پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تاپیکهای سریالی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=160)
-   -   دلتون برای کی تنگ شده؟ ( فقط از بین بچه های فروم ) (http://p30city.net/showthread.php?t=16023)

رزیتا 11-18-2009 02:25 PM

دلم برای صبر و حوصله ای که قبلا داشتم تنگ شده واسه بچه گیهای خواهر و برادرم تنگ شده برای دعواهامون

آريانا 11-18-2009 02:29 PM

دلم براي چك چك بارون توي خيابون زير ناودون بر و بيابون لب كارون وسط ايوون تنگ شده

رزیتا 11-18-2009 02:35 PM

دلم برای جوونیهای مامانم تنگ شده هر خطی که صورتش میفته دلمو میلرزونه_:2:

آريانا 11-18-2009 02:37 PM

دلم براي رعد وبرق پارسال تنگ شده كه شيشه هارو لرزوند..

رزیتا 11-18-2009 02:45 PM

دلم برای هوای تازه تنگ شده که هیچوقت توی این سالهای اخیر استشمامش نکردم

Omid7 11-18-2009 10:26 PM

دلم برا معلم های دوران مدرسه و دبیرستان و همه بچه های کلاس و حتی میز و نیمکتا تنگ شده،خیلی وقته دیگه ندیدمشون...

jenefer 11-18-2009 10:37 PM

دلم براي دوستم كه از پيشم رفته واسه خودم

دانه کولانه 11-18-2009 11:24 PM

مادر بزرگ و خاله م خونمون بودند این چند روزه ..
مامان بزرگم به خاطر کهولت سن و بیماریهای جورواجور سن پیری کمی دلتنگ و زودرنج شده ..
با خواهرم بری اینکه از دلتنگی درش بیاریم و شادش کنیم چون میدونیم که خیلی ماها و نوه ها و قبلنا رو دوست داره رفتیم توی ارشیومون نوارکاستهایی که مال قدیماست و صدای خودمون رو ضبط کردیم مثلا وقتی من 2 سالم بوده صدامو ضبط کردن رو پیدا کردیم براش گرفتیم
چقدر دیشب همه مون خندیدیم چقدر شاد شدیم چقدر یاد بعضی چیزا افتادیم..
.صدای مادر بزرگ خودش هم بود که میگفت اومدم دنبالتون ببرمتون روستا 1 هفته اوتجا باشین بریم فلان جا بریم کباب بخوریم فلان فلان..
.
دلم تنگ شده واسه اونروزهای جوانی بابا و مامان که توی این نوار کاست یه جایی بابام به صدای زیبا با قدرت با صلابت یه اهنگ کردی (آی له گولی من ...) رو میخونده
من و خواهرم واقمون زده بود .. این باباست ؟
یادم نمیاد توی این سالها دونسته باشم همچین چیزی داشتیم
و بابا و مامان یه روزی جوونتر بوده اند..
کاش اینقدر پول داشتم تمام نیازاشونو برطرف میکردم
پدرم مجبور نبود شش موتوره کار کنه و اخرش هیچ..
.دوسشون دارم
مادر عزیزم پدر زحمتکشم...
چه صدای چه اهنگی چه ذوقی چه سالهایی...
چه نواری چه کار خوبی چه شبی ...
بعضی وقتا به بعضی کارا که بابا مامانم کرده اند فکر میکنم و یادش میفتم واقعا باور نمیکنم که اینجور رفتار های خوبی رو با من کرده باشن..
هیچ وقت من رو کتک نزدن (جز چند بار که الان لیستش در موزه هست ! )
هرووقت در کودکی خطایی کردم به اندازه بزرگی اون خطا بابا از من خواسته برم توی اتاقم و تا 10 دقیقه حق ندارم بیام توی هال ...
فکرشو بکنین 20 سال پیش بابای من معلم روستا و شهر بوده خوش به حال دانش اموزاش ..
یه دانش آموز آواره عراقی داشته هی گچ دیوار رو میکنده میخورده ...
...
..
..
.

مهسا69 11-18-2009 11:56 PM

باز دلم بیشتر برای مامانم تنگ شده تا 2روز دیگه نمیبینمش
اتفاقا دایی منم وقتی کوچیک بودیم صدا هامون رو ضبط میکرد الان که گمش کرده اما قبلا وقتی گوشش میدادیم کلی میخندیدیم صدا هامون خیلی بامزه بود

peleshk 11-19-2009 03:09 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط amini8511 (پست 88719)
<B>
دلم برا معلم های دوران مدرسه و دبیرستان و همه بچه های کلاس و حتی میز و نیمکتا تنگ شده،خیلی وقته دیگه ندیدمشون...
</B>

در عوض من اصلا دلم برای مدرسه و... تنگ نشده بود و نشده و نخواهد شد.:21:

من دلم برای دوران 1 تا 4 سالگیم تنگ شده(آی شیطون بودما:21:)

اکنون ساعت 10:00 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.