![]() |
یه انتقاد دیگه:
تا دیروز میشد پست های سپاسگزاری شده ی یه نفر رو دید. ولی الان نمیشه.چرا؟ خیلی خوب بود. |
نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه اینترنتم قطع هست والان با ایرانسل انلاین شده ام . این تبلیغات موقتیه بعد از اینکه تصمیم گرفتیم که بمونه یا نمونه اگر ممکن باشه دورش هم حاشیه خواهیم گذاشت . در مورد سپاس ها اون هم به طور موقت حذف شده چون اشکال کوچکی در ان مشاهده شد . بعد از وصل شدن مجدد اینترنتم سعی میکنم مشکلش رو پیدا و حل کنم و دوباره فعالش کنم . |
!
نقل قول:
اولا مچکرم دوما سنبل عزیز ... من نمی دونم بچه های این فروم بهترن یا نه ! ولی مطمئنم که راحت می تونم با هر ادمی ارتباط برقرار کنم اما انگار با دقت حرفای منو نخوندی ... نمیدونم چرا حرفم دچار برداشت اشتباه میشه ! لابد من بلد نیستم خوب حرف بزنم ! اینجا تنها فرومی نیست که اهل قانونه ! و من هرگز نگفتم ازادی بیش از حد ! اتفاقا دوبار تاکید کردم که نه افراط و نه تفریط ! اتفاقا قانونمد بودن به نظر من اصلا دلیل بی روح بودن این فروم نیست ! مگه من گفتم اینجا هرج و مرج شه ؟؟؟؟؟؟؟ چرا حرف منو به هرج و مرج تعمیم میدین ؟و ذهنیت نادرست ایجاد می کنین ؟ اینجا اصلا بخاطر قانومند بودن برام عجیب نیس چرا که اینجور فرومای پایبندم دیدم (هرچند کم ولی دیدم) انگار با لایه قانون مند بودن دارین ضعف بی روحی فروم رو می پوشونی مشکل اینجا بحث و تبادل دیگاهه که تو این مدت که عضوم یا خیلی کم دیدم یا اصلا ندیدم ! نقل قول:
نسبت به شعرای من (که هرگز خودمو شاعر نمیدونم) لطف دارید ولی سنبل عزیز ادبیات شما هرچند محترمانه بود ولی شدیدا به من برخورد . این تاپیک تا 11 صفه بالا اومده . اونم از دو سال پیش (2009) این خیلی بده که تا من شروع کردم به گذاشتن شعرام ، بیاید و این حرفو بزنین : نقل قول:
مطمئنم اگه خودتونم بودین بهتون بر می خورد که تا دو سال هرکی به هرکی باشه و هیشکی نگه جناب یا بانویی که شعرتو اینجا میذاری یه رزومه از خودت بده ببینیم سند داره حرفات یا نه ؛ ولی تا 4 تا از شعراتو گذاشتی ؛ یه مدیر بیاد بهت این حرفو بزنه ببخشید که صریح میگم اخه از بچگی عادتم بود اگه حرفمو نزنم ؛ خفه میشم ! فک میکنم این موضوع جای بحث ؛ زیاد داره. به هرحال سنبل عزیز مچکرم :53: .. و : http://p30city.net/showthread.php?p=...d=1#post214768 |
لیلی جان متاسفم دوست عزیز ولی با حرفات موافق نیستم وقتی شما شاعری پس عزیزم با افتخار به ما خودت رو بشناسان نگرانی نداره دختر خوب تازه یه حسن داره بیشتر دوست داریم و بیشتر کار در فروم میریزیم سرت ... شاید بخش ادبیات رو دادیم دستت اب و جارو کنی چون ساقی دیگه پیر و از کار افتاده شده ... عاقلانه فکر کن و ناراحت نشو .... |
نقل قول:
نه ساقی جان درد من معرفی کردن یا نکردن خودم نیست حرف من چیز دیگه ای بوده ... بحث ناراحت شدن یا نشدن من نیست ! |
میدونم عزیزم متوجه شدم ;) ما از همه میپرسیم یعنی اول حسابی میشناسیمش بعد کلی باهاش دوست میشیم :53: منم این مراتب رو گذروندم اوه کلی بیشتر از شما ولی الان اینقدر عزیزم :d:) تازه بیحالم نیستیم کلی باحالیم :cool: بچه کار مشق دانشگاه گاز قابلمه :21: مهمتر از همه اینترنت و پی سی سیتی :53: افرین شعرات عالی بودن عاشقونه هاشو خصوصی فقط واسه من بفرست :) |
الا یا ایها الساقی
بچه .. کار ... مشق ... دانشگاه ... قابلمه ... ای بابا ... همه ی اینا بهونه س مام این دوره هارو گذروندیما ؟ فک نکنید مجردیم علافیم! چطور بچه ها میان یه تاپیک یا مطلب (که تو 100 تا سایت دیگه هستو) میذارن اما وارد یه بحث نمیشن..؟ تازه شماها که تحویلم نمیگیرین ادمو ! 300 تا(منظورم همون 80 تاس ;)) پست زدم هیشکی نگف این دختره ایننجا یه حرف زد ! معرفی هم کردم خودمو جز "من و تو" هیشکی خوشامد نگف نگفتین دختر مردم میره معتاد میشه ؟ واسه ایناس میگم اینجا سرده ... اتفاقا بچه ها هر روز هستن ولی ..... ____________ درمورد عاشقونه ها ... می ترسم بفرسم عاشقم شی :d |
کیه؟ کیه؟!!:d |
اِ ...........
چه عجب ..... یکی پیدا ش حرف بزنه ! ببینیم و تماشا کنیم خاله رزی ;) مثلا راجب شاملو و موج جدیدی که راه انداخته .این که گفته بود دوره ی غزل دیگه تموم شده ! (غزل ؛ شعر زمان ما نیست ! این حکم اول ماست و حکم اخر نیز. ) نه این که تخصصیه ! راجب یه موضوع اجتماعی ... مثلا حجاب .... ازدواج ... |
موضوع حجاب و ازدواج برا شروع خوبه، میشه گفت ما قابلمه به دستا و بچه به دوشها تجربه ای داریم که به راحتی به دستش نیاوردیم، اتفاقا میتونید از تجربیات ما متاهلین استفاده کنید |
اکنون ساعت 08:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |