![]() |
اينگونه زندگي كن:
شاد اما دلسوز ساده اما زيبا مصمم اما بي خيال مهربان اما جدي سبز اما بي ريا عاشق اما عاقل |
حرفي از سفر نزن .
|
هنوز در سفرم
خيال ميكنم در آبهاي جهان قايقي است و من مسافر قايق هزارها سال است سرود زنده دريانوردهاي كهن را به گوش روزنههاي فصول ميخوانم و پيش ميرانم كجا نشان قدم ناتمام خواهد ماند و بند كفش به انگشتهاي نرم فراغت گشوده خواهد شد؟ |
بوی خوش تو هر که ز باد صبا شنيد
از يار آشنا سخن آشنا شنيد |
يك نفس بيشتر فاصله مون نيست ...
|
زندگي گرمي دلهاي بهم پيوسته است
تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است |
اگر نهايت دوست داشتن در قطره اشك روي شيشه است دريا را به تو تقديم مي كنم .
|
در طلب مال دنیا خودت رو به زحمت ننداز و در حد نیاز قانع باش
|
کمی بی حوصله هستم
|
من كوه ترين بودم،تقدير تو آبم كرد.
|
بدون تحمل رنج و زحمت هیچ کاری به نتیجه نمیرسه
|
|
اشکتو نبینم هرگز
|
نوشتم : |
تو بهترینی ، به خودم می بالم با چنین انتخابی
|
كو طبيبي تا شكافد قلب خونين مرا
|
خدا کند که مرا از ته دل بخشیده باشد ........
|
ديدی غزلی سرود؟
عاشق شده بود. انگار خودش نبود عاشق شده بود. افتاد.شکست . زير باران پوسيد آدم که نکشته بود . عاشق شده بود |
دلم در حسرت ديدار تو پژمرد |
من به دنبال کسی ميگردم که غمش را با من تقسيم کند من دلم را با او و پس از آن هر دو با هم به تماشای بهار برويم. |
ای دیر به دست آمده افسوس برفتی
|
به آنچه داری قناعت کن
|
هنگامي كه دري از خوشبختي به روي ما بسته ميشود ، دري ديگر باز مي شود ولي ما اغلب چنان به دربسته چشم مي دوزيم كه درهاي باز را نمي بينيم |
لب چوی نشین گذر عمر ببین
|
عشوه ای از لب شیرین تو دل خواست به جان
به شکر خنده لبت گفت مزادی طلبیم |
فراموش مکن تا باران نباشد رنگين کمان نيست تا تلخي نباشد شيريني نيست و گاهي همين دشواري هاست که از ما انساني نيرومند تر و شايسته تر مي سازد خواهي ديد ، آ ري خورشيد بار ديگر درخشيدن آغاز مي کند |
تا بود نسخه عطری دل سود از ده را
از خط غالیه سای تو سوادی طلبیم |
هرگز نديدم بر لبی لبخند زيباى تورا" "هرگز نمى گيرد كسى در قلب من جاى تورا" |
چون لاله مبین و قدح در میان کار
این داغ بین که بر دل خونین نهاده ایم |
آنکه با زندگی می سازد ، می بازد ، با زندگی نساز ، زندگی را بساز |
بابای نازنینم امشب دلم آتیش گرفته کاش بودی..._:2:
|
کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را می شود از حافظه ی آب گرفت؟!.. |
این قرار داد تا ابد میان ما برقرار باد چشمهای من به جای دست های تو! من به دست تو آب می دهم تو به چشم من آبرو بده! من به چشم های بی قرار تو قول می دهم ریشه های ما به آب شاخه های ما به آفتاب می رسد ما دوباره سبز می شویم! |
ذهن ما باغچه است
گل نکاری ، گل من ! علف هرز در آن می روید زحمت کاشتن یک گل سرخ کمتر از زحمت برداشتن هرزگی آن علف است ... |
بنده همان به که ز تقصیر خویش
عذر به درگاه خدا آورد ور نه سزاوار خداوندیش کس نتواند که بجای آورد |
لابرویر : در این دنیا از دو راه می توان موفق شد ؛ یا از هوش خود و یا از نادانی دیگران
|
ربنا اغفرلنا ذنوبنا
|
ای خدای بزرگ كمكم كن تا وقتی میخواهم درباره راه رفتن كسی قضاوت كنم ، كمی با كفشهای او راه بروم ( دكتر شریعتی )
|
زندگی در سایه مهر و محبت لذت بخش و دلپذیر است تا میتونی محبت کن و عشق بورز
|
قبل از اینکه در اشک غرقه شوم از عشق چیزی بگو
تقدیم به عزیزترین کسم شریک زندگیم(ابراهیم):53::53::53::53: |
اکنون ساعت 02:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |