پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار و قوانین فروم (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=47)
-   -   ارتقا درجه کاربران (http://p30city.net/showthread.php?t=780)

Saba_Baran90 06-21-2013 08:53 PM

منم به همه تبریک میگم
مبارکتون باشه:):53:

hossein 06-21-2013 09:44 PM

به تمامی دوستان ارتقاء یافته تبریک عرض میکنم :53:

رزیتا 06-21-2013 11:58 PM

دوستان گلم مبارکتون باشه:53:

امیر عباس انصاری 06-22-2013 12:42 AM

سلام و درود بیکران بر یاران مهربان
  • محمد جان (بیگ بنگ عظیییییم) تاجدار شدنت را صمیمانه خدمتت تبریک میگم... امیدوارم یه روزی تاجدار کبیر بشی بری تیم ملی روبوتک

• خانم پریشان این نشونی که شما گرفتین نشون دهنده اینه که دارین به حالت آرامش میرسین و از پریشانی در می آیید... امیدواریم یه روزی به پول و پله خیلی زیادی هم برسین دیگه رسما دوران پریشانی تمام و دوران خروشانی شما اغاز شود

• خانم ترنم... هیچی بیخیال بریم بعدی !!! :21: (نه شوخی کردم... تبریک میگم... این دفتر دلتنگی هاتون آخرش شما را سه ستاره کرد)

• سرکار خانم سانتا ماریاخواهر مقدس... حلول وجود پر تلالو درجه مدیریت بخش کرتاسه تا زوراسیک را خدمت شما و تمام تیرانوساروس رکس های تالارتون تبریک عرض می کنیم. امیدوارم این کوچولو موچولوها رو خیلی خوب پرورش بدین و دوست داشته باشین.
ارادتمند... کاردینال کبیر (اسقف اعظم سابق و دارنده رای حداکثری در انتخابات کاردینالی فعلی!!):dash mashti:

ماهین 06-22-2013 01:06 AM

درود
تبریک میگم به همه ی دوست جونا
آرزوی پیروزی روز افزون دارم برای همگی :53::53::53:

آقای محمد تاجتون بسیار بسیار زیبا و وسوسه انگیز هست ...البته چون ما از شما بترسیم اصلا نظری در این مورد نمی دهیم ._:2: بعله !!!

پریشان جونم ... عاشقتم ! اگه دوست داشتین می تونم گاهی ستاره های خوگشلتونو براتون نگهشون دارم .{داش مشتی}

ترنم جونم شما هم همینطور می تونم این زحمت رو قبول کنم !!{داش مشتی}

ماری جونمم که به قول پسرم مهبد "ما ملخصیم "...{شیت شدن}

مدیونید اگه فکر کنید من حسودیم شده ... ما اصلا تصمیم گرفتیم همیشه مشکی باقی بمانیم . :amo_sabzi_forosh:

bigbang 06-22-2013 01:59 AM

ممنونم از همتون از این که بهم تبریک گفتید ، من هم تبریک میگم اول به خودم که رفیق هایی مثل شما دارم و دوم به شما که هم ارتقاء گرفتید و هم اینقدر مهربون و با صفا هستید ، خلاصه ممدیم دیگه با همه بدی های من میسازید گاهی اخلاقم تند میشه و بچه بازی در میارم ، اقتضای سنم هست ، شور دارم انرژی دارم
دوست دارم منطقی باشم ولی همیشه منطقی رفتار نمیکنم ، کوروش و امیر که اول از همه منو دیدند ، و دستم رو تو این فروم گرفتند و بهم بال و پر دادند
بیشتر از این درجه ها و تاج ها حس اعتماد به نفس و باوری که دیگران بهت دارند و انتظاری که ازت دارند بهت روحیه میده ، مرسی از شما که باعث شدید این حس قشنگ رو تجربه کنم ، الان ساعت 3 صبح هست و رسماً الان من نباید اینجا باشم و دارم میزنم زیر حرفم ولی شما خیلی برام با ارزشید اتفاق های بسیار خوبی تو زندگیم هستین :53:

hossein 06-22-2013 02:16 AM

ممد جون خدا کنه همیشه جوان باشی و شاد و پر انرژی ، ما که دیگه با سی سال سن پیر مرد شدیم و دیگه حس مشارکت در بحث ها رو هم از دست دادیم . به قول معروف حرفم نمیاد . البته دلیل داره هااااااااا :d
امیدوارم در کنکور ارشد موفق باشی و بعد از اون هم PHD تو هم بگیری . :53:

mary.f 06-22-2013 07:21 AM

ممنون کوروش
امیدوارم بتونم عضو مفیدی برای پی سی سیتی باشم
و ممنون از همه دوستان بخاطر تبریکاتشون

منم به دوستای عزیزم

bigbang

پریشان

ترنم

تبریک میگم
امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

مهرگان 06-22-2013 11:23 AM

:41: یه دنیا تبریک و گل و شادباش و آرزوی موفقیت برای:
مبارکتون باشه، دوست های خیلی خیلی خوب :* :)

Islander 06-22-2013 02:02 PM

تبریک به دوستان عزیز.
:53:

اکنون ساعت 09:06 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.