![]() |
|
|
از مزایای گوگل پلاس: عرب ها جونشون در میاد تا بتونن تلفظش کنند... غـــوغـــل بـــــلاس! http://www.kocholo.org/forum/images/smilies/4.gif + + + + آیا میدانستید بعد از این که نهنگ حضرت یونس را بلعید چه شد؟ . . . . . . . . سازمانی تشکیل شد به نام/ یونس کو / :))))))) + + + + رفتم صندلی بخرم واسه کامپیوتر، یارو گفت: راحت باشه؟ میگم پــــ نه پــــ خار داشته باشه…http://www.kocholo.org/forum/images/smilies/4.gif + + + + دختر همسایمون اسمش “طلا”ست... توی “نقره” فروشی کار میکنه... تازگیارفته برنزه کرده...! فکرکنم اخر با مِسی ازدواج کنه... :))) |
خیر مقدم خدمت شراره خانوم امضا شما واسه من یکی خیلی زیباست! خیلی...
------------------------------------------------------------------ یارو صبح تا شب تو خیابون مخ میزنه،شب تا صبح تو فیس بوک بعد میگه دنبال نیمه گم شده ام میگردم آخه یکی نیست بگه لامصب پازل هزار تیکه هم بود الان تموم شده بود ------------------------------------------------------------------ اگه یکی از این نامزدهای انتخابات شعارش این باشه:زندگی بهتر با اینترنت پرسرعت و *****شکن های خودکار و وقوی،حتما به ریاست می رسید ------------------------------------------------------------------ عکدمی چیست؟ لهجه خانوم گوگوش هنگام گفتن آکادمی! ------------------------------------------------------------------ تو مترو نشسته بودم،دخترداییم اس داد بیا خونه خاله ،فرمانیه! شام دعوتیم حواسم به اطراف پرت شد یهو دیدم یکی زد رو شونه ام گفت داداش مگه نمیخوای بری فرمانیه؟اینجا ایستگاه قیطریه است،پیاده شو هیچی دیگه،تشکر کردم و پیاده شدم! ------------------------------------------------------------------ اگه وسط امتحان می شد رفت دستشویی،اونوقت جواب همه سوالا یادمون میومد! اینقدر این مکان ذهن باز کنه لامصب! ------------------------------------------------------------------ انشالله روزی برسه یاد بگیریم در نمایشگاه کتاب،کتاب هم بخریم،ساندویچ و بستنی همه جا هست! ------------------------------------------------------------------ غضنفر خودشو تو آیینه میبینه میگه: این چقدر آشناست! حیف نون میگه بده ببینم: بعد حیف نون خودشو تو آیینه میبینه محکم میزنه پس کله غضنفر میگه اینکه منم دیونه! ------------------------------------------------------------------ الان با یه دختر تو فیسبوک داشتم با وبک حرف میزدم،اسمش فوفولی فوفو بود هیچی دیگه یه برف پاک کن برای صفحه مانیتورم جهت پاک کردن توف ها راه انداخته بودم! خوب بود با علی دایی قرار نداشت! ------------------------------------------------------------------ تو اصفهان کاندیداها برای صرفه جویی پوستر چاپ نکردن،هر روز از یه درخت آویزون میشن! ------------------------------------------------------------------ به مامانم میگم میخوام برم بیمارستان ملاقات زنعمو! میگه: تریپ فامیل و دوستی بر ندار،پرستار خوشگله امروز شیفتش نیست!!!!!!!!!!! یه همچین مامانی دارم من! ------------------------------------------------------------------ از بس رفتم داروخانه و به جای بقیه پولم چسب زخم بهم دادن،الان میتونم یه ارتش زخمی رو پانسمان کنم! ------------------------------------------------------------------ جالبه! روز کودک دقیقا 9ماه بعد از ولنتاینه! قضیه یه کم مشکوک نیست؟ ------------------------------------------------------------------ دختره به بابا نوئل نامه مینویسه: سلام بابانئول،یه داداش برام بفرست بابانوئل:مامانتو بفرست! ------------------------------------------------------------------ بیااااااااااا با من تو بدتر شووووووووووو بیااااااااااا با تریلی از روم رد شوووووووو رد شوووووووووووووو ------------------------------------------------------------------ خوش باشید فعلا.... |
با کشف بچه ی غضنفر در کره مریخ ، علت پرتاب شهاب سنگ ها به زمین مشخص شد ! |
|
یارو 95 سال عمر کرده بعد که میمیره مینویسن : به دیدار حق شتافت !!! |
رفتیم دندون پزشکی پلاک بزارم دکتره میگه |
خــــــدایـا بهتر بنود از همون سیستم تخم طالبی و خربزه برای هـنـدونه هم |
غضنفر تو جشن عروسی محکم زد به بغلیش و گفت : "حاجی اون پسره
که داره وسط میرقصه خیلی بی ریخته" یارو گفت: "اونیکه تو میگی پسر نیست دختر منه !" غضنفر هم نخواست کم بیاره گفت : "ببخشید من نمیدونستم که پدرش هستی !!!" یارو میگه: "مرتیکه من پدرش نیستم ،مادر شم :))))" |
اکنون ساعت 08:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |