![]() |
میگم بجای اینکه بیان کل کل کنید که اونهم خوبه ها:d یه تاپیک مشترک بزنید و یک جمله به فارسی بنویسید بعد به مازندرانی کردی و... ترجمه کنید هم همه ی چیز یاد میگیرند هم اشاعه زبانتان است هم خیلی جالبتره |
نه آقا مهدی. اشتب برداشت کردی.
منظورم کل کل نبود. اصلا به نظر من این روش جنبه خوشی نداره. هدف آشنایی با گویشهاست. دوئل که شوخی هست. گفتم. اینبار جمله به زبان ما یا کردی فرقی نمیکنه. دفعه دیگه مثلا یه عکس از یه جای استان ما با توضیح یا استان اونا و... حالا آقا یونس میگه من حال ندارم اما یکی مثل خودت یا آناهیتا که یه بار مازندرانی پست داد یا رزیتا که به زبون خودموشون نوشت. یا خود من که گاهی اینجا سر میزنم. و دوست دارم کردی یاد بگیرم. یا با اماکن یا فرهنگشون آشنا بشم. منم که اهل سفر ماشاا... خدا رو چه دیدی شاید یهو پاشدم رفتم کرمانشاه رو سر کوروش خراب شدم. آدرس خونشم که میدونم. همون در سبزه... |
حاج مجتب
اینی که گفتی خیلی خوبه بس بهتره اول از مراکز استانها شروع بشه اول بچه های ساری و کرمانشاه عکس از شهرهاشون بذارند و توضیح مختصر فارسی بعد به زبان مختلف ترجمه اش گذاشته بشه خیلی هم عالی میشه تا اونجا که یادمه خونه کوروش در سبز نسیت در آبی بود مگه اینکه رنگ کرده باشه ما نتونیم رو سرش خراب بشیم:d |
نقل قول:
کوروش بنده خدا هم که گور نداره شما دنبال کفنشین؟ :24: |
سلام چه خوره اینجا؟:d
اسم کوروش آمد ، جریان این جغدای آواتارش چیزه با هم قهر کردن:65: |
هیییییییییییییییییییی سلام !!!
|
علیک سلاااااااااااااااااام !!!
خووووووووووووووووووووبی؟ ارا چه ایجا خلوته؟ |
هیییییییییییییی هی اینه بگو دلمان پوسیییییییییییید کره{قیژه}
|
آی گفتمی. بخدا دلم پوسیده.
چه خه وه ر عه سه ل خانوم؟ شما خوبی؟ هی خدا رو شک رکه شما ایجایی و ما میتانیم دو کلام حرف بزنیم. ای خدا. کسی هم خانه نیه. |
بؤ چی هیچ که س نئ له گرا؟
ئه مه چ کلوپئ که ئیتر، هیچ که سی نئ تیا؟ هانه کوئ برا؟ خؤم ته نیا چی بکه م له م فروما؟ |
اکنون ساعت 07:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |