![]() |
مرسی نظر لطفتو نه من اینجا مهمان هستم
یه مهمان هم الان پایین سایت میبینم به خدا من دعوت نکردمااااا |
آریانا تو که خوش نیسی انگار حال و هوای پی سی هم گرفته ...
بذا اون جمله عاشقانه ای که مینا امشب تقدیم من کرد و تقدیم تو کنم تا یکم حال و هوات عوض شه : می دونی فرق تو با فندق چیه ؟ فندق یه مغز کوچولو داره , تو اونم نداری ! :p پی نوشت : منو مینا همو عاشقانه فندق صدا می کنیم همش ! :65: شوکا جون هیــــــچ معلومه کجایی ؟ پاشو دِ مهمونامون توو راهن ! ورقلمبیدی که چی بشه ؟ پاشو آب و جارو کن دختر ... {شیت شدن} حسین جان سرزده سر نزده درخدمتیم ! ما نباشیم ایی شکوفه که هس ... اون مهمونه کی بود که پشت در بود وُ اسمش زیر این صفحه ؟ ها ؟؟ زود تند سریع بیاد اعتراف کنه تا جرمش سنگین تر نشد. استتارم جرمه خو .. |
سلام ، سلام
شکوفه جون منم خوشحالم مدارکت پیدا شده می فهمم اونوقع چقدر اعصابت خرد شده مینا جونم ، آناهیتای گلم و غزل بانو عش مهربونم ممنون از ابراز لطفتون آریانا باید کدوم سایت ثبت نام کنم ؟ راستی منم سوخت می تونم جور کنم آقا مهدی واقعا حق با شماست آخرش معلوم نیست که ما را کجا می برن کلی برنامه ی سفر در حال اجرا که همزمان میخواد اجرا بشه تا ببینیم آخرش به کجا می رسیم |
مهبا جونی کجایی همش دیر به دیر میای همه رو رنگی می کنی می ری ؟ هان ؟
دلم برات تنگ شده _باوش |
غزلم منم دلم برات تنگ شده بود عشق مهربونم :):53:
چند روز ی نبودم ولی دیگه سعی میکنم زود به زود بیام {شیت شدن} |
سلام |
شمالی ها ..جنوبی ها..غربی ها ..شرقی ها... مرکزی ها
قبول شدم..علوم تحقیقات تهران غزلی بوووووووووووووووووووس......._باوش اناهیتا من اینجام........شکوفه ههههههه{جشن پتو}_چپله_چپله |
مینا...مینا... مینا:41:
تبریک میگم دختر انشالله همیشه موفق باشی:53::53::53::53: حالا کی میای تهران؟ |
منم قبول شدم نرم افزار تهران
|
|
نقل قول:
خوشحالم که خوشحالی و به خواسته ات رسیدی و... what?! داری میای طهران؟! oh my God حالا علوم تحقیقات کجایِ طهرانه؟ شمال؟ جنوب؟شرق؟ بیا پیشِ من...خب؟! یعنی الان مشاوره میخونی دیگه. آره؟ یعنی من الان که خل شدم و مشکل روانی دارم باید بیام پیشت دیگه نه؟ :d چقدر من سوال می پرسم.نه؟! خب هیجان انگیزه خب.نه؟! زود بیاااا. خب؟! بازم تبریک میگم رفیق. خیلی خوشحال شدم :) |
خانم اسماعیلی به شما هم تبریک میگم همیشه خیر خیرتون رو میکنه خانم گلبرگ .
مبارکه با دل خوش رشته ی خیلی خوبی رو رفتین سراغش . |
نقل قول:
خودمم نمیدونم کجاس :21: میدونم انتهای خیابان اشرفی اصفهانی..فک کنم میشه غرب به سمت شمال ...شکوفه میدونه :d اره منا جون مشاوره قبول شدم...نه این حرفها چیه..با هم میریم یه کلینیک میزنیم {جشن پتو} نقل قول:
ایشالله سال دیگه قبولی خودت...:53: ولی دستم بهت برسه..مسخره رشته نازنین من نکنیااا {قاط} من هم خانم مهندسم..هم هم خانم مشاور ..دلت بسوزه :d بچه ها من تا الان به 4 نفر خبر قبولی دادم {جشن پتو} نوشین...مهرناز..نگار...منیره {جشن پتو} همه شون هم شام منو مهمون کردن:21: ...فقط امیدوارم بعدش پشیمون نشدن _:2:_:2: |
نقل قول:
الان تو از اون دو رشته ای هایِ باحالی پس حالا ما خوابگاه داریم مثلا، ولی آدم گاهی به خودش میگه کاش وسطِ بلوار چادر می زدی و نمی اومدی این تو:d طهران فرصت و شرایط برایِ کار زیاده. شاید اینطور بتونی بخشی از هزینه اش رو جبران کنی. البته باید اینجا دوووویدددد. میدونی که؟ اینجا باید از 6 صبح بیدار شد و دوید. ولی وقتی به این فکر می کنی که به خاطر چیزی که می خواستی و دوست داری داری می دوی، خسته نمیشی هیچ انگیزه ات هم بالاتر میره. کلا تجربه ی خوبیه هم واسه تحصیل هم واسه زندگی :) من که شخصا دوست دارم خسته سرم رو بذارم رو بالش. موفق باشی...بیشتر و بیشتر :) یه کلینیک پایین خوابگاه ما هست :d |
نقل قول:
|
نقل قول:
طراوت...عجب اسمایی هم دارن این دخترا! طراوت...ترنم...گل...عطر...درخت...سرسب ی... یه نکته قبل از سند زدن، باید حتما بویِ چوب و نم بده! |
سلام به همه شمالی های عزیز |
نقل قول:
ایشالا شیرینی عروسی هاتون http://www.qalamro.com/images/smilies/%28243%29.gifhttp://www.qalamro.com/images/smilies/%28243%29.gifhttp://www.qalamro.com/images/smilies/%28243%29.gif نقل قول:
اهوم .. اسمای قشنگی دارن ولی غزل یچی دیگه ست : ) اَ قیافه ش معلوم نیست که نم داره ؟ نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
چه ساده ای خانومه گل...حرفای منو جدی نگیر اصلا مهبا dl: مهبا یعنی چی؟ یعنی با ماه ؟ نقل قول:
نقل قول:
سلام مهدی جان منظورت چی بود به غزل میگی دارم میام شمال ؟ ما اینجا سفر تک نفره نداریما...میخوای تکی بری کلامون میره توو هم..میدمت دسته مینا 110....:d نقل قول:
بعد قبولیه دانشگاه چه ربطی به عروسی داره ؟ |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
تازشم بالا پائین پریدن عیب نداره .. من عادتمه از بچگیم که یه جا بند نشم :p نقل قول:
|
نقل قول:
|
وای ی ی مرسی غزل بانو جون.ایشالا شیرینی عروسیم:d
|
مرداب نیلوفرهای آبی ِ - سالار دره
2 فایل پیوست
داشتم عکسای عروسی دوستمو نیگاه می کردم چشمم به این نیلوفرهای آبی خورد ..
اینجا مرداب نیلوفرهای آبی ِ . سالار دره . آقا مهدی ببین چه عسکای خوشکی هی میذارم .. این یکی از شهر خودمونه ... : ) + اسم عکاسشو نمی دونم وگرنه می نوشتم . |
امشب رفتیم عروسی
بعد عروس لیز خورد خورد زمین گفتت آآآآآآخ کل سالن ترکیداااا دامادم گفت چیزی نشد چیزی نشد بلند شو بلند شوووو مرتیکه نکرد دست عروسو بگیره کمکش کنه از زمین پاشه.همون جور راست راست واسید گفت بلند شو بلند شو والاااااا با این دامادومون!!! |
نقل قول:
دستم بت برسه موهاتو می کَنَم از ریشه مهباااااا ! بیا معنی اسمتو بگو .... _:2: نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
دوما ..چقد شما دو تا عشق شوهر کردنید...حالا از شما که شناختی ندارم ...اما مینا که زوده ...الان بره خونه شوهر..فرداش قهر کرده اومده خونه باباش:d نقل قول:
اما عکسای زیبایی بود... تحسینت میکنم ..به خاطر سلیقت |
خدا نسیب ِ گرگ بیابون نکنه ! :d فک کنم طرف یکی مث آریانا بوده ... :p
[/QUOTE] همین اریانا خودمون؟؟؟:d:d:d:dاره اره راست میگی :d:d:d (چه زودم خودمونی شدم) |
بانو عکسات خیلی خشکل بودند:53:..... منم میخوام بیام اونجا _:2: |
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نه اریانا جان هماهنگ کجا بود برادرم :d من کجا عاشق شوهر کردنم..{B Adabi} |
نقل قول:
نقل قول:
|
خب دیگه خیلی زبون دراز شدید دخترای عزیز ...روزتونم راستی مبارک.....
شبتونم بخیر |
غزل بانو عکسهات قشنگ بودند |
نقل قول:
روزمون واقعا مبارک ... مرسی : ) نقل قول:
چیه نکنه حسودیت میشه :p از نزدیک ِ نزدیک می برمش اونجاها رو ببینه ... نگفتی اهل کدوم شهری ننجون ؟! نقل قول:
|
نوشین بانو بهتون خوش آمد میگم :53:
و تبریک برای قبولی موفق باشی گلم {پپوله} غزل جون معنی تو و آریانا هردو درسته مهبا هم مانند ماه معنی میده هم همراه با ماه :) |
|
سلام |
من هم شمال پی سی اومدم هم تابستون اومدم شمال کباب ترش هم خوردیم
به نظر من خوش مزه بود کیفیتشم خوب بود اما اینقدر 10 نفر دیگه ای که باهام بودن گفتند اه اه اه چقدر بد درستش کرده بود و جیر بود و سفت بود و کوفت بود گوشت الاغ بود و از این حرفها دیگه جرات نکردیم بگیم خوش مزه بود هیچ ایرادی هم نداشت . باقاقاتوق هم دیدیم زیاد نپسندیدیم خصوصا که باقالی یه خرده نافخ هست و بنده فراری از این جور چیزها . کته کتاب ندیدم نشد بخوریم . اما خاطرات خوب و بد زیادی داشتیم اونجا . همه چیزم ارزون بود خدایی ویلا و خونه و خلاصه همه چی . اما شمال فقط واسه یه سری شرایط خاص خوبه واسه زندگی نمیشه یعنی منی که همه ش 4-5 روز اونجا بودم متوجه شدم نمیشه واسه یه زندگی راحت و خوب اونجا موند باران و رطوبت و هوای ابری برای همیشه سخت و غیر قابل تحمله هر کجا اب میخوردیم مزه زنگ اهن میداد لباسامون 4 روز پهن بود روی رخت خشک نمیشد یا مثلا در شهری مثل منجیل با اون همه وزش باد چیکار میکنن ؟ کلا زیاد سرد بده زیاد گرم بده زیاد باران بده زیاد خشکسالی بده زیاد برف بده زیاد گرد و غبار بده و اصلا خود زیاد بده ! . همه چی طبیعی و نرمالش تازه این میشه اب و هوا امکانات و چیزای دیگه هم رل اساسی رو بازی میکنند . |
هیییییی ی ی ی روزگار_:2:
سلام به همه دوستان کعزیز دلم براتون تنگ شده بود چطور اصل احوالات :) منم مثل شکوفه از اونجایی که نبودم همه رو خوندم واییییییییییییییی گلبـــــــــــــــــــــــــــ ــرگ یه عالمه خوشحال شدم قبول شدی {شیت شدن}{جشن پتو}{شیت شدن} انشالله قبولی دکترا تو ببینم دفعه بعد عزیزم نوشین خیلی خوش امدی به جمع دوستات وتبریک بسیار به خاطر قبولیت عزیزم موفق باشی شکوفه مرسی بابت تبریک تغییر رنگمون غزلی ممنون بابت اون خونه کلبه ای خیلی قشنگ بود تونستم ببینمش ممنون بابت عکسایه قشنگت غزل بانو اهنگم خیلی قشنگ بود کلی لذت بردم راستی شکوفه خیلی خوشحال شدم مدارکت پیدا شد و اخرشم دست گل همتون درد نکنه که یه جا برا من نزاشتین تا منم بیام مسافرت مرافه{قیژه} |
اکنون ساعت 08:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |