![]() |
کلی خودم این اخری شبی دلم میخواد این بد مصو را ...
خرچه خرچشه زیر دنانام احساس مکنم. گوجه سبز که گفته میشه هر چند اطراف ما خیلی کمتر میگن و بیشتر میگن الوچه ( الوچه سیری چنده حاجی؟) (فرانک تا حالا ندیدی ای چرخی ها (فروشنده دوره گردها) بگن خانم بور الوی سرابه مفته و خوشمزه ) ) به هر حال بدانین و اگاه باشین و دچار خسران نشوید اگر کسی گفت الوچه ی خوشمزه دارم میخوای یا نه نگی نمیخوام یعنی همینا ... خیلی جاها ی دیگه هم میگن احتمالا به پستتون نخورده . مثلا در تاپیک پرمحتوای : http://www.iran-eng.com/showthread.p...3%D8%A8%D8%B2? http://www.panoramio.com/photo/34242962 |
سلام به دوستان
اول این که ما به هندوانه میگیم شامین نه شامی دوم اینکه اقا محسن کلمه بانگلان و سنگلان هردو اشتباه ودرستش بارگلان حالا معنی بارگلان یه سنگ گرد تقریبا بزرگه که اون قدیمه همه پشت بوم ها داشتن که رنگش سفید مایل به کرمیه و همیشه بالای پشت بام ها بوده وبرای ثابت نگه داشتنش یه سنگ کوچکتری جلوی سنگ میزاشتن ومورد استفادشم چون اون موقعه ها ایزوگام نداشتن کاه وگل و با هم قاطی میکردن و به جای ایزوگام پشت بام ایزوگام میردن و از این سنگ برای یک دست کردنش استفاده میکردن طریقه استفادشم اینطوری بوده که یه نفر پشت سنگ وایساده و اونو با پاش هل میداده نه هل خیلی محکم اروم به صورت قدم قدم اقا محسن معنی نا متعادلم میشه سنگلا |
چیزی که دوست عزیزمون من و تو نوشت رو ما بهش میگیم
بان تلینگ یعنی انچه که بان (بالا پشت بام) را میتلاند (میفشارد ) از بچگی و بان تلینگ فقط همینو یادمه : "نری خطره" "نکنی خطره" "وی وی وی وی کوروش هم رفت او بالا بدو بیارش" |
با سلام خدمت من و تو (ترنم) عزیز اگه پستهای قبلی منو خونده باشی میبینی که من فقط اصطلاحات خود شهر کرمانشاهو نوشتم نه اطراف شما خودتون نوشتی لک هستی پس طبیعیه که اصطلاحات کرمونشاهو ندونی هر چند لکی با کردی کرمانشاه شباهتهای زیادی داره
بانگلان و سنگلان هر دو رو درست معنیشو گفتی ولی تو کرمونشاه بانگلان و سنگلان میگن نهبارگلان و سنگلا ضمنا به هندوانه میگن شامی نه شامین اونایی که شما نوشتی لکی هست نه کردی کرمونشاه :cool: |
اقا محسن علیک سلام
درسته شاید زبان لک تفاوتی داشته باشه اما اگه دقت کرده باشی اقا کوروش که کرمانشاهی هستند یه واژ ه متفاوت دیگه ای گفتن ;) |
یه سیب قد درخته
شما دوتا هم قد همین که اولیش روی درخته و دومیش هم یعنی همسن خیلی اسونن ولی شمالیا تو فهمیدنشون مشکل دارن |
به جمعمون خوش اومدی شیما خانم
توم لطفا نظرت رو در مورد این پست بگو http://p30city.net/showpost.php?p=212653&postcount=116 (صفحه قبله ) اونجا به این میوه چی میگن ... تو نشنیدی تا حالا توی کرماشان بشش بگن الوچه ؟ |
ممنونم:)
ماهم میگفتیم آلوچه خوب الوچه اس دیگه اخه این کجاش شبیه گوجه اس:confused: شمالیها هم میگن گوجه سبز حالا نمیدونم قیافه اش شبیه گوجه اس یا مزه اش یا اندازه اش.... |
خدایی وقتی میگی الوچه ترش تره یا گوجه ؟ ای میوه فقط با اسم الوچه خوشمزه س تمامه
حتما میدانین کرماشان الوچه ی سرابش خیلی معروفه .... آلو سراب منظور سراب قنبر ه قبلا کلا قسمتهای کسری و فردوسی چه به طرف آزادگان چه از این سمت سراب قنبر کلی باغات بوده که انواع میوه ها رو داشته من که خودم یادمه تا همین 10 سال پیشم روبروی ارزان تعاون فعلی یه باغ بود همیشه تابستونا ازش میوه میخریدیم... اما این طرف دیگه باغاش نموند اما هنوز الوی سراب توی شهر فروخته میشه .... |
الوچه دهن آدمو آب میندازه ولی وقتی میگن گوجه اصلا یه جوریه
یادش بخیررررررررررررررر:rolleyes: |
اکنون ساعت 11:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |