![]() |
|
آقاامير چند مي فروشي خريداريم
فقط منصف باش:65:ولي خوش حال شدم كه ذاتت با آرژانتينه منم ازسال1990 آرژانتيني هستم بعدش ايتاليا وهلند . به اميد پيروزي |
اقا امید کجایی؟؟؟عزیز دل برادر که بیایی و با کمال افتخار بنویسی ایتالیا 1 نیوزلند 1....
الان که پیشگوئیت را دیدم از خنده غش کردم ایتالیا 2 نیوزلند 0 من از طرف خودم این مصیبت وارده رابه اقا رضا و اقا امید و شروین عزیز و ادمین عزیز و کلیه طرفداران ایتالیا که در خواب خرگوشی خود ایتالیا را برنده میدان میدیدند از اعماق وجودم و در واقع از ته ته قلبم تسلیت میگم که تیم قهرمان دوره قبل موفق شد با تیمی که 37 پله از خودش پائین تر بود مساوی کند واقعا هنر کرد!!!!!!.حداقل اگر فرانسه باخت به مکزیزکی باخت که مثل نیوزلند ته جدول نبود. وای ادمین عزیز نبینم اشکهات را .امید جان نشنوم غصه خوردی و ناراحتی وای شروین را دیگه نگو که میدانم الان کله محله را برای ایتالیا حجله زده.وای وای وای وای ویا .(چرا اینجا الان وو زولا نداریم من بزنم) هاجر جان کجایی بیا .من عادت ندارم تنهایی ذوق کنم.بیا با هم ذوق کنیم.اینها بودن برای ما کری میخوندن الان پاراگوئه که اصلا نمیدونه جام جهانی چیه و کجاست.شده صدر نشین جدولشون...!!!!!!!!!!هه هه ههه یادم رفت به نجمه و مینا 110 و شیدا و سایر طرفدارن تسلیت بگم.بنابراین الان اضافه کردم |
باز هم نامردی داور در حق ایتالیا
کیانا جان ایتالیا همیشه بازی های اولش رو بد بازی میکنه .... راستی فرانسه چند تا گل زد به مکزیک؟ اخ ببخشید باخت Match 18 - Group A - 17 June http://www.fifa.com/imgml/tournament...cast/MEX_1.pnghttp://www.fifa.com/imgml/tournament...cast/FRA_1.png http://img.fifa.com/imgml/flags/mh/fwc2010/away/mex.pnghttp://img.fifa.com/imgml/flags/mh/fwc2010/home/fra.png 2-0:d:d خوبه گل نیوزلند افساید بود.... این هم نامردی ... ولی جوون مرد بیرون اومدن.... تا به اسلواکی بگن که خودت رو اماده کن برای 5 گل به بالا.... چون قلب ایتالیا که کسی نیست جز اندره پیرلو :15::5: قراره بیاد به بازی بعدی ووووووووو ززززززووووووولالالالاللا |
Canavaro,The Bad deffender همه تيم هاي بزرگ اين دوره بد شروع كردند، اسپانيا و انگليس و برزيل هم همچين خوب نبودند تا حالا حداقل ايتاليا شانس زيادي داره برا صعود، ولي فرانسه هنوز به بازي سوم نرسيده حذف شد الكي ذوق نكنين، جوجه رو آخر پاييز ميشمارن و شاهنامه هم آخرش خوش است... |
|
نه بابا خوشم امد.خوب دفاع میکنید.....
اولا که شروین جان من خودمم در پست قبل نوشتم فرانسه از مکزیک گل خورد.پس فراموش نکردم که باخته میدان فرانسه بود. ثانیا این بازی اول نبود که شما میگی ایتالیا همیشه بازی اول را بد بازی میکنه این بازی دوم بود .ایتالیا بازی اولش با پاراگوئه را هم زیاد خوشایند بازی نکرد. ثالثا همیشه تو فوتبال خطا و اشتباه هست.این که ما بگیم بد شانسی و نامردی و غیره همش برای تسکین خودمان.مهم نتیجه بازی است برادر . با نتیجه نهایی برنده اعلام میشه....حالا هی بگین افساید بود و نامردی بود و بوفان نبود و .................. اقا امید عصبانی نشو .من دعا میکنم که شاهنامه شما همیشه اخرش خوش باشه و به قول خودتون ایتالیا قهرمان بشه .چون از برد و باخت اینا هیچی از من کم و زیاد نمیشه .ولی اگه دل شما خوش میشه با این قهرمانی من برای برد تیم ایتالیا دعا میکنم.شاید از برد تیم ایتالیا چیزی هم نصیب شما بشه.الله اعلم.:cool: |
زنده باد
زنده باد تیم میوا... زنده باد زنده باد تیم میوا... آفرین سوبا. واقعا حال همتونو گرفت. دیدین چطور با پای مصدومش به واکاشیزوما گل زد. واقها حقش بود با اون تمرینای سخت. با اینکه کاکرو رو هم داشتین نتونستین کاری انجام بدین... ادامه داستان را هفته بعد ببینید... دیشششششششش. ده ده ده دن دن دن داااان دااننن دا دان..... |
من هم به نوبه خودم مصیبت وارده بر هواداران وافر ایتالیا در پی سی تی تسلیت میگم
مخصوصا به دوستان و هواداران وابسته nae، امید،فارست،شروین،آخی کوروش همیشه خسته.. کیانا جان :cool:می دونی چیه ؟؟ بودن یا نبودن، نه ببخشید.. مساله این است که اعتماد به نفس دارن در حد تیم ملی فرانسه این نتیجه برای ایتالیا در حده باخته، باور کنید حداقل فرانسه صریحا می بازه،دیگه بحثی(حرف و حدیث و دستهای پشت پرده) هم نداره و میدون میده به جوانترها:21::21::21: آقا حالا زیاد ناراخن نباشید، عصبانی هم نشید..بازی همینه برد و باخت و تساوی... بازی های بعدی؛جام جهانی های بعدی،جام ملت های بعدی جبران میکنننننن..ننن.. عجب تیم با شخصیتیهتیه تیه تیه... |
/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از آفريقايجنوبي/ |
| اکنون ساعت 04:48 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |