![]() |
ای بابا...منالیل کرمانشاه کجایید؟؟؟؟
واقعا ناامید شدم از دسستان...هرروز میام میبینم کسی نیست.. کورش از یونس خبر نداری ؟؟رفیق شفیقت بود یه وقتی.. فرانک جان امیدوارم ناراحتی هاتون رفع شده باشه..جواب اس ام اس رو هم نمیدی... |
همشهری سلام
دوستان عزیز من نیما 28سالمه همشهری شما( ولی تازه واردلطفا منو تحویل بگیرید)میمان خوش هاتی{جشن پتو}
|
کرماشا شهر شیرینم{داش مشتی}
|
سلام آقا نیما خوش آمدید...از طرف همه
|
دوستان ازاین هوای پاک نفس عمیق بکشیدبرای خفگی خیلی خوبه
دوستان ازاین هوای پاک نفس عمیق بکشیدبرای خفگی خیلی خوبه با منم دوست بشید |
سلام باران خانوم والا منم هی میام کسی نیست معلوم نیست که کجان یونسم مثل اینکه تو شهر دیده شده حالا کی میاد تو سایت معلوم نیست ولی ما هستیم مثل شیر اینجاییم شما بیاین بازم
سلام نیما جون جان خوب هستین خیلی خوش آمدین تحویل تحویل تحویللللللللللل بیا اینم تحویلت گرفتیم بازم بیا ای دور برا خوش میگذره |
سلام به همه همشریای گلم سلام به نیما جان تازه وارد :53:
راستی یه سوال.... تو این بخش چرا پسرا کم میان؟! _:2: |
مجموعه شعر (سانه ناو ) کار تازه ایست که سال گذشته مجوز گرفت این کتاب دوزبانه (کردی به فارسی ) و ترجمه شده :
ئهوانهيل له تماشاێ كام ئاوهو هاتن؟ ئهوانه گ تهنيا ناوێان زانستيم چهوهيلْ م دی بێ نزهو بؤنه و خاس نيهنووڕن ئهوانهيليش نه پير بوون نه مرن ئيمه نه باێه سهر بناتايمه سهرێان يهكێگێان وهت: نهتوواسم لهێوا وه پێ بكهم ئهوهڵ خاس نووڕستمه چهوهيلێهو جفتێ كهمووتهر له ناوێان باڵهو گردن و چين بێ ههؤلا[1] دْ گوْله تهقانمه لێان ئێكهش چايیگ ئهڕاێ خوهم رشانم و سيكارێ له بانێ كيشام و چيم ئهڕاێ تماشاێ ئاوهيلێ گ تازه رشياؤنه ناو سيروان ترجمه: ديگران از تماشای كدام آب بر میگشتند آنها كه تنها نامشان را میدانستيم چشمهای من ديگر كم سو شدهاند و خوب نمیبينند آنها نه پير میشوند نه میميرند ما نبايد سر به سرشان میگذاشتيم يكی از آنها گفت : نمیخواستم اين اتفاق بيفتد ابتدا خوب به چشمهايش نگاه كردم يك جفت كبوتر در آنها پرواز كردند و رفتند بي اختيار دوگلوله به سمتشان شليك كردم بعد چايی برای خودم ريختم و پشت بندش سيگاری گيراندم و به تماشای آبهايی رفتم كه تازه به سيروان سرازير شده بودند [1]- بی اختیار، بدون تامل. |
|
|
اکنون ساعت 11:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |