پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   اخبار کوتاه دنیای فوتبال (http://p30city.net/showthread.php?t=182)

Omid7 01-23-2010 08:18 PM

تراكتور و جمعيت بانوان هوادار

تراكتور و جمعيت بانوان هوادار

فرماندهی نیروی انتظامی استان آذربایجان شرقی طی اعلامیه ای از حضور هواداران تراکتورسازی در ورزشگاه تقدیر کرد.

سایت گل- سردار نصرتی، فرمانده نیروی انتظامی استان آذربایجان شرقی در اطلاعیه ای که از شبکه استانی سهند پخش شد از هواداران تیم تراکتورسازی و حضور پرشور و بی سابقه آنها در ورزشگاه تشکر کرد. وی اظهار کرد:« بسیار مایه خوشحالی است که با کمترین هزینه و برنامه ریزی چنین حضوری در ورزشگاه صورت گرفت و از تک تک مردم با شعور استان تشکر ویژه ای انجام می دهیم.»
وی همچنین وعده داد که برای بازیهای آینده این تیم و احتمال حضور همین تعداد هوادار در بازی مقابل تیم های استیل آذین و پرسپولیس تمهیدات ویژه ای اندیشیده خواهد شد و امکانات بیشتری برای هواداران درنظر گرفته خواهد شد.
جالب اينكه تعدادی بانو به همراه خانواده شان در تپه های مشرف به ورزشگاه نشسته و شاهد بازی بودند. به نظر می رسد که عشق مردم تبریز به تراکتورسازی جنسیت نمی شناسد و همه مردم این شهر اعم از مرد و زن عاشق تیم شهرشان هستند.

Omid7 01-30-2010 10:00 AM

قطبي سه شنبه به ايران باز مي گردد
بنابر اعلام اصغرحاجيلو سرپرست تيم ملي فوتبال کشورمان، افشين قطبي که از فدراسيون فوتبال دوهفته مرخصي گرفته است تا به کارهاي شخصي خود رسيدگي کند، روز سه شنبه هفته جاري به ايران بازمي گردد. قطبي که به هلند سفر کرده است پس از بازگشت به ايران مقدمات برپايي اردوي تيم ملي فوتبال براي ديدارهاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا را فراهم خواهد کرد. تيم ملي فوتبال کشورمان در آخرين ديدارمسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا روز 12 اسفند ماه در ديداري تشريفاتي در تهران به مصاف تيم ملي فوتبال تايلند خواهد رفت.

مهابادي: داور بايد بازيکن استيل آذين را اخراج مي کرد
سرمربي مقاومت سپاسي گفت: داور بايد در صحنه پنالتي ،بازيکن استيل آذين را اخراج مي کرد.
داوود مهابادي پس از باخت 2 بر يک مقابل استيل آذين اظهار داشت: هر دو تيم موقعيت هاي متعدد گلزني داشتند. داور و کمک ايشان چندين سوت به ضرر مقاومت زدند و دو موقعيت آفسايد اشتباه را براي ما گرفتند. در صحنه پنالتي نيز بازيکن حريف بايد اخراج مي شد اما کارت زرد گرفت و يک پنالتي صد در صد هم در نيمه دوم براي ما گرفته نشد.

ابراهيم زاده: رفيعي با ذوب آهن مشکل دارد
سرمربي ذوب آهن گفت: محمود رفيعي در گذشته ثابت کرده با ذوب آهن مشکل دارد.منصور ابراهيم زاده پس از شکست خانگي يک بر صفر برابر پاس همدان تصريح کرد: خوشحال هستم که هر وقت ذوب آهن بازي را واگذار مي کند تمام خبرنگاران در نشست کنفرانس خبري حاضر مي شوند. پاس تيم بزرگي است و از بازيکنان تکنيکي برخوردار است. به تيم پاس براي اين پيروزي تبريک مي گويم.
سرمربي ذوب آهن در مورد قضاوت محمود رفيعي خاطرنشان کرد: در مورد پنالتي که در اواخر نيمه اول به سود پاس گرفت حرفي نمي زنم، اما به عقيده من در صحنه اي که محمدرضا خلعتبري در محوطه جريمه سرنگون شد صد در صد خطاي پنالتي بود که داور چشم پوشي کرد. رفيعي در اين ديدار بي دقت بود. او در برخي صحنه ها در ميانه ميدان براي ردگم کني به نفع ذوب آهن سوت مي زد، اما از برخي صحنه هاي قطعي چشم پوشي مي کرد.

مايلي کهن: بين من و عابديني قهر و دعوايي نبود
سرمربي سايپا گفت: بين من و عابديني قهر و دعوايي نبوده که بخواهيم با هم آشتي کنيم. محمد مايلي کهن پس از شکست يک بر صفر مقابل ملوان اظهار داشت: بازي خوبي را شاهد بوديم و برد حق ملوان بود. در اين ديدار مشکل داوري نداشتيم و بازيکنان هر دو تيم بازي جوانمردانه اي انجام دادند. مايلي کهن در واکنش به سؤال يکي از خبرنگاران که درباره آشتي با عابديني در جشن 100 سالگي فوتبال پرسيده بود عنوان کرد: بين من و عابديني قهر و دعوايي نبوده که بخواهيم با هم آشتي کنيم. در آن مراسم هم وقتي با هم مواجه شديم به خوبي برخورد داشتيم و با هم دست داديم.

دوشنبه داور داربي انتخاب مي شود
علي کفاشيان و مهدي تاج رئيس و نايب رئيس فدراسيون فوتبال اعلام کردند 5 داور گزينه اصلي قضاوت در داربي هستند و روز يکشنبه داور مورد نظر انتخاب و با او جلسه اي برگزار مي شود و دوشنبه معرفي خواهد شد.

مدير روستا: براي هيچ تيمي بازي نمي کنيم
سرمربي پاس گفت: بازيکنان ما براي هيچ تيمي بازي نمي کنند و فقط به دنبال شاد کردن دل مردم همدان هستند.علي اصغر مديرروستا اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و بازيکنان با فکر و منطق بازي کردند. از تمامي نقاط زمين استفاده کرديم و توانستيم به يک پيروزي خارج از خانه دست يابيم.

اوج بازي جوانمردانه
امين متوسل زاده بازيکن مقاومت سپاسي شيراز در جريان بازي اين تيم با استيل آذين، در حالي که در موقعيت گل صددرصد قرار داشت به دليل مصدوميت دروازه بان استيل آذين توپ را به اوت زد تا بازي جوانمردانه را رعايت کند. اين در حالي بود که داور بازي را متوقف نکرده بود و متوسل زاده مي توانست به راحتي دروازه را باز کند اما ترجيح داد بازي جوانمردانه را رعايت کند.
در همين حال دبير ستاد منشور اخلاقي سازمان ليگ با تقدير از مکتب رفتاري باشگاه مقاومت سپاسي، حرکت امين متوسل زاده را رفتار برتر اخلاقي ليگ نهم دانست.
عليرضا عليپور در گفتگو با فارس، اظهار کرد: حرکتي که امين متوسل زاده در ديدار مقاومت سپاسي و استيل آذين انجام داد به عنوان رفتار برتر اخلاقي فصل انتخاب شد و ستاد منشور اخلاقي يک سفر حج عمره برايش در نظر گرفت.
وي در مورد پاداش 3 ميليون توماني کميته انضباطي به اين بازيکن گفت: کميته انضباطي پيشنهاد پاداش 3 ميليون توماني را به سازمان ليگ ارائه مي کند و اين سازمان پاداش را به بازيکن پرداخت خواهد کرد.

تريم جانشين استيلي؟!
اگر چه هنوز مسؤولان استيل آذين نظر نهايي خود را در مورد استعفاي حميد استيلي اعلام نکرده اند اما منابع خبري سايت گل گزارش مي دهند يک گزينه ايراني و يک گزينه خارجي براي جانشيني حميد استيلي کانديدا هستند.
فاتح تريم سرمربي نامدار ترکيه اي گزينه خارجي و افشين پيرواني مربي سابق پرسپوليس گزينه ايراني حسين هدايتي براي نشستن روي صندلي سرمربيگري تيم استيل آذين هستند.
البته با توجه به احتمال ضعيف قبول اين پيشنهاد از سوي فاتح تريم و تأکيد مصطفي آجورلو (مديرعامل استيل آذين) مبني بر ادامه راه استيل آذين با يک مربي ايراني در مصاحبه چند روز قبلش به نظر مي رسد شانس افشين پيرواني بيشتر از فاتح تريم است.البته برخي منابع ازمصطفي دنيزلي هم نام مي برند.

مخالفت سعيدلو با افزايش قيمت بليت داربي 68
نايب رئيس فدراسيون فوتبال از مخالفت رئيس سازمان تربيت بدني با افزايش قيمت بليت داربي شصت و هشتم خبر داد.مهدي تاج اعلام کرد باتوجه به جلساتي که در چند روز قبل در خصوص مبلغ بليت ديدار پرسپوليس و استقلال در فدراسيون فوتبال برگزار شد، مقرر شد با درخواست سازمان ليگ قيمت بليت داربي شصت و هشتم افزايش يابد اما اين موضوع با مخالفت علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني مواجه شد. بر همين اساس قيمت بليت هاي داربي هزار، 2 هزار و 4 هزار تومان اعلام شد.

کنوپ هم از تيم ملي جدا شد
ابه کنوپ، دستيار هلندي افشين قطبي در تيم ملي که مربيگري دروازه بان ها را بر عهده داشت، به دليل مشکلات خانوادگي از سمت خود استعفا کرد و از تيم ملي فوتبال ايران جدا شد. کنوپ که با استعفايش از سوي فدراسيون فوتبال موافقت شده است، دوشنبه ايران را به مقصد هلند ترک مي کند.

پنج داور ايراني در انتظار تست آمادگي بدني Cfa
کلاس هاي دومين گروه داوران اليت آسيا با حضور 38 داور که پنج نفر آنها ايراني بودند از امروز در هتل هيلتون کوالالامپور مالزي آغاز شد.
به گزارش مهر و به نقل از پايگاه خبري فوتبال آسيا، هدايت ممبيني داور ايراني گروه اول بود که کلاس هايش به پايان رسيد و حالا در گروه دوم اليت هاي آسيا عليرضا فغاني، يدا.. جهانبازي، مسعود مرادي، سعيد مظفري زاده و محسن ترکي حضور دارند.

Omid7 01-31-2010 10:14 AM

کفاشيان: علاقه منديم با اسپانيا، ايتاليا و انگلستان بازي کنيم
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: به نفع ورزش کشور است که رئيس سازمان تربيت بدني و رئيس کميته ملي المپيک يک شخص باشد.
علي کفاشيان در گفتگو با ايسنا، درباره خبرهايي مبني بر حضور احتمالي اش در مديريت کميته ملي المپيک، اظهار داشت: به هيچ وجه تمايلي به رياست کميته ملي المپيک ندارم. اکنون عضو هيأت اجرايي کميته هستم که اگر مشمول قانون دوشغله ها نباشم، در همين حد در کميته حضور خواهم داشت. اخباري که در اين زمينه مطرح مي شود تنها شايعه اي بيش نيست.
رئيس فدراسيون فوتبال همچنين درباره درخواست قطبي براي بازيهاي تدارکاتي مقابل تيمهاي درجه اول جهان، گفت: مشغول بررسي فراهم کردن چنين امکاني هستيم. موضع فدراسيون انجام بازي با حريفان صاحب نامي چون اسپانيا، ايتاليا، انگلستان و... است. در اين خصوص از کميته بين الملل فدراسيون خواسته ايم ضمن ارزيابي شرايط آينده، مذاکراتي با کشورهاي مختلف انجام دهد و به محض قطعي شدن هر بازي آن را اعلام خواهيم کرد.
کفاشيان درباره تأمين هزينه هشت ميليارد و 870 ميليون توماني براي آماده سازي تيمهاي ملي در سال 89 نيز گفت: هزينه رسيدگي و تدارک تيمهاي ملي در رده هاي سني مختلف بسيار زياد است. ما تورنمنتهاي رسمي متعددي را براي تمام تيمهاي ملي از رده نونهالان تا بزرگسالان در سال آينده پيش رو داريم، از اين رو تيمهاي ما به اردوهاي آماده سازي و بازيهاي تدارکاتي متعدد نياز دارند. ما خواسته ايم همان طور که سال پيش از بخشهاي مختلف بودجه هايي به فدراسيون تزريق شد، براي سال آينده هم اين کار البته با ميزان بيشتر صورت گيرد. به هرحال هدفمند کردن يارانه ها مي تواند بودجه دستگاههاي مختلف را افزايش دهد که مي خواهيم توجه خوبي هم به فدراسيون فوتبال شود.
کفاشيان با ابراز خرسندي از بازگشت مهدي مهدوي کيا به فوتبال ايران درباره امکان بازي وي براي تيم استيل آذين در ادامه رقابتهاي ليگ با توجه به مسائل و موانعي که عباس ترابيان رئيس کميته بين الملل فدراسيون مطرح کرده است، گفت: باشگاه استيل آذين در اين خصوص درخواستي به فدراسيون ارائه کرد. براي امکان حضور او در بازيهاي اين فصل يکسري شرايط بايد رعايت شود و از سازمان ليگ هم خواسته ايم طبق قوانين و مقررات عمل کند. آمار چنين نقل و انتقالاتي و ضوابطي که باعث بازي کردن يک بازيکن در ميانه فصل براي تيمي مي شود بي گمان از سوي مراجع مختلف به فيفا گزارش داده مي شود و اصلاً نمي شود تخلف يا تخطي از قانون در اين مورد صورت گيرد. اما براساس شرايطي که وجود دارد به نظر مي رسد مهدوي کيا بتواند براي استيل آذين در ادامه مسابقات ليگ بازي کند، اما تصميم نهايي در جلسه سازمان ليگ با مسؤولان اين باشگاه، گرفته خواهد شد.

بازگشت وسلي برزيليا به پرسپوليس
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس از بازگشت دوباره وسلي برزيليا به اين تيم خبر داد.
مصطفي شکري در خصوص شرايط وسلي برزيليا اظهار داشت: با توجه به درخواست کادر فني و موافقت مسؤولان باشگاه امروز با اين بازيکن قرارداد مجدد امضا مي کنيم و وسلي تا پايان فصل جاري براي پرسپوليس بازي خواهد کرد.
وي درباره شرکت آلفا تصريح کرد: دادگاه Cas براي شرکت آلفا زماني را مشخص کرده بود تا به تعهدات خود عمل کند. با توجه به اينکه شرکت آلفا نتوانست به تعهدات خود عمل کند، از دادگاه Cas خواست اين پرونده را مختومه اعلام کند.
شکري تأکيد کرد: مسؤولان پرسپوليس مخالف اين موضوع هستند و با ارسال نامه اي از دادگاه درخواست خواهيم کرد متخلفان اين پرونده را مشخص کند. اعتقاد داريم اين پرونده بايد به سود باشگاه پرسپوليس بسته شود.
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس درباره شايعه شکايت مجدد وينگادا از باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: اين موضوع را از طريق فيفا پيگيري کرده ايم و مطلع شديم، هيچ شکايتي از باشگاه انجام نشده است. با ارسال نامه اي از وينگادا خواسته ايم مبلغي که از باشگاه طلب دارد را اعلام کند تا در اولين فرصت بدهي وي را پرداخت کنيم.

ابومسلم 5 سکه طلا به متوسل زاده مي دهد
سخنگوي ابومسلم از اهداي 5 سکه طلا به امين متوسل زاده، بازيکن تيم مقاومت سپاسي از سوي اين باشگاه خبر داد.
حامد غفاري در گفتگو با فارس اظهار داشت: اين سکه ها در مراسم ويژه اي در مشهد و پيش از مسابقه روز سه شنبه با مقاومت از سوي مهدي زمان به بازيکن مقاومت سپاسي اهدا خواهد شد تا به اين ترتيب از حرکت جوانمردانه اين بازيکن تجليل شود.
باشگاه ابومسلم در راستاي حمايت از منشور اخلاقي و رفتار جوانمردانه چنين اقدامي را انجام مي دهد.

تاج: بيوتر را با پسرش اشتباه گرفته اند
نايب رئيس فدراسيون فوتبال دلال بودن مربي تيم ملي را رد کرد و گفت: احتمالاً کنوپ را با پسرش اشتباه گرفته اند.
مهدي تاج همچنين در مورد استعفاي ابه کنوپ و جايگزين وي به فارس گفت: براي جايگزيني وي از يک مربي ايراني استفاده خواهيم کرد.

دومين پنالتي
استقلال در بازي با ابومسلم براي دومين بار در فصل جاري صاحب ضربه پنالتي شد که کيانوش رحمتي آن را به هدر داد.
پنالتي اول استقلال را هم آرش برهاني از دست داده بود، درست مثل کيانوش که توپ را به هوا زد.

صدرنشيني حيدري و حاج صفي در جدول پاسورها
در پايان هفته بيست وپنجم ليگ برتر، خسرو حيدري و احسان حاج صفي بازيکنان استقلال و سپاهان اصفهان با 7 پاس گل، مشترکاً در صدر جدول گلسازهاي ليگ قرار گرفتند.

محرمي: به برد پرسپوليس در داربي اطمينان دارم
مجتبي محرمي، بازيکن چپ پاي سابق پرسپوليس با اطمينان خاصي از برتري پرسپوليس بر استقلال در داربي 68 حرف مي زند.
محرمي به فوتبال ايران مي گويد: «من شانس پرسپوليس را براي پيروزي در داربي بيشتر از استقلال مي دانم چون پرسپوليس در بازيهاي اخير بازي به بازي بهتر شده است. از سوي ديگر به اعتقاد من پرسپوليس روي نيمکت و بازيکنان داخل زمين از استقلال بهتر است به همين دليل مي گويم پرسپوليس برنده داربي 68 خواهد بود.»

استيلي : سکوي سوم را پس مي گيريم
سرمربي استيل آذين گفت: پس از برگزاري نشستي با مسؤولان باشگاه سؤ تفاهمات پيش آمده برطرف شد و دوباره به تمرينات بازخواهم گشت.
حميد استيلي روز پنجشنبه و پس از پيروزي تيمش برابر مقاومت سپاسي در هفته بيست و پنجم رقابتهاي ليگ برتر استعفا، اما پس از نشست روز جمعه با حسين هدايتي مالک باشگاه استيل آذين تصميمش را عوض کرد.
استيلي پس از برگزاري اين نشست گفت: پس از برتري برابر مقاومت سپاسي به دليل اينکه فشار رواني زيادي را متحمل شده بودم به رختکن رفتم و از بازيکنان خداحافظي کردم. خستگي من بيشتر به دليل شکست هفته گذشته برابر استقلال بود که برايم بسيار سنگين بود.
وي ادامه داد: البته مي خواستم با استعفايم دست هيأت مديره باشگاه را هم باز بگذارم، اما پس از اينکه 24 ساعت از اين اتفاق گذشت و کمي آرام شدم فهميدم که مي توانستم تصميم بهتري بگيرم. باشگاه استيل آذين با تلاش و زحمات تمامي دست اندرکاران آن از مديران گرفته تا بازيکنان اکنون در جايگاه خوبي در ليگ برتر ايستاده است.
سرمربي استيل آذين تأکيد کرد: در اين جلسه حرفها را رودرو زديم و تمام موارد بررسي شد. در اين گفتگوي دو طرفه تمامي سؤ تفاهمها برطرف شد و من هم به تمرينات تيم برمي گردم. ديگر حرف و حديثهايي که پشت سر تيم بود به پايان رسيده و مدير عامل و هيأت مديره و بازيکنان همگي براي کسب سهميه آسيا تلاش خواهيم کرد.
استيلي با اشاره به جايگاه پنجمي استيل آذين در ليگ برتر اظهار داشت: مي توانيم دوباره با تلاش بازيکنان و مديران باشگاه و همچنين حضور مهدي مهدوي کيا که به تازگي به خانواده استيل آذين اضافه شده دوباره سکوي سوم را پس بگيريم و فصل آينده يکي از تيمهاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا باشيم. اين امر درسايه همدلي و دوستي در تيم به دست مي آيد.

ورزش روي آنتن
شبکه سوم سيما درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
امروز

پارما - اينتر ساعت 17:30
آرسنال - منچستريونايتد ساعت 19:30
يوونتوس - لاتزيو ساعت 23:15

Omid7 01-31-2010 10:57 PM

و اينك كالچوپولي به سبك ايراني

در ايتاليا ماجراي مشهور به كالچوپولي، زماني سلامت فوتبال در اين كشور را زيرسئوال برد كه مدركي دال بر ارتباط غيرمعمول لوچانو موجي، مدير اين باشگاه با رئيس كميته داوران ايتاليا در قالب يك شنود تلفني منتشر شد

سايت گل –
1- شرايط فوتبال ايران، در اين روزها، بي‌شباهت به دوراني نيست كه تيم يوونتوس در ايتاليا در صدر جدول سري A يكه‌تازي مي‌كرد و رقبا به اين باشگاه اتهام مي‌زدند كه با تقلب در داوري صاحب افتخار مي‌شود. در حال حاضر سپاهان صدرنشين ليگ ايران است و اين تيم به همراه سرمربي‌اش امير قلعه‌نويي، در افكار عمومي متهم به دستكاري در نتايج از طريق اهرم داوران هستند. مثال اين مسئله، پنالتي‌هاي سوخت شده رقباي سپاهان در بازي مقابل اين تيم (به عنوان مثال بازي‌هاي سپاهان با صبا، ملوان، مقاومت سپاسي و...) و برخي آسانگيري‌هاي داوري به سود زردهاست. (به عنوان مثال پنالتي‌اي كه سپاهان را از استقلال پيش انداخت.)

2- امير قلعه‌نويي سرمربي سپاهان در اين فصل هرگز فرصتي براي لذت بردن از صدرنشيني و بازي‌هاي مقتدرانه تيمش نداشته است. چرا كه سيل اتهاماتي كه شروع آن به باشگاه سابقش استقلال باز مي‌گردد، توانايي‌هاي فني او را زير سايه قرار داده است. امروز گرچه سپاهاني‌ها از خود دفاع مي‌كنند، اما با اتفاقات بازي صبا، جو دوباره عليه اين تيم ثروتمند بالا گرفته است. آنها كه فقط براي تقويت خط دفاعي و دروازه‌باني خود نزديك به 2 ميليارد تومان هزينه كرده‌اند، از نظر افكار عمومي فوتبال (كه بيشتر به پرسپوليس و استقلال گرايش دارد) تيمي هستند كه براي داوري هزينه مي‌كنند...

3- داوران ايراني مثل پزشكان، صنفي به هم پيوسته هستند كه هرگز (به جز يك مورد)، اتهامي را درباره خود نپذيرفته‌اند. اين در حالي است كه در بدنه فوتبال ايران نقل قول‌ها و شواهد بسياري وجود دارد كه داوران نيز بخشي از چرخه مالي فوتبال هستند و در جابه‌جايي‌هاي غيررسمي مالي،‌ سهم دارند. با اين حال هرگز مدركي در اين زمينه وجود نداشته است كه بتوان به آن استناد كرد. در عين حال واكنش‌هاي شديد از طرف كميته داوران و خود آنها، مانع از پيگيري اتهامات مي‌شود. چند سال پيش وقتي روزنامه شرق، گزارشي در همين زمينه منتشر كرد و داوران را به جانبداري از يك تيم خاص متهم كرد، با برخوردي شديد، مواجه شد و داوران تهديد به استعفا كردند.

4- در ايتاليا ماجراي مشهور به كالچوپولي، زماني سلامت فوتبال در اين كشور را زيرسئوال برد كه مدركي دال بر ارتباط غيرمعمول لوچانو موجي، مدير اين باشگاه با رئيس كميته داوران ايتاليا در قالب يك شنود تلفني منتشر شد. اين همان مدركي بود كه يووه را به حكم دادگاه به دسته دوم برد و ميلان را با جريمه امتيازي مواجه كرد. فضاي امروز فوتبال ايران، غبارآلود و ملهم از اتهاماتي است كه بدون مدرك و براساس مشاهدات به زبان مي‌آيد. اما براي اثبات اين مسئله، احتياج به مدركي شبيه به همان فايل صوتي رسواكننده‌اي است كه فوتبال ايتاليا را با انقلابي بزرگ مواجه كرد.

شايد در اين زمينه نياز به كمك نهادهاي فرادستي باشد... و البته ما روزنامه‌نگاران شجاعي لازم داريم كه براي كشف حقيقت ارزش قائل باشند و هزينه آن را بدهند. شما چه طور فكر مي‌كنيد؟

Omid7 02-01-2010 09:42 AM

2 بازيکن عراقي در استقلال اهواز
باشگاه استقلال اهواز با استفاده از تعطيلي ليگ برتر دو بازيکن مطرح عراقي را به ترکيب تيمش اضافه خواهد کرد. عبدالوهاب ابوالهيل که از فولاد خوزستان جدا شده است به همراه جهاد مرحال الزگاني، هافبک نفوذي و گلزن تيم کرکوک عراق به تمرينات استقلال اهواز اضافه مي شوند تا در صورت توافق نهايي با مديران اين باشگاه در 8 هفته پاياني و حساس ليگ برتر به ميدان بروند. ابوالهيل اولين بار با پيراهن استقلال اهواز وارد ليگ برتر ايران شد.

استقلالي ها در برج ميلاد!
اعضاي تيم فوتبال استقلال در ضيافت ناهاري که در برج ميلاد برپا شد شرکت کردند. در اين مراسم که ديروز در مجموعه برج ميلاد تهران برگزار شد، بازيکنان استقلال در سالن Vip گرد هم آمدند و پس از صرف ناهار غلامحسين مظلومي، مدير تيم به نمايندگي از باشگاه استقلال براي آنان سخن گفت. استقلالي ها سپس به محوطه برج ميلاد رفتند و پس از توضيحات راهنما در سالن ورودي برج راهي بالکن برج ميلاد در ارتفاع 295 متري برج ميلاد شدند.

برازيليا:نه رفتنم با خودم بود نه بازگشتم
مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نه رفتنم به اختيار خودم بود و نه بازگشتم.
وسلي برازيليا افزود: در حال حاضر به صورت اختصاصي تمرين مي کنم تا به مرز آمادگي مطلوب و شرکت در تمرينات گروهي برسم. تمام تلاشم را مي کنم تا در کوتاهترين زمان آماده شوم تا بتوانم در ترکيب تيم بازي کنم. خوشحالم که علي دايي متوجه من بود و تصميم گرفت به پرسپوليس برگردم. برازيليا درباره داربي پرسپوليس برابر استقلال، گفت: در مدتي که براي پرسپوليس بازي کردم با تمام وجودم کار کردم؛ دوست داشتم در شرايطي به اين تيم برمي گشتم که مي توانستم در بازي داربي مقابل استقلال بازي کنم. حتي يک دقيقه بازي کردن در اين مسابقه براي من ارزش زيادي دارد. در ديدار رفت براي پرسپوليس به ميدان رفتم و شرايطي که از حريف جلو بوديم و مي توانستيم برنده باشيم اما طعم خوش پيروزي در دقايق انتهايي برايمان تلخ شد.

زرينه: باقري به دليل خستگي تمرين نکرد
کريم باقري در تمرين ديروز پرسپوليس حضور پيدا نکرد و تنها با لباس شخصي دقايقي با دايي به گفتگو پرداخت.پزشک پرسپوليس در اين باره اظهار داشت: باقري هيچ مصدوميتي ندارد و فقط به دليل خستگي با اجازه دايي تمرين نکرد.فريد زرينه درباره مصدوميت کلاه کج گفت: مصدوميت اين بازيکن کاملاً رفع شده است. براي داربي بدون هيچ مصدومي آماده هستيم و اميدواريم تا پيش از داربي اتفاق خاصي نيفتد.

الهام در ابومسلم !
قائم مقام باشگاه ابومسلم گفت: کار سختي براي بقا در ليگ برتر داريم و بايد از 9 ديدار باقي مانده در 6 مسابقه برنده شويم.محمدرضا عباسي در گفتگو با فارس در مورد وضعيت ابومسلم اظهار داشت: متأسفانه بايد قبول کنيم بضاعت تيمي ما همين است و مظلومي هم هر چقدر در ترکيب تيم جابه جايي انجام مي دهد باز هم مشکل داريم و براي بقا در ليگ برتر کار بسيار دشواري پيش رو داريم.وي با اشاره به حضور يک بازيکن جديد در تمرينات اين تيم گفت: هافبکي از ازبکستان در تمرينات تيم حاضر است و مي گويند سابقه عضويت در تيم ملي ازبکستان را هم دارد. اسم کوچک او «الهام» است.

Omid7 02-03-2010 04:50 PM

نظرسنجی سایت رسمی فیفا؛به سپاهان رای دهید

سايت گل - نظرسنجی سایت رسمی فیفا به سپاهان رای دهید سایت رسمی فیفا در قسمت نظرسنجی خود که بر روی صفحه اول این سایت معتبر جای دارد نام هفت تیم را به عنوان مدعیان قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا معرفی کرده است و از بازدیدکنندگان خواسته به تیم مورد علاقه خود رای دهند.
به گزارش ایمنا جالب اینکه در این نظرسنجی نام تیم سپاهان به عنوان تنها تیم ایرانی در کنار شش تیم گامبا اوزکا و کاشیمای ژاپن، بنیادکار ازبکستان، پوهانگ کره، الهلال و الاتحاد عربستان قرار دارد. سپاهان در حال حاضر با کسب نزدیک به 7 درصد آرا در رده ی پنجم قرار دارد که احتمالاً با توجه به اینکه ایرانی ها و به خصوص اصفهانی ها تازه متوجه این نظر سنجی شده اند احتمال صعود سپاهان در این رده بندی وجود دارد.

Omid7 02-08-2010 10:32 AM

تمرينات ويژه براي اولادي
فرهاد پورغلامي سرمربي ملوان بندرانزلي براي مهرداد اولادي مهاجم تازه وارد خود، تمرينات ويژه اي را در نظر گرفت.
اولادي در دومين ديداري که به ميدان رفت يک گل براي اين تيم به ثمر رساند، اگرچه گل او نتوانست مانع از شکست ملوانان شود. ملوان براي مسابقات جام حذفي حساب ويژه اي روي مهرداد اولادي بازکرده است.

باقري: اگر خداحافظي کنم ديگر کسي من را نمي بيند
پس از پيروزي پرسپوليس در داربي تهران خبر مديرعامل شدن کريم باقري در اين باشگاه حسابي سروصدا به پا کرده است.
باقري در اين مورد مي گويد:« من چيزي از اين مسأله نمي دانم. فقط مي توانم اين را بگويم که علاقه اي به اين کارها ندارم و پس از اينکه از فوتبال خداحافظي کنم ديگر هيچ کس من را نخواهد ديد. اين روزها اخبار و شايعات زيادي در مورد من شنيده مي شود که خودم اطلاعي از آنها ندارم. در حال حاضر فقط به بازيگري فکر مي کنم و نقشه اي براي پس از خداحافظي ندارم و همين طور که گفتم وقتي خداحافظي کنم احتمالاً ديگر در فوتبال نخواهم ماند.»
کاپيتان پرسپوليس در مورد اينکه آيا تيمش مي تواند سهميه حضور در آسيا را به دست بياورد يا نه، ادامه مي دهد: «اما و اگر ندارد ما بايد هر طور شده سهميه آسيا را بگيريم و از اعتبار پرسپوليس دفاع کنيم. در ليگ هم با اينکه اختلاف امتيازمان با سپاهان زياد است، اما 8 هفته فرصت داريم جبران کنيم. در حال حاضر فشارها از روي تيم ما برداشته شده و در عوض سپاهان و استقلال شرايط سخت تري دارند.»
کريم باقري که پس از گل پيروزي بخشش در داربي از هواداران استقلال عذرخواهي کرده بود در اين مورد مي گويد:« به هر حال آنها هم دوست داشتند تيمشان برنده شود و از پيروزي ما ناراحت شدند. اما اگر هواداران استقلال از تيمشان حمايت کنند روزهاي خوبي را خواهند داشت.»

ملامحمد: انتقام شاهين بوشهر را از ايرانجوان مي گيريم
ملامحمد هافبک عراقي پرسپوليس از اهميت بالاي قهرماني درجام حذفي براي تيمش حرف مي زند.
هوار در مورد بازي با ايرانجوان بوشهر به فوتبال ايران مي گويد:«هدف ما قهرماني در جام حذفي است، به همين دليل هم در ديدار با ايرانجوان بوشهر آغاز خوبي در رقابتهاي جام حذفي خواهيم داشت و درصدديم برابر ايرانجوان انتقام شاهين را از ديگر همشهري اش بگيريم.»
وي با ابراز خوشحالي از پايان مصدوميتش خاطرنشان کرد: «در ديدار داربي در برخورد با شماره شش استقلال هادي شکوري دچار مصدوميت شدم، اما با تلاش دکتر زرينه خوشبختانه مصدوميتم کاملاً برطرف شده است و حالا در وضعيت بسيار خوبي قرار دارم. در صورت صلاحديد سرمربي با تمام توان براي برد پرسپوليس مقابل ايرانجوان تلاش خواهم کرد.»

پروين: ناراحتم اما اعتراضي ندارم
محمد پروين با حضور علي دايي هم نتوانست بهبودي در شرايطش ايجاد کند و همچنان به عنوان يک نيمکت نشين پرسپوليس را همراهي مي کند.
پروين انگيزه هاي زيادي داشت تا در بازي مقابل استقلال به ميدان برود، اما در اين ديدار حساس هم نوبت به او نرسيد تا تنها در شاديهاي گل سهيم باشد.
وي دراين مورد مي گويد:« تصميم علي آقا اين بود که من دراين بازي نباشم و من هم به تصميمات او احترام مي گذارم. به سرمربيگري علي دايي اعتقاد دارم و او هر چه بگويد من قبول مي کنم. البته از نبودنم در اين بازي ناراحت هستم، اما هيچ اعتراضي ندارم و فقط تلاشم را چندين برابر مي کنم تا هر چه زودتر بتوانم جايگاهم را پيدا کنم. فقط منتظر يک فرصت هستم. فرصتي که بتوانم توانايي هايم را نشان دهم و بعد از آن ديگر به نيمکت بازنخواهم گشت.»

درخواست پرسپوليس براي تخفيف احکام رضايي و حقيقي
معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس از درخواست تخفيف براي آراي محکوميت شيث رضايي و عليرضا حقيقي خبر داد.
مصطفي شکري گفت: «با توجه به صدور احکام محکوميت شيث رضايي و عليرضا حقيقي و همچنين مفاد آيين نامه انضباطي جديد که متأسفانه اين نوع مجازاتها که شامل سه جلسه محروميت و جريمه 10 ميليون ريالي را خارج از شمول تجديدنظر خواهي مي داند، بر اساس ماده 29 آيين نامه انضباطي درخواست تخفيف مجازات آنان را خواستار شديم.»

درخشان: جام حذفي را براي کسب سهميه آسيا جدي مي گيريم
سرمربي پيکان قزوين گفت: جام حذفي را جدي مي گيريم، زيرا قهرماني در اين جام مي تواند باعث کسب سهميه آسيايي شود.
حميد درخشان در مورد ديدار برابر پتروشيمي تبريز اظهار داشت: هيچ شناختي از اين تيم نداريم و ديدار با تيمهاي ناشناخته بسيار دشوار است. بازيکنان اين تيم با انگيزه دو چندان برابر ما بازي خواهند کرد، با اين حال با تمام توان در اين مسابقه بازي خواهيم کرد.
وي ادامه داد: ميثم رضاپور و مجيد خدابنده لو دو بازيکن مصدوم پيکان هستند که امکان دارد در اين مسابقه نتوانيم از آنها استفاده کنيم.

تقي پور: مديران فوتبال خراسان فقط به فکر خودشان هستند
کمک داور بين المللي فوتبال ايران گفت: انتخاب کامراني فر براي حضور در جام جهاني 2010 مايه افتخار جامعه داوري کشور است.
جواد تقي پور در گفتگو با ايسنا ادامه داد: حضور کامراني فر در جام جهاني در پيشبرد داوري ايران هم کمک بسزايي خواهد داشت.
وي در خصوص حمايت از کامراني فر توسط هيأت فوتبال خراسان گفت: فوتبال خراسان در خواب خرگوشي بسر مي برد و تا پيش ازلغو بازيهاي همبستگي اسلامي تمام هم و غم خود را براي اين مسابقات گذاشته بود و کوچکترين توجهي به داوري استان نشد و اگر موفقيتي هم بوده داوران با توجه به تلاش و توانايي هاي خودشان به آن دست يافته اند.
اين کمک داور مشهدي تصريح کرد: مديران فوتبال خراسان فقط به فکر خودشان هستند و دعا مي کنم از اين خواب خرگوشي بيدار شوند و تنها درخواست ما اين است در کار داوران سنگ اندازي نکنند و جلوي راه ما را نگيرند و ما داوران از آنها حمايت نمي خواهيم.
تقي پور با بيان اينکه موقعيت خوبي نصيب داوري ايران شده است، اذعان کرد: مسعود عنايت با توجه به موقعيتي که در Afc دارد و مدرس بين المللي داوري است مي تواند به کامراني فر کمک کند و تجربه هاي خود را در اختيار او قرار دهد و ما هم فقط مي توانيم براي اين کمک داور خوب کشورمان دعا کنيم.

عزيزمحمدي: صدور کارت بازي مهدوي کيا ارتباطي به ما ندارد
پس از حاشيه هايي که چند باشگاه با بازي کردن مهدي مهدوي کيا در ليگ برتر راه انداخته اند، سردار عزيرمحمدي، رئيس سازمان ليگ توضيحاتي را ارائه داد.
عزيزمحمدي دراين مورد مي گويد: گرفتن کارت بازي مهدوي کيا مسأله اي بوده که در اختيار باشگاه قرار داشته و هيچ ارتباطي به ما پيدا نمي کرد. مشکلاتي براي صدور کارت بازي مهدوي کيا وجود داشت که مسؤولان باشگاه و مدير برنامه هاي خود اين بازيکن با حضور در آلمان و رايزنيهايي که انجام دادند توانستند اين مشکل را حل کنند. بازيکن برزيلي باشگاه پيکان هم چنين مشکلي داشت، اما پيکاني ها نتوانستند مشکل او را حل کنند و اين مسأله ارتباطي به ما پيدا نمي کند.
رئيس سازمان ليگ ادامه مي دهد: ما تاريخ نقل وا نتقال خودمان را به فيفا اعلام کرده ايم و بقيه موارد ميان باشگاه گيرنده بازيکن و باشگاه مبدأ و فيفا انجام مي شود و ما دخالتي در مراحل آن نداريم. هر باشگاهي که فکر مي کند تخلفي صورت گرفته اعلام کند تا ما به آن رسيدگي کنيم. اين هم که اعلام کرده اند چرا فهرست باشگاه استيل آذين پر نمي شود به اين دليل است که اين باشگاه در ابتداي فصل فهرستش را پر نکرده و چندين جاي خالي داشته و در حال حاضر تيمهاي زيادي هستندکه دو يا سه جاي خالي دارند.

غيبت سه بازيکن اصلي استيل آذين
تيم فوتبال استيل آذين در حالي امروز در چارچوب مسابقات جام حذفي باشگاههاي کشور برابر سپاهان نوين به ميدان مي رود که در اين ديدار نمي تواند از سه بازيکن خود به دليل مصدوميت استفاده کند.
اين تيم علي عشوري زاد، فريدون زندي و محمدرضا مهدوي را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد. ضمن اينکه ميثم خسروي هم پس از پايان دوران مصدوميت مي تواند برابر سپاهان نوين به ميدان برود.
از سوي ديگر عليرضا نيکبخت واحدي هم که در دو بازي گذشته استيل آذين نتوانسته در ترکيب اصلي اين تيم قرار بگيرد، در گفتگويي با اشاره به انگيزه بالايش براي حضور در ديدار با سپاهان نوين گفت: در شرايط بسيار خوبي قرار دارم. اگر استيلي دوباره به من اعتماد کند، مي توانم به موفقيت تيم در اين ديدار کمک کنم.

Omid7 02-12-2010 10:12 PM

ترين‌هاي ليگ برتر تا پايان هفته بيست و ششم

سايت گل ـ نگاهي به جدول ليگ برتر در پايان هفته بيست و ششم نكات جالبي را در بر دارد. جالب‌ترين آنها اختصاص يافتن اكثر عنوان برترين‌ها به تيم سپاهان اصفهان را دارد.

بيشترين برد: سپاهان(16)، ذوب آهن(12)، پرسپوليس(11)

كمترين برد: ابومسلم(4)، فولاد خوزستان(5)، شاهين بوشهر(6)

بيشترين تساوي: فولاد خوزستان(13)، شاهين بوشهر(12)، مقاومت سپاسي و تراكتورسازي تبريز(11)

كمترين تساوي: صباي قم(6)، سپاهان، استقلال اهواز و مس كرمان(7)

كمترين باخت: سپاهان(3)، ذوب آهن(4)، پرسپوليس(5

بيشترين باخت: ابومسلم(13)، استقلال اهواز و مس كرمان(12)، سايپا كرج، راه آهن شهر ري، پاس همدان و صباي قم(11)

بيشترين گل زده: سپاهان(56)، استيل آذين(43)، استقلال و پرسپوليس(39)

كمترين گل زده: ملوان انزلي و فولاد(23)، ابومسلم(24)، پاس همدان(27)

كمترين گل خورده: سپاهان(22)، ذوب آهن و فولاد(25)، استقلال(29)

بيشترين گل خورده: مس كرمان(45)، استقلال اهواز(43)، سايپا كرج(42)

بهترين تفاضل: سپاهان(34+)، ذوب آهن(13+)، استقلال (10+)

بدترين تفاضل: ابومسلم(16-)، استقلال اهواز(14-)، سايپا(12-)

Omid7 02-12-2010 10:31 PM

بازيهاي المپيك زمستاني امروز در ونكوور كانادا آغاز مي شود

در ورزشگاه بي‌سي ونكوور با حضور بيش از 2700 ورزشكار به نمايندگي از 82 كشور در 86 رويداد ورزشي آغاز مي‌شود كه اين تعداد يك ركورد جديد را نسبت به المپيك‌هاي گذشته براي اين رقابت‌ها ثبت خواهد كرد.

بيست و يكمين دوره مسابقات المپيك زمستاني اين بار به ميزباني ونكوور كاناد امروز در حالي در ورزشگاه بي‌سي ونكوور با حضور بيش از 2700 ورزشكار به نمايندگي از 82 كشور در 86 رويداد ورزشي آغاز مي‌شود كه اين تعداد يك ركورد جديد را نسبت به المپيك‌هاي گذشته براي اين رقابت‌ها ثبت خواهد كرد.

به گزارش ايلنا، كاروان اسكي ايران براي نهمين بار متشكل از 4 اسكي‌باز جهت حضور در المپيك زمستاني 2010 بامداد سه‌شنبه راهي كشور كانادا محل برگزاري اين رقابت‌ها شد.
حسين ساوه شمشكي و پوريا ساوه شمشكي در قسمت اسكي آلپاين مردان، مرجان كلهر در قسمت آلپاين زنان و سيد ستار صيد در قسمت اسكي صحرانوردي، نمايندگان ايران در اين رقابت‌ها را تشكيل مي‌دهند كه به همراه رستم كلهر مربي اسكي آلپاين مردان، مهين ساوه شمشكي مربي تيم ملي آلپاين زنان و الكساندر اروين مربي تيم ملي اسكي صحرانوردي، به عنوان اعضاي كادر فني در اين دوره از بازي‌ها حضور پيدا خواهند كرد.
ايران تا كنون در المپيك هاي 1956 - كورتينا آمپزو ايتاليا ،المپيك زمستاني 1964 - اينسبروك اتريش ،المپيك زمستاني 1968 - گرونوبل فرانسه ،المپيك زمستاني 1972 - ساپورو ژاپن ،المپيك زمستاني 1976 - اينسبروك اتريش ،المپيك زمستاني 1998 - ناگانو ژاپن حضور داشته ،المپيك زمستاني 2002 - ساوت ليك سيتي آمريكا ، المپيك زمستاني 2006 - تورينو ايتاليا حضور داشته و حضور در المپيك زمستاني 2010 - ونكوور كانادا را از امروز تجربه مي كند.
نكته قابل توجه دستيابي به كسب سهميه المپيك اولين بانوي ايراني در بازي‌هاي المپيك زمستاني و اسكي ايران است.
رقابت‌هاي المپيك زمستاني 2010 ونكوور كانادا از امروز آغاز مي شود و در حالي تا 10 اسفندماه ادامه خواهد داشت كه قرار است پس از هر مسابقه به‌طور منظم و حساب شده از پنج ورزشكار برتر در هر رويداد و 2 شركت كننده در هر مسابقه به طور تصادفي تست دوپينگ گرفته شود.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي بنا به دلايلي از جمله جنگ تحميلي ايران 4 دوره از حضور در المپيك‌ زمستاني بازماند.

Omid7 02-12-2010 10:34 PM

زنان فوتبالیست ایران با بحرین و اردن همگروه شدند

با انجام مراسم قرعه‌کشی بازی‌های فوتبال زنان غرب آسیا، تیم ملی فوتبال زنان کشورمان در این دوره از رقابت‌ها با تیم‌های فوتبال زنان اردن و بحرین هم‌گروه شد.

به گزارش شبکه ایران، در قرعه‌کشی سومین دوره این بازی‌ها، امارات، کویت و فلسطین در یک گروه ایستادند و تیم ملی فوتبال زنان کشورمان در گروه دوم با تیم‌های اردن و بحرین باید قرار گرفت.

این دوره از رقابت‌ها با حضور شش تیم از 20 فوریه اول اسفند در شهر ابوظبی امارات آغاز می‌شود و به مدت 8 روز ادامه خواهد داشت تا سرنوشت قهرمانی این دوره از بازی‌ها روشن شود.

ایران در هر دو دوره قبلی بازی‌ها با مقام نایب قهرمانی به کار خود پایان داد.

deltang 02-13-2010 11:37 AM

هفته چهاردهم لیگ برتر امارات

هفته چهاردهم لیگ برتر امارات

پیروزی یاران نصرتی مقابل تیم چهارم جدول

تیم فوتبال النصر در شبی که از وجود محمد نصرتی در ترکیب خود بهره می برد، مقابل بن یاس، تیم چهارم جدول رده بندی لیگ برتر امارات به پیروزی رسید.

هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های امارات از پنجشنبه شب با پیروزی تیم‌های النصر و الشارجه آغاز شد.

النصر که از وجود محمد نصرتی در ترکیب خود بهره می برد، شب گذشته در خانه بن یاس به پیروزی 3 بر2 رسید تا 15 امتیازی شده و به رده هشتم جدول لیگ برتر امارات صعود کند. برای النصر در این بازی عبدالله احمد عبدالله (51) و کارلوس تنوریو (74 - پنالتی و 4+90) گلزنی کردند و گل‌های تیم بن یاس هم توسط مودیبو دیارا در دقایق 24 و 68 به ثمر رسید. بن یاس با 26 امتیاز سکوی چهارم جدول رده بندی لیگ امارات را در اختیار دارد.

در دیگر دیدار شب گذشته تیم فوتبال الشارجه در خانه الوصل با گل‌های عبدالله عبدالقادر (26) و مارسلو اولیویرا داسیلوا (50) پیروز شد و با 16 امتیاز به سکوی هفتم جدول صعود کرد.
- جدول رده بندی لیگ برتر امارات به شرح زیر است:

1- الجزیره 33 امتیاز - تفاضل گل 16+

2- الوحده 33 امتیاز - تفاضل گل 14+3

- العین 29 امتیاز

4- بن یاس 26 امتیاز (یک بازی بیشتر)

---------------------------------------
10- الشباب 13 امتیاز 11- الامارات 10 امتیاز 12- عجمان 4 امتیاز

- هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های امارات طی روزهای آتی طبق برنامه زیر پیگیری می شود:

جمعه - 23/11/88* الظفره - الشباب* الاهلی - الامارات

یکشنبه - 25/11/88* عجمان - العین * الوحده - الجزیره

Omid7 02-14-2010 01:45 PM

چاقو کشي در ليگ دسته دوم فوتبال!
سرمربي تيم فوتبال گاز سرخس مدعي شد: سه شنبه هفته گذشته و پس از پايان بازي با شهرداري ماهشهر در چارچوب هفته دوازدهم رقابت هاي فوتبال ليگ دسته دوم کشور، هوادران تيم ماهشهر به درون زمين ريختند و با چاقو بازيکن گاز را مجروح و او را راهي بيمارستان کردند.
رمضان شکري در گفت وگو با ايسنا افزود: پس از اينکه داور سوت پايان بازي را با نتيجه يک بر صفر به سود تيم ماهشهر زد، در حالي که قصد ورود به رختکن را داشتيم با در بسته آن روبرو شديم و در همين زمان هواداران بي شمار اين تيم که توسط يکي از مسوولان ماهشهر تحريک شده بودند به داخل زمين فوتبال هجوم آورده و با چوب، چماق، سنگ، مشت و لگد و چاقو به جان بازيکنان ما افتادند و چند نفر آنها را مصدوم کردند و در نهايت اميد کاتب، يکي از بازيکنان ما را از ناحيه سر با چاقو مورد ضرب و جرح قرار دادند و بقيه بازيکنان و کادر فني و حتي فيلمبردار باشگاه نيز با سر و دست بانداژ شده راهي سرخس شدند.
شکري با انتقاد از داوري اين ديدار گفت: در نيمه دوم بازي داور مسابقه بدليل پرتاب اشيا از طرف تماشاگران تيم ميزبان و همچنين فحاشي آنها دو بار بازي را به مدت سي و پنج دقيقه قطع کرد و در حالي که از طرف تماشاگران سنگي به سرش اصابت کرده بود قسم خورد که بازي را ادامه ندهد، اما نمي دانم ناظر بازي به او چه گفت که دوباره بازي را از سر گرفت اما در يک حرکت عجيب بازي را در دقيقه 79 به اتمام رساند.
وي افزود: داور که بدليل وقفه طولاني در بازي تصور نمي کرد، ما هم وقت بازي را گرفته ايم، 11 دقيقه زودتر سوت پايان بازي را زد و به اعتراض ما هم توجهي نکرد.شکري تصريح کرد: از اينکه باخته ايم ناراحتيم اما بيشتر، از آن خوشحاليم که از ماهشهر جان سالم به در برديم.

پيروزي النصر با حضور نصرتي
هفته چهاردهم ليگ برتر امارات با برگزاري 2 ديدار آغاز شد که در نخستين ديدار «بن ياس» در خانه خود با نتيجه 3 بر 2 مغلوب النصر شد.
اين پيروزي در حالي براي آبي پوشان النصر پس از 3 شکست پياپي به دست آمد که محمد نصرتي، مدافع ايراني در ترکيب اين تيم براي دومين بار در اين فصل به ميدان رفت.النصري ها که گويا منتظر اخراج فرانک پاگلزدورف، سرمربي مطرح آلماني خود بودند، در اين ديدار در حالي که تا دقيقه 74 عقب بودند با گلهاي کارلوس تنوريوي اکوادوري به برتري رسيدند تا با 3 امتياز اين مسابقه 15 امتيازي شده و به رده هشتم جدول صعود کند.
در ديگر ديدار، الوصل در خانه خود با 2 گل مقابل الشارجه شکست خورد تا الشارجه اي ها پس از 8 هفته دوباره با پيروزي ميدان را ترک کنند. الشارجه با اين پيروزي 16 امتيازي شد و به رده هفتم صعود کرد.

آخرين فرصت مايلي کهن
ظاهراً صبر مديران سايپا به پايان رسيده است و آنها از عملکرد محمد مايلي کهن راضي نيستند.
نتايج اخير اين تيم بويژه شکست پرگل مقابل سپاهان سبب شده تا مديران باشگاه سايپا بازي بعدي اين تيم مقابل تراکتورسازي تبريز را به عنوان آخرين مهلت براي سرمربي خود در نظر گرفته اند تا تيم را از بحران خارج کند.
اين طور که به نظر مي رسد، مايلي کهن براي ادامه کار در سايپا به يک پيروزي مقابل حريف تبريزي نياز دارد که کسب آن اصلاً ساده نيست.

موافقت برق شيراز با درخواست کاشاني
حبيب کاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس براي در اختيار داشتن زمين تمرين در شيراز براي بازي با مقاومت سپاسي، از مسؤولان باشگاه برق شيراز درخواست زمين کرد.در پي درخواست کاشاني، رسول فلاح، مديرعامل باشگاه برق شيراز آمادگي باشگاهش را براي در اختيار گذاشتن زمين اختصاصي برق به پرسپوليسي ها اعلام کرده است.باشگاه برق از معدود باشگاههايي است که زمين اختصاصي دارد و به تيم ميهمان يا تيمهايي که در شيراز با ديگر تيمهاي شيرازي بازي دارند، زمين تمرين مي دهد.

مهاجراني: طلسم استقلال را مي شکنيم
استيل آذين در هفته بيست و هفتم رقابتهاي ليگ در انزلي به مصاف تيم ملوان خواهد رفت.
حشمت مهاجراني، مدير فني استيل آذين در خصوص بازي با تيم ملوان گفت: مسابقات ليگ در شرايط فعلي به اوج حساسيت خود رسيده است. تيمها در بالاي جدول رقابت فشرده اي براي کسب سهميه آسيا دارند که استيل آذين نيز در زمره اين تيمها قرار دارد. کار سختي را در پيش داريم و نهايت تلاشمان را براي کسب سهميه آسيا انجام مي دهيم.
وي در ادامه افزود: بازي با ملوان درخارج از خانه با دشواريهاي بسياري براي تيم ما همراه خواهد بود، اما تيم ما در چند مدت اخير ثابت کرده که در بازيهاي خارج از خانه بهتر نتيجه مي گيرد. به همين دليل نيز ما اميدواريم ملوان را در خانه اش با شکست مواجه کنيم.
مهاجراني تأکيد مي کند: جدا از کسب سهميه آسيا، براي قهرماني در مسابقات جام حذفي اميدواريم و در تلاش هستيم به هر نحو ممکن با شکست استقلال به قهرماني جام حذفي نزديک شويم و در سومين رويارويي با استقلال طلسم اين تيم را بشکنيم.

Omid7 02-16-2010 12:44 AM

ولنتاین "جان تری" چگونه گذشت ؟

پس از جنجال‏های اخیر در زندگی شخصی کاپیتان چلسی، جان تری با همسرش آشتی کرد.
جان تری و همسرش تونی روز ولنتاین را در کنار هم جشن گرفتند.

تری در صحبت هایی گفته که او و همسرش زوج قوی و قدرتمندی هستند.کاپیتان چلسی در این رابطه گفته:«هیچ کسی نمی داند که من و تری در مورد چه چیزهایی صحبت کرده ایم و هیچ کسی در زندگی اش نمی تواند رابطه ای به صمیمانه و به خوبی رابطه ما داشته باشد. ما افراد بی سر و صدایی هستیم. به خوبی احساس یکدیگر را درک می کنیم و این مهمترین نکته است. رابطه ما هرگز خراب نمی شود.»
تونی هم در صحبتهایی در این رابطه گفت:« ما همیشه زوجی قوی بوده ایم. جان برای دیدار با من و فرزندانمان به دوبی آمد تا چندروزی در گرمای دوبی با هم به استراحت بپردازیم.»

Younes 02-16-2010 05:38 AM

میگم امید خان این ماجرای رسوایی اخلاقی جان تری چی بود؟ فردوسی پور کشت ما رو این قدر تو بازی چلسی.آرسنال گفت.

deltang 02-16-2010 09:53 AM

فکر کنم این باشه آقا یونس

دادگاهی در انگلیس از ماجرای رابطه نامشروع جان تری، کاپیتان تیم ملی انگلیس و باشگاه چلسی با ونسا پرونسل، مدل فرانسوی ای که تا دسامبر سال گذشته نامزد وین بریج، بوده، پرده برداشت.
جان تری نیز هرچه تلاش کرد از علنی شدن این پرونده جلوگیری کند، به جایی نرسید، زیرا این ستاره معتقد است دخالت در حریم شخصی او، به نوعی نقض حقوق بشر تلقی می شود.

هفته گذشته جان تری پس از اطلاع از اینکه روزنامه ای می خواهد چنین خبری را منتشر کند، وارد عمل شد و وکیل او به دنبال آن بود تا به هر نحوی که شده مانع از این اتفاق شود.

از سوی دیگر مسؤول دادگاه اجازه داد تا روزنامه ای در روز یکشنبه، این ماجرا را به چاپ برساند، ولی بسیاری معتقدند انتشار این خبر باعث ایجاد جنجالی بزرگ و از بین رفتن هارمونی و انضباط در اردوی تیم ملی انگلیس که تا چند ماه دیگر عازم آفریقای جنوبی است، خواهد شد؛ زیرا تری و بریج، دو بازیکن اصلی تیم ملی انگلیس هستند.

این دو بازیکن تا ژانویه ۲۰۰۹ با هم در چلسی توپ می زدند و پس از آن بریج به منچسترسیتی منتقل شد. افزون بر آن این دو بازیکن در محله ای در لندن، تقریباً در همسایگی هم زندگی می کردند.

تری ۲۹ ساله در سال ۲۰۰۷ با تونی پول ازدواج کرد که طبق گزارش مجله « ok »، این مراسم ازدواج، هزینه ای ۱/۱۵ میلیون یورویی برای ستاره انگلیسی در برداشت و بریج و پرونسل نیز جزو میهمانان این جشن عروسی بودند.

deltang 02-16-2010 09:55 AM

جان تری کاپیتان چلسی پس از موافقت مربی تیمش برای مرخصی چند روزه او رهسپار دوبی شد تا با همسرش که پس از انتشار بحث های جنجالی در مورد رسوایی های غیراخلاقی تری، راهی دوبی شده بود، آشتی کند.
طبق اخبار منتشره در روزنامه های انگلیسی و عکسهای منتشره در این روزنامه ها تری ، همسر و دو فرزندش در کنار یکدیگر در هتل مجللی در دوبی به سر می برند و به نظر می رسد که تری توانسته این دلخوری رابرطرف کرده و با همسرش آشتی کند.
این هفته رقابتهای لیگ برتر تعطیل بود و چلسی دیدار آسانی مقابل کاردیف داشت که با برتری ۱-۴ تیم آبی پوش لندنی نیز همراه بود و به همین دلیل آنچلوتی به کاپتیانش چند روز مرخصی داد تا به حل مشکلات زندگی شخصی اش بپردازد.
ماجرای رابطه نامشروع تری با نامزد هم تیمی سابقش نه تنها موجب قهرکردن همسرش شد، بلکه باعث شد تا بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس نیز از تری گرفته شود.ولی اکنون به نظر می رسد که تونی تری، همسر یکی از پردرآمدترین فوتبالیستهای انگلیسی او را بخشیده است.
تری در صحبتهایی گفته که او و همسرش زوج قوی و قدرتمندی هستند.کاپیتان چلسی در این رابطه گفته:«هیچ کسی نمی داند که من و تری در مورد چه چیزهایی صحبت کرده ایم و هیچ کسی در زندگی اش نمی تواند رابطه ای به صمیمانه و به خوبی رابطه ما داشته باشد. ما افراد بی سر و صدایی هستیم. به خوبی احساس یکدیگر را درک می کنیم و این مهمترین نکته است. رابطه ما هرگز خراب نمی شود.»
تونی هم در صحبتهایی در این رابطه گفت:« ما همیشه زوجی قوی بوده ایم. جان برای دیدار با من و فرزندانمان به دوبی آمد تا چندروزی در گرمای دوبی با هم به استراحت بپردازیم.»

Omid7 02-16-2010 02:44 PM

درسته، همينه كه دلتنگ جان گفتند

Omid7 02-20-2010 12:29 PM

تاج: راه آهن شهرري به شهر ديگري منتقل نمي شود
نايب رييس فدراسيون فوتبال گفت: اي کاش کنفدراسيون فوتبال آسيا همانطور که با همزمان برگزار شدن بازي سنگاپور- اردن و ايران- تايلند موافقت کرد، بازي عربستان- کره شمالي و ايران- کره جنوبي را هم در يک زمان برگزار مي کرد.
مهدي تاج همچنين درپاسخ به اين سوال که آيا انتقال باشگاه راه آهن از شهرري به يکي از شهرستان ها صحت دارد؟ گفت: اين شايعه صحت ندارد و قطعا اين باشگاه در شهرري مي ماند اما اينکه بازي هاي اين تيم از تهران به شهرري منتقل شود بحث ديگري است که بايد انجام شود.تاج درباره وضعيت انتخاب دستيار ايراني افشين قطبي نيز گفت: قطبي هنوز به صورت مکتوب پيشنهادهايش را ارائه نکرده اما هر زمان که پيشنهادهاي قطبي به دست ما برسد در کميته تيم هاي ملي اسامي را مطرح مي کنيم و دستيار قطبي مشخص مي شود.

تچباعلام کرد ؛ همزماني ديدار ايران - تايلند با مسابقه اردن - سنگاپور
کنفدراسيون فوتبال آسيا با برگزاري همزمان دو بازي آخر گروه پنجم انتخابي جام ملت هاي آسيا در تهران و امان موافقت کرد. بدين ترتيب ديدار ايران - تايلند در روز 3 مارس 0102 (21 اسفند 8831) کمي ديرتر از موعد قبلي ساعت 03:91 در ورزشگاه آزادي تهران آغاز مي شود.تيم ملي فوتبال ايران بعد از پيروزي 3 بريک در سنگاپور با داشتن 01 امتياز از گروه پنجم مرحله انتخابي به مسابقات جام ملت هاي آسيا صعود کرده است. در اين گروه تايلند و سنگاپور هرکدام شش امتياز دارند و اردن قعرنشين با پنج امتياز همگي در انتظار روز آخر مرحله انتخابي هستند.

تزريق واکسن آنفلوآنزاي نوع A به استقلالي ها
مسؤولان باشگاه استقلال در تمرين روز پنج شنبه با دعوت از يک پزشک متخصص، زمينه دريافت واکسن آنفلوآنزاي نوع A را براي همه اعضاي تيم فراهم کردند.پزشک حاضر در ورزشگاه دستگردي محل تمرين آبي پوشان، پس از اتمام تمرين همه بازيکنان و اعضاي کادر فني را معاينه کرد و با اطمينان از سلامتي آنها سپس با تزريق واکسن آنفلوآنزاي نوع A همه آنها را مقابل اين بيماري بيمه کرد.

يوسفي: براي سفر به عربستان 51 ميليون وثيقه گذاشتم
با وجود آنکه باشگاه صباي قم مدارک شناسايي و برگه ترخيص محسن يوسفي بازيکن سرباز فصل گذشته اش را در اختيار فدراسيون فوتبال قرار داده اما هافبک چپ پاي استقلال کماکان با مشکل خروجي مواجه است و براي اينکه بتواند کاروان استقلال را در سفر به عربستان همراهي کند مجبور شد 51 ميليون تومان وثيقه بگذارد. او در اين باره مي گويد: «فعلا کارت پايان خدمتم آماده نيست چون براي تسويه بايد به پادگان محل خدمتم در قزوين بروم براي همين مجبور شدم براي سفر به عربستان يک چک شخصي به مبلغ 51 ميليون تومان وثيقه بگذارم چون باشگاه گفت بايد چک شخصي باشد. البته مشکل خروجي ام فقط مربوط به همين بازي بود و در بازي هاي آينده با حل مشکل خروجي ديگر نياز به وثيقه نيست.»

غايبان استقلال در عربستان
در سفر استقلال به عربستان براي بازي با تيم الاهلي در هفته اول ليگ قهرمانان آسيا، سه بازيکن اين تيم و مديرعامل باشگاه آبي پوشان را همراهي نمي کنند. مجتبي جباري و بيژن کوشکي دو بازيکن مصدوم استقلال به دليل ادامه مداوا قادر به همراهي کاروان تيم نيستند. اميدرضا روانخواه ديگر بازيکن مصدوم آبي پوشان نيز به دليل اينکه نامش از ليست استقلال خارج شده از غايبان اين تيم در سفر به عربستان و ليگ قهرمانان است. همچنين اميررضا واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال جدا از کاروان با چند روز تاخير به عربستان مي رود و روز بازي خود را به رياض مي رساند.

خلعتبري: اگر دايي بخواهد به پرسپوليس مي آيم
در بين بازيکنان ذوب آهن اين محمدرضا خلعتبري بود که قبل از داربي اصفهان نسبت به ديگر هم تيمي هايش بيشتر براي سپاهان کري خواند و حالا خوشحال است که ذوب آهن در نهايت اين بازي حيثيتي را برد. البته چند وقتي هست که درباره اين بازيکن شايعات زيادي به گوش مي رسد بخصوص پس از حضور علي دايي در پرسپوليس هر چند وقت يک بار شايعه حضور او در پرسپوليس براي فصل آينده قوت مي گيرد. او در اين زمينه مي گويد: «من فوتبال را در رده ملي مديون علي دايي هستم و او را يک اسطوره مي دانم. وقتي دايي چيزي بخواهد خيلي سخت است که به او جواب منفي بدهم و اگر با پيشنهاد اين مربي براي رفتن به پرسپوليس مواجه شدم، در صورت فراهم شدن شرايط به طور حتم راهي اين تيم خواهم شد. البته من الان بازيکن ذوب آهن هستم و هيچ فکري به جز موفقيت اين تيم ندارم.»

Omid7 02-21-2010 12:34 AM

الاهلي به هر تماشاگر اماراتي 2500 درهم پاداش مي‌دهد

جنگ رواني حريف مس پيش از مسابقه:

باشگاه الاهلي امارات براي سفر به کرمان به هر تماشاگر خود وعده پاداش 2500 درهمي داده است.

سيدرضا هاشمي؛ مدير روابط عمومي باشگاه مس کرمان اظهار داشت: باشگاه الاهلي به ما اعلام کرده 2500 تماشاگر همراه خود به کرمان خواهد آورد و از ما خواسته براي آنها هتل رزور کنيم. در حال حاضر تمامي هتل‌هاي کرمان را رزور کرده‌ايم.
وي ادامه داد: تصور مي‌کنم اين يک جنگ تبليغي قبل از شروع مسابقه است زيرا انتقال اين تعداد تماشاگر به کرمان از امارات نياز به چندين پرواز دارد. از سويي ديگر گفته شده باشگاه الاهلي به تماشاگران خود وعده داده در صورت سفر به کرمان به هر کدام آنها 2500 درهم (حدود 625 هزار تومان) پاداش نقدي پرداخت خواهد کرد. مسئولان الاهلي مي‌خواهند با اين ترفند تماشاگر به کرمان بياورند اما بعيد است موفق شوند. در ليگ امارات هم آنها خودروهاي آخرين مدل به تماشاگران جايزه مي‌دهند اما بازهم ورزشگاه‌هايشان خالي از تماشاگر است.
مهرزاد معدنچي در الاهلي عضويت دارد.

Omid7 02-21-2010 12:40 AM

در روزگار ورزش زدگی، نفس کیهان ورزشی هم ایستاد

چاپ آخر پرسابقه ترین روزنامه ورزشی ایران؛
در روزگار ورزش زدگی، نفس کیهان ورزشی هم ایستاد

متأسفانه از روزی که به نام ورزش حرفه‌ای پول قابل توجه وارد فضای ورزشی و به ویژه فوتبال شد، به جای این‌که شاهد رشد بیشتر باشیم، نظاره‌گر مشکلات بیشتر هم در ورزش شدیم به طوری که بسیاری از عناصر و ابزارهای بالقوه مثل روزنامه‌های ورزشی عملا کارکرد اصلی و تأثیرگذار خود را از دست داده و بر ضد کارکرد خود تبدیل شده‌اند.
در هنگامه‏ای که در ورزش دیگر کمتر آن هیجانات گذشته مشاهده می‏شود و مردم گرایش کمتری به اخبار این حوزه و طبیعتاً رسانه‏های ورزشی نشان می‏دهند، همانگونه که پیش بینی شده بود مطبوعات ورزشی یکی از اصلی‏ترین ضربات را متحمل شدند و نشریات ورزشی یکی پس از دیگری با توقف انتشار روبرو می‏شوند که این رویه تنها راجع به نشریات خصوصی نیز صادق نبود و این بار نشریه کیهان ورزشی که زیرمجموعه موسسه کیهان جایگاه یکی از پرسابقه‏ترین روزنامه ورزشی حال حاضر را داشت، به آخرین چاپ خود رسید.

به گزارش خبرنگار ورزشی تابناک؛ خیلی سریع‏تر از آنچه تصور می‏شد، نشریات ورزشی یک به یک به نقطه پایان نزدیک شدند و این بار نوبت به نشریه‏ای رسید که از پشتوانه و بودجه مناسبی برخوردار بود اما شرایط آنچنان دشوار است که دیگر این روزنامه نیز کشش ادامه مسیر را نداشت و به دلایلی که مهم‏ترین آنها افت شدید فروش بود، این مجموعه ترجیح دادند از این پس تنهامجله پرسابقه کیهان ورزشی را حفظ کنند.

خبر تاسف بار تعطیلی این روزنامه که امروز در شماره آخر این نشریه منتشر شده بود، این حقیقت تلخ را یادآور می‏سازد که در صورت حفظ سلامت یک رسانه خبری و عدم درگیری تا خرخره در دلالی و فوتبال کثیف، نقطه پایانی برای آن رسانه مکتوب وجود خواهد داشت و حتی اگر درگیر این ماجراها شد هم احتمال زنده ماندن نشریات ورزشی که مردم دیگر رغبت ایستادن کنار دکه روزنامه فروشی و مرور سرپایی تیترهایشان را نیز ندارند، چندان بالا نیست.

در بخشی از مطلب صفحه نخست این نشریه که با سردبیری سعید مدنی منتشر می‏شد و مشی معتدل‏ و واقع بینانه‏ای نسبت به کیهان سیاسی داشت، پیرامون وقوع این اتفاق چنین ذکر شده بود: "روزنامه کیهان ورزشی روز 19 بهمن ماه سال 71 به عنوان اولین روزنامه ورزشی ایران پا به عرصه انتشار گذاشت که هدف اساسی و اصلی آن، پاسخگویی به نیاز روزانه اهالی ورزش و نیز همراهی و همکاری با متولیان ورزش برای بسط و گسترش این پدیده مهم اجتماعی و برپا کردن ورزشی همخوان با ارزش‌های انقلاب و همراه با این حرکت عظیم و تاریخ‌ساز مردم ایران بود.

سال‌های سال (هجده سال) با کمبودها و سختی‌های این کار کنار آمدیم تا باری از دوش ورزش برداریم. هرگز در این سال‌ها قصدمان این نبود تا باری بر دوش ورزش باشیم و یا خدای ناکرده از قبل آن بار خود را ببندیم! متأسفانه از روزی که به نام ورزش حرفه‌ای پول قابل توجه وارد فضای ورزشی و به ویژه فوتبال شد، به جای این‌که شاهد رشد بیشتر باشیم، نظاره‌گر مشکلات بیشتر هم در ورزش شدیم به طوری که بسیاری از عناصر و ابزارهای بالقوه (مثل روزنامه‌های ورزشی و...) عملا کارکرد اصلی و تأثیرگذار خود را از دست داده و بر ضد کارکرد خود تبدیل شده‌اند.

خوشبختانه در طول سالیان سخت، مسئولان مؤسسه با وجود فشار مالی فراوان همراهی‌مان کردند تا از پاکی‌ها و پلشتی‌ها بنویسیم. خود را وابسته به گروه و جریان خاصی نکنیم و تمام تلاشمان این باشد که مستقل و صادقانه و عادلانه قلم بزنیم؛ همان امری که امروز مایه مباهات ماست.

امروز باورمان این است که ادامه انتشار روزنامه به دلایل مختلف هدف‌های اصلی و اولیه ما را محقق نمی‌کند. از این رو خاتمه انتشار روزنامه کیهان ورزشی را ـ حداقل به طور موقت ـ اعلام می‌کنیم. سخت امیدواریم با برنامه‌ریزی انجام‌شده بتوانیم با انتشار پربارتر مجله کیهان ورزشی همچنان در خدمت عاشقان قدیمی‌ترین نشریه ورزشی ایران باشیم." و این شاید آغازی بر پایان نشریاتی باشد که نسبت به بسیاری روزنامه‏های ورزشی از سلامت بالاتری برخوردار بود.

در روزگار ورزش زدگی که روزنامه‏های ورزشی با تیراژهای سنگین دست به عصا شده‏اند و بهترین تیراژ روزنامه ورزشی به سختی به چند ده هزار نسخه می‏رسد، نفس کیهان ورزشی هم ایستاد و این اتفاق با استمرار وضعیت ورزش و به طور خاص فوتبال در چنین شرایطی و حفظ نگاه کم توجهی عموم مردم به این حوزه قطعاً برای نشریات زرد ورزشی که این روزها با تعدیل نیرو، قرعه کشی و انواع و اقسام حربه‏ها درصدد جلوگیری از ریزش مخاطبانشان هستند، نیز به وقوع خواهد پیوست.

Omid7 02-21-2010 09:27 AM

عنايتي: گفته بودم گلزني مي کنم
رضا عنايتي مهاجم ايراني تيم فوتبال الامارات که پس از نيم فصل حضور در استقلال تهران به تيم الامارات پيوست و در چهارمين بازي خود براي تيم جديدش چهارمين گل خود را هم به ثمر رساند، تا خاطرات خوب گذشته خود را با اين تيم تکرار کند.
وي دراين باره گفت: من در همان موقع حضور در تيم الامارات در نيم فصل هم اين موضوع را گفتم که مطمئن باشيد با توجه به خاطراتي خوبي که با تيم الامارات دارم براي اين تيم گلزني خواهم کرد و اين تيم هم توانايي ماندن در ليگ برتر را دارد.

کاشاني: در مسير مناسبي قرار داريم
سرپرست باشگاه پرسپوليس با ابراز رضايت از عملکرد تيم فوتبال اين باشگاه در هفته هاي اخير گفت: خوشبختانه باشگاه پرسپوليس در مسير مناسبي قرار گرفته و با بي توجهي به مسائل حاشيه اي، تمرکزش را روي موفقيت در ليگ برتر و جام حذفي گذاشته است.
حبيب کاشاني افزود: براي کسب موفقيت و بدست آوردن جايگاهي که در شان باشگاه بزرگ پرسپوليس باشد همه توانمان را مي گذاريم و با تلاش کادر فني و بازيکنان و لطف خدا، در مسير مناسبي قدم بر مي داريم.

آشتي کنان باقري و شيث در شيراز
همان طور که انتظار مي رفت، حبيب کاشاني در شيراز زمينه اي را فراهم کرد تا از دو کاپيتان تيمش رفع دلخوري کند. هرچند قضيه آن طور که گمان مي رفت چندان به خوبي و خوشي به پايان نرسيد.سايت گل دراين باره نوشت: حبيب کاشاني هنگام سخنراني براي بازيکنان با بيان اينکه شأن و جايگاه کريم باقري و شيث رضايي به عنوان 2 بازيکن بزرگتر بايد حفظ شود و باقري نيز به عنوان برادر بزرگتر شيث نبايد حرفهايش در برنامه نود مورد دلخوري شيث قرار گيرد، از مدافع جوان تيمش خواست تا به حکم کسوت باقري به سمت او رفته و روي او را ببوسد.شيث رضايي ابتدا امتناع کرد و اعلام داشت:«آقا کريم بزرگتر من و ساير بچه هاست. من با او مشکلي ندارم که بخواهم چنين کنم.» اما حبيب کاشاني ضمن اصرار با اشاره صورت به شيث فهماند که با انجام اين کار غائله را همان جا تمام کند.شيث نيز که علاقه زيادي به حبيب کاشاني دارد، چنين کرد. اما واکنش سرد کريم باقري که به نظر مي رسد دلخوري يا گلايه هايي از شيث رضايي دارد، باعث حيرت کاشاني و ساير بازيکنان شد.

انصاري فرد: يک نفر به فرياد راه آهن برسد
مديرعامل باشگاه راه آهن گفت: سئوال من از جامعه فوتبال اين است اگر اتفاقات داوري گريبان راه آهن را نمي گرفت در حال حاضر اين تيم کجاي جدول قرار داشت. اگر براي تيم ديگري اين اتفاقها رخ مي داد آيا به همين راحتي از کنارش مي گذشتند.انصاري فرد با اشاره به اينکه بحث داوري فقط مختص به يکي دو تيم شده است گفت: در حالي به مشکلات برخي تيم ها پرداخته مي شود که راه آهن در حال قرباني شدن است. ما مي خواهيم يکي به فرياد اين تيم برسد. از کميته داوران مي خواهم تصميمي اتخاذ کند تا ديگر تيم راه آهن به مشکل داوري بر نخورد.

سرپرست مس کرمان: مشکل قرباني جدي نبود
ايرج کهن دل سرپرست تيم مس کرمان در مورد وضعيت پيروز قرباني گفت: اين بازيکن فقط يک روز در تمرينات تيم غايب بود و از ديروز در تمرينات تيم حاضر شده و مشکلي ندارد. مس کرمان تيم قرباني است.مشکل او با تيم جدي نبود و به دليل اينکه در ديدار با استقلال احساساتي شد،حرکتي انجام داد.باشگاه هم بايد از او دلجويي کند.

مرگ يک فوتباليست در حين بازي در بندرعباس!
يک فوتباليست پيشکسوت در جريان مسابقه اي از سري مسابقات ليگ فوتبال پيشکسوتان بندرعباس درگذشت.سخنگوي هيات فوتبال استان هرمزگان در گفت وگو با (ايسنا) افزود: کريم عاشورزاده روز جمعه در نيمه دوم بازي دو تيم خورشيد و ملي گاز بر اثر ناراحتي قلبي به اغما رفت.سيدمحمد بني هاشمي افزود: پس از 5 دقيقه با حضور اورژانس بر بالين وي او به هوش آمده و راهي بيمارستان شد که در آنجا تلاش پزشکان بي نتيجه مانده و اين بازيکن پيشکسوت 47 ساله جان خود را از دست داد.

ورزش روي آنتن
تلويزيون وشبکه راديويي ورزش تا پايان هفته جاري مسابقات فوتبال را به طور مستقيم پخش مي کنند.
يكشنبه ( 2 اسفندماه) ساعت 18 و 30 دقيقه از مسابقات ليگ برتر انگلستان مصاف تيم هاي منچستر سيتي و ليورپول روي آنتن شبکه سه سيما مي رود.
اين شبکه ساعت 23 و 30 دقيقه از رقابت هاي ليگ دسته يک اسپانيا ديدار تيم هاي رئال مادريد و ويارئال را پخش مي کند. علاوه بر آن راديو ورزش ساعت 23 و 15 دقيقه از مسابقات ليگ دسته يک فوتبال ايتاليا ديدار تيم هاي باري و ميلان را روانه آنتن مي کند.
سه شنبه ( 4 اسفند ماه) از رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا ساعت 17 و 30 دقيقه پيکار تيم هاي ذوب آهن و الوحده امارات و ساعت 20 و 45 دقيقه مصاف تيم هاي الاهلي عربستان و استقلال تهران از شبکه سه سيما و راديو ورزش پخش مي شود.
اين دو شبکه هم چنين از مسابقات جام باشگاه هاي اروپا ساعت 23 و 15 دقيقه پيکار تيم هاي اشتوتگارت و بارسلونا را روي آنتن مي فرستند.
چهارشنبه ( 5 اسفند ماه) شبکه سه سيما و راديو ورزش از مسابقات جام باشگاه هاي آسيا ساعت 19 بازي تيم هاي مس کرمان و الاهلي امارات و ساعت 20 و 45 دقيقه ديدار تيم هاي الشباب عربستان و سپاهان را پخش مي کنند.
اين شبکه هم چنين ساعت 23 و 15 دقيقه از مسابقات جام باشگاه هاي اروپا مصاف تيم هاي اينتر ميلان و چلسي را روانه ي آنتن مي کنند.
شبکه سه سيما و راديو ورزش جمعه ( 7 اسفند ماه) ساعت 17 و 20 دقيقه از مسابقات جام حذفي فوتبال ايران بازي تيم هاي پرسپوليس و آلومينيوم هرمزگان را پخش مي کنند.
ساعت 23 رقابت هاي فوتبال آلمان نتايج پيکار تيم هاي شالکه و دورتموند به طور لحظه به لحظه به اطلاع شنوندگان راديو ورزش مي رسد.

Omid7 02-23-2010 10:21 AM

«مارسلو» برابر پاس همدان به ميدان مي رود
مهاجم برزيلي تيم فوتبال پيکان قزوين با دريافت مجوز بازي مي تواند پس از 50 روز در مسابقات ليگ برتر تيمش را همراهي کند.
مارسلو 29 ساله که اواخر آذرماه با تيم فوتبال پيکان قزوين قرارداد امضا کرده بود، به خاطر مشکلاتي که براي صدور کارت بازي اش پيش آمد، نتوانست پيکان را در مسابقات ليگ برتر همراهي کند.

آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس
پزشک تيم پرسپوليس آخرين وضعيت پزشکي بازيکنان اين تيم را تشريح کرد.
به گزارش سايت گل دکتر زرينه مي گويد: مصدوميت حادي در بازيکنان پرسپوليس وجود ندارد و براي بيني شکسته باقري ها ماسک مخصوص تهيه شده است و او مي تواند تمرينات خود را آغاز کند.
زرينه همچنين در مورد محمد پروين، حميد علي عسگر گفت: محمد پروين به درمان فيزيوتراپي مشغول است و حميد علي عسگر نيز از ناحيه کمر احساس درد مي کند که به درمان او مشغول هستيم.
زرينه درباره وضعيت حوار ملامحمد گفت: حوار از ناحيه مچ پا احساس درد دارد و چون ضرب ديدگي اش از استخوان است، شدت آن به حدي نيست که مانع بازي کردن او باشد.

بادامکي: از حيثيت پرسپوليس دفاع مي کنيم
حسين بادامکي يکي از بازيکناني است که با حضور علي دايي در پرسپوليس بازي با کيفيت تري انجام مي دهد.
وي در مورد آخرين وضعيتش مي گويد: خوشبختانه با توجه به پيروزيهايي که طي هفته هاي اخير به دست آورده ايم شرايط من و مجموع تيم بسيار ايده آل است. طي چند روز گذشته تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم و شرايط خيلي خوبي داريم. من هم تلاش مي کنم در تمرينات آماده نشان دهم تا بتوانم در مسابقات رسمي براي تيم ثمربخش باشم. ما تلاش مي کنيم روند روبه روشد کنوني را تداوم بخشيده تا بتوانيم از حيثيت تيم پرسپوليس دفاع کنيم و روند رو به رشد خود را ادامه دهيم.

اعلام برنامه و اسامي داوران جام حذفي
اسامي داوران ديدارهاي مرحله يک شانزده و يک هشتم نهايي فوتبال جام حذفي باشگاههاي کشور به اين شرح است:

پنجشنبه 88/12/6 مرحله يک شانزدهم ساعت 15
داماش گيلان - مقاومت سپاسي، داور: سعيد مظفري

جمعه 88/12/7 - مرحله يک هشتم
پتروشيمي تبريز - برق شيراز، داور: بابک وسيله بر ساعت 15
پرسپوليس - آلومينوم هرمزگان، داور: شاهين حاج بابايي ساعت 17/20
مس رفسنجان - ابومسلم، داور: رحيم مهرپيشه

شنبه 88/12/8 - مرحله يک هشتم- ساعت 15
ذوب آهن - نفت آبادان، داور: محسن قهرماني
صنعت مس کرمان - ملوان انزلي، داور: البرز حاجي پور

يکشنبه 88/12/9 - مرحله يک هشتم ساعت 17/20
استيل آذين - استقلال تهران، داور: تورج حق وردي

پيام سعيدلو به 4 نماينده ايران درليگ قهرمانان آسيا: به تيمهاي موفق پاداش داده مي شود
معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني در پيامي به مناسبت آغاز رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا، حضور تيمهاي استقلال تهران، سپاهان وذوب آهن اصفهان و مس کرمان را به عنوان 4 نماينده کشورمان در اين رقابتها فرصتي مغتنم و طلايي براي نمايش قدرت واقعي فوتبال ايران در آسيا دانست.
در بخشي از پيام سعيدلو آمده است: قطعاً حضور 4 نماينده فوتبال ايران در رقابتهاي آسيايي خواهد توانست به فوتبال ملي کشورمان کمک قابل توجهي کند و اين مسأله به نوبه خود در روند پيشرفت آينده فوتبال ملي تأثيرات مثبت خود را باقي مي گذارد.در ادامه پيام سعيدلو آمده است: سازمان تربيت بدني در راستاي حمايت از ورزش قهرماني که خروجي آن اقتدار ملي را به همراه خواهد داشت، از نمايندگان ايران در اين مسابقات حمايت و به تيمهاي موفق اين مسابقات جايزه نفيسي اهدا خواهد کرد.

ورزش روي آنتن
زمان ديدارهاي نمايندگان فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد.
بر اساس برنامه اعلامي Afc سه شنبه چهارم اسفند 1388 ذوب آهن اصفهان و الوحده امارات ساعت 17:30 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به ديدار هم خواهند رفت.
در همين روز و از ساعت 20:50 به وقت تهران ديدار الاهلي عربستان - استقلال تهران در عربستان برگزار خواهد شد.
چهارشنبه پنجم اسفند 1388 نيز مس کرمان در ورزشگاه شهيد باهنر ميزبان الاهلي امارات است. اين ديدار ساعت 19:30 به وقت تهران برگزار مي شود.
همچنين در اين روز و از ساعت 20:50 در عربستان الشباب عربستان ميزبان فولاد مبارکه سپاهان است.
بازي الاهلي عربستان - استقلال تهران و الشباب عربستان - فولاد مبارکه سپاهان از شبکه سوم سيماي جمهوري اسلامي ايران به صورت مستقيم پخش مي شود.

بازگشت ملامحمد به تمرينات
بازيکن عراقي تيم فوتبال پرسپوليس پس از مشکلاتي که برايش به وجود آمد، از ديروز به تمرينات اين تيم بازگشت. در حالي که گفته مي شد اين بازيکن به دليل پرداخت نشدن مطالباتش در تمرينات شرکت نکرده است، خود وي مصدوميت را دليل غيبت در تمرينات اعلام کرد. در پايان نشست کوتاه دايي و ملامحمد، اين بازيکن به تمرين سرخپوشان بازگشت.
در تمرين صبح دوشنبه سرخپوشان که در زمين شرکت واحد برگزار شد، محمد پروين غايب بود و نبي ا... باقري ها پس از بهبودي نسبي بيني شکسته اش، همراه با ساير بازيکنان تمرين کرد.
علي دايي سرمربي پرسپوليس قبل از شروع تمرين دقايقي براي بازيکنان صحبت کرد و به آنها تذکر جدي داد که با اظهار نظرهايشان در رسانه هاي مختلف تيم را به حاشيه نبرند.
وي از بازيکنان خواست کمک کنند تا پرسپوليس از نظر روحي و رواني در شرايط مطلوبي قرار گيرد و از حاشيه ها دور باشد.

آذري: براي ضربه زدن به پرسپوليس از من استفاده نکنند
مديرعامل پيشين باشگاه ذوب آهن اصفهان، ضمن رد اخبار منتشر شده در مورد قبول مديريت باشگاه پرسپوليس گفت: حاشيه سازان از اسم من براي ضربه زدن به تيم پرسپوليس استفاده نکنند.
سعيد آذري در مورد اخبار مطرح شده در مورد پذيرش مدير عاملي باشگاه پرسپوليس گفت: هيچ مقام مسؤولي در اين مورد با من مذاکره نکرده است، ضمن اينکه درحال حاضر تيم پرسپوليس با تلاشهاي آقاي کاشاني روند رو به رشد و مثبتي داشته و نتايج ارزشمندي هم در ليگ کسب کرده است که در اين شرايط تغييرات در مديريت اين تيم عاقلانه نيست.
مديرعامل پيشين باشگاه ذوب آهن اصفهان با بيان اينکه حبيب کاشاني دوست من بوده و در اين مدت هم عملکرد بسيار خوبي داشته است، افزود: اميدوارم روند مثبت پرسپوليس ادامه داشته باشد. امروز اين تيم به فضاي آرام نياز دارد و بايد اجازه داد کاشاني کارش را ادامه دهد و بتواند پرسپوليس را به جايگاه واقعي اش بازگرداند.

استقلال رکورد امتياز گيري تاريخ ليگ برتر را شکست
استقلال تهران جمع امتيازهاي خود از 9 دوره اخير ليگ برتر را از مرز 450 امتياز گذراند.
سايت فدراسيون فوتبال نوشت: استقلال تهران نخستين تيمي است که توانست مجموع امتيازهايش را در تاريخ 9 دوره ليگ برتر، به عدد 450 برساند. استقلال پيش از ديدار با مس کرمان توانسته بود، 449 امتياز را به دست بياورد. پيروزي هفته بيست و هفتم، امتيازهاي استقلال را از مرز 450 گذراند و به 452 رساند.
در تاريخ ليگ برتر، پرسپوليس، نزديکترين تعقيب کننده استقلال است که تاکنون توانسته 444 امتياز در تاريخ 9 دوره رقابتهاي ليگ برتر را به دست بياورد. تيم سوم اين رده بندي فولاد سپاهان اصفهان با 422 امتياز است.
استقلال با اين مجموع امتيازي، در صدر جدول کلي ليگ قرار دارد. اين تيم در جدول کلي ليگ برتر با 122 برد بيشترين تعداد پيروزي را در تاريخ ليگ برتر دارد. آبي پوشان پايتخت با 55 شکست به همراه پرسپوليس کمترين باخت را در تاريخ 9 دوره ليگ برتر متحمل شده اند.

Omid7 02-23-2010 10:35 AM

آغازتلاش نمايندگان ايران براي پايان حسرت 18 ساله

ليگ قهرمانان از سه شنبه در حالي آغاز مي‌شود که فوتبال ايران در انتظار پايان حسرت 18 ساله قهرماني در آسيا به سر مي‌برد.

به گزارش خبرگزاري فارس، دومين دوره مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا که از سال گذشته به صورت حرفه‌اي کار خود را با شکل جديد آغاز کرد، 16 آذرماه سال جاري در مقر کنفدراسيون فوتبال آسيا در مالزي قرعه کشي شد و 32 تيم حاضر در اين رقابت‌ها حريفان خود را در 8 گروه 4 تيمي شناختند.
مسابقات ليگ قهرمانان آسيا از سال 2002 با تصميم مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا با ادغام 2 جام باشگاه‌هاي آسيا و جام در جام به صورت حرفه‌اي آغاز شد؛ اما از فصل گذشته به صورت ويژه و با الگوبرداري از ليگ قهرمانان اروپا اين مسير را ادامه داد که از بزرگترين محاسن آن مي‌توان به تغيير تعداد تيم‌هاي صعود کننده از هر گروه از يک تيم به 2 تيم اشاره کرد.
AFC با تنظيم آيين‌نامه‌ها و مقرراتي مانند قاره اروپا، بر اساس پتانسيل و توانايي و همچنين سوابق، حضور و افتخارات کشورهاي آسيايي، سهميه‌هايي به آنها تعلق داد تا لذت کسب سهميه آسيا براي تيم‌هاي باشگاهي در کشورهايشان کمتر از قهرماني نباشد.
در اين بين ايران يکي از قطب‌هاي قاره کهن، اگر چه از قدرت آن تا حدودي کاسته شده و بر اساس قدمت و سابقه‌اش 4 نماينده را به خود اختصاص داد. 4 نماينده‌اي که در اولين دوره حرفه‌اي ليگ قهرمانان توفيقي نصيبشان نشد و از اين بين فقط پرسپوليس به مرحله يک هشتم نهايي راه يافت که اين تيم هم مقابل 90 هزار تماشاگر خودي مقهور ياران ريوالدو برزيلي (بنيادکار) شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت و سرانجام در ديدار پاياني تيم پوهانگ استيلرز کره‌جنوبي با غلبه بر الاتحاد عربستان قهرمان ليگ قهرمانان آسيا در سال 2009 شد.
امسال با قرعه کشي اين رقابت‌ها در روز 16 آذر و مشخص شدن 32 تيم در 8 گروه 4 تيمي فصل جديدي براي فوتبال آسيا آغاز شد؛ البته فصلي که هنوز به صورت رسمي آغاز نشده و تيم‌هاي حاضر در اين گروه‌ها در مدتي که به برگزاري رقابت‌ها مانده است، بيشتر به ارزيابي و آناليز هم مي‌پردازند تا مبادا از غافله به روز شدن اطلاعاتشان در مورد تيم‌هاي حريف عقب بمانند.
کمتر از یک روز ديگر به آغاز رسمي اين رقابت‌ها باقي مانده و در اين فاصله تيم‌ها آخرين تمهيدات خود را براي حضور موفق در آسيا به کار خواهند گرفت.
در زير نگاهي مي‌اندازيم به گروه‌هاي 4 گانه در غرب آسيا که مسابقاتشان از هفته اول اسفندماه برگزار مي‌شود:
*گروه اول: تکرار تاريخ براي استقلال
در گروه اول رقابت‌ها، استقلال مانند فصل گذشته با تيم‌هايي از عربستان، قطر و امارات همگروه است که الجزيره، نماينده اماراتي همچون سال گذشته با آبي‌پوشان در يک گروه قرار دارد. نکته جالب روند برگزاري بازي‌هاي استقلال در فصل جديد است که به نوعي تکرار همان شرايط سال گذشته براي آبي‌ها محسوب مي‌شود.
استقلال مانند دوره گذشته بايد با تيمي از عربستان بازي‌ها را آغاز و با ديدار مقابل الجزيره در امارات به کار خود در مرحله گروهي پايان دهد.
تجربه حضور در مسابقات فصل گذشته به همان شکل را مي‌توان از نقاط قوت حضور آبي‌پوشان در ليگ قهرمانان فصل جاري برشمرد و اين براي تيمي که در تلاش است تا ناکامي تلخ دوره پيش را به فراموشي سپرده و آن را جبران کند؛ بهترين اتفاق ممکن است.
استقلال پس از حذف از گردونه اين مسابقات در سال 2007 به علت تأخير در ارسال فهرست نفرات خود پس از موعد مقرر؛ بزرگترين شکست تيم‌هاي ايراني در اين رقابت‌ها را در سال‌هاي اخير به فوتبال ايران تحميل کرد و بعيد به نظر مي‌رسد اين خاطره تلخ تا سال‌ها از ذهن دوستداران اين تيم بيرون رود.
آبي‌پوشان پايتخت در حالي براي جبران ناکامي‌هايش پا به ميدان سخت آسيايي مي‌گذارند که در دربي 68 با شوت مهارناشدني کاپيتان باقري در دقايق پاياني مقابل پرسپوليس 2 بر يک شکست خوردند تا با اين ناکامي بزرگ دنيا را بر سر هوادارانشان خراب کنند.
البته تا پيش از دربي و در چند هفته اخير استقلال روند صعودي خوبي را طي مي‌کرد و به چند پيروزي روحيه‌بخش هم رسيده بود، اما شکست در دربي همه چيز را خراب کرد تا استقلالي‌ها مجبور شوند دوباره روحيه خود را از نو مورد بازسازي قرار دهند. البته آنها اميدوارند با پيروزي هفته آخر خود مقابل مس کرمان، ديگر نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا کمي از حال و هواي شکست دربي خارج شده و در اولين ديدار برابر الاهلي در عربستان با دست پر خارج شوند.
از ديگر نکات مثبت اين هفته‌ها مي‌توان به اضافه شدن مجيد نامجو مطلق ستاره سال‌هاي نه چندان دور استقلال به ترکيب کادر فني و خروج 2 مرد آلماني (روته مولر و کرافت که صرفاً براي علمي کردن نيمکت استقلال به اين تيم اضافه شدند) از اين ترکيب با خوشبيني اشاره کرد، چرا که با حضور مطلق استقلالي‌ها روان‌تر از گذشته بازي مي‌کنند.
صمد مرفاوي به قرعه تيمش در مسابقات امسال بسيار خوشبين است. او با اظهارنظري در اين زمينه به فارس گفته بود: اعتقاد دارم در رقابت‌هاي امسال و از گروه اول، استقلال به همراه الجزيره تيم‌هاي صعود کننده به دور بعدي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا باشند.
تيم‌هاي قدرتمندي در گروه استقلال قرار دارند. الجزيره، قهرمان نيم فصل ليگ برتر امارات در فصل جاري و تيمي که در مرحله گروهي دوره گذشته ليگ قهرمانان 4 امتياز از استقلال گرفت؛ سال گذشته با بدشانسي عنوان قهرماني را در هفته آخر و با اختلاف يک امتياز به الاهلي در ليگ برتر امارات واگذار کرد.
اين تيم با حفظ انسجام تيمي‌اش امسال نيز صدرنشين است با اين تفاوت که فرناندو بايانو برزيلي که فصل گذشته با 25 گل عنوان آقاي گلي را به خود اختصاص داده بود را از دست داده، اما در مقابل با جذب ريکاردو اوليويراي برزيلي و توني ساحل عاجي همراه با کاپيتان سوبيت خاطر در مجموع 22 گل از 33 گل اين تيم را در فصل جاري به ثمر رساند‌ه‌اند تا يکي از خط حمله‌هاي پرقدرت امارات را تشکيل داده و اين هشداري است براي خط دفاعي آبي‌پوشان ايراني که در بعضي مسابقات ليگ برتر به دروازه خودشان هم رحم نکردند.
الجزيره در پايان نيم فصل اول ليگ برتر امارات بدون شکست قهرمان شد، اما با شکستي که هفته گذشته در خانه الوحده متحمل شد براي نخستين بار طي فصل جاري صدرنشيني را به حريفش واگذار کرد، هرچند که در هفته آخر قبل از اغاز بازي‌هاي آسيايي‌اش با برتري شيرين در خانه العين باز هم به يک قدمي الوحده در صدر جدول رسيد تا از حالا خود را رقيبي خطرناک و جدي براي استقلال معرفي کند.
فرهاد مجيدي، کاپيتان استقلال در مورد همگروهي استقلال با اين تيم اماراتي گفته بود: الجزيره را به خوبي مي‌شناسم و احساس مي‌کنم کار سختي را در ليگ قهرمانان مقابل اين تيم در پيش داريم. با اين حال فکر مي‌کنم اگر بدشانسي نياوريم مي‌توانيم شانس اول صعود از گروه اول باشيم.
حريف اماراتي استقلال به تازگي در مرحله نيمه نهايي جام حذفي امارات با شکست مقابل الشباب در ضربات پنالتي از اين جام خداحافظي کرد تا روياي قهرماني در 3 جام داخلي را از دست رفته ببيند.
مصاف استقلال در هفته آخر از مرحله گروهي درخانه عنکبوت‌ها در صورتي که هر 2 تيم به اعتقاد مجيدي در کورس صعود به مرحله بعدي باشند، بسيار سخت است و آبي‌ها اگر دقت نکنند در تار عنکبوت گير افتاده و بازهم بايد با ناکامي با آسيا خداحافظي کنند.
ديگر تيم حاضر در گروه يک الغرافه‌ قطر است. قهرمان مقتدر فصل گذشته ليگ برتر قطر در فصل جاري نيز با حفظ 90 درصد از ترکيب و تقويت انسجام تيمي‌اش نتايج خوبي کسب کرده و همراه با السد خرج خود را از ساير تيم‌ها جدا کرده و چشم به قهرماني ليگ برتر امسال دوخته است. نماينده قطر تا پايان هفته شانزدهم تنها با تفاضل گل در رده دوم جدول قرار داشت، اما با 3 پيروزي پياپي سرانجام به صدر جدول رسيد.
حريف قطري استقلال در رده تيم‌هاي درجه اول قطر محسوب مي‌شود. اين تيم که به تازگي با غلبه بر الاهلي در بازي فينال، جام حذفي را براي هوادارانش به ارمغان آورده است، سال گذشته در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا و در قطر 5 گل به پرسپوليس تحميل کرد تا رسوايي فوتبال ايران در ليگ قهرمانان فصل گذشته را با اين نتيجه تکميل کرده باشد. با اين وضع الغرافه هم مي‌تواند حريفي گلوگير براي استقلال محسوب شود.
يونس محمود عراقي و کلمرسون برزيلي زوج خط طلايي حمله زردپوشان قطري را تشکيل مي‌دهند. اين 2 به تنهايي 70 درصد گل‌هاي الغرافه را در فصل جاري به ثمر رسانده‌اند. آنها با 5 گلي با هم در بازي فينال جام حذفي به ثمر رساندند، زنگ خطر را براي مدافعان استقلال به صدا درآوردند تا اگر قرار باشد به روش ليگ برتر در آسيا حاضر شوند از حالا بايد سرنوشت استقلال در قطر را مشابه سرنوشت پرسپوليس دانست.
يونس محمود با 18 گل در رده دوم جدول گلزنان قطر قرار دارد.
الاهلي عربستان ديگر تيم حاضر در گروه اول است. حضور الاتحاد سال گذشته گروه استقلال را به گروه مرگ تبديل کرده بود، اما به جرأت مي‌توان حضور الاهلي در گروه اول را خوش شانسي بزرگ استقلال در همگروهي با تيم‌هاي عربستاني دانست.
الهلال، الشباب و الاتحاد در فصل جاري ليگ برتر عربستان بالاتر از الاهلي براي قهرماني مي‌جنگيدند و الاهلي از هفته‌ها پيش از مثلث قهرماني جا ماند و تنها دلخوش به حضور در ميانه‌هاي جدول شد.
جنگ قهرماني در نهايت به سود الهلال به پايان رسيد و الاهلي نيز در فاصله 2 هفته مانده به پايان رقابت‌ها با 27 امتياز در مکان پنجم قرار گرفته است.
تمام اميد الاهلي قهرماني در جام پادشاهي بود که اين تيم در اين جام هم جمعه شب گذشته بازي را در فينال به الهلال واگذار کرد تا در ادامه همه توانش را براي مسابقات آسيايي بگذارد.
نماينده عربستان که پس از يک سال دوري به آسيا بازگشته است در آخرين سال حضورش در سال 2008 در مرحله گروهي در مکان چهارم قرار گرفته و از رسيدن به مراحل بالاتر بازماند.
خاوير توليدوي آرژانتيني که تا پايان هفته هجدهم با 8 گل بهترين گلزن اين تيم به شمار مي‌رود از نقاط قوت تيمش محسوب مي‌شود. البته اين مهاجم هم مانند برخي مهاجمان وطني گلزني‌اش بگير و نگير دارد و در حال حاضر از شانس استقلال که بايد سه‌شنبه از هفته اول ليگ قهرمانان آسيا در خانه اين تيم به ميدان برود؛ فعلاً از گلزني‌اش خبري نيست.
با توصيف تيم‌هاي اين گروه به نظر مي‌رسد شاگردان مرفاوي کار سختي در آسيا پيش و رو دارند. رقابت با الجزيره، الغرافه و الاهلي اگر با شناخت و تدبير همراه باشد، نتيجه‌اي شيرين به همراه خواهد داشت، اما اگر روند رقابت‌هاي ليگ برتر در برخي هفته‌ها طي شود، هواداران استقلال در پايان مرحله گروهي شايد باز هم سرافکندگي و ناکامي نصيبشان شده و آرزو مي‌کردند اي کاش امسال هم ليست بازيکنان تيمشان دير ارسال مي‌شد. البته که اميدوارم اين‌گونه نباشد و استقلال همانند ساير نمايندگان ايران نتايج لازم را بگيرد.

*گروه دوم: گروه مرگ براي ذوب‌آهن
بي‌شک گروه دوم را بايد گروه قهرمانان ناميد. قهرمان جام حذفي ايران همراه با قهرمان‌هاي ليگ عربستان و ازبکستان در يک گروه به سر مي‌برند و صدرنشين ليگ برتر امارات نيز در اين گروه قرار دارد.
سبزپوشان اصفهاني با قهرماني در جام حذفي فصل گذشته علاوه بر اينکه به ليگ قهرمانان آسيا راه پيدا کردند، همشهريان زردپوش خود را هم به آسيا بردند.
آخرين حضور ذوبي‌ها در ليگ قهرمانان آسيا به 5 سال پيش مربوط مي‌شود. تيم منسجم اصفهاني در سال 2004 و درگروه اول رقابت‌ها با تيم‌هاي پاختاکور، قطر اسپورت و ريفاي بحرين همگروه بود.
ذوب‌آهن در آن سال براي صعود کارش به بازي آخر مقابل پاختاکور کشيد و در حالي که فقط به يک تساوي نياز داشت با ارائه يک بازي پرانتقاد در تاشکند با نتيجه 2 بر صفر بازي را به حريفش واگذار کرده و از دور رقابت‌ها حذف شد.
حالا 5 سال از آن دوران گذشته و ذوب‌آهن سال به سال قدرتمندتر شده است. اين تيم با حفظ استخوان‌بندي و ساختن ترکيبي از بازيکنان جوان و با تجربه چند سالي‌ است هميشه بين مدعيان قهرماني قرار داشته است.
شاگردان ابراهيم‌زاده باتجربه که هدايت تيم ملي فوتبال ايران را در هم کارنامه‌اش دارد، سال گذشته در دقيقه 90 با تعارف قهرماني به استقلال جام را از دست دادند. البته آنها امسال هم با اين که پس از 27 هفته از ليگ برتر همچنان با حفظ انسجام تيمي بين مدعيان قرار دارند، اما اقتدار سپاهان باعث شده قدرت سبزپوشان زير سايه قرار گرفته تا در اين فصل هم ذوبي‌ها محتمل‌ترين تيم براي نايب قهرماني لقب بگيرند. ذوب‌آهن هفته گذشته در دربي اصفهان مقابل سپاهان به برتري رسيد تا ضمن کم کردن فاصله‌اش با همشهري خود در صدر جدول از روحيه مضاعفي براي ديدار هفته اول ليگ قهرمانان مقابل الوحده برخوردار شود.
منصور ابراهيم‌زاده، سرمربي ذوب‌آهن در گفت‌وگو با فارس، درباره قرعه ذوب‌آهن در ليگ قهرمانان آسيا در اظهار نظري جالب اعلام کرده بود: هدف ما مشخص است. اگر قرار باشد در ليگ قهرمانان آسيا نتيجه بگيريم و مدعي صعود از گروه خود باشيم، بايد با تيم‌هاي قدرتمند بازي کنيم و براي ما همگروهي با تيم‌هاي قوي مهم نيست.
وي با تاکيد بر اينکه ذوب‌آهن در گروه زندگي ليگ قهرمانان قرار دارد، معتقد است: بازيکنان ذوب آهن براي بازي مقابل تيم‌هاي پرقدرت انگيزه بيشتري دارند و حضور در گروه به اصطلاح مرگ روحيه بازيکنان ذوب‌آهن را دو چندان مي‌کند، چرا که ما حرف‌هاي زيادي براي گفتن داريم. به هواداران قول صعود به مراحل بالاتر را مي‌دهم، زيرا آنها لياقت حضور تيمشان در مراحل بالا را دارند.
اين اظهار نظر اعتماد به نفس بالاي سرمربي ذوب‌آهن نسبت به تيمش را نشان مي‌دهد. وجود روحيه جنگندگي و حضور بازيکنان تکنيکي مانند خلعتبري، فرهادي، کاسترو، اشجاري و ... حضور ذوب‌آهن در ليگ قهرمانان آسيا را براي هواداران اين تيم پر اميد جلوه مي‌دهد و آنها مي‌توانند به وعده‌هاي ابراهيم‌زاده مبني بر صعود تيم محبوبشان از گروه مرگ خوشبين باشند.
تيم ديگر اين گروه بنيادکار در فصل گذشته ليگ برتر ازبکستان با قدرت هر چه تمام‌تر و با شکستن تمام رکوردهاي ممکن و 20 امتياز اختلاف امتياز و بدون شکست و 84 گل زده در 30 مسابقه در فاصله 8 هفته به پايان ليگ برتر ازبکستان به عنوان قهرماني رسيد تا علاوه بر گرفتن سهميه دوباره در آسيا، زهرچشمي اساسي از تيم‌هاي همگروه خود در ليگ قهرمانان آسيا بگيرد. با اين حساب به نظر مي‌رسد از حالا بايد اين تيم را سخت‌ترين حريف اصفهاني‌ها به خصوص در تاشکند معرفي کرد.
اين تيم تمام ستاره‌هاي ازبکستان از جمله سرور جباروف، آقاي گل و بهترين بازيکن آسيا را در کنار ستارگان پرفروغ جهاني که هنوز قدرت آقايي کردن در آسيا دارند را در اختيار دارد.
ريوالدو، کاپيتان 38 ساله بنيادکار همچنان مي‌درخشد و قدرت اين را دارد که با اين سن و سال بتواند 20 گل بزند تا آقاي گل ليگ برتر ازبکستان شود.
هنوز در اذهان فوتبالدوستان ايراني، رويارويي ريوالدو و يارانش با سرخپوشان در ورزشگاه آزادي در مرحله يک‌هشتم نهايي ليگ قهرمانان فصل گذشته از خاطر نرفته است و هواداران پرسپوليس هنوز به ياد دارند که چگونه اين مرد برزيلي از يک موقعيت مرده يک پنالتي ساخت و تک گل برتري بنيادکار را در مقابل خيل عظيم هواداران پرسپوليس به ثمر رساند تا سوت داور مسابقه در پايان بازي علاوه بر رساندن بنيادکار به جمع 8 تيم برتر آسيا، همچون آب سردي بر سر هواداران سرخپوش در روزي فراموش‌نشدني براي ازبک‌ها باشد.
بنيادکار در ميانه فصل گذشته مرد بزرگي را روي نيمکت خود ديد. فيليپ اسکولاري پس از ناکامي در چلسي انگليس با پيشنهاد مسئولان بنيادکار روبرو شد تا پس از قهرمان کردن برزيل در جهان اين بار نيز در طمع قهرماني ديگري و اين بار در قاره کهن به دعوت مسئولان ازبک پا به منطقه‌اي اسرار‌‌آميز بگذارد.
رسيدن دوباره فيل بزرگ به شاگرد قديمي‌اش ريوالدو که زماني نه چندان دور با تيم ملي برزيل در جهان قدرتشان را به رخ همگان کشيده و آقايي مي‌کردند، بسيار جالب توجه بود و توقع قهرماني آسيا از تيم اين زوج موفق سال‌هاي گذشته، توقعي دور از ذهن نبود. البته تمام هزينه‌ها نيز براي محقق شدن اين امر فراهم شد، اما اين پروسه با شکست بنيادکار در مرحله يک‌چهارم نهايي فصل پيش مقابل پوهانگ استيلرز کره‌جنوبي، قهرمان دوره گذشته ناکام ماند.
نتايج شگفت‌انگيز بنيادکار در ازبکستان در فصلي که به پايان رسيد در کنار بقاي اسکولاري و حفظ بازيکنان قدرتمندي چون ويلانوا و کاپادزه و همچنين خريد يک برزيلي سرشناس ديگر به نام دنيلسون مي‌تواند از حالا زنگ خطر را براي ذوبي‌ها به صدا در بياورد.
تيم ازبک براي رسيدن به اهداف بزرگش در فصل جاري مسابقات آسيايي‌اش و قبل از آغاز رقابت‌ها به روسيه سفر کرد تا اردوي آماده سازي خود را در اين کشور و در هواي بسيار سرد و منفي 13 درجه‌اي مسکو برگزار کند.
بنيادکار هفته گذشته در ديداري تدارکاتي با الجزيره، حريف استقلال در جريان اردوي تدارکاتي خود در امارات به تساوي بدون گل دست پيدا کرد. بايد تا آغاز رقابت‌ها منتظر ماند و شاهد اين بود که آيا شاگردان اسکولاري مي‌توانند ثمره سختي‌هاي خود را مقابل حريفان بگيرند يا خير؟
ديگر تيم گروه دوم يعني الاتحاد عربستان پس از شکست در فينال ليگ قهرمانان در فصل گذشته مقابل پوهانگ استيلرز کره‌جنوبي و کسب نايب قهرماني در آسيا ترمزش کشيده شد و اقتدار فصل گذشته اش را از دست داد.
الاتحاد فصل گذشته در عطش سومين قهرماني‌اش در آسيا مي‌سوخت تا ضمن شکستن رکورد قهرمانان 2 دوره‌اي، هزينه‌هاي هنگفتش به بار نشسته و پاسخ خريدهاي بزرگش را با قهرماني بگيرد. البته اين رويا هيچ‌گاه محقق نشد تا افتخارش نصيب پوهانگ شود.
دومين تيم پرافتخار عربستان با 8 عنوان قهرماني در کشورش تا قبل از رسيدن به بازي فينال ليگ قهرمانان فصل گذشته 5 بازي اول ليگ برتر در فصل جاري را مقتدرانه و با 5 پيروزي پياپي آغاز کرد. الاتحاد در اين راه از قلع و قمع حريفان واهمه‌اي نداشت و حتي در ديدار هفته دوم خود 7 بر يک القادسيه را شکست داد تا قدرتش را به رخ تمام حريفان داخلي و آسيايي‌اش بکشد، اما پس از شکست اين تيم در فينال آسيا تيره‌روزي‌هاي ببرهاي آسيا در ليگ برتر با 2 شکست پياپي آغاز و کار به جايي کشيد که اين تيم در بازي نهم خود مقابل الهلال با 5 گل در هم کوبيده شد. پس از اين ديدار روند تساوي‌ها با 3 تساوي پياپي آغاز شد.
حريف فصل گذشته استقلال و فيناليست ليگ قهرمانان آسيا در سال 2009 با از دست دادن قهرماني و پس از آن از دست دادن ليگ برتر عربستان، بسيار دير شکست تلخ در آسيا را فراموش کرده و به روزهاي خوش گذشته نزديک شد و تا رده سوم جدول خود را بالا کشيد. اين تيم هر چند دير به روزهاي خوبش نزديک شده است، اما اين مورد مي‌تواند خبر بسيار بدي براي اصفهاني‌ها باشد به طوري که ابراهيم‌زاده و شاگردانش آرزو مي‌کنند اي کاش ليگ قهرمانان آسيا بسيار زودتر از موعد مقررش آغاز مي‌شد.
الاتحاد در حال حاضر تنها با يک امتياز اختلاف پشت سر الشباب قرار گرفته و منتظر لغزش اين تيم است تا پس از قهرماني الهلال چشم به نايب قهرماني ليگ برتر عربستان بدوزد.
امينه شرميتي مهاجم 23 ساله تونسي الاتحاد سال گذشته از هرتابرلين به تيم عربستاني پيوست و از نقاط قوت اين تيم محسوب مي‌شود و مي‌تواند با درخشش در خط حمله اين تيم عربي، مانند سال گذشته تيمش را تا مراحل بالاتر رهنمون سازد. چرميتي در کنار طلال مشعل و ابوچرونه هر 3 با 7 گل در رده ششم گلزنان عربستان قرار دارد. الاتحاد با مثلث آتشين خود اگر بخواهد خاطرات فصل گذشته را براي هوادارانش تکرار کند، روزهايي دشوار انتظار همگروهي‌هاي اين تيم را خواهد کشيد.
الاتحاد در آخرين روز سال 2009 در ديدار بزرگ دوستانه‌اي به مناسبت خداحافظي حمزه ادريس فلاته ستاره سابقش در ورزشگاه ملک عبدالله فصيل شهر جده عربستان ميزبان يوونتوس ايتاليا بود که با نتيجه تساوي 2 بر 2 حريف ايتاليايي را متوقف کرد تا افتخار تساوي با بانوي پير ايتاليا نيز نصيب زرد و مشکي‌پوشان شود.
تيم چهارم گروه مرگ يعني الوحده امارات پس از برتري در بازي‌هاي پلي‌آف و پيروزي مقابل قهرمانان سوريه و هند به اين گروه صعود کرد.
الوحده با اقتدار کارش را در ليگ برتر امارات آغاز کرد و با خريد بايانو، آقاي گل فصل گذشته ليگ برتر امارات از الجزيره توانست سرانجام صدرنشيني را از الجزيره بگيرد. بايانو در اين راه باز هم بيشترين خدمت را به تيمش کرده و با 13 گل پس از خوزه ساند مهاجم العين در رده دوم قرار دارد.
الوحده براي رسيدن به صدر جدول 8 بازي پياپي را با پيروزي پشت سر گذاشت و سرانجام با پيروزي مقابل الجزيره در خانه خود صدرنشيني را از آن خود کرد.
الوحده در هفته آخر قبل از آغاز بازي‌ها مقابل الشباب يک بر يک متوقف شد.
پس از بررسي تيم‌هاي اين گروه متوجه مي‌شويم در ظاهر شايد بتوان آن را گروه مرگ ناميد، اما هنگامي که به عمق ماجرا نگاه مي‌کنيم اين تصور پيش مي‌آيد که صعود 2 تيم از بين 4 تيم مدعي کار چندان سختي نخواهد بود. ذوب‌آهن اگر با تفکر و تجهيز وارد اين رقابت‌ها شود مي‌توان اميدوار بود که حداقل يکي از 2 تيم صعود کننده به جمع 16 تيم برتر آسيا سبزپوشان اصفهاني باشند.
*گروه سوم: سومين همگروهي سپاهان، الشباب و العين
سپاهان اصفهان پس از قرعه‌کشي در گروه سوم قرار گرفت. گروهي که با حضور 2 قهرمان آسيا يعني الشباب و العين، نايب قهرمان آسيا يعني سپاهان و پاختاکور ازبکستان پازلي را تکميل کرده است که مي‌‌توان پيش‌بيني تيم‌هاي صعود کننده از اين گروه را به جرأت سخت‌تر از هر گروهي ارزيابي کرد.
نکته جالب همگروهي سپاهان، الشباب و العين براي سومين بار طي 5 فصل اخير ليگ قهرمانان آسيا است. در اين بين يک‌بار سپاهان با صدرنشيني در مرحله گروهي راهي مرحله بعد شده و يک‌بار نيز العين به اين افتخار دست پيدا کرده و الشباب نيز در اين 2 دوره همواره زير سايه اين 2 تيم قرار گرفته و از راهيابي به دور بعدي مسابقات بازمانده است و اين بار شايد نوبت الشباب باشد تا به عنوان تيم نخست راهي مرحله بعد شود
.
زردپوشان اصفهاني در سال 2005 پشت سر العين قرار گرفته و از صعود بازماند، اما در سال 2007 عکس اين مورد اتفاق افتاد و سپاهان با 13 امتياز به عنوان تيم نخست به مرحله بعد ليگ قهرمانان آسيا راه پيدا کرد و در آن سال با لوکا بوناچيچ تا فينال آسيا صعود کرد تا در اين مرحله با شکست از اوراواردز ژاپن مقام نايب قهرماني قاره کهن را به کارنامه افتخارات خود اضافه کند. سپاهان پس از آن نيز با رسيدن به جام باشگاه‌هاي جهان اعتبار جديدي را به فوتبال باشگاهي ايران در آسيا بخشيد.
سپاهاني‌‌ها در فصل جديد هزينه‌هاي هنگفتي براي به دست آوردن قهرماني ليگ برتر ايران پس از 6 فصل انجام دادند. اين تيم با خدمت گرفتن اميرقلعه‌نويي، موفق‌ترين مربي ساليان اخير فوتبال ايران، نشان داد تفکري جز قهرماني ندارد و در همين راستا بازيکناني نظير ابراهيم توره، سيد جلال حسيني، سيد مهدي رحمتي، مهدي کريميان، احمد آل‌نعمه و .. جذب شدند. نتايج بسيار خوبي نيز در ليگ تا اين هفته از رقابت‌ها به دست آمده است تا کارشناسان قهرماني اين تيم در فصل نهم ليگ برتر را محتمل بدانند.
پيروزي در 7 بازي پياپي و نتايج پر گل و خيره کننده مقابل حريفان همه چيز را براي جشن قهرماني در فولادشهر آماده کرده است، هرچند که سپاهان دربي اصفهان را واگذار کرد، اما قلعه‌نويي معتقد است تيمش از چنان حاشيه امنيتي برخوردار است که از حالا قهرماني را در چنگ شاگردانش ببيند. تيم‌هاي قلعه نويي در انتهاي فصل هميشه محتاط مي‌شوند و سپاهان اين فصل هم از اين قاعده مستثني نيست.
با اين حال کارنامه قلعه‌نويي با استقلال در ليگ قهرمانان سال گذشته و اعتقاد اين مربي به فوتبال سنتي، پيش‌بيني عملکرد سپاهان در ليگ قهرمانان را کمي سخت مي‌کند. استقلال با آن همه بازيکن مطرح بين 4 تيم و با نتايجي تأسف‌انگيز در حالي که به قول سرمربي‌اش بازي‌هاي خوبي را به نمايش گذاشته و فقط بدشانسي آورده بود؛ در مکان چهارم قرار گرفت تا خداحافظي تلخي با رقابت‌هاي آسيايي داشته باشد.
اگر قلعه‌نويي در تفکرات خود تجديد نظر نکند در اين فصل حتي با بهترين بازيکنان هم نمي‌تواند کاري از پيش برده و بايد در انتظار ناکامي زردپوشان در فصل جاري نشسته و آينه عملکرد استقلال در فصل گذشته را در سپاهان فصل جاري جست و جو کرد.
قلعه‌نويي در مورد گروه سوم در مصاحبه‌اي با فارس عنوان کرده بود: قرعه سختي که سال گذشته با استقلال نصيب ما شد، امسال هم به سپاهان رو کرد و بايد اولين و آخرين بازي را بيرون از خانه با سخت‌ترين تيم‌ها انجام دهيم. ما بايد در اين رقابت‌ها با اقتدار وارد شويم. گروه ما بسيار سخت است، اما اين سختي مانع از حضور پرقدرت ما نمي‌شود و فقط براي حضور پرقدرت در اين رقابت‌ها با سپاهان گام به ميدان آسيايي خواهيم گذاشت.
نقش بستن خاطره‌اي خوب از بازي‌هاي امسال با هزينه‌هاي زياد و جذب بازيکنان بزرگ و ملي‌پوش در ذهن هواداران اصفهاني فقط با کسب موفقيت در آسيا محقق خواهد شد.
بر خلاف قلعه‌نويي، مجيد بصيرت، سرپرست سپاهان درباره قرعه سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا معتقد است اين تيم با قرعه نسبتأ متوسطي روبرو شده و مي‌تواند از گروه خود صعود کند.
وي در مصاجبه اي با فارس تاکيد کرده بود: نسبت به سال گذشته وضعيت بهتري داريم. به نظر مي‌رسد پاختاکور نسبت به بنيادکار ضعيف‌تر و الاتحاد نيز که همگروه ذوب‌آهن است، قوي‌تر از الشباب باشد که همگروه ما است. سپاهان هميشه مقابل الشباب خوب بازي کرده و حتي در رياض اين تيم را شکست داده است.
سپاهان هم مانند استقلال به نوعي تاريخ در آسيا برايش تکرار شده است. اين تيم هم مثل فصل گذشته با تيم‌هايي از ازبکستان، عربستان و امارات همگروه شده است.
نماينده عربستان در گروه سوم يعني الشباب با 40 امتياز در مکان دوم و پشت سر الهلال قهرمان ايستاده
است. اين تيم پس از مدت‌ها در ليگ برتر عربستان اوج گرفته و مي‌تواند از حريفاني خطرناک براي سپاهان به حساب بيايد.
شيرهاي سفيد در سال‌هاي 1991، 1992، 1993، 2004 و 2006 موفق شدند قهرمان ليگ برتر عربستان شوند. الشباب اولين تيم عربستاني است که در 3 دوره پياپي (91-92-93) موفق شده است قهرمان اين رقابت‌ها شود و امسال نيز پس از دست دادن قهرماني با الاتحاد جنگي سخت را براي کسب عنوان نايب قهرماني با الاتحاد آغاز کرده است.
انزو تروسرو، سرمربي آرژانتيني که سابقه سرمربيگري تيم ملي سوئد را نيز در کارنامه دارد، تيم خوبي را مهياي حضور در آسيا کرده است. الشباب فصل گذشته در گروه دوم با پرسپوليس همگروه بود و در بازي رفت در ورزشگاه 67 هزار نفري ملک فهد، ورزشگاهي زيبايي که بيشتر بازي‌هاي ملي تيم عربستان در آن برگزار مي‌شود ميزبان ديداري بود که با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد. در بازي برگشت نيز پرسپوليس در تهران يک بر صفر نماينده عربستان را شکست داد، اما در نهايت اين 2 تيم به مرحله بعدي صعود کردند که در اين دور نيز شيرهاي سفيد با شکست 2 بر يک از هموطنانشان شکست خوردند تا الاتحاد به جمع 8 تيم برتر آسيا برسد.
اين تيم در تازه‌ترين افتخارش جام حذفي عربستان را با شکست الهلال به کارنامه افتخاراتش اضافه کرد.
چهارمين تيم پرافتخار ليگ برتر عربستان و دومين تيم پرافتخار جام حذفي عربستان با بازيکنان بزرگي نظير ناصر الشمراني، گلزن بي بدليش و آمادو فلاويو آنگولايي و کاماچو برزيلي خود را براي مسابقات آسيايي آماده مي‌کند.
الشباب پس از الهلال قهرمان، صاحب بهترين خط دفاعي ليگ برتر عربستان است و امير قلعه‌نويي از حالا بايد براي عبور از سد دفاعي حريف عرب برنامه‌هاي متنوع تاکتيکي را تدارک ببيند تا خاطرات خوب پيروزي‌هاي زردپوشان مقابل الشباب باز هم تکرار شود. اين 2 تيم 4 بار با يکديگر رو در رو شده‌اند که 3 بار آن با پيروزي يک بر صفر سپاهان و يک بار نيز با تساوي به پايان رسيده است.
ديگر تيم اين گروه يعني پاختاکور؛ تيمي قدرتمند از کشوري سردسير با بازيکناني تاکتيکي و تنها تيمي که در تمام دوره‌هاي ليگ قهرمانان اسيا حضور داشته است.
اين تيم در دهه اخير ازبکستان با کسب 6 عنوان قهرماني در چند سال اخير زير سايه بنيادکار قرار گرفته است، اما اسکلت اصلي تيم ملي ازبکستان در سال‌هاي درخشش اين تيم در آسيا را بازيکنان پاختاکور تشکيل مي‌دادند.
پاختاکور با نايب قهرماني در ليگ برتر ازبکستان دوباره سهميه آسيا را مانند هميشه گرفت. اين تيم فصل گذشته با تيم‌هاي الهلال عربستان، صباي قم و الاهلي امارات همگروه بود و با کسب عنوان دومي از گروهش صعود کرده و راهي مرحله بعد شد. در اين مرحله الاتفاق را در عربستان شکست، اما در مرحله يک‌چهارم در 2 ديدار رفت و برگشت از ديگر تيم عربستاني يعني الاتحاد عربستان شکست خورد تا از رسيدن به جمع 4 تيم برتر آسيا باز مانده تا همچنان در روياي قهرماني در آسيا بماند.
جدال پاختاکور و شاگردان قلعه‌نويي از آنجايي جالب توجه است که ازبک‌ها مدت‌ها به دنبال اين مربي براي هدايت تيمشان بودند.
پاختاکور در ابتداي 2 فصل در سال‌هاي گذشته با کشاندن قلعه‌نويي به ازبکستان تا پاي عقد قرارداد با اين مربي پيش رفت، اما دست تقدير باعث شد قلعه‌نويي امروز در اصفهان هدايت زردپوشان در ديدار مقابل پاختاکور را برعهده داشته باشد.
پاختاکور در اين فصل و در رقابت‌هاي جام حذفي، جام را از چنگ شاگردان اسکولاري درآورد. آنها در ديداري که با تک گل آندرف همراه بود، ياران ريوالدو را شکست داده و جام حذفي را به ويترين افتخارتشان اضافه کردند. پاختاکور با کسب اين پيروزي دهمين قهرماني‌اش را در اين جام به دست آورد.
ميرجلال رادولوويچ مربي جديد و 46 ساله پاختاکور که قراردادي 2 ساله را با اين تيم بسته است در مورد بازي‌هاي نماينده دوم ازبکستان در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا اعتقاد دارد که هدفش قهرماني در اين مسابقات است.
او در اين مورد گفت: مي‌دانم آرزوي همه اين بازيکنان قهرماني در ليگ داخلي و باشگاهي آسيا است و تلاش مي‌کنيم تا به اين 2 افتخار برسيم. مي‌دانم گروهمان سخت است اما تمام تلاش خود را براي صعود از اين گروه خواهيم کرد.
اوديل احمدوف بازيکن 22 ساله پاختاکور نيز به تازگي عنوان بازيکن برتر سال 2009 اين کشور را به خود اختصاص داده است. احمدوف در سال گذشته ميلادي با زدن 16 گل در ليگ برتر ازبکستان و دو گل در ليگ قهرمانان آسيا از بازيکنان موثر پاختاکور بود.
از سوي ديگر در اين گروه العين، پرافتخارترين تيم ليگ برتر امارات حضور دارد. تيمي که رقيب سنتي سپاهان در ليگ قهرمانان محسوب مي‌شود و براي سومين بار با زردپوشان در يک گروه قرار مي‌گيرد. تيمي که در سال 2003 به لطف گلزني فرهاد مجيدي، بهترين بازيکن اين روزهاي استقلال با قهرماني بر بلنداي فوتبال قاره کهن ايستاد.
2 تيم 4 بار قبل از اين به مصاف يکديگر رفته‌اند که 2 پيروزي مشابه 3 بر 2 خانگي براي العين و 2 تساوي يک بر يک در کارنامه بازي‌هاي رو در روي آنها ديده مي‌شود.
‌اين تيم اماراتي در فصل جاري ليگ برتر امارات نتايج نسبتاً مطلوبي گرفته و در پايان هفته پانزدهم با 32 امتياز در مکان سوم جدول و پشت سر الجزيره و الوحده قرار دارد تا در کورس مدعيان قهرماني جايگاهش محفوظ باشد.
العين تيمي است که نقطه قوت آن را بايد در زوج خط حمله‌اش جست و جو کرد. جايي که خوزه ساند آرژانتيني و مارسيو امرسون به تنهايي 24 گل از 39 گل العين را در فصل جاري به ثمر رسانده‌اند. البته مهاجم آرژانتيني با 15 گل در صدر جدول گلزنان ليگ برتر امارات نيز قرار داشته و شانس مسلم آقاي گلي در اين فصل محسوب مي‌شود.
العين به تازگي لي هو، هافبک ملي‌پوش کره‌جنوبي را به خدمت گرفته است تا با دست پر وارد مسير پر پيچ و خم آسيا شود. آنها در همين راه بازي‌هاي بزرگي را هم انجام دادند که از جمله آن مي‌توان به ديدار دوستانه با وردربرمن از تيم‌هاي مطرح آلماني اشاره کرد. ديداري که 3 هفته پيش در امارات با پيروزي 2 بر يک برمن به پايان رسيد.
بهترين خط حمله و يکي از بهترين خطوط دفاع در جدول مسابقات در پايان هفته پانزدهم متعلق به سفيدپوشان العين است. العين با قدرت 2 چندانش در حالي قدم به گروه سوم مي‌گذارد که خيالي جز صعود از اين گروه را ندارد.
تمام اين گفته‌ها و در کنار آن ناگفته‌ها، معادله بازي‌هاي گروه سوم را پيچيده و پيچيده‌تر مي‌کند به طوري که بايد اميدوار بود تا زيبايي و هيجان رقابت‌ها تحت‌الشعاع حساسيتش قرار نگيرد.
حضور 2 قهرمان آسيا در اين گروه و همچنين با دست پر وارد شدن هر 4 تيم درمقابل يکديگر باعث مي‌شود تا از حالا منتظر رقابت‌هايي جذاب از گروه سوم مسابقات ليگ قهرمانان آسيا باشيم.
امير قلعه‌نويي اگر بهتر از سال گذشته باشد و شاگردانش نيز مثل بازي‌هاي داخلي به مصاف حريفان آسيايي خود بروند، از حالا مي‌توان صعود اين تيم را حداقل به مرحله بعدي قطعي دانست.

*گروه چهارم: ناشناخته‌اي به نام مس کرمان در ليگ قهرمانان آسيا
مس کرمان براي اولين بار در تاريخ تأسيس‌اش به افتخاري بزرگ دست پيدا کرد و با سومي در رقابت‌هاي فصل گذشته وارد آسيا شد.
تيم سوم فصل گذشته و تيم شانزدهم فصل جاري، مسابقات ليگ را با ناکامي آغاز کرد تا اولين کسي که اين ناکامي گريبانش را بگيرد، پرويز مظلومي سرمربي اين تيم باشد.
مظلومي با اينکه استخوان‌بندي فصل گذشته را حفظ و حتي چند بازيکن با تجربه مانند رجب‌زاده و قرباني را هم به جمع بازيکنانش اضافه کرد، اما نتوانست انسجام فصل گذشته را حفظ کند و بازي‌هايش را يکي پس از ديگري واگذار کرد تا آسيا شادکن شود.
البته در اين بين مس اندکي هم در آتش اختلافات مديريتي‌اش سوخت تا دود اين آتش به چشم بازيکنان مس و در مجموع به چشم هواداران خونگرم کرماني برود تا آنها همچنان حسرت مس رويايي فصل گذشته را بخورند.
پس از برکناري مظلومي از سرمربيگري مس،‌ برهاني‌نژاد، مديرعامل اين تيم هم غزل خداحافظي را خواند تا اوضاع اين تيم هر روز مبهم‌تر تر از روز گذشته شود.
پس از مظلومي، براي مدتي محمدي هدايت نارنجي‌پوشان را برعهده گرفت، اما لوکا بوناچيچ با ورودش به کرمان موجي از اميدواري را در کوير به وجود آورد.
کارنامه خوب اين مربي همراه با سپاهان در آسيا و کسب عنوان نايب قهرماني ليگ قهرمانان با اين تيم اصفهاني باعث شد تا پاي اين مربي بداخلاق، اما با کارنامه کروات به کرمان باز شود. البته او با فولاد در ابتداي فصل جاري نتايج بدي گرفت تا کارنامه‌اش کم‌رنگ‌تر شود.
بوناچيچ با ورود به کرمان کمي تيم را متحول کرده و نتايج به نسبت خوبي هم گرفته است، اما نتايج گذشته مس تا اندازه‌اي ضعيف بوده است که اگر اين تيم تا انتهاي ليگ تمام بازي‌هايش را هم با موفقيت پشت سر بگذارد، بعيد است رتبه‌اش در جدول يک‌رقمي شود.
مس اگر همين گونه پيش برود با توجه به تيم‌هاي سرسختي که در گروه وجود دارند، از حالا بايد لقب زنگ تفريح را به اين تيم داد، اما اگر بوناچيچ تيمش را با مهره‌هاي سرشناسي که دارد آماده و مهياي حضور در ليگ قهرمانان کند، مي توان بارقه‌هاي اميد را در دل به وجود آورد تا کرماني‌ها نخستين حضورشان در آسيا با شگفتي همراه شود.
ورزشگاه شهيد باهنر نيز پس از مشقات زياد توسط ناظران AFC تأييد شد تا اين تيم حداقل در شهر خودش ميزبان تيم‌هاي بزرگ آسيايي باشد.
مس هفته گذشته 2 بر صفر بازي را به استقلال واگذار کرد تا با اوضاعي بحراني در هفته نخست ميزبان الاهلي امارات باشد.
الهلال عربستان، الاهلي امارات و السد قطر 3 تيم ديگر حاضر در اين گروه را در کنار مس تشکيل مي‌هند.
آبي‌پوشان رياض بار ديگر براي قدرت‌نمايي در آسيا پا به اين رقابت‌ها گذاشتند. پر افتخارترين تيم عربستان در تمام جام‌ها در اين فصل نيز با گلزني‌هاي محمد الشلهوب و تياگو نوس برزيلي و کريستين ويلهمسون، سوئدي قهرمان ليگ برتر عربستان شد و با بد شانسي جام پادشاهي را مقابل الشباب از دست داد، اما اين تيم جمعه گذشته پنجاهمين جام قهرماني از تاريخ تأسيس باشگاه را با قهرماني مقابل الاهلي، حريف استقلال به دست آورد.
12بار قهرماني ليگ برتر عربستان و 8 بار قهرماني جام حذفي اين کشور همراه با 2 قهرماني آسيا از اين تيم قدرتي براي تمام فصول ساخته است. البته هر از گاهي الاتحاد يا الشباب و حتي الاتفاق و الاهلي به طور مقطعي قدرتنمايي مي‌کنند، اما الهلال در همه مقاطع قدرتش را حفظ کرده است و همين عاملي بوده تا آبي‌پوشان پرهوادارترين و محبوب‌ترين تيم عربستان باشند.
الهلال سال گذشته در مرحله گروهي 4 امتياز از صباي قم گرفت تا بدون شکست و با بهترين امتياز در بين تيم هاي غرب آسيا از گروه نخست به عنوان صدرنشين از گروه اول صعود کند، اما در مرحله يک‌هشتم پاياني و در کمال تعجب در ورزشگاه شيخ فهد پس از 120 دقيقه مقابل ام‌صلال شگفتي‌ساز به تساوي بدون گل رسيد تا در ضربات پنالتي در پايان فقط ناکامي براي الهلالي‌ها باقي بماند.
رئيس (لقب الهلال) 4 هفته مانده به پايان ليگ برتر عربستان به قدري اختلاف امتيازش را در صدر زياد کرد که چاره‌اي جز بلند کردن کاپ قهرماني را پيش از پايان رقابت‌ها در بالاي سر نداشته باشد تا اين بار با دست پر و روحيه‌اي 2 چندان با سرمربي بلژيکي‌اش گرتس پا به ليگ قهرمانان بگذارد.
لي‌يونگ‌پيو ملي‌پوش کره‌اي در سمت چپ الهلال حضوري قدرتمند دارد و مي‌تواند تهديدي جدي براي جناح راست تيم‌هاي حريف باشد.
آبي‌پوشان پس از سال‌ها قصد دارند امسال سال هاي افتخار خود را در آسيا تکرار کنند.
ديگر تيم عرب گروه چهارم يعني السد قطر؛ تيمي خاطره انگيز براي ايراني‌ها.
تيمي که حضور افرادي چون علي دايي، کريم باقري و حسين کعبي از کشورمان و عابدي پله غنايي، فرانک لبوف فرانسوي، کيتا ساحل عاجي، کارلوس تنوريوي اکوادوري و يوسف چيپوي مصري را در سال‌هاي دور و نزديک در ترکيب خود تجربه کرده است، با قرار گرفتن در رده دوم فصل گذشته ليگ برتر قطر سهميه رقابت‌هاي آسيايي را به دست آورد.
السد خوشبخت بود که پس از وقفه‌ يکساله‌اي که به آسيا بازگشت در گروهي سختي قرار نگرفت تا درصد احتمال صعودش از اين گروه مانند 3 تيم ديگر باشد.
نماينده دوم قطر که سابقه يک‌بار قهرماني آسيا در سال 1988 و بار ديگر مقام سومي جام در جام آسيا را کارنامه دارد در آخرين حضورش در آسيا که به 2 فصل پيش مربوط مي‌شد با الوحده امارات، الکرامه سوريه و الاهلي عربستان در گروه سوم قرارگرفت که در اين دوره با عملکردي ضعيف و کسب 6 امتياز از يک برد و 3 مساوي از مجموع 6 مسابقه به عنوان تيم سوم گروه گروه 3 از دور رقابت‌ها کنار رفت.
با اين وجود به نظر مي‌رسد شرايط امسال براي السد متفاوت باشد. کوزمين رومانيايي، سرمربي گرگ‌ها تيمي را آماده کرده است که مي‌تواند در ورزشگاه زيباي جاسم بن حمد دوحه يقه حريفانش را بگيرد. حضور ملي‌پوشاني نظير حمد الشماري، خالد عبدالرئوف، عادل احمد، ناصر نبيل و .. در کنار بازيکنان خارجي نظير لئوناردو و فليپ برزيلي و اپوکو غنايي دست مربي رومانيايي را براي ايجاد تنوع تاکتيکي در ترکيب تيمش باز گذاشته تا در اين فصل هواداران السد را بار ديگر در قطر و آسيا به خواسته‌هايشان برساند.
سفيدپوشان السد در فصل 2009 ليگ برتر قطر به صغير و کبير رحم نکرده و تا پايان هفته نوزدهم، تنها با يک شکست و با کارنامه‌اي تقريباً مشابه با الغرافه، ديگر نماينده قطر در آسيا با 44 امتياز پشت سر حريف استقلال در مکان دوم قرار دارند.
السد براي آغاز مسابقات ليگ قهرمانان کاملاً آماده است. اين تيم جمعه گذشته در خانه العربي، تيم سوم جدول به برتري 2 بر صفر رسيد تا انگيزه بازيکنان اين تيم بيش از گذشته شود.
نکته جالب به ثبت رساندن بيشترين گل زده و کمترين شکست و بيشترين پيروزي (2 مورد آخري به صورت مشترک با الغرافه) در جدول رده بندي است که همگي آنها را السدي‌ها با نمايش‌هاي خيره‌کننده‌اي که در اين فصل از خود ارائه کرده اند؛ در اختيار دارند.
پر افتخارترين تيم قطري با 11 عنوان قهرماني با وجود لئوناردو داسيلواي برزيلي نبايد در خط حمله غم به دل راه بدهد، چرا که داسيلوا با به ثمر رساندن 19گل در اين فصل (معادل هر بازي يک گل) نشان داده که مي‌تواند از سد هر دفاعي رسوخ کرده و زهر خود را بريزد.
السد در رقابت‌هاي جام حذفي ملقب به ستاره‌ها و در مرحله گروهي نتوانست انتظارات را برآورده و در همان مرحله با قرار گرفتن در مکان سوم گروه اول با تمام ستاره‌هايش از جام ستاره‌ها حذف شد تا تمام توانش را براي قهرماني در ليگ برتر در فصل جاري کشورش متمرکز کند.
الاهلي امارات تيمي که با مهرزاد معدنچي، ملي‌پوش ايراني‌اش مسيري پر پيچ و خم را از ابتداي فصل پشت سر گذاشت.
سرخپوشان ابتدا براي دفاع ازعنوان قهرماني جام پادشاهي امارات به مصاف العين رفتند تا در صورت غلبه بر اين تيم به دومين عنوان قهرماني پياپي دست پيدا کند، اما العين با پيروزي در ضربات پنالتي قهرمان سوپرجام امارات شد تا علاوه بر گذاشتن حسرت جايزه 550 ميليون توماني بر دل ياران معدنچي سرآغازي باشد بر ناکامي‌هاي اين تيم اماراتي.
الاهلي به واسطه ميزباني امارات در جام باشگاه‌هاي جهان افتخار بزرگي نصيبش شد تا حضور در معتبرترين مسابقات فوتبال باشگاهي در جهان را تجربه کند. جامي که با حضور بارسلونا اسپانيا و استيودانتس آرژانتين و قهرمانان ساير قاره‌ها برگزار شد، اما الاهلي در همان مسابقه اول نتوانست انتظار فوتبالدوستان اماراتي را برآورده کند و با نتيجه 2 بر صفر مغلوب حريف نيوزيلندي شد و در نخستين گام از دور رقابت‌ها کنار رفت تا اين تيم در شبي که مهرزاد معدنچي، هافبک ايراني خود را از دقيقه 55 در اختيار داشت، وداعي زودهنگام با معتبرترين جام باشگاهي در جهان داشته باشد.
ناکامي‌هاي پياپي الاهلي در کنار نتايج ضعيف در ليگ برتر امارات باعث شد اندوني سرمربي رومانيايي از هدايت سرخپوشان اماراتي برکنار و مهدي علي، مربي سابق تيم ملي جوانان امارات سرمربي اين تيم شود، اما مهدي علي هم زياد دوام نياورد و هينگ تين کات هلندي در آستانه ديدارهاي ليگ قهرمانان آسيا به رأس کادر فني الاهلي اضافه شد.
الاهلي 2 هفته پيش شکست تحقير کننده‌اي را مقابل العين پذيرا شد، اما پس از آن با کسب يک پيروزي و يک تساوي در پايان هفته پانزدهم به پله ششم جدول که بالاترين رده در جدول طي اين فصل برايش بود، صعود کرد.
نکته جالب حضور الاهلي در قعر جدول در پايان هفته پنجم با 4 امتياز بود که با تعويض کادر فني اين تيم آرام آرام به روزهاي خوبش بازگشت و توانست تا پايان نيم فصل خود را تا ميانه جدول و رده هفتم بالا بکشد.
اين تيم به منظور تقويت در ميانه‌ ميدانش، قصد داشت پس از 4 فصل دوري پاي علي کريمي که از سال 2001 تا 2005 در جمع قرمزپوشان بود را دوباره به دوبي باز کند که در نهايت تلاش مسئولان الاهلي با پاسخ منفي استيل‌آذين روبرو شد تا نماينده امارات در آسيا، حسرت روزهايي که کريمي در ميانه ميدان برايشان جادو مي‌کرد به دلشان بماند.
الاهلي براي حضور دوباره در آسيا براي اينکه خاطرات بد سال گذشته‌اش تکرار نشود، بازيکنان بزرگي را به خدمت گرفت تا مانند فصل پيش بين 4 تيم در گروه اول چهارم نشود. اين تيم فصل گذشته 4 امتياز به صباي قم داد، اما تمهيدات انديشيده شده براي امسال و جذب بازيکنان بزرگي چون سزار دسوزا هافبک 30 ساله برزيلي از هرتابرلين که هفته گذشته پس از انجام تست‌هاي پزشکي، قرارداد جديدش را با الاهلي امضا کرد در کنارهموطنش باري، حسني عبدرابه ملي‌پوش مصري و مهرزاد معدنچي ملي‌پوش ايراني، مؤيد اين است که سرخپوشان دبي نمي‌خواهند خاطرات تلخ فصل گذشته را براي هوادارانشان دوباره تکرار کنند. آنها حتي در اين راه براي هواداراني که الاهلي را در سفر به ايران و در ديدار مقابل مس کرمان همراهي کنند، 2500 درهم جايزه در نظر گرفته‌اند تا با اين اقدام بتوانند از حمايت بيشتر هواداران تيم در سفرهاي خارجي بهره ببرند.
در اين گروه قدرت بين تيم‌ها تقسيم شده است، اما با اين حال حدس زدن تيم‌هاي صعود کننده نمي‌تواند کار چندان دشواري باشد. مس کرمان در صورتي که روند ليگ برتر را در اين مسابقات هم طي کند به نطر مي‌رسد از حالا بايد حذفي زودهنگام را براي نارنجي‌پوشان کرماني در نظر گرفت.
در هر حال ليگ قهرمانان آسيا با ليگ برتر و مسابقات داخلي از هر لحاظ متفاوت است. تيم‌هاي ايراني براي رسيدن به موفقيت بايد با تلاش و برنامه‌ريزي و اتحاد به مصاف حريفان آسيايي خود بروند، در غير اين صورت در پايان باز هم چيزي جز ناکامي فوتبال ايران را در بر نخواهد گرفت.
طلسم قهرمان نشدن تيم‌هاي ايراني به 18 سال رسيده است. آخرين بار پاس تهران در سال 1992 در رقابت‌هاي جام باشگاه‌هاي آسيا به عنوان قهرماني رسيد. اگر تيم‌هاي باشگاهي کشورمان همين روال را در رقابت‌هاي آينده پيش بگيرند، انتظار قهرماني در آسيا چه بسا باز هم بيشتر از 18 سال شود.

برنامه هفته اول تيم هاي ايراني در ليگ قهرمانان آسيا:

سه‌شنبه

گروه اول:
الاهلي عربستان - استقلال ساعت 20:50 به وقت ايران
الجزيره امارات - الغرافه قطر ساعت 18:45 به وقت ايران

گروه دوم:
ذوب‌آهن - الوحده امارات ساعت 17:30
بنيادکار ازبکستان - الاتحاد عربستان ساعت 14:30 به وقت ايران

چهارشنبه

گروه سوم:
الشباب عربستان - سپاهان ساعت 20:50 به وقت ايران
العين امارات - پاختاکور ازبکستان ساعت 19 به وقت ايران

گروه چهارم:
مس کرمان - الاهلي امارات ساعت 19
السد قطر - الهلال عربستان ساعت 18:25

Omid7 02-24-2010 11:14 AM

سه استقلالي در فهرست افشين قطبي
فهرست اسامي بازيکنان تيم ملي هنوز از سوي افشين قطبي اعلام نشده است، اما حضور سه بازيکن استقلال در فهرست تيم ملي ايران در اردوي آينده اين تيم قطعي است. نام وحيد طالب لو، خسرو حيدري و حسين کاظمي در فهرست افشين قطبي وجود دارد. اين طور که اعلام شده، احتمال دعوت از فرهاد مجيدي و پژمان منتظري نيز در تيم ملي وجود دارد. فرهاد مجيدي هم اکنون مهاجم آماده استقلال است.

قضاوت دو داور ايراني در ليگ فوتسال قطر
به دعوت فدراسيون قطر، عليرضا رجبي و محمود نصيرلو، داوران بين المللي فوتسال کشورمان به منظور قضاوت در ليگ فوتسال قطر راهي اين کشور شده و تا 12 اسفند در آنجا حضور دارند.

بني اسد: 90 براي ابومسلم فيلم هندي مي سازد!
مديرعامل پيشين باشگاه ابومسلم گفت: برنامه 90 براي جذب مخاطب حتي به روشهاي غيرشرعي دست مي زند.مصطفي بني اسد با اشاره به برنامه 90 تصريح کرد: من مدتهاست اين برنامه را نمي بينم. خواب بودم که پسرم تماس گرفت و گفت فردوسي پور درباره شما در حال صحبت کردن است.وي ادامه داد: از آنچه که در بحث فردوسي پور و پرويز مظلومي گذشت، بي اطلاع بودم. ظاهراً آن طور که به من گفته اند، مجدالاسلام، از اعضاي سابق هيأت مديره، آپارتماني را به سعيد خاني کاپيتان تيم داده است. پس از اين اتفاق مجدالاسلام به دليل اينکه پولش را از آقاي زمان، مديرعامل باشگاه نگرفته، به خاني گفته بايد آپارتمان را پس بدهد.بني اسد تأکيد کرد: اين اتفاقي است که من تا شب گذشته از آن اطلاع نداشتم. با اين حال وقتي پرويز مظلومي از اين شرايط اظهار ناراحتي کرد، مجري برنامه 90 تلاش مي کند اين گونه القا کند که من مقصرم، درحالي که هيچ اطلاعي از اين ماجرا نداشتم.
رئيس هيات مديره سابق باشگاه ابومسلم با بيان اينکه شأن من بالاتر از اين است که دست به چنين رفتارهايي بزنم، اظهار داشت: عادل فردوسي پور دو ايراد بزرگ دارد. او کينه اي است و کينه شتري دارد و تا زماني که کينه اش را خالي نکند به کارهايش ادامه مي دهد.بني اسد افزود: ايراد دوم فردوسي پور اين است که مي خواهد به هر قيمتي حتي به روشهاي غيرشرعي به برنامه اش جذابيت ببخشد. او به راحتي با حيثيت افراد بازي مي کند.بني اسد در ادامه گفتگو با فارس خاطرنشان کرد: بلافاصله پس از اين موضوع با تلفن همراه فردوسي پور تماس گرفتم. گوشي او دست دوستانش بود و به آنها گفتم به وي يادداشتي بدهند که يا با من تماس بگيرد و يا گفته خود را اصلاح کند. اما متأسفانه اين اتفاق نيفتاد. وي ادامه داد: صبح امروز (سه شنبه) نيز به فردوسي پور پيامک دادم و گفتم روحم از اين ماجرا اطلاع ندارد، اما از آنجايي که فردوسي پور ناجوانمردانه با حيثيت افراد بازي مي کند و شهامت اصلاح اشتباههايش را ندارد، پاسخي دريافت نکردم. چندي پيش در مصاحبه با برنامه 90 گفتم اين برنامه برخورد مناسبي با ابومسلم ندارد و هر هفته يک فيلم هندي درباره اين باشگاه درست مي کند و هرچه دروغ است، بيان مي کند. شايد اين موضوع باعث ناراحتي اين مجري شده است.

توهين جديد اعراب به ايرانيان در خاک ما؛ خليج «ع ر ب ي»!
* روشني:«خليج فارس» نامي زيبا و جاودانه در تاريخ تمدن بشري. نامي ايراني که بخشي جدايي ناپذير از هويت ملي و جغرافيايي ايرانيان را تشکيل مي دهد. حدود دو سال پيش بود که نشريه معتبر «نشنال جئوگرافي» ايالات متحده در اقدامي شيطنت آميز به جاي درج اين نام زيبا و کهن، از واژه ساختگي «خليج ع ر ب ي» استفاده کرد که اين اقدام با واکنش به موقع ايرانيان باعث خنثي شدن توطئه آن مؤسسه در شکراب کردن روابط بين اعراب و پارسيان شد.
اما گويا برخي از اعراب باورشان شده که «خليج هميشه فارس»، عربي است! چون بتازگي به شيطنتهاي تازه اي زده اند. به ياد داريد، سران عرب اداره کننده بازيهاي همبستگي کشورهاي اسلامي به خاطر درج واژه ايراني «خليج فارس» بر روي مدالهاي دومين دوره اين رقابتها و کوتاه نيامدن مسؤولان ايراني در پاک کردن آن، امتياز اين بازيها را از ما گرفتند؟
اما ديروز در تازه ترين شيطنت اعراب و در کنفرانس خبري ديدار تيمهاي مس کرمان الاهلي امارات، مترجم عرب سرمربي الاهلي در حضور خبرنگاران ايراني و بين المللي با وقاحت هرچه تمام چندين بار از واژه ساختگي «خليج ع ر ب ي» استفاده کرد! ماجرا از اين قرار بود که در حين برگزاري اين کنفرانس خبري، يکي از خبرنگاران ايراني از سرمربي تيم الاهلي از وضعيت اين تيم در ليگ فوتبال امارات پرسيد که مترجم عرب وي در ترجمه اين سؤال، بارها از واژه مجعول «خليج ع ر ب ي» استفاده کرد.جالب اينکه خبرنگار ايسنا، نيز در پايان کنفرانس و در اعتراض به اين موضوع از اين مترجم نسبت به چنين اقدامي آن هم در خاک ايران توضيح خواست که تنها با پوزخند اين مترجم روبه رو شد و پاسخ قانع کننده اي دريافت نکرد...
جسارت اعراب در مخدوش کردن وجهه «خليج فارس» روز به روز بيشتر مي شود و اينکه آنان در خاک ما دست به چنين اقدامي مي زنند، توجه بيشتر مسؤولان ورزشي و سياسيون ما را طلب مي کند.
* پيگيري قانوني از سوي فدراسيون
در همين حال مهدي تاج نايب رييس فدراسيون فوتبال با محکوميت استفاده از نام ساختگي «خليج ع رب ي» در نشست خبري تيم مس کرمان و الاهلي امارات گفت: استفاده از اين تعابير به جز کم عقلي نشانه ديگري ندارد. خليج ما، «خليج هميشه فارس» است و مطالعات و مناسبات تاريخي نيز بر اين مهم تاکيد دارد. اين اقدام تاسف بار قطعا پيگرد قانوني ما را به دنبال دارد؛ وقتي نام خليج فارس از سوي يک آدم مجعول الهويه، بيان مي شود خليج ع رب ي از آن بيرون مي آيد از اين آدمها هم نبايد انتظار بيشتري داشت. خليج ما هميشه فارس است و با اين تعابير غلط و بي هويت ع رب ي نمي شود. مطمئنا فدراسيون به اين کار واکنش نشان داده و مهم اين است که ما بتوانيم به خوبي در مقابل آن موضع بگيريم. بايد مسائل را بررسي کنيم و بهترين واکنش را نشان دهيم.

شکايت مولايي از ابومسلم
مولايي مربي بدنساز پرسپوليس که قبلا در صباي قم و ابومسلم حضور داشته هنوز از اين دو باشگاه مبالغي طلبکار است که در پي دريافت آنها است. به گزارش فوتبال ايران، مولايي بابت حضور در ابومسلم 15 ميليون و بابت حضور در صباي قم هم 15 ميليون تومان از دو باشگاه قبلي اش طلبکار است. چنانچه اين مبالغ با وجود پيگيري هاي مربي بدنساز پرسپوليس به وي پرداخت نشود مولايي به زودي از دو باشگاه صبا و ابومسلم شکايت خواهد کرد.

Omid7 02-25-2010 10:37 AM

مرفاوي: بايد در آينده بهتر بازي کنيم
سرمربي استقلال با ابراز خرسندي از برتري تيمش مقابل الاهلي عربستان گفت: براي راهيابي به مرحله دوم مسابقات ليگ قهرمانان آسيا بايد بهترين عملکرد خود را به نمايش بگذاريم.
صمد مرفاوي پس از برتري 2 بر يک تيمش مقابل الاهلي عربستان افزود: براي مدت زمان زيادي تيم الاهلي را زير نظر داشتيم و پيروزي مقابل اين تيم حاصل همين موضوع است.
«سرجيو فارياس»، سرمربي برزيلي تيم الاهلي عربستان نيز گفت: از هواداران تيم الاهلي به خاطر اين شکست عذرخواهي مي کنم. آنها در طول بازي حمايتي همه جانبه از تيم ما داشتند اما نتوانستيم با وجود اين حمايت برنده شويم.
وي بداقبالي را عامل شکست تيمش در ديدار برابر استقلال عنوان کرد و افزود: در اين بازي بارها صاحب موقعيت گلزني شديم که از آنها بهره لازم را نبرديم. در فوتبال هم اين اصل است که وقتي گل نمي زنيد، بازي را خواهيد باخت.

روز خوب نمايندگان ايران و کره جنوبي
روز نخست از مرحله گروهي مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا از روز سه شنبه با برگزاري هشت ديدار در گروه هاي مختلف آغاز شد که طي آن تيمهاي استقلال و ذوب آهن ايران، سئونگنام ايلهواچونما و جئونبوک موتورز کره جنوبي، بنيادکار ازبکستان، الغرافه قطر، بيجينگ گوان چين و کاشيما آنتلرز ژاپن مقابل حريفان خود به برتري رسيدند.

تابلوي نتايج:
گروه A
* الجزيره امارات يک- الغرافه قطر 2
* الاهلي عربستان يک- استقلال ايران 2
گروه B
* بنيادکار ازبکستان 3 - الاتحاد عربستان صفر
* ذوب آهن اصفهان يک- الوحده امارات صفر
گروه E
* سئونگنام ايلهواچونما کره جنوبي 2 - کاوازاکي فرونتال ژاپن صفر
* بيجينگ گوان چين يک- ملبورن ويکتوري استراليا صفر
گروه F
* کاشيما آنتلرز ژاپن يک- چانگچون ياتاي چين صفر
* پرسيپورا جاياپورا اندونزي يک- جئونبوک موتورز کره جنوبي 4

افزايش 500 هزار دلاري جايزه ليگ قهرمانان
فصل جديد ليگ قهرمانان آسيا از سه شنبه با انجام چند بازي در غرب و شرق آسيا آغاز شد.
بنا به تصميم مسؤولان Afc جوايز قهرماني و تيمهاي اول تا سوم اين مسابقات افزايش قابل توجهي يافته و جوايز نقدي جديد ديروز توسط نمايندگان Afc اعلام شد. قبل از بازي ذوب آهن اصفهان و الوحده امارات نماينده Afc و ناظر اين بازي جوايز جديد قهرمانان ليگ قهرمانان را اعلام کردند. Afc قصد دارد به قهرمان فصل 2010 ليگ قهرمانان يک ميليون و 500 هزار دلار جايزه نقدي بدهد. جوايز تيم نايب قهرمان و تيم سوم هم 750 هزار دلار تعيين شده است. گفتني است، در فصل هاي گذشته جايزه قهرمان ليگ قهرمانان يک ميليون دلار بود.

دايي: فعلا از همه بازيکنان راضي هستم
سرمربي پرسپوليس گفت: تلفات مهم نيست؛ براي قهرماني در جام حذفي حتي برابر آلومينيوم هرمزگان هم از تمام ظرفيت پرسپوليس استفاده مي کنيم.
علي دايي درباره آخرين وضعيت آمادگي پرسپوليس در آستانه بازي حذفي مقابل تيم آلومينيوم هرمزگان، اظهار کرد: شرايط تيم ما خوب است؛ چند بازيکن مصدوم هستند که آسيب ديدگي شان جدي نيست و ان شاا... به زودي آماده مي شوند. البته هنوز براي ترکيب بازي با آلومينيوم تصميمي نگرفته ايم و چند روز باقي مانده با بررسي شرايط بازيکنان اين کار را خواهيم کرد.
وي در ارزيابي اش از بازي با تيم آلومينيوم، تصريح کرد: بازي سختي است؛ تيمهاي ليگهاي پايين تر با تمام قوا و انرژي مضاعف مي خواهند در مسابقات جام حذفي بدرخشند که آلومينيوم هم از آن دست تيم هاست. روبرو شدن با تيم بزرگ پرسپوليس هم مي تواند انگيزه بازيکنان اين تيمها را افزايش دهد اما، با توجه به آنکه بازي در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود و مي توانيم از حضور و حمايت تماشاگران پرشورمان استفاده کنيم، شرايطمان نسبت به حريف بهتر است.
دايي در پاسخ به اين سؤال که چنين تيم هايي فوتبالي انتحاري را بازي خواهند کرد و ممکن است مصدوماني را براي پرسپوليس به جاي بگذارد، حال با توجه به اهميت بازيهاي ليگ، از بازيکنان اصلي تيم براي ديدار جمعه استفاده خواهيد کرد، به ايسنا گفت: تلفات در راه رسيدن به هدف بزرگ پرسپوليس يعني قهرماني در جام حذفي مهم نيست؛ ما حتي برابر تيم آلومينيوم هم از تمام ظرفيتهاي پرسپوليس استفاده خواهيم کرد و معتقديم تا رسيدن به اين مهم بايد قدم هايمان را محکم برداشته و بدون دست کم گرفتن هيچ حريفي، تمام بازيها را با اقتدار ببريم.

Omid7 02-26-2010 02:21 AM

25 بازيكن براي بازي تايلند؛قطبي كريمي را دعوت كرد

در اين فهرست چهره هايي مثل علي كريمي و ابراهيم ميرزاپور حضور دارند كه موضوع كريمي به خصوص براي رسانه ها جذاب و قابل پيگيري خواهد بود

سايت گل – 25 بازيكن جديد براي تيم ملي. فهرست آخر افشين قطبي كه براي مسابقه ايران مقابل تايلند اعلام شده، همانطور كه پيش بيني مي شد، سرشار از شگفتي است.
در اين فهرست چهره هايي مثل علي كريمي و ابراهيم ميرزاپور حضور دارند كه موضوع كريمي به خصوص براي رسانه ها جذاب و قابل پيگيري خواهد بود. كريمي بارها اعلام كرده كه از تيم ملي كنار كشيده است اما ظاهرا قطبي در مذاكراتي وي را مجاب به بازگشت كرده است. اين تصميمي است كه بدون ترديد باعث به وجود آمدن مجادلاتي نيز خواهد شد چرا كه منتقدين قطبي عقيده دارند وقتي او از تغيير نسل حرف مي زند، نبايد قديمي هايي مثل كريمي را دعوت كند.
اين 25 بازيكن شامل نفرات زيرند:

دروازه بانها:
سید مهدی رحمتی، ابراهیم میرزاپور ، سوشا مکانی

مدافعان:
فرشید طالبی، هادی عقیلی ، محمد نصرتی ،احسان حاج صفی،سید جلال حسینی، حنیف عمران زاده ،خسرو حیدری

هافبكها:
علی کریمی ،مهرزاد معدنچی، ،میلاد زنیدپور،ایمان مبعلی، فرزاد آشوبي ،علیرضا محمد،جواد نکونام، پژمان نوری ،مسعود شجاعی، آندرانیک تیموریان ،امیر حسین فشنگچی

مهاجمان:
محمدرضا خلعتبری، غلامرضا رضایی،میلاد میداودی و کریم انصاری فرد

Omid7 02-26-2010 02:29 AM

نكاتي از آخرين فهرست تيم ملي؛ خليلي، كعبي و طالب لو خط خوردند، مجيدي دعوت نشد

سايت گل – افشين قطبي فهرست تيم ملي را روز دوشنبه به فدراسيون اعلام كرده بود اما به دليل چيدمان عجيب اين نفرات فدراسيون چند روزي اين ليست را نگه داشته بود تا شايد قطبي را مجاب كند فهرست را با تغييراتي منتشر كند با اين حال قطبي زير بار نرفته و نفرات مورد نظر خود را اعلام كرد. در فهرست اعلام شده نكات جالبي وجود دارد:

ميرزاپور به جاي طالب لو
آخرين باري كه ابراهيم ميرزاپور به تيم ملي دعوت شده بود به دوره علي دايي و تيم ملي در بازي هاي غرب آسيا بازمي‌گشت كه دايي ميرزاپور را دعوت و به او ميدان داد. دروازه بان تيم ملي در جام جهاني 2006 در حالي كه فصل نسبتا خوبي را در تيم سايپا پشت سر ميگذارد جانشين وحيد طالب لو شده است كه حالا در استقلال هم جايگاه ثابتي ندارد. اين در حاليست كه گفته ميشد ميثاق معمارزاده دروازه بان پرسپوليس به تيم ملي دعوت خواهد شد.

پرسپوليس 1- استقلال 2
پرسپوليس تنها يك بازيكن در اين ليست دارد آنهم عليرضا محمد كه اتفاقا فصل خوبي را پشت سر نگذاشته است. از استقلال هم حنيف عمران زاده و خسرو حيدري به تيم ملي دعوت شده اند. گفته مي شد حسين كاظمي، فرهاد مجيدي و محسن خليلي با توجه به نمايش اخير خود به تيم ملي دعوت مي شوند كه اين اتفاق رخ نداده است.

سهميه سپاهان و ذوب آهن
هادي رحمتي، عقيلي، حاج صفي و حسيني چهار بازيكن سپاهان در فهرست تيم ملي هستند كه اين تيم را در پله اول قرار مي دهند. ذوب آهن هم خلعتبري و طالبي را در تيم ملي دارد. اوساسونا با دو سهميه (شجاعي، نكونام) سايپا با دو سهميه (انصاري فرد، ميرزاپور) ساير تيم هايي هستند كه بيش از يك بازيكن در تيم ملي دارند.

كعبي خط خورد
حسين كعبي كه در تورنمنت قطر كاپيتان تيم ملي بود به دليل اشتباه و البته برخورد نه چندان خوبش با سرمربي تيم ملي از فهرست كنار گذاشته شده است. از استيل آذين تنها علي كريمي به تيم ملي دعوت شده كه هنوز به طور قطعي مشخص نيست كه آيا به اردو خواهد آمد يا نه.

جمع جميع شاگردان سابق
محمد نصرتي، فرزاد آشوبي و پژمان نوري ، سه بازيكن مورد علاقه قطبي هستند كه به تيم ملي دعوت شده اند. آشوبي در بازي شب گذشته مس مقابل الاهلي نشانه هايي از همان بازيكن خوب گذشته را داشت.

تك ستاره هاي جوان
ميلاد ميداوودي، كريم انصاري فرد، ميلاد زنيدپور و اميرحسين فشنگچي چهار بازيكني هستند كه در آخرين فهرست تيم ملي حضور دارند. ازين جمع ميداوودي و انصاري فرد مدت هاست كه در شرايط خوبي به سر نمي برند. غلامرضا رضايي نيز كه يكي از عوامل اوج گيري فولاد در چند هفته اخير است به تيم ملي دعوت شده است.

مبعلي و يك علامت سوال
ايمان مبعلي هافبك سابق تيم الانصر كه به تازگي به الاشباب پيوسته است با وجود نيمكت نشيني در ليگ امارات به تيم ملي دعوت شده است. به نظر مي رسد قطبي در اين انتخاب كيفيات گذشته او را مدنظر قرار داده است.

غايبان بزرگ
فرهاد مجيدي، امير شاپورزاده و محسن خليلي سه بازيكني هستند كه با توجه به آمادگي مناسب در هفته هاي اخير انتظار مي رفت حتما در فهرست تيم ملي حضور داشته باشند اما قطبي با دلايلي كه خود مي داند ازين اقدام صرف نظر كرده است.
با توجه به مواردي كه در پي آمد شكي نيست كه آخرين فهرست تيم ملي جنجالي و پرسر و صدا خواهد بود.

Omid7 02-27-2010 09:21 PM

سعيدلو: برکناري قطبي شايعه است
رئيس سازمان تربيت بدني گفت: تمام فدراسيون هاي ورزشي بودجه کامل سال 88 را دريافت کرده اند و هر کس که مي گويد مشکل مالي داريم تنبلي مي کند. سعيدلو افزود: فدراسيون هايي که مشکل مالي دارند نبايد در رسانه ها مشکل خود را انعکاس دهند. هرکس که عنوان مي کند بودجه خود را کامل دريافت نکرده مي توانيم اسناد و مدارک گرفتن بودجه کاملش را به او نشان دهيم. وي گفت: از اساس مخالف حضور دو شغله ها هستم. معتقدم افرادي بايد در ورزش فعاليت کنند که تمام وقت فرصت حضور در حوزه هاي کاري خود را داشته باشند. بازنشسته ها هم بايد مصوبه دولت را داشته باشند. رئيس سازمان تربيت بدني همچنين در خصوص شايعه برکناري قطبي به فارس گفت: من اين خبر را تکذيب مي کنم و آن را شايعه مي دانم.

توافق اوليه مجيدي با يک تيم عربستاني
فرهاد مجيدي در اين فصل يکي از بهترين و موثرترين بازيکنان استقلال بوده است و زدن 9 گل در ليگ برتر و دو گل در بازي اول ليگ قهرمانان آسيا نشان از آمادگي بالاي کاپيتان آبي ها دارد. مجيدي در ديدار با الاهلي عربستان ستاره بازي بود و با زدن دو گل و خلق موقعيت روي دروازه تيم عربستاني خود را مهاجمي زهردار نشان داد. پس از پايان اين بازي، مجيدي مورد توجه رسانه هاي سعودي قرار گرفت و در مصاحبه با شبکه سعودي اسپورت اين برد را با ارزش خواند که مي تواند سرنوشت گروه را رقم بزند.
اما مجيدي فقط مورد توجه رسانه هاي عربستان نبود. کاپيتان استقلال مورد توجه چند تيم سعودي هم قرار گرفته است و يکي از اين باشگاه ها مذاکرات بسيار جدي با کاپيتان استقلال انجام داده است. مذاکرات اوليه در عربستان انجام شد و قرار است براي مذاکرات نهايي و در صورت توافق براي امضاي قرارداد، مدير اين باشگاه هفته آينده به تهران سفر کند. در صورت توافق در مذاکرات هفته آينده، مجيدي فصل بعد ديگر پيراهن استقلال را بر تن نخواهد کرد و بار ديگر به يکي از تيم هاي عربي مي پيوندد.

مجيدي رکورد پيوس را شکست
فرهاد مجيدي با 13 گل زده به عنوان برترين گلزن تاريخ ليگ آسيا در جمع بازيکنان ايراني شناخته شد و رکورد فرشاد پيوس را شکست. پيش از اين فرشاد پيوس، آقاي گل سابق فوتبال ايران رکورددار بيشترين گل زده در مسابقات باشگاه هاي آسيا بود. محمود کريمي هم براي سپاهان 11 گل به ثمر رسانده است.
برترين گلزنان ايراني در مسابقات باشگاه هاي آسيا:
1 - فرهاد مجيدي ( 13 گل- استقلال و العين)
2 - فرشاد پيوس ( 11 گل- پرسپوليس)
3 - محمود کريمي ( 11 گل- سپاهان)
4 - محمد احمدزاده ( 10 گل- ملوان)
5 - سيد مهدي سيد صالحي ( 9 گل- سپاهان)
6 - عبدالصمد مرفاوي ( 8 گل- استقلال)
7 - علي کريمي ( 8 گل - پرسپوليس و الاهلي)

صاحب پناه: از شکايت به فيفا منصرف شديم
مديرعامل باشگاه پيکان قزوين با بيان اينکه به خاطر مسايل فوتبال ايران از شکايت به فيفا منصرف شده است گفت: اميدوارم قوانين به نحوي باشد که در حق کسي اجحاف نشود.
کامران صاحب پناه در گفتگو با مهر در خصوص آخرين وضعيت پرونده شکايت اين تيم به فيفا در خصوص ابهامات به وجود آمده بين انتقال مارسلو به پيکان و مهدوي کيا به استيل آذين گفت: در آن برهه زمان احساس ما اين بود که قوانين باعث شده به تيم ما اجحاف شود و به همين دليل تصميم گرفتيم در اين خصوص از مسوولين فيفا استعلام کنيم اما در نهايت به اين نتيجه رسيديم اين کار قشنگي نيست و در مجموع مصالح فوتبال ايران مهمتر از يک باشگاه است.
صاحب پناه با بيان اينکه قطعاً اين تيم را براي فصل آينده کاملاً تقويت مي کند، افزود: هنوز براي آسيايي شدن تيم نااميد نيستيم اما با توجه به شرايط جدول براي رسيدن به اين مهم بايد خيلي خوش بين باشيم. براي قرار گرفتن در جمع سه تيم بالاي جدول کار سختي پيش رو داريم. اين مساله ممکن است غيرممکن باشد اما رسيدن به آن محال نيست و بستگي به اتفاقات مسابقات و نتايج تيم هاي بالاتر از ما دارد.

ترکيب هيأت مديره پرسپوليس؛ يک خانم ، 4 آقا
نشست حبيب کاشاني و علي سعيدلو چهارشنبه شب در دفتر رئيس سازمان تربيت بدني برگزار شد و طرفين براي انتخاب پنج نفر از اعضاي هيأت مديره اين باشگاه به جمع بندي نهايي رسيدند.
با توجه به اينکه طي پنج ماه حضور حبيب کاشاني در راس مديريت باشگاه پرسپوليس، تنها مبلغ 600 ميليون تومان از سوي سازمان در اختيار باشگاه قرار گرفته است، در اين جلسه مقرر شد، طي چند روز آينده کمک جديدي از سوي سازمان تربيت بدني در اختيار باشگاه پرسپوليس قرار گيرد.
در اين جلسه همچنين، راهکارهاي لازم براي خصوصي سازي باشگاه پرسپوليس مورد بررسي قرار گرفت و مقرر شد پس از پايان حسابرسي مالي، با تشکيل مجمع باشگاه چگونگي خصوصي سازي به تصويب برسد.
نهايي شدن پنج نفر از اعضاي هيأت مديره باشگاه پرسپوليس، از ديگر مصوبات اين جلسه بود و حبيب کاشاني موظف شد پس از مذاکره نهايي با اين پنج نفر، در صورت پذيرش ايشان نسبت به معرفي آنها در اوايل سال آينده اقدام کند.
از نکات جالب توجه در اين خصوص، حضور يک خانم در جمع اعضاي هيأت مديره آتي باشگاه پرسپوليس است که از عزم مديران باشگاه، براي توجه ويژه به رشته هاي ورزشي بانوان باشگاه پرسپوليس و فعال کردن اين رشته ها در سال آينده حکايت دارد.
حضور يک نماينده مجلس، يکي از اساتيد دانشگاه، يک چهره ورزشي و يک چهره اقتصادي نيز در جمع هيات مديره باشگاه پرسپوليس قطعي شده است.

معاون حقوقي پرسپوليس: طلب «کارواليو» را مي پردازيم
مربي پرتغالي سابق پرسپوليس در نامه اي به اين باشگاه خواهان طلبش از اين باشگاه در زمان مديريت عباس انصاري فرد شده است.شکري، معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس در اين مورد گفت: «حساب قبلي و طلب اين مربي با باشگاه پرسپوليس تسويه نشده است به همين دليل پس از دريافت نامه بابت طلب 63 هزار دلاري اش، درصدديم پس از تزريق بودجه از سوي سازمان تربيت بدني به زودي طلب کارواليو را پرداخت کنيم.»

سيصد ميليون تومان در حساب پرسپوليس
باشگاه پرسپوليس که براي برد در داربي 68 تنها پاداش 400 هزار توماني را به بازيکنان اين تيم پرداخت کرده بود اين بار و در ازاي برد مقاومت سپاسي پاداش قابل توجهي را به بازيکنان پرسپوليس پرداخت کرد. به صلاحديد مسؤولان باشگاه پرسپوليس روز پنجشنبه مبلغ 600 هزار تومان به بازيکنان اين تيم بابت برد مقابل مقاومت سپاسي پرداخت شد.در ضمن باشگاه پرسپوليس درصدد است بخش ديگري از مطالبات بازيکنان اين تيم را به آنها بپردازد.سازمان تربيت بدني 300 ميليون تومان ديگر را در هفته جاري به حساب باشگاه پرسپوليس واريز خواهد کرد. بر همين اساس و با تزريق اين پول به بازيکنان پرسپوليس، 5 درصد پاياني قسط دوم آنها پرداخت خواهد شد. فروردين يا ارديبهشت سال آينده هم قسط سوم و پاياني بازيکنان به حساب آنها واريز خواهد شد.

تلاش ابومسلم براي فرار از کسر امتياز
قائم مقام باشگاه ابومسلم خراسان در خصوص تهديد کميته انضباطي فدراسيون فوتبال مبني بر کسر 3 امتياز از اين تيم در صورت پرداخت نشدن مطالبات طلبکارانش گفت: به شکايت شاکيان رسيدگي مي کنيم.محمدرضا عباسي در گفت وگو با ايسنا، تصريح کرد: تيم ابومسلم از ابتداي فصل با مشکلات زيادي مواجه بوده و بدهي هاي زيادي داريم. مطالبات تعدادي از شاکيان را پرداخت کرده ايم ولي در حال حاضر ميثم بائو و شهاب گردان از تيم شکايت کرده اند که اين موضوع تا چند روز آينده بررسي مي شود تا مشکلي براي تيم به وجود نيايد.

حريفان نوروزي سرخپوشان در دوبي
پرسپوليس با توجه به تعطيلي رقابت هاي ليگ برتر اردوي آماده سازي اش را در دوبي برگزار مي کند. مسؤولان باشگاه پرسپوليس که پس از منتفي شدن برگزاري ديدار دوستانه با الوصل تصميم گرفته بودند اردوي آماده سازي و تعطيلات نوروزي را در کيش برگزار کنند پس از مواجه شدن با پيشنهاد يک شرکت تجاري از برگزاري اردو در کيش منصرف شده و به مدت يک هفته در دوبي اردو خواهند زد. پرسپوليس قرار است در اين اردو يک بازي دوستانه با تيم المريخ سودان برگزار کند و به احتمال فراوان يک ديدار تدارکاتي نيز با يکي از تيم هاي اماراتي خواهد داشت.

نکونام: مقابل تيمهاي انتهاي جدول مشکل داريم
جواد نکونام ستاره ايراني اوساسونا مصاحبه اي با سايت رسمي اين باشگاه انجام داده است. نکو هنوز هم اعتقاد دارد که قرمزهاي دي ناوارا مي توانند امسال سهميه جام يوفا را بدست بياورند.
او از اهميت دو بازي بعدي براي اوساسونا حرف مي زند: اوساسونا مقابل تيم هاي بزرگ بهتر بازي مي کند و در بازي با تيم هاي انتهاي جدول به مشکل مي خوريم.اين مشکل بزرگي براي ماست چون همه بازي ها سه امتياز دارند و مهم نيست اين سه امتياز از بازي با بارسلونا به دست بيايد يا در رويارويي با وايادوليد. ما بايد در دو بازي آينده با برد بازي ها را به پايان برسانيم، ابتدا خيخون را در خانه خواهيم برد و بعد از آن بايد ختافه را هم بيرون از خانه ببريم. اين کار شدني است و دو برد در دو بازي آينده شرايط ما را درجدول کاملا تغيير مي دهد.
ما به جام اروپايي از هميشه نزديک تر هستيم و نبايد اين فرصت بزرگ را از دست بدهيم. بايد تلاشمان را بيشتر کنيم تا اين جام را بدست بياوريم . فاصله زيادي بين ما و تيم هاي بالايي نيست و مي توانيم در جدول بالاتر هم برويم.

ورزش روي آنتن
شبکه سوم سيما درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
امروز
چلسي - منچسترسيتي ساعت 16/15
تنه ريف - رئال مادريد ساعت 22/30

فردا
بارسلونا - مالاگا 30 دقيقه بامداد
يوونتوس - پالرمو ساعت 23/15

سه شنبه 88/12/11
ايرلند - برزيل ساعت 23/15

چهارشنبه 88/12/12
آلمان - آرژانتين ساعت 23/15
فرانسه و اسپانيا (پخش با تاخير)

تايلندي ها دوشنبه در تهران
تيم ملي تايلند بعد از اردوي 5 روزه در قطر براي بازي با ايران روز دوشنبه دهم اسفند وارد تهران مي شود.
آنها اردوي قطر را از روز پنجشنبه آغاز کرده اند و براي کسب پيروزي به تهران مي آيند تا با نيم نگاهي به بازي اردن و سنگاپور در امان بتوانند شانس صعود به جام ملت ها ي 2011 را به دست آورند. برايان رابسون، هافبک سابق تيم ملي انگليس و منچستر يونايتد که هدايت تيم ملي تايلند را در دست دارد قبلاً گفته بود: وظيفه من بردن تايلند به جام ملت هاي 2011 آسيا است و تنها در لحظه رفتن به آن مسابقات است که خوشحالي خواهم کرد. تايلند به دليل همين حساسيت بازي ، تقاضاي بازي همزمان کرده بود که پس از موافقت کنفدراسيون فوتبال آسيا زمان بازي تغيير کرد.
ايران در گروه 5 با 10 امتياز صعود کرده و تايلند با 6 امتياز در جاي دوم است. سنگاپور هم 6 امتياز دارد اما به دليل نتيجه بدتر در بازي رو در رو در رتبه سوم است. اردن هم با 5 امتياز در جاي چهارم قرار دارد. ديدار ايران و تايلند ساعت 19:30 چهارشنبه برگزار مي شود.

گزارش تمرين آبي پوشان
دو دروازه بان تيم فوتبال استقلال در تمرين روز جمعه اين تيم برخورد گرم و صميمي با يکديگر داشتند.
تيم فوتبال استقلال که خود را براي برگزاري ديدار مرحله يک هشتم نهايي رقابتهاي جام حذفي برابر استيل آذين آماده مي کند، بعدازظهر ديروز تمرين خود را در ورزشگاه شهيد دستگردي پيگيري کرد.
در اين تمرين که با حضور کليه بازيکنان برگزار شد، مجيد نامجو مطلق به دليل درگذشت يکي از بستگانش غايب بود. اميرحسين صادقي و سياوش اکبرپور نيز اختصاصي دور زمين دويدند. ضمن اينکه آرش برهاني که به دليل مصدوميت به عربستان نرفته بود امروزشنبه تست آمادگي جسماني خواهد داد تا در صورت بهبودي کامل مصدوميت ، در ديدار برابر استيل آذين به ميدان برود.
مرتضي محصص مشاور فني باشگاه استقلال نيز با حضور در ورزشگاه شهيد دستگردي تمرينات اين تيم را تماشا و نکات لازم را به صمد مرفاوي انتقال داد.ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و استيل آذين در مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي ساعت 15:30 دقيقه روز يکشنبه 9 اسفندماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.

Omid7 03-01-2010 09:26 AM

چهار بازيکن پرسپوليس مدنظر قطبي
سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان در تماس تلفني با سرپرست باشگاه پرسپوليس، در خصوص فهرست بازيکنان دعوت شده به اردوي اين تيم، توضيحاتي را ارائه کرد. افشين قطبي در تماس تلفني با حبيب کاشاني اعلام کرد از تيم پرسپوليس چهار بازيکن را مدنظر داشته که به خاطر احتمال مصدوميت دو تن از آنها از دعوت اين بازيکنان صرف نظر کرده است. همچنين کريم باقري نيز از ديگر گزينه هاي مورد نظر قطبي بوده که کاپيتان پرسپوليس از حضور در تيم ملي عذر خواسته است.

گزارش تمرين صبح تيم ملي
دومين جلسه تمريني تيم ملي فوتبال ايران در آستانه بازي چهارشنبه مقابل تايلند صبح يکشنبه در زمين اصلي کمپ تيم هاي ملي برگزار شد. در حالي که تنها 9 بازيکن روز گذشته در اولين جلسه تمريني تيم ملي حضور داشتند، مهدي رحمتي، سيدجلال حسيني، احسان حاج صفي و هادي عقيلي از تيم سپاهان، ميلاد مي داوودي، ايمان مبعلي و پژمان نوري بازيکناني بودند که به اردو اضافه شدند و در تمرينات شرکت داشتند. به دستور افشين قطبي سرمربي تيم ملي، عقيلي، حسيني، حاج صفي و نوري تمرين سبکي را در برنامه داشتند. آنها به دور زمين دويدند و پس از انجام حرکات کششي زير نظر پيت بيوتر، مربي تيم ملي به تمرين سپک تاکرا پرداختند.
ساير بازيکنان نيز ابتدا با دويدن به دور زمين، نرمش هاي سبک و حرکتهاي کششي در محوطه کوچک در قالب دو گروه به تمرين حفظ توپ پرداختند. آنها پس از پاس کاري هاي در حال حرکت در يک سوم زمين بزرگ به بازي فوتبال با برنامه پاس کاري هاي متعدد و پرسينگ پرداختند.

پاداش 1000 دلاري استقلالي ها
به دنبال پيروزي آبي پوشان در نخستين ديدار ليگ قهرمانان آسيا پاداش کليه عوامل اجرايي، فني، پزشکي، اداري و بازيکنان استقلال ديروز صبح به صورت نقدي پرداخت شد که سهم هر يک از بازيکنان بيش از 1000 دلار بود.

مرادي ديدار عمان - کويت را قضاوت مي کند
از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا مسعود مرادي به عنوان داور ديدار حساس و تعيين کننده گروه دوم مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا بين تيمهاي ملي فوتبال عمان و کويت انتخاب شد. مسعود مرادي را در قضاوت اين مسابقه رسول فروغي و محمد رضا ابوالفضلي همراهي خواهند کرد، ضمن اينکه سعيد بخشي زاده داور چهارم اين مسابقه خواهد بود.

مجيدي چهارمين گلزن تاريخ استقلال
فرهاد مجيدي بعد از اينکه به عنوان بهترين گلزن آسيا دست پيدا کرد، توانست لقب چهارمين گلزن تاريخ فوتبال استقلال را از آن خود کند.
گلي که فرهاد مجيدي در هفته بيست و هفتم وارد دروازه عباس محمدي و مس کرد، تعداد گلهاي او را براي استقلال در تاريخ ليگ برتر به عدد 19 رساند و باعث شد او در کنار علي سامره چهارمين گلزن برتر اين باشگاه در ليگ برتر باشد. البته مجيدي براي رسيدن به رتبه هاي بالاتر کار فوق العاده سختي دارد که محال است در اين فصل بتواند به آن برسد. سومين گلزن برتر استقلال سياوش اکبرپور است که توانسته در ليگ برتر 36 گل بزند و اين يعني مجيدي بايد تقريبا به اندازه همين تعداد گلي که زده دوباره گلزني کند. گلزن اول استقلال در تاريخ ليگ برتر رضا عنايتي است با 55 گل و نفر دوم هم آرش برهاني است با 39 گل زده.

کفاشيان خبر داد: پرداخت پاداش «پيروزي» در شهرآورد
رئيس فدراسيون فوتبال در تماس با سرپرست باشگاه پرسپوليس بر پرداخت پاداش ويژه شهرآورد تهران به تيم فوتبال اين باشگاه تأکيد کرد.علي کفاشيان در تماسي با حبيب کاشاني اعلام کرد، همچنان بر پرداخت پاداش ويژه به تيم برنده شهرآورد تأکيد دارد و بزودي اقدام به پرداخت آن به تيم فوتبال پرسپوليس خواهد کرد.کفاشيان در اين تماس تلفني پيشنهاد جلسه مشورتي با حضور افشين قطبي و حبيب کاشاني در فدراسيون فوتبال را براي بحث و تبادل نظر مسائل مربوط به تعامل باشگاهها و تيم ملي را داد، که با استقبال کاشاني روبه رو شد.کاشاني نيز در اين تماس گفت: باشگاه پرسپوليس قصد داشت در زمان پرداخت پاداش شهرآورد، از طرف جامعه ورزش و فوتبال ايران به زلزله زدگان هائيتي اهدا کند.

بيگدلي و باز هم لگد به بطري آب
مهاجم نيمکت نشين مس کرمان همانند بازي گذشته در جام حذفي فرصتي پيدا کرد که در ترکيب اصلي قرار بگيرد و البته همانند بازي قبل در اواخر بازي تعويض شد و باز هم با لگد زدن به بطري آب اعتراضش را به تعويض نشان داد.
در بازي گذشته مس که بيگدلي با همين روش به تعويضش اعتراض کرد و مصاحبه اي هم عليه لوکا انجام داد پيش بيني مي شد که سرمربي بداخلاق کرماني ها جريمه اي سخت براي او در نظر بگيرد، اما در کمال تعجب چنين اتفاقي نيفتاد تا اين مهاجم در اين بازي هم کار گذشته اش را تکرار کند. اين بار ضربه او به بطري آب به حدي محکم بود که بطري وارد جايگاه تماشاگران شد و با آنها برخورد کرد!
رو ح ا... بيگدلي، که از ابتداي اين فصل بارها با درخواست رضايتنامه قصد جدايي از مس را داشته بدش نمي آيد به بهانه اي تا پايان فصل از حضور در کرمان سرباز بزند و اين سال بد را به پايان برساند، اما به نظر مي رسد لوکا به هيچ عنوان چنين فرصتي را در اختيار او نخواهد گذاشت. بايد ديد اين بار حرکت زشت او با چه برخوردي از سوي سرمربي مواجه ميشود.

Omid7 03-02-2010 05:18 PM

مستند شش تايي ها به زودي در بازار

سایت گل ـ بعد از 36 سال قرار است به ابهامات بازی ای که در 16 شهریور 1352 برگزار شد. پاسخ داده شود.
به گزارش گل موسسه رسانه ای 24 فیلمی جذاب و دیدنی از اتفاقات رخ داده در بازی پرسپولیس و استقلال که در سال 1352 برگزار شد ساخته که این فیلم قرار است روز هیجدهم اسفندماه سال جاری به بازار عرضه شود.
بریده روزنامه ها مصاحبه های اختصاصی با پیشکسوتان حاضر در آن مسابقه وگفت و گو با داور از جمله اقداماتی است تا پس 36 به برخی از ابهامات آن دیدار بزرگ پاسخ داده شود. بدون شک تماشای این فیلم می تواند بسیاری از سوال های بی جواب هواداران دو تیم را پاسخ دهد.

Omid7 03-02-2010 07:17 PM

زیدان : ماتراتزی شیطان صفت است

زین الدین زیدان با اشاره به اتفاقات دیدار فینال جام جهانی گفت: ترجیح می دهم بمیرد تا اینکه به خاطر ضربه سر به سینه مارکو ماتراتزی از وی معذرت خواهی کنم.

زیدان در دیدار نهایی رقابت های فوتبال جام جهانی 2006 پس از اینکه با ضربه سر به سینه مارکو ماتراتزی، مدافع تیم ملی فوتبال ایتالیا، کوبید از سوی داور با کارت قرمز مواجه شد و از زمین اخراج شد.

زیدان در گفتگو با 'ال پاییس ' اظهار داشت: البته من خودم را سرزنش می کنم اما باید بگویم کاری که او انجام داد از دیدگاه خودش طبیعی بود اما از نظر من غیر طبیعی بود. این اتفاقات در زمین خیلی غیرطبیعی نیست و من بارها تجربه دشنام شنیدن را داشتم. اما کار ماتراتزی جای توجیه نداشت. مادر من در آن زمان بیمار و در بیمارستان بستری بود. مردم این چیزها را نمی داند اما من در بد موقعیتی قرار داشتم.

وی افزود: پیش از این بارها به مادرم فحاشی کرده بودند اما من هرگز واکنش نشان نداده بودم. اگر طرف حساب من آدم خوبی مثل کاکا بود از او عذرخواهی می کردم اما در مورد...

زیدان گفت: اگر من بخواهم ماتراتزی مرا ببخشم به خودم و همه کسانی که از صمیم قلب دوستشان دارم بی احترامی کرده ام. من از فوتبال، از هواداران و از تیم عذرخواهی می کنم. پس از بازی به رختکن رفتم و از بازیکنان خواستم مرا ببخشند. البته این چیزی را تغییر نمی دهد اما از این بابت همه متاسف بودند.

ملی پوش بازنشسته تیم فوتبال فرانسه در پایان گفت: من هرگز و هرگز از او معذرت خواهی نمی کنم. عذرخواهی از او باعث بی آبرویی من می شود. ترجیح می دهم بمیرم تا اینکه از او طلب بخشش کنم. بعضی از مردم شیطان صفتند و من حتی حاضر نیستم صدایشان را بشنوم.

Omid7 03-03-2010 08:39 AM

رابسون: بايد ايران را شکست دهيم
برايان رابسون درحالي قطر را به سوي تهران ترک کرد که گفت، تيمش بايد تيم ملي ايران را در آزادي شکست دهد.
تايلنديها که در اردوي پنج روزه دوحه بسر مي بردند، دو روز قبل از ديدار با ايران وارد تهران شدند.
رابسون سرمربي تايلند دراين باره گفت: ما بايد ايران را شکست دهيم. توجهي به بازي اردن - سنگاپور در امان نداريم و از همه بازيکنان خواسته ام فقط روي بازي با ايران تمرکز کنند.
تايلنديها از دعوت بازيکنان اروپايي ايران و نفرات کليدي ديگري مانند علي کريمي به اردوي تيم ملي آن هم براي ديداري که حساسيتي براي ميزبان ندارد تعجب زده شده اند.
بنابه نوشته روزنامه هاي تايلندي، رابسون تيمش را با چينش 1 - 5 - 4 به زمين مي فرستد و روي ضد حمله ها حساب خاصي باز کرده است.

داور ديدار ايران - تايلند مشخص شد
کميته داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا «عبدا... محمد بليده» از قطر را به عنوان داور ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و تايلند انتخاب کرد.
اين داور قطري را در امر قضاوت دو هموطنش به نامهاي «حسن الذوادي» و «رمضان الرمضاني» همراهي مي کنند.
داور چهارم اين بازي نيز «خميس المري» از قطر است.

شمسايي: قهرماني باشگاههاي آسيا را به کارنامه ام اضافه مي کنم
کاپيتان تيم فوتسال فولاد ماهان اصفهان گفت: مي خواهم قهرماني باشگاههاي آسيا را به کارنامه ورزشي ام اضافه کنم.
وحيد شمسايي عنوان کرد: با توجه به اينکه اين اولين دوره برگزاري جام باشگاههاي آسياست، من نيز عنوان قهرماني اين رقابتها را در کارنامه ورزشي ام ندارم. بي گمان منافع تيمي و کسب عنوان قهرماني مسابقات برايم مهم تر از آقاي گلي است.
وي در مورد شانس قهرماني فولاد ماهان در جام باشگاههاي آسيا خاطرنشان کرد: پيش بيني دشوار است. هر تيم مي تواند 3 بازيکن خارجي در اختيار داشته باشد و اين طور که ما شنيده ايم اغلب آنها از اين امتياز استفاده کرده و بازيکنان برزيلي، اسپانيايي، بلژيکي و حتي ايراني به خدمت گرفته اند. گرچه تيمها تقويت شده اند، با وجود اين مصمم هستيم جام قهرماني اولين دوره مسابقات باشگاهي آسيا را در اصفهان نگه داريم.

کريمي: مي خواهم لطف مردم را جبران کنم
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: حالا که به تيم ملي برگشته ام تلاش مي کنم به همراه ساير دوستان در جام ملتهاي آسيا براي ايران افتخارآفرين باشيم.
علي کريمي با بيان اينکه مردم حتي در زمان خداحافطي اش در تيم ملي لطف زيادي به او داشتند، گفت: اميدوارم بتوانم لطف مردم را جبران کنم. آنها زماني که من از تيم ملي خداحافظي کردم بسيار به من محبت داشتند من هرچه دارم از اين مردم، دعاي خير آنها و تشويقهايشان است.

ايران - تايلند رايگان است
اسپانسر تيم ملي براي رفاه حال تماشاچيان ديدار تيم ملي کشورمان مقابل تايلند هزينه بليت ورزشگاه آزادي در اين ديدار را پرداخت کرده است و تماشاچيان مي توانند بدون پرداخت هزينه، اين ديدار را تماشا کنند.
ديدار ايران و تايلند در چارچوب مرحله مقدماتي جام ملتهاي 2011 آسيا ساعت 19/30 امروز برگزار مي شود.

پورغلامي: به ابومسلم به چشم يک تيم ته جدولي نگاه نمي کنيم
سرمربي ملوان گفت: به ابومسلم به چشم يک تيم انتهاي جدول نگاه نمي کنيم.فرهاد پورغلامي در مورد ديدار برابر ابومسلم گفت: پس از حذف از جام حذفي تمام تمرکزمان را روي ليگ برتر گذاشته ايم. در دو ديدار آينده دو مسابقه سخت را پيش رو داريم. اول بايد با ابومسلم بازي کنيم و هفته بعد بايد به مصاف پرسپوليس برويم.

احضار دوباره حنطه به کميته انضباطي
با توجه به حضور نيافتن علي حنطه سرمربي تيم پيام در جلسه مورخ 88/12/1 در کميته انضباطي به منظور رسيدگي به مشکلات مطرح شده تيم شهرداري تبريز مبني بر نشر اکاذيب توسط وي، کميته انضباطي بار ديگر هفدهم اسفندماه نشستي را تشکيل مي دهد تا به آن رسيدگي شود.

Omid7 03-03-2010 07:01 PM

ايران 4 پله سقوط کرد

تيم ملي فوتبال ايران در دومين رده بندي فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) در سال 2010 با چهار پله سقوط در رده بندي جهاني همچنان در مکان ششم آسيا باقي ماند

بسايت گل- در جديدترين رده بندي فدراسيون بين المللي فوتبال(فيفا) که روز چهارشنبه منتشر شد، آمده است: تيم ملي فوتبال ايران در اين رده بندي با چهار پله سقوط در مکان شصت و هفتم جهان قرار گرفت.

در اين رده بندي که تيم ملي فوتبال ايران با 492 امتياز بعد از تيم هاي استراليا، ژاپن، کره جنوبي، عربستان سعودي و بحرين در رده ششم آسيا قرار گرفته است.
رده بندي 10 تيم برتر آسيا در تازه ترين رده بندي "فيفا" به شرح زير است:

1 - استراليا 867 امتياز بدون صعود و سقوط، همچنان 23 جهان.

2 - ژاپن 672 امتياز 6 پله سقوط، 46 جهان.

3 - کره جنوبي 616 امتياز 4 پله سقوط، 53 جهان.

4 - عربستان سعودي 555 امتياز 2 پله صعود، 57 جهان.

5 - بحرين 507 امتياز 3 پله سقوط، 63 جهان.

6 - ايران 492 امتياز 4 پله سقوط، 67 جهان.

7 - ازبکستان 442 امتياز بدون صعود و سقوط، همچنان 75 جهان.

8 - چين 386 امتياز 4 پله صعود، 83 جهان.

9 - عراق 373 امتياز يک پله سقوط، 87 جهان.

10 - کويت با 368 امتياز 4 پله صعود، 88 جهان.

Omid7 03-03-2010 07:04 PM

دومين رده بندي فيفا در سال جديد: اسپانيا همچنان در صدر

تيم ملي فوتبال اسپانيا در دومين رده بندي تيم هاي ملي فوتبال کشورهاي جهان که از سوي فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) منتشر شده است، همچنان در صدر قرار دارد.

به گزارش ايرنا، در اين رده بندي که روز چهارشنبه منتشر شد، تيم ملي فوتبال اسپانيا با 1642 امتياز صدرنشين است و تيم هاي برزيل و هلند به ترتيب با 1594 و 1324 امتياز در مکان هاي بعدي ايستاده اند.
فهرست 20 تيم برتر دنيا در تازه ترين رده بندي فيفا به شرح زير است: 1

1- اسپانيا 1642 2
2 - برزيل 1594
3 - هلند 1324 4
4 - ايتاليا 1226
5 - آلمان 1208
6 - پرتغال 1201 7
7 - فرانسه 1171
8 - انگليس 1109 9
9 - آرژانتين 1087
10 - يونان 1074 11
11 - کرواسي 1050
12 - روسيه 1042 13
13 - صربستان 980
14 - شيلي 971 15
15- مکزيک 968 16
16- سوييس 968
17 - مصر 967 18
18- آمريکا 954 19
19- اروگوئه 936 20
20 - کامرون 888

Omid7 03-03-2010 10:59 PM

یکی زدیم ده تا نزدیم

گل نکونام در شرایطی به دست آمد که ایران فرصت های بی شماری را از دست داد و در نهایت ناامیدانه در انتظار تساوی بود. این مسابقه ای بود پر استرس و سخت که اگر ایران موقعیت هایش را گل می کرد خیلی ساده تر به پایان می رسید.

ایران یک- تایلند صفر
گل: نکونام (90)
داور: عبدالله بالیده
اخطار: تیموریان، معدنچی ، انصاری فر و نکونام (ایران)
تماشاگر: حدود ده هزار نفر

ایران:
سيد مهدي رحمتي، هادي عقيلي، سيدجلال حسيني، احسان حاج صفي، خسرو حيدري،‌ آندرانيك تيموريان، جواد نكونام،‌ مهرزاد معدنچي،‌ محمدرضا خلعتبري(غلامرضا رضايي)،‌ علي كريمي و مسعود شجاعي(كريم انصاري فرد)

شرح گل
یک- صفر: سانتر کوتاه خسرو حیدری با ضربه سر تماشایی نکو به گل پیروزی تبدیل شد. بازیکنان ایران به قدری زیر فشار بودند که خود نکونام هم به شدت و بیش از حد معقول اقدام به شادی کرد.

بهترین بازیکن:
آندرانیک تیموریان، علی کریمی وشاید جواد نکونام. ستاره های تیم ملی در این بازی بودند. مسابقه ای که برخلاف انتظار ما با بازی دفاعی و سفت و سخت تایلند با شختی به پایان رسید.

اتفاق ویژه:
حبیب کاشانی ، سرپرست باشگاه پرسپولیس به همراه آرفی، شیث و میثاق معمارزاده در جایگاه ویژه حضور یافتند. این در حالی بود که هواداران استقلال و پرسپولیس در واکنش به این حرکت اقدام به تشویق تیم های باشگاهی خود کردند. تشویق تیم تایلند از حوالی دقیقه 80 هم از نکات دیگر ی بود که نشانگر شرایط کلی فوتبال ماست

شرح بازی:
مسابقه ای که قرار بود تبدیل به جشن صعود ایران شود گرچه به نفع ما به پایان رسید اما نشان داد برحلاف تصورات ما سطخ فوتبال آسیا تغییر کرده و به راحتی نمی توان خود را فاتح هر مسابقه ای دانست. ایران که با شیوه 3-3-4مقابل حریف قرار گرفته بود با ریتمی یکنواخت به دروازه حریف هجوم برد اما درخشش دروازه بان تایلند و بی دقتی بازیکنان ایران این بار فرصت ها را هدر می داد. بعد از یک نیمه ناموفق قطبی در نیمه دوم ریتم تهاجمی تری به بازی تیم ملی داد و پس از آنکه یک بار با ضربه سر انصاری فرد تیر دروازه حریف لرزید جواد نکونام مثل همیشه با استفاده از شم گلزنی اش کار را به سود ایران تمام کرد. این یک پیروزی کاملا سزاورانه اما بسیار پرزحمت بود چیزی که از برایان رابسون و تیمش انتظار داشتیم. آنها قبلا هم در ورزشگاه آزادی مقاومت آزاردهنده خود را به نمایش گذاشته بودند.

Omid7 03-03-2010 11:14 PM

در حاشيه ی ديدار ايران و تايلند

پيش از شروع ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و تايلند از سري‌ مسابقات مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا از هفته آخر اين رقابت‌ها ابتدا سرود ملي تايلند به طور كامل پخش شد اما در هنگام پخش سرود ملي ايران مشكلات فني باعث شد تا سرود ملي كشورمان به طور ناقص پخش شود كه اين مورد سردرگمي تماشاگران و خبرنگاران را به همراه داشت. پس از رفع اين مشكل سرود ملي ايران از اواسط آن پخش شد كه اين مورد موجب تعجب همگان شد.

* حدود 10 خبرنگار تايلندي در جايگاه خبرنگاران حاضر بودند و پوشش خبري اين بازي را از نزديك برعهده داشتند. نكته جالب حضور آنها يكدست بودن رنگ لباس آنها با نفرات ذخيره تيم ملي تايلند بود.

* بيش از 12 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي حضور داشتند.

* در جايگاه خبرنگاران حضور 15 هوادار زن تايلندي با حجاب اسلامي و پرچم ملي كشورشان حضور يافته و تيم ملي تايلند را تشويق كردند.

* افشين قطبي سرمربي تيم ملي 40 دقيقه قبل از آغاز بازي به سمت تماشاگران رفته و به تشويق آنها پرداخت و مورد استقبال آنها قرار گرفت.

* در حركتي عجيب حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس با وجود شايعات و اختلافاتي كه وجود داشت همراه با آرفي، شيث رضايي، سپهر حيدري و ميثاق معمارزاده به جايگاه ويژه رفت كه با ورود آنها دو دستگي بين هواداران پيش آمد و عده‌اي پرسپوليس و عده‌اي ديگر استقلال را تشويق كردند. كاشاني همراه با بازيكنان پرسپوليس در دقيقه 75 ورزشگاه را ترك كردند.

رزیتا 03-04-2010 02:01 AM

فروش بلیط تقلبی جام جهانی

فروش بلیط تقلبی جام جهانی

http://img.tebyan.net/big/1388/12/16...5211134121.jpg

گزارش‌ها حکایت از این داشت که از طریق شبکه اینترنت، گروهی از سوداگران، اقدام به عرضه بلیط های تقلبی جام جهانی کرده اند که برخی نیز فریب این اقدامات را خورده‌اند.

مقامات مسئول فیفا اعلام کردند، سوداگران فعالیت خود را از انگلیس شروع کرده و اکنون تا برخی کشورها مانند هلند نیز پیش رفته‌اند. آنها‌ از غفلت علاقمندان نهایت استفاده را کرده‌اند زیرا بلیط این مسابقات تنها در کشور میزبان (آفریقای‌جنوبی) در اختیار عموم قرار داده خواهد شد.
تنظیم:س.آقازاده

Omid7 03-06-2010 09:48 AM

حيدري به خاطر کارت زرد پاداش گرفت!
سپهر حيدري مدافع تيم فوتبال پرسپوليس که به دليل دريافت کارت زرد در آخرين بازي اين تيم، 3 اخطاره و از ترکيب 18 نفره ديدار برابر فولاد خارج شده بود به دليل بازي شجاعانه و درگيرانه خود در بازي هاي گذشته که منجر به دريافت کارت از سوي داوري شده بود، پاداش ويژه باشگاه را دريافت کرد.
حبيب کاشاني در توضيح اين رويه باشگاه پرسپوليس گفت: قدرداني از سپهر حيدري يعني تشکر از بازيکناني که با تمام وجود خود را فداي تيم مي کنند، خوشبختانه بازيکناني که ما امسال در پرسپوليس داريم، همگي نشان دادند وجودشان را براي تيم مي گذارند. همانگونه که عليرضا محمد نيز پيش از اين، بازي مقابل استقلال را به خاطر بازي درگيرانه از دست داد.پاداش حيدري، 500 هزار تومان بود.

آذري: در شأن سعيدلو نيست که براي پرسپوليس مدير انتخاب کند
علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني هفته گذشته با سعيد آذري مديرعامل سابق ذوب آهن تماس تلفني داشت و همين موضوع به شايعات و احتمالات اخير در مورد مديرعاملي آذري در پرسپوليس قوت بيشتري بخشيد.
آذري اما هرگونه مذاکره با سعيدلو در خصوص پذيرفتن مديرعاملي پرسپوليس را تکذيب کرده و به فوتبال ايران مي گويد: «هيچ صحبتي در مورد پرسپوليس صورت نگرفت و آقاي سعيدلو بيشتر در مورد پيشرفت هاي باشگاه ذوب آهن با من حرف زد. در ضمن بايد بگويم که در شأن مدير سازمان نيست که براي پرسپوليس مديرعامل انتخاب کند چون انتخاب اعضاي هيات مديره در اولويت قرار دارد. هنوز اعضاي هيات مديره پرسپوليس انتخاب نشده اند و ابتدا بايد اين کار صورت بگيرد تا اعضاي جديد مديرعامل را نيز انتخاب کنند.»

ازدواج طالب لو
وحيد طالب لو دروازه بان استقلال در سالروز ميلاد با سعادت نبي اکرم(ص) به سنت پيامبر اسلام پاي سفره عقد نشست و به جرگه متاهلين پيوست.

پيرواني: مدير فني اميدها نمي شوم
سرمربي تيم ملي فوتبال اميد در خصوص قوت گرفتن شايعه جدايي اش از اين تيم تاکيد کرد: تاکنون تصميمي براي کناره گيري از تيم اميد نداشته ام اما همه چيز پس از مذاکره با مسؤولان فدراسيون فوتبال مشخص خواهد شد.
غلامحسين پيرواني در گفتگو با مهر با تاکيد بر اينکه تا اين لحظه تصميمي براي جدايي از تيم اميد نگرفته است و همچنان در خدمت اين تيم خواهد بود، تصريح کرد: قرارداد من با فدراسيون فوتبال پايان اسفندماه به اتمام مي رسد و قصد دارم همکاري ام را با فدراسيون فوتبال همچنان ادامه دهم.
وي با بيان اينکه در صورتيکه فدراسيون فوتبال مي خواهد تيم اميد در بازيهاي آسيايي موفق شود بايد شرايط ديدارهاي تدارکاتي بهتري را براي اين تيم فراهم کند، اظهار کرد: تيم اميد براي ساخته شدن نياز به حريفان تدارکاتي قوي و حضور در ميادين بين المللي دارد تا بار تجربي و فني بازيکنان فعلي تيم اميد افزايش يابد که تيم اميد تاکنون از اين نظر با کمبودهاي بسياري روبرو بوده است و مسؤولان فدراسيون از اين نظر بايد توجه بيشتري را به تيم اميد معطوف کنند.پيرواني در خصوص اضافه شدن مديرفني به کادر مربيان اين تيم اظهار داشت: هرگز اعتقادي به مدير فني نداشته ام و هرگز زير بار چنين مسؤوليتي در تيم اميد نخواهم رفت.

لهستان حريف تيم فوتبال اميد
تيم فوتبال اميد ايران که خود را براي حضور در بازيهاي آسيايي گوانگژو و مقدماتي المپيک 2012 لندن آماده مي کند، در ماه هاي شهريور و مهر سال آينده دو ديدار تدارکاتي را مقابل تيم فوتبال اميد لهستان برگزار خواهد کرد.

کريمي: تا دايي باشد، برنمي گردم
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: تا زماني که علي دايي سرمربي پرسپوليس است، به نفع هر دوي ما است که برنگردم.
علي کريمي پس از پيروزي يک بر صفر تيم ملي ايران مقابل تايلند، اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم. تايلند بسيار فشرده و با نفرات زياد در خط دفاعي کار مي کرد؛ امادر لحظات آخر موفق شديم با يک گل، پيروزي را از آن خود کنيم.
وي درباره شعار تماشاگران در دقايق پاياني و تشويق تايلند، عنوان کرد: شايد تماشاگران از اين نتيجه راضي نبودند؛ اما بايد تا آخرين لحظه صبر کنند و تنها تيم خود را تشويق کنند.

برايان رابسون: ايران بهتر از تايلند بود
سرمربي تيم ملي فوتبال تايلند گفت: ايران از نظر فني و فيزيکي بهتر از تايلند بود و ضعف گلزني باعث شکست ما مقابل آنها شد.
برايان رابسون سرمربي انگليسي تيم ملي فوتبال تايلند پس از شکست يک بر صفر برابر ايران اظهار کرد: از اينکه تيم تايلند مغلوب شد و نتوانست به جام ملت هاي آسيا صعود کند، بسيار ناراحتم. ما اگر کمي به عقب برگرديم مشکلاتي را براي صعود به اين مسابقه ها در تيم مي بينيم. بزرگ ترين مشکل تيم تايلند گلزني بود و هست. از وقتي سرمربي اين تيم شدم روي اين مساله کار کردم ضمن اينکه در خط دفاعي هم به انسجام بسيار خوبي رسيديم و خط دفاع مقتدري ساختم. ما بايد بيشتر کار کنيم تا در آينده تيم بهتري داشته باشيم.

کفاشيان: با روحيه خوبي به جام ملت هاي آسيا رفتيم
رييس فدراسيون فوتبال ايران گفت: خوشحالم که تيم ايران در آخرين بازي پيش از حضور در جام ملت هاي آسيا هم پيروز شد و با روحيه خوبي به اين مسابقه ها مي رود.علي کفاشيان اظهار کرد: ايران ابتکار عمل را از تيم تايلند گرفته بود و با يک بازي بهتر موفق به شکست اين تيم شد.
وي درباره سقوط چهار پله اي ايران در آخرين رده بندي فيفا خاطرنشان کرد: چيزي نمي توانم بگويم. فقط مي گويم تلاش مي کنيم از اين وضعيت خارج شده و به رده هاي بالاتر صعود کنيم.

شجاعي: انتظار نداشتم دقيقه 63 تعويض شوم
هافبک لژيونر تيم ملي فوتبال ايران گفت: انتظار نداشتم قطبي من را در بازي با تايلند تعويض کند.مسعود شجاعي اظهار کرد: گرچه حريف فوتبالي دفاعي را در دستور کارش داشت اما ما موقعيت هاي زيادي روي دروازه آنها خلق کرديم و در نهايت توانستيم بازي را ببريم. پيروزي در اين بازي براي ما مهم بود که خوشبختانه به دست آمد. البته معتقدم نتيجه حاصل شده نمي تواند مردم ايران راضي کند.

سعيدلو: گزينه هاي مديرعاملي پرسپوليس به زودي معرفي مي شوند
رئيس سازمان تربيت بدني گفت: قرار است کاشاني به زودي اسامي چند گزينه مورد نظر براي مديرعاملي پرسپوليس را به من اعلام کند. علي سعيدلو افزود: بحث مديريت سعيد آذري در رأس باشگاه پرسپوليس، چيزي بود که از سوي روزنامه ها مطرح شد.
رئيس سازمان تربيت بدني در پاسخ به مذاکرات مستقيم کاشاني با او براي مديرعاملي آذري خاطر نشان ساخت: اصلاً چنين چيزي وجود ندارد و مذاکره اي با من صورت نگرفته است. کاشاني چند گزينه را براي اين پست در نظر دارد که قرار است به زودي اين اسامي را در اختيار ما بگذارد.معاون رئيس جمهوري درباره ايجاد تغييرات در هيات مديره استقلال تصريح کرد: وضع اين باشگاه خوب است و هيات مديره و مدير عامل آن عملکرد مطلوبي داشته اند. هميشه بعد از برد و باخت تيم ها، انتقاداتي وجود دارد که مراجعي براي رسيدگي به آنها وجود دارند.

Omid7 03-06-2010 05:43 PM

توتي برترين شخصيت ايتاليا شد

فرانچسکو توتي در راي گيري روزنامه ورزشي "گاتزتا دلو اسپرت" به عنوان برترين شخصيت فعال حال حاضر کشور ايتاليا برگزيده شد.

در این نظرسنجی که بیش از 100 شخصیت ایتالیایی اعم از بازیکن فوتبال، سیاستمدار و شومن حضور داشتند، کاپیتان تیم فوتبال رم در نهایت بیشترین آرا را به خود اختصاص داد. دانیله د روسی، هم تیمی وی در رده دوم این نظرسنجی قرار دارد و آندره پیرلو از میلان در جایگاه سوم است.
توتی گفت: از اینکه نتیجه این نظرسنجی را خواندم بسیار خوشحالم. بسیار خرسندم که در صدر قرار گرفتم بویژه اینکه در این نظرسنجی 100 نفر از مردمی که در مشاغل متفاوت به فعالیت مشغول هستند، حضور داشتند.

Omid7 03-06-2010 11:31 PM

روزهاي تنهايي سرمربي تيم ملي فوتبال

با پايان مرحله مقدماتي فوتبال جام ملت‌هاي آسيا ماموريت افشين قطبي هم در اين مرحله با تيم ملي به اتمام رسيده و به احتمال قريب به يقين بايد طي همين امروز و فردا منتظر انتخاب جانشين وي در تيم ملي فوتبال كشورمان باشيم.

، در حالي كه تيم ملي توانست با كسب 13 امتياز به عنوان تيم اول گروه D مقدماتي جام‌ ملت‌هاي آسيا به دور نهايي اين مسابقات راه يابد و فدراسيون فوتبال و مسئولين آن مدعي هستند كه كماكان از قطبي حمايت خواهند كرد اما خيلي نبايد اين حمايت‌ها را جدي گرفت چرا كه جانشين قطبي در تيم ملي هم مشخص شده و ظرف همين روزها معرفي خواهد شد.

قطبي در حالي از آينده بزرگ براي تيم ملي و خودش مي گويد كه به نظر مي رسد روزهاي تنهايي او از راه رسيده و حناي حرفهاي قشنگ قطبي در تيم ملي و فوتبال ايران ديگر رنگي ندارد.

انتقادات صريح كارشناسان و به خصوص اعضاي كميته فني از وي و موج منفي شديدي كه بعد از اعلام آخرين ليست تيم ملي توسط قطبي از اين مربي براه افتاد در كنار نارضايتي شديد سازمان تربيت بدني از سرمربي تيم ملي و نتايج نه چندان خوبي كه قطبي با تيم ملي گرفته همه و همه حكايت از اين دارد كه ماموريت قطبي در تيم ملي به پايان راه خود رسيده و او اكنون به فكر مراسم توديع خود بايد باشد.

تيم ملي در بازي با تايلند اگر چه با گل ديرهنگام جواد نكونام روز چهارشنبه گذشته به پيروزي رسيد تا كابوس از سر افشين قطبي عبور كند اما انتقادات پيرامون همين يك بازي كافي است تا متوجه تغيير موضع اهالي فدراسيون فوتبال نسبت به سرمربي تيم ملي شويم.

مسعود شجاعي بازيكني كه نسبت به تفويض خود در بازي با تايلند به شدت به كادر فني تيم ملي معترض بود به صورت علني به انتقاد از قطبي پرداخت و شب گذشته در يك برنامه زنده تلويزيوني تلويحا گفت: تيم ملي نياز به يك مربي بزرگ دارد چرا كه اگر مي‌خواهيم در فوتبال ملي جهش داشته باشيم با يك مربي بزرگ امكانش هست. اين حرف‌هاي شجاعي در حالي بيان مي‌شود كه تا قبل از اين هرگز بازيكنان تيم ملي از قطبي به اين واضحي انتقاد نكرده‌اند اما شجاعي مي‌گويد: اگر قرار بود از من اين‌گونه استفاده شود و مربي تيم ملي مدعي است كه امتياز اين بازي اهميت چنداني براي او ندارد چرا او را از اسپانيا به اردوي تيم ملي فراخوانده و اين در حالي است كه از او استفاده بهينه نشده است. شجاعي اضافه مي‌كند: من نمي‌گويم كه تحت هر شرايطي بايد بازي كنم ولي روز بازي با تايلند بازي خوبي را ارائه دادم و تازه در نيمه دوم به دليل خستگي خط دفاعي تايلند فضاي مناسبي براي من فراهم شده بود تا بتوانم بازي خوب‌تري را ارائه دهم ولي مربيان تيم ملي مرا تعويض كردند كه من از اين موضوع شوكه شدم ، من خودم وقتي بدبازي كنم متوجه مي‌شوم كه بدبازي كرده‌ام و از تعويض ناراحت نمي‌شوم اما روز بازي با تايلند واقعا خوب بودم با اين وجود مرا تعويض كردند.

بعد از صحبت‌هاي شجاعي به مذاكره هفته گذشته يكي از اعضاي ارشد فدراسيون فوتبال با يك مربي بزرگ تركيه‌اي مي‌رسيم كه هفته گذشته به انجام رسيده و گفته مي‌شود اين مربي تركيه‌اي به زودي به عنوان سرمربي تيم ملي معرفي خواهد شد. البته نقش سازمان تربيت‌بدني در اين تغييرات غيرقابل انكار است چرا كه اگربه فدراسيون فوتبال بود بعيد بود كه دست از سر قطبي بردارند اما اكنون نگاه سازمان ورزش به فوتبال ملي با توجه به سقوط فاحش فوتبال ايران در رده‌بندي فيفا يك نگاهي فراتر از فدراسيون فوتبال است و براي احياي دوباره فوتبال ملي نياز به يك تغيير و تحول اساسي در تيم ملي را يك ضرورت مي‌داند.

اکنون ساعت 05:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.