![]() |
|
خواهش دارم برای تیم ما حاشیه دیگه درست نکنین
کی از فرهاد بزرگتره؟ |
۱۳۸۹/۰۳/۰۳
ﻃﺎﻟﺐﻟﻮ ﺭﺳﻤﺎ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺟﺪﺍ ﺷﺪ !ﮔﻠﺮ ﻧﺎﺭﺍﺿﻰ ﺗﺴﻮﻳﻪﺣﺴﺎﺏﻛﺮﺩ . ً ﻭﺣﻴﺪ ﻃﺎﻟﺐﻟﻮ ﻓﺼﻞ ﺧﻮﺑﻰ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻧﮕﺬﺍﺷﺖ. ﺍﻭ ﺩﺭ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﺍﺧﻴﺮ ﺑﻪ ﻳﻚ ﻧﻴﻤﻜﺖﻧﺸﻴﻦ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺷﺪ ﻭ ﺍﻏﻠﺐ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﻧﻈﺎﺭﻩﮔﺮ ﻋﻤﻠﻜﺮﺩﻣﺤﻤﺪﻯﺑﻮﺩ!ﻃﺎﻟﺐ ﻟﻮﻛﻪﺑﺮﺍﺑﺮ ﭘﻴﻜﺎﻥ ﮔﻞ ﺑﺪﻯ ﺭﺍ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻛﺮﺩ؛ ﺑﺎ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩﺍﺕ ﺯﻳﺎﺩﻯ ﺭﻭﺑﻪﺭﻭ ﺷﺪ ﻭ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺩﺭ ﺩﻓﺘﺮ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺣﻀﻮﺭ ﻳﺎﻓﺖ ﻭ ﺗﺴﻮﻳﻪﺣﺴﺎﺑﺶ ﺭﺍ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻛﺮﺩ. ﺍﻭ ﺍﺯ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺑﺎﺯﻳﻜﻦ ﺁﺯﺍﺩ ﺷﺪ ﻭ ﻣﻰﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎ ﻫﺮ ﺗﻴﻤﻰ ﻛﻪ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﺬﺍﻛﺮﻩ ﻛﻨﺪ. ﺍﻳﻦ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩﺑﺎﻥ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﻋﻼﻗﻪﺍﻯ ﺑﻪ ﺗﻤﺪﻳﺪ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﺑﺎ ﺍﻭ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﻳﺎﺩ ﺭﺍﻫﻰ ﺍﺳﺘﻴﻞﺁﺫﻳﻦ ﻣﻰﺷﻮﺩ. |
بهنام جان هیچوقت استقلال و طالب لو رو با قرمز ننویس
وحید امروز تسویه حساب کردن رو تکذیب کرد |
مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: به نظر من استقلال امسال یک مربی ساده و سالم
داشت. من شرایط وی را نمیدانم اما استقلال امسال فصل موفقی را با وی گذراند مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: به نظر من استقلال امسال یک مربی ساده و سالم داشت. من شرایط وی را نمیدانم اما استقلال امسال فصل موفقی را با وی گذراند. "مهدی سیدصالحی" در خصوص فصلی که با استقلال طی کرد، اظهار داشت: امسال ما شاهد یک فصل پر فراز و نشیب برای استقلال بودیم. ما لیگ را خوب شروع کردیم و به نظر مستحق قهرمانی نیز بودیم اما به هر حال قسمت نبود به قهرمانی برسیم. وی افزود: با همه این اوصاف به نظرم خوب نتیجه گرفتیم، هرچند که هنوز هم معتقدم دور دوم بازیهای آسیایی را با بدشانسی از دست دادیم. امسال شاهد تیم کمحاشیهای بودیم که حداقل میتوانست یک جام بدست بیاورد اما این اتفاق نیفتاد. مهاج استقلال در خصوص وضعیت مصدومیتش تصریح کرد: خدا را شکر با زحمات دکتر نوروزی شرایط خوبی دارم. در حال حاضر وزنه میزنم و اینکه گفته میشود رباطم پاره شده درست نیست. عنایت خدا شامل حالم شده و مربی بدنساز گرفتهام و خودم را برای فصل بعد آماده میکنم. سیدصالحی در خصوص وضعیت قراردادش گفت: هنوز یک سال از قرارداد من با استقلال باقی مانده که البته باید با مسئولان استقلال مذاکره کنیم تا توافقات انجام شود. وی در پایان در خصوص استعفای مرفاوی اضافه کرد: به نظر من استقلال امسال یک مربی ساده و سالم داشت. من شرایط وی را نمیدانم اما استقلال امسال فصل موفقی را با وی گذراند. |
پیکر مرحوم كامبيز جمالی تشييع شد
پيكر مرحوم كامبيز جمالی، بازيكن اسبق تيم ملی فوتبال و همچنين كاپيتان سالهای دور استقلال با حضور پيشكسوتان و بزرگان صبح امروز(دوشنبه)تشييع شد پيكر مرحوم كامبيز جمالي، بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال و همچنين كاپيتان سالهاي دور استقلال با حضور پيشكسوتان و بزرگان صبح امروز(دوشنبه) تشييع شد. در اين مراسم عارف قليزاده، بازيكن سابق تيم ملي و استقلال و همبازي مرحوم جمالي، همايون بهزادي، فرامرز ظلي و "اميررضا واعظيآشتياني" مديرعامل باشگاه استقلال نیز حضور داشتند. همچنین در اين مراسم افرادي همچون كردنوري، كشاورز، اكبركارگرجم، حسين فرزامي، گودرز حبيبي، علي جباري، حسن روشن و مهديحاجمحمد به همراه "اميدوار رضايي" عضو هيات مديره استقلال و حاج احمد مالك و علياصغر مانوسيفر در اين مراسم حضور داشتند. بزرگان فوتبال كشورمان همچون "محب" رئيس اسبق فدراسيون فوتبال، حشمت مهاجراني، ناصرنوآموز، بيژن ذوالفقارنسب، جعفركاشاني، حميد جاسميان، حميد استيلي و ديگر ستارگان گذشته فوتبال كشورمان در اين مراسم شركت كردند. |
واعظیآشتیانی: استعفای صمد پذیرفته شد
باشگاه استقلال تهران اعلام کرد که پس از نشست اخیر و بحث و بررسی درباره شرایط کادرفنی آینده این تیم با استعفای عبدالصمد مرفاوی موافقت شده است و مدیر عامل باشگاه نیز از سوی هیات مدیره مامور شده تا برای انتخاب جانشین مرفاوی با گزینههای مورد نظر مذاکره کند. واعظیآشتیانی در اینباره گفت: پس از نشستی که با مرفاوی داشتیم او توجیهات خاص خود را درباره عدم همکاری با استقلال داشت و در نهایت نیز پذیرفتیم که مرفاوی با استقلال قطع همکاری کند و استعفایش پذیرفته شد. وی افزود: بحثهایی اخیر که درباره سرمربی استقلال مطرح شده، کذب محض است و ما هیچ مذاکرهای با مربیان داخلی که طی روزهای اخیر نامشان مطرح شده است، نداشتهایم. همچنین "امیدوار رضایی" در این باره گفت: مدیرعامل برای مذاکره و انتخاب سرمربی راسا اقدام خواهد کرد و نیازی به حضور هیاتمدیره در این موضوع وجود ندارد اگر هم که نیازی به بررسی و تصمیمگیری باشد با نظر نظر و اطلاع مدیرعامل اقدام خواهد شد. آشتیانی هم چنین درباره احتمال تغییر در مدیریت باشگاه استقلال افزود: این موضوع منتفی است. همکاری و ارتباط صمیمی و تنگاتنگی بین اعضای هیات مدیره استقلال وجود دارد و هیاتمدیره نیز از مدیرعامل حمایت میکند. در فصل آینده نیز با همکاری هیاتمدیره و به عنوان مدیرعامل در استقلال حضور خواهم داشت. امیدوار رضایی یکی از اعضای هیات مدیره نیز بحث تغییر در مدیریت باشگاه را منتفی دانست. |
فابیو جان واریو : با اشک به اصفهان رفتم
این مصاحبه فابیو با استقلال جوان بعد از قرارداد داخلی با سپاهانه که با اون اشک ریختم و
حام بدتر و بدتر کرد واعظ خدا لعنتت کنه حتی وقتی داشت آخرین حرفها را برای توافق می زد تردید داشت.فابیو جانواریو کاملا بر خلاف میل درونی اش از استقلال رفت.حرف هیی که در زیر می خوانید آخرین صحبتهای فابیو درباره استقلال است. فابیو چطور شد از استقلال جدا شدی؟ برایم سخت ترین لحظه بود.دو سال در استقلال بهترین لحظات را با هواداران سپری کردم.هرگز لطف آنها را فراموش نمی کنم.من آدم احساسی هستم.هرگز نمی توانم استقلال و هوادارانش را فراموش کنم. پس چرا سر از سپاهان در آوردی؟ تنها چیزی که پس از امضای قرارداد با سپاهان آزارم می دهد یاد هواداران استقلال است.متاسفم که با استقلال به تفاهم نرسیدم ولی باید این را به هواداران بگویم به خاطر پول از تیم شما نرفتم.استقلال به من پیشنهادی داد که نمی توانستم در این تیم بمانم ولی قول می دهم روزی به تیم شما برگردم و شادی هایم را باز با شما تقسیم کنم. مثل اینکه به خاطر پیوستن تو به سپاهان در این شهر کارناوال شادی به راه افتاده؟ فقط می توانم بگویم جالب است.برای من استقلال و هوادارانش چیز دیگری بودند.چگونه می توانم لحظه ای را که به من می گفتند <Fabio I Love You> را فراموش کنم؟ پس جدایی برای تو هم سخت بود؟ من با گریه به اصفهان آمدم.دیروز بدترین روز زندگی من بود.امیدوارم در سپاهان روزهای خوش استقلال هم تکرار شود ولی می دانم این اتفاق نمی افتد.قول می دهم قبل از رفتن به برزیل با شما صحبتی رو در رو داشته باشم. حتما شنیده ای قلعه نوعی در آستانه جدایی از سپاهان است؟ نه مطمئن باشید قلعه نوعی دوباره مربی من می شود. |
آقا رضا باور نكن اين حرفارو، در ضمن كي اينجا موج شادي به راه افتاد كه ما نديديم؟
|
کدوم حرفارو باور نکنم؟
بابا شماها فابیوی مارو نمیشناسید فابیو استقلال رو دوست داشت و یه روزم به خونش برمیگرده خیالت تخت حرفای خودشه ما اینو میبینیم همیشه همیشه تو استادیوم و تمرین باهاش بودیم و میشناسیمش ما مثه تیمای دیگه نیستیم |
اکنون ساعت 02:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |