پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   پرسپولیس (آخرین اخبار و حواشی باشگاه پرسپولیس و هواداران پرسپولیسی) (http://p30city.net/showthread.php?t=834)

T I N A 06-02-2010 08:32 AM

از یوهان کرایف آن ها تا علی پروین ما

http://www.perspolisnews.com/images/...liparvin21.jpgمرجع خبری پرسپولیس : علی پروین مدیر فنی استیل آذین شد. خبر، در حد همین چند کلمه است، اما آنها که این سالیان را با خلق و خوی سلطان پرسپولیسی ها زندگی کرده اند، خوب می دانند که ابعاد شگفت انگیز این ماجرا چیست!

در شرایطی امروز علی پروین حکم مدیریت فنی استیل آذین را به اصرار خودش دریافت می کند و حتی دقایقی بعد از جایگاه همین پست با رسانه ها سخن می گوید و وعده قهرمانی می دهد که هنوز زنگ صدای او در گوش بسیاری از هواداران فوتبال خاموش نشده است؛ آنجا که در پایان لیگ سوم و در مقابل دریافت پیشنهاد مدیریت فنی پرسپولیس، این سمت را با «کشک» قیاس گرفت و عنصری جدید را به ادبیات عجیب فوتبال ایران وارد کرد!

وقتی امروز می شنویم او از پس زدن چنین پستی درپرسپولیس، به لابی برای تصاحب آن در تیم نوظهوری مثل استیل آذین رسیده و حتی در این مسیر به نوعی دوست دیرینه اش حشمت مهاجرانی را هم قربانی کرده، بیش از همیشه به حال اسطوره های این فوتبال افسوس می خوریم و در می یابیم که اینجا ظاهرا تاج و تخت سلطنت هم محلی از اعراب ندارند، وقتی پای پول، عکس، خبر، مصاحبه و پست در میان باشد. مبارک است آقای علی سلطان!

شاید قبول کردنش سخت باشد، اما تجربه سایرین نشان می دهد ما ایرانی ها در ساختن و ستودن اسطوره ها، خیلی کم توقع و قانع هستیم. روی سخن مان فقط در مورد پروینی نیست که به وقتش برای پرسپولیس رنج های زیادی کشیده، اما امروز هه اصولش را قربانی می کند تا به زعم خودش در کادر فنی یکی از رقبای این تیم، نقش«کشک» را ایفا کند، بلکه بسیاری دیگر از ستاره ها که یک شبه راه صد ساله رفتند و با چند سال بازی و یک مشت ادا و اطوار و چهار تا گل به اساطیر این مردم تبدیل شدند هم در همین دسته می گنجند؛ دسته ای که مرور حال و احوال شان و ارزیابی چگونه اسطوره شدن شان، سندی است برای زود قانع شدن فوتبالدوستان ایرانی...

شاید خیلی ها امروز ندانند چرا یوهان کرایوف تبدیل به مرد همه کاره بارسلونا شده و کاتالان ها تا سر حد جنون دوستش دارند، اما آنان که داستان فداکاری این ستاره کم نظیر دو، سه دهه گذشته بارسا را می دانند، هنوز هم به احترامش سرا پا می ایستند و کلاه از سر بر می دارند. در مورد کرایوفی سخن می گوییم که در آستانه یکی از مسابقات کلیدی سال مقابل دشمنی دیرینه، مرخصی اجباری بارسلونا را رد کرد تا همسر پا به ماهش را درکاتالونیا تنها بگذارد و در کنار بقیه آبی و اناری ها به جنگ مادرید برود.

او ستاره آن بازی شد و دو گل هم زد تا درپیروزی ارزشمند بارسا در ال کلاسیکو، نقشی ارزشمند داشته باشد، اما ارزشمندتر از این نقش آفرینی فنی، این بود که یوهان لحظات تاریخی تولد فرزندش را از دست داد تا به بارسا کمک کند و حالا یوردی کرایوف- که پدر نام یکی از قدیس های کاتالان را برایش برگزیده- سند ماندگار و فاداری یک خارجی به پیراهنی است که خیلی ها برایش جان می دهند!

ما اما، اینجا آنقدر کم توقعیم که خیلی ها را یک شبه اسطوره می کنیم و تا ابد چشم بر اشتباهات شان می بندیم. سخن اگر از علی پروینی باشد که اتفاقا یک شبه هم بزرگ نشد و استثنائا جزو آن گروهی است که حق این عظمت را داشتند، باز هم خطاها آنقدر زیاد است که توی ذوق می زند. راستی علی آقا، پول نجومی حاصل از قرارداد مهدوی کیا با هامبورگ کجا رفت؟ راستی علی آقا، شما چطور بعد از سه پیروزی پر گل پرسپولیس لیگ سوم، به این نتیجه تاریخی رسیدید که «روزهای بد پرسپولیس هم از راه می رسد» و بلافاصله این تیم افتاد روی دور هبوط؟

راستی علی آقا بوقچی محبوب شما، همان روزها در جایگاه استقلالی های ورزشگاه آزادی چه می کرد و خودتان در اردوی پاسی ها، راینرسوبل را چه کسی به شما قالب کرد و آرش فرزین را شما چطور به اسم مترجم به او انداختید؟

راستی علی آقا چطور همان سال برای داوود فنایی که 90 دقیقه بازی کرد و 4 تا خورد یا محمد- پسر خودتان- بدون بازی کردن آنچنانی قراردادهای 90 میلیونی بستید؟ راستی علی آقا، امروز که استیل تبدیل به اپوزیسیون و دشمن اول پرسپولیس شده، با «کشک» بودن مشکلی نداری؟!

سلطان سابق فوتبال ایران، به همه اصولش پشت پا می زند، دعوای چند ش آور چند سال قبل خودش با هدایتی را از یاد می برد و حتی حرمت سرمربی اش در جام جهانی 78 آرژانتین را نگه نمی دارد تا نشان بدهد این روزها سلطان ها هم کشک می شوند، اما جنازه تعصب، حتی پلک هایش را به هم نمی زند. خداحافظ علی آقا!

T I N A 06-02-2010 08:32 AM

افشاگری علیه آقای عابر بانک

http://www.perspolisnews.com/images/...r/hedayati.jpgمرجع خبری پرسپولیس : از آنجا که در زمان حضور هدایتی، شماره حساب ارزی ایشان به جای شماره حساب باشگاه به کنفدراسیون فوتبال آسیا و اسپانسر که از مالزی باید پول را پرداخت می کرد معرفی شده بود.

تمامی در آمدهای باشگاه باید به این حساب واریز می شد و بعد با امضای رییس هیات مدیره که خود هدایتی بود در پرسپولیس خرج می‌شد، گویا او خروجی پول‌ها را حساب کرده و یادش رفته بگوید که ورودی این پولها به نام پرسپولیس بود. همین چند وقت پیش بود که حسین هدایتی ادعا کرد 5 میلیارد تومان برای پرسپولیس هزینه کرده. باشگاه اما نه آن روز و نه بعد از آن، هرگز درصدد پاسخگویی به این ادعا برنیامد و حالا وبلاگ رسمی لیدرهای باشگاه پرسپولیس در جواب ادعای هدایتی می‌نویسد:

«زمان حضور حسین هدایتی در پرسپولیس، حدود ۶ میلیارد کمک از سازمان تربیت بدنی به باشگاه رسید و قرار بود مبلغ ۳ میلیارد هم از شرکت ماری براون برای باشگاه هزینه شود که برای این اسپانسر قرارداد مشخصی در باشگاه نبود و بعد از اختلافاتی که بین اسماعیل وفایی و حسین هدایتی به وجود آمد، ایشان یک میلیارد و نیم بیشتر پرداخت نکرد اما از آنجا که هدایتی ادعا کرده بود همسرش ۷۰ درصد از سهام این شرکت را در اختیار دارد و ضمانت اجرایی پرداخت اسپانسر با خودش بود باید یک میلیارد و نیم به باشگاه پرداخت می کرد.از سویی دیگر پرسپولیس از محل در آمدهای تبلیغاتی لیگ قهرمانان و بلیت‌فروشی در مسابقه‌های آسیایی، همچنین بابت پرداخت‌هایی که کنفدراسیون فوتبال آسیا به باشگاه داشت درآمدهایی به دست آورد که هنوز رقم دقیق آن مشخص نیست.

اما در کنار همه این دریافت‌ها، بخشی از در آمدهای باشگاه هم از تبلیغات و بلیت‌فروشی های لیگ برتر و جام حذفی بود یعنی جمعا مبلغی حدود ۱۰ میلیارد تومان در سال ۷۸ ورودی پولی بوده که به باشگاه تزریق شده و هدایتی هم با پرداخت پول قرار داد علی کریمی و چند هزینه جزیی که مربوط به سفر های پرسپولیس بود نزدیک به ۸۰۰میلیون از جیبش هزینه کرد.

اما با توجه به اینکه ایشان به دلیل اختلاف حساب‌هایی که با شرکت ماری براون داشتند و می بایست یک میلیارد و پانصد میلیون تومان به باشگاه پرداخت کنند و جمعا ۸۰۰ میلیون داده‌اند طبق حساب و کتاب‌های رسمی چیزی حدود ۷۰۰میلیون تومان هم به پرسپولیس بدهکارند.»

در ادامه جوابیه لیدرهای رسمی پرسپولیس به حسین هدایتی هم می‌خوانیم: «از آنجا که در زمان حضور هدایتی، شماره حساب ارزی ایشان به جای شماره حساب باشگاه به کنفدراسیون فوتبال آسیا و اسپانسر که از مالزی باید پول را پرداخت می کرد معرفی شده بود، تمامی در آمدهای باشگاه باید به این حساب واریز می شد و بعد با امضای رییس هیات مدیره که خود هدایتی بود در پرسپولیس خرج می‌شد، گویا او خروجی پول‌ها را حساب کرده و یادش رفته بگوید که ورودی این پولها به نام پرسپولیس بود. اینگونه است که ایشان هم راست می گوید و هم دروغ.

چرا که به حساب او، ۵ میلیارد از حسابش برای پرسپولیس خرج کرده اما این ۵ میلیارد هیچ ارتباطی به هدایتی نداشته و او امانتداری بیش نبوده است.»

T I N A 06-02-2010 08:33 AM

حیدری با پرسپولیس تمدید كرد

خبرگزاری فارس: سپهر حیدری قرارداد خود را با تیم فوتبال پرسپولیس تمدید كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8809...5/A0775991.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، سپهر حیدری دوشنبه شب پس از دیدار خود با حبیب كاشانی، قرارداد خود را به مدت یك سال دیگر با پرسپولیس تمدید كرد.
مدافع اصفهانی پرسپولیس بدون قید و شرط مالی، قرارداد سفیدی را برای یك فصل دیگر با باشگاه پرسپولیس به امضا رساند.

T I N A 06-02-2010 08:35 AM

پس از تمدید قرارداد

حیدری: به خاطر هواداران و كاشانی ماندم
خبرگزاری فارس: مدافع پرسپولیس گفت: به خاطر هواداران پرسپولیس و كاشانی، با تیم محبوبم تمدید قرارداد كردم.

http://media.farsnews.com/Media/8806...9/A0729779.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، سپهر حیدری پس از تمدید یك ساله قراردادش عنوان كرد: قرارداد من با پرسپولیس، قلبی است و به خاطر علاقه‌ای كه به این تیم و هواداران و همچنین صداقتی كه از آقای كاشانی سراغ دارم، قراردادم را سفید امضا كردم.
وی گفت: دلم می‌خواست ثابت كنم پوشیدن پیراهن پر‌افتخار پرسپولیس، تنها وابسته به رقم قرارداد و پول نیست.

حیدری با اشاره به حضور پرسپولیس در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا خاطرنشان كرد: با برنامه‌ریزی‌هایی كه علی دایی و مدیریت باشگاه دارند، از ابتدا استارت كار را برای كسب هر سه جام برمی‌داریم و مطمئن باشید رسیدن به چنین هدفی، برای این پرسپولیس دور از دسترس نیست.

T I N A 06-06-2010 08:40 AM

غلامرضا رضایی با پرسپولیس دو ساله بست

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن سابق تیم فوتبال فولاد خوزستان امروز با پرسپولیس قرارداد دو ساله امضا کرد

غلامرضا رضایی امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس قراردادی 2 ساله را به امضا رساند و پس از آن قرادادش را در هیئت فوتبال استان تهران نهایی کرد. این بازیکن در فصل بعد با شماره 10 برای پرسپولیس به میدان خواهد رفت.

فشنگچی هم 2 ساله امضا کرد

مرجع خبری پرسپولیس : یک بازیکن دیگر از تیم فوتبال صبای قم امروز با پرسپولیس قرارداد دو ساله بست.

امیر حسین فشنگچی امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس قراردادی 2 ساله را به امضا رساند و پس از آن قرادادش را در هیئت فوتبال استان تهران نهایی کرد. این بازیکن در فصل بعد با شماره 23 برای پرسپولیس به میدان خواهد رفت.

قرارداد دو ساله نوری با پرسپولیس

مرجع خبری پرسپولیس : هافبک سابق تیم فوتبال صبای قم امروز با پرسپولیس قرارداد دو ساله بست.

به گزارش مرجع خبری از هیات فوتبال محمد نوری امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس قراردادی 2 ساله را به امضا رساند و پس از آن قرادادش را در هیئت فوتبال استان تهران نهایی کرد. این بازیکن در فصل بعد با شماره 14 برای پرسپولیس به میدان خواهد رفت.

T I N A 06-06-2010 08:40 AM

یاردیم: افتخار می کنم به بزرگترین باشگاه ایران آمدم

مرجع خبری پرسپولیس : صبح امروز سفیر ترکیه مهمان باشگاه پرسپولیس بود. وی رودروی حبیب کاشانی نشست و درباره راه­های گوناگون جهت همکاری در زمینه ورزش و به خصوص فوتبال با سرپرست باشگاه پرسپولیس به گفت و گو پرداخت.

جناب سفیر؛ حضور شما به عنوان نماینده کشور دوست و همسایه، ترکیه را در پرطرفدارتین http://www.perspolisnews.com/images/...her/yardim.jpgباشگاه ایران خیر مقدم گفته و به فال نیک می­گیریم.

من هم از این اتفاق خوشحالم و از این که به بزرگ­ترین باشگاه ایران آمده ام، بسیار خرسندم.

برداشت شما از این دیدار چه بود؟

این اولین دیدار من از باشگاه پرسپولیس بود. در این دیدار ملاقاتی نیز با مدیریت این تیم آقای کاشانی داشتم که بیشتر جنبه آشنایی میان طرفین و آگاهی از دیدگاه­های یکدیگر در جهت برقراری زمینه­ های همکاری­های ورزشی و به خصوص فوتبال بود.

بنابراین فعلا قصدی ندارید از برنامه­های همکاری­تان با باشگاه پرسپولیس صحبت خاصی به میان بیاورید؟
همان طور که پیش از این گفتم، برای من افتخار بزرگی است که به باشگاه پرسپولیس آمده­ام. اطلاع دارم که تیم شما اخیرا قهرمان جام حذفی شده است. اما اجازه بدهید در اولین دیدار که بیشتر باب آشنایی داشت، صحبتی از اعلام برنامه­های همکاری متقابل نداشته باشیم.

در پایان صحبتی برای هواداران پرسپولیس دارید؟
پیام من نه تنها برای هواداران پرسپولیس بلکه فراتر از آن برای همه فوتبالیست های ایرانی، هوادارن ایرانی و تمام تیم های ایران است؛ برای آنها آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.

T I N A 06-06-2010 08:41 AM

گزارش اختصاصی و تصویری سکوی سرخ از آخرین وضعیت نقل و انتقالات باشگاه

http://img4u.net/images/zccm549dwfek49i671pc.jpg

در هفته گذشته کامنت های کاربران سکوی سرخ و تماسهایی که با باشگاه گرفته می شد نشان از نگرانیهای هواداران در بحث نقل و انتقالات داشت و بنده هم که تاحدود زیادی از اقدامات باشگاه با خبر بودم .اما به این دلیل که مبادا با انعکاس اخبار پشت پرده از مذاکرات باشگاه باعث شوم که مشکلاتی به وجود بیاید از درج هر گونه خبری خودداری کردم و لی به همه قول داده بودم که خیالشان از نقل و انتقالات راحت باشد.و باز هم تاکید میکنم که حبیب کاشانی با درایتی که دارد در حال مذاکره با چند بازیکن دیگر است که روز یکشنبه و چهارشنبه هفته آینده تعداد دیگری از بازیکنان جدید تیم که از سهمیه لیگ برتر و زیر ۲۳سال خواهند بودثبت خواهند کرد همچنین در بین بازیکنان جدید چهره های شاخصی از لیگ یک واحتمالا ۲بازیکن خارجی نیز در لیست بازیکنان جدید قرار خواهد گرفت.همچنین با نظر علی دایی احتمال پیوستن کمک مربی جدید به کادر فنی تیم نیز وجود دارد که اخبار تکمیلی را در روزهای آینده به اطلاع شما خواهیم رساند

T I N A 06-06-2010 08:43 AM

محمد نوری: شماره ۱۴ برایم خوش یمن است

http://img4u.net/images/5vd38lm51v11pffkh2bh.jpg

محمد نوری اولین بازیکنی بود که امروز برای عقد قرارداد به باشگاه آمد.شاید محمد نوری را بتوان بازیکنی عنوان کرد که یکی از گمشده های پرسپولیس است و امروز پیراهنی را بر تن خواهد کرد که زمانی بر تن امثال ضیا عربشاهی بوده است .اما خودش که قدر این پیراهن را خوب می داند می گوید این شماره برای من همیشه خوش یمن بوده است و با سپاهان و صبا باتری توانسته ام قهرمان شوم و امیدوارم بار دیگر با این شماره بتوانم همراه با تیم محبوب پرسپولیس قهرمان شود وما هم امیدواریم که محمد نوری همان مهره ای باشدکه ازنظر فنی و اخلاقی او را می شناسیم چرا که سوای مسائل فنی مهم ترین خصوصیت این بازیکن محجوب اخلاق اوست که ان حقیر در اکثر سفر های تیم ملی که به عنوان لیدر در خارج از کشور با او همراه بوده ام همیشه از او چهره ای مردمی و سالم دیده ام.

http://img4u.net/images/zt5mg1cl70dn1gv22yy.jpg
-------------------------------------------------------------

فشنگچی با همان لقب رونالدو به خانه خودش بازگشت
فشنگچی:۶سال کاپیتان تیم های پایه پرسپولیس بودم

http://img4u.net/images/39z6gidi5hd2vfw71ile.jpg

امیر حسین فشنگچی را هواداران پرسپولیس به خوبی می شناسند او که در اولین تیم نونهالان پرسپولیس بازوبند کاپیتانی را به بازو بسته بود توانست یکسال بعد با همین عنوان برای نوجوانان پرسپولیس هم بازی کند و در زمانی که با زیکن نوجوانان پرسپولیس بود به عنوان یار کمکی در بازیهای حساس جوانان به کمک تیم جوانان می رفت.امیر حسین در تیم جوانان پرسپولیس هم خوش درخشید و در برهه ای از زمان هم برای جوانان بازی میکرد و هم امید ها و کاپیتان تیم امیدهای پرسپولیس وقتی ۳سال پیش به خاطر خدمت سربازی مجبور شد به صبا باتری برود به دوستانش گفت که مطمئن باشید بعد از پایان خدمت با قدرت به پرسپولیس برمی گردم و امروز همان روزی بود که امیر حسین فشنگچی آرزویش را داشت.وقتی همراه با فشنگچی برای ثبت قراردادش به هیات فوتبال تهران می رفتم از او خواستم که جمله ای بگوید تا آن را برای هواداران بنویسم و فکر کنم بهترین حرف ممکن را زد(شش سال در تیمهای نونهالان.نوجوانان.جوانان.و بزرگسالان برای پایه ها بازی کردم و کاپیتان همه رده های پایه بودم)همچنین از امیر حسین در رابطه با پیشنهاد باشگاه استقلال سوال کردم که گفت:استقلالیها چند ماه پیش برای من پیغام فرستادند اما من منتظر این بودم که پرسپولیس مرا بخواهد و همه جا هم گفتم اگر پرسپولیس مرا بخواهد با هر مبلغی حاضرم به این تیم بروم و این بحث فقط از طرف استقلالیها مطرح شده بود و من هیچ جوابی به آنها ندادم.لازم به ذکر است که امیر حسین فشنگچی وقتی در بازی امیدهای پرسپولیس و استقلال در ورزشگاه شیرودی بازی خوبی به نمایش گذاشت و پاس گل زیبای او به ایپکچی باعث پیروزی تیم امید شد هواداران لقب رونالدو را روی او گذاشتند که در صباباتری هم به همین اسم معروف بود.و امروز با همین لقب به تیم سابقش برگشت و با شناختی که سالها از امیر حسین و فوتبال خوب او داریم قطعا در آینده یکی از بازیکنان محبوب پرسپولیس خواهد بود.

http://img4u.net/images/wy3dqbs4frljhrc4ptqa.jpg

http://img4u.net/images/0gsrpcy36rb00fzisjvc.jpg

http://img4u.net/images/81qu3639xwf4ntnfr3a.jpg

T I N A 06-06-2010 08:43 AM

شماره ده پرسپولیس به رضایی رسید

http://img4u.net/images/ov97dbobjdobxebfmoyd.jpg

غلامرضا رضایی: با دایی خاطرات خوبی دارم
غلامرضا رضایی از آندسته مهاجمانی است که در زمین تلاش زیادی از خود نشان می دهد و بزرگترین حسنش این است که مثل برخی از مهاجمان صبر نمی کند تا توپ به او برسد بلکه برای گل زدن تلاش زیادی از خود نشان می دهد و شاید همین ویژهگی او باعث شده تا علی دای روی این بازیکن نظر مثبتی داشته باشد.او که خودش می گوید سالهاست منتظر چنین روزی است تا به پرسپولیس بیاید از علی دایی به نیکی یاد میکند و می گوید خاطرات خوبی با علی دای داشته و خوشحال است که به آرزویش(پوشیدن پیراهن پرسپولیس)رسیده است

http://img4u.net/images/6qeoly880xsjzg5g8oz.jpg

لقب زلزله برای رضایی
هواداران قرمز پوش فولاد خوزستان به غلامرضا رضای لقب زلزله داده بودند که خود غلامرضا هم از این لقب خوشش می آید و ما نیز تصمیم گرفتیم همین لقب را بر روی او بگذاریم و منتظر زلزله رضایی در هجده قدم حریفان خواهیم بود

http://img4u.net/images/quetf6iqcbqkzobw77v.jpg

http://img4u.net/images/2l0jyxy2lq99hgolg6sg.jpg

http://img4u.net/images/8itciw2tfnkf17wb03y8.jpg
-------------------------------------------------
خبر های خوش برای هواداران
هفته آینده اخبار خیلی خوبی از ثبت قرارداد بازیکنان جدید در تیم محبوبمان برایتان خواهیم داشت که به دلیل حساسیت و رقابتی که در بین برخی مدیر برنامه ها در جابه جایی و انتقال بازیکنان به وجود آمده و ممکن است با مطرح شدن نام ها مشکلاتی از جمله بالا رفتن قیمت کاذب و یا مذاکرات پنهانی تیم های رقیب و یا ورود دلال ها برای مشکل آفرینی در کار انتقال بازیکنان به وجود بیاید از اعلام اسامی آنها معذوریم . اما مطمئن باشید که همانطور که قبلا هم گفتم حبیب کاشانی بهترین تیم دهه هشتاد پرسپولیس را خواهد بست.فقط کافی راست یک هفته دیگر صبر کنید و روزهای یکشنبه تا چهارشنبه آینده نتظر ثبت بازیکنانی باشید که خیال همه شما را از تیم فصل بعد راحت کنند...

T I N A 06-06-2010 08:45 AM

کوچ ستاره‌ها در سکوت سرخابیها

بازار نقل و انتقالات بازیکنان فوتبال همیشه با سر و صدا همراه است و در حالی که سازمان لیگ بر سقف 350 میلیون تومانی تاکید می کند اما همچنان رقم‌های سرسام آوری مطرح می شود

گزارش مهر، فصل نقل و انتقالات هنوز به نیمه راه نرسیده است. از روز چهارم خردادماه که رسما زمان نقل و انتقالات آغاز شد و تا به امروز که بیش از 9 روز از آن تاریخ می گذرد، تکاپوی برخی تیمها برای بستن تیمی منسجم برای فصل بعد و البته خواب تابستانی برخی دیگر از تیمها که یا بلاتکلیف هستند و یا بودجه ندارد، مهمترین اتفاق فصل نقل و انتقالات بوده است.
بدون شک بهترین تیمهای فصل نقل و انتقالات تاکنون استیل آذین و سپاهان بوده‌اند که با جذب بهترین‌های لیگ برتر سعی در ساختن تیمی قدرتمند برای فصل آینده دارند. هنوز فرصت زیادی تا پایان فصل جابجایی ستاره‌ها باقی مانده اما بد نیست نگاهی گذار به آنچه در فصل جار و جنجال فوتبال ایران گذشته داشته باشیم.

*سپاهان؛ یارگیری خوب و تردید از تصمیم قلعه نویی
سپاهان قهرمان فصل گذشته است و همانطور که انتظار می رفت، فصل نقل و انتقالات را نیز قهرمانانه آغاز کرد. جذب بازیکنانی چون فابیو جانواریو، هاشم بیک زاده، محمد حسن رجب زاده و رضا ناصحی باز هم ثابت کرد "ساکت" مدیری پر سر و صدا در فصل نقل و انتقالات است.
در حال حاضر او درصدد تمدید قرارداد ستاره‌هایی چون محرم نویدکیا، سیدجلال حسینی، هادی عقیلی و سید مهدی رحمتی است. این بازیکنان که نقشی بسزا در قهرمانی سپاهان داشتند، با تمدید قرارداد دوباره با این تیم می توانند، ترکیب ستاره‌های تیم قلعه نویی را کامل کنند. البته ساکت و سپاهانی‌ها در این روزها دغدغه امیر قلعه نویی را هم دارند. او با وداع واعظ آشتیانی از استقلال بی میل به بازگشت دوباره به جمع آبی پوشان نیست و هنوز قراردادش را با باشگاه سپاهان ثبت نکرده است. همین مسئله نگرانی ساکت را به دنبال داشته که مبادا امیر قید قرارداد داخلی خود با سپاهان را بزند و راه بازگشت به تهران را در پیش بگیرد. هر چند امیر قلعه نویی در برنامه 90 تاکید کرد که امسال کشاورزی خواهد کرد ولی به استقلال نخواهد رفت.

*ذوب آهن؛ خواب در هیاهوی همشهری
در میان هیاهوی فصل نقل و انتقالات باشگاه ذوب آهن در خواب است و رویای صعود به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان را می بیند. حسن اشجاری اولین بازیکن شاخصی است که از این تیم جدا شد و مشخص نیست نفر بعدی که با این تیم وداع می کند کیست. مذاکرات با نفراتی چون جلال رافخایی، حسین ماهینی و ... تنها اخباری است که از باشگاه ذوب آهن به گوش می رسد اما هنوز قراردادی رسما با هیچ بازیکنی به امضا نرسیده است. از سوی دیگر منصور ابراهیم زاده به مدیران ذوب آهن این اطمینان خاطر را داده که قراردادش را با این تیم تمدید خواهد کرد. اینکه چقدر او به وعده اش پایبند خواهد بود، در روزهای آینده مشخص خواهد شد.

*استقلال؛ کوچ بازیکنان، استعفای جمعی مدیران و نگرانی هواداران
این روزها همه از استقلال وداع می کنند. از مدیران باشگاه تا بازیکنانی چون سیاوش اکبرپور، حسین کاظمی، هاشم بیک زاده و ... عطای ماندن را به لقایش می بخشند و می روند. می روند و استقلال را تنهاتر از همیشه می گذرانند. استقلال روزهای بدی را می گذراند، شاید تعیین تکلیف مدیریت این باشگاه، گره کور مشکلات آبی پوشان را باز کند. شایعاتی نیز پیرامون بازگشت امیرقلعه نویی و ناصر حجازی به این تیم شنیده می شود هر چند که همه اینها گمانه‌زنی است. مهمترین نکته درباره آبیهای پایتخت نگرانی هواداران است.

*پرسپولیس؛ مذاکره و دیگر هیچ
مدیران باشگاه پرسپولیس این روزها فقط با بازیکنان مذاکره می کنند. خزانه خالی باشگاه پرسپولیس به کاشانی و تیم مدیریتی باشگاه اجازه نمی دهد پا را از گلیم خود فراتر بگذارند و آنها فعلا ترکتازی پولدارهای لیگ برتر را تماشا می کنند. تمدید قرارداد سپهر حیدری و محمد منصوری مهمترین اقدام باشگاه پرسپولیس تا به این لحظه از فصل نقل و انتقالات بوده است. صحبت از پیوستن امیرحسین فشنگچی، محمد نوری، مهرزاد معدنچی و .. به این تیم می شود اما هیچ اظهار نظر رسمی در این مورد نشده است. البته علی دایی از مذاکره با هادی عقیلی مدافع سپاهان نیز خبر داده اما عقیلی باب مذاکره با زردپوشان اصفهانی را گشوده است. کریم انصاریفرد نیز برای پرسپولیس 500 میلیون تومان آب می خورد که مشخص نیست این انتقال به سرانجام برسد. داشتن سرمربی تنها نکته مثبت پرسپولیس در این فصل نقل و انتقال است. پرسپولیس در سه سال گذشته در فصل کوچ بازیکنان بدون سرمربی بوده است.

*صبای قم؛ سرمربی تمدید کرد و حالا تلاش برای حفظ ستاره‌ها
تمدید قرارداد رسول کربکندی با باشگاه صبای قم نشان می دهد، این تیم در لیگ برتر آینده حضور خواهد داشت. اینکه با کدام بازیکن و نفرات، موردی است که طی روزهای آینده مشخص خواهد شد. قطعا حفظ بازیکنان شاخصی چون محمد نوری، امیرحسین فشنگچی و ... اولویت اول کربکندی و مدیران صبا خواهد بود.

*استیل آذین؛ بستن تیم در حداقل زمان اما بدون سرمربی
استیل آذین بی شک بهترین تیم فصل نقل و انتقالات بوده است. این تیم تا این لحظه سوشا مکانی، میلاد زنیدپور، حسن اشجاری، حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور را جذب کرده است و یک جالی خالی هم برای ستاره‌ای دیگر از لیگ برتر خالی گذاشته است. مسئولان باشگاه استیل آذین این روزها چشم به ستاره‌های فوتبال ایران که تا فصل گذشته در خارج از کشور بازی می کردند، دارند. تمدید قرارداد علی کریمی هم از دیگر اهداف آنهاست. باشگاه استیل آذین علاوه بر جذب بازیکنانی که از آنها یاد شد اقدام به تمدید قرارداد نفراتی چون مهدی مهدوی کیا، کاظم برجلو، مهدی محمدی، حمید نشاط جو، فریدون زندی و ... کرده است. حنیف عمران زاده بازیکن تیم فوتبال استقلال هم برای پیوستن به این تیم ابراز تمایل کرده اما از قرارداد وی با آبی پوشان یک سال دیگر باقی مانده است. پیوستن برخی بازیکنان ایرانی حاضر در لیگ امارات به استیل آذین نیز از احتمالاتی است که این روزها مطرح می شود. تمام این یارگیری‌ها در حالی در استیل آذین به وقوع پیوسته که این تیم هنوز فاقد سرمربی است. البته استعفای مصطفی دنیزلی از بشیکتاش ترکیه احتمال حضور وی بر روی نیمکت استیل آذین را تقویت می کند.

*سایپا؛ مایلی کهن تمدید کرد
محمد مایلی کهن قراردادش را با سایپا کرج تمدید کرد و تا به امروز مانع از جدایی کریم انصاریفرد از این تیم شده است. سایپا هم مانند بسیاری از تیمهای لیگ برتری فعلا تماشاگر رقابت بزرگان لیگ برتر جذب ستاره هاست و شاید در روزهای آینده بیشتر از این تیم بشنویم.

*تراکتورسازی؛ با امید آغاز شد
باشگاه تراکتورسازی تبریز با جذب چهار بازیکن از تیم امید خود فعلا در فصل نقل و انتقالات بیکار نبوده است. جیب خالی شفق و دیگر مدیران باشگاه تراکتورسازی به آنها اجازه نمی دهد، همپای سپاهان و استیل آذین خرج کنند، پس بیرون می نشینند و به موقع برای بستن تیم خود دست به کار می شوند. البته هنوز مشخص نیست سرمربی این تیم برای فصل آینده کیست. از کمالوند و مدیران تراکتورسازی در این خصوص سئوال کنید، بدون تعارف از کمالوند به عنوان سرمربی آتی خود یاد می کنند اما هنوز قراردادی رسمی که نشان دهد این مربی جوان فصل آینده هم در تبریز خواهد بود، به ثبت نرسیده است.

* مس و فولاد؛ آسوده از نیمکت در اندیشه یارگیری
وضعیت مس کرمان و فولادخوزستان تقریبا مشابه است. همین که مسئولان این دو باشگاه می دانند سرمربی شان برای فصل آینده کیست، اتفاق خوبی برای آنهاست و امیدوارند که بتوانند با نظر این دو مربی تیم خوبی برای فصل دهم تدارک ببینند. مرفاوی در تیم مس چشم به برخی ستاره‌های استقلال دارد که تا به امروز تنها روی جلد روزنامه‌ها نارنجی پوش شده‌اند و جلالی نیز هنوز مشخص نیست در فصل نقل و انتقالات کدام بازیکن را می خواهد و چشم به ستاره‌های کدام تیم دارد. تا به امروز فقط بهادر عبدی از تیم شاهین بوشهر به این تیم خوزستانی پیوسته است.

*ملوان؛ خبرها نگران کننده است
از باشگاه ملوان بندرانزلی اخبار خوبی به گوش نمی رسد. برکناری مدیرعامل باشگاه، انتخاب نشدن جانشینی برای مدیر معزول، کاهش بودجه باشگاه، کوچ بازیکنان شاخص و ... نشان می دهد که پورغلامی و انزلی چی‌ها فصلی سخت را پیش رو دارند. آنها امیدوارند با جذب چند بازیکن سرباز به وضعیت تیم خود سروسامان بخشند، فعلا که از این نمد هم کاهی برای انزلی چی‌ها ساخته نشده است.

*پیکان؛ استعفای مدیرعامل و آینده مبهم
بازهم تغییر و تحول در راس مدیریت باشگاه پیکان قزوین این تیم را در آستانه فصل نقل و انتقالات تحت تاثیر قرارداد. پذیرش استعفای کامران صاحب پناه از سمت مدیرعاملی باشگاه و انتخاب محمود شیعی به جای او مهمترین اتفاق در جمع قزوینی‌ها طی روزهای گذشته بوده است. شیعی باید ابتدا سرمربی تیم خود را تعیین کند و پس از آن به دنبال ساختن تیمی آبرومند برای فصل آینده باشد.

*شاهین و پاس؛ همدان یک گام جلوتر از بوشهر
شاهین بوشهر و پاس همدان از جمله تیم‌هایی هستند که در روزهای پایانی فصل گذشته در لیگ برتر ماندنی شدند. این دو تیم هنوز تدارک برای فصل دهم را شروع نکرده‌اند، البته همدانی‌ها با تمدید قرارداد مدیرروستا یک قدم از بوشهری‌ها پیش هستند.

*راه آهن شهرری؛ بی سروصدا و امیدوار به آینده
راه آهن شهر ری نیز در فصل نقل و انتقالات تنها حمید هدایتی را از تیم پیکان قزوین جذب کرده و قرارداد فرشید کریمی را تمدید کرده است. قرار است تارتار نیز فصل آینده سرمربی راه آهن شهر ری باشد اما هنوز قراردادی امضا نکرده است. میلاد زنیدپور اولین بازیکنی است که رسما از تیم راه آهن جدا شده است. او با عقد قراردادی دوساله به استیل آذین پیوست.

مرجع خبری پرسپولیس: تیم فوتبال پرسپولیس روز پنجشنبه سیزدهم خرداد با سه بازیکن جدید قرارداد بست که مشخصات کامل این بازیکنان به همراه عملکرد در فصل گذشته شان را مرجع خبری پرسپولیس ارائه می کند.

1- غلامرضا رضایی:

قرارداد : 2 ساله
تیم قبلی : فولاد خوزستان

عملکرد :

گلهای زده : 7 گل (22 درصد کل گلهای تیم فولاد )
رتبه گلزن در تیم : اول

حضور در میدان : 17 مسابقه کامل . تعویض شده : 0 ، حضور جایگزین : 0 . جمع دقایق : 1530 دقیقه

رتبه حضور در میدان : یازدهم
کارت زرد : 5 بار . کارت قرمز : ندارد .
شماره پیراهن : 10

2 - محمد نوری :
تیم قبلی : صبای قم

عملکرد :
گلهای زده : 4 گل ( 7 درصد کل گلهای تیم صبا )
رتبه گلزن در تیم : پنجم پس از داود حقی ، عباس محمدرضایی ، محسن بیاتی نیا و فریدون فضلی

حضور در میدان : 28 مسابقه . حضور کامل : 14 بار . تعویض شده : 9 بار ، حضور جایگزین : 5 بار . جمع دقایق : 2081 دقیقه
رتبه حضور در میدان : هشتم

کارت زرد : 6 بار . کارت قرمز : ندارد
شماره پیراهن : 14

3 - امیرحسین فشنگچی :
تیم قبلی : صبای قم

عملکرد :
گلهای زده : 3 گل ( 5 درصد کل گلهای تیم صبا )
رتبه گلزن در تیم : هفتم پس از داود حقی ، عباس محد رضایی ، محسن بیاتی نیا ، فریدون فضلی ، محمد نوری و دیگو کلمنتینو

حضور در میدان : 32 مسابقه . حضور کامل : 11 بار . تعویض شده : 17 بار ، حضور جایگزین : 4 بار . جمع دقایق : 2402 دقیقه
رتبه حضور در میدان : چهارم

کارت زرد : 3 بار . کارت قرمز : ندارد
شماره پیراهن : 23

عقیلی به پیشنهاد پرسپولیس پاسخ منفی داد
نقل و انتقالات باشگاه کانون هواداران پرسپولیس : مدافع ملی پوش سپاهان با توجه به شرایط خانوادگی از حضور در پرسپولیس صرف نظر كرد.هادی عقیلی با توجه به مذاكراتی كه با علی دایی داشت از او مهلتی جهت بررسی شرایط انتقال به پرسپولیس را خواستار شده بود. وی دیشب در تماسی با حبیب كاشانی اعلام كرد به دلیل شرایط خانوادگی و سكونت در شهر اصفهان از پیوستن به پرسپولیس صرف نظر كرده است. هادی عقیلی همچنین در این تماس از هواداران پرسپولیس عذرخواهی كرد.

T I N A 06-06-2010 08:46 AM

نوری: با پیراهن پرسپولیس حقم را از فوتبال می گیرم / تکمیلی
مرجع خبری پرسپولیس : بازیکن جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با ارائه بازی های قابل قبول و قهرمانی در هر سه جام با پیراهن پرسپولیس حقم را از فوتبال خواهم گرفت.

محمد نوری در مورد دلیل انتخاب پرسپولیس گفت: علی دایی در تیم ملی مربی ام بوده است، ضمن اینکه در 2، 3 سال گذشته و زمانیکه حبیب کاشانی مدیرعامل پرسپولیس بوده به من لطف داشته و خواهان جذبم بوده است. همچنین پرسپولیس تیمی بزرگ است و خودم هم طرفدار این بودم، در نهایت همه مسائل دست به دست هم داد که به پرسپولیس بیایم.

وی با بیان اینکه از چهار تیم استقلال، پرسپولیس، سپاهان و ذوب آهن و حتی تیم‌های دیگر پیشنهاد داشته، افزود: در پرسپولیس این فضا برایم وجود دارد که بتوانم با تلاش بیشتر حقم را در فوتبال باشگاهی و ملی بگیریم. ضمن اینکه اگر بتوانم برای پرسپولیس خوب بازی کنم و بازیکن مفید و تاثیرگذاری باشم، حتی می توانم به امید خدا فرصت حضور در جام ملت‌های آسیا را بدست آورم.

هافبک جدید تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: پرسپولیس با جذب امیرحسین فشنگچی پدیده لیگ نهم، غلامرضا رضایی یکی از بهترین مهاجمان ایران و نفراتی که در اختیار دارد، یکی از تیم‌های قدرتمند فصل آینده خواهد بود و قطعا با تلاش کادرفنی و بازیکنان می تواند مدعی کسب قهرمانی در هر سه جام هم باشد، گرچه رسیدن به این موفقیت بسیار سخت خواهد بود.

نوری با اشاره به اینکه قطعا برای پیشرفت به پرسپولیس آمده، اضافه کرد: من تجربه سه دوره حضور در لیگ قهرمانان آسیا را دارم و تیمی در این مسابقات موفق خواهد شد که حداقل پانزده بازیکن آماده و تاثیرگذار را در اختیار داشته باشد.

وی پیراهن شماره 14 را برای خود خوش یمن برشمرد و اظهار داشت: پرسپولیس با توجه به موفقیت‌های اخیر و بالارفتن توقعات هواداران میلیونی‌اش از حبیب کاشانی و علی دایی، باید در فصل جاری در هر سه جام نتایج بسیار خوبی را کسب کند که این مسئله کار و مسئولیت بازیکنان جدید تیم مانند من و سایر نفرات را سنگین‌تر خواهد کرد.

هافبک جدید تیم پرسپولیس در پایان در مورد وضعیت صبای قم گفت: به خاطر احترام مسئولان سه سال در این تیم بازی کردم اما متاسفانه وضعیت آنها نامشخص بود. تا پنجشنبه هم به مسئولان این تیم وقت دادم و در نهایت با پرسپولیس قرارداد امضا کردم. البته امیدوارم با حمایت استاندار و مسئولان استان قم، این تیم بتواند خود را برای حضور در دهمین دوره لیگ برتر به خوبی آماده کند.

T I N A 06-06-2010 08:46 AM

پرسپولیسی‌ها یك میلیارد تومان كمك گرفتند

مرجع خبری پرسپولیس : باشگاه پرسپولیس برای فصل نقل و انتقالات از سوی سازمان تربیت بدنی یك میلیارد تومان كمك گرفت.

با تصمیم علی سعیدلو، باشگاه پرسپولیس برای شروع فصل نقل و انتقالات و لیگ جدید یك میلیارد تومان در قالب دو فقره چك 500 میلیون تومانی از سازمان تربیت بدنی كمك گرفت.
یك فقره چك روز پنجشنبه به مسئولان باشگاه پرسپولیس داده و نقد شد و یك فقره چك نیز امروز از طریق سیستم‌های بانكی به مبلغ 500 میلیون تومان به حساب باشگاه پرسپولیس خواهد رفت و فردا می‌توانند این پول را نقد كنند.

رئیس سازمان تربیت بدنی به كاشانی تاكید كرده باید 60 درصد از هزینه‌های باشگاه را از طریق بخش خصوصی، اسپانسر و كمك‌های مردمی برای فصل آینده تهیه كند

T I N A 06-06-2010 08:47 AM

وكیل سرمربی پرسپولیس به فارس خبر داد:
احتمال شكایت علی دایی از یك نماینده مجلس
خبرگزاری فارس: وكیل سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از احتمال شكایت علی دایی از رئیس كمیته تربیت بدنی و جوانان و نماینده مردم تفت و میبد در مجلس خبر داد.
http://media.farsnews.com/Media/8706...4/A0494074.jpg

عسگری پیش بین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اظهارات سید جلال یحیی‌زاده رئیس كمیته تربیت بدنی و جوانان و نماینده مردم تفت و میبد در مجلس درباره علی دایی گفت: یحیی‌زاده مطالبی خلاف واقع و توهین‌آمیز را به موكلم نسبت داده است. این امر سبب شده تعداد كثیری از خانواده شهدا،‌ جانبازان و رزمندگان در مقابل این اظهارات از موضع به حق دایی دفاع كنند.
وی ادامه داد: موكلم با حفظ حق طرح شكایت كیفری از طریق دادسرای ویژه روحانیت به اظهارات یحیی زاده مطالبی را عنوان كرده است.

وكیل سرمربی پرسپولیس عنوان كرد: یحیی زاده گفته در روز فتح خرمشهر علی دایی بدترین بداخلاقی‌ها را كرده است. یحیی زاده به دفاع از اعضای فدراسیون فوتبال پرداخت و گفت: دایی به جای جار و جنجال و هیاهو و حضور در دادگاه و طلب آنچه كه برایش كاری انجام نداده بدهی 230 میلیون تومانی مالیاتی‌اش را بدهد. ایشان همچنین اعلام كرده موكلم (علی دایی) مطرود و منفور مردم است و به موكلم توصیه كرده از شهدا، رزمندگان و جانبازان الگوی رفتاری بیاموزد.

پیش بین تاكید كرد: نظر موكلم این است كه همگان می‌دانند علی دایی در روز فتح خرمشهر در مصاحبه‌اش با صدا و سیما و خبرنگاران بر خلاف ادعای یحیی‌زاده مطالبی در مورد بزرگداشت و تكریم حماسه خرمشهر اظهار داشته است و تأكید كرده سرافرازی، آرامش و آسایش امروز را مدیون جانفشانی شهدا و جانبازان هستیم.

وكیل علی دایی یادآور شد: متأسفانه یحیی زاده در قامت وكیل مدافع فدراسیون فوتبال حقایق را وارونه جلوه داده است. جالب اینكه ایشان می‌دانند یكی از مباحث اختلافی در كمیته انضباطی بحث روشن شدن مسئول پرداخت مالیات است و معلوم نیست ایشان با كدام مجوز شرعی و قانونی به خود اجازه دادند اسم دایی قبل از صدور حكم كمیته انضباطی را به عنوان بدهكار مالیاتی بگوید. این در حالی است كه دایی طی اظهار نامه مالیاتی كه تقدیم حوزه مالیاتی شده صراحتا مبلغ قرارداد را به حوزه مالیاتی اعلام كرده و میزان مالیات آن را 166 میلیون تومان عنوان كرده است.

پیش بین در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: دایی در سال گذشته به عنوان مؤدی مورد تقدیر وزارت دارایی قرار گرفته است. یحیی‌زاده بر اساس كدام سند و مدرك رقم 230 میلیون تومان را احراز كرده و بر اساس كدام سند و مدرك بر ایشان محرز شده كه دایی منفور و مطرود ملت است؟

وی تصریح كرد: همانطور كه در جراید و سایت‌های خبری عنوان شد شماری از خانواده شهدا، رزمندگان و جانبازان اردبیل در طوماری از موضع به حق دایی در برابر اظهارات یحیی زاده دفاع كردند. دایی نیز به تأسی از شهدا، ایثارگران و رزمندگان حق خود را مطالبه كرده و بهتر آن بود كه یحیی زاده به جای پیش‌داوری منتظر صدور رأی از ناحیه كمیته انضباطی كه تنها مرجع صلاحیت‌دار برای اختلافات ورزشی است می‌ماند.

وكیل دایی گفت: موكلم معتقد است این گونه سخنان یحیی زاده كه در دفاع از دوستان فدراسیونی ایشان است نوعی تبلیغات پیش از موعد انتخاباتی محسوب می‌شود.

T I N A 06-06-2010 08:47 AM

مرجع خبری پرسپولیس : نقل و انتقالات در باشگاه پرسپولیس از فردا وارد فاز دیگری می شود.

به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس باشگاه پرسپولیس در زمینه نقل و انتقالات از فردا وارد فاز جدیدی خواهد شد . با توجه به اندک زمان باقی مانده به شروع تمرینات و اصرار دایی به استارت پرسپولیس 89 با کلیه نفرات پرسپولیس در سه روز آغازین هفته روز پرکاری خواهد داشت.

مروری داریم بر مذاکرات انجام شده تا این لحظه :
1) حقیقی : او یک فصل دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد وی فردا علاوه بر امضاء قرارداد مالی در رابطه با تمدید قرارداد نیز مذاکره خواهد کرد.

2) میثاق معمارزاده : او هنوز مردد به نظر می رسد . با توجه به تمدید قرارداد رحمتی با سپاهان و حضور سوشا مکانی در استیل آذین وی ناچار به تمدید قرارداد با پرسپولیس خواهد بود. ملاقات وی با حبیب کاشانی در روز چهارشنبه خواهد بود

3) شیث رضایی : او قرارداد داخلی را امضاء کرده است . وی فردا پس از حضور در باشگاه و امضاء قرارداد مالی راهی هیات فوتبال خواهد شد.

4) علیرضا محمد : در مصاحبه های خود صراحتا از تمایل به تمدید قرارداد با پرسپولیس اذعان داشته است. وی نیز فردا راهی هیات فوتبال خواهد شد.

5) هوار محمد : بی انضباطی او در فصل گذشته تنها عامل تردید از سوی مسوولان پرسپولیس است . او خود مایل به تمدید قرارداد در ازاء بخشش جریمه های مالی فصل گذشته است. او از امارات نیز پیشنهاد دارد.

6) باقری ها : جدایی او از پرسپولیس محتمل به نظر می رسد . تراکتورسازی مقصد بعدی وی می باشد .

7) بادامکی : با حبیب کاشانی به توافق رسید و قراردادش را تمدید کرد.

8) تیاگو : توافق ضمنی با مدیر برنامه های وی حاصل شده است . چهارشنبه روز ملاقات می باشد. یک سال از قراردادش باقی مانده و احتمالا جایی نمی رود.

9) خلعتبری : به جز پرسپولیس با تیمی مذاکره نکرده است .او دیروز 15 دقیقه با دایی تلفنی مذاکره کرده است . فردا و یا سه شنبه تکلیف حضور او در پرسپولیس مشخص می شود . او امروز راهی اصفهان می شود.

10 ) سید جلال حسینی : تنها بازیکنی می باشد که عجله ای برای تمدید قرارداد و یا ثبت قرارداد جدید ندارد . او در سالهای گذشته نیز اینچنین عمل کرده است . احتمال حضور او در پرسپولیس با توجه به پاسخ منفی عقیلی بیشتر از قبل می باشد .

11) رسول خطیبی : سهمیه لیگ دسته اول و رابطه خوب با دایی می تواند بهانه مناسبی باشد . آزار خط دفاع پرسپولیس در بازی با گسترش شانس او را نیز افزایش داده است . اگر جذب خلعتبری ، انصاری فرد و یا میدواووی منتفی شود 100 درصد باید او را پرسپولیسی بدانید.

13 )محسن خلیلی : رابطه سرد با باشگاه و مصدومیت های مکررش ، دایی و پرسپولیس را دچار شک و تردید کرده است. احتمال ماندن اون بیش از جدایی است.

14) معدنچی : مذاکرات او از دیروز آغاز شده و فردا واردفاز جدید خواهد شد . البته به شرطی که وضعیت خوب مالی تیم استیل آذین او را به بیراهه نکشاند .

15) مازیار زارع : در جلسه مسوولان باشگاه الشارجه که دو روز پیش برگزار شد، تصمیم گرفته شد تا قرارداد مازیار زارع ، ایدیر برزیلی و گواو توماس پرتغالی تمدید نشود. پس شانس حضور او نیز در تیم های ایرانی افزایش یافته است. پرسپولیس ؛ ملوان و آذین مشتری های وی هستند که شانس تیم سوم روی کاغذ بیشتر از تیم های دیگر است ولی مازیار ثابت کرده که از عقل و منطق سرشاری برخوردار است .

16) میثم بائو : عملکرد نامناسب وی در تمرینات پرسپولیس شانس حضور او در ترکیب سال بعد پرسپولیس را کم کرده است . جدایی او قطعیست.

17) پروین : به پدرش ملحق خواهد شد . او برای فرار از سهمیه پرشده اذین ابتدا به تیمی در خارج از ایران منتقل و سپس در کنار پدرش آرام خواهد گرفت.

18) آرفی : مجهول الحال ! اخلاق خوب و نظم و انضباط در طول فصل دایی را بر سر دوراهی قرار داده است . شانس ادامه همکاری با او نیز هست.

T I N A 06-06-2010 08:48 AM

ملی پوشان پرسپولیس به هفت عدد افزایش یافت

مرجع خبری پرسپولیس: در آخرین لیست بازیکنان تیم ملی فوتبال که از سوی افشین قطبی اعلام شد نام چهار پرسپولیسی وجود داشت که با توجه به نقل و انتقالات اخیر این تعداد به هفت عدد افزایش یافت.
به گزارش مرجع خبری پس از انجام مسابقه فینال جام حذفی در روز چهارم خرداد افشین قطبی اسامی 35 بازیکن به عنوان فهرست مقدماتی تیم ملی فوتبال جهت اعزام به اردوی تدارکاتی اتریش را اعلام کرد که در آن نام چهار بازیکن پرسپولیس به چشم می خورد.

علیرضا حقیقی ، علیرضا محمد ، هادی نوروزی و حمید علی عسگری چهار بازیکن ملی پوش پرسپولیس بودند که با انجام سه خرید پرسپولیس در روز پنجشنبه گذشته ، غلامرضا رضایی ، محمد نوری و امیرحسین فشنگچی هم به عنوان ملی پوشان پرسپولیس معرفی شدند.

اسامی این 35 بازیکن به شرح زیر است:

اسامی بازیكنان تیم ملی به ترتیب پست به شرح زیر از سوی سرمربی تیم ملی اعلام شد:

1- مهدی رحمتی –سپاهان 2- علیرضا حقیقی - پرسپولیس 3- شهاب گردان – ذوب آهن 4- ابراهیم میرزاپور – سایپا

5- هادی عقیلی – سپاهان 6- حسن اشجاری – استیل آذین 7- محسن بنگر – سپاهان 8- احسان حاج صفی – سپاهان 9- سیدجلال حسینی – سپاهان 10- محمد حسینی – ذوب آهن 11- علیرضا محمد – پرسپولیس 12- محمد نصرتی – النصر 13- حنیف عمران زاده – استقلال 14- فرشید طالبی – ذوب آهن

15- فرزاد آشوبی – مس كرمان 16- قاسم حدادی فر – ذوب آهن 17- خسرو حیدری – استقلال 18- علی كریمی – استیل آذین 19- مهدی كیانی – تراكتورسازی تبریز 20- ایمان مبعلی - الشباب 21- محمد نوری – صبای قم 22- پژمان نوری – ملوان بندرانزلی 23- مهرداد پولادی – تراكتورسازی تبریز 24- آندرانیك تیموریان – فولام

25- كریم انصاری فرد – سایپا 26- حمیدرضا علی عسگر – پرسپولیس 27- امیرحسین فشنگچی-پرسپولیس 28- محمدرضا خلعتبری – ذوب آهن 29- مهرزاد معدنچی – الاهلی 30- فرهاد مجیدی – استقلال 31- میلاد میداودی – استقلال اهواز 32- هادی نوروزی – پرسپولیس 33- مهرداد اولادی – ملوان 34- غلامرضا رضایی – پرسپولیس 35- میلاد زنیدپور – استیل آذین

T I N A 06-06-2010 08:48 AM

انصاری فرد: قیمت رضایتنامه ام هر روز بیشتر می شود!

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال سایپا گفت: با مسئولان این باشگاه صحبت نکرده ام چرا که آن ها در این مدت حتی یک تماس با من نگرفته اند.

كریم انصاری‌فرد در مورد وضعیت‌ خودش با باشگاه سایپا و حضورش در پرسپولیس گفت: هنوز هیچ اتفاق جدیدی در این زمینه رخ نداده است و مذاكره‌ دیگری با باشگاه سایپا نداشتم.مسئولان باشگاه سایپا حتی یك تك زنگ هم به من نزده‌اند چه برسد به اینكه با آنها برای جدایی مذاكره كنم.
وی در مورد درخواست 500 میلیون تومانی باشگاه سایپا از پرسپولیس برای صدور رضایت‌نامه‌اش، اظهار داشت: نمی‌دانم درخواست چنین مبلغی عرف هست یا نه اما باشگاه سایپا برای حضورم در استیل آذین از این باشگاه درخواست 600 میلیون تومان كرده است.ظاهر قیمت رضایت‌نامه‌ من هر دقیقه افزایش پیدا می‌كند.

مهاجم تیم سایپا در مورد اینكه گفته می‌شود در دانشگاه شاگرد خسرو دانشجو رئیس هیات مدیره سابق استقلال بوده و از ایشان پیشنهادی برای حضور در استقلال دریافت كرده، گفت: ایشان رئیس دانشگاهی هستند كه من در آنجا درس می‌خوانم اما برای حضورم در استقلال مذاكره‌ای با بنده نداشته‌اند. هر چند در زمان مدیریت واعظ آشتیانی در استقلال از این باشگاه پیشنهاد داشتم.

T I N A 06-07-2010 07:33 AM

باشگاه پرسپولیس موافقت خود را با برگزاری نشست اعلام كرد

مرجع خبری پرسپولیس : در پی درخواست مسئولان دادگاه عالی ورزش پرسپولیسی‌ها موافقت خود را برای برگزاری نشست اعلام كردند.

مصطفی شكری مدیرحقوقی باشگاه پرسپولیس در خصوص پرونده شركت آلفا با باشگاه پرسپولیس كه مجددا در فیفا در جریان افتاده است گفت: شركت آلفا از چرخه موضوع كاملا خارج شده و متاسفانه فقط طرح دعوایی از سوی یك واسطه فیفا كه ایرانی نیز است انجام شده است. ما هم به همین دلیل همانطور كه قبلا اعلام كرده‌ایم دفاعیه‌‌هایی ارائه دادیم.

وی عنوان كرد: در چند روز گذشته دادگاه عالی ورزش (cas) به ما اعلام كرد نیاز به برگزاری یك نشست بین مسئولان باشگاه پرسپولیس، مسئولان دادگاه cas و واسطه قرارداد شركت آلفا برگزار شود كه ما هم در نامه‌ای به آنها اعلام كردیم آمادگی شركت در این جلسه را داریم. در این نشست تكلیف ما با واسطه ایرانی پرونده آلفا روشن خواهد شد تا كاملا این موضوع بسته شود.

شكری در خصوص شكایت مجدد كاروانهو دستیار وینگادا از باشگاه پرسپولیس گفت: هیچ گونه طرح دعوایی از سوی وینگادا در خصوص مطالباتش نداشتیم اما دستیار ایشان باز هم اقداماتی از طریق فیفا انجام داده و مبلغی را بابت غرامت از ما درخواست كرده است. ما هم با بررسی‌هایی كه انجام داده‌ایم نامه‌ای را به فیفا فرستاده‌ایم و قبول كرده‌ایم كه فقط باید بخشی از مبلغ درخواستی ایشان را پرداخت كنیم. این موضوع را به فیفا اعلام كردیم و ظرف یك هفته آینده تكلیف نهایی مشخص خواهد شد.

T I N A 06-07-2010 07:33 AM

علیپور : بازیکنان پرسپولیس راهی خانه خدا می‌شوند

مرجع خبری پرسپولیس : مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس با اشاره به جلسه امروز سرپرست باشگاه پرسپولیس با رئیس جمهوری از حل مشکل اعزام بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس به همراه خانواده‌هایشان به سرزمین وحی خبر داد

وی در این باره گفت:" با توجه به دستور احمدی‌نژاد به سازمان حج و زیارت قرار شد بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس به همراه خانواده‌های خود به زودی به سرزمین وحی اعزام شوند."

عباس علیپور با بیان این مطلب در خصوص مباحث مطرح شده در جلسه امروز حبیب کاشانی با احمدی‌نژاد توضیح داد:" آقای کاشانی با توجه به برهه حساس کنونی و مساعدت رئیس جمهور صبح امروز به نهاد ریاست جمهوری رفتند تا در خصوص آخرین وضعیت تیم‌های باشگاهی گزارشی را خدمت ایشان ارائه کنند، در این جلسه حبیب کاشانی مباحث مختلفی را به اطلاع ریاست محترم جمهور ‌رساند و درخواست‌هایی خود را نیز مطرح می‌کند که خوشبختانه با نظر مثبت دکتر احمدی‌نژاد دستور پیگیری برخی درخواست‌های سرپرست باشگاه صادر می‌شود."

وی در خصوص این که حبیب کاشانی در این جلسه در خصوص اتفاقات روی داده در فصل نقل و انتقالا لیگ دهم نکاتی را به رئیس جمهور گزارش داده است، گفت:"به صورت دقیق در جریان گفت و گو آقای کاشانی و دکتر احمدی‌نژاد نیستم اما همانطور که شما در خبر ملاقات کاشانی و دکتر احمدی‌نژاد اعلام کردید آقای کاشانی نسبت به برخی تصمیمات در خصوص خرید برخی بازیکنان گلایه‌هایی را به اطلاع آقای دکتر احمدی‌نژاد رساندند که قرار شده با دستور ایشان موضوع سقف قراردادها که با دستور دکتر سعیدلو اجرایی شد با جدیت از سوی تمام مدیران اجرا شود."

T I N A 06-07-2010 07:34 AM

دایی به دعوت بلاتر به آفریقا می رود
دایی به ژوهانسبورگ می‌رود/ حضور آقای گل جهان در افتتاحیه جام‌جهانی

مرجع خبری پرسپولیس : آقای گل فوتبال ملی جهان برای حضور در مراسم افتتاحیه مسابقات جام جهانی 2010 چهارشنبه هفته جاری راهی ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی می‌شود.

علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس و عضو کمیته فوتبال فیفا، با دعوت رسمی از سوی سپ بلاتر رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، چهارشنبه هفته جاری راهی شهر ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی می شود تا در مراسم افتتاحیه جام جهانی 2010 حضور داشته باشد.

این مراسم پنجشنبه شب در ورزشگاه ساکرسیتی برگزار می‌شود که فرانتس بکن باوئر رئیس کمیته فوتبال فیفا، علی دایی و سایر اعضای این کمیته در آن حضور خواهند داشت.

علی دایی آقای گل فوتبال ملی جهان به دعوت بلاتر در مراسم مرحله نخست قرعه کشی جام جهانی 2010 حضور داشت اما به دلیل مشکلات شخصی از حضور در مراسم قرعه کشی مرحله نهایی این رقابت‌ها عذرخواهی کرد.

T I N A 06-07-2010 07:34 AM

مرجع خبری پرسپولیس :

موافقت باشگاه پرسپولیس با پرداخت مبلغ رضایت نامه انصاری فرد

http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1275836615.jpg

باشگاه پرسپولیس در نامه­ای رسمی به باشگاه سایپا با پرداخت مبلغ مورد نظر برای رضایت­نامه کریم انصاری فرد موافقت کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، با توجه به تاکید کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس برای جذب کریم انصاری فرد، باشگاه عصر امروز (یکشنبه) در نامه­ای رسمی به باشگاه سایپا با پرداخت مبلغ 500 میلیون تومان برای صدور رضایت نامه مهاجم جوان این تیم موافقت کرد.
طی مذاکراتی که در هفته گذشته برای جذب کریم انصاری فرد میان دو باشگاه پرسپولیس و سایپا صورت گرفته بود، باشگاه سایپا برای صدور رضایت نامه این بازیکن خواستار پرداخت مبلغ 500 میلیون تومان از سوی باشگاه پرسپولیس شده بود.

T I N A 06-07-2010 07:35 AM

عمادرضا، مازیار زارع و سیدجلال در لیست انتظار دایی

مرجع خبری پرسپولیس : بالاخره پس از کش و قوس های فراوان پرسپولیسی ها که نمی خواستند از استیل آذین و هدایتی کم بیاورند دست به کار شدند تا ثابت کنند این تیم اهل پا پس کشیدن در فصل نقل و انتقالات نیست.

به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس؛ غلامرضا رضایی، محمد نوری و امیرحسین فشنگچی چهره های شاخصی بودند که روز پنجشنبه قرارداد خود را با پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران ثبت کردند تا از هم اکنون هواداران فوتبال در انتظار رقابت داغ پرسپولیس و استیل آذین برای کسب عنوان قهرمانی لیگ دهم باشند.

این در حالیست که استقلال تهران این روزها شرایط آشفته ای دارد و با استعفای واعظ آشتیانی و هیئت مدیره باشگاه و همچنین کوچ ستاره های تاثیر گذار این تیم؛ امید چندانی به موفقیت رقیب سنتی پرسپولیس در فصل آینده وجود ندارد. سپاهان اصفهان مدعی عنوان قهرمانی هم هنوز سرمربی خود را نمی شناسد چرا که این روزها شایعه بازگشت امیرقلعه نوعی به استقلال مطرح شده و علاوه بر این اختلاف این مربی با برخی چهره های شاخص تیم از جمله عمادرضا و هادی عقیلی سپاهان را نیز در وضعیت نامشخص قرارداده است.

در این حال پرسپولیسی ها که هنوز سه سهمیه لیگ برتری در جیب دارند و استفاده از پایان فرصت استیل آذین برای جذب لیگ برتری ها با خیال آسوده مذاکراتشان را با گزینه های مورد نظر برای حضور پر قدرت در لیگ دهم و لیگ قهرمانان آسیا ادامه می دهند. تلاش 24 ساعته خبرنگار مرجع خبری پرسپولیس برای مشخص شدن وضعیت این تیم در ادامه فصل نقل و انتقالات با رسیدن به 4 نام خاتمه یافت:

عمادرضا
آقای گل لیگ نهم در طول سه ساله گذشته همواره یکی از گزینه های جدی پوشیدن پیراهن پرسپولیس بوده است. قرارداد عمادرضا با سپاهان به پایان رسیده و مشکل فرزندش برای ادامه تحصیل در اصفهان او را مجاب کرده اینبار پیشنهاد پرسپولیس را جدی تر تلقی کند. گفته می شود عماد برای حضور در پرسپولیس پیشنهاد 700 میلیونی به حبیب کاشانی داده اما سرپرست موقت پرسپولیس در تلاش با رقمی در حدود 500 تا 600 میلیون تومان این مهاجم عراقی را به فهرست تیمش اضافه کند. در خصوص او بدانید که مذاکرات برای حضورش در پرسپولیس مثبت پیگیری می شود و به احتمال فراوان فصل آینده پیراهن پرسپولیس را بر تن خواهد کرد. عمادرضا بدون شک یکی از گرانترین نفرات پرسپولیس در لیگ دهم خواهد بود...

مازیار زارع
دست به نقد ترین گزینه برای پست هافبک دفاعی محسوب می شود. هرچند پیشنهاد استیل آذین اندکی او را مردد کرده اما دو طرف تمایل بسیاری برای همکاری دارند و اگر طی سه روز آینده مازیار زارع را در حال ثبت قراردادش با پرسپولیس دیدید اصلا تعجب نکنید.

سید جلال حسینی
مدافع سپاهان چند روزی است که در تهران مشغول استراحت است و پاسخ منفی هادی عقیلی به پرسپولیس مذاکرات این باشگاه را با سید جلال وارد مراحل جدی تری کرده است. گفته می شود توافقات اولیه برای حضور حسینی در پرسپولیس صورت گرفته با این وجود در صورتی که طرفین به توافق نهایی نرسند فرشید طالبی از ذوب آهن گزینه بعدی سرخپوشان است!

نام هایی چون مهدی رحمتی، مهرزاد معدنچی و حتی حنیف عمران زاده نیز برای حضور در پرسپولیس به گوش می رسد هرچند حضور این سه در تیم محبوب پایتخت به دلایل مشخص چندان منطقی به نظر نمی رسد.

T I N A 06-07-2010 07:35 AM

وضعیت مبهم هوار ملامحمد

خبرگزاری فوتبال ایران- در حالی که گفته می‌شود هوارملامحمد قرادادش را با پرسپولیس تمدید کرده است اما مسئولان این باشگاه این خبر را تأیید نمی‌کنند و به دنبال ستاره‌ عراقی تیمشان هستند.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، هوار پس از قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی راهی امارات شده‌اند و اکنون در شهر اربیل حضور دارند. مدیران پرسپولیس تلاش زیادی کردند که به او دسترسی پیدا کنند ولی فعلاً‌ او در دسترس نیست و پاسخی به تماس‌های مدیران پرسپولیس نمی‌دهد. این بازیکن عراقی در این فصل کلیه حاشیه برای پرسپولیس درست کرد اما به این حال قهرمان جام حذفی خواهان تمدید قرارداد با او است.

T I N A 06-07-2010 07:36 AM

غلامرضا رضایی درگفت وگو با آریا:پرسپولیس باشگاه هماهنگی است

خبرگزاری آریا- درحالی قراردادی دو ساله با پرسپولیس امضا کردم که ازانگیزه و روحیه بالایی برخوردارهستم وتصمیم دارم عملکرد مناسبی را دراین تیم ارائه دهم.
غلامرضا رضایی، بازیکن جدید تیم فوتبال پرسپولیس، ضمن بیان مطلب فوق، اظهارداشت: پرسپولیس با تمام شایستگی که داشت توانست درجام حذفی کاپ قهرمانی را دراختیاربگیرد وازاین طریق سهیمه باشگاه های آسیا را نیز تصاحب کرد که این افتخاری بزرگ برای پرسپولیس محسوب می شود ولی از طرف دیگر حالا هواداران انتظاری بیشتری ازبازیکنان دارند که باید همگی تلاش کنیم که درلیگ برتر، حذفی وآسیا بهترین نماینده برای فوتبال کشورمان باشیم.
رضایی به خبرنگارآریا گفت: تیم پرسپولیس تمامی ابزار لازم را برای تکراراین موفقیت دراختیاردارد چون مدیریت باشگاه به همراه علی دایی هماهنگی مناسبی را ایجاد کرده اند که متناسب آن بازیکنان نیز انگیزه بهتری برای ادامه کارپیدا می کنند.

T I N A 06-07-2010 07:36 AM

کد خبر:5053
http://www.donyayefootball.com/emadreza.jpg
عماد رضا با 500 میلیون در پرسپولیس

شنیده ها حاکی از این است که مدیر عامل پرسپولیس در مذاکرات مقدماتی با مهاجم عراقی سپاهان به توافقات اولیه رسیده است. هرچند که رقم درخواستی عماد رضا تفاوت زیادی با پیشنهاد پرسپولیس دارد ولی کاشانی همه چیز را به برگشت علی دایی از اروپا موکول کرده تا با توافق نهایی با دایی ,از بین کریم انصاری فرد و عماد رضا یکی پیراهن قرمز پرسپولیس را بپوشد.

T I N A 06-07-2010 07:37 AM

جشن قهرمانی پرسپولیس 24 تیر برگزار می‌شود

در پی قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی و حضور این تیم در لیگ قهرمانان آسیا مسئولان باشگاه تصمیم گرفتند جشن قهرمانی برگزار كنند.

از همین رو در جلسه‌ای اولیه‌ای كه برگزار شد مقرر شد جشن قهرمانی پرسپولیس در تاریخ 24 تیر ماه با حضور مسئولان بلندمرتبه كشور، بازیكنان، كادر فنی به همراه خانواده‌هایشان، تعدادی از مسئولان سازمان تربیت بدنی برگزار شود.

عباس علیپور مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس ضمن تأیید خبر فوق گفت: در این جشن برنامه‌های ویژه‌ای خواهیم داشت كه متعاقبا با برنامه‌ریزی‌هایی كه انجام می‌شود آن را به استحضار علاقمندان خواهیم رساند.
وی افزود: تاریخی كه در جلسه به تصویب رسیده است 24 تیر ماه است كه سعی خواهیم كرد در این تاریخ با هماهنگی‌های لازم جشن باشكوهی را برگزار كنیم. البته احتمال دارد كه این تاریخ تغییر كرد.

T I N A 06-07-2010 07:38 AM

مصطفی دنیزلی خونریزی مغزی كرد

در حالی كه در روزهای اخیر شایعات زیادی در جامعه ورزشی تركیه در مورد دلیل كناره گیری یكباره مصطفی دنیزلی سرمربی سابق پرسپولیس از سرمربیگری تیم بشیكتاش مطرح شده، یك گزارش پزشكی نشان داد دلیل این كناره گیری خونریزی مغزی وی بوده است.

دنیزلی هفته گذشته در نشستی مطبوعاتی به همراه رئیس باشگاه ورزشی بشیكتاش اعلام كرد كه برای استراحت بنا به توصیه پزشكان از سرمربیگری تیم بشیكتاش كناره گیری می كند.

دنیزلی كه از روز دوشنبه گذشته دچار سردرد مزمن شده بود، روز چهارشنبه از تعطیلات به استانبول بازگشت و در معاینات صورت گرفته در قسمت تحتانی كاسه سرش توده ای ناشناخته شناسایی و در نهایت مشخص شد كه توده مذكور تجمع خون ناشی از خونریزی مغزی است.
در محافل خبری از وی به عنوان گزینه اصلی مربیگری استیل آذین در فصل آینده یاد می ‌شود

T I N A 06-07-2010 07:38 AM

مربیگری در پرسپولیس از سرمربیگری در تیم های دیگر بهتر است
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تربیت یزد كه توانسته نتایج خوبی با این تیم یزدی در رقابت‌های لیگ دسته اول بگیرد، در آستانه پرسپولیسی شدن است.

یحیی گل‌محمدی، مدافع سابق تیم‌ملی و پرسپولیس كه مدارج ترقی مربیگری را یكی یكی طی كرده، در صدد است كه با پیوستن به پرسپولیس دستیار اول علی دایی شود.

یحیی گل‌محمدی و دوباره پرسپولیس اما این‌بار با لباس مربیگری؟
هنوز هیچ‌چیز مشخص نیست.

مربیگری در پرسپولیس را تایید می‌كنید؟
بله، صحبت شده و قرار است پس از بررسی‌های لازم تصمیم نهایی را بگیرم.

صحبت‌های شما چقدر مثبت بوده؟
آقای كاشانی با من صحبت كردند و پیشنهاد پرسپولیسی شدن دادند و خوشبختانه محور صحبت‌ها مثبت بود.

یعنی خود دایی با شما هیچ تماسی نداشته است؟
علی دایی الان ایران نیست، برای همین ایشان همه كارها را به آقای كاشانی سپرده است اما قبلا یك صحبت‌هایی با هم انجام داده بودیم.

شما با آمدن به پرسپولیس در واقع یك رده نزول خواهید داشت، آیا برای یحیی گل‌محمدی بد نیست از سرمربیگری به مربیگری تنزل كند؟
اصلا چنین چیزی در میان نیست. شما دارید پرسپولیس را با تیم‌های دیگر مقایسه می‌كنید. بودن در پرسپولیس یك افتخار است، آن هم در جایی كه خودم سال‌های سال برای آن بازی كردم و حتی كاپیتان آن بودم.

خب شما در تربیت سرمربی و نفر اول هستید، اما در پرسپولیس نفر دوم می‌شوید.
مهم نیست، پرسپولیس یك تیم بزرگ است. شما هر كاری كه در این تیم انجام دهید، افتخار است. پرسپولیس تماشاچی‌های بزرگ و زیادی دارد و زمانی كه برای آنها كار كنی، یك دنیا ارزش دارد.

به لحاظ فنی و حرفه‌ای چی تا الان شما فقط به لحاظ اعتبارات این تیم حرف زدید، آیا حضور در پرسپولیس به عنوان مربی چیز جدیدی به شما یاد می‌دهد؟
مطمئن باشید به لحاظ فنی روی كار من تاثیرگذار خواهد بود. با پرسپولیس باید در سه جام باشگاه‌های آسیا، لیگ‌برتر و جام‌حذفی حضور داشته باشید، این مساله یك كار بزرگ فنی را می‌طلبد. پس قاعدتا به لحاظ فنی پیشرفت به‌سزایی خواهم داشت و یك تجربه خوب خواهد بود.

حضور علی دایی در این انتقال چقدر تاثیر داشته است؟
خیلی، چون به خاطر ایشان دارم می‌روم پرسپولیس.

یعنی اگر دایی نبود و از شما می‌خواستند كه به پرسپولیس بروید، آن موقع هم قبول می‌كردید؟
بگذارید یك چیزی را برای شما توضیح دهم. ما همه‌مان هرچه داریم از پرسپولیس و این هواداران است. چه من، چه دایی، چه مهدوی‌كیا و حتی پرسپولیسی‌های پیشكسوت، پس هر زمان كه بتوانیم باید برای این تیم بزرگ هر كاری كه از دستمان برمی‌آید انجام دهیم. اینجا به نوعی خانه دوم ماست و نباید برای كار در این تیم چه به عنوان مربی چه سرمربی منت بگذاریم اما اینكه اگر دایی بود یا نبود باید بگویم الان شرایط كار از هر لحاظ در پرسپولیس فراهم است و من و دایی از دوستان خوب هم هستیم، برای همین حاضرم حتی به عنوان دستیار در پرسپولیس كار كنم. شاید یك زمانی بحث سرمربیگری باشد، اما بستر كار كردن آماده نباشد آن موقع شرایط خیلی فرق می‌كند. ولی باز هم تاكید می‌كنم الان هم حضور دایی و هم خود پرسپولیس در این انتخاب تاثیرگذار است.

از چه زمانی كار با پرسپولیس را شروع می‌كنید؟
هنوز مشخص نیست، قرار است صحبت‌های نهایی را انجام دهیم و پس از به اجماع رسیدن در این خصوص به پرسپولیس بیایم.

بحث تربیت چه می‌شود؟
چیز خاصی رخ نمی‌دهد. مشخصا تا آخر فصل در خدمت این تیم یزدی خواهم بود.

اگر تربیت به لیگ‌برتر صعود كند؟
برای همین می‌گویم هیچ‌چیز مشخص نیست، باید صبر كنید. از آقای كاشانی چند روز وقت خواستم تا پاسخ نهایی را بدهم. شاید این موضوع هم در تصمیم‌گیری من دخیل باشد!

یعنی پس احتمال دارد نیایید و تربیت را ترجیح دهید؟
این هم از آن سوال‌ها بود؟!

خب آقا راحت صحبت می‌كنیم، بالاخره یا پرسپولیس یا تربیت یا اصلا شاید یك تیم دیگر؟ بالاخره شما آزاد هستید كه هر تیمی را می‌خواهید انتخاب كنید، ولی در ابتدای صحبت‌هایتان گفتید كار در پرسپولیس یك افتخار است، حتی به عنوان دستیار.!
بله، هنوز هم سر حرف خودم هستم. پرسپولیس یك تیم بزرگ است و دستیار بودن در این تیم برای من مهم نیست و حتی می‌تواند دستیاری در این تیم از كار كردن در یك تیم دیگر به عنوان سرمربی بهتر باشد. من باز هم تاكید می‌كنم حضور در پرسپولیس برای من یك پوئن مثبت است، حتی اینكه دستیار علی دایی دوست خوبم باشم.

T I N A 06-07-2010 07:39 AM

فوری // موافقت باشگاه پرسپولیس با پرداخت مبلغ رضایت نامه انصاری فرد

کانون هواداران پرسپولیس:باشگاه پرسپولیس در نامهای رسمی به باشگاه سایپا با پرداخت مبلغ مورد نظر برای رضایتنامه کریم انصاری فرد موافقت کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، با توجه به تاکید کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس برای جذب کریم انصاری فرد، باشگاه عصر امروز (یکشنبه) در نامهای رسمی به باشگاه سایپا با پرداخت مبلغ 500 میلیون تومان برای صدور رضایت نامه مهاجم جوان این تیم موافقت کرد.
طی مذاکراتی که در هفته گذشته برای جذب کریم انصاری فرد میان دو باشگاه پرسپولیس و سایپا صورت گرفته بود، باشگاه سایپا برای صدور رضایت نامه این بازیکن خواستار پرداخت مبلغ 500 میلیون تومان از سوی باشگاه پرسپولیس شده بود.

T I N A 06-07-2010 07:39 AM

اختصاصی // آخرین اخبار از نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس
کانون هواداران پرسپولیس : در حالی که مدیران تیم فوتبال پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات روزهای حساسی را سپری می کنند و هواداران بیشتر از هر کسی مشتاق هستند تا از مذاکراتی که با بازیکنان مد نظر علی دایی انجام گرفته است با خبر شوند؛ برآن شدیم که اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار هواداران عزیز قرار دهیم. امروز و بعد از ورود حبیب کاشانی به باشگاه، فعالیت های وی در زمینه جذب بازیکنان مد نظر علی دایی آغاز شد. بطوری که ابتدا با تماس به مازیار زارع از وی برای پیوستن به باشگاه پرسپولیس دعوت به عمل آورد.
شنیده ها حاکی از آن است که کار محمدرضا خلعتبری تمام شده است و باید وی را تا حد زیادی پرسپولیسی دانست. از سویی دیگر؛ مذاکرات با نیسانی آغاز شده است تا وی به جای هادی عقیلی در تیم سرخپوش پایتخت توپ بزند.

و از لیگ یک خبر می رسد که مذاکرات جدی با رسول خطیبی انجام گرفته است و باشگاه منتظر جواب وی می باشد.

T I N A 06-07-2010 07:40 AM

مرجع خبری پرسپولیس : دایی تاکید کرده باشگاه پرسپولیس با پیگیری مشکل خدمت سربازی علی عسکر مانع از جدایی این بازیکن خوش استیل و آینده دار شود.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ درخشش حمید علی عسکری در ترکیب پرسپولیس موجب شد علی دایی سرمربی این تیم اعتقاد ویژه ای به این بازیکن آینده دار پیدا کند. دایی پیش از خروج از ایران به حبیب کاشانی تاکید کرد با پیگیری مشکل خدمت سربازی علی عسکری مانع از جدایی این بازیکن از پرسپولیس شوند. علی عسکری نقش ویژه ای در برنامه های تاکتیکی دایی برای لیگ دهم خواهد داشت.

نائیجی به دنبال تیم نظامی!
دروازه بان سوم پرسپولیس که در طول فصل گذشته فرصتی برای عرض اندام پیدا نکرده برای گذراندن خدمت سربازی باید فصل آینده را در تیمی نظامی توپ بزند. هر چند این گلر جوان در حال حاضر هیچگونه پیشنهادی از تیم های لیگ برتری ندارد!

T I N A 06-07-2010 07:41 AM

آخرین خبرهای نقل وانتقالات لیگ برتر

معدنچی پرسپولیسی می‌شود؟
مهرزاد معدنچی هافبک چپ پای تیم ملی با جدایی قطعی از باشگاه الاهلی امارات مذاکرات خود را با باشگاه پرسپولیس تهران آغاز کرده است.

حجازی: قیافه‏ام به هیات مدیره نمی‏خورد!
انتخاب ناصر حجازی به عنوان عضو هیات مدیره باشگاه استقلال قطعی شده است.

جذب 3 بازیكن تازه در 3 روز آینده در پرسپولیس
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس از معرفی 3 بازیكن جدید در 3 روز آینده خبر داد.

عمادرضا در انتظار بازگشت دایی برای پرسپولیسی شدن
مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام كردند پس از بازگشت دایی از سفر به خارج تكلیف نهایی عماد رضا برای پرسپولیسی‌ شدن روشن می‌شود.
مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام كردند پس از بازگشت دایی از سفر به خارج تكلیف نهایی عماد رضا برای پرسپولیسی‌ شدن روشن می‌شود.

T I N A 06-12-2010 09:51 AM

یکشنبه با کلاه کج تسویه حساب می شود

http://www.perspolisnews.com/images/...n/kolahkaj.jpgمرجع خبری پرسپولیس: مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که تا روز یکشنبه با عادل کلاه‌کج تسویه حساب خواهند کرد و این بازیکن می تواند به تیم دیگری بپیوندد.

عادل کلاه‌کج از جمله بازیکنانی است که در لیست فروش باشگاه قرار گرفته و قطعا از پرسپولیس جدا خواهد شد.

این بازیکن طی جلسه‌ای که در هفته گذشته با مسئولان پرسپولیس برگزار کرد با پرسپولیسیها به توافق نرسید و مسئولان باشگاه پرسپولیس به این بازیکن قول دادند که تا روز یکشنبه با وی تسویه حساب کنند. همچنین مجتبی زارعی پنجشنبه با حضور در باشگاه پرسپولیس با این تیم تسویه حساب کرد تا وی هم یکی از بازیکنان جدا شده پرسپولیس نام بگیرد.

T I N A 06-12-2010 09:52 AM

بازگشت گل محمدی به پرسپولیس در هفته آینده

مرجع خبری پرسپولیس: یحیی گل‌محمدی ظرف هفته آینده نظرش را در خصوص پیوستن به پرسپولیس و قرار گرفتن در کادر فنی این تیم اعلام خواهد کرد.

علی دایی از کاشانی خواسته تا مقدمات حضور یحیی گل‌محمدی را در پرسپولیس و کادر فنی این تیم فراهم کنند.

پرسپولیسی‌ها هم چندین بار با گل‌محمدی در خصوص پیوستن به پرسپولیس مذاکراتی را انجام دادند و وی قول داده تا آخر هفته آینده نظرش را در خصوص این موضوع اعلام کند.
همچنین یحیی گل محمدی از صبای قم نیز پیشنهاداتی را دارد و وی قصد دارد با بررسی پیشنهاداتش بهترین را انتخاب کند.

T I N A 06-12-2010 09:53 AM

باشگاه سایپا نامه جدیدی را در رابطه با كریم انصاری فرد به باشگاه پرسپولیس ارسال خواهد كرد.

پس از مسائلی كه بر سر انتقال كریم انصاری فرد مهاجم تیم فوتبال سایپا به پرسپولیس بوجود آمد و باشگاه سایپا با حضور كریم انصاری فرد مخالفت كرد، قرار شد باشگاه سایپا نامه جدیدی را در رابطه با این بازیكن به باشگاه پرسپولیس ارسال كند.
پس از گفت‌وگوی چهارشنبه شب حبیب كاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس با محمد مایلی كهن سرمربی تیم فوتبال سایپا در رابطه با جذب كریم انصاری فرد قرار شد تا باشگاه سایپا با اصلاح نامه گذشته خود نامه جدیدی را ارسال و در آن شرایط جدید باشگاه سایپا برای فروش این بازیكن را اعلام كند.
در نامه باشگاه سایپا كه شامل چهار بند بود،‌ آمده است:
1- مبلغ 500 میلیون تومان بابت رضایت‌نامه به باشگاه سایپا پرداخت شود.
2- از كل مبلغ قرارداد سال دوم انصاری فرد با پرسپولیس 50 درصد به سایپا برسد.
3- از كل مبلغ قرارداد طرفین در سال سوم 40 درصد به باشگاه سایپا برسد.
4- از كل مبلغ قرارداد طرفین در سال چهارم 30 درصد به باشگاه سایپا برسد.
باشگاه پرسپولیس با بند اول نامه باشگاه سایپا مبنی بر پرداخت 500 میلیون تومان به كریم انصاری فرد موافقت كرده بود، اما مبهم بودن سایر بندهای نامه حضور این بازیكن در پرسپولیس را منتفی كرده بود.
حبیب كاشانی در این رابطه گفت: در نامه سایپا آمده است كه ما باید درصدی از مبلغ قرارداد سه سال آینده انصاری فرد را به باشگاه سایپا پرداخت كنیم در حالی كه این امكانپذیر نیست و ما نمی‌توانیم برای پول بازیكن تعیین تكلیف كنیم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس با تایید گفت‌وگوی خود با مایلی كهن، از ارسال نامه جدید باشگاه سایپا خبر داد و گفت، گفت: با اصلاح بندهای 2، 3، 4 این نامه ما هم نظر خودمان را اعلام می‌كنیم. در صورتی كه "مبلغ انتقال" به "مبلغ ترانسفر" تغییر كند باشگاه سایپا می‌تواند بخشی از مبلغ ترانسفر انصاری فرد طی سه سال آینده را دریافت كند.
در نامه جدید سایپا و در بندهای 2، 3، 4 "مبلغ قرارداد" به "مبلغ ترانسفر" تغییر خواهد كرد.

T I N A 06-12-2010 09:54 AM

خبرگزاری فوتبال ایران - علی‌ دایی خواستار به خدمت گرفتن یک مدافع وسط، 3 هافبک و 2 مهاجم شده که ما در این راستا با محمدرضا خلغتبری نیز صحبت کردیم و اگر مشکل خاصی پیش نیاید ایشان ساعت 12 فردا با حضور در باشگاه قرارداد خود را امضا خواهند کرد.

حبیب کاشانی در برنامه ورزش از نگاه 2 در خصوص آخرین وضعیت کریم انصاری‌فرد و انصراف باشگاه پرسپولیس از به خدمت گرفتن این بازیکن اظهار داشت: متاسفانه اشتباه چاپی در نامه باشگاه سایپا وجود داشت و قرار بر این شد که باشگاه مذکور نام جدیدی را برای باشگاه پرسپولیس ارسال و شرایط انتقال این بازیکن را اعلام کند.
وی ادامه داد: در نامه باشگاه سایپا آمده است که باید درصدی از مبلغ قرارداد انتقال 3 سال آینده انصاری‌فرد را به باشگاه سایپا پرداخت کنیم درحالی که این بازیکن هنوز خدمت سربازی را پشت سر نگذاشته و مسئله ترانسفر او فعلا منتفی است و با این وجود نمی‌توانیم درصدی از قرارداد انتقال او را به سایپا بدهیم.
کاشانی افزود: قرار است بندهایی از این نامه توسط باشگاه سایپا اصلاح شود و در صورتی که مبلغ انتقال به مبلغ ترانسفر تغییر کند، باشگاه سایپا می‌تواند بخشی از مبلغ ترانسفر انصاری‌فرد طی 3 سال آینده را دریافت کند.
وی در خصوص توافق با محمدرضا خلعتبری گفت:‌ علی‌ دایی خواستار به خدمت گرفتن یک مدافع وسط، 3 هافبک و 2 مهاجم شده که ما در این راستا با محمدرضا خلغتبری نیز صحبت کردیم و اگر مشکل خاصی پیش نیاید ایشان ساعت 12 فردا با حضور در باشگاه قرارداد خود را امضا خواهند کرد.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در خصوص جذب جلال حسینی گفت: من با ایشان تنها تماس تلفنی داشتم و قرار شد جلسه‌ای بگذاریم و در خصوص انتقال ایشان به پرسپولیس صحبت کنیم.
کاشانی در خصوص شایعه حضور آندرانیک تیموریان تصریح کرد: مازیار زارع و تیموریان مدنظر علی دایی بودند که از این بین تیموریان به ما اعلام کرد، تا 20 تیر و پس از پایان مسابقات جام جهانی به ما خبر خواهد داد که با توجه به زمان اندک‌مان تصمیم گرفتیم قراردادمان را با آقای زارع نهایی کنیم.
وی در پایان در خصوص کادر فنی پرسپولیس گفت: علی دایی با ما قرارداد یک و نیم ساله دارد و همچنان در خدمت ایشان هستیم. آقایان عبدی، یحیوی و مولایی (بدنساز تیم) نیز در فصل آینده در خدمت پرسپولیس خواهند بود و ما از یحیی گل‌محمدی که هم اکنون سرمربیگری تیم تربیت یزد را بر عهده دارد خواهش کردیم فردا با ما صحبت کنند و در خصوص حضور ایشان تصمیم‌گیری نهایی انجام شود

T I N A 06-12-2010 09:54 AM

مجتبی زارع در پرسپولیس ماندنی شد

سایت گل ـ مجتبی زارعی هافبك ـ مهاجم تیم پرسپولیس از سوی باشگاه كه به طور رسمی در لیست فروش قرار گرفته بود، با تصمیم علی دایی در این تیم ماندنی شد.
پس از آنكه باشگاه پرسپولیس اسامی نفرات مازاد خود را رسماً اعلام كرد، تیم‌های تراكتورسازی تبریز، راه آهن شهر ری جز تیم‌هایی بودند كه بلافاصله با مجتبی زارعی وارد مذاكره شدند و حتی اخباری مبنی بر پیوستن احتمالی این بازیكن سرعتی به استقلال منتشر شد. در این‌باره اما منابع خبری سایت گل گزارش دادن كه علی دایی در آخرین تصمیم خود با مسئولان باشگاه پرسپولیس تماس گرفته و خواهان حفظ مجتبی زارعی شده است.
حبیب كاشانی در گفت‌وگو با زارعی این موضوع را به او اعلام كرده و از او خواسته است همچون سایر نفرات از روز بیست و ششم خرداد در تمرینات حضور داشته باشد.

T I N A 06-12-2010 09:55 AM

کاشانی خبر داد؛ ارسال نامه جدید سایپا برای انتقال انصاری فرد

http://fc-perspolis.com/uploads/posts/default.jpg

سرپرست باشگاه پرسپولیس در برنامه "ورزش از نگاه دو" درباره ارسال نامه جدید باشگاه سایپا برای انتقال کریم انصاری فرد گفت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حبیب کاشانی که امروز در برنامه ورزشگاه از نگاه دو شرکت داشت با اشاره به گفت و گوی­اش با محمد مایلی کهن سرمربی تیم سایپا در رابطه با جذب کریم انصاری فرد، از ارسال نامه جدید باشگاه سایپا به پرسپولیس و اصلاح کلمه "مبلغ قرارداد" که در نامه این باشگاه آمده بود با "مبلغ ترانسفر" خبر داد.
وی در این باره یادآور شد: در نامه باشگاه سایپا آمده بود كه ما باید درصدی از مبلغ قرارداد سه سال آینده انصاری فرد را به باشگاه سایپا پرداخت كنیم، در حالی كه این امكان­پذیر نیست و ما نمی‌توانیم برای پول بازیكن تعیین تكلیف كنیم که قرار شد این باشگاه با اصلاح این بند نامه جدیدی را برای ما ارسال کند.
باشگاه سایپا در نامه خود شرایطی را برای انتقال احتمالی این بازیکن در سال­های اول، دوم و سوم در نظر گرفته بود.

T I N A 06-12-2010 09:55 AM

کانون هواداران پرسپولیس : به گزارش کانون هواداران پرسپولیس و به نقل از سکوی سرخ، بمب اصلی پرسپولیس تا آخر هفته رو خواهد شد. این بازیکن که یک مدافع برزیلی تبار است سابقه بازی در بوندس لیگا را دارد و روز سه شنبه هفته گذشته نیز در زوریخ با علی دایی دیدار کرده و تقریبا می شود گفت اگر مشکل خاصی نباشد به عنوان یکی از بازیکنان خارجی مطرح در دهه گذشته وارد فوتبال ایران خواهد شد.این بازیکن که سابقه بازی در تیمهای فرانسوی را نیز دارد در پست دفاع میانی بازی می کند و از خصوصیات دیگر او این است که چپ پا است و توانایی بازی در چند پست را دارد.

اکنون ساعت 05:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.