی مانند توکیو، شیکاگو، فرانکفورت و سیدنی است. ژنو اما در سال‌های اخیر عنوان پایتخت صلح جهان را هم به خود گرفته است.

ونکوور در کانادا

http://geowebconference.org/wp-conte.../vancouver.jpg
بزرگ‌ترین بندر جنوب غربی ایالت بریتیش کلمبیا، بعد از مرگ یک محقق انگلیسی به نام کاپیتان جرج ونکوور با این نام شناخته شد.جمعیت این شهر تا پایان سال ۲۰۰۸ برابر ۵۷۸ هزار و ۴۱ نفر بوده است. ونکوور با آمدن خط راه‌آهن در سال ۱۸۸۷ به سرعت رشد کرد و به یک شهر بزرگ تبدیل شد. این شهر این روزها با نام هالیوود شمالی به عنوان سومین مرکز تولید فیلم در شمال آمریکا بعد از لس‌آنجلس و نیویورک به حساب می‌آید. ونکوور که قرار است در سال ۲۰۱۰ میزبان بازی‌های المپیک زمستانی باشد، با شاخص زیرساخت شهری ۱۰۵ در جایگاه چهارم بهترین شهرهای دنیا برای زندگی قرار گرفته است.

اوکلند در نیوزلند

http://www.travelwestamerica.com/cities/Oakland.jpg
پنجمین شهر در این فهرست با القابی مانند شهر ملوانان و یا شهر ملکه شناخته می‌شود. این شهر که در شمال نیوزلند قرار گرفته، با جمعیت بیش از ۳/۱ میلیون نفر بزرگ‌ترین و پر جمعیت‌ترین شهر این کشور است. در دو دهه اخیر مهاجران آسیایی زیادی هم به این شهر آمده و در آن اقامت کرده‌اند. این شهر اولین بار در سال ۱۳۵۰ میلادی به خاطر حاصلخیزی زمین‌ها و آب و هوای مناسبش به عنوان مکانی برای زندگی مورد توجه مردم نیوزلند قرار گرفت. اوکلند حالا با شاخص زیر ساخت شهری ۱/۹۸ رتبه پنجم را در این فهرست بدست آورده است.

دوسلدورف در آلمان

http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 802x537 and weights 102KB.http://www.smart-travel-germany.com/...ower_large.jpg
یک شهر رویایی برای طرفداران نمایشگاه‌های هنری، مد و حتی نمایشگاه‌های تجاری که به خاطر وجود رودخانه راین همیشه گردشگران بسیــــاری را جلب می‌کند. دوسلدورف در واقع به دلیل برگزاری نمایشگاه‌های مختلف و جاذبه‌های توریستی خود به عنوان پایتخت اقتصادی آلمان شناخته می‌شود. در واقع نام این شهر را بر اساس نام رود کوچکی به نام دوسل که به رودخانه راین می‌ریزد، انتخاب کرده‌اند. این شهر با مساحتی در حدود ۲۱۷ کیلومتر مربع، ۵۸۲ هزار و ۲۲۲ نفر را در خودش جا داده است. شاخص زیر ساخت شهری دوسلدورف برابر ۱۰۵ است و رتبه آن در فهرست بهترین شهرهای دنیا برای زندگی در سال ۲۰۰۸ هم ششم بوده است.

مونیخ در آلمان
http://www.premierinternationaltours...arienplatz.jpg
این شهر سومین شهر بزرگ آلمان بعد از برلین و هامبورگ است. مونیخ با جمعیت ۳۵/۱ میلیون نفری دارای ۲۵ بخش هم هست. نام این شهر در حقیقت از واژه قدیمی «مونخ» گرفته شده که به معنای راهب است. دلیل این نام‌گذاری هم به وجود راهب‌های زیادی که در گذشته در این شهر وجو داشته برمی‌گردد. مونیخ با مساحت بیش از ۳۱۰ کیلومتر مربع دارای شاخص زیر ساخت ۵/۱۰۶ است و در جایگاه هفتم این فهرست قرار دارد.

فرانکفورت در آلمان
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 69KB.http://www.lucagalli.net/photoalbum/...%20skyline.JPG
بزرگ‌ترین شهر کشور آلمان مساحتی برابر ۳۱/۲۴۸ کیلومتر مربع دارد. این شهر با ۴۶ بخش و ناحیه دارای جمعیت ۶۷۰ هزار نفری است. فرانکفورت در زبان انگلیسی به معنای «راه عبور جوانمردان» است. این شهر به خاطر وجود مراکز با اهمیتی مانند بانک مرکزی اروپا و بانک فدرال آلمان، یکی از شهرهای مهم و بزرگ این کشور محسوب می‌شود تا جایی که فرودگاه بین‌المللی آن لقب شلوغ‌ترین فرودگاه بین‌المللی دنیا را گرفته است. شاخص زیر ساخت شهری فرانکفورت برابر ۸/۱۰۴ بوده و با یک پله صعود در جایگاه هشتم فهرست بهترین شهرهای دنیا برای سکونت قرار گرفته است.

برن در سوئیس
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.http://i27.tinypic.com/349apll.jpg
پایتخت کشور سوئیس در واقع پنجمین شهر پرجمعیت این کشور بعد از زوریخ، ژنو، باسل و لوسان است. جمعیت این شهر با مساحت ۵۲ کیلومتر مربعی بیش از ۱۳۰ هزار نفر است. زبان رسمی برن آلمانی است اما به خاطر وجود سازمان‌های بین‌المللی، سفارت‌خانه‌ها و تعداد زیاد مهاجران، به زبان‌های مختلفی در این شهر صحبت می‌شود. این شهر امسال هم با رتبه نهم و بدون تغییر در فهرست بهترین شهرهای دنیا قرار گرفته است.

سیدنی در استرالیا

http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x534.http://upload.wikimedia.org/wikipedi...nd_skyline.jpg
بندر سیدنی بزرگ‌ترین شهر استرالیا است و جمعیتی برابر ۳۴/۴ میلیون نفر دارد. این شهر که در واقع اولین شهر مستعمره انگلستان در استرالیاست، در سال ۱۷۸۸ با این نام شناخته شد. این بندر در سواحل جنوب شرقی استرالیا قرار گرفته و با نام شهر بندرگاه هم شهرت دارد. سیدنی در واقع به خاطر «خانه اپرای سیدنی»، «پل بندرگاه» و سواحل زیبای خود در میان مردم دنیا محبوبیت پیدا کرده است. این شهر از طرفی میزبان رویدادهای ورزشی مهمی مانند بازی‌های امپراتوری انگلستان در سال ۱۹۳۸، بازی‌های المپیک تابستانی سال ۲۰۰۰ و بازی فینال جام جهانی ۲۰۰۳ راگبی هم بوده است. این بندر همچنین اولین شهر گران استرالیا و پانزدهمین شهر گران دنیا به حساب می‌آید. با این اوصاف حالا سیدنی در دهمین جایگاه فهرست بهترین شهرهای جهان برای زندگی قرار گرفته است.

کپنهاک در دانمارک
http://www.cruisenorway.in/NorwayPics/Copenhagen1.jpg
پایتخت دانمارک با جمعیت حدود یک میلیون و ۱۵۴ هزار نفری در واقع بزرگ‌ترین شهر این کشور هم هست. این شهر در اویل قرن پانزدهم به عنوان پایتخت دانمارک انتخاب شد و در حال حاضر با ۳/۱ میلیون گردشگر در سال، پر بیننده‌ترین شهر شمال اروپا است. کپنهاک همچنین چهاردهمین مرکز تجارت دنیا و اولین در میان کشورهای اسکاندیناوی است. این شهر اما بیشتر به خاطر علوم زیستی، فناوری اطلاعات، صادرات و واردات و حتی امکان تحقیقات تخصصی به عنوان یکی از مراکز بزرگ اقتصادی جهان به حساب می‌آید. فرودگاه این شهر که بزرگ‌ترین فرودگاه کشورهای اسکاندیناوی است تنها ۱۴ دقیقه با مرکز شهر فاصله دارد. این شهر که یکی از سازگارترین شهرهای دنیا با محیط زیست است، در حال حاضر یازدهمین شهر در این فهرست است.

ویلینگتون در نیوزلند

http://www.offexploring.com/user/reg...Wellington.jpg
این شهر پایتخت کشور نیوزلند است. ویلینگتون در جنوب غربی نیوزلند واقع شده و جمعیتی برابر ۴۷۳ هزار و ۷۰۰ نفر دارد. این شهر چهار بخش و منطقه متفاوت با آب و هوایی متغیر دارد. مساحت این شهر به حدود ۲۷۸ کیلومتر مربع می‌رسد و مرکز سیاسی و فرهنگی این کشور به حساب می‌آید. ویلینگتون که یک شهر بندری است و با نام‌های «شهر باد خیز» و یا «ولی وود» در دنیا شناخته می‌شود. این شهر با شاخص زیر ساخت ۳/۹۷ در جایگاه دوازدهم فهرست بهترین شهرهای دنیا قرار گرفته است.

آمستردام در هلند

http://www.amsterdam400.org/images/amsterdam-canals.jpg
پایتخت حاصلخیزترین کشور دنیا، بزرگ‌ترین شهر این کشور هم هست. آمستردام که در غرب هلند قرار دارد در واقع ششمین شهر بزرگ قاره اروپا هم هست. این شهر در اواخر قرن دوازدهم تنها دهکده‌ای کوچک برای ماهیگیری بود که چند سال بعد هم به مهم‌ترین بندر جهان تبدیل شد. آمستردام در حقیقت مرکز اقتصادی و فرهنگی این کشور بوده و هفت شرکت از ۵۰۰ شرکت بزرگ و معتبر دنیا را هم در خود جا داده است. پایتخت هلند به خاطر کاریزهای تاریخی، موزه ونگوک و البته کافی‌شاپ‌های متفاوت و جالبش در هر سال ۲/۴ میلیون نفر توریس را به این شهر می کشاند. این شهر حالا با مساحت ۲۱۹ کیلومتر مربعی خود مانند سال گذشته جایگاه سیزدهم این فهرست را به خودش اختصاص داه است.

بروکسل در بلژیک

http://i30.tinypic.com/9i6xkx.jpg
این شهر پایتخت کشور بلژیک و بزرگ‌ترین شهر این کشور است. این شهر اما از قرن دهم به تدریج رشد کرد و از پایان جنگ جهانی دوم به مهم‌ترین مرکز سیاست بین‌المللی دنیا تبدیل شد. در حال حاضر مقر اصلی اتحادیه اروپا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی هم در این شهر قرار گرفته‌اند. بروکسل که سومین شهر اروپایی ثروتمند دنیاست، شهروندانی با زبان فرانسوی و آلمانی دارد. شاخص زیر ساخت این شهر برابر ۲/۱۰۱ بوده و رتبه چهاردهم را در این فهرست جدید دارد.

تورنتو در کانادا

http://vineyardsestatewines.com/blog...ht_skyline.jpg
این شهر پرجمعیت‌ترین شهر کانادا بوده و با ۵/۲ میلیون نفر جمعیت، پنجمین شهر پرجمعیت در آمریکای شمالی محسوب می‌شود. تورنتو در حقیقت پایتخت اقتصادی کانادا است و حتی بازار بورس آن به عنوان هفتمین بازار بورس دنیا انتخاب شده است. مهم‌ترین ویژگی این شهر آن است که یکی از شهرهای بزرگ جهان با بیشترین تعداد ساکنان غیر کانادایی که حدود ۴۹ درصد جمعیت آن را در اختیار دارند، به حساب می‌آید. تورنتو حالا با شاخص زیر ساخت شهری ۹/۱۰۱ در جایگاه پانزدهم این فهرست قرار دارد.

اوتاوا در کانادا
http://www.travelandtransitions.com/...-panorama1.jpg
پایتخت کانادا با جمعیت حدود ۸۱۲ هزار نفری در واقع چهارمین شهر بزرگ این کشور است. این شهر در کنار رودخانه بزرگی به همین نام قرار گرفته و به خاطر قانون‌مداری شهروندانش در میان شهرهای اروپایی شهرت زیادی پیدا کرده است. اوتاوا دارای شورای مرکزی شهر است که این شورا از ۲۴ عضو تشکیل شده است. این شهر که مساحتی برابر ۲۷۷۸ هزار کیلومتر است و با شاخص زیر ساخت ۵/۹۸ و سه پله صعود از سال گذشته رتبه شانزدهم را در این فهرست دارد.

برلین در آلمان
http://media-cdn.tripadvisor.com/med...hedral-and.jpg
پایتخت کشور آلمان با جمعیت ۴/۳ میلیون نفری در واقع بزرگ‌ترین شهر اما دومین شهر از نظر جمعیت در این کشور به حساب می‌آید. این شهر مرکز فرهنگی، سیاسی، رسانه‌ای و علوم در سرتاسر اروپاست. برلین اما به خاطر وجود دانشگاه‌های معتبر، موسسات تحقیقاتی بزرگ، ورزشگاه‌ها و موزه‌های مشهور خود همیشه گردشگران زیادی را به این کشور می‌کشاند. مساحت این شهر برابر ۸۹۲ کیلومتر مربع است و امسال با یک پله سقوط نسبت به سال گذشته در جایگاه هفدهم این فهرست قرار گرفته است.

ملبورن در استرالیا
http://www.airport-technology.com/pr...ne_airport.jpg
معروف‌ترین شهر استرالیا که با جمعیت ۹/۳ میلیون نفری دومین شهر پرجمعیت این کشور است. این شهر معمولا میزبان کنفرانس‌ها و رویدادهای مهم بین‌المللی مانند بازی‌های المپیک تابستانی در سال ۱۹۵۶ و اجلاس جهانی اقتصاد در سال ۲۰۰۰ بوده و هست.ملبورن با مساحتی در حدود ۸۸۰۶ کیلومتر و یک پله سقوط در آخرین فهرست بهترین شهرهای جهان برای زندگی رتبه هجدهم را به خودش اختصاص داده است.

لوکزامبورگ

http://www.travelphoto.net/a-photo-a...210520a500.jpg
یک کشور کوچک که در واقع یک شهر بزرگ با حکومت یک کشور است. این کشور در همسایگی کشورهایی مانند بلژیک، فرانسه و آلمان قرار گرفته و جمعیتی برابر نیم میلیون نفر دارد. لوکزامبورگ اما در دسته کشورهای پیشرفته با اقتصاد توسعه یافته قرار دارد. این کشور با شاخص زیر ساخت ۳/۹۲ و دو پله سقوط از سال ۲۰۰۸ امسال در جایگاه نوزدهم این فهرست قرار گرفته است.

فرانک 01-27-2010 02:42 PM

عکسهای زیبا از اعماق دریا

عكس های زیبا از اعماق دریا

http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 750x500 and weights 56KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez...8/1%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 750x494 and weights 68KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../10%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 750x502 and weights 56KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../11%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 750x530 and weights 151KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../12%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 750x499 and weights 50KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../13%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 749x500 and weights 133KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../15%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 714x464 and weights 71KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../19%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x477 and weights 37KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../23%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x467 and weights 35KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../24%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x465 and weights 30KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../25%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x470 and weights 23KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../26%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x474 and weights 34KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../27%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x464 and weights 27KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../28%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifClick this bar to view the small image.http://www.acaciabahrain.com/aboelez...029%5B1%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 718x500 and weights 77KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez...8/3%5B2%5D.jpg
http://www.ciirang1.com/images/statusicon/wol_error.gifThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 750x498 and weights 69KB.http://www.acaciabahrain.com/aboelez.../34%5B1%5D.jpg

deltang 01-28-2010 09:16 PM

نامه دختر شهيد علمدار به پدر شهيدش

نامه دختر شهيد علمدار به پدر شهيدش

بابا مجتبي سلام
اميدوارم حالت خوب باشد. حال من خوب است، خوب خوب. يادش بخير! آن روزها که مهد کودک بودم و موقع ظهر به دنبالم مي آمدي.هميشه خبر آمدنت را خانم مربي ام به من مي رساند: سيده زهرا علمدار! بيا بابات آمده دنبالت. و تو در کنار راه پله
مهد کودک مي نشستي و لحظه اي بعد من در آغوشت بودم. اول مقنعه سفيدم را به تو مي دادم و با حوصله اي بياد
ماندني آن را بر سرم مي گذاشتي و بعد بند
کفشهايم را مي بستي و در آخر، دست در دستان هم بسوي خانه مي آمديم و با مامان سر سفره ناهار مي نشستيم و چه بامزه بود.

راستي بابا چقدر خوب است نامه نوشتن برايت و بعد از آن با صداي بلند، رو به روي عکس تو ايستادن و خواندن؛ انگار آدم سبک مي شود. مادر مي گويد: بابا خيلي مهربان بود،اما خدا از او مهربانتر است و من مي خواهم بعد از اين نامه اي
براي خدا بنويسم و به او بگويم که مي خواهم تا آخر آخر با او دوست باشم و
اصلاً باهاش قهر نکنم. اگر موفق شوم به همه بچه ها خواهم گفت که با خدا
دوست باشند و فقط با او درد دل کنند.
مادر بزرگ مي گويد هرچه مي خواهي از خدا بخواه و من از خدا مي خواهم که پدر مردم
ايران حضرت آيت ا.. خامنه اي را تا انقلاب مهدي(عج) محافظت فرمايد و دستان پر مهر پدرانه اش هميشه بر سرِ ما فرزندان شهدا مستدام باشد.
ان شا ا.. ، خدانگهدار– دخترت سيده زهرا

deltang 01-29-2010 10:43 AM

امضای خنده دار مشتری بانک مانع وام گرفتنش شد

امضای خنده دار مشتری بانک مانع وام گرفتنش شد

درخواست وام یک مردروسی از بانکی درشهر مسکو به خاطر استفاده از شکلک خندان بجای امضای شخصی در فرم درخواست رد شد.

ولادیمیرکرلوف 34 ساله اظهار داشت :این امضا در گذرنامه و کارت شناسایی ام پذیرفته شده اما نمیدانم چرا بانک آن را نمی پذیرد.

گرچه نام این بانک به دلایلی افشا نشده اما اولگ پاولوویچ سخنگوی این بانک اظهار داشت :شکلک خندان بیشتر یک نقاشی است تا یک امضای رسمی شخصی و نمی تواند مورد پذیرش ما باشد.

Omid7 01-29-2010 07:13 PM

فوق بشرهای دنیا

تقريبا همه انسان‌ها، ظاهري مشابه يكديگر دارند. همه تقريبا با يك وزن متولد مي‌شوند و تا حدود خاصي رشد مي‌كنند ولي برخي انسان‌ها از اين قاعده كلي و هميشگي مستثنا هستند. اين انسان‌ها يا رشد بسيار زيادي دارند يا آنقدر كم رشد مي‌كنند كه زبانزد خاص و عام مي‌شوند. شايد بتوان اين افراد را «فوق بشر» نام نهاد.

سنگين‌ترين نوزاد تاريخ
متاسفانه سنگين‌ترين نوزاد متولد شده كه در سال 1979 در اوهايو به دنيا آمد، يازده ساعت پس از تولد از دنيا رفت. اين پسر 10 كيلو و هشتصد گرم وزن داشت. «آنابتيس» مادر كانادايي او با دو متر و بيست سانتي‌متر قد از فوق بشرهاي دنيا به شمار مي‌رفت.

بزرگ‌ترين نوزاد
چندي پيش يك زن مالزيايي سنگين‌ترين نوزاد دنيا را با وزن هشت كيلو و ششصد گرم به دنيا آورد. اين نوزاد در حال حاضر درشت‌ترين و سنگين‌ترين نوزاد متولد شده در دنيا به شمار مي‌رود و با عمل سزارين متولد شده است.

سنگين‌ترين مرد تاريخ
«يان بروور مينوچ» اهل «جزيره بين بريج» واشنگتن با 635 كيلوگرم وزن، سنگين‌ترين مرد تاريخ است. البته اين وزن تنها يك تخمين است زيرا او آنقدر سنگين بود كه هيچ ترازويي تحمل وزن او را نداشت. يان متاهل و داراي دو فرزند بود. بايد بگوييم كه يان دو ركورد ديگر را نيز از آن خود كرد. ركورد بيشترين كاهش وزن (او دوسوم وزن خود را كم كرد) و ركورد بيشترين تفاوت وزن زوج‌ها (همسر او يك دوازدهم وزن شوهرش را داشت) وي در سال 1983 در 42 سالگي درگذشت.

سبك‌ترين نوزاد تاريخ
خيلي از نوزادها نارس متولد مي‌شوند و اغلب آنها شانسي براي ادامه زندگي ندارند، ولي سبك‌ترين نوزادي كه زنده ماند «آميليا تيلور» نام دارد كه در زمان تولد تنها 300 گرم وزن داشت. آميليا 21 هفته و شش روز پس از آغاز بارداري در فوريه سال 2007 در «ميامي» واقع در فلوريدا به دنيا آمد. والدين او سونيا و ويليام تيلور هستند.

سنگين‌ترين زن تاريخ
«كارون ياگر» اهل «بيچر» ميشيگان با 545 كيلوگرم وزن سنگين‌ترين زن تاريخ بوده است. البته اين خانم بيشترين كاهش وزن بدون عمل جراحي را نيز داشت و ظرف مدت سه ماه 5/235 كيلو وزن كم كرد. او در سال 2006 در 34 سالگي از دنيا رفت.

بلندقدترين زن تاريخ
«ترجنتجه كيور» از «ادام» هلند در سال 1633 در 17 سالگي كه زمان مرگ او بود، 2متر و 50 سانتي‌متر قد داشت. او در 9 سالگي 190 سانت بود و «فردريك پنجم» پادشاه «بوهميا» از شنيدن آوازه «دختر 9 ساله‌اي كه از يك مرد معمولي قدبلندتر بود» كنجكاو شده بود و براي ديدن او به شهر ادام رفت.

سبك‌ترين زن تاريخ
نام «لوچيا زارات» اهل «سن كارلو» در مكزيكو به عنوان سبك‌ترين زن تاريخ در كتاب گينس ثبت شده است. اين زن، 54 سانتي‌متر قد و 21 كيلو و 300 گرم وزن داشت، مي‌گويند ساق پاي او اندازه انگشت شست يك مرد بالغ معمولي بود. او در زمستان سال 1890 در اثر افت دماي بدن از دنيا رفت.

كوتاه‌ترين مرد تاريخ
«گل محمـــد» اهل «دهلــي‌نو» قدكوتاه‌ترين انسان تاريخ بوده است. قد او در كتاب گينس 55 سانتي‌متر ثبت شده است. گل‌محمد در 40 سالگي به خاطر مشكلات تنفسي ناشي از سيــگار كشيدن درگذشت.

بلندقدترين‌مرد تاريخ
«رابرت وادلو» اهل «آلتون» در «ايلينويس» در زمان مرگ در 22 سالگي 2 متر و 67 سانتي‌متر قد داشت و اگر زنده مي‌ماند باز هم رشد مي‌كرد. او در زمان حيات به «غول آلتون» معروف بود.

بلندقد‌ترين زن كنوني
گفته مي‌شود «يائو دفن» اهل استان «آنهويي» چين، بلندقدترين زن زنده دنياست. او 37 سال دارد و قد او 2متر و30 سانتي‌متر مي‌باشد.

Omid7 01-30-2010 06:07 PM

متفاوت ترین مرگهای دنیا!!

از قدیم و ندیم گفته‌اند، مرگ حق است و پیمانه هر كس زمانی كه پر شود،

دیگر چاره‌ای جز رفتن ندارد.

ولی چگونه مردن اهمیت خاص خودش را دارد. بعضی‌ها خیلی عادی و با

آمادگی كامل اطرافیان از دنیا می‌‌روند و بعضی دیگر خیلی غیرمنتظره و

اتفاقی می‌‌میرند.

که در اینجا به برخی از مرگ‌های غیرمنتظره و متفاوت اشاره می‌‌كنم:

http://www.ksabz.net/uploads/majale/197/m-197-5-21.jpg

مـرده پیـــروز!

«فرانـك هایس» معروف به «جاكی» یك اسب ‌سوار معروف كه در مسابقات

اسب‌سواری مختلفی شركت كرده بود. او در آخرین مسابقه خود دچار حمله

قلبی شد و روی اسب از دنیا رفت ولی اسب همچنان به دویدن ادامه داد و

«هایس» را اولین «مرده پیروز» میدان اسب‌سواری كرد! (۱۹۵۳)

http://www.ksabz.net/uploads/majale/197/m-197-5-25.jpg

همكلاسی خوشمزه!

یك زن ۲۵ ساله هلندی به نام «رنه هارت ولت» كه در شهر پاریس مشغول

به تحصیل بود با یكی از همكلاسی‌های ژاپنی خود به نام «ایزی ساگاوا»

دوست شد.مدتی بعد «ایزی»، «رنه» را برای شام به منزل خود دعوت كرد.

وقتی «رنه» دعوت «ایزی» را پذیرفت، هرگز تصورش را نمی‌‌كرد كه شام آن

شب خود او خواهد بود. ایزی در خونسردی كامل رنه را كشت و گوشت

بدنش را برای شام پخت و خورد! او مدتی بعد دستگیر شد ولی به دلیل

نامساعد بودن وضعیت جسمانی در دادگاه حضور نیافت و كمی بعد به

كشورش ژاپن فرستاده شد.

او پانزده ماه بعد، از زندان ژاپن آزاد شد! (۱۹۸۱)

http://www.ksabz.net/uploads/majale/197/m-197-5-29.jpg

خبر خوش همسر!

« فرانسیس فیبر» برنده لوكزامبورگی مسابقه دوچرخه‌سواری «توردو

فرانس» در زمان جنگ جهانی اول در اثر شنیدن یك خبر خوش جان خود را

از دست داد. در آن زمان او درون سنگر نشسته بود كه همسرش با بیسیم

به او خبر داد دخترشان به دنیا آمده است. فرانسیس از شنیدن این خبر

آنچنان خوشحال شد كه به هوا پرید و در همان زمان مورد اصابت گلوله یك

سرباز آلمانی قرار گرفت و مرد! (۱۹۱۵)

http://www.ksabz.net/uploads/majale/197/m-197-5-18.jpg

شاهزاده‌ای كه خانواده‌اش را دوست نداشت!

روز اول ماه ژوئن، شاهزاده «دینپدرا» ولیعهد كشور نپال از برنامه ازدواجی

كه خانواده برای او ترتیب داده بودند، خشمگین شد و سر میز شام تقریبا

همه اعضای خانواده را به گلوله بست!

در این قتل عام پدر پادشاه او هم كشته شد ولی طبق قوانین و سنت نپال

دینپدرا كه خودش هم به شدت زخمی شده بود، تاج پادشاهی را بر

سرگذاشت و سه روز بعد از دنیا رفت! (۲۰۰۱)

http://www.ksabz.net/uploads/majale/197/m-197-5-23.jpg

مرگ شعبده ‌باز!

«تامی كوپر» شعبده‌باز معروفی در كشور انگلیس بود. او در حال اجرای یك

برنامه روتین تلویزیونی بود كه از دنیا رفت. بیشتر تماشاگران و حاضران در

استودیو تا مدتی فكر می‌‌كردند این هم بخشی از نمایش تامی كوپر

شعبده‌باز است! (۱۹۸۴)

http://www.ksabz.net/uploads/majale/197/m-197-5-22.jpg

ملخ هلی‌كوپتر!

«ویك مارو» هنرپیشه دهه هفتاد آمریكا در حال بازی در صحنه‌ای از فیلم

«منطقه گرگ و میش» بود. در این صحنه او باید به همراه دو هنرپیشه

خردسال فیلم «میكا دین‌له» و «رنه شین یی‌چن» سوار بر یك هلی‌كوپتر

می‌‌شدند ولی در برابر چشمان حیرت‌زده عوامل پشت صحنه، ملخ

هلی‌كوپتر به او اصابت كرد و سرش را از بدن جدا كرد. در این حادثه دو كودك

هنرپیشه هم جان خود را از دست دادند. (۱۹۸۲)

http://www.ksabz.net/uploads/majale/197/m-197-5-24.jpg

خلال‌دندان مرگ ‌آور!

«شرود اندرسون» نویسنده از همه جا بی‌‌خبر در یك مهمانی شركت كرده

بود. او پس از صرف غذا دندان‌‌هایش را با یك خلال دندان معمولی پاك می‌‌كرد

كه ناگهان خلال دندان به گلویش پرید و اندرسون در اثر عفونت ناشی از خلال

دندان از دنیا رفت! (۱۹۴۱)

http://www.ksabz.net/uploads/majale/197/m-197-5-27.jpg

خودكشی سیاستمدارانه!

«بود دویر» یك سیاستمدار جمهوری‌خواه بود كه در یك مصاحبه تلویزیونی

مطبوعاتی اقدام به خودكشی كرد! او كه متوجه شده بود به خاطر افشای

شركت او در یك توطئه سیاسی محكوم به ۵۵ سال حبس می‌‌شود بلافاصله

با یك هفت تیر به خودش شلیك كرد! (۱۹۸۷)

http://www.ksabz.net/uploads/majale/197/m-197-5-28.jpg

مسابقه اتومبیلرانی!

«جی‌جی پاری توماس» راننده اتومبیل‌های مسابقه در انگلستان بر اثر

اصابت زنجیر موتور اتومبیل خودش به شدت مجروح شد و در دم جان سپرد،

او می‌‌خواست ركورد سرعت قبلی خودش را بشكند ولی در اواسط راه زنجیر

موتور در رفت و مثل شلاق به پای توماس خورد و باعث مرگ فوری او شد

ولی پای او همچنان روی پدال گاز ماند و اتومبیل به خط پایان رسید. او در آن

روز توانست با سرعت ۱۷۱ مایل بر ساعت ركورد سال گذشته خودش را

بشكند. (۱۹۲۷)

http://www.ksabz.net/uploads/majale/197/m-197-5-26.jpg

ورود نامناسب!

«اوون هارت» كشتی‌گیر محبوب آمریكایی قرار بود آن شب در یك مسابقه

نفس‌ گیر ملی برنده میدان باشد ولی خبر نداشت كه اجل به او مهلت ورود

به دایره طلایی را نخواهد داد.

ازدحام جمعیت حاضر در استادیوم به حدی زیاد بود كه دست‌اندركاران،

بازیكنان را با استفاده از یك كابل از شیروانی استادیوم به وسط زمین

می‌‌فرستادند در آن شب هم اوون هارت در حال پایین آمدن با كابل بود كه از

ارتفاع ۲۳ متری به پایین سقوط كرد و جان خود را از دست داد! (۱۹۹۹)

فرانک 01-30-2010 08:56 PM

بازی شگفت انگیز مغز

بازی شگفت انگیز مغز

-1 در صورتی که حرکت نقطه متحرک را تعقیب کنید تنهایک رنگ را می بینید، صورتی.
٢ - حالا لحظاتی به علامت + که در وسط قراردارد خیره شوید. نقطه متحرک را پس از لحظاتی به رنگ سبز خواهید دید.
٣- حالا زمان بیشتری را بر روی علامت + تمرکز کنید، پس از لحظاتی نقاط صورتی آهسته آهسته ناپدید خواهند شد
.
عجیب اینجاست که هیچ نقطه سبزی در این عکس در کار نیست و در واقع نقاط صورتی نیز ناپدید نمی شوند.
این دلیل محکمی است که ما همیشه دنیای خارج راآنگونه که هست نمی بینیم.
http://www.ciirang.com/images/styles...er_offline.gif

sheida.m 02-02-2010 04:49 PM

متن سنگ نوشته قبر افراد مشهور

http://www.seemorgh.com/DesktopModul...iles/54242.jpg

انسان هر که باشی واز هر جا که بیایی میدانم خواهی آمد من کوروشم که برای پارسی‌ها این دولت وسیع را بنا نهادم بدین مشتی خاک که تن مرا پوشانده رشک مبر...

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر پروین اعتصامی
آنکه خاک سیه اش بالین است
اختر چرخ ادب پروین است
گرچه تلخی از ایام ندید
هر چه خواهی سخنش شیرین است

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر فروغ فرخزاد
من از نهایت شب حرف میزنم
من از نهایت تاریکی
واز نهایت شب حرف می زنم
اگر به خانه من آمدی برای من م
ای مهربان چراغ بیارو یک دریچه
که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر کوروش کبیر
ای انسان هر که باشی واز هر جا که بیایی
میدانم خواهی آمد
من کوروشم که برای پارسی ها این دولت وسیع را بنا نهادم
بدین مشتی خاک که تن مرا پوشانده رشک مبر

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر فریدون مشیری
سفر تن را تا خاک تماشا کردی
سفر جان را از خاک به افلاک ببین
گر مرا می جویی
سبزه ها را دریاب با درختان بنشین

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر بابک بیات
سکوت سرشار از ناگفته هاست

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر خسرو شکیبایی
در ازل پرتو حسنت زتجلی دم زد
عشق پیدا شدوآتش به همه عالم زد

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر حافظ
بر سر تربت ما چون گذری همتی خواه
که زیارتگه رندان جهان خواهد بود

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر شاپور
قلبم پر جمعیت ترین شهر دنیاست......

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر سهراب سپهری
به سراغ من اگر می آیید
نرم وآهسته بیایید
مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر منوچهر نوذری
زحق توفیق خدمت خواستم دل گفت پنهانی
چه توفیقی از این بهتر که خلقی را بخندانی

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر وینستون چرچیل
من برای ملاقات با خالقم آماده ام
اما اینکه خالقم برای عذاب دردناک ملاقات با من آماده باشد چیز دیگریست

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر اسکندر مقدونی
اکنون گور او را بس است
آنکه جهان اورا کافی نبود

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر نیوتن
ظبیعت وقوانین طبیعت در تاریکی نهان بود
خدا گفت بگذار تا نیوتن بیاید.....
وهمه روشن شد

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر لودولف کولن(ریاضی دان)
3.141562353589793238462633862279088

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر فرانک سیناترا(بازیگر و خواننده)
بهترین ها هنوز در راهند....
انسانهای بزرگ واقعا" بزرگند

http://www.koole.ir/jumong/webnava/2v8n6uv.gifمتن سنگ قبر ویرجینیا وولف(نویسنده)
در برابرت خود را پر میکنم از فرار نکردن
ای مرگ

behrad2226 02-02-2010 05:22 PM

ملکه زیبایی کودکان

http://dl.didan.ir/malake%20zibai%20kudakan/02.jpg

http://dl.didan.ir/malake%20zibai%20kudakan/03.jpg

http://dl.didan.ir/malake%20zibai%20kudakan/04.jpg

http://dl.didan.ir/malake%20zibai%20kudakan/05.jpg

http://dl.didan.ir/malake%20zibai%20kudakan/06.jpg

behrad2226 02-03-2010 05:09 PM

عادات صحیح اقتصادی

پویایی اقتصادی فقط به زمانی که جیب هایتان پر از پول است، محدود نمی شود.
هر چند در یک چنین مواقعی باید به شدت به آداب مالی خود توجه داشته باشید، اما به هر حال باید این توانایی را نیز داشته باشید که پول هایتان را همین حالا نیز به بهترین شیوه کنترل و سپس سرمایه گذاری نمایید.
بنابراین به جای اینکه نفستان در سینه حبس کرده و منتظر از راه رسیدن آن روز رویایی باشید که یک چک مبلغ بالا نصیبتان شود، همین حالا شیوه های صحیح نظارت بر مسائل اقتصادی را یاد بگیرید تا بتوانید خودتان را دارنده آن چک پر بها بکنید.
در این مقاله چند نمونه از تکنیک های صحیح آداب مالی را برای شما ذکر می کنیم.
پرداخت خودکار
به جای اینکه انرژی خود را بیش از اندازه صرف کنید و به دنبال پاس شدن چک هایتان بروید و تمام مدت به آن فکر باشید که چگونه می توانید چند هزار تومان بیشتر پس انداز نمایید، اجازه دهید که سیستم های خودکار این کار را برای شما انجام دهند.
چک حقوقتان را مستقیماً باید به حساب بخوابانید تا اولاً بیهوده به این بانک و آن بانک برای خورد کردن و یا نقد کردن پول ها نروید، و بعد هم بیش از اندازه اسکناس در جیبتان نباشد که در مواقع غیر ضروری هوس خرج کردنشان به سرتان بزند.
می توانید به کارفرمای خود بگویید که حقوقتان را مستقیماً به حساب پس انداز و یا جاری شما بریزد. همچنین می توانید پول خود را در بازار بورس سرمایه گذاری کنید.
بانک ها خدمات متفاوتی را برای شما فراهم آورده اند و به شما این اجازه را داده اند که پول هایتان را هر طور که خودتان تمایل داشته باشید در آنها پس انداز کنید.
از شعبه مرکزی بانک خود اطلاع داشته باشید
به جای اینکه هر بار نیار به پول دارید کنار باجه های خودپرداز بایستید، در طول هفته برنامه ریزی کرده و در طول ساعات اداری سری به شعبه اصلی بانکی که در آن حساب دارید بزنید.
این کار هم شما را به کارکنان بانک معرفی می کند و هم از خرج کردن بیش از اندازه پول جلوگیری می نماید.
همچنین با مراجعه به بانک دیگر هزینه های سیستم هوشمند بر شما متحمل نمی شود.
تنها یک کارت بانک را با خود حمل کنید
با هجوم کارت های بیشمار و بالا رفتن میزان استفاده از آنها، هیچ شکی وجود ندارد که ممکن است هر یک از شما بیش از یکی از آنها را داشته باشید.
به هر حال هر نوع کارتی برای مصرفی خاص است و می توایند در موارد مختلف، از مزایای هر یک از آنها بهرمند شوید؛ اما به جای اینکه همه آنها را در کیف خود بگذارید، سعی کنید که تنها یکی از آنها را در کیف خود قرار دهید، تا بی دلیل وسوسه نشوید و همه پول هایتان را یکجا خرج نکنید و زمانی هم که به خرج و مخارج خود نگاه میکنید، اگر تنها یک کارت در دست خود داشته باشید خیلی راحت تر میتوانید دخل و خرج خود را با هم تطبیق داده و تصمیمی صحیحی در مورد نحوه خرج کردن پول هایتان اتخاذ نمایید.
به دنبال کارت هایی باشید که مزایای بیشتری را در اختیار شما قرار می دهند.
اگر به بانک بدهکار هستید، همیشه قصدهایتان را سر موقع پرداخت کنید و به اصطلاح خوش حسابی کنید تا خدمات گسترده تری به شما ارائه گردد.
حساب هایتان را تصفیه کنید
بیشتر افراد عادت ندارند که حساب های معوقه خود را چک کرده و آنها را تصفیه نمایند.
این کار نه تنها شما را از نزدیک با بدهی ها و بستانکاری ها آشنا میکند، بلکه نوعی شیوه صحیح اقتصادی را به شما القا میکند که سبک بزرگان اقتصادی است.
این حرکت یکی از تمرین های ابتدایی برای رساندن شما به درآمدزایی بیشتر است.
همچنین این کار به شما کمک می کند که اگر بانک ها به طور ناخواسته هزینه های ناروایی را به شما تحویل کرده بودند، شما متوجه شده و جلوی آنها را بگیرید.
حتی اگر هم هیچ گونه مشکلی را در مورد حساب های خود احساس نمی کردید، ما به شما پیشنهاد
می کنیم که حساب های خود را به صورت ماهانه بررسی کنید تا همه چیز را در ذهنتان داشته باشید تا در صورت لزوم بتوانید به آنها استناد کنید.
به بانک سر بزنید
از آنجایی که چندی است استفاده از بانک های الکترونیکی روی کار آمده است هیچ شکی وجود ندارد که بسیاری از افراد ترجیح می دهند تا از این طریق واریزی ها و کارهای بانکی خود را دنبال نمایند. اگر سرتان خیلی شلوغ است سعی کنید که حداقل یک مرتبه در ماه به شعبه بانکی که درآن حساب دارید سر بزنید. با این کار هم خدمه و هم مدیران بانک بهتر شما را می شناسند.
البته این امر هیچ چیز را برای شما تضمین نمی کند، اما زمانیکه شما وارد بانک شده و با تحویلدار صحبت می کنید، او می تواند شما را بهتر راهنمایی کرده و گزینه هایی را در اختیار شما قرار بدهد که به واسطه آنها بتوانید سود کمتری را به بانک پرداخت نمایید.
از این گذشته زمانیکه یک ارتباط اجتماعی سالم و صمیمی میان شما برقرار شود، می توایند کارهایتان را راحت تر و سریع تر و با صرف هزینه های کمتر انجام دهید.
مراقب عملکرد اعتباری خود باشید
اعتبار بانکی شما رقمی است که نزد بانک نگهداری می شود و شما نمی توانید از آن اطلاع دقیقی داشته باشید.
البته روش هایی هم وجود دارند که شما می توانید از طریق آن اطلاعاتی در مورد میزان اعتبار خود بدست آورید.
گاهی اوقات با ثبت نام در سرویس هایی که گزارشی از عملکرد حساب ها و میزان اعتبار شما می دهند، میتوانید به طور دائمی میزان اعتبار خود را چک کنید.
البته اگر همه افراد بخواهند در کلیه بانک ها اعتبار بالایی داشته باشند که نمی شود، به هر حال چک های برگشتی و بدهکاری همه جا وجود دارد و همین مسائل از اعتبار افراد می کاهند.
به هر حال بد نیست که به میزان اعتبار خود نگاهی داشته باشید و ببینید که چگونه با پرداخت های به موقع می توانید میزان اعتبار خود را افزایش داده و موقعیت اقتصادی خود را ارتقا بخشید.
از نرم افزار استفاده کنید
امروزه نرم افزارهای بیشماری وارد عرصه های تجاری شده اند که به راحتی به شما کمک می کنند که بتوانید کلیه کارهایی که در بالا به آنها اشاره کردیم را در یک چشم به هم زدن انجام دهید.
تخمین میزان بودجه، بررسی هزینه ها، تصفیه کردن، و برنامه ریزی بودجه بندی از جمله کارهایی
می باشند که به راحتی با به گار گیری این نرم افزارها قابل انجام می باشند.
نرم افزارهایی از قبیل Quicken هم برنامه های عظیم مدیریت اقتصادی را در اختیار علاقمندان قرا می دهند.
بیشتر بانک ها و موسسه های مالی و اعتباری نیز به شما اجازه دانلود تراکنش هایی را می دهند که به واسطه آن بتوانید ذخیره کردن خسته کننده اطلاعات آماری و همچنین امکان بروز اشتباه را به طور کامل از بین می برند.
برنامه های اینترنتی نیزمانند mint.com هم نیز انجام چنین کارهای را به عهده می گیرند و به راحتی به شما می گویند که با انجام چه کاری میتوانید پول بیشتری ذخیره کنید و یا چه کاری می تواند پول شما را زایل کند.
پول شناس باشید و آنرا درست خرج کنید
به جای اینکه انتظار داشته باشید که از آسمان برایتان پول برسد تا از وضعیت موجود نجات پیدا کنید، از چیزهایی کوچکی شروع کنید که فکر میکنید می توانید آنها راتحت کنترل خود در آورید، مانند این است که یک سکه 10 ریالی پیدا کنید و بعد تلاش کنید تا به واسطه آن به بالاترین درجات برسید؛ اما به خاطر داشته باشید که زمانیکه یک چیز به صورت عادت در شما شکل بگیرد، دیگر انجام دادن آن نیز به تلاش و کوشش نیاز ندارد.
تمرین کردن عادات صحیح اقتصادی چیزی است که شما می توایند به آن افتخار کنید و روی آن حساب باز کرده و زمانی هم که سود باد آورده به سوی شما جاری شود، خیلی بهتر از گذشته می توانید روی آن برنامه ریزی کرده و در راه مناسب تری از آن استفاده کنید.
از آسمان طلا می بارد .از آسمان موفقیت می بارد .من خوشبختم.

behrad2226 02-03-2010 05:12 PM

رمز موفقیت میلیونرهای خود ساخته

رمز موفقیت میلیونرهای خود ساخته

رویاهای بزرگ را برای خود داشته باشید در خود حس هدفمند بودن را بال وپر بدهید
فکر کنید شغل آزاد دارید
کاری که واقعاً به آن علاقه دارید انجام دهید

در کار خود همیشه جزو بهترین ها باشید

سخت تر و بیشتر کار کنید
ز گهواره تا گور دانش بجوی
اول به حق و حقوق خودتان رسیدگی کنید
تمام جزییاتی که مربوط به کارتان می شود را بیاموزید
خود را وقف خدمت به دیگران نمایید
با خود و دیگران رو راست باشید
مهم ترین هدف هایتان را انتخاب کنید

و سپس با تمام نیرو بر روی آن تمرکز کنید

سریع العمل و قابل اعتماد باشید
برای صعود از قله ای به قله ای دیگر آماده باشید
سعی کنید انضباط فردی را در تمام موارد اعمال نمایید
با افراد درست ارتباط برقرار کنید
خلاقیت و استعداد های بالقوه تان را شکوفا نمایید
تا آنجا که می توانید از خودتان مراقبت کنید
قاطعانه تصمیم بگیرید و سعی کنید عمل گرا باشید
هیچگاه شکست را یک انتخاب ندانید
در امتحان مقاومت پیروز شوید

behrad2226 02-03-2010 05:15 PM

نکاتی درباره مدیریت

نکاتی درباره مدیریت

آدم های پولدار میانگین هوشی بالاتری نسبت به سایر افراد ندارند، اما انتخاب های آنها در مورد نحوه خرج کردن پول و صرف زمان با بقیه افراد فرق می کند. بر اساس نوشته های دکتر توماس استنلی در کتاب "ذهن میلیونر"،

5 "عامل موفقیت" وجود دارد که 80% از سرمایه داران بزرگ دنیا با آن موافق هستند و جزء اصلی ترین عوامل رسیدن به موفقیت به شمار می روند. دو نمونه از این عوامل به شرح زیر می باشند:

1- انضباط – کنترل فردی

2- سخت کوشی – بیش از سایرین

خوب به هر حال هیچ یک از این دو مورد کارهای جالبی به نظر نمی رسند و با برنامه های تبلیغاتی که شعار "با شرکت در مسابقه ما یک میلیون دلار می برید" همخوانی ندارند؛ اما به راستی تا کنون به این مطلب فکر کرده اید که چگونه می توانید پولدار شوید؟ البته منظور من پولدار شدن های یک شبه نیست، بلکه پولدار شدن از طریق برنامه ریزی می باشد. به خواندن ادامه دهید تا ببینید از همین امروز چه کارهایی میتوانید انجام دهید تا فردا پولدارتر شوید.

درس اول: داستان پولی خود را بازنویسی کنید

همه ما برای خود داستانی در مورد پول هایمان داریم که من به آن "نقشه پولها" میگویم. این درست همان راهی است که شما در ذهن برای خود خلق کرده و به صورت ناخودآگاه در زندگی آنرا دنبال می کنید. این نوع طرز تفکر می تواند شما را به پول نزدیک تر کرده و یا از آن دورتر کند. برای بیشتر ما که همیشه در طول زندگی خود عباراتی نظیر: "ما قدرت خرید آنرا نداریم" ، "من که پول چاپ نمی کنم" ، "هیچ کسی نیست که هم پولدار باشد و هم خوشحال" را از زبان اطرافیانمان می شنویم، به این نتیجه می رسیم که پس انداز پول کار دشواری است؛ اما نباید با این طرز تفکر غلط برای خود محدودیت ایجاد کنید و میزان سپرده حسابتان همیشه زیر صفر باشد. باید نوعی بازبینی مجدد بر روی دخل و خرج خود داشته باشید. باید تمام تصورات غلط را در ذهن خود دور بریزید و خودتان را از نظر اقتصادی مستقل کنید. نحوه تفکر خود بر روی پول و افراد پولدار را تغییر دهید. دکتر "هارو اکر" نویسنده کتاب: "اسرار ذهن میلیونر" معتقد است که باید به برخی چیزها اعتراف کنید. حالا چرا اعتراف و نه اثبات؟ بر اساس فرهنگ لغت اعتراف یعنی: "پذیرفتن یک بیانیه و یا موقعیت با میل و رغبت باطنی" بنابراین اگر در زندگی خود به دنبال موفقیت هستید، باید داستان پول های خود را بازبینی کرده و آن را از نو بازنویسی نمایید. شاید در نگاه اول این امر قدری دشوار به نظر برسد، ولی آیا می خواهید قدری کارهای دشوار انجام دهید و پولدار باشید و یا نه ترجیح می دهید راحت طلب و بی پول باشید؟

درس دوم: هوس پول خرج کردن را محدود کنید

بر اساس آمارهای بدست آمده، هر دانشجو در حدود دو میلیون ریال به صندوق های قرض الحسنه بدهکار است و این رقم پس از فارغ التحصیلی به 5 میلیون ریال نیز میرسد. از آنجایی که سود وام ها اغلب زیاد می باشد هر چقدر بیشتر در پس دادن آنها تعلل کنید، مجبور به پرداخت هزینه های بیشتری خواهید شد. بهتر است تا آنجایی که می توانید بر روی باز پرداخت وام های خود تمرکز کنید و سعی کنید میزان سپرده کلی خود را تا آنجایی که می توانید افزایش دهید. با این کار اعتبار خود را در بانک ها افزایش می دهید. اعتبار هم ربطی به میزان پول نقدی که در حساب خود خوابانده اید ندارد، به طور معمول، کمترین میزان پرداخت شما در هر ماه می تواند 4% از کل بدهیتان را در بر بگیرد. اگر قرار باشد 5 میلیون تومان را در 18 نوبت پرداخت کنید، می توان گفت که تقریباً با ماهی دویست هزار تومان به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. شاید مدت زمان بسیار زیاد برای انجام دادن این کار احتیاج باشد، اما پس از اینکه حساب خود را تصفیه کردید، اعتبار بالایی نیز از آنتان خواهد شد و به هر حال میزان بازپرداخت هم زیاد نبوده و اصلاً متوجه هم نخواهید شد.

درس سوم: پس انداز کردن هر یک تومان

درس اول و دوم به راحتی به شما کمک می کنند که درس سوم را بتوانید به درستی انجام دهید. طبق ارزش های پولی و مالی می توان اظهار داشت که هر هزار تومانی که امروز پس انداز کنید، در آینده می تواند ارزش بسی بالاتری داشته باشد. اگر شما تصمیم جدی در پس انداز کردن پول هایتان گرفته اید، باید به خاطر داشته باشید که این شما هستید که باید به آنها بگویید که کجا بروند نه اینکه تعجب کنید که آنها خودشان کجا می روند! و اگر هم در حال حاضر برنامه ای برای سرمایه گذاری پول هایتان ندارید، بهتر است فعلاً یک حساب پس انداز موقتی باز کنید. همچنان که شما به نحوه پس انداز پول هایتان فکر می کنید، باید به این نکته توجه داشته باشید که روزها، هفته ها و ماهها در حال سپری شدن است. پول شما می تواند در طول این مدت برایتان کار کرده و سود بسیار زیادی را عایدتان کند. حتی اگر 50 یا 100 هزار تومان هم دارید، اصلاً مهم نیست، تنها نکته مهم که باید به خاطر داشته باشید این است که تعلل بیش از اندازه به هیچ وجه جایز نمی باشد.

وضع کسب و کار عالی و بی نظیر است چون از آسمان طلا می بارد.

behrad2226 02-03-2010 05:21 PM

چگونه يک سايت فروش موفق داشته باشيم

چگونه يک سايت فروش موفق داشته باشيم
حتما اتفاق افتاده است که به سايتي مراجعه کنيد اما مطالب مورد نظرتان را در آن پيدا نکنيد. به احتمال زياد، ديگر هرگز به آن مراجعه نخواهيد کرد. يا اگر سايت ظاهر خوبي نداشته باشد، به اين نتيجه مي رسيد که احتمالا فرد بي تجربه اي آن را به وجود آورده است.
اگر مي خواهيد از راه اينترنت تجارت کنيد، بايد يک سايت حرفه اي داشته باشيد زيرا سايت شما در حکم يک کارت تجاري است که بايد شما را به درستي به بازديد کنندگان معرفي کند.
تاثير اوليه سايت روي بازديد کننده بسيار مهم است. اگر مي خواهيد در بازديد اول تاثير خوبي روي مراجعين داشته باشيد و بازديد کنندگان مستعد را جذب کنيد، رعايت نکات زير مفيد خواهد بود.
1- سايت خود را هدفمند طراحي کنيد
شما حتما از هدف سايت خود اطلاع داريد. مثلا اگر يک سايت فروش موفق مي خواهيد بايد محتويات مؤثري در آن بگنجانيد. سايت را جذاب کنيد و اطلاعات مفيدي در اختيار خواننده قرار دهيد.

2- تدبيراتي براي load سريع سايت بيانديشيد
در کشور ما اکثر مردم با روش dial-up به اينترنت متصل مي شوند و اگر ظاهر شدن سايت شما بيشتر از 10 تا 15 ثانيه طول بکشد، آنها سايت را ترک خواهند کرد.
يکي از راههاي مفيد براي افزايش سرعت load سايت اين است که بار گرافيکي سايت را در حداقل نگه داريم. اگر چه جلوه هاي گرافيکي سايت شما را گيراتر مي کند، اما زمان load آن ممکن است تا ابد طول بکشد. اگر لازم است که حتما سايت شما گرافيکي باشد، از نرم افزارهاي فشرده سازي فايلهاي گرافيکي استفاده کنيد. با اين روش به سرعت مورد نظرتان نزديکتر مي شويد. در سايتهاي زير امکاناتي براي فشرده کردن فايلهاي گرافيکي مورد استفاده از جمله gif و jpg وجود دارد.

http://www.spinwave.com/crunchers.html
http://www.netmechanic.com/accelerate.htm

حتما به سايتهاي جالبي برخورده ايد که از فايلهاي flash يا اسکريپتهاي ديگر در آنها استفاده شده است. اگرچه اين موارد باعث جذاب شدن سايت مي شود، ولي اگر سايت شما تجاري است توصيه مي شود از آن ها بگذريد تا سرعت سايت را بالا ببريد.
3- يک طراحي مناسب انجام دهيد
طراحي سايت بايد ساده باشد. رنگهايي در يک مايه انتخاب کنيد. سايت شما نبايد مثل نقاشي کودکان باشد. بايد توجه کنيد که ترکيب چه رنگهايي در صفحه مناسب تر هستند. آيا تا به حال سعي کرده ايد يک نوشته زرد را در يک صفحه نارنجي بخوانيد؟ به فکر خوانندگان خود باشيد.
رنگهاي مختلف براي انسانهاي مختلف از فرهنگهاي مختلف، معاني متفاوتي دارد. در اينترنت به آساني مي توانيد جدولهايي حاوي معاني مختلف رنگها را بيابيد.

4- محتويات بديع و تازه در سايت بگنجانيد
اگر بازديد کننده مطالب شما را در جاي ديگر ديده باشد، خيلي سريع سايت را ترک خواهد کرد. حتي اگر نويسنده خوبي نباشيد باز هم مي توانيد با استفاده از ديد خاصي که نسبت به موضوع داريد، ابتکاراتي براي ساختن مقالات، گزارشات و e-book هاي رايگان به خرج دهيد تا سايت بديعي داشته باشيد.

5- پيشنهادات رايگان در سايت داشته باشيد
يکي از بهترين راه هاي فتح قلب مشتريان، پيشنهادات رايگان است. اين قانون هميشه صادق است: اگر قبل از گرفتن، امکاناتي به مردم بدهيد، به پيشنهادات بعدي شما بيشتر توجه خواهند کرد و اعتبار شما در ذهن آنها بالا خواهد رفت. پيشنهادات رايگان فراواني روي اينترنت وجود دارد. براي ارزشمند کردن پيشنهاد خود بايد نکاتي را رعايت کنيد. دوباره تکرار مي کنم بايد محتويات گزارش، مقاله، e-book شما جديد باشد و در جاي ديگر وجود نداشته باشد. از ديد اختصاصي خود بنويسيد. ديد نو داشتن گاهي حتي مؤثرتر از نحوه نگارش است. مي توانيد نمونه اي از محصول خود را در اختيار بازديد کننده بگذاريد. مثل فصلهايي از کتاب يا يک Demo از نرم افزار مورد نظر. همچنين مي توانيد يک خبرنامه درست کنيد. اما مراقب باشيد که مطالب آن را از جايي برنداريد. زيرا خوانندگان در صورت مشاهده اين مورد، اشتراک خود را فسخ خواهند کرد.

6- قبل از ارائه امکانات رايگان اطلاعات مراجعين را بگيريد.
براي انجام فروش گاهي لازم است چندين بار به بازديدکنندگان پيغامهايي ارسال نماييد. اينکه يک ليست براي خود بسازيد بسيار مؤثر است. ليست افرادي که به موضوع سايت شما علاقه دارند و ارسال پيام به آنها شانس بزرگي براي فروش است.

يک طراحي خوب، تميز و حرفه اي راهي طولاني را در اينترنت مي پيمايد و براي شما شهرت و اعتبار کسب مي کند. تاثير خوب سايـت در اولين مراجعه، بازديد کننده را دوباره به سايت شما برخواهد گردانند.

behrad2226 02-03-2010 05:25 PM

رازهای افزایش فروش از طریق وب

راهکار اساسی برای افزایش فروش آنلاین شامل موارد زیر است :
الف - دریافت ترافیک برای وب سایتتان
ب - تبدیل بازدیدکنندگان وب سایت به خریداران واقعی

هدایت ترافیک به سایت شما و افزایش بازدید کننده میتواند به وسیله ابزارهای زیادی که برای توسعه وب سایت وجود دارند مدیریت شود که در مطالب قبلی به برخی از آنها شاره شد. ولی بعد از ورود بازدید کننده , وب سایت شما , تنها ابزار برای تحریک بازدیدکننده به خرید کالای شماست. به عبارت دیگر ،وب سایت شما تنها مجری فروش (فروشنده) در وب می باشد و باید وظیفه یک فروشنده با تجربه و چرب زبان را ایفا نماید.

چگونه بازدیدکنندگان وب سایت را به خریداران واقعی تبدیل کنید؟
موارد زیر برای توسعه وب سایت شما و کمک به افزایش میزان فروش شما ازطریق وب می تواند مفید باشد:

1- تعریف جامعی ازمحصولات
در شرح هر محصول ویژگیها و فواید اصلی آن را بیشتر نمایان کنید. کاربران را از کیفیت محصولات خود مطمئن کنید و ارزش پولشان را به آنها نشان دهید. بعلاوه شما می توانید رضایتنامه مشتریانتان و محصولاتی را که توسط مشتریانتان دیده می شود را با شرح کامل محصول برای اثبات ادعایتان نشان دهید.
سبد خریدی انتخاب کنید که امکان شرح کامل محصول ( مثلا توضیحات کم و زیاد) را در اختیار شما بگذارد. از توضیحات کوتاه برای نوشتن یک پیام بازاریابی جذاب و یک تعریف مناسب برای شرح دقیق ویژگیهای محصول و فواید خرید آن استفاده کنید.

2- فروش متقاطع
ازشیوه فروش متقاطع یا ضربدری برای فروش محصولات تاپ خود در فروشگاه آنلاین استفاده کنید. فروش آنلاین خود را با نمایان کردن تمامی محصولات تاپ خود در صفحاتی که بیشترین محصولات فروش رفته را نشان می دهد افزایش دهید.
حوزه و انعطاف پذیری فروش متقاطع محصولات شما به نرم افزار سبد خریدی که برای فروشگاه آنلاینتان انتخاب کرده اید بستگی دارد. برای این منظور میتوانید در سبد خرید محصولات برگزیده یا تاپ خود را معرفی نمایید.

3- تجربه خرید آسان
زمان ثبت مشخصات و پر کردن فرمها و فرآیند خرید محصول را در فروشگاه آنلاینتان به حداقل برسانید و به بازدید کنندگان این امکان را بدهید که وقت گرانبهای خود را بیشتر در آگاهی از محصولاتتان بگذرانند تا در پرکردن فرم .
خیلی جذاب است اگر کلید "خرید" را با تصویر محصول و شرح آن قرار دهید. این عمل به شما برای افزایش فروش از طریق وب بدون اینکه طرف انگیزه قبلی برای خرید داشته باشد کمک می کند و یک امکان خرید بسیار راحت را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می دهد. شیوه خرید پستی به دلیل اینکه از همه لحاظ خرید را ساده و راحت میکند بسیار مناسب است.

4- دادن هدیه و اشانتیون
دادن هدیه و اشانتیون می تواند ابزار بسیار موفقیت آمیزی برای افزایش فروش از طریق وب باشد. هدایای متنوعی برای بر گشتن دوباره مشتریان به وب سایتتان در نظر بگیرید. تخفیفات غافلگیر کننده برای گروهی از کالاهایتان در زمانهای از پیش تعیین شده در نظر بگیرید. بازدیدکنندگان را برای خرید سریع با اعلام زمان اتمام دوره تخفیف یا ارائه هدیه تشویق کنید.

5- رفتاری مخصوص برای مشتریانی که برای چندمین بار به سراغ شما می آیند.

مشتریهای دوباره شما سرمایه شما هستند. وفاداری و صداقت آنها را با اعطاء هدیه و تخفیفات ویژه به آنها قدردانی کنید. با دادن کوپنهای ویژه تجربه خرید آنها در فروشگاه آنلاینتان را بالا ببرید.
مشتریان دائم خود را به نوشتن نظراتشان در مورد کالا و خرید از شما در وب سایتتان تشویق کنید.این نظرات را در بخش توضیح محصولات که برای اولین بار به چشم باردیدکنندگان می خورد نشان دهید.

افزایش نسبت خریدار به بازدید کننده , هزینه جذب مشتری را کم کرده و در نتیجه سود شما را افزایش می دهد. وب سایت موثر و ارائه محصول با بکارگیری ابزارهای توسعه وب سایت به شما در افزایش فروش ازطریق وب کمک خواهد کرد

behrad2226 02-03-2010 05:26 PM

مراحل عشق از دید دانشمندان(جالب و آموزنده)

دانشمندان و محققان عاشق شدن رو به سه مرحله تقسیم کردن .
اول کشش جنسی که قاعدتأ دوره کوتاهی است.
دوم، حس جسمی - عاطفی که آدم در این دوران در عالم هپروت غوطه ور می شه و در اصل یواش یواش احساس عشق از دید علم روانشناسی امروزی شکل می گیره.
مرحله سوم عاشق شدن، تعهد طولانی مدته. در این رابطه یعنی مرحله سوم دکتر پرتوی تبار دکتر روانشناس در لندن می گن که فرق نمی کنه مال کدوم کشور باشی یا تابع کدوم فرهنگ این سه مرحله بر همه وارده . .. .

وقتی که حس عشق نسبت به کسی در ما شکل می گیره کاملتر و کاملتر میشه و با کاملتر شدنش، از داغ بودنش کمتر میشه ولی عشق عمیقتر میشه .

عجیبه که در جایگاه اصلی حس عشق و عاطفه که در مغز ما هست هم این تکامل عملا انجام میشه. اوایل رابطه ، سطح مغز درعواطف ما نقش داره و بعد با عمیقتر شدن احساس ما جالبه که قسمتهای داخلی و عمیق مغز درگیرعاطفه میشن، یعنی منطقه سنترال لوب که داخل مغز در مرکزشه و شکل نعل اسبه .

نتیجه چند آزمایش که نشون میده در ملاقات اول چه چیزهائی باعث میشه که بگیم بیقرار یا الفرار . . .

اصولا بین 90 ثانیه تا 4 دقیقه بیشتر طول نمی کشه که قلبا حس کنیم که از یکی خوشمون می یاد یا نه ؟

در این مدت زمان کوتاه نتیجه این است که:

55 درصد حرکات یکنفر باعث جذب یا فرار ما میشه.
38 درصد، تن صدا و سرعت حرف زدن.
و7 درصد محتوای صحبت ها می تونه تأثیر مثبت یا منفی بگذاره.

تأثیر کارساز نگاه
روانشناس نیویورکی پروفسور آرتور آرون که در مورد '' عاشق شدن'' تحقیق میکنه، به این نتیحه رسیده که نگاه تأثیر کارسازی در عاشق شدن داره .

این پروفسور از دوغریبه خواست که تما م رازهای زندگیشون رو برای همدیگه تعریف کنن. این مرحله از آزمایش چهارساعت و نیم طول کشید .

بعد پروفسور ازشون خواست که به مدت 4 دقیقه به چشمهای هم زل بزنن. بعد از چند بار تکرار این آزمایش با افراد متفاوت خیلی از زوجها اعتراف کردن که شدیدا به طرف مقابلشون جذب شده بودن. حتی دو تا از اون غریبه ها بعدا با هم عروسی کردن.

اصولا وقتی که ما از لحاظ جنسی ذوق زده میشیم چشمهامون بزرگتر میشه.

هورمون هایی که در مراحل عاشق شدن دست دارن
مرحله اول: کشش جنسی یا شهوت
هوس و خواستن که عاملشون هورمونهای مردانه تستوسترون و هورمون زنانه استروژن هستند.
این هورمونها هستند که باعث میشن آدم دنبال جنس مخالف بره ..

مرحله دوم: دل باختناز این مرحله است که واقعأ عشق پا می گیره . د راین مرحله است که آدم نمی تونه به چیز دیگه ای جز معشوقش فکر کنه. از علامات این مرحله از دست رفتن اشتها و بی خوابی هستش چون بیشتر سعی فرد اینه که ساعات روز رو به طرف مقابل فکر کنه . در مرحله جذ ب، گروهی از سلولهای عصبی ما یعنی نیورو ترنزمیترها که اسمشون '' مونو آمینوز'' هستش نقش مهمی رو بازی میکنن .

دوپامین نوعی ماده شیمیایی که از مغز تولید میشه. نوره پاین فرین Norepinephrine یا همین آدرنالین که باعث میشه عرق کنیم و قلبمون سریع بزنه .

سروتونین : یکی از مهمترین مواد شیمیائی عشقه و اون چیزیه که ممکنه موقتا ما رو دیوونه کنه .

مرحله سوم: دل بستناین سومین مرحله عشق و درازمدت ترینش. البته اگر یک رابطه بخواد ادامه پیدا کنه وارد این مرحله خواهد شد .این مرحله از عشق که ماندنیه مراحل قبلی کوتاه مدتن. علتش هم اینه که دو مرحله اول عشق هوس و جذب آدم رو از کار و زندگی میندازه برای همین قرار نیست که دائمی باشه چونکه از دید طبیعت باعث نابودی شخص میشه .

این احساسه که زوجها رو به هم متعهد می کنه و باعث میشه با هم بمونن. هورمونهایی که در این مرحله بوسیله سیستم عصبی آزاد میشه. هورمونهایی که باعث میشه دو نفر بهم وفادار بمونن .

اوکسیتوسین: این هورمون ماده شیمیایی هستش که غده هیپوتالاموس ترشحش میکنه. این هورمون کمک میکنه که رابطه پایدار بشه. این هورمون زمان بارداری هم در خانمها تولید میشه که به ساخته شدن شیر کمک میکنه و حس تعلق مادر و فرزند رو قوت میبخشه . در عین حال این هورمونی که در زمان آمیزش در مغز ترشح میشه و حس تعلق رو در دو نفر تشدید میکنه .

واسوپرسین: هورمونی که در رابطه دراز مدت در دو نفر تولید میشه این هورمون فعالیتهای کلیه رو کنترل میکنه و حس ایثار رو درفرد مقابل ایجاد میکنه .

چرا اصلا انسان احتیاج به یک همدم از جنس مخالف داره ؟
آیا یک الگوی همگانی برای زن ایده ال و مرده ایده ال هست ؟
تو انتخاب طرف مقابلمون چه چیزهایی نقش دارن ؟

زمانی که یک نفر رو به عنوان زوجمون انتخاب می کنیم، گویا اول ناخودآگاهانه کسی رو انتخاب می کنیم که از نظر ژنتیکی شبیه به خودمون باشه.

عجیبه که گویی ظاهر یک شخص تا حدی میتونه گویای ساختمان ژنتیکی اون فرد باشه. مثلا چهره هایی که طرف چپ و راست صورتشون قرینه نیستند، بیشتر احتمال داره که دارای مشکلات ژنتیکی و مادرزادی باشند.

دراین زمینه مطالعاتی که شده نشون میده مردها، بخصوص دنبال زنهایی می گردن که دو طرف صورتشون با هم قرینه است .

باز به نظر میاد که مردهاغیر از قرینگی صورت، به شکل اندام جنس مخالف هم ناخوداگانه توجه میکنن. مطالعات نشون داده که مردها بیشتر جذب خانمهایی میشن که تناسب قطر کمر به پهنای باسنشون 0.7 هستش. این رو می تونین با تقسیم اندازه کمر به اندازه باسنتون حساب کنین .

شاید علت این نوع سلیقه مشترک در جنس مرد، از اونجایی ریشه گرفته که وقتی زنها وارد سنین بالاتر میشن دور کمرشون چربی جمع میشه و کمرشون پهنتر میشه. بنابراین تناسب ''هفت دهم'' به هم میخوره و ناخوداگاه این تصور رو در ذهن مردها ایجاد میکنه که این زن دیگه بارور نیست .

برای اینکه از نگرانی در بیان این رو هم بدونین که '' تناسب هفت دهم در زن چاق یا لاغر فرق نمی کنه و یکسانه.

ولی مسئله انتخاب زوج زنها با مردها خیلی فرق میکنه برای زنها قرینگی صورت مرد زیاد مهم نیست. ولی چیزی که مهم بنظر میاد توانایی مرد در فراهم کردن غذا و نگهداری از بچه های آیندشون نقش مهمتری رو بازی میکنه تا که ظاهرشون .

مردهای پولدار یا قدرتمند، چه از نظر جسمی و چه از نظر موقعیت مالی واجتماعی، همونقدر بین خانمها طرفدار دارن که لئوناردو دوکاپریو در فیلم تایتانیک!؟

تحقیقات نشون داده که ما کسی رو ترجیح میدیم که به خودمون شباهت داشته باشه و یک نسبتی هم بین این اجزای بدن در زوجها هست. بین اندازه ریه ها، بلندی انگشت وسط دست، درازای لاله گوش .و اندازه کلی گوش ها. قطر گردن و مچ دست و میزان سوخت و ساز بدن

deltang 02-06-2010 10:11 AM

وصیت نامه آیت الله خامنه ای در سال 42

وصیت نامه آیت الله خامنه ای در سال 42

روزنامه کیهان وصیتنامه رهبر معظم انقلاب در سال 1342 را به نقل از دفتر نشر آثار حضرت آیت الله خامنه ای منتشر کرده است.

متن این وصیت نامه زیبا، صمیمی و خواندنی به شرح زیر است:

ازآنجا که ما در شرایط بحرانی و غیرعادی به سر می بردیم و هر لحظه ممکن بود خطری برای ما پیش بیاید، فردای آن روز نشستم و وصیت نامه خود را نوشتم. تا چند هفته پیش، از این وصیت نامه خبری نداشتم، لیکن آقاسیدجعفر آن را برایم آوردند و گفتند که پسرشان در لابلای کاغذهای قدیمی پیدا کرده است. این اصل وصیت نامه است که در بالای آن نوشته ام:

«وصیت نامه سیدعلی خامنه ای مرقومه لیله یکشنبه 27شوال 1382» (فروردین 1342 شمسی) یعنی فردا شب حادثه مدرسه فیضیه نوشته ام. متن وصیت نامه این است:

بسم الله الرحمن الرحیم
«عبدالله علی بن جوادالحسینی الخامنه ای غفرالله لهما یشهد ان لااله الاالله وحده لا شریک له و ان محمداً صلی الله علیه و آله عبده و رسوله و خاتم الانبیاء و ان ابن عمه علی بن ابیطالب علیه السلام وصیه سیدالاوصیاء و ان الاحد عشر من اولاده المعصومین صلوت الله علیهم الحسن و الحسین و علی و محمد و جعفر و موسی و علی و محمدو علی و الحسن و الحجه اوصیائه و خلفائه و امناءالله علی خلقه و ان الموت حق و المعاد حق و الصراط حق و الجنه و النار حق و ان کل ما جاء به النبی صلی الله علیه و آله حق. اللهم هذا ایمانی و هو ودیعتی عندک اسئلک ان تردها الی و تلقیها ایای یوم حاجتی الیها بفضلک و کرمک.

مهم ترین وصیت من آن است که دوستان و عزیزان و سروران من، کسانی که بهترین ساعات زندگی من با آنان و یاد آنان سپری شده است، مرا ببخشند و بحل کنند و این وظیفه را به عهده بگیرند که مرا از زیر بار حقوق الناس رها و آزاد نمایند. ممکن است خود من نتوانم از همه کسانی که ذکر سوءشان بر زبانم رفته و یا بدگوئیشان را از کسی شنیده ام، حلیت بطلبم. این کار مهم و ضروری را باید دوستان و رفقای من برای من انجام دهند.

دارایی مالی من در کم هیچ است، ولی کفاف قرض های مرا می دهد. تفصیل قروض خود را در صفحه جداگانه یادداشت می کنم که از فروش کتب مختصر و ناچیز من ادا شود. هر کسی هم که مدعی طلبی از من شود، هر چند اسمش در آن صفحه نباشد، قبول کنند و ادا نمایند،... پنج شش سال نماز هر چه زودتر ادا و مرا از رنج این دین الهی راحت کنند (البته یقیناً آن قدر مقروض نبودم، ولی احتیاط کردم. (مبلغی به عنوان رد مظالم بابت قروض جزئی از یاد رفته به فقرا بدهند.

از همه اعلام و مراجع و طلاب و دوست و آشناها و اقوام و منسوبین من استحلال شود. (چون آن روزها نق و نوق علیه آقایان در جلسات زیاد بود که چرا فلانی اقدام نکرده، فلانی چرا این حرف را زده و این مطلب را گفته است، لذا خواستم از آقایان اعلام و مراجع حلیت طلب کنند.)

و گمان می کنم بهترین راه این کار آن است که عین وصیت نامه مرا در مجلسی عمومی که آشنایان من باشند، قرائت کنند. پدر و مادرم که در مرگ من از همه بیشتر عزادار هستند، به مفاد حدیث شریف اذا بکیت علی شیء فابک علی الحسین، به یاد مصائب اجدادمان از من فراموش نخواهند کرد ان شاءالله تعالی.

گویا دیگر کاری ندارم. اللهم اجعل الموت اول راحتی و آخر مصیبتی و اغفرلی و ارحمنی بمحمد و آله الاطهار.
العبد علی الحسینی الخامنه ای

(حالا صورت قرض هایم را که در صفحه جداگانه ای نوشته ام برایتان می خوانم):
حدود 100تومان، مقدس زاده بزاز (مشهد)
کمتر از 30تومان، خیاط گنگ (مشهد) 2یا 3تومان، عرب خیاط(قم)
مطابق دفتر دین، آقا شیخ حسن بقال کوچه حجتیه (قم) چون مرتب با او سر و کار داشتیم و نمی دانستیم چقدر به او بدهکاریم (گویا چند تومانی
آقای شیخ حسن صانعی (قم) 32تومان تقریباً
حاج شیخ اکبر هاشمی رفسنجانی (قم) (بیشترین پولی را که من آن زمان مقروض بودم، به آقای هاشمی بود. چون وضعش نسبتاً خوب بود، از او قرض می کردیم.)
مطابق دفتر دین، آقای مروارید کتاب فروش (قم)
مطابق دفتر دین، آقای مصطفوی کتاب فروش (قم)
10 تومان آقای علی حجتی کرمانی
شاید 5تومان، محمد آقانانوا نزدیک منزل (مشهد)

اکنون ساعت 03:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.