![]() |
یه روز تو از راه اومدی،گفتی که عاشقم شدی گفتی دیگه کار نداری،وقف دقایقم شدی ما که نگفتیم عاشقیم،موندیم سر قول و قرار تو با اونهمه ادعا،طوفان قایقم شدی |
خواستم خودمو گول بزنم ؛ همه ي خاطراتم رو انداختم يه گوشه اي و گفتم : فراموش يه چيزي ته قلبم خنديد و گفت : يادمه :53::53::53: |
تا اونجائي كه من ميدونم رو شيشه بخار گرفته هر چي بنويسي زود اب ميشه پس بهتره چيزي بنويسيد كه دوست نداريد تا زود پاك بشه
من مينويسم نااميدي دوست ندارمممممممممممممممممممممممم |
فردا هم روزي است اميدوار باش ...... |
با تمام وجودم دوستتتتتتتتتتتتتتتتتت دارم
|
يعني دوست دارن رو دوست نداري كه مينويسي تا پاك بشه بچه جون
تازشم سلامت كو مگه نميدوني اينجا هر كي مياد بايد اول به تاري پلنگه سلام كنه |
نقل قول:
چرا دوست داشتن رو دوست دارم اما من هر جا میرسم یه دوست داشتن مینویسم دلیل نمیشه که حتما روی پوست آهو حکش کنی. شما هم هر جا دوست داری بنویس. اصلا اینجا هر کی دلش میخواد نطرشو تحمیل میکنه نه اینکه ازش ایراد بگیرن. موفق باشی.:);) |
نا امیدی از هر چیزی بدتره
|
نقل قول:
بعد هم اينجا هيچ كس نظرشو تحميل نميكنه فقط نظر شونو ميدن مثه من بعد هم دوست داشتن چيز خوب و با معنائيه شايد بايد حتما روي پوست اهو حكش كنن نظر منم اينه قهر قهرو:p |
اشك.......
|
اکنون ساعت 01:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |