![]() |
فاطیما جون بهت تبریک میگم امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی:53:
|
به همه کسانی که ترفیع گرفتند تبریک می گویم
|
سلام دوستان واقعا منو شرمنده کردید
مجتب جون آقا زکریا بابا آریانا عزیز مینا110(پلیس 110) عسل بانو جون آقا بهنام 5555 آناهیتا الهه آبها رزی جونمممممممممممممم و آقا امیر احمدی مهربون از همتون ممنونم امیدوارم شما هم روز به روز در تمام مراحل زندگیتون پیشرفت چشمگیری داشته باشید |
تبريك ميگم عزيزم.
|
شاد باش ميگم دلتنگ جان موفق باشي توي کارات گل خانم :53::53::53: |
سلام بابا یک چند وقت سر نزدم به سایت
این ادمین ما چه کرده.ای ول.!!! دوستان خیلی خیلی عزیز تبریک میگم بهتون سر کار خانم شیدا پلشک عزیز روناک عزیز عسل بانو فرانک خانم به خاطر کاربر فعال شدنتون بهتون تبریک میگم. ابریشم عزیز به خاطر کاربر خیلی فعال شدنتون بهتون تبریک میگم.وهمین طوری برای زحمتی که در تاپیک سریال ویکتوریا میکشید هرچند که بنده تا بحال موفق به زیارت این سریال نشده ام.!!!! اقا بهنام عزیز که مدیر بخش کرمانشاه و کردستان و .....شدند.تبریک بسیار عرض میکنم و به دوستان تاجدار عزیز اقا مهدی اقای مجتب خانم ساقی اقای شروین امیدوارم که این تاج روسرتون زیادی سنگینی نکنه و خدای نکرده باعث سرنگونی شما نگردد.!!!!!!!!!! وبه دلتنگ عزیز به خاطر ناظر شدنشون تبریک میگم.دلتنگ جان خیلی زحمت میکشی برای سایت موفق باشی. وا ز همه مهمتر به جناب اقای اریانا به خاطر عوض شدن اواتارشون تبریک میگم که به شکر خدا محجبه شدن.....!!!از بس تاج روسر این بچه نگذاشتید تا بالاخره روسری سرش کرد احسنت اریانا جان.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وای که چقدر تبریک گفتم من.ادمین تو را خدا بگو نفر بعدی کیه؟؟؟ .من همین الان بهش تبریک بگم برم....... |
به قول اون دوستمون آریانا الانا دیگه وقتشه که ادمین بیاد بگه به زودی اینجا خون یه عده دیگه را خواهم ریخت ...
منتظر باشید .... |
نقل قول:
|
این بابای ما هم خودش یدونه داره چیکار میکنه منو نمیزاره روسری سرم کنم چه برسه به این داداشم اولا پسره دوما بچس.
هنوز هیشکی غیر از من بابا آریانا رو نشناخته البته خودمم در حیرتم که خدا عجب خلقتی کرده |
دوستان بنا به درخواست کورش به اطلاع میرسونم کاربر خوب خانم شادی با نام کاربری LP Girlبه مدیریت بخش سینما ارتقا پیدا کردن و کلی کار ریخته شده سرشون خانم شادی به شما تبریک میگم امیدوارم موفق باشی:53: |
:53:شادی خانم LP Girl تبریک میگم:53: |
شادی جون تبریک میگم امیدوارم موفق باشی خانمی
|
شادی جان تبریک میگم.;):53::cool: ایشالله روزهای خوبی را باهمه بچه های گل پی سی سیتی داشته باشیم.:53: |
سلاام ... دلتنگ عزیز و شادی جان تبرییک {پپوله}:53:{شیت شدن} موفق باشید :53: |
سلام تبريگ ميگم شادي جان. موفق باشي:53: |
شادی lp جان تبریک...
موفق باشی.... |
تبریک خدمت تمام دوستان عزیزی که ارتقا درجه داشتند
یه دست که چه عرض کنم یه کف گرگی هم پس کله این آریانا بزنین که بلکه توفیقی کنه و.... انشالله بیاد بالاتر امیر |
منم به عنوان یه دوست اگه قبولم داشته باشیدتبریک صمیمانه دارم
|
{شیت شدن}مرسی ازتون بهم یه ستاره دادید خیلی خوشحالم:cool:
|
به زودی در این تاپیک به عده ای از دوستان عیدی داده خواهد شد
بله خود شما بله دقیقا با خود شما هستم چرا که نه / ؟ |
کاربر خوبمون Omid7
http://p30city.net/customavatars/avatar47023_11.gif به خاطر حجم زیاد فعالیتهای به-روزشون در بخش اخبار IT به مدیریت این بخش منصوب شدند.. اقا امید بهت تبریک میگم. دوستان دیگری هم منتظر باشند البته کی و کی ! معلوم نیست ! |
آقا امید تبریک :)
|
امید جان تبریک...
ایشالا همه جا موفق باشی داداش.... :53::53::53: |
امید جان تبریک میگم...
امیدوارم همیشه موفق باشی |
آقا امید تبریک میگم:53:
ایشالله همیشه و همه جا موفق باشی:53: |
:53:امید خان تبریک میگم .
موفق و شاد باشی. |
امید جان مدیریت مجدد رو بهت تبریک میگم :53:
امیدوارم در تمام مراحل زندگی نیز موفق و موید باشی |
اميد جان تبريك ميگم فراوان ...{پپوله} |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
تشکر از لطفت نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
تبریک و صد تبریک امید خان هم ارتقا درجه هم سال نو .توفیق فراوان رفیق راهت
|
امید آقای گل، هم سال نو را بهت تبریک میگم، هم مدیریتتو ،موفق باشی. :53::53::53::53: |
آقای امید عزیز بهتون تبریک میگم امیدوارم سال جدید رو با موفقیت های اینچنینی آغاز کنید
|
سلام به همه دوستان{جشن پتو}:53:{شیت شدن}
امید جان تبریک میگم.ایشالله هر جا هستی دلت بهاری باشه{پپوله}{پپوله}{پپوله} |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ممنونم مینا خانم، آرزو می کنم سال جدید سال خوب و پربرکتی براتون باشه:53: |
کاربر خوب و زحمت کش سایت اقا مهدی با نام کاربری
Hiwa http://p30city.net/customavatars/avatar22078_6.gif مدیر تالار استان کرمانشاه شدند اقا مهدی تبریک میگم . فعالیت بیشتر واسه این بخش میخواییم ازت تاپیک کرمانشاه رو خودت راه انداختی الان یکی از بهترین تاپیکامانه ان شاالله تالار کرمانشاه رو هم بهترین کنی . |
آقا مهدی عزیز تبریک صمیمانه مرا پذیرا باش دوست من، برات آرزوی موفقیت و سربلندی دارم :53::53::53:
|
آقا مهدی( Hiwa )تبریک میگم.
ایشالله که همیشه موفق باشی. |
آقا مهدی تبریک میگم :53:
امیدوارم همواره در تمام مراحل زندگی موفق و موید باشی |
کاربر خوبمان
http://p30city.net/customavatars/avatar49679_5.gif مهسا69 کاربر بسیار فعال شدند مهسا خانم خسته نباشی برات ارزوی موفقیت میکنم مدت کمیه که اندکی فعالیتت درسایت کم شده امیدوارم مشکل خاصی نداشته باشید فعالیتهای خوب سابقتون باعث شد کاربر بسیار فعال بشید ان شاالله این ارتقای دم عیدی باعث بشه باز هم به مهسا خانم سابق برگردید . کاربر خوبمون amir ahmadi کاربر بسیار فعال شدند .. اقا امیر بهتون خسته نباشید عرض میکنم...کاربر بسیار خوب و همشهری خودمانفرانک M http://p30city.net/customavatars/avatar60520_4.gif به خاطر حجم زیاد فعالیتهای اخیرشون و حضور مداومشان در سایت و نحوه برخورد و اخلاق مناسبشون با دیگر اعضا کاربر بسیار فعال شدند . فرانک خانم خسته نباشی و انتظار حضور بیشتر و مداومتر رو ازت داریم. |
کاربر خوب و فعال و خوش اخلاقمون
Asterah http://p30city.net/customavatars/avatar61373_3.gif به خاطر نوع تعامل و برخورد مناسبشون با اعضا و مدیران سایت و فعالیتهای خوب و مستمر اخیرشون در بخش های مختلف سایت به درجه کاربر فعال ارتقا درجه پیدا کردند. استیره خانم بهتون تبریک و خسته نباشید عرض میکنم . کاربر خوب و قدیمی سایت آناهیتا الهه آبها http://p30city.net/customavatars/avatar29899_5.gif هم به خاطر فعالیتهای خوبشان در بخش کرمانشاه کاربر فعال بخش کرمانشاه شدند ... اناهیتا خانم تبریک و خسته نباشید ان شاالله فعالیت خوبی که در بخش کرمانشاه داری رو به بخش های دیگه هم سرایت بدی و توی بخش های دیگه هم فعال باشی همیشه اینترنت و وقت پیدا میشه برای حضور حضور بیشتر رو ازت میخواهیم . با این وجود امکانات کامل کاربران فعال برای شما در دسترس قرار گرفت . موفق باشی. |
اکنون ساعت 08:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |