![]() |
یارو میره پیش دکتر متخصص میبینه ویزیتش بیست هزار تومن شد! |
تعریف مراقب : |
لباس ها در آب کوتاه میشوند و برنجها دراز در درازای زندگی لباس باش و در پهنای آن برنج ! |
|
جدیداً پشه های خونمون قابلیت عبور از پتو روهم بدست آوردن |
داداشم میخواد ببینه چند کیلوئه میگه برم رو ترازو ؟ |
طرف تلویزیون میخره بعد کنترلشو میاره میده به فروشنده میگه بیا داداش این ماشین حساب تو ش بود ما حرومی بهمون نمیاد!
-------------------------------------------------------- از طرف می پرسن پارسال به خانومت روز زن چه هدیه ای دادی؟ میگه بردمش کیش! میگن امسال برنامه ات چیه؟میگه میرم میارمش! -------------------------------------------------------- طرف مهم میشه زیرش خط میکشن تو امتحان میآد! -------------------------------------------------------- من پارسال رمز موفقیتم رو عوض کردم الان هر کاری میکنم یادم نمیآد! 3بار اشتباه زدم بلاک شد! -------------------------------------------------------- طرف با دوستش داشت فیلم جنگی میدید آخر فیلم جو گیر شد رفت سینه خیز تلویزیون رو خاموش کرد برگشت دید دوستش تیر خورده! -------------------------------------------------------- طرف دنبال آدم ایدزی میگشته بهش میگن میخوای چیکار؟ گفت میخوام ازش ایدز بگیرم دهن پشه ها رو سرویس کنم! -------------------------------------------------------- روزی به لقمان هیچ نگفتند،همینجوری ساکت نگاش کردن.... دست آخر خودش خسته شد گفت: از بی ادبان! -------------------------------------------------------- ما بدبختی رو بوسیدم گذاشتیم کنار،حالا ول کن نیست،میره و میآد میگه بوس بده! -------------------------------------------------------- همین ضرب المثل آشپز که 2تا شد... برای درک پشینه تاریخی ایرانیان در کار تیمی کافیه! -------------------------------------------------------- آدم حساب کردن بعضی ها خیانت به عالم بشریته! -------------------------------------------------------- رفتم جیگرکی یارو میگه نونم میخوای!!!!!! گفتم مگه نون ها رو جدا حساب میکنن؟قبلا اینجوری نبود! گفت نه الان وضعیت فرق کرده!!!! خدارو شکر کردم کرایه سیخ ها رو ازم نگرفت! -------------------------------------------------------- انصافا نسل ما از بی آزارترین پیرمرد/پیر زن هایی میشه که از اول خلقت تا حالا زیستن! یه لپ تاب متصل به اینترنت بزارن جلو دستمون با احدی کار نداریم! -------------------------------------------------------- دیشب هرچی منتظر موندم ایرانسل بهم پیام نداد! ظاهرا رابطه ما فقط کاریه و من 2چار سو تفاهم شدم! -------------------------------------------------------- طرف ظهر از سرکار برگشت خونه دید زنش نهار درست نکرده از عصبانیت سرشو کوبید به دیوار یهو یادش اومد مجرده! -------------------------------------------------------- خوش باشید فعلا... |
|
نمیدونم چرا تو حساس ترین لحظات زندگی این مثانه آدم شروع به منفجر شدن میکنه؟
-------------------------------------------- بچه های مردم میرن المپیاد فیزیک و ریاضی مدال طلا میگیرن بعد من کله ام رو میکنم تو آستین موقع لباس پوشیدن! -------------------------------------------- دوست دخترم نوشته بود: جای خالیت رو اینقدر با اشک هام آب میدم تا بازم کنارم سبز شی! فکر کنم مخاطبش یونجه بوده! -------------------------------------------- بعضی از پسرها رو میبینم دلم میخواد بهشون بگم: خوشگل خانوم کدوم آرایشگاه میری؟ والله به قرآن! -------------------------------------------- با توجه به تحریم چند روزه صنعت خودرو توسط آمریکا همین روزاست تو خیابون یه پراید گذر موقت ببینیم حسرت بخوریم! -------------------------------------------- معتاده 2 تا سیگار تو دهنش گرفته بود داشت میکشید ازش میپرسن چرا 2تا؟ میگه یکی واسه خودم یکی واسه دوستم که زندونه! بعد از یه مدت میبیننش 1دونه میکشه ! بهش میگن دوستت آزاد شده؟ میگه نه خودم ترک کردم! -------------------------------------------- یه نفر میره آزمایشگاه میگه آقا این همه تو تلویزیون میگن ما نمیتونم جواب خون شهدا رو بدیم ، پس شما چه غلطی میکنین؟ چرا جواب خون شهدا رو نمیدین؟ عجب آدمای خنگی تو مملکت داریم! اصلا یه وضعی! -------------------------------------------- به طرف میگن اینجا چیکار میکنی؟ میگه پس کجا چی کار کنم؟ -------------------------------------------- 1نفر خودشو دار میزنه میان میبینن بر اثر ضربه مغزی فوت کرده! بررسی میکنن با کش خودشو دار زده! -------------------------------------------- شب اول قبر از یکی میپرسن : من ربک؟ میگه:میتونم از فرصت مقایسه استفاده کنم؟ -------------------------------------------- یه روز 2تا گوجه قرمز با هم دعوا میکنن یه گوجه سبز میاد وسطشون میگه چه خبره؟یکیشون میگه سید تو دخالت نکن! -------------------------------------------- گوشی بابام زنگ میخورد هرچی گشت تو کتش پیدا نکرد،میگه فکر کنم بیرون جا گذاشتم! خدایا جدی میگفت یا خواست بچشو بخندونه؟ -------------------------------------------- بدترین شکست وقتیه که با عشق و امید گره هنسفری رو باز مکنی بعد میبینی گوشیت شارژ نداره! یعنی دیگه کمر راست نمیکنی! -------------------------------------------- یه کشف جدید: شما میتونید بازدن راهنما سرعت ماشین کناریتون رو تا چند برابر افزایش دهید! -------------------------------------------- دلتون شاد، لبتون خندون فعلا... |
============ |
اکنون ساعت 11:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |