![]() |
منم به همه تبریک میگم |
به تمامی دوستان ارتقاء یافته تبریک عرض میکنم :53:
|
دوستان گلم مبارکتون باشه:53: |
سلام و درود بیکران بر یاران مهربان
|
درود
تبریک میگم به همه ی دوست جونا آرزوی پیروزی روز افزون دارم برای همگی :53::53::53: آقای محمد تاجتون بسیار بسیار زیبا و وسوسه انگیز هست ...البته چون ما از شما بترسیم اصلا نظری در این مورد نمی دهیم ._:2: بعله !!! پریشان جونم ... عاشقتم ! اگه دوست داشتین می تونم گاهی ستاره های خوگشلتونو براتون نگهشون دارم .{داش مشتی} ترنم جونم شما هم همینطور می تونم این زحمت رو قبول کنم !!{داش مشتی} ماری جونمم که به قول پسرم مهبد "ما ملخصیم "...{شیت شدن} مدیونید اگه فکر کنید من حسودیم شده ... ما اصلا تصمیم گرفتیم همیشه مشکی باقی بمانیم . :amo_sabzi_forosh: |
|
ممد جون خدا کنه همیشه جوان باشی و شاد و پر انرژی ، ما که دیگه با سی سال سن پیر مرد شدیم و دیگه حس مشارکت در بحث ها رو هم از دست دادیم . به قول معروف حرفم نمیاد . البته دلیل داره هااااااااا :d
امیدوارم در کنکور ارشد موفق باشی و بعد از اون هم PHD تو هم بگیری . :53: |
ممنون کوروش
امیدوارم بتونم عضو مفیدی برای پی سی سیتی باشم و ممنون از همه دوستان بخاطر تبریکاتشون منم به دوستای عزیزم bigbang پریشان ترنم تبریک میگم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
:41: یه دنیا تبریک و گل و شادباش و آرزوی موفقیت برای:
|
تبریک به دوستان عزیز.
:53: |
اکنون ساعت 09:06 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |