![]() |
میخواستم نقشه gps روی موبایل نوکیا n82 نصب کنم ولی ساپورت نمیکنه !
|
دوست عزیز به این آدرس مراجعه نما |
لینک دانلود خراب بود
********************** لینک تست شد سالمه. روی کلمه اینجا کلیک کنید و منتظر باشید تا شروع به دانلود بشه |
سلام
یه سوال درمورد گوشیه نوکیا 6300 دارم تا حالا مسنجرای زیادی نصب کردم اما هیچکدومش تاحالا جواب نداده به اینترنت گوشی وصل نمیشن دلیلش چیه؟ مرسی |
|
از اون راهی که شما میگی یه خرده سخته
پیام میفرستی مشکلی نیس اما وقتی پیام بیاد نمیتونی ببینی تا زمانی که Refresh کنی این کارو باید زیاد انجام بدی وقت گیره راه دیگه ای هم داره که وقت گیر نباشه؟ یعنی سرعتش بالاتر باشه هیچ مسنجری برای 6300 نیست؟!!! |
دوست عزیز تا اونجایی که من استفاده میکردم نیازی به رفرش نداشت. |
مرسی
ولی اینم نشد نرم افزار دیگه ای هم هست یا باید قطع امید کنم؟ از این که کمکم میکنید ممنونم |
سلام
یکی از دوستانم گوشی نوكيا 5530 داره ، يه شماره اي كه بهش زنگ زده بود رو اشتباهي پاك كرده حتی قسمت log رو هم پاک کرده ،الان در به در دنبالشه پيداش كنه حتي رفته پرينت گرفته اما فقط شمارهايي كه خودش تماس گرفته رو بهش دادن می خواستم بدونم آیا ترفندی هست تا بشه اون شماره رو پیدا کرد ؟ ( البته لازم به ذکره اون شماره جز 10 شماره اخیرش نیست ) خیلی واجب و مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید |
|
اکنون ساعت 02:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |