پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

باران.ف 08-21-2010 12:05 AM

سلام...
شايد چون بحث خاصي نيست كسي چيزي نمي نويسه..
اكثرا بچه ها ميان تشكر ميكنن و خداحافظ....حالا چه بكنيم....زكريا گيان چش ماچي؟ توي اورامانيني؟

آناهیتا الهه آبها 08-21-2010 01:54 PM

سلام بر همشهری های عزیز چونین؟خاسین؟
به علی میگم از دست ای گرما سر بذارم بیابان اونجا دیه خیالم راحته
قضیه دوئل چیزه ؟از الان بگم هستم تا آخرش سه تا هم اتاقی داشتم هر سه تاشان شمالی خدا و ریوار کس ناره تا حدودی شمالی بلدم شروع کنید هیچ غمتان نباشه
باران خانوم کاملا درست میگن واقعا افتادیم تو روزمرگی هیچ بحثی نداریم یکی یه چیزی بگه خو
راستی ما یه مدیری داشتیم اسمش هیوا بود چجو دیه هی اینجا نماید داش مهدی هی او تهران وایمیسادی بیشتر یه سری بشمان می زدی از داش مهدی بدتر کوروشه حالا اگه ما نبودیم بین چه می کرد هی می گفت ای بری چه نماین کجایین خبری ازتان نیست حالا خودش نیست کسی نباید چیزی بگه

Younes 08-21-2010 02:26 PM

در مورد آقا مهدی(هیوا) دیروز که با کوروش بودم می گفت هرچی زنگ میزنه بهش جواب نمیده.
میگم بچه ها ماه رمضان حال و هواش عوض نشده؟ یه طوریه. دیه مثه قدیما نیست. نمی دانم چه شده. شما هم حستان ای طوری نیس؟

زکریا فتاحی 08-21-2010 08:09 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط باران.ف (پست 178069)
سلام...
شايد چون بحث خاصي نيست كسي چيزي نمي نويسه..
اكثرا بچه ها ميان تشكر ميكنن و خداحافظ....حالا چه بكنيم....زكريا گيان چش ماچي؟ توي اورامانيني؟

سلام باران خانم. پیسه دیارا هه ورامیه نی؟ ئه رئ؟ چنی تا ئیسه چئ وئ وه و نه واته ن؟
وئمانم، ئیسه هه ر هه ورامی قسه که رمئ، کسئ حالیش نمه وو.
منالو کوگه نی باران خانم؟

nimajon 08-23-2010 10:03 AM

سلام دوستان.اگه بی ادبی نباشه{B Adabi} میخوام یه موضوع را برای بحث بذارم:نظر شما در مورد جوانان فشن وبیکار ی که با تیپهای غیر عادی در سطح شهر میبینیم چیه؟

آناهیتا الهه آبها 08-23-2010 06:32 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط nimajon (پست 178883)
سلام دوستان.اگه بی ادبی نباشه{b adabi} میخوام یه موضوع را برای بحث بذارم:نظر شما در مورد جوانان فشن وبیکار ی که با تیپهای غیر عادی در سطح شهر میبینیم چیه؟

سلام آقا نیما چند وقتی نبودین نگران شدیم
خوب کردین یه بحثی راه انداختین راستش به نظر من این یه مشکلیه که کسی بلد نیست حلش کنه فقط بلدن صورت مسئله رو پاک کنن نه اینکه مساله رو حل کنن
ما جوانا اگه کسی به زور بخواد کاری رو انجام ندیم بدتر انجامش میدیم به نظر من هرکسی باید خودش بفهمه که کاری انجام میده یا چیزی که میپوشه شایسته اش نیست در یه کلام هرکس خودش باید به آدمیت برسه نه که بزور بخوان آدمش کنن

Younes 08-23-2010 06:54 PM

منظور شما اینه که هم فشن هستن هم بی کار و هم تیپ ناجور می زنن؟ خب اگه فشنن که تیپشون نباید نا جور باشه.
در کل نظر من اینه که به کسی ربطی نداره( خدای نکرده قصد توهین ندارم ها) یعنی به نظر من تیپ و قیافه جزو حقوق خیلی کوچیک هر شهروندیه و کسی حق نداره تو این مورد کوچک ترین دخالتی کنه.
ولی خب اگه یکی از این ها بیاد پیش من و بگه که یا نصیحتم کن یا می کشمت، بهش می گم ای کاش هر از چند گاهی به زندیگیت نگاهی بندازی و اگه دیدی راه مناسبی رو انتخاب نکردی یه مقداری تجدید نظر کنی.

باران.ف 08-24-2010 11:46 PM

سلام...
يكي يكي جواب بديم ديه..اول زكريا گيان مامانم اوراميه...اما من آماتور اماتورم...فقط مي فهمم..حالا هرجي دلت ميخواد بنويس منم سعي ميكنم درست جواب بدم...
نيما جان روله چكارشان داري؟چه مخواي ازشان؟جوانن ديه...بعدا بشيمان ميشن...ولي خود به خدا اي شلواراي فاق كوتاه بسرا ديگه خيلي زشته...ادم خجالت ميكشه..تازه ...ديه بي ادبي ميشه نمي نويسم..

Younes 08-25-2010 01:41 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط باران.ف (پست 179650)
سلام...
يكي يكي جواب بديم ديه..اول زكريا گيان مامانم اوراميه...اما من آماتور اماتورم...فقط مي فهمم..حالا هرجي دلت ميخواد بنويس منم سعي ميكنم درست جواب بدم...
نيما جان روله چكارشان داري؟چه مخواي ازشان؟جوانن ديه...بعدا بشيمان ميشن...ولي خود به خدا اي شلواراي فاق كوتاه بسرا ديگه خيلي زشته...ادم خجالت ميكشه..تازه ...ديه بي ادبي ميشه نمي نويسم..

آی گفتی باران جان. حالا نمی دانم زشت هست یا نه ولی پوشیدنشان خیلی سخته. پدر آدم در میاد. آخرین باری که رفتم شلوار لی بگیرم هرچی گشتم همش فاق کوتاه بود. منم مجبور شدم بخرم ولی توبه کردم. هی نمیشه تی شرت بپوشی روشان. یا نافت می یوفته برین یا...

مهدی 08-25-2010 07:35 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Younes (پست 179811)
آی گفتی باران جان. حالا نمی دانم زشت هست یا نه ولی پوشیدنشان خیلی سخته. پدر آدم در میاد. آخرین باری که رفتم شلوار لی بگیرم هرچی گشتم همش فاق کوتاه بود. منم مجبور شدم بخرم ولی توبه کردم. هی نمیشه تی شرت بپوشی روشان. یا نافت می یوفته برین یا...

سلام یونس گیان
خیلی باحال نوشتی - قیافه ات تو شلوار لی خیلی باحال میشه.:d:d
با نظرت موافقم چند روز پیش یکی رو دیدم موندم این موهاشو چجور سیخ میمونه;) بعد هر طرف رو به ی سمتی میدند و دوتا خط هم هست میزنن کنار گوش آخه چطور روشون میشه بیان بیرون بعد لباساشون رو که کامل توصیف کردی واقعا افتض{قاط}

اکنون ساعت 02:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.