![]() |
من هم تولدت رو تبریک میگم و بهترینها رو برات ارزو دارم
|
حاج امیر عزیز که مدت زیادیه ندیدمت تولدت مبارک امیدوارم همیشه موفق و موید باشی.
آقا زکریای مهربون ببخشید دیر رسیدم ولی تولدت مبارک ایشالا 100 ساله دیگه همین موقعه بهت تبریک بگیم. :53: :53: :53: :53: :53: :53: |
تولد همگی کاربران محترمی که نتونستم به موقع خدمتشون عرض تبریک داشته باشم رو تبریک میگم
|
حاج امیر تولدت مبارک:53: ایشاله120 سال عمر کنی و هرچی از خدا میخوای بهت بده |
حاج امیر منم تبریک میگم روز میلادت رو خوش باشی وفعال باشی
|
جناب امیر رضا
تبریک عرض میکنم انشالله خوشبخت و سالم و کامیاب باشید |
تولد همه ی دوستان به خصوص حاج امیر عزیز مبارک باشه همیشه ی همیشه موفق و سلامت باشی {پپوله}_چپله{پپوله} |
از همه تشکر میکنم که به یادم بودید
امیدوارم این پستم مثل اون پستم که چند وقت پیش تو یه تاپیک بعد از مدتها زدم پاک نشه |
نقل قول:
اي بچه بد. هديه رو وانكرده پس فرستادي؟! ببينم نكنه بنز 280 ميليوني علي دايي هنوز پلاك كشور سازنده ش روشه؟!{قاط}پلاك چه ربطي به اصالت داره آخه:mad: حاج امير تولدت مبارك. ديگه كادو نمي دم!_:2: |
نقل قول:
سلام شادی خانم:53::53::) این چینی ها تو همه چی دست بردند خب بخاطر ی بی نماز که مسجد رو خراب نمیکنند. من شیطونی کردم بقیه چه گناهی دارند.;):d:d اینم چند کادو به حاج امیر |
اکنون ساعت 08:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |