![]() |
ولي من نفهميدم من كاربر فعال چي شدم؟:24::d
|
ارتقا درجه کاربران
نقل قول:
به این دو عزیز تبریک میگم انشالله روزی برسه که با همکاری و فعالیت دسته جمعی بخش ادبیات ما پر از مطلب و آموزه و انگاره بشه و نه فقط بخش شعر و مشاعره بلکه معرفی مشاهیر و داستان نویسی و ... هم پیشرفت کنه و معنای واقعی تالار ادبیات و زیرتالارهای اون رو نمایی بشه انشالله |
تبريك ميگم ساقي و آباداني جان اميدوارم موفق باشيد
|
قطعا اينگونه خواهد شد انشاء الله. به همت دوستان و اين تعهدي است كه همه داريم در ارتقاء و تصحيح نظرات يكديگر
|
همه داريم در ارتقاء و تصحيح نظرات يكديگر
اين جمله يعني چي؟فكر كنم فعل و فاعلاشو بايد جابه جا كني |
به نظرم این دلتنگ غلط املایی خوب میگیره
بذاریمش معلم املا در تالار ادبیات نه خوشم اومد |
سلام
من هم به دو کاربر عزیز.ساقی و ابادانی تبریک میگم.انشالله همیشه در تمام کارها موفق باشند. |
خانم دلتنگ به كامنت تبريك امير عباس مراجعه كنند جواب ايشان بود چون همزمان كامنت خودشان رسيد و آنرا نديدم و ناخود آگاه جواب امير عباس را دادم ناقص به نظر مي رسد به هر حال ممنونم از همگي از كيانا هم بسيار ممنونم و اميدوارم با همه از جمله ايشان هم بتوانيم جوي سالم و جمعي صميمي و قوي داشته باشيم
يا علي مدد |
درود بر دوستان گرامي سپاس از لطف بيکران همگي ، اميدوارم در کنار هم و با هم به بخش ادبيات ايران زمين اين گوهر گرانمايه کمک کنيم تا آنرا بهتر بشناسيم .... http://parsplanet.com/community/kort/g-g2.gif |
نقل قول:
فارسي را پاس بداريم |
اکنون ساعت 11:06 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |