![]() |
منم به خانواده ی اون مرحوم باز تسلیت میگم وامیدوارم روحش شاد باشه
|
_:2:روح این عزیز از دست رفته قرین ارامش ابدی
اللهم صل الله محمد والله محمد |
روحش هميشه شاد و يادش گرامي باد . كوروش يكي از بهترين دوستانم بود . اما حيف كه قدرش را ندانستم .
|
روحش قرین رحمت الهی باد
با اینکه نمی شناختمش اما ا ز وقتی اومدم این سایت و هر بار به این تاپیک سر میزنم احساس میکنم سالهاس میشناسمش |
روحش شاد من که نمیشناختمش اما فکر کنم خیلی مرد خوبی بوده است خدا رحمتش کند |
یک شب پناه بی کسی ام نیست گشت و رفت
از امتداد خاطره هایم گذشت و رفت حتی کمی به پشت سرش خیره هم نشد تنها مرا به دست خدا داد و رفت و رفت |
سلام رضای مهربون
میدونم که روح بزرگت شاهد تموم اتفاقات بوده و هست اما خواستم بگم تا دلم باز شه رفتم یه جایی که تو هم دوست داشتی نمیدونم رفته بودی یا نه! اما برات همه جا نماز خوندم و دعا کردم همیشه به یادتم تو هم فراموشم نکن |
ماه مهر اومده
اما ...... من که تصویری ندارم در نگاه هیچ کس خوب شد هرگز نبودم تکیه گاه هیچ کس کاش فنجانی نسازد کوزه گر از خاک من تا نیافتد در دلم فال سیاه هیچ کس بهترین تقدیر گل ها چیدن و پژمردنست سعی کن هرگز نباشی دلبخواه هیچ کس جزو قشنگترین اس هایی بود که برام فرستادن تا حالا . ممنون شکوفه جون... تولد دو تا رضای عزیز من این ماهه کلانتر مهربونم 16 مهر 42 سالگیت مبارک عزیزم بابای نازنینم 17 مهر 67 سالگیت مبارک تاج سرم چه قدر سخته نیستن اما بازم از صمیم قلب تولدشون رو تبریک میگم حواس ندارم شاید یادم بره اون روز خداحافظ گلم باید از این تکرار برگردم.... |
تولدت مبارک عزیزم:53:
|
یاران چه غریبانه
رفتند از این خانه.... به یادت هستم همیشه پاییزه کوروش... |
اکنون ساعت 12:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |