![]() |
عقل گفت که دشوار تر از مردن چیست.عشق فرمود فراق از همه دشوارتر است.
|
خداحافظ
|
|
When you wipe away my tears Share I Cant Get You out of My head No Matter how i try I Still love You Even when you make me Cry, I want You in my Arms I want you to be Mine But You don't want me Now You says it's Not our Time, Relationships are hard Enough But love makes them even Worse Love Makes it hard to give Up Love is a curse, I Hate the fact I love You And that i cant Get You out of My Mind I hate that every time i think of You My heart flutters and My eyes Cry, I don't understand how you do this to Me How You make Me want to Die How I dream about you Every Night, I 'd rather Cry and mope and Whine Than call You to get things Straight Because somewhere in my Heart I know Its already Too Late .......baby i miss u..:( |
دیشب خاطراتم را با باران اشک هایم شستشو دادم...
و او را از پس روز های سرد کسالت بیرون کشیدم و در مخیله ام با او سخن گفتم. از احساسم ...از آنچه که به قیمتی گزاف از دست دادم.... آنچه که هیچ گاه نخواهد فهمید...و از عشقی که هیچ کس باور نکرد... گفتم و گفتم و گفتم تا خواب مرا ربود... تمام خاطراتم را... اشک هایم را... و باز من ماندم و آوار تلخ تنهایی! ئه ستیره 88/12/25 |
همچنان سفید این دفتر را ورق می زنم...بی حاصل...
در جستجوی نا کجا آباد...همه آنچه از هیچ بدست آوردم به یغما رفت...و من مترسک پوشالی شکسته ای که دیگر پرنده ها هم امیدی به آن ندارند و بدون هیچ واهمه ای به شیرینی گس مزه خرمالو های باغ نوک میزنند... ئه ستیره |
دلتنگم و دیدار تو درمان منست بی رنگ رخت زمانه زندان منست بر هیچ تنی مباد و بر هیچ دلی آنچه از غم هجران تو بر جان منست |
|
عهد بشکستی و من بر سر پیمان بودم
شاکر نعمت و پرورده احسان بودم چه کند بنده که بر جور تحمل نکند بار بر گردن و سر بر خط فرمان بودم خار عشقت نه چنان پای نشاط آبله کرد که سر سبزه و پروای گلستان بودم روز هجرانت بدانستم قدر شب وصل عجب ار قدر نبود آن شب و نادان بودم گر به عقبی درم از حاصل دنیا پرسند گویم آن روز که در صحبت جانان بودم که پسندد که فراموش کنی عهد قدیم به وصالت که نه مستوجب هجران بودم خرم آن روز که بازآیی و سعدی گوید آمدی وه که چه مشتاق و پریشان بودم سعدی |
عاشقانه ها
عاشقم ، عاشق ستاره صبح عاشق ابرهای سرگردان عاشق روز های بارانی عاشق هر چه نام توست بر آن ...) |
اکنون ساعت 02:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |